PSClub - Hellas
Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Αλλαγή αφαλού κλειδαριάς
vanvan - Τετ 24 Αύγ 2005, 07:21:20
Θέμα δημοσίευσης: Αλλαγή αφαλού κλειδαριάς
Παιδιά sorry αλλά δεν έκανα search για το αν έχει ξαναγραφτεί κάτι.
Γνωστή μου το βρήκε με εμφανή προσπάθεια παραβίασης. Πρέπει να δώσει απάντηση σήμερα στο εξής: Της είπαν ότι ή της δίνουν ένανα αφαλό (
)
με 35 Ευρώ και πάει και το βάζει έξω γιατί αυτοί (εξουσιοδοτημένο)
δεν αναλαμβάνουν γιατί μπορεί να "παίζει" (???), αλλιώς της κάνουν αλλαγή όλη την κλειδαριά και επιδιόρθωση πόρτας και φανοποιία με 300 Ευρώ.
Πώς σας φαίνονται αυτά?
kanelj - Τετ 24 Αύγ 2005, 07:26:15
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι να αλλαξει ολη την κλειδαρια
Κλειδι ειχε αυτος που προσπαθησε να το ανοιξει
UnderTaker - Τετ 24 Αύγ 2005, 10:32:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίο τίτλο έβαλες ρε μάστορα...
Γράψε καλύτερα ΑΦΑΛΟΚΟΨΙΜΟ 

Διαβάζω και εγώ "αλλαγή αφαλού" και αναρωτιέμαι... 
RoadRunner122 - Δευ 21 Δεκ 2009, 12:43:20
Θέμα δημοσίευσης:
Προχ8ες στο Mall, κατσαβίδιασαν την κλειδαριά ενός C2 μιάς φίλης.
Επειδή το έχω αναλάβει εγώ, θέλω να μου πει όποιος γνωρίζει πόσο θα κοστίσει η καινούρια περίπου και πόσο χρόνο θέλουν για να τη στείλουν (από Γαλλία προφανώς). Θα την περάσω εγώ.
Διάβασα σε αντίστοιχο τόπικ ότι κάποιος είχε πάρει μιά άλλη και την πήγε σε μάστορα και του την ταίριαξε στο κλειδί... για δώστε στοιχεία...
tanto - Πεμ 24 Δεκ 2009, 07:38:35
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη ειχα αναλογο περιστατικο πριν εναμιση μηνα,η κλειδαρια ερχεται σε μια εβδομαδα. Αν εχει ασφαλεια για κοκοβουλες ενεργειες μπορει να αποζημιωθει απο την ασφαλιστκη της αρκει να παει στην στυνομια και να κανει μια καταθεση σχετικα με το περιστατικο.
Συμβουλη για τη φιλη σου αλλα και για ολους,μην αφηνεται τα αυτοκινητα σε αναλογα μερη,εξω απο πολυκαταστηματα αλλα και σε κεντρικα σημεια της πολης που δεν ειναι κατοικημενα (κτηρια με γραφεια, καταστηματα κλπ).
Ειναι προτιμοτερο το σπασιμο στην ουρα για τα υπογεια παρκινγκ ή εστω η μεταφορα με ταξι η μετρο παρα η ταλαιπωρια με αστυνομια ασφαλιστικες σερβις κλπ κλπ.
Δυστυχως καποια τσογλανια μας εχουν κανει να μην εχουμε πλεον αυτοκινητα,τουλαχιστον για τις μετακινησεις στη πολη.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες