Touristas έγραψε: |
Θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος για να καταλάβουμε τι ακριβώς πρόβλημα έχεις. |
STELIOS έγραψε: | ||
ΣυγκεκριμεΝΗ. Κοπελια ειναι Αργυρη, νομιζω σε πειραξαν τα κοψιδια απο χθες.... ![]() |
Θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένη για να καταλάβουμε τι ακριβώς πρόβλημα έχεις. |
dor έγραψε: |
θα γίνω πιο σαφής.Είμαι σταματημένη σε φανάρι με νεκρά οι στροφές παίζουν λίγο πάνω απο τις 1000 στροφές και λίγο κάτω από τις 1000 στροφές ,τώρα όταν γίνετε αυτό δηλαδή στο ανεβοκατέβασμα το αμάξι τραντάζετε (βήχει) το είχα πάει στην peugeot και μου το έφτιαξε και πάλι το κάνει μου είπε βέβαια να βάζω και βενζίνη 100αρα παίζει ρόλο.Όσο για την κόρνα όταν τελικά παίξει κάνει σαν βραχιασμένη και δεν έχει καθόλου ένταση.Αυτά ελπίζω να έγινα κατανοητή τώρα.
Ευχαριστώ παιδιά |
dor έγραψε: |
'Eχω βαρεθεί πια.Όλο κάτι βγάζει θα το δώσω μου φαίνεται και ούτε χρόνο δεν έκλεισα την κόρνα την αλλάξανε μπροστά μου το πετάξανε και βάλανε άλλο.Επίσης γιατί τρίζουν τα φρένα ??? |
Ναι οκ δεν λέω αλλά πιστεύω ότι όλα αυτά στα έχουν φτιάξει έτσι δεν είναι.
Είμαι σίγουρος ότι όλα θα γίνουν και θα το ευχαριστηθείς το αμαξάκι σου απλά μερικές φορές χρειάζεται να κάνουμε λίγο υπομονή. Ξέρω ότι σε ενοχλεί γιατί είναι καινούργιο. |