PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Χ-ΒΟΧ και Halo 2 ...

kanelj - Παρ 19 Αύγ 2005, 09:40:19
Θέμα δημοσίευσης: Χ-ΒΟΧ και Halo 2 ...
Λοιπον...για οσους δεν το γνωριζουν τον τελευταιο μηνα ο λογος που πηγαινω στην δουλεια αϋπνος,κουρασμενος κτλ ειναι επειδη μερικα μελη του Psclub μαζευομαστε τα βραδια και παιζουμε το μοναδικο,ασυναγωνιστο,καταπληκτικο, Halo 2 στο Χ-ΒΟΧ!
Οποιος δεν το ξερει...απλα χανει και να πατησει αμεσα εδω...

http://xboxatomic7.free.fr/h/halo-2_2.jpg
http://www.xboxgazette.com/i/pic_halo2_20.jpg
http://perso.wanadoo.fr/mythiquegames/halo2_imagenew.jpg

Οποιος το ξερει ομως,καλειται να παρει μερος στο Halo2 Psclub Tournament!
Eπειδη βαρεθηκα να καρφωνω βληματα στο κεφαλι του Ronin απο τα απειρα μετρα,οπως επισης να σκαω μπαζουκορουκετες στα μουτρα του Νασου και του Mem-sound (καλα ο τελευταιος δικαιολογειται ειναι νεοπας!)ειπαμε να αρχισουμε κανενα τουρνουα και με αλλους παικτες που ειναι γνωστες του ειδους....
Το προγραμμα προβλεπει την συνδεση 2 ΧΒΟΧ σε δικτυο ετσι ωστε να χωριστουμε σε 2 ομαδες και η καθε ομαδα να εχει την TV του κτλ...
Οποιος ενδιαφερεται να το πει αμεσως!!!
Wink

Ronin Sniped By Kanelj--------> Sniper
MEMsound - Παρ 19 Αύγ 2005, 09:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
πάντως από μένα που ήταν 1η φορά που έπιασα χειριστήριο xbox στα χέρια μου έφαγες μερικές ξεγυρισμένες που δεν ήξερες από που σου έρχονταν.........!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

next time... Wink

(αρκεί να έχω προπονηθεί έστω και λίγο)

αλλά γιατί μιλάς αφου σας έπαιζε ο Ronin μόνος του!!!!!
kanelj - Παρ 19 Αύγ 2005, 09:59:58
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
πάντως από μένα που ήταν 1η φορά που έπιασα χειριστήριο xbox στα χέρια μου έφαγες μερικές ξεγυρισμένες που δεν ήξερες από που σου έρχονταν.........!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

next time... Wink

Σκατουλες μας εκανε....μια φορα μας σκοτωνε και πεντε σκοτωνοταν!
Ισα ρε ασχετοι!!!
Stevon - Παρ 19 Αύγ 2005, 10:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη θα με κάνεις να πάρω x-box ??? Question
ή να σας παίξω εγώ απο το PC για να πάρω το αίμα Twisted evil μου πίσω???

Πώς την βλέπεις...??...

Γ@μώ τα joystick του X-box... Evil

¶ πάντως για το Grand Tourismo ισχύει... Silly
kanelj - Παρ 19 Αύγ 2005, 10:07:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε τα GT για αλλη σεζον!!
Τωρα παρτε τα οπλα και αρχιζουμε...........
2gunfire Sniper Shoot Hunter Armed Sniper 2gunfire Shoot Hunter Sniper 2gunfire Shoot Armed Hunter
SnakeMJK - Παρ 19 Αύγ 2005, 10:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
τι xbox και αηδίες... PRO evolution soccer ρε και τα μυαλά στα κάγκελα! Γιάννη, άλλαξε υπογραφή... Είναι πολύ βαριά!
Ronin - Παρ 19 Αύγ 2005, 10:51:38
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
MEMsound έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχαχα

next time... Wink

Σκατουλες μας εκανε....μια φορα μας σκοτωνε και πεντε σκοτωνοταν!
Ισα ρε ασχετοι!!!

Πάλι καλά που υπήρχε και κόσμος και έβλεπε...

Δεν ζητάω πολλά...Ένα συμπαίχτη που να έχει μια εμπειρία σε πρώτου προσώπου Games.
Μετά,ελάτε εσύ και ο άλλος να τα πούμε...(όπως έχει γίνει και στο παρελθόν άλλωστε...)

Και φυσικά πάντα μέσα για pro evolution ... Wink
kanelj - Παρ 19 Αύγ 2005, 11:01:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μα ακριβως επειδη υπαρχει ο...αλλος γινεται αυτο!
Θελω και εγω συμπαικτη με πειρααααααααα!!!!
SnakeMJK - Παρ 19 Αύγ 2005, 11:24:24
Θέμα δημοσίευσης:
Έκανα πρωταθλητισμό στο quake2, σας κάνω; Very happy
kanelj - Παρ 19 Αύγ 2005, 11:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
Aν θελεις και μπορεις για σημερα στειλε μου ΠΜ να σου πω τα περαιτερω... Wink
Ronin - Παρ 19 Αύγ 2005, 11:29:56
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

Φυσικά και μας κάνεις... Very happy

Έλα σήμερα να τους πάρουμε τα σώβρακα και να τα κρεμάσουμε στις κεραίες των pug!!!!!
kanelj - Παρ 19 Αύγ 2005, 11:32:59
Θέμα δημοσίευσης:
Απο τωρα οι δηλωσεις ε???
Καλαααα!
Να δουμε μετα τι θα λετε που δεν θα μπορειτε να κατσετε απο την ...παραφυσιν σεξουαλικη επαφη Cool Cool Cool
SnakeMJK - Παρ 19 Αύγ 2005, 11:49:20
Θέμα δημοσίευσης:
Από Τρίτη.... αυτή τη στιγμή φεύγω για Σπέτσες!

Κάντε σκληρή προπόνηση γιατί είναι λίγες οι μέρες!!!

Cool
Vaggelis - Τρι 23 Αύγ 2005, 12:07:08
Θέμα δημοσίευσης:
μπορείτε να υπολογίζετε σε δυο ακόμα αμετανόητους Haloάδες.......
έχουμε ξεσκονίσει όλες τις multiplayer πίστες, μερικές από αυτές (τις μικρές), σχεδόν τις κάνουμε με κλειστά μάτια...
kanelj - Τρι 23 Αύγ 2005, 12:10:18
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
μπορείτε να υπολογίζετε σε δυο ακόμα αμετανόητους Haloάδες.......
έχουμε ξεσκονίσει όλες τις multiplayer πίστες, μερικές από αυτές (τις μικρές), σχεδόν τις κάνουμε με κλειστά μάτια...

Με κλειστα ματια και με ανοιχτα ποδια σας βλεπω να την κανετε!!
Μετανοειτε......ερχετε η Sniperkillerομαδα.......... Sniper Sniper Sniper Sniper Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing

ετοιμαστειτε,βαλτε τις στολες σας.....μεσα στην βδομαδα θα εχει εναρξη... Exclamation
kanelj - Τετ 24 Αύγ 2005, 09:43:26
Θέμα δημοσίευσης:
A δεν σας ειπα...βρηκα και καινουργιο συμμαχο....Exclamation

Vaggelis - Τετ 24 Αύγ 2005, 10:09:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μωρέ δεν πα' να φέρεις και την Νikita και την Jennifer Gardner.....
τα needler μου δεν τα γλυτώνεις.....[/flash]
kanelj - Τετ 24 Αύγ 2005, 10:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εισαι σιγουρος Question Question Question Wink Wink Wink

Vaggelis - Τετ 24 Αύγ 2005, 10:18:30
Θέμα δημοσίευσης:
.........

τα δικά σου δεν έιναι τίποτα μπροστά σε αυτά.....

pygolabida - Τετ 24 Αύγ 2005, 10:25:58
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

Κι εγώ αυτής της γενιάς είμαι, Doom & Quake, μετά Diablo-Hellfire και μετά το έριξα σε λιγότερο αιματηρές καταστάσεις (Crash Bandicoot, Prince of Persia 2). Δυστυχώς δέν μπορώ να παίζω online γιατί θα έρθει 3ψήφιος λογαριασμός στο τηλέφωνο & θα πρέπει να το πληρώσω εγώ Sad

Κοιτάξτε λίγο αυτήν τη διεύθυνση, έχει καλές τιμές & παράδοση free....

http://www.play.com
kanelj - Τετ 24 Αύγ 2005, 10:28:14
Θέμα δημοσίευσης:
Kαταρχιν για να το καταλαβουν και οι υπολοιποι......ποιος μιλησε για on-line Kαι λογαριασμους?!?!?!
pygolabida - Τετ 24 Αύγ 2005, 10:43:59
Θέμα δημοσίευσης:
Question sorry, νόμιζα ότι έλεγες online μέσω net όπως κάνουν στο pc...
overgr - Τρι 30 Αύγ 2005, 10:12:21
Θέμα δημοσίευσης:
Πότε λέτε για το τουρνουά? Λέω να βγάλω από το σεντούκι το σκονισμένο μου Shotgun...

Γέρο άνθρωπο, θα με βάλετε να θυμηθώ τα παλιά.
kanelj - Τρι 30 Αύγ 2005, 10:14:46
Θέμα δημοσίευσης:
μολις φτιαχτηκε το Xbox μου (του πειραξα λιγο παραπανω το ....καρμπιρατερ του και ειχε χαλασει) αρα εγω ειμαι ετοιμος...
Κατσε να μαζευτουμε ολοι απο τις διακοπες (αν και νομιζω ολοι ηρθαν!!) και ετοιμαζομαστε Twisted evil Twisted evil Twisted evil
kanelj - Τρι 30 Αύγ 2005, 10:53:28
Θέμα δημοσίευσης:
Kanelj
Ronin
Nasoss
MEM-sound
Stevon
Vaggelis
Lord chypher
SnakeMJK
Overgr

Αν ξεχασα κανεναν ή θελει καποιος να μπει στην λιστα,παρακαλω να το πει!
Ολοι την Παρασκευη στις 22.00 να ετοιμαστουν
για το
Halo 2 Crazy Tournament!!!

Πληροφοριες εντος της εβδομαδας με ΠΜ!
SnakeMJK - Τρι 30 Αύγ 2005, 11:18:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μέσα εγώ... Φέρτε spare σώβρακα... Razz

(ελπίζω εκτός από halo να παίξουμε και κανα pro4, γιατί στο πρώτο δεν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία!)
overgr - Τρι 30 Αύγ 2005, 12:59:48
Θέμα δημοσίευσης:
Από εξοπλισμό, τι διαθέτει ο χώρος? Χρειαζόμαστε tv ή υπάρχει?
Vaggelis - Τρι 30 Αύγ 2005, 13:14:59
Θέμα δημοσίευσης:
Aν καταλήξουμε πάνω από 10 άτομα (με system link μπορούν να παίξουν μέχρι 16), πρέπει να υπολογίσουμε 3-4 τηλεοράσεις, σεβαστού μεγέθους για να μην μας βγούν τα μάτια και 3-4 ΧΒΟΧ...
όντως, υπάρχουν οι τηλεοράσεις τουλάχιστον;;;
Ronin - Τρι 30 Αύγ 2005, 13:31:09
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Aν καταλήξουμε πάνω από 10 άτομα (με system link μπορούν να παίξουν μέχρι 16), πρέπει να υπολογίσουμε 3-4 τηλεοράσεις, σεβαστού μεγέθους για να μην μας βγούν τα μάτια και 3-4 ΧΒΟΧ...

Μπορούμε να κανονίσουμε ομάδες (2 ή 3 ατόμων) και να παίζουμε με προκριματικό σύστημα.
Vaggelis - Τρι 30 Αύγ 2005, 13:33:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Μπορούμε να κανονίσουμε ομάδες (2 ή 3 ατόμων) και να παίζουμε με προκριματικό σύστημα.

Εμείς έχουμε και έτοιμη τετράδα, για όποια άλλη ομάδα ενδιαφέρεται...... Wink
nasoss - Τετ 31 Αύγ 2005, 01:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλτατε Βαγγέλης, μόλις πριν από λίγο τελίωσα με τον kanelj άλλη μια haloμαχη (προπόνηση )και διάβασα τα ποστακια σας.
Με μια λέξη μπορώ να χαρακτηρίσω τι θα επακολουθήση εάν έρθεις σε ρήξη με την ομάδα μου(balls&cupps) : ΤΡΑΓΙΚΗ !...
Διστιχός με τα ροζομπιστολα που χρισιμοπιής ,το πολύ πολύ να μας ξύσουν την πλάτη, …..οιμε οιμε δισμιρι βαγγελοπετροομαδα ,τις σου έμελε να πάθεις …….
Εμείς πάντως αντι για τα ροζομπιστολα χρισιμοπιουμε πιο <ελαφρύ> οπλισμό, ξέρεις μωρέ αυτά που σε διακτινιζουν κατά κάποιο τροπο….
Ελπίζω να σας δω την παρασκευή με τα νεροπίστολα σας εν δράση .

Υ.Γ. : καλό είναι να πάρετε μαζί σας γερά haloσοβρακα γιατί τα snipers ψιλοτσουζουν….

Sniper Sniper
kanelj - Τετ 31 Αύγ 2005, 11:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον σας βλεπω ολους θερμους!!!!
Εχουμε και λεμε......

ΤV εχουμε 2 (μια μεγαλη και την HaloTV μας!)

Απο Xbox εχουμε 3 (2 τσιπαρισμενα +1 παρθενο!Αρα αν υπαρχει το παιχνιδι γνησιο φερνουμε και την παρθενα κονσολα)

Επισης θελουμε 1-2 καλωδια ακομα αλλα αυτα θα τα βρουμε μεσα στην βδομαδα....

Παντως αν θελετε,φερτε και καμια κονσολα παραπανω και απαραιτητως τα χειριστηρια!!!

Τωρα για 3η ΤV αν μπορει να προσπαθησει κανεις........! Rolling eyes
Ronin - Τετ 31 Αύγ 2005, 12:06:30
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Λοιπον σας βλεπω ολους θερμους!!!!
Εχουμε και λεμε......

ΤV εχουμε 2 (μια μεγαλη και την HaloTV μας!)

Απο Xbox εχουμε 3 (2 τσιπαρισμενα +1 παρθενο!Αρα αν υπαρχει το παιχνιδι γνησιο φερνουμε και την παρθενα κονσολα)

Επισης θελουμε 1-2 καλωδια ακομα αλλα αυτα θα τα βρουμε μεσα στην βδομαδα....

Παντως αν θελετε,φερτε και καμια κονσολα παραπανω και απαραιτητως τα χειριστηρια!!!

Τωρα για 3η ΤV αν μπορει να προσπαθησει κανεις........! Rolling eyes

Βασικά στη δική μου κονσόλα (την παρθένα) έχει ξεμείνει το νοικιασμένο Halo 2 (πρέπει να το επιστρέψουμε σε κάποια φάση γιατί θα μας πάει οσο μας πήγε η Haloτηλεόραση).
¶ρα δεν μου είναι κόπος να το φέρω την Παρασκευή (μαζί με τα πυροβόλα χειριστήρια) just in case...
kanelj - Τετ 31 Αύγ 2005, 12:11:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια,επισης καλωδια θα βρει ο Νασος,αρα μενει η TV...
Eχει κανεις καμια να μεταφερει?!?!?! Rolling eyes
kanelj - Τετ 31 Αύγ 2005, 12:20:08
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης απ'οτι καταλαβα ειμαστε ολοι ΟΚ!!!
Μανθο - Σταυρο περιμενουμε επιβεβαιωση.....Οβερ!
MEMsound - Τετ 31 Αύγ 2005, 12:47:48
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ δεν ξέρω αν θα μπορέσω...
Ronin - Πεμ 01 Σεπ 2005, 09:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση:

Ποιοί ερασιτέχνες του Halo2 ηττήθηκαν εχτές με 50-22 στην γνωστή βλοσυρή παραλιακή πίστα Question
kanelj - Πεμ 01 Σεπ 2005, 09:56:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αφου μου δινετε τον Νασο τον Αυτοκτονητη μαζι μου,τι περιμενες να γινει?!
MEMsound - Πεμ 01 Σεπ 2005, 10:00:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Ερώτηση:

Ποιοί ερασιτέχνες του Halo2 ηττήθηκαν εχτές με 50-22 στην γνωστή βλοσυρή παραλιακή πίστα Question

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αστα πάνο ...
πάντα κάποιος άλλος φταίει..... Laughing Laughing Laughing
kanelj - Πεμ 01 Σεπ 2005, 10:01:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εσυ τωρα τι γελας?!?!Δεν το καταλαβα....μας κοροιδευεις?
Οσοι εχουν κουραμπιέ για αυτοκινητο δεν πρεπει να μιλανε Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 01 Σεπ 2005, 10:03:40
Θέμα δημοσίευσης:
ενώ όσοι παίζουν σαν κουραμπιέδες πρέπει????

χαχαχα
Laughing Laughing Laughing
(μου αρέσει γιατί ψαρώνεις...)
Vaggelis - Πεμ 01 Σεπ 2005, 10:47:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Ερώτηση:

όντως, πολύ ύπουλη πίστα, με πολλά "κρυφά" σημεία και πολλά ακάλυπτα... (για τους επίδοξους sniper)
δεν θα την έβαζα στις αγαπημένες μου (αν και είναι ενδιαφέρουσα), λόγω και της άσχημης προϊστορίας που έχω εκεί....
όσο για το αυριανό τουρνουά, εγώ αν μπορέσω, θα έρθω μετά τις 12
θα δω αν μπορούν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας (αν δεν μπορούν όλοι, χωριζόμαστε αναλόγως) και θα σας ενημερώσουμε.....
Vaggelis - Πεμ 01 Σεπ 2005, 10:51:51
Θέμα δημοσίευσης:
για πρωϊ Σαββάτου, υπάρχει πιθανότητα να παίξουμε;;;
είναι διαθέσιμος ο χώρος;;;
nasoss - Πεμ 01 Σεπ 2005, 11:01:19
Θέμα δημοσίευσης:
nai re vageli afou tha sinehizoume apo tin paraskevi...........
Vaggelis - Πεμ 01 Σεπ 2005, 11:06:19
Θέμα δημοσίευσης:
nasoss έγραψε:
nai re vageli afou tha sinehizoume apo tin paraskevi...........

εννοώ, αντί να μαζευτούμε Παρασκευή βράδυ, να μαζευτούμε το Σάββατο το πρωϊ....

(εσένα Νασούλη δεν σου έχω απαντήσει ακόμα, για το ποστ σου..... αντί για εμένα, θα μιλήσουν τα ....ροζοπίστολά μου.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil )
nasoss - Πεμ 01 Σεπ 2005, 11:10:50
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως εάν έρθετε κομπλέ ομάδα ,το μόνο χρειαζόμαστε είναι μια t.v. το λιγότερο 21’,
εμείς εχοθμε μια 32’ και μια halot.v. 21’,kalodia και είμαστε ο.κ.
nasoss - Πεμ 01 Σεπ 2005, 11:15:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εχτές προσπαθούσα με τα ροζομπιστολα αλλά μάταια ,δεν είδα προκοπή, αυτά δεν κάνουν ούτε για σούστα τα πιστολάκια ,αν και τώρα που τα είδα στην φωτογραφία πιο πολύ μοιάζουν με ακροδέκτες για μπαταρίες, μάλλον για αυτό κάνουν.
nasoss - Πεμ 01 Σεπ 2005, 11:22:19
Θέμα δημοσίευσης:
Το πρόβλημα είναι ότι έχει πει ο Γιάννης σε όλους για παρασκευή βράδι, πώς θα σινενοιθουμε τώρα………για το σαββατο το πρωι
kanelj - Πεμ 01 Σεπ 2005, 12:27:24
Θέμα δημοσίευσης:
nasoss έγραψε:
Πάντως εάν έρθετε κομπλέ ομάδα ,το μόνο χρειαζόμαστε είναι μια t.v. το λιγότερο 21’,
εμείς εχοθμε μια 32’ και μια halot.v. 21’,kalodia και είμαστε ο.κ.

36" ειναι ρεεεε!
μην τα ισοπεδωνουμε ολα Exclamation Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Lord Cypher - Πεμ 01 Σεπ 2005, 16:19:30
Θέμα δημοσίευσης:
Προς Nassoss:
Επειδή ήσουν ο πρώτος που αυθαδίασες θα σε σκοτώνω συνέχεια με τα Magnum έτσι για να σε ξεφτιλίσω τελείως... Twisted evil

Και για τους λοιπούς... Συγνώμη εκ των προτέρων... γιατί ούτε καν θα με βλέπετε... μόνο στην respawn screen όταν θα περνάω πάνω από το πτώμα σας... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αν χρειάζεστε τσιπαρισμένο έχω και εγώ. Και χειριστήρια θα φέρω για την ομάδα μου.

Cyaaaaa...

Lord Cypher aka CeReaL KiLLeR
kanelj - Παρ 02 Σεπ 2005, 06:38:13
Θέμα δημοσίευσης:
Xα χα χα!!
Ε ρε δηλωσεις Exclamation
Ετοιμαστειτε....το βραδυ αρχιζει η τσοντα Exclamation Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Vaggelis - Παρ 02 Σεπ 2005, 10:53:59
Θέμα δημοσίευσης:
it's pay day...
step up to my office....
nasoss - Παρ 02 Σεπ 2005, 11:06:46
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΡΟΣ Lord Cypher: TO MONO POΥ ΘΑ ΠΩ: Π..... ΜΕΧΡΗ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ.ΠΕΤΡΑΚΙ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΤΣΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ,ΜΑ ΚΑΛΑ …..ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΔΕΝ ΘΑ ΎΠΑΡΞΗ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ, ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ VAGELIS NA VALI HALOΣΩΒΡΑΚΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!
Vaggelis - Σαβ 03 Σεπ 2005, 12:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
η ομάδα Vaggelis-Lord Cypher-George, εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

"Τις τελευταίες ημέρες, η ομάδα μας έγινε θύμα φραστικής επίθεσης από παίκτες Halo σχετικά άσχετους με το σπορ....
Δηλώσεις του τύπου: "τσόντα, haloσώβρακα, ροζοπίστολα που μοιάζουν με ακροδέκτες", χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον...
Η ομάδα μας είχε σχεδόν μηδενική πείρα σε Team Slayer, Multiplayer Pack, παιχνίδι σε διαφορετικές οθόνες...
παρόλα αυτά η ομάδα έκανε το καθήκον της......."

ένα θα πώ .........

ΠΑΠΟΥΤΣΑ
nasoss - Κυρ 04 Σεπ 2005, 22:43:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΖΟΜΠΙΣΤΟΛΑ, ΧΑΙΡΟΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΙΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΥΠΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΜΕTΡΙΣΕΙ ΉΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΘΕΜΑ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΗΤΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ :
1.O RONIN ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΛΘΕ ΜΟΛΙΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ,ΘΕΩΡΕΙΤΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.!
2. Ο KANELJ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΣΟΦΕΡ(ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!!) ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ !!!
3.ΕΓΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΤΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑN ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ MAX ΡΥΘΜΟΥΣ !!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΛΕΩ ,ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ……

kanelj - Κυρ 04 Σεπ 2005, 22:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
XA XA XA XA XA X A XA XA XA X A Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Exclamation Exclamation EΛΙΩΣΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Vaggelis - Δευ 05 Σεπ 2005, 09:56:06
Θέμα δημοσίευσης:
Προς αγαπητό Νάσο Όνειροοο ΑπόΤονΛοκώ Παπουτσή:

"αγαπητέ Νάσο Loser,
δεν μπορείτε να δεκτείτε την - ομολογουμένως - ντροπιαστική ήττα που υποστήκατε, από ένα team που έπαιξε μάλιστα για πρώτη φορά μαζί (εδώ να δώσουμε και τα συγχαρητήρια στο 3ο μέλος της ομάδας, τον George, ο οποίος "έδεσε" αμέσως με τα άλλα 2 μέλη).
Σας απαντάμε στους λόγους της ήττας σας:
1. Αν ο καλύτερός σας παίκτης, όπως λέτε, είναι ο Πάνος, πως εξηγείται το γεγονός οτι τον "έφαγα" αρκετές φορές μόνο με μπουνιά;;;
2. Ο kanelj, αντί να κορνάρει (...), θα μπορούσε να περιμένει κάποιον να ανέβει πάνω, αντί να κόβει βόλτες με το τζιπ....
3. Εσύ μωρή λούγκρα, αντί να κρύβεσαι στις γωνίες και να σημαδεύεις με το sniper και αντί να ανεβαίνεις στα τζιπάκια και στα ιπτάμενα, έλα να μας αντιμετωπίσεις στο "ένα εναντίον ενός", αλλά εκεί ξέρεις οτι σε περιμένει η πανωλεθρία...
Δηλώνουμε οτι την επόμενη φορά δεν θα δείξουμε οίκτο και θα βάλουμε και τις μπάλες μέσα....!!!!!"

Ronin - Δευ 05 Σεπ 2005, 10:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Προς αγαπητό Νάσο Όνειροοο ΑπόΤονΛοκώ Παπουτσή:

"αγαπητέ Νάσο Loser,
δεν μπορείτε να δεκτείτε την - ομολογουμένως - ντροπιαστική ήττα που υποστήκατε, από ένα team που έπαιξε μάλιστα για πρώτη φορά μαζί (εδώ να δώσουμε και τα συγχαρητήρια στο 3ο μέλος της ομάδας, τον George, ο οποίος "έδεσε" αμέσως με τα άλλα 2 μέλη).
Σας απαντάμε στους λόγους της ήττας σας:
1. Αν ο καλύτερός σας παίκτης, όπως λέτε, είναι ο Πάνος, πως εξηγείται το γεγονός οτι τον "έφαγα" αρκετές φορές μόνο με μπουνιά;;;
2. Ο kanelj, αντί να κορνάρει (...), θα μπορούσε να περιμένει κάποιον να ανέβει πάνω, αντί να κόβει βόλτες με το τζιπ....
3. Εσύ μωρή λούγκρα, αντί να κρύβεσαι στις γωνίες και να σημαδεύεις με το sniper και αντί να ανεβαίνεις στα τζιπάκια και στα ιπτάμενα, έλα να μας αντιμετωπίσεις στο "ένα εναντίον ενός", αλλά εκεί ξέρεις οτι σε περιμένει η πανωλεθρία...
Δηλώνουμε οτι την επόμενη φορά δεν θα δείξουμε οίκτο και θα βάλουμε και τις μπάλες μέσα....!!!!!"

Αγαπητέ Βαγγέλη ,θα έλεγα οτι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά απ οτι τα περιγράφεις.

Κατ'αρχάς να αναφέρω οτι το σκόρ στα μεταξύ μας παιχνίδια ήταν 7-6.Μας κερδίσατε 7 φορές,σας κερδίσαμε 6.
Γενικότερα η εμφάνιση μας σαν ομάδα ήταν η χειρότερη και δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι θα παρουσιαστούμε ξανά έτσι.

Στο ένα εναντίον ενός,είστε αρκετά καλοί αλλα να σου θυμίσω την κυριολεκτική πανωλεθρία που πάθατε στην μικρή πίστα πίστα που παίξαμε,όπου ο καθένας έβγαινε επάνω στον άλλον.
Θυμάσε και θυμάμε οτι δεν προβάλατε καμία αντίσταση (και 2 φορές κι όλας) παρόλο που είχατε και την ψυχολογία υπέρ σας.

Κλείνοντας,πιστεύω οτι πήρατε μια νίκη που την αξίζατε αλλα να είστε σίγουροι οτι στον επαναλληπτικό (γιατί θα υπάρξει και επαναλληπτικός) θα είναι αρκετά διαφορετικά τα πράγματα.

p.s. Εμείς οι 2 Βαγγέλη,θα τα πούμε την επόμενη φορά... Wink
kanelj - Δευ 05 Σεπ 2005, 10:55:26
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω και εγω με τον Πανο οτι στις μαχες Man to man ειμασταν ανωτεροι κατα πολυ!Τα χαλαμε λιγο στην ομδαικοτητα (σοφερ:roll: )
που ειναι θεμα χρονου να διορθωθει!Απο κει και περα,δεν θα υπαρξει νουμερο για παπουτσι!!Περιμενω ωρα-ημερομηνια για την ρεβανς!Προτεινω μεσοβδομαδα καποιο απογευμα την πρωτη φορα και αλλη μια Παρασκευη ή Σαββατο μεσημερι!
Περιμενω με τις μπαλες και την βεντουζα να επανελθει η ταξη (Ξεψ _ _ _ _ σμα!)
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Vaggelis - Δευ 05 Σεπ 2005, 11:04:01
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλά, θα μιλήσουμε (όπως πάντα) στο γήπεδο και θα έχουμε διαβάσει και το ...μάθημά μας Laughing Laughing Laughing Twisted evil Twisted evil Twisted evil
μεσοβδόμαδα απόγευμα, αδύνατο - ο αγκίστρης δεν μπορεί....
το βλέπω για Σάββατο πρωϊ, 10 ας πούμε.....
Lord Cypher - Δευ 05 Σεπ 2005, 14:50:15
Θέμα δημοσίευσης:
"Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τους γονεις μου για την υποστήριξη, όπως επίσης και τον ατζέντη μου που μου στάθηκε σε όλες τις δύσκολες -
?- στιγμές. Το αγαλματάκι αυτό το αφιερώνω.... ουπς λάθος χαρτάκι".
Ας σοβαρευτούμε όμως. Αυτό που φάγατε δεν ήταν παπούτσι... ολόκληρο βατραχοπέδιλο ήταν. Κρίμα που δεν κράταγα το σκόρ για να δείτε πόσα frags είχατε λιγότερα!!!
Και το 7-6 χαριστικό ήταν. Κριθήκατε και βρεθήκατε ανεπαρκείς. Όλες οι δηλώσεις σας ήταν απλώς οδοντόπαστες, σε αντίθεση με τις δικές μας (π.χ. ο θάνατος του Νάσου από Magnum - υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα Question Question Question Exclamation Exclamation Exclamation ).
Γι' αυτό πλέον η ομάδα ονομάζεται VVV δηλαδή Veni, Vidi, Vici, ή αλλιώς πάρτε τα τρια μας (ήρθαμε ,είδαμε και σας νικήσαμε Exclamation )
Σε πίστες που δεν ξέραμε, με τρίτο μέλος που δεν ξέραμε (συγχαρητήρια κιόλας για τον george γιατί έπαιξε φοβερά), σε settings που δεν ξέραμε και χάσατε (τις πέτρες, τις πέτρες βάλε!!! 2-0 στις πέτρες!).
Οι κραυγές σας τα λέγανε όλα (Ronin - "ρε μλκ δεν πεθαινει αυτός, είναι άφθαρτος Exclamation " - προς τους συμπαίκτες του για τον υποφαινόμενο).
Για ρεβάνς δεχόμαστε την πρόκληση και ετοιμάζουμε το κλύσμα με ασβέστη. Ετοιμάστε το βαρέλι με την βαζελίνη.
Ευχαριστώ,

ΑΓΚΙΣΤΡΩΣΟΥ
nasoss - Δευ 05 Σεπ 2005, 23:40:58
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΓΚΙΣΤΡΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΜΑΧΗ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ ,ΕΚΕΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ (ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!)
ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο KANELJ ΠΑΓΑΝΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΟΦΕΡ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΖΟΥΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ , ΜΕΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΤΟ ΦΑΡΔΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΠΤΕΝ IGLO ΟTI MAZY ME TON ΜΟΥΤΣΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΡΟΖΟΜΠΙΣΤΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ?
Ε ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝOI!
ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚO......ΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ.!!!!
[color=brown]
ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΕΣ Shocked Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil [/color]
kanelj - Τρι 06 Σεπ 2005, 11:49:19
Θέμα δημοσίευσης:
nasoss έγραψε:

ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΩ ΤΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚO......ΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ.!!!!
ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΠΑΛΕΣ Shocked Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil [/color]

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΧΧΑ ΑΧ ΧΑ Exclamation
Ρε σεις ποιος εβαλε λογοκρισια στο Κολαντερο??? Exclamation Exclamation
Δεν ειναι βρισια ρε,οργανικο ειναι Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
χα χα χα χαχ χα χα χα χα αχ χ ααχ ,οπως λεμε σπλιναντερο Exclamation Exclamation Exclamation
Σοβαρα μιλαω! Shocked
Vaggelis - Τρι 06 Σεπ 2005, 12:14:10
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
nasoss έγραψε:

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΧΧΑ ΑΧ ΧΑ Exclamation
Ρε σεις ποιος εβαλε λογοκρισια στο Κολαντερο??? Exclamation Exclamation
Δεν ειναι βρισια ρε,οργανικο ειναι Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
χα χα χα χαχ χα χα χα χα αχ χ ααχ ,οπως λεμε σπλιναντερο Exclamation Exclamation Exclamation
Σοβαρα μιλαω! Shocked

όποιος έβαλε λογοκρισία, να βάλει και στην επόμενο αγώνα μας λογοκρισία, γιατί θα είναι αυστηρά ακατάλληλος για ανηλίκους....
Sidobre - Τρι 06 Σεπ 2005, 12:55:10
Θέμα δημοσίευσης:
΄H Θα σοβαρευτήτε ή θα βγάλω την μάνικα και θα σας καταβρέξω όλους. Και όχι εικονικά! LIVE!

To ξεκινήσατε για χαβαλέ και το ΧΕΣΑΤΕ!
kanelj - Τρι 06 Σεπ 2005, 12:56:33
Θέμα δημοσίευσης:
Τι καναμε κ.Προεδρε Question Shocked
Sidobre - Τρι 06 Σεπ 2005, 13:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
Να είστε πιο κόσμιοι...
Vaggelis - Τρι 06 Σεπ 2005, 13:04:50
Θέμα δημοσίευσης:
περιμένουμε και εσάς κ. πρόεδρε για μια παρτίδα, αν αντέχετε....
Sidobre - Τρι 06 Σεπ 2005, 13:28:34
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν τα πάω καλά με αυτά τα παιχνίδια (όχι ότι δεν μπορώ να προσπαθήσω...).
(Δεν ισχύει όμως το ίδιο για κανένα GT4.... ) Whistling Whistling Whistling Whistling
Stevon - Τρι 06 Σεπ 2005, 13:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
(Δεν ισχύει όμως το ίδιο για κανένα GT4.... ) Whistling Whistling Whistling Whistling

χιχιχιχί γίναμε δύο......να κάνουμε ένα challenge μεταξύ μας.....?????
Sidobre - Τρι 06 Σεπ 2005, 13:45:10
Θέμα δημοσίευσης:
Χαλαρά!!! Εχω σκεφτεί και τρόπους που μπορεί να γίνει challenge...

Με φωτό από την οθόνη στον συνολικό χρόνο του καθ'ενός. Μπορούμε να το κάνουμε ενιαίο αλλά με ελεύθερες βελτιώσεις Wink

Κάθε εβδομάδα ή 2 εβδομάδες, μία πίστα με συγκεκριμένους γύρους. Νικητής αυτός που κάνει τους γύρους σε καλύτερο χρόνο!
Baphomet - Τρι 06 Σεπ 2005, 16:52:10
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Χαλαρά!!! Εχω σκεφτεί και τρόπους που μπορεί να γίνει challenge...

Με φωτό από την οθόνη στον συνολικό χρόνο του καθ'ενός. Μπορούμε να το κάνουμε ενιαίο αλλά με ελεύθερες βελτιώσεις Wink

Κάθε εβδομάδα ή 2 εβδομάδες, μία πίστα με συγκεκριμένους γύρους. Νικητής αυτός που κάνει τους γύρους σε καλύτερο χρόνο!

όταν με το καλό βρούμε τον χώρο μας θα κοτσάρουμε ενα Playstation και θα δεις τι θα γινει... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
nasoss - Τρι 06 Σεπ 2005, 17:30:26
Θέμα δημοσίευσης:
Είδατε τελικά που είχα δίκιο για το περιβόητο κολαντερο ?να ας πούμε ο πρόεδρος είπε ότι το χεσαμε ,συνώνυμο του κολαντερου αφού έχουν απόλυτη σχέση διότι και τα δυο είναι θέματα οργανικού περιεχομένου, οπότε άδικα κάποιος μου έκοψε την λέξη για λογοκρισία! είναι απόλυτος φυσικά φαινόμενα και τα δυο! Shocked Exclamation
kanelj - Τετ 07 Σεπ 2005, 08:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Δεν το περιμενα αυτο απο σενα Exclamation
Τι GT4 και χαζομαρες......Colin Mcrae λεγεται TO παιχνιδι Exclamation

(Παντως γιατι να μην προσπαθησουμε να μαθουμε και τον Προεδρο να...αγκιστρωνει???!!!!!)
nasoss - Παρ 09 Σεπ 2005, 10:32:41
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΒΑΓΓΕΛΟΜΑΔΑ : ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΑΝΕΛΟΣΠΙΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 2.30 ,ΕΙΜΑΣΤΕ Ο.Κ? Rolling eyes Question
Vaggelis - Παρ 09 Σεπ 2005, 12:30:29
Θέμα δημοσίευσης:
Μπά χλωμό σε κόβω....
Σαββατιάτικα θα κλειστούμε μέσα;;;
Σας αφήνουμε να προπονηθείτε άλλη μια εβδομάδα και τα λέμε από Παρασκευή.....
Εντωμεταξύ η ομάδα μας ετοιμάζεται να παραταχθεί πλήρης....
nasoss - Παρ 09 Σεπ 2005, 15:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
Scratch ΧΜΜΜ…… ΜΙΜΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ?
ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕΣΑ…
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ,ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ……
Laughing
Vaggelis - Δευ 12 Σεπ 2005, 15:33:53
Θέμα δημοσίευσης:
Η ομάδα είναι έτοιμη πλέον και ανοιχτή σε κάθε πρόσκληση για αγκίστρωμα......
Περιμένουμε μέρα και ώρα.....
nasoss - Τετ 14 Σεπ 2005, 08:41:03
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΤΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ………….. Sniper
Vaggelis - Τετ 14 Σεπ 2005, 10:49:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι δικό μου το σπίτι για να κανονίσω....
Πέμπτη ή Παρασκευή καλά είναι πάντως....
Θα είμαστε 3 ή 4 άτομα...
nasoss - Τρι 20 Σεπ 2005, 21:51:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΟ.63 (6-3)

http://www.the-world-around.com/images/repair/shoes/big/2.jpg
Vaggelis - Τετ 21 Σεπ 2005, 09:33:34
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλά παπουτσή......
έχε χάρη που είμασταν ντεφορμέ (και ειδικά εγώ....)
προετοιμαστείτε για νέο παπούτσι σινιέ σκαρπίνι.....

α, άκουσα οτι το Δεκέμβρη έρχεται το XΒΟΧ 360 και μετά από λίγο Halo 3...!!!!!
Demis - Τρι 27 Σεπ 2005, 10:59:13
Θέμα δημοσίευσης:
Off Topic Το ξερω,το ξερω....Περα απο το Halo το οποιο ειναι απιστευτο Game δοκιμαστε και το Medal oh Honor : European Assault εξισου απιστευτο και διατιθεται για ατελειωτα κολληματα μπροστα στο Screen και εχει και τρομερες πιστες....
Sniper Bang,BAng The NaZi...
Road_Runner - Παρ 10 Μάρ 2006, 14:23:46
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Ασε τα GT για αλλη σεζον!!
Τωρα παρτε τα οπλα και αρχιζουμε...........
2gunfire Sniper Shoot Hunter Armed Sniper 2gunfire Shoot Hunter Sniper 2gunfire Shoot Armed Hunter

¶λλαξε η σεζόν. Μήπως να ανοίξουμε νέο τοπικ και να βλέπουμε συμμετοχές;;; Ή μήπως φοβάστε;;;
MEMsound - Παρ 10 Μάρ 2006, 14:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις "καεί" τελείως.....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Παρ 10 Μάρ 2006, 14:49:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ετομάζεται πρωτάθλημα στην Λέσχη....

ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ

(μόνο που θα είναι με αυτοκίνητα. Οχι με σκοτωμούς... παλιόπαιδα!)
MEMsound - Παρ 10 Μάρ 2006, 14:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Κοίτα να δεις που έχουμε και καμμένο πρόεδρο...

Sidobre - Παρ 10 Μάρ 2006, 15:11:15
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Κοίτα να δεις που έχουμε και καμμένο πρόεδρο...

MEMsound - Παρ 10 Μάρ 2006, 15:22:41
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
της ταμπέλας έχει γίνει σήμερα....
christhehealer - Παρ 10 Μάρ 2006, 17:56:26
Θέμα δημοσίευσης:
Στο playstation, ποδοσφαιράκι θα παίξουμε?

Γιατί είμαι πολύ καλός... έχω παίξει δύο φορές!!!!! Afroman
MEMsound - Παρ 10 Μάρ 2006, 18:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
...... και "καμμένα" celebrities...... Laughing Laughing Laughing Laughing
nasoss - Παρ 10 Μάρ 2006, 18:41:34
Θέμα δημοσίευσης:
Eμπρος στον δρομο που χαραξε το halo 2gunfire
kanelj - Παρ 10 Μάρ 2006, 18:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
HALO KAI MONO HALO PEEEEEE Exclamation Exclamation Exclamation Twisted evil Twisted evil Twisted evil
nasoss - Παρ 10 Μάρ 2006, 19:16:47
Θέμα δημοσίευσης:
πεστα ρε γιαννο.....
HALO KAI τα μιαλα στα καγκελα Shoot
nasoss - Παρ 10 Μάρ 2006, 19:22:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε γιαννο δε παμε μια μερα στη λεσχη να τους δειξουμε τι εστι HALO (πορωθηκα τωρα!!!!!!!!!!!!!!! Sniper Armed Shoot 2gunfire
kanelj - Παρ 10 Μάρ 2006, 22:47:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑΑΑΑ,
ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΙΣΤΟΛΙΑΑΑΑ Exclamation Exclamation Exclamation
2gunfire 2gunfire Sniper Sniper Armed Sniper Shoot Shoot 2gunfire 2gunfire Hunter Hunter Hunter Sniper Armed Hunter
ΓΙΙΙΙΙΙΧΑΑΑΑΑΑΑ Exclamation Cool Cool Cool
Road_Runner - Σαβ 11 Μάρ 2006, 01:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού είστε όλοι κότες..... Κοκοκοκοκοκοκοκο Laughing Laughing Laughing
Μόνο ο Στεύρος και ο πρόεδρας δέχονται την πρόκληση. Οι άλλοι φοβούνται το ξεμπρόστιασμα;;; Rolling eyes
Stevon - Σαβ 11 Μάρ 2006, 09:43:44
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:

Μόνο ο Στεύρος

Shocked Question Δλδ....? Question μήπως Σταύρος Question Tease
Road_Runner - Σαβ 11 Μάρ 2006, 19:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι. Στεύρος... Δεν ξέρεις εσύ.. Silly
Ronin - Τετ 15 Μάρ 2006, 12:05:47
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Αφού είστε όλοι κότες..... Κοκοκοκοκοκοκοκο Laughing Laughing Laughing
Μόνο ο Στεύρος και ο πρόεδρας δέχονται την πρόκληση. Οι άλλοι φοβούνται το ξεμπρόστιασμα;;; Rolling eyes

χεχε...Ξεμπρόστιασμα ε??

Για ποιό παιχνίδι και σε τί κονσόλα μιλάμε ??
Road_Runner - Πεμ 16 Μάρ 2006, 01:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
Για οποιοδήποτε Ραλλάκι που σέβετε τον εαυτό του (όχι κάτι κατεστραμένα τύπου Ridge Racer κλπ) σε οποιαδήποτε κονσόλα. ¶ντε να δω συμμετοχές...
ΚΟΤΕΣ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Stevon - Πεμ 16 Μάρ 2006, 09:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Για οποιοδήποτε Ραλλάκι που σέβετε τον εαυτό του

Δηλαδή ΜΟΝΟ GT Cool Cool
Ronin - Πεμ 16 Μάρ 2006, 10:27:59
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Road_Runner έγραψε:
Για οποιοδήποτε Ραλλάκι που σέβετε τον εαυτό του

Δηλαδή ΜΟΝΟ GT Cool Cool

ή Forza Motorsport
kanelj - Πεμ 16 Μάρ 2006, 10:39:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε ρε ασχετοι!
Colin και μονο colin!
Ronin - Πεμ 16 Μάρ 2006, 11:51:19
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Αντε ρε ασχετοι!
Colin και μονο colin!

Colin...Χμμμ..Ναι κάτι μου θυμίζει,πρέπει να το έχω παίξει...

Μέσα...

Cool
MEMsound - Πεμ 16 Μάρ 2006, 14:23:00
Θέμα δημοσίευσης:
. . . δεν αργεί . . .
Road_Runner - Πεμ 16 Μάρ 2006, 17:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
Σε κανένα τεταρτάκι θα είναι έτοιμο;;;;;
Laughing Laughing Laughing Rolling eyes Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 16 Μάρ 2006, 17:42:43
Θέμα δημοσίευσης:
20λεπτο....

άρπα την Splat αξιότιμε κ. Κουκουρουκου Racing Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Πεμ 16 Μάρ 2006, 17:48:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αρπα εσύ 2..... Splat Splat ..... να έχεις....Laughing
Απλά είσαι και εσύ ΚΟΤΑΑΑΑ!!!1 Laughing Laughing Laughing
Επειδή το Colin δεν έχει ESP και δεν θα μπορείς να με περνάς Laughing Laughing Laughing Laughing
Μην φοβάσε όμως... Το GT εχει ESP.. κάτι θα κάνεις εκεί.. Laughing Laughing Laughing Silly
MEMsound - Πεμ 16 Μάρ 2006, 17:53:27
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχαχαχαχα

ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ!!!

Απλά με game-pad δεν έχω παίξει ποτέ και δυσκολευομαι.

Αν παίζαμε σε PC με πληκτολόγιο απλά δεν είχες ελπίδες.....

sooooooo take it back.... Splat Splat Splat Splat (εις 4πλούν...) Laughing Laughing
Sidobre - Πεμ 16 Μάρ 2006, 18:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχαχα

ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ!!!

Απλά με game-pad δεν έχω παίξει ποτέ και δυσκολευομαι.

Αν παίζαμε σε PC με πληκτολόγιο απλά δεν είχες ελπίδες.....

sooooooo take it back.... Splat Splat Splat Splat (εις 4πλούν...) Laughing Laughing

Δεν κατάλαβες....

ΜΕ ΤΙΜΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙ ΦΡΕΝΟ!
Εκεί σε θέλω καγκουροασθενοφόρε....

Από τώρα το λέω:
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ!
MEMsound - Πεμ 16 Μάρ 2006, 18:50:27
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι κάτι γίνεται!!!! Laughing

Αν και θα πρέπει να "ξεθάψω" την τεχνική μου . . . (το γα**το είναι ότι η τιμονιέρα που έιχα αγοράσει κααααπότε έχει χαλάσει εδώ και χροοοόνια).....

Αλλά αυτό το ρημάδι το game-pad ποτέ δεν το συμπάθησα!
Road_Runner - Πεμ 16 Μάρ 2006, 18:55:36
Θέμα δημοσίευσης:
Τιμονιέρα έχω εγώ... Απλά είστε ΚΟΤΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Και όσα λέει ο Μανθος είναι απλά δικαιολογίες γιατί δεν ξέρει να οδηγάει και θα χάσει.... ΚΟΤΑΑΑΑΑ. Δικαιολογίες...... Laughing Laughing
Υ.Γ. Αφού θες να το πάμε με αριθμητική πρόοδο πάρε 8: Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
MEMsound - Πεμ 16 Μάρ 2006, 19:36:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα πω απλά.....

Σκύλος που γαβγίζει... δεν δαγκώνει... Rotfl

και για να μην ξεχνιόμαστε....

16 x Splat
και μια μερίδα τούβλα...

kanelj - Τρι 01 Φεβ 2011, 19:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
nasoss έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΖΟΜΠΙΣΤΟΛΑ, ΧΑΙΡΟΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΤΙΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΥΠΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΜΕTΡΙΣΕΙ ΉΤΑΝ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΘΕΜΑ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΗΤΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ :
1.O RONIN ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΛΘΕ ΜΟΛΙΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ,ΘΕΩΡΕΙΤΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.!
2. Ο KANELJ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΣΟΦΕΡ(ΤΡΑΓΙΚΟΣ!!!!) ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ !!!
3.ΕΓΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΤΑΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΑN ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ MAX ΡΥΘΜΟΥΣ !!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ ΛΕΩ ,ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ, ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ……

ΠΑΝΟΟΟΟΟ....Λιωνωωωωωω!!! Κλαιωωωωωω!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες