PSClub - Hellas

Νέα - Νεο Fiat Grande Punto

geopili - Πεμ 28 Ιούλ 2005, 15:04:49
Θέμα δημοσίευσης: Νεο Fiat Grande Punto
Πρώτες φωτογραφίες και στοιχεία για το νέο Fiat Punto στο Automotopress:

http://www.automotopress.gr/showarticle.asp?ID=2594
TZAG - Πεμ 28 Ιούλ 2005, 23:36:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι μείνει έτσι και στην παραγωγή, τότε θα είναι πολύ ωραίο!!
ultra-one - Παρ 29 Ιούλ 2005, 09:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάντως μου αρέσει από όλες τις γωνίες. Έκαναν πολύ καλή δουλειά οι σχεδιαστές. Thumb Left

Για να δούμε τι θα λένε και οι γρήγορες εκδόσεις του...... Twisted evil
Ronin - Παρ 29 Ιούλ 2005, 10:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ το βρίσκω πανέμορφο.

Αναμένεται και με 1600άρι turbo κινητήρα (170-180 hp)

http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=45493
STELIOS - Παρ 29 Ιούλ 2005, 15:36:11
Θέμα δημοσίευσης:

Γ@ - ΜΑ - ΤΟ Exclamation Exclamation Exclamation
Stevon - Παρ 29 Ιούλ 2005, 17:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλή η αισθητική των Ιταλών όπως πάντα...

εγώ βέβαια πιστευω πώς απο ότι φαίνεται στις φωτό το ποιό ωραίο τμήμα του είναι αυτο...

αρκετά<< χυτή >> και δυναμική η πίσω πλευρά του αυτ/του , επίσης μου αρέσει ότι απο την κολώνα και πίσω <<μικραίνουν>> αρκετά οι γυάλινες επιφάνειες με αποτέλεσμα κατ΄εμέ ακόμα ποιό σπορτίφ εμφάνιση...
DimiP - Παρ 29 Ιούλ 2005, 19:54:49
Θέμα δημοσίευσης:
θυμιζει εντονα focus αν το δεις απο το πλαι αλλα ειναι πολυ ομορφο! Wink
pygolabida - Σαβ 30 Ιούλ 2005, 02:54:32
Θέμα δημοσίευσης:
Αρκετά αισθητή αλλαγή πάντως..... Wink
UnderTaker - Δευ 01 Αύγ 2005, 11:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αφήστε ρε τα αισθητικά και τις αηδίες...

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ Thumb Left Thumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb Left

Τα γαλλάκια τον ήπιανε... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
MEMsound - Τετ 03 Αύγ 2005, 10:12:46
Θέμα δημοσίευσης:
http://automoto.flash.gr/news/models/2005/8/2/4579id/
MEMsound - Πεμ 18 Αύγ 2005, 12:08:27
Θέμα δημοσίευσης:
Πρώτη φώτο και για το αγωνιστικό Punto S2000 Wink
Ghost Dog - Πεμ 18 Αύγ 2005, 18:04:02
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Αφήστε ρε τα αισθητικά και τις αηδίες...

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ Thumb Left Thumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb Left

Οντως ξαναβγαινει τουρμπατο! (1.6 16V 180 αλογα...) Very happy

UnderTaker έγραψε:
Τα γαλλάκια τον ήπιανε... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Τοσα χρονια, στις ευθειες αυτο παθαινανε (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων)απο τα αντιστοιχα γρηγορα (απο punto μεχρι και charede) Sad
Δεν πειραζει ομως! Wink
-=N4X=- - Πεμ 18 Αύγ 2005, 18:33:19
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Πρώτη φώτο και για το αγωνιστικό Punto S2000 Wink

W00t Thumbs Up W00t Thumbs Up W00t
Απλα απιστευτο...ισως το μονο μικρο μετα το 206 που εχει τοσο κορυφαια εμφανιση....θυμιζει κ κατι απο Aston στο μπροστα μερος!
Peugeot 307 - Πεμ 18 Αύγ 2005, 21:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
θυμιζει εντονα focus αν το δεις απο το πλαι αλλα ειναι πολυ ομορφο! Wink

δεν ξερω για το πλαι αδελφε αλλα απο πισω ειναι σκετο φιεστα!!!!!ακ κανω λαθος να με το πειτε...και οσο το οτι ξαναβγαινη τουρματο και τη να λεει????Αλλωστε προσωπικα μιλαω αν δεν στριβη το αμαξι τη να το κανω....γιατι αμα στριβη το πουντο θα φαω τα μπουζοκαλοδια του 307 καρμποναρα!! beer
TZAG - Κυρ 21 Αύγ 2005, 15:53:37
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί τελικά να είναι εμφανισιακά πολύ ωραίο, αλλά απο κινητήρες που ανακοινώνουν ότι θα διατίθεται είναι για κλάματα. 1.4 77 ΗΡ 8ν! Μιλάμε για συνέχεια των αραμπάδων Bravo/Brava. Κρίμα!!
netblaster - Κυρ 21 Αύγ 2005, 17:03:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το αναφερουν σαν "Grande Punto" και οχι απλα "Punto 3"!!! Δεν ξερω αν αυτο σημαινει κατι...

Γενικα παντως, δεν με ενθουσιαζει και ιδιαιτερα... Ειδικα το μπροστινο μερος του αυτοκινητου!!!
STELIOS - Κυρ 21 Αύγ 2005, 19:15:00
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι το αναφερουν σαν "Grande Punto" και οχι απλα "Punto 3"!!! Δεν ξερω αν αυτο σημαινει κατι...

Eχει βαλει το χερακι του το Marketing Department για να το διαφοροποιησει.
Vaggelis - Δευ 22 Αύγ 2005, 10:16:29
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
netblaster έγραψε:

Eχει βαλει το χερακι του το Marketing Department για να το διαφοροποιησει.

ονομάστηκε Grande Punto για 2 λόγους...

1ον) γιατί όντως οι διαστάσεις του είναι Grande (είναι αρκετά μεγαλύτερο από το απερχόμενο Punto)
2oν) το απερχόμενο Punto, δεν είναι τόσο ....απερχόμενο, γιατί θα διατηρηθεί στην παραγωγή μια έκδοση 1.2 64 ΗΡ, οπότε για να μην υπάρχουν μπερδέματα στις πωλήσεις το νεο Punto πήρε μπροστά το συνθετικό Grande
UnderTaker - Δευ 22 Αύγ 2005, 16:15:48
Θέμα δημοσίευσης:
Grande θα είναι η διαφορά που θα ρίχνει στα Γαλλάκια...
Τα 220 PS θα έρχονται για πλάκα με λίγο πείραγμα... Shocked Shocked Shocked

Κλάφτα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
netblaster - Τρι 23 Αύγ 2005, 10:44:06
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Grande θα είναι η διαφορά που θα ρίχνει στα Γαλλάκια...
Τα 220 PS θα έρχονται για πλάκα με λίγο πείραγμα... Shocked Shocked Shocked

Κλάφτα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Αν υπολογισεις οτι για το 207 ετοιμαζεται μια εκδοση με περιπου 200ps (ετσι επιβαλει ο ανταγωνισμος πλεον) τα πραγματα δεν ειναι για κλαματα!!! Το ενα θα ειναι τουρμπατο βεβαια, αλλα πιστευω οτι θα εχουν και διαφορα χαρακτηρα, το αιωνιο "Ευθειακηδες vs Στροφακηδες"!!! Wink
UnderTaker - Τρι 23 Αύγ 2005, 10:54:25
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω την εντύπωση ότι απλά στο 207 θα μπει ο κλασικός δίλιτρος του RC με κάποιες μικρές αλλαγές στα ηλεκτρονικά. Αν κρίνω από το πώς πάει το RC, θα επιμείνω... Κλάφτα... Wink
manosm3 - Τρι 23 Αύγ 2005, 13:12:00
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
το αιωνιο "Ευθειακηδες vs Στροφακηδες"!!! Wink

Αυτη η κοντρα μπορει να λυθει σε μεγαλη πιστα με αρκετες και μεγαλες ευθειες, και πολλες κλειστες στροφες! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
TZAG - Τρι 30 Αύγ 2005, 06:57:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα που ακούσατε ότι το G. Punto θα βγεί με 200ΗΡ Scratch Question Question
Εδώ το πετρέλαιο πάει κατά Evil και οι βιομηχανίες βγάζουν 200 άτια για λόγους ανταγωνισμού ΥΜΑΡΤΟΝ!!!
netblaster - Παρ 02 Σεπ 2005, 21:43:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μετα και την επισημη παρουσιαση του νεου Punto στο δημοσιογραφικο τυπο επισημανθηκε πως θα κυκλοφορησουν δυο τουρμπατες εκδοχες!!! Μια 1.4L με την ισχυ να κυμαινεται απο 130-160ps και μια 1.6L στα 200-220ps!!! Twisted evil
geopili - Πεμ 08 Σεπ 2005, 11:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
Οι πρώτες εντυπώσεις από την οδήγηση του Grande Punto στην Ιταλία:

http://www.automotopress.gr/showape.asp?ID=38
selmo - Πεμ 08 Σεπ 2005, 20:44:55
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως πολυ ωραιο!!! ΕΙδικα το S2000!!! Πολυ μουρατο ρε παιδια!!!!

Βρε δεν παει να βγαζει και 300ps???? Τι να το κανω αν στις στροφες ειναι χαλια?????
ultra-one - Παρ 09 Σεπ 2005, 10:12:13
Θέμα δημοσίευσης:
GRANDE PUNTO 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

5 αστέρια απέσπασε από το Euroncap το νέο Grande Punto στον τομέα της ασφάλειας και συγκεκριμένα σε ότι αφορά στην προστασία των επιβατών. Το νέο supermini εφοδιάζεται με όλα τα σύγχρονα μέσα ασφάλειας, όπως αερόσακους οδηγού – συνοδηγού, πλαϊνούς και τύπου κουρτίνας.

Τέλος, αρκετά καλή δουλειά έχουν κάνει οι σχεδιαστές της Fiat και στον τομέα της προστασίας των πεζών, όπου το νέο μικρό κατέκτησε 3 αστέρια.

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/ratings.php?id1=6

TZAG - Σαβ 10 Σεπ 2005, 00:06:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ παίδες ακόμα δεν έχω διαβάσει κάπου ότι θα βγεί 2λιτρο και με απογοητεύει αυτό...τουλάχιστον ας βγεί 1800αρι όπως στην υπάρχουσα έκδοση. Προβλέπω να έχει την ίδια τύχη όπως bravo/brava. Απο έξω εμφάνιση κι απο "μέσα" ΠΑΤΑΤΑ Exclamation
Recifees - Κυρ 11 Σεπ 2005, 16:46:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μούρη ένα κακέκτυπο της Μαζεράτι 3200 Evil
πλαινό ένα Βravo με τα φώτα στις κολόνες ....
Πίσω κάτι απο Φιέστα/Κόρσα

ας έχει και 200 άλογα να δώ τι θα τα κάνουν και το βασικότερο με τί θα τα ταίζουν ????εεε??? με τί ????
netblaster - Κυρ 11 Σεπ 2005, 17:04:03
Θέμα δημοσίευσης:
Απαυτα που διαβασα στο παραπανω αρθρο δεν ειναι και τιποτα το φοβερο παντως!!! Θαχει παλι κεκεινο το τιμονι που γυρναει με τον αερα... Πιο πολυ στα μοτερια του θα βασιστει... Wink
MaGeLaNoS - Δευ 26 Σεπ 2005, 19:26:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ονομαστηκε GRANDE λογω μεγαθους.Για πρωτη φορα ξεπερναει τα 4μετρα αγγιζοντας τα ορια της μικρομεσαιας κλασης.
Διαστασεις:
Μηκος-4030mm
Πλατος-1687mm
Υψος-1490mm
Μεταξονιο-2510mm

Οσον αγορα για μοτερ εχουμε και λεμε:
1)1.2 8v 60ps-1.4 8v 77ps μονο για την παρουσιαση.
2)1.3 multijet 90ps-1.9 multijet 115ps-1.9 multijet 130ps
3)1.4 16v 95ps
4)1.4 Sporting 150ps(turbo)-ανοιξη 2006
5)1.6 Abarth 180ps(turbo)+optional kit 230ps-καλοκαιρι/φθινοπωρο 2006
MEMsound - Τρι 27 Δεκ 2005, 16:19:47
Θέμα δημοσίευσης:
Fiat Grande Punto: Λανσάρισμα στα μέσα Ιανουαρίου

Παρεπιπτόντως χθες είδα ένα Grande Punto στο δρόμο. Shocked Δεν ήταν άσχημο. Wink
Stevon - Τρι 27 Δεκ 2005, 16:58:56
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Παρεπιπτόντως χθες είδα ένα Grande Punto στο δρόμο. Shocked Δεν ήταν άσχημο. Wink

Μπορντώ 5πορτο....??
Γιατί και εγώ είδα ένα αλλά πραγματικά δεν μου άρεσε καθόλου....ίσως βέβαια να εφταιγε το 5πορτο αμάξωμα.
MEMsound - Τρι 27 Δεκ 2005, 17:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
μπλε μεταλλικό (απόχρωση σχεδόν σαν το recifes αλλά λίγο πιο σκούρο) και 3πορτο.
Stevon - Τρι 27 Δεκ 2005, 18:32:55
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
.... και 3πορτο.

Ίσως για αυτό να σου άρεσε...(άν και έχουμε πεί , η ομορφιά είναι υποκειμενική)...είδωμεν.... Rolling eyes
MEMsound - Τρι 27 Δεκ 2005, 18:46:20
Θέμα δημοσίευσης:
Είπα:
Παράθεση:
Δεν ήταν άσχημο

όχι όμως ότι ήταν και όμορφο...
Μάλλον αδιάφορο...

Το παλικάρι που ήταν μαζί μου όταν το είδε:
"Πως είναι έτσι αυτό? Δε μοιάζει πολύ με Peugeot"

Φαντάζομαι ότι το είπε αυτό λόγω της μεγάλης αλλαγής στα εμπρός φώτα.

Καθένας βλέπει τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.... Laughing Laughing
brz20 - Τετ 28 Δεκ 2005, 11:12:44
Θέμα δημοσίευσης:
Οποιος το παρει με 200 αλογα μονο ικανοποιημενος δεν θα ναι!!!Τι να το κανεις?Για να μαζευεις μουτρα σε καθε στροφη?Τι να μας πουνε και οι ιταλοι για αμαξια ρε παιδια.Εκτος απο τα Super car τιποτα αλλο δεν ειναι καλο.Αν και ενας που εχει Ferrari 360 στα Τρικαλα την εχει παρκαρει εδω και καιρο γιατι του εβγαλε προβλημα.Φανταστιτε αμαξι τοσων εκατομυριων και εβγαλε προβλημα.Το Punto τι θα κανει μετα?
MEMsound - Τετ 28 Δεκ 2005, 11:29:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μην είστε απόλυτοι.
Όλα τα αμάξια έχουν προβλήματα και εκτός αυτού υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις (είτε προς το καλό είτε προς το κακό).

Εξάλλου όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να σου προσφέρουν χαρά καθένα με τον τρόπο του.
Το θέμα είναι αν ο τρόπος του κάθε αυτοκινήτου ταιριάζει με τους δικού σου τρόπους... Wink Wink
gianic - Τετ 28 Δεκ 2005, 12:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Οποιος το παρει με 200 αλογα μονο ικανοποιημενος δεν θα ναι!!!Τι να το κανεις?Για να μαζευεις μουτρα σε καθε στροφη?Τι να μας πουνε και οι ιταλοι για αμαξια ρε παιδια.Εκτος απο τα Super car τιποτα αλλο δεν ειναι καλο.Αν και ενας που εχει Ferrari 360 στα Τρικαλα την εχει παρκαρει εδω και καιρο γιατι του εβγαλε προβλημα.Φανταστιτε αμαξι τοσων εκατομυριων και εβγαλε προβλημα.Το Punto τι θα κανει μετα?

εε ; ναι τοσο μαλ@κες ειναι που θα το κανουν να μην στριβει... ελεος ! κουκλα ειναι το αμαξι και θα παρει σιγουρα κεφαλια αν διατηρησουν και προσιτες τιμες ....
brz20 - Παρ 30 Δεκ 2005, 20:18:22
Θέμα δημοσίευσης:
Τους Ιταλους τους εχω και για τοσο μ@λ@κες φιλε μου.Ειπαμε να παρουμε ευρωπαικο αμαξι αλλα οχι και ετσι.Δεν εμπιστευομαι τα ιταλικα αμαξια εκτος απο τα Super car τους.Μια 156 μετα απο εναμιση χρονο εκαιγε λαδακια.Μια 147 της επεσε ολοκληρη η μεταδοση στο δρομο.Τι μου λετε τωρα?Αμαξια ειναι αυτα?Ασε που το καινουργιο Punto ειναι χαλια εμφανισιακα.Οχι οτι τα προηγουμενα ηταν καλυτερα αλλα λεμε τωρα.
gianic - Παρ 30 Δεκ 2005, 21:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
κωνσταντινε εισαι αθεραπευτα προκατειλημενος . Τα ιταλικα και στριβουν και ειναι και τερατα αξιποιστιας μηχανικα πλεον . εδω τουρμπιζουν 147 και 156 μονο με σφυρηλατα και δουλευουν σταθερα 1 bar χωρις να κανουν κιχ...
brz20 - Παρ 06 Ιαν 2006, 15:51:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αξιοπιστια??????Ακου αξιοπιστια.Peugeot 307 1.6 110 αλογα μαμα.Μετα απο πολλα κολπα γινετε τουρμπο και με πιεση 0.8 bar παει στα 205 αλογα.Ποσοτο βελτιωσης 95%!!!!Ακου το καλυτερο τωρα,χωρις ατσαλενιες μπιελες ουτε σφυριλατα εμβολα πηγαινε χωρις να βγαλει κιχ για πολυ καιρο.Μετα λενε για τα γαλλικα οτι δεν ειναι αξιοπιστα.Παντως τα ιταλικα δεν τα εμπιστευομαι.Ενα φιλος του πατερα μου πηρα 156 και μετα απο τρεις μηνες την ετρεχε στα συνεργεια.
MEMsound - Σαβ 04 Φεβ 2006, 13:07:46
Θέμα δημοσίευσης:
Grande Punto μέρος 2ο: Έρχονται οι «καυτές» εκδόσεις
vinman - Σαβ 04 Φεβ 2006, 13:12:41
Θέμα δημοσίευσης:
........Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η Fiat ετοιμάζει κάτι και για εκείνους που θέλουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2007. Τότε θα παρουσιαστεί η έκδοση Abarth με κινητήρα 2.0 λίτρων και απόδοση 240 ίππων.

Aυτά είναι... Wink
MEMsound - Παρ 12 Μάϊ 2006, 14:22:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ήρθε το 16βάλβιδο Grande Punto με 95 ίππους.
netblaster - Παρ 12 Μάϊ 2006, 17:30:21
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Ήρθε το 16βάλβιδο Grande Punto με 95 ίππους.

Και κατι εγινε τωρα...
MEMsound - Παρ 12 Μάϊ 2006, 18:40:51
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Και κατι εγινε τωρα...
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Παρ 12 Μάϊ 2006, 19:12:43
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
........Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η Fiat ετοιμάζει κάτι και για εκείνους που θέλουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2007. Τότε θα παρουσιαστεί η έκδοση Abarth με κινητήρα 2.0 λίτρων και απόδοση 240 ίππων.

Aυτά είναι... Wink

Οντως! Wink
brz20 - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 01:21:00
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
netblaster έγραψε:
Και κατι εγινε τωρα...
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ακριβως αυτο.Και να δειτε πως αυτο ηταν και δεν μπορουσα να κοιμηθω χθες.95 ολοκληρα αλογα δηλαδη ε?Επιστημονες τρελοι οι Ιταλοι.Τι να εκαναν αραγε για να πετυχουν 95 αλογα ενω ολοι οι αλλοι βγαζουν μονο 90?
tsosmoulis - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 02:23:50
Θέμα δημοσίευσης:
ρε συ κώστα γιατί κράζεις τόσο?
κάτι καλό θα έχει και το punto για να το αγοράζει ο κόσμος!
και πού ξέρουμε αν στρίβει το αυτοκίνητο? λες και τα peugeot στρίβουν όλα, άντε ας μην τρελαινόμαστε...έδωσες τόσα λεφτά για να κάνεις το δικό σου να στρίβει (αν στρίβει) αν ρίξεις και στο puntaki θα στρίψει και αυτό!

Εγώ πιστεύω ότι έχει μείνει η ρετσινιά του punto gt για το στρίψιμο...αλλά σκεφτείτε λίγο...150 αλόγατα...λίγα κιλά και να μην ξέρεις να οδηγάς τουρμπί. στα σκάει στην στροφή και αντίο.

Πάντως εμένα το grande punto δεν μου αρέσει, παραμένω fan του παλιού καλού gt![/img]
brz20 - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 02:34:59
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι να κραζω αραγε.Γιατι εκαναν μια αλλαγη σε μια παραμετρος του προγραμματος και πηραν 5 αλογα και κατι τρεχει στα γυφτικα.Για μενα τα ιταλικα δεν μου αρεσουν γιατι εχω ακουσει πολλα κουλα για την αξιοπιστια τους.Μου εχει συμβει να ειμαι Ρεθυμνο και να αφησω ενα Lancia Y του 2004 μοντελο να περασει μια και ηθελε να στριψει και το αποτελεσμα ηταν να του σβησει χωρις να μπορει να ξαναπαρει μπροστα.Τι εμπιστοσυνη να δειξω σε ενα αμαξι λοιπον που δεν ξερεις αν σου βγαζει την στροφη?Τρελαθηκα μολις το ειδα.Ενταξει οσο για τα μουτρα δεν το κανω θεμα.Εχω αδικο γιατι και το Cooper S ριχνει μουτρα στις στροφες.Ειναι πολλα τα αλογα και οταν το πιεζεις στα τερματα λογικο ειναι να εχει αυτα τα αποτελεσματα.
MEMsound - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 09:01:35
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως το έχω άχτι κάποια στιγμή να έχω ένα GT στα χέρια μου και να το λιώσω στα "τσαφ και τσουφ"...

Όσο για το στρίψιμο στο καρτόδρομο που είμασταν για το gtcc μια χαρά έστριβαν τα puntakia.

Οκ δεν είναι σαν τα γαλλικά αλλά σε αποζημιώνουν στην ευθεία.

Αλλά εδώ λέμε για το Νέο Gr.Punto που καμία σχέση δεν έχει με το GT αν και εγώ πολύ θα το ήθελα... Rolling eyes

υ.γ. ββββββββττσσσσσσσ..... Laughing Laughing Laughing
nickzotos - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 11:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Γιατι να κραζω αραγε.Γιατι εκαναν μια αλλαγη σε μια παραμετρος του προγραμματος και πηραν 5 αλογα και κατι τρεχει στα γυφτικα.Για μενα τα ιταλικα δεν μου αρεσουν γιατι εχω ακουσει πολλα κουλα για την αξιοπιστια τους.Μου εχει συμβει να ειμαι Ρεθυμνο και να αφησω ενα Lancia Y του 2004 μοντελο να περασει μια και ηθελε να στριψει και το αποτελεσμα ηταν να του σβησει χωρις να μπορει να ξαναπαρει μπροστα.Τι εμπιστοσυνη να δειξω σε ενα αμαξι λοιπον που δεν ξερεις αν σου βγαζει την στροφη?Τρελαθηκα μολις το ειδα.Ενταξει οσο για τα μουτρα δεν το κανω θεμα.Εχω αδικο γιατι και το Cooper S ριχνει μουτρα στις στροφες.Ειναι πολλα τα αλογα και οταν το πιεζεις στα τερματα λογικο ειναι να εχει αυτα τα αποτελεσματα.

επτρεψε να ξερω παρα πολλα προβληματα των peugeot που ετσι και τα μαθαινες θα ξενερωνες την ζωη σου.....ενταξει και εγω ημουν προκατηλημενος με τα ιταλικα....αλλα ολα πλεον εχουν φτασει ενα παρα πολυ ικανοποιητικο επιπεδο...(σε θεμα τεχνολογιας..) ασε που στα μοτερ...ναι εχουν δυναμη....εφαγα ηττα απο ενα λαντσια 1.2!!!! Exclamation Exclamation του εριχνα 10 αλογα και 200 κυβικα...και ομως με περασε....
λοιπον??τι να λεμε??

και σου ξαναλεω...ΟΛΕΣ οι εταιριες εχουν προβληματα...και πολυ σοβαρα μαλιστα....
αλλα....αν εχεις παρει μερσεντες και στα δωσει στο χερι...θα βγεις να το πεις???οχι βεββαια....Ετσι ειναι τα πραγματα!!
gianic - Σαβ 13 Μάϊ 2006, 11:49:46
Θέμα δημοσίευσης:
κωσταντινε σου χει σβησει ποτε το πεζο σου σε ταχυτητες ανω των 120 στην εθνικη ;

εμενα ναι κι οχι μονο μια... και δεν ειχα τιμονι φρενα τιποτα...

μην αρχισω τα θεματα αξιποιστιιας των γαλλων γιατι θα γραφω εως του χρονου..
dimdil - Τρι 16 Μάϊ 2006, 17:16:48
Θέμα δημοσίευσης:
οτι και να ναι μονο που λεει FIAT μπροστα Thumb Down Thumb Down Splat Splat Shoot
gianic - Τρι 16 Μάϊ 2006, 17:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
dimdil έγραψε:
οτι και να ναι μονο που λεει FIAT μπροστα Thumb Down Thumb Down Splat Splat Shoot

ωπα ρε !!!! σε χαλαγε ενα fiat coupe ή ενα barchettaki αντι για το κουβαδακι σου ...
dimdil - Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:26:44
Θέμα δημοσίευσης:
gianic έγραψε:
dimdil έγραψε:

ωπα ρε !!!! σε χαλαγε ενα fiat coupe ή ενα barchettaki αντι για το κουβαδακι σου ...

για να το λες εσυ κατι θα ξερεις παραπανω Salute Worthy Laughing Laughing
gianic - Τρι 16 Μάϊ 2006, 23:30:45
Θέμα δημοσίευσης:
προφανως εχω οδηγησει ολα τα μοντελα 206 που κυκλοφορουν πλην rc καθως και τα coupe-barchetta γι αυτο αστο. Οι ιταλοι οταν θελουν να φτιαξουν αμαξι γρηγορο απλα δεν πιανοντε...
netblaster - Τετ 17 Μάϊ 2006, 11:08:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μπηκα σενα grande punto 95αρι και μαλιστα στη ακρινη εκδοση sporting!!! Δε λεω, το εχουν εξοπλισει καλα, αλλα οι εσωτερικες επενδυσεις δειχνουν πολυ κιτς!!!

Anyway, περι ορεξεως... Το θεμα ειναι τι κανει σε θεμα επιδοσεων και εκει ειναι μια χαρα χαλια!!! Μπορει σε σχεση με το 8ν να ειναι πιο γρηγορο απο σταση, αλλα στις ρεπριζ ειναι πιο αργο και μαλιστα αρκετα!!! Σαυτο φταιει το "αραιο" 6αρι!!! Το 207 στις πρωτες μετρησεις που εχουν γινει παρουσιαζεται σαφως πιο γρηγορο παντου!!!
MaMaKiaS - Δευ 18 Σεπ 2006, 00:13:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!σκετη αποτυχια πιστευω
Baphomet - Τρι 26 Ιούν 2007, 15:51:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ιούλιο βγαίνει Grande Punto TURBO 1.4 με 120 ίππους και 21 κιλά ροπή διαθέσιμη από τις 2000 σαλ... τιμή 15.500 στην πιό πλούσια έκδοση...
brz20 - Τρι 26 Ιούν 2007, 17:09:55
Θέμα δημοσίευσης:
15500 ειναι πολυ καλη τιμη για 120 και full extra.
Baphomet - Τρι 26 Ιούν 2007, 17:20:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μέχρι πρότινος ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του Punto ήταν ο αναιμικός κινητήρας, τώρα η Fiat έρχεται με μία ανανεωμένη και ενδιαφέρουσα υπερτροφοδοτούμενη έκδοση

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του νέου Grande Punto ήταν η παρουσία μίας σειράς κινητήρων κάτω από το εμπρός μέρος του, οι οποίοι δεν ήταν ικανοί να προσφέρουν ευχαρίστηση στον οδηγό, με δεδομένο το πολύ καλό του πλαίσιο. Ευτυχώς, οι άνθρωποι της Fiat έδωσαν τη λύση παρουσιάζοντας το Grande Punto με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της νέας γενιάς, με τον κωδικό T-Jet, το οποίο και αποδίδει 120 ίππους.

Καλεσμένοι της επίσημης αντιπροσωπείας, λοιπόν, βρεθήκαμε στην πίστα του Μπαλόκο, όπου και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση από τις ικανότητες του αυτοκινήτου, μόνο εντός πίστας. Και λέμε εντός πίστας, γιατί αυτό είναι ένα στοιχείο που έχει σημασία, ειδικά αν αναφερόμαστε σε μία χώρα σαν τη δικιά μας, της οποίας οι δρόμοι φημίζονται για τον πολύ χαμηλό συντελεστή τριβής.

Πίσω στο Μπαλόκο, όμως, το Grande Punto T-Jet δύσκολα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς. Οι εκδόσεις είναι δύο, με τις ονομασίες Dynamic και Sport, με την χρήση πιο σφικτών ελατηρίων και ελαστικών διάστασης 17 ιντσών στο δεύτερο, να είναι οι μοναδικές, αλλά παράλληλα σημαντικές διαφορές. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αυτό που μας είναι η παρουσία του 1.400άρη κινητήρα που με την προσθήκη υπερτροφοδότησης αποδίδει πλέον 120 ίππους, αλλά και 21 χλγμ. ροπής, και μάλιστα διαθέσιμα από τις 2.000 σ.α.λ.! Όσοι περιμένουν, όμως, τον διάδοχο του Punto GT, μάλλον θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα, αφού η έκδοση των 150 ίππων δεν θα αργήσει να εμφανιστεί.

Η συγκεκριμένη που γνωρίσαμε τώρα, είναι ουσιαστικά αυτό που έλειπε από τη σειρά του Punto. Ένα ελαστικό σύνολο, με ροπή από χαμηλά, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να μην καταφεύγει συνέχεια στον επιλογέα εντός και εκτός πόλης, σε περίπτωση που επιθυμεί να επιταχύνει. Έχει πολύ καλή απόκριση από πολύ χαμηλά, κάτω από τις 2.000 σ.α.λ., χωρίς όμως να υπάρχει λόγος να διατηρείς τις στροφές περιστροφές άνω των 5.000 σ.α.λ. Ουσιαστικά, θυμίζει σε μεγάλο βαθμό, όσον αφορά το χαρακτήρα λειτουργίας του, τα αντίστοιχα υπερτροφοδοτούμενα σύνολα της VW και Peugeot, υστερώντας κάπως σε δύναμη ψηλά, κάτι λογικό, αν αναλογιστούμε και την ισχύ του.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο το Grande Punto αποκτά έναν σαφώς πιο ενδιαφέρον χαρακτήρα, αφού πλέον η ισχύς δεν λείπει από το ιδιαίτερα κομψό αμάξωμα. Η έκδοση Dynamic δεν θα ενθουσιάσει τον λάτρη, αφού η ρύθμιση της ανάρτησης είναι ιδιαίτερα μαλακή, ενώ στην Sport η αίσθηση είναι πιο κοντά σε αυτό που ονομάζουμε σπορτίφ, με τις κλίσεις του αμαξώματος να είναι σαφώς μειωμένες, διατηρώντας σε κάθε περίπτωση τη φιλικότητα του προς τον χειριστή.

Στην Ελλάδα το Grande Punto με τον κινητήρα 1.4 16v T-JET θα διατίθεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού Dynamic & Sport ενώ από πλευράς βασικού εξοπλισμού και τα δύο επίπεδα εμπλουτίζονται περισσότερο σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντας στην γκάμα του μοντέλου. Οι τιμές πώλησης ορίζονται (ενδεικτικά) από 14.800 Euro (3θυρη DYNAMIC έκδοση) και από 15.500 Εuro (3θυρη SPORT έκδοση) ενώ η διαφορά για το 5θυρο αμάξωμα παραμένει στα 400 Euro. Στη χώρα μας θα αρχίσει να διατίθεται από τα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου. Και με δεδομένο το κόστος κτήσης ίσως να αποτελέσει μία άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση.

4T
Giannis307 - Τρι 26 Ιούν 2007, 22:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
Fiat?
Καπως δεν ειναι?
Δηλαδη λιγο γτπ?
Baphomet - Τρι 26 Ιούν 2007, 22:46:08
Θέμα δημοσίευσης:
Giannis307 έγραψε:
Fiat?
Καπως δεν ειναι?
Δηλαδη λιγο γτπ?

ναι είναι GTP δηλαδή GRANDE TURBO PUNTO! Laughing
για μένα αυτά είναι σαπουνάδες... πλέον γτπ αμάξια δεν υπάρχουν... απλά το καθένα έχει συγκριτικό πλεονέκτημα σε κάτι σε σχέση με τα άλλα και ανάλογα με το τι θες επιλέγεις. Άλλος προσφέρει φτηνό αυτοκίνητο, άλλος στριφτερό, άλλος πολλά γκάζια, άλλος τρελή ασφάλεια, άλλος after sales και άλλος μόνο ομορφιά. Και όσο βγαίνουν καινούρια μοντέλα ακόμα και αυτή η διαφοροποίηση έχει εξαλειφθεί... ούτε τα γαλλικά είναι πλέον τόσο μπροστά σε στήσιμο, ούτε τα γερμανικά σε στιβαρότητα και αξιοπιστία, ούτε ιταλικά σε design, ουτε τα ασιατικά ανασφαλή και φτηνές απομιμήσεις.

Και το grande punto θεωρώ πως είναι ένα από τα top αυτοκίνητα της κατηγορίας από όλες τις απόψεις. Και με την προσθήκη αυτής της έκδοσης σε αυτά τα κυβικά και με τέτοια τιμή μάλλον παίζει μπάλα μόνο του...
Τώρα αν κάποιος κολλάει στο όνομα τότε μάλλον δεν θα έπρεπε να οδηγεί peugeot αλλά Bmw και porche μονο...
COOL ALEXIS - Πεμ 04 Οκτ 2007, 13:03:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αν η Peugeot φοβάται πέφτει και κοιμάται...

Fiat Grande Punto Abarth SS
Stevon - Πεμ 04 Οκτ 2007, 13:26:04
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Αν η Peugeot φοβάται πέφτει και κοιμάται...

δέν πέφτει............
έχει............................... πέσει..........
Ghost Dog - Πεμ 04 Οκτ 2007, 15:03:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αξιος αντικαταστατης του πουντοτζιτου Cool (μου θυμιζει εποχες απο κατι novitecιασμενα gt... Shocked )
Ξερουμε τιμη??
Steve - Πεμ 04 Οκτ 2007, 16:56:40
Θέμα δημοσίευσης:
Grande ΠΟΥΛΟ Abbarth Super S...

autotriti.gr έγραψε:
Αντίστοιχη βελτίωση υπάρχει και στις επιδόσεις με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 7,7 δεύτερα (8,2 στο Abarth) και η τελική να αγγίζει τα 215 χλμ./ώρα (έναντι 208 χλμ./ώρα).

cityauto.gr έγραψε:
Oι επιδόσεις που υπόσχεται η Peugeot είναι σαφέστατα ικανοποιητικές και το αυτοκίνητο χρειάζεται μόλις 7,1'' για να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 220 χλμ./ώρα.

Αλέκο και Stevon,

ΧΛΟΥΠΟΥ ΧΛΟΥΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΝΟ. Cool
COOL ALEXIS - Πεμ 04 Οκτ 2007, 20:39:33
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά άμα κάνει το RC 7.1 με βάρος φάλαινας τότε Rotfl
Steve - Πεμ 04 Οκτ 2007, 20:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
Είσαι 1μισι αμάξι πίσω μου στο 400άρι... φώναξε λίγο μήπως και σε ακούσω εδώ μπροστά που είμαι Cool
COOL ALEXIS - Παρ 05 Οκτ 2007, 00:23:00
Θέμα δημοσίευσης:
Sleeping κι ονειρέψου Σταύρε...
Stevon - Παρ 05 Οκτ 2007, 10:12:50
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά.....
Λόγω της ιδιότητας μου....μπορώ(και αναγκάζομαι ) να τα βλέπω τα πράγματα απο διαφορετική σκοπιά ...και ακριβώς απο αυτήν μπορώ να σου πώ ότι η Peugeot για πολοστή φορά τα τελευταία χρόνια το έχασε και πάλι το "παιχνίδι"...

Όπως έγινε με το 206RC , με την μή ύπαρξη κορυφαίου(έστω στα χαρτιά) 307....κτλ...κτλ...κτλ...
volvos - Παρ 05 Οκτ 2007, 10:21:58
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΓΩ μετρησα στη κυμης το πρωι ενα ξερο 9,3
με πολυ σπιναιρισμα
κοφτες και 1η και 2α (χαζευα το περφορμας)
και ανηφορα

θεωρω οτι με ολα τα παραπανω διορθωμενα θα χτυπησω ενα ξερο 7αρι Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες