PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Χάθηκαν σκυλιά

STELIOS - Τρι 02 Αύγ 2005, 14:30:06
Θέμα δημοσίευσης: Χάθηκαν σκυλιά
Αγαπητοι φιλοι/φιλες,

Πριν απο κανα μηνα ειχα βρε παρατημενα στην παραλιακη εξω απο γνωστο CLUB 2 σκυλια αγνωστης ρατσας και την ιδια νυχτα τα περιεθαλψα με στοργη, τα ταϊσα τα ποτισα και παιζαμε και οι τρεις για πολλες ωρες καθε μερα.
Ολοι μου οι φιλοι τα ειχαν αγαπησει και επαιζαν κι αυτοι μαζι τους οταν εγω κουραζομουν ή δεν ειχα κεφια (σπανια).
Δυστυχος την προηγουμενη Δευτερα οταν γυρισα απο τη δουλεια ειχαν φυγει απο το παραθυρο που ειχα αφησει ανοιχτο.
Μερικοι γειτονες μου ειπαν οτι ισως τα πηραν καποιοι περιεργοι που τα εντοπισαν στον κηπο να παιζουν και βρηκαν την ευκαιρια και τα αρπαξαν για να τα πουλησουν ή για δικη τους χρηση καθοτι ειναι αφοσιομενα και εργατικα.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ Ε_MAIL Ή ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΥ…
Μου εχουν λειψει τα παιχνιδια τους τα ασταματητα κολπα τους και το καλοκαιρι δεν θα ειναι το ιδιο χωρις τη παρεα τους.

ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ…

Ακολουθει στο παρακατω link προσφατη φωτογραφια και των 2 σκυλιων απο μαι νυχτερινη μας βολτα.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

http://briefcase.pathfinder.gr/download/STELIOS206/32158/459939/0/Lost+Dogs.jpg
crusader - Τρι 02 Αύγ 2005, 14:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Blink Hunter
Stevon - Τρι 02 Αύγ 2005, 14:50:16
Θέμα δημοσίευσης:
Dont worry...!!Λογικά σε κανα ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ θα έχουν πάει......
christhehealer - Τρι 02 Αύγ 2005, 15:05:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ώπα πρόβλημα Evil

UnderTaker... το δίκανο... Hunter HunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunter

δυο σκυλιά είχαμε όλα κι όλα, μας τα έκλεψαν κι αυτά...

Aυτά εμείς στο πιεσκλαμπτελειατζιαρ δεν τα σηκώνουμε... 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire 2gunfire
UnderTaker - Τρι 02 Αύγ 2005, 15:57:55
Θέμα δημοσίευσης:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Αμάν, εγκεφαλικό έπαθα... ΖΗΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
UnderTaker - Τρι 02 Αύγ 2005, 15:58:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τι αμοιβή και παπ***ές... Όποιος τα πήρε θα του κόψω τα πόδια... Evil Evil Evil Evil
UnderTaker - Τρι 02 Αύγ 2005, 16:01:32
Θέμα δημοσίευσης:
Και στο είχα πει ρε Στέλιο... Με έγραψες κανονικότατα...

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΝΟΙΚΤΑ!!!!!
Evil Evil Evil Evil
UnderTaker - Τρι 02 Αύγ 2005, 16:04:46
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνε τα σκυλάκια... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Και δεν προλάβαμε να κάνουμε και κανένα κουτάβι...
HunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunter

Τσάμπα η περιποίηση, τσάμπα η στοργή, τσάμπα τα παιχνίδια... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... TeaseTease Tease Tease Tease Tease
UnderTaker - Τρι 02 Αύγ 2005, 16:05:49
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΤΑ ΟΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑ Hunter Shoot Armed
vinman - Τρι 02 Αύγ 2005, 19:47:43
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Dont worry...!!Λογικά σε κανα ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ θα έχουν πάει......

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
underage - Τρι 02 Αύγ 2005, 21:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη κύριοι Λιονταρίνοι αλλά είστε όλοι απαράδεκτοι (να μην πω γαϊδούρια και παρεξηγηθώ), ο Στέλιος έχει γράψει ένα τόπικ γεμάτο ευαισθησία, ζητώντας την βοήθεια όλων μας και εσείς δεν χάσατε την ευκαιρία να γεμίσετε μια σελίδα κρυάδες Thumb Down Shoot Shoot
kanelj - Τρι 02 Αύγ 2005, 21:57:23
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως δεν ειδες την...φωτο στο τελος του μηνυματος Question Question Question Cool Cool Cool Cool
christhehealer - Τρι 02 Αύγ 2005, 22:08:05
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Συγνώμη κύριοι Λιονταρίνοι αλλά είστε όλοι απαράδεκτοι (να μην πω γαϊδούρια και παρεξηγηθώ),

E, ναι λοιπόν. Το παραδεχόμαστε. Είμαστε γαϊδούρια!!!!!!!!1 Embarassed Embarassed

Να έχουμε δίπλα μας δύο τέτοιους συντρόφους και να μην δώσουμε την πρέπουσα προσοχή διά φύλαξή των, ώστις αποτέλεσμα είχον το μη προβλεπομένων εκ των κανόνων ασφαλείας και την απώλειαν τούτον, τοιουτοτρόπος ινά στερούμεθα την συντροφιά υμών... Roll eyes Roll eyes Crazy Crazy Crazy

Αλλα δεν θα τους πετύχουμε αυτούς που τα έκλεψαν? Armed Armed Armed Armed Armed Armed Armed Armed Armed Armed Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Hunter Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot
MEMsound - Τετ 03 Αύγ 2005, 00:57:41
Θέμα δημοσίευσης: Re: Χάθηκαν σκυλιά
STELIOS έγραψε:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/STELIOS206/32158/459939/0/Lost+Dogs.jpg

πάντα μου άρεσαν τα τζιν σορτακια αλλά δεν τα είχα δει ποτέ να τα φοράνε σκυλιά και μάλιστα στα "μπροστά" πόδια...!
Πάντως το συγκεκριμένο μάλλον παρα είναι κοντό!
χιχιχιχιχιχιχι!!!
Baphomet - Τετ 03 Αύγ 2005, 01:19:51
Θέμα δημοσίευσης:
πείτε μου πότε να το σενιάρω το topic ε? Laughing
shark_zak - Τετ 03 Αύγ 2005, 07:15:39
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
πείτε μου πότε να το σενιάρω το topic ε? Laughing

κατσε βρε μπογια εσυ να βρουμε τα σκυλακια και μετα κλειστο.... Silly
SnakeMJK - Τετ 03 Αύγ 2005, 07:55:57
Θέμα δημοσίευσης:
Hunter
Πάμε να τα βρούμε; Εγώ είμαι έτοιμος Razz
manosm3 - Τετ 03 Αύγ 2005, 12:33:04
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Μηπως το ενα σκυλι εχει βαλει το τζην για τα πισω ποδια στα μπροστινα????????? Laughing Laughing Laughing
UnderTaker - Τετ 03 Αύγ 2005, 19:28:25
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή δεν κατάλαβα τώρα...

ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΔΥΜΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟ...?????

ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΟΥΤΗΞΕ HunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunterHunter

Ρε μπόγια, κάτσε ρε, έλεος, αμέσως να σουτάρεις το τοπικ... Λυπησου τον UnderTaker... Αυτή η αναζήτηση έδωσε νόημα στη ζωή του... TeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTease

Με το δίκανο και την απόχη κυκλοφορεί τα βράδια SillySillySillySillySillySillySillySillySilly

Υ.Γ. Σοφία τα έχεις μπλέξει λίγο... ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!!!!! ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ... BlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlink
underage - Τετ 03 Αύγ 2005, 21:10:42
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
μηπως δεν ειδες την...φωτο στο τελος του μηνυματος Question Question Question Cool Cool Cool Cool

Την πάτησα Embarassed Splat Embarassed Splat Embarassed δεν είδα την φωτογραφια!!!!! αλλά ήταν μια ευκαιρία να σας την πω Rolling eyes Wink Rolling eyes Wink
WIPPERMANN - Πεμ 04 Αύγ 2005, 12:38:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση: Όποιος βρει τα σκυλιά τα κρατάει για πάρτυ του ή τα δίνει πίσω στο STELIO;;
Ο UnderTaker για παράδειγμα τι θα έκανε;;; Laughing
MEMsound - Πεμ 04 Αύγ 2005, 13:27:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εμείς πάντως (Stevon, Ghost_Dog και εγώ) νομίζω πως τα είδαμε χθες στο Μικρολίμανο....

Ε παιδιά.... αυτά ήταν ή απλά τους έμοιαζαν...!?
χιχιχιχιχιχιχι
Stevon - Πεμ 04 Αύγ 2005, 13:36:38
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Εμείς πάντως (Stevon, Ghost_Dog και εγώ) νομίζω πως τα είδαμε χθες στο Μικρολίμανο....

χιχιχιχιχιχιχι

Κρύβε λόγια ΡΕΕΕ!!! αφού είπαμε το ένα εγώ το άλλο εσύ ...και ο Αρούλης με βάρδιες.....χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιιιιιιι Exclamation Laughing Laughing Tease

τί το ανακοινώνεις θές να μας στην πέσουν και οι άλλοι??? Shocked Rotfl
Ghost Dog - Πεμ 04 Αύγ 2005, 13:36:48
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

χιχιχιχιχιχιχι

Μανθο,αυτα ηταν! Shocked (Τα αναγνωρισα με τη μια!! Very happy )
Απλως ηταν φοβισμενα (ισως επειδη ειναι τοσες μερες στο δρομο τα κακομοιρα...)
Το ενα ισως και να δαγκωνε... Silly

STELIO τους εχεις κανει αντιλυσσικο εμβολιο? Tease

Παιδια (Stevon,Memsound) κρτηστε τα γιατι μαζεψα και'γω ενα στο Ξυλοκαστρο και δεν εχω αλλο... χωρο! Shocked

Γλυκα δεν ειναι??? Hunter
Stevon - Πεμ 04 Αύγ 2005, 13:45:28
Θέμα δημοσίευσης:
Άρη άλλα μας έλεγες εχθές...ότι ήταν ένα κακάσχημο <<τσιουάουα>>...που ΄θελε φροντίδα στοργή κτλ...κτλ....μπανιο...κούρεμα....
τί έγινε τελικά μας δούλευες ??ή πρόλαβες και το σένιαρες????...... Blink Tease
SnakeMJK - Πεμ 04 Αύγ 2005, 13:48:11
Θέμα δημοσίευσης:
yeah baby Razz

hey doggie, hey doggie Laughing Laughing Laughing

Βάλτε κανά κόκκινο Χ πάνω δεξιά... Razz
Ghost Dog - Πεμ 04 Αύγ 2005, 13:48:57
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Άρη άλλα μας έλεγες εχθές...ότι ήταν ένα κακάσχημο <<τσιουάουα>>...που ΄θελε φροντίδα στοργή κτλ...κτλ....μπανιο...κούρεμα....
τί έγινε τελικά μας δούλευες ??ή πρόλαβες και το σένιαρες????...... Blink Tease

Με μερικες μοντιφες και αρκετη στοργη, βγηκε ετσι! Cool Laughing (Ουτε και'γω το περιμενα... Shocked )
MEMsound - Πεμ 04 Αύγ 2005, 13:50:02
Θέμα δημοσίευσης:
Άρη ωραία... πολυθρόνα!
από το ΙΚΕΑ να είναι άραγε?? Question Question Laughing
Ghost Dog - Πεμ 04 Αύγ 2005, 13:54:46
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Άρη ωραία... πολυθρόνα!
από το ΙΚΕΑ να είναι άραγε?? Question Question Laughing

Απο τον Κουρτη ειναι! Very happy (μια περιουσια ειχε δωσει η μανα μου... Mad )
Τωρα ειμαι στο σταδιο της εκπαιδευσης! Razz
Το καλο ειναι οτι δεν τα λερωνει τουλαχιστον! Wink
WIPPERMANN - Πεμ 04 Αύγ 2005, 14:04:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως θα έλεγα ότι σε σχέση με του Steliou το σκυλάκι του Άρη θα το χαρακτήριζα "σαλονιού"... Laughing Tα άλλα είναι πιο αλανιάρικα...
Ghost Dog - Πεμ 04 Αύγ 2005, 14:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
WIPPERMANN έγραψε:
Εγώ πάντως θα έλεγα ότι σε σχέση με του Steliou το σκυλάκι του Άρη θα το χαρακτήριζα "σαλονιού" ... Laughing Tα άλλα είναι πιο αλανιάρικα...

Μα γι'αυτο και το κρατησα βρε! Very happy Very happy
Ειχα βρει και'γω κατι αλανιαρικα σαν κι'αυτα του Στελιου, αλλα επειδη παραηταν "τσαμπουκαλεμενα" για τα γουστα μου, απλως τα περιεθαλψα και τα εδωσα... Shocked Laughing

christhehealer - Πεμ 04 Αύγ 2005, 14:38:46
Θέμα δημοσίευσης:
Aντί να κοιτάτε να οργανωθείτε για το Challenge του Σεπτεμβρίου... μου ψάχνετε σκυλάκια στα Mικρολίμανα... Tων σκυλιώνε και των παλουκιώνε θα καταντήσετε στο τέλος... Ha Ha Ha Ha Ha Ha
UnderTaker - Πεμ 04 Αύγ 2005, 14:52:31
Θέμα δημοσίευσης:
Είπαμε, ο UnderTaker είναι λίγο βλάκας, αλλά θα την κάνει την ερώτηση...
Τα σκυλάκια κυκλοφορούνε με δίχτυα...; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

http://www.klaffi.at/fotos/2003/paddock/images/party_mcI.jpg
crusader - Πεμ 04 Αύγ 2005, 15:43:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ετοιμαστείτε να δείτε τη νέα σκούπα που αγόρασα...

ε εε εεερχεται....
UnderTaker - Πεμ 04 Αύγ 2005, 15:48:08
Θέμα δημοσίευσης:
Οι ατελείωτες ώρες αναζήτησης είχαν περίεργο αποτέλεσμα...
Shocked Shocked Shocked

Για άλλη μια φορά, κουκουρίκου κατάσταση... SillySillySillySilly

Λοιπόν, σκυλάκια τέλος... Δεν βρήκα πουθενά... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Βρήκα όμως κάτι λαγουδάκια... Κομμάτια να γίνει... Θα τα κρατήσω... RotflRotflRotflRotflRotflRotfl

Υ.Γ. Σιγά μην τα έδινα στο Στέλιο... Αυτός φταίει εξ αρχής που τα έχασε... HunterHunterHunterHunterHunterHunter
UnderTaker - Πεμ 04 Αύγ 2005, 15:52:37
Θέμα δημοσίευσης:
Κοίτα ρε... Αντί ο υπέυθυνος κοινωνικών εκδηλώσεων να κανονίσει καμμιά ζωοφιλική εκδήλωση με σκυλάκια, λαγουδάκια και λοιπά... κατοικίδια, το ρίχνει στο σκούπισμα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
crusader - Πεμ 04 Αύγ 2005, 15:54:47
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Κοίτα ρε... Αντί ο υπέυθυνος κοινωνικών εκδηλώσεων να κανονίσει καμμιά ζωοφιλική εκδήλωση με σκυλάκια, λαγουδάκια και λοιπά... κατοικίδια, το ρίχνει στο σκούπισμα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Είναι στο πρόγραμμα και αυτό αλλά το φυλάω για έκπληξη! Wink

Εν τω μεταξύ εσείς δείξτε λίγο εγκράτεια... ζωολογικός κήπος γίναμε...
UnderTaker - Πεμ 04 Αύγ 2005, 15:58:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τις εντονότατες διαμαρτυρίες μου...

Όχι για το σκούπισμα, για την έλλειψη τέτοιων κοινωνικών εκδηλώσεων που θα προβάλλουν την αμέριστη συμπάρασταση και συμπόνοια των μελών του club απέναντι στη μάστιγα της εποχής: τα αδέσποτα...
TeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTease
TeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTease
christhehealer - Πεμ 04 Αύγ 2005, 16:03:01
Θέμα δημοσίευσης:
Tον λένε crusader και έχει άδεια...

Mόλις έχει ξυπνήσει από την μεσημεριανή σιέστα και φτάχνει την πολύ παγωμένη φραπεδια, στο πολύ μεγάλο ποτήρι. Aνοίγει το net, να δει τι γίνεται στο forum... και πέφτει το μάτι του πάνω σε κάτι godgomenes... σκέφτεται τα παλτά που θα συναντήσει σε δυο εβδομάδες που θα ξαναγυρίσει στο γραφείο... γυρίζει το μάτι του ανάποδα... και..

*LOCKED*
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες