PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Στην Τουρκία στo Grand Prix της Formula 1 θα έρθει κανείς?:)

kavaliotis - Σαβ 13 Αύγ 2005, 01:01:47
Θέμα δημοσίευσης: Στην Τουρκία στo Grand Prix της Formula 1 θα έρθει κανείς?:)
Συγνωμη αν υπαρχει ηδη ανοιγμενο τοπικ με το GP της Τουρκιας αλλα δεν βρηκα και γενικα δεν βλεπω κινηση... Καλα μονο εγω θα παω απο εδω μεσα? Παραξενο μου ακουγεται γιατι περιμενα να εχει μεγαλη ανταποκριση απο εδω μεσα. Κατα τ'αλλα την Πεμπτη εγω φευγω (δυστυχως οχι με το 206 αλλα με γκρουπ οργανωμενο ειδικα για το GP). Ελπιζω να περασω καλα και να δουμε καλο θεαμα μιας και η πιστα θα ειναι "αγνωστη" στους πιλοτους (ενταξει simulation rules αλλα λεμε τωρα!). Θα ειμαι στην Silver 3 Stand 5. Οποιος παει καλα να περασουμε και να γυρισουμε σωοι και αβλαβεις γιατι πολλα γινονται εκει περα!

PS: Αν βρω την Ναζλι θα την παρω μαζι μου Ελλαδα Laughing Laughing Laughing
overgr - Σαβ 13 Αύγ 2005, 01:16:47
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα ειμαι εκει
Tiesto - Σαβ 13 Αύγ 2005, 03:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
και γω θα ειμαι εκει...
STELIOS - Σαβ 13 Αύγ 2005, 11:30:32
Θέμα δημοσίευσης:
Oσοι πατε, καλα να περασετε και χαιρετησματα στη Ναζλι Very happy
Baphomet - Σαβ 13 Αύγ 2005, 16:32:58
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ με τον Σπύρο θα είμαστε εκεί και φεύγουμε επίσης την Πέμπτη με οργανωμένο group από Θεσσαλονίκη με πουλμαν. Μάκη λες να είμαστε μαζί?
Tiesto - Σαβ 13 Αύγ 2005, 16:38:57
Θέμα δημοσίευσης:
ααααχ αυτη η ναζλι! θα τα μεταφερω stel lol

παιδια, εσεις που θα πατε, που καθεστε?
Baphomet - Σαβ 13 Αύγ 2005, 16:51:09
Θέμα δημοσίευσης:
ιδεά δεν έχω που καθόμαστε... Confused
Tiesto - Σαβ 13 Αύγ 2005, 19:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα ειμαι και στα free, παρασκευη πρωι πρωι (απτην αρχη του προγραμματος βασικα) και καθομαι στην κερκιδα που ειναι στο τελος της πισω ευθειας πριν απο το εσακι που βγαζει στην ευθεια τερματισμου. Αν κανεις απο δω καθεται εκει πειτε μου να βρεθουμε αμα ειναι.
overgr - Κυρ 14 Αύγ 2005, 14:09:43
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα βρίσκομαι σε θέση Supergold με θέα Εκκίνηση και Πιτσ!!! Θα έχω την olympus ανα χείρας για φωτογραφίες!!!
Baphomet - Τετ 17 Αύγ 2005, 16:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αυριο πρωι ξεκινάμε απο Αθήνα με το Intercity για Σαλόνικα. Από εκεί αναχώρηση με πουλμαν και αφιξη στην Κωνσταντινούπολη Παρασκευή πρωί. Σάββατο και Κυριακή θα είμαστε μέσα. ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!! Very happy
overgr - Τετ 17 Αύγ 2005, 19:47:16
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ πετάω αύριο για Κων/πολη και από Παρασκευή αρχίζει η κάλυψη του γεγονότος!

Καλό ταξίδι σε όσους πάνε και μακρια από κάθε τι επικίνδυνο...

Μη ξεχάσετε ωτασπίδες!!!
chatasos - Πεμ 18 Αύγ 2005, 18:05:55
Θέμα δημοσίευσης:
Θα υποθέσω πως δεν πήρατε το πανό του club μαζί σας Confused Evil
MEMsound - Πεμ 18 Αύγ 2005, 18:21:24
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς να είσαι σίγουρος....
Το πανό το έχω εγώ σπίτι μου (αλλά δεν μου το ζήτησε κανείς από την Δευτέρα που γύρησα από διακοπές)
pygolabida - Κυρ 21 Αύγ 2005, 12:06:25
Θέμα δημοσίευσης:
Και να το παίρνανε μαζί τσάμπα ο κόπος γιατί δέν νομίζω να είχε κάποια χρησιμότητα....& δέν νομίζω να επικεντρωνόταν καμία κάμερα απάνω του....εξάλλου, άμα γινότανε καμιά στραβή και δέν τους άφηναν να το βάλουν μέσα, το πανώ θα έμενε Τουρκία.... Rolling eyes
Baphomet - Τρι 23 Αύγ 2005, 12:12:35
Θέμα δημοσίευσης:
Γύρισα πριν 5 ώρες με τον brother crusader...

Εντυπώσεις από την πίστα:
- Θεωρώ πως η χάραξη της πίστας είναι πάρα πολύ καλή, προσφέρεται για θέαμα αφού έχει σημεία για προσπεράσματα και οι πιθανότητες εξόδου είναι πολλές...
- Το μόνο που με χάλασε ήταν τα μεγάλα τμήματα ασφάλτου έξω από την πίστα. Αν υπήρχαν αμμοπαγίδες όλα θα ήταν διαφορετικά. Τώρα και να έβγαινες έξω δεν έχανες χρόνο.
- Οι κερκίδες ήταν ΟΚ και γενικά η διαμόρφωση ήταν σε καλά επίπεδα. Βέβαια τον ήλιο τον είχες ντάλα στο κεφάλι εκτός από τους λίγους τυχερούς που ήταν στα gold... Πάντως υπήρχαν και 2 κερκίδες που ήταν σε εντελώς ηλίθιο σημείο με απότέλεσμα να μη βλέπεις τίποτα ενδιαφέρον.
- Οι χώροι εκτός circuit ήταν ΑΙΣΧΡΟΙ. Γρασίδι δεν είχε πουθενά. Μόνο χώμα. Δεντρα πουθενά! Ένιωθες σαν να είσαι στην έρημο. Περιττό να πω οτι φάγαμε περισσότερο χώμα κι από το Ακρόπολις.
- Οι Τούρκοι έφτιαξαν ένα σύγχρονο circuit...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Όλα τα άλλα είναι Μπανανία. Η πίστα είναι 52 χιλιόμετρα από την Κωνσταντινούπολη και δεν υπάρχει συγκοινωνιακό δίκτυο για εκεί (εκτός ίσως από λεωφορεία για τα οποία θα μιλήσω αργότερα). Οι δρόμοι για να πας και να έρθεις με εξαίρεση έναν περιφερειακό είναι αισχροί και πηγμένοι στην κίνηση. Κάθε πρωί πηγαίνοντας κάναμε 40 λεπτά με το πούλμαν. Στον γυρισμό κάναμε 40 λεπτά να βγούμε από την πίστα και τουλάχιστον άλλη μια με μιάμιση ώρα μέχρι τα ξενοδοχεία μας. Ευτυχώς την ημέρα του αγώνα τους έκοψε και μετά από ένα μισάωρο που ήμασταν εντελώς ακίνητοι, άνοιξαν τα διόδια και κινηθήκαμε.
- Ωτοασπίδες δεν μας χρειάστηκαν, ο θόρυβος ήταν η απόλυτη κ@@λα αλλά ήταν υποφερτός. Σε αυτό συντελούσε το οτι η πίστα ήταν τεράστια και πολύ ανοιχτή.
- Ο έλεγχος και η ασφάλεια ήταν Γ Τ Π. Αν ήμουν καμικάζι θα είχα τινάξει για πλάκα όλη την πίστα στον αέρα. Ούτε σωματικός έλεγχος, ούτε τσάντες ανοίξαμε, ούτε από μηχανήματα περάσαμε. Δείχναμε το εισιτήριο και μπαίναμε. Το σύστημα ασφαλείας ήταν για γέλια. Υπήρχαν χιλιάδες αστυνομικοί οι οποίοι ήταν στις πιο άσχετες θέσεις και χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα. Το πιο ηλίθιο ήταν οτι είχαν στον περιφερειακό δρόμο που είναι καμμιά 10αρια χιλιόμετρα από την πίστα έναν αστυνομικό κάθε 50 μέτρα να κάθετε. Φανταστείτε στην αττική οδό να υπάρχει ένας αστυνομικός κάθε 50 μέτρα... Πολύ χρήσιμο ε??
- Αν κάποιος πάθαινε κάτι στις κερκίδες ή στο general admission θα είχε πεθάνει εκεί... Υπήρχαν αρκετά ασθενοφόρα τα οποία αντι να είναι διασκορπισμένα ήταν αραγμένα σε ένα σημείο στο οποίο για να πάει κανείς μπορεί και να έτρωγε μισή ώρα....
- Η κάλυψη του αγώνα εκεί ήταν χάλια. Πρίν την F1 είδαμ VW Polo Woman, Seat Leon Turkish Cup και GP2. Και τα τρία έγιναν αποκλειστικά με κάλυψη στην Τούρκικη γλώσσα. Η F1 έγινε με κάλυψη στα Τούρκικα και στα Αγγλικά.
- Το κοινό ήταν κατά 80% Έλληνες... Πληρότητα ΔΕΝ υπήρχε σε καμμία περίπτωση. Οι περισσότερες κερκίδες ήταν ψιλοάδειες όπως και οι ελεύθεροι χώροι.
- Οι τιμές στα μπαρ ήταν απίστευτα ψηλές. Για παράδειγμα ένα μικρό μπουκαλάκι νερό κόστιζε 2.5 λίρες τουρκιας δηλαδή γύρω στο 1.5 ευρώ όταν εκτός πίστας κόστιζε 0.5 ευρώ το μεγάλο μπουκάλι!! Το χάμπουργκερ κόστιζε 5 ευρώ όταν στα mc donalds έπαιρνες menu με 4.5 ευρώ.
- Για το τέλος άφησα το καλύτερο...ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ!!! και δεν έφτανε αυτό, είχαν και τα πάντα στα τούρκικα! Μόνο! Τούρκικα οι τιμοκατάλογοι στα μπαρ, τουρκια το πρόγραμμα του 3μέρου...

Εντυπώσεις από τους Τούρκους και την Πόλη:
- Το ευρωπαικό κομμάτι της Κωνσταντινούπολης είναι μάλλον υποβαθμισμένη περιοχή ως επί το πλείστον. Αντίθετα η ασιατική πλευρά θυμίζει αμερικάνικες μεγαλουπόλεις.
- Τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν είναι σε κάκιστη κατάσταση. Μάρκες που κυριαρχούν είναι η Renault, Hyundai, Fiat. Peugeot λίγα και ακόμα λιγότερα Citroen.
- Οι οδηγοί είναι οι πιο κάφροι που έχω δει και απίστευτοι ΧΑΡΟΝΤΕΣ. Γι αυτούς οι λέξεις φλας, διαγράμμιση, αλαρμ κτλ είναι άγνωστες. Αντίθετα γνωρίζουν απίστευτα καλά την λέξη ΚΟΡΝΑ και φροντίζουν να την χρησιμοποιούν με συχνότητα κομπρεσσερ.
- Φτιαγμένα αυτοκίνητα και καγκούρια δεν υπάρχουν.
- Μηχανάκια δεν υπάρχουν ούτε για δειγμα.
- Γυναίκες οδηγοί δεν υπάρχουν. Κι όμως το χάος είναι λες και υπάρχουν μόνο γυναίκες. Laughing
- 3πορτα αυτοκίνητα δεν υπάρχουν...δεν ξέρω το γιατί αλλά όλα ήταν 5πορτα.
- Οι αγορές στην Πόλη και τα παζαρία είναι απόλαυση...φτάνει να μην υπολογίζεις την βρώμα...
- Οι τιμές είναι σαφώς χαμηλότερες από την Αθήνα σε όλα. Εξαίρεση η βενζίνη που φτάνει το 1.5 ευρώ.
- Το φαγητό προσωπικά με άφησε παγερά αδιάφορο. Σίγουρα πάντως άξιζαν τα ψάρια τους αλλά προτιμώ του Μεσολογγίου Wink
- Παντού υπήρχαν ιερόδουλες. Συνήθως άνω των 50 ετών ή κάτω των 18...
- Κανείς δεν μίλαγε αγγλικά. Ούτε οι ταξιτζήδες, ούτε καν αυτοί που δούλευαν στα McDonalds!! Ζητησε ο Σπύρος αλάτι και το πήρε με... νοήματα τελικά!! Αφού πρώτα του έδωσαν μαγιονέζα, κετσαπ, χαρτοπετσέτες και καλαμακια...
- Η Αγια Σοφια είναι το κάτι άλλο...Χριστιανός ή μη πρέπει να το δει αυτό το αριστούργημα. Τα υπόλοιπα δεν λένε και πολλά. Ειδικά αυτό το Μπλε Τζαμι που βρωμάει ποδαρίλα... Laughing
- Νυχτερινή ζωή μάλλον μηδαμινή...
- Το πήγαινε έλα ήταν Η ταλαιπωρια. 25 ώρες να πάμε και 22 να γυρίσουμε... Confused

Αυτά εν συντομία...φωτογραφίες και λεπτομέρειες εν καιρώ...
Το πανώ μπορούσαμε ΑΝΕΤΑ να το πάρουμε και να το κρεμάσουμε αλλά 1. δε το ξεραμε απο πριν και 2. δε θα το έβλεπε κανεις εκει που ήμασταν.
Και του χρόνου σε άλλη χώρα... Laughing
Baphomet - Τρι 23 Αύγ 2005, 12:42:44
Θέμα δημοσίευσης:
Α,βρήκαμε και τον Παφίλη εκεί με το Evo Club ντυμένο στα χρώματα της Renault. Wink
manosm3 - Τρι 23 Αύγ 2005, 13:54:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ησασταν κοντα στο bmw-motorsport.gr?
vinman - Τρι 23 Αύγ 2005, 14:00:26
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Γύρισα πριν 5 ώρες με τον brother crusader...

Εντυπώσεις από την πίστα:
- Θεωρώ πως η χάραξη της πίστας είναι πάρα πολύ καλή, προσφέρεται για θέαμα αφού έχει σημεία για προσπεράσματα και οι πιθανότητες εξόδου είναι πολλές...
- Το μόνο που με χάλασε ήταν τα μεγάλα τμήματα ασφάλτου έξω από την πίστα. Αν υπήρχαν αμμοπαγίδες όλα θα ήταν διαφορετικά. Τώρα και να έβγαινες έξω δεν έχανες χρόνο.
- Οι κερκίδες ήταν ΟΚ και γενικά η διαμόρφωση ήταν σε καλά επίπεδα. Βέβαια τον ήλιο τον είχες ντάλα στο κεφάλι εκτός από τους λίγους τυχερούς που ήταν στα gold... Πάντως υπήρχαν και 2 κερκίδες που ήταν σε εντελώς ηλίθιο σημείο με απότέλεσμα να μη βλέπεις τίποτα ενδιαφέρον.
- Οι χώροι εκτός circuit ήταν ΑΙΣΧΡΟΙ. Γρασίδι δεν είχε πουθενά. Μόνο χώμα. Δεντρα πουθενά! Ένιωθες σαν να είσαι στην έρημο. Περιττό να πω οτι φάγαμε περισσότερο χώμα κι από το Ακρόπολις.
- Οι Τούρκοι έφτιαξαν ένα σύγχρονο circuit...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. Όλα τα άλλα είναι Μπανανία. Η πίστα είναι 52 χιλιόμετρα από την Κωνσταντινούπολη και δεν υπάρχει συγκοινωνιακό δίκτυο για εκεί (εκτός ίσως από λεωφορεία για τα οποία θα μιλήσω αργότερα). Οι δρόμοι για να πας και να έρθεις με εξαίρεση έναν περιφερειακό είναι αισχροί και πηγμένοι στην κίνηση. Κάθε πρωί πηγαίνοντας κάναμε 40 λεπτά με το πούλμαν. Στον γυρισμό κάναμε 40 λεπτά να βγούμε από την πίστα και τουλάχιστον άλλη μια με μιάμιση ώρα μέχρι τα ξενοδοχεία μας. Ευτυχώς την ημέρα του αγώνα τους έκοψε και μετά από ένα μισάωρο που ήμασταν εντελώς ακίνητοι, άνοιξαν τα διόδια και κινηθήκαμε.
- Ωτοασπίδες δεν μας χρειάστηκαν, ο θόρυβος ήταν η απόλυτη κ@@λα αλλά ήταν υποφερτός. Σε αυτό συντελούσε το οτι η πίστα ήταν τεράστια και πολύ ανοιχτή.
- Ο έλεγχος και η ασφάλεια ήταν Γ Τ Π. Αν ήμουν καμικάζι θα είχα τινάξει για πλάκα όλη την πίστα στον αέρα. Ούτε σωματικός έλεγχος, ούτε τσάντες ανοίξαμε, ούτε από μηχανήματα περάσαμε. Δείχναμε το εισιτήριο και μπαίναμε. Το σύστημα ασφαλείας ήταν για γέλια. Υπήρχαν χιλιάδες αστυνομικοί οι οποίοι ήταν στις πιο άσχετες θέσεις και χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα. Το πιο ηλίθιο ήταν οτι είχαν στον περιφερειακό δρόμο που είναι καμμιά 10αρια χιλιόμετρα από την πίστα έναν αστυνομικό κάθε 50 μέτρα να κάθετε. Φανταστείτε στην αττική οδό να υπάρχει ένας αστυνομικός κάθε 50 μέτρα... Πολύ χρήσιμο ε??
- Αν κάποιος πάθαινε κάτι στις κερκίδες ή στο general admission θα είχε πεθάνει εκεί... Υπήρχαν αρκετά ασθενοφόρα τα οποία αντι να είναι διασκορπισμένα ήταν αραγμένα σε ένα σημείο στο οποίο για να πάει κανείς μπορεί και να έτρωγε μισή ώρα....
- Η κάλυψη του αγώνα εκεί ήταν χάλια. Πρίν την F1 είδαμ VW Polo Woman, Seat Leon Turkish Cup και GP2. Και τα τρία έγιναν αποκλειστικά με κάλυψη στην Τούρκικη γλώσσα. Η F1 έγινε με κάλυψη στα Τούρκικα και στα Αγγλικά.
- Το κοινό ήταν κατά 80% Έλληνες... Πληρότητα ΔΕΝ υπήρχε σε καμμία περίπτωση. Οι περισσότερες κερκίδες ήταν ψιλοάδειες όπως και οι ελεύθεροι χώροι.
- Οι τιμές στα μπαρ ήταν απίστευτα ψηλές. Για παράδειγμα ένα μικρό μπουκαλάκι νερό κόστιζε 2.5 λίρες τουρκιας δηλαδή γύρω στο 1.5 ευρώ όταν εκτός πίστας κόστιζε 0.5 ευρώ το μεγάλο μπουκάλι!! Το χάμπουργκερ κόστιζε 5 ευρώ όταν στα mc donalds έπαιρνες menu με 4.5 ευρώ.
- Για το τέλος άφησα το καλύτερο...ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ!!! και δεν έφτανε αυτό, είχαν και τα πάντα στα τούρκικα! Μόνο! Τούρκικα οι τιμοκατάλογοι στα μπαρ, τουρκια το πρόγραμμα του 3μέρου...

Εντυπώσεις από τους Τούρκους και την Πόλη:
- Το ευρωπαικό κομμάτι της Κωνσταντινούπολης είναι μάλλον υποβαθμισμένη περιοχή ως επί το πλείστον. Αντίθετα η ασιατική πλευρά θυμίζει αμερικάνικες μεγαλουπόλεις.
- Τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν είναι σε κάκιστη κατάσταση. Μάρκες που κυριαρχούν είναι η Renault, Hyundai, Fiat. Peugeot λίγα και ακόμα λιγότερα Citroen.
- Οι οδηγοί είναι οι πιο κάφροι που έχω δει και απίστευτοι ΧΑΡΟΝΤΕΣ. Γι αυτούς οι λέξεις φλας, διαγράμμιση, αλαρμ κτλ είναι άγνωστες. Αντίθετα γνωρίζουν απίστευτα καλά την λέξη ΚΟΡΝΑ και φροντίζουν να την χρησιμοποιούν με συχνότητα κομπρεσσερ.
- Φτιαγμένα αυτοκίνητα και καγκούρια δεν υπάρχουν.
- Μηχανάκια δεν υπάρχουν ούτε για δειγμα.
- Γυναίκες οδηγοί δεν υπάρχουν. Κι όμως το χάος είναι λες και υπάρχουν μόνο γυναίκες. Laughing
- 3πορτα αυτοκίνητα δεν υπάρχουν...δεν ξέρω το γιατί αλλά όλα ήταν 5πορτα.
- Οι αγορές στην Πόλη και τα παζαρία είναι απόλαυση...φτάνει να μην υπολογίζεις την βρώμα...
- Οι τιμές είναι σαφώς χαμηλότερες από την Αθήνα σε όλα. Εξαίρεση η βενζίνη που φτάνει το 1.5 ευρώ.
- Το φαγητό προσωπικά με άφησε παγερά αδιάφορο. Σίγουρα πάντως άξιζαν τα ψάρια τους αλλά προτιμώ του Μεσολογγίου Wink
- Παντού υπήρχαν ιερόδουλες. Συνήθως άνω των 50 ετών ή κάτω των 18...
- Κανείς δεν μίλαγε αγγλικά. Ούτε οι ταξιτζήδες, ούτε καν αυτοί που δούλευαν στα McDonalds!! Ζητησε ο Σπύρος αλάτι και το πήρε με... νοήματα τελικά!! Αφού πρώτα του έδωσαν μαγιονέζα, κετσαπ, χαρτοπετσέτες και καλαμακια...
- Η Αγια Σοφια είναι το κάτι άλλο...Χριστιανός ή μη πρέπει να το δει αυτό το αριστούργημα. Τα υπόλοιπα δεν λένε και πολλά. Ειδικά αυτό το Μπλε Τζαμι που βρωμάει ποδαρίλα... Laughing
- Νυχτερινή ζωή μάλλον μηδαμινή...
- Το πήγαινε έλα ήταν Η ταλαιπωρια. 25 ώρες να πάμε και 22 να γυρίσουμε... Confused

Αυτά εν συντομία...φωτογραφίες και λεπτομέρειες εν καιρώ...
Το πανώ μπορούσαμε ΑΝΕΤΑ να το πάρουμε και να το κρεμάσουμε αλλά 1. δε το ξεραμε απο πριν και 2. δε θα το έβλεπε κανεις εκει που ήμασταν.
Και του χρόνου σε άλλη χώρα... Laughing

Αυτες ειναι ωραιες εμπειριες... Wink Wink
Να 'στε καλα παιδια και να ξαναπατε οποτε μπορεσετε... Wink Wink
Baphomet - Τρι 23 Αύγ 2005, 18:34:52
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
Ησασταν κοντα στο bmw-motorsport.gr?

club είναι αυτό? όχι, ούτε καν τους είδα πουθενά.
kavaliotis - Τρι 23 Αύγ 2005, 18:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
Α ρε Πετρο κριμα εφυγα για Καβαλα μια βδομαδα πριν φυγω για Τουρκια να δω τους δικους μου οποτε δεν ειχα ιντερνετ εκει (Θεσσαλονικη μενω) και δεν ειδα ποιοι τελικα θα πανε. Εγω τελικα εφυγα Παρασκευη πρωι και γυρισα Τριτη ξημερωματα! Η Τουρκια δεν μου αρεσε και πολυ (η Αγια Σοφια μονο μου αρεσε απο εξω γιατι μεσα δεν μπηκαμε γιατι ηταν κλειστα Δευτερα που μας πηγε το "θεικο μας ταξιδιωτικο γραφειο"...).

Η πιστα ηταν πολυ καλη αλλα το καλυτερο απο ολα ητανε .....Ο ΗΧΟΣ!!!!! Τι ηταν αυτο θεε μου, Α Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Π Τ Ο ! ! ! Για περισσοτερα πιο μετα γιατι ακομα βαλιτσες ανοιγω Laughing Laughing Laughing [/b]
glf - Τρι 23 Αύγ 2005, 22:36:03
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Α,βρήκαμε και τον Παφίλη εκεί με το Evo Club ντυμένο στα χρώματα της Renault. Wink

ναι μου είπε για ένα μαλλιά από τις Ροβιές Smile και σκέφτηκα τον crusader Smile
crusader - Τετ 24 Αύγ 2005, 13:40:19
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
Baphomet έγραψε:

ναι μου είπε για ένα μαλλιά από τις Ροβιές Smile και σκέφτηκα τον crusader Smile

Yeah baby, oh baby... εγώ ήμουνα Laughing Laughing Laughing

Συναντηθήκαμε με τον team mate σου και την παρέα του την ώρα που όλοι μαζί κάναμε επιδρομή σε ένα κιόσκι και χτυπάγαμε φραπεδιές!!!
glf - Τετ 24 Αύγ 2005, 20:30:20
Θέμα δημοσίευσης:
α κατάλαβα.... ρε έπρεπε να αρχίσετε να τους πουλάτε τους φραπέδες χεχεχεχεχε

τι σου λεει ο Παφ σε στυλ Φερνάντο απο πάνω μέχρι κάτω ? φοβάμαι και μόνο στην ιδέα να σκάσει έτσι μύτη στο ΔΕΘ... με τα Ralliart ρουχαλάκια την πάλευα, αλλά να τον δω στα μπλέ και να κρατά και σημαιούλα δεν την παλεύω καθόλου ! χεχεχεχεχεχε
crusader - Παρ 26 Αύγ 2005, 12:37:42
Θέμα δημοσίευσης:
Του πήγαιναν τα μπλε πλάκα-πλάκα! Very happy

Πάντως για να κρατήσει τους τύπους φόραγε βερμούδα Ralliart Exclamation
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες