BABIS2005 έγραψε: |
Καλημέρα στα παιδιά.Έχω ένα 307 και όταν βάζω την όπισθεν,μετά από 3-4 μέτρα το πολύ,ακούω ένα κράκ σαν να σπάει κάτι μπροστά δεξιά στον τροχό.Το κάνει μία φορά και μετά τίποτα.Κάποιες φορές το κάνει και στην πορεία με χαμηλές ταχύτητες,όταν το αυτοκίνητο στρίβει δεξιά με περίπου τέρμα στριμμένο το τιμόνι.Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. |
tirokomos έγραψε: |
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορει κανεις νε με βοηθησει σε ενα προβλημα το οποιο ουτε η ιδια η lion μπορεσε να φτιαξει γι'αυτο μου εδωσε και αλλο ενα χρονο εγγυηση.Οταν ειναι κρυο το μοτερ και παω να το βαλω μπρος ακουγεται πολυ ασχημα για ενα δευτερολεπτο και μετα τα κλασσικα πιρουνισματα μεσα απο το καπω......Ειχα την υποψια οτι εφταιγαν τα ωστηρια αλλα τελικα ακιρο....Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει το τελικο καζανακι που φοραω????(GROUP N)????Please help γιατι την επομενη φορα που θα παω στη lion θα μπω μεσα μαζι με το αυτοκινητο!!!!! ![]() |
brz20 έγραψε: |
Ειδη εχει σταματησει.Για μιση ωρα το εκανε περιπου.Αυτο που λες καταλαβα και εγω.Απο το παραθυρο του συνοδηγου το επιανε το αυτι μου.Αλλα οσο οδηγουσα δοκιμαζα διαφορα.Το ανοιγα μεχρι την μεση και ακουγοταν παλι,το εκλεινα και ακουγοταν.Οταν ομως εβαζα το χερι και το πιεζα προς τα εξω ενω ηταν κλειστο δεν επαιζε καθολου.Ηταν σταθερο.Δεν δοκιμασα καθολου να δω τι κανει οταν ειναι τελειως κατεβασμενο.Ελπιζω να μην το ξανακανει. |
outlaw έγραψε: |
εδώ που τα λέμε παιδιά, ta peugeot γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα κουδουνίστρες..
εμένα βγάζει ένα σφύριγμα χαρακτηριστικό όταν έχω τέρμα αριστερά το τιμόνι,ή τέρμα δεξιά,δηλαδή πιο πολύ σε παρκαρίσματα το ακούω. κάτι από κρεμαριέρα πρέπει να είναι,δεν ξερω.. ακουγεται και στους απεξω! φοραει 17αρες, και πλατος 225, δεν ξερω αν παιζει ρολο.. |
akisakis έγραψε: |
Καλησπέρα σε όλους,
Ας αρχίσω με τα γνωστά, έχω το 307cc και είναι με 800Km περίπου. Το πρόβλημα που παρατήρησα τις τελευταίες μέρες είναι πως όταν το αυτοκίνητο είναι κρύο ακόμη ακούγεται η μηχανή σαν τρακτέρ(κάνει σαν κρα κρα κρα κρα) είτε είναι στο ρελαντί(κυρίως εκεί) είτε κινείται. Αυτό σταματάει όταν το αυτοκίνητο ζεσταθεί. Ρώτησα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν κάτι για ωστήρες και πως θα σταματήσει να το κάνει όσο στρώνει η μηχανή, δλδ στα 4-5.000 km. Και πως αν συνεχίσει τότε θα το ξαναδούν... Και εγώ αναρωτιέμαι, 1. ΓΙΑΤΙ σε ενα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αυτοκίνητο να το κάνει αυτό? 2. Θα σταματήσει όντως να κάνει σαν τρακτέρ με το στρώσιμο της μηχανής? 3. Αν όχι, ΤΙ θα κάνουν για να διορθωθεί? 4. Μήπως μου λένε τρίχες και πρέπει να πάω να τους πω να το φτιάξουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ? tnx again για τις υπερπολύτιμες πληροφορίες ![]() |
drdino έγραψε: |
Απλά, αν όντως είναι τα ωστήρια, είναι κάτι το φυσιολογικό. |
Από λάδι καλά τα πας; |
Εννοείς ότι, αν όντως είναι αυτά τα ωστήρια(κάτι τέτοια μου είπαν ότι είναι και στην αντιπροσωπεία), είναι φυσιολογικό να κάνει σαν τρακτέρ? Εμένα δεν μου φαίνεται για φυσιολογικό και για αυτό ρωτάω αν όντως θα διορθωθεί με στρώσιμο της μηχανής(4-5 χιλιάδες χλμ., όπως μου είπαν) ή πρέπει να το ξαναπάω και να τους πω να κάνουν κάτι. |
Ενός μήνα αυτοκίνητο είναι φίλε μου, 800χλμ έχει ![]() |
ΈΛεγξε λάδια, δες από πού έρχεται ο θόρυβος, και εδώ είμαστε! |
Cobras έγραψε: |
ο θορυβος σα τρακτερ ειναι μαλλον φυσιολογικος εκτος και αν εχει ραγισει η πολλαπλη εγαγωγης οποτε ακουγεται απο κει |
Από την άλλη, μπορεί να ακούς τα μπεκ, αλλά πάλι δεν κάνουν σαν τρακτερ με τίποτα. Κοίτα, ή περιμένεις ας πούμε μέχρι τα 100-1500 χλμ και μετά πας και τους λες στρώσιμο τελος, ψάξτε το, ή το πας τώρα και τους λες ψάξτε το. Πάντως και εμένα το κάνει μερικές φορές αυτό. |
akisakis έγραψε: | ||||
Τα λάδια φίλε drdino είναι Ok. Ο θόρυβος ακούγεται από την μέση, εκεί που έχει την τάπα που βάζεις το λάδι, εκεί που είναι οι βαλβίδες και τα πιστόνια(ελπίζω να το περιέγραψα σωστά ![]()
Το αυτοκίνητο είναι ενός μήνα φίλε Cobras, οπότε λίγο δύσκολο να το έπαθε αυτό, εκτός αν ήρθε έτσι, που πάλι μου φαίνεται δύσκολο. Πως το καταλαβαίνουμε αν όντως είναι αυτό και τι κάνουμε για να φτιαχτεί? Τώρα για το "φυσιολογικός" που λες, δεν τον ακούω στο cc ενός φίλου μου. |
BABIS2005 έγραψε: |
Καλημέρα στα παιδιά.Έχω ένα 307 και όταν βάζω την όπισθεν,μετά από 3-4 μέτρα το πολύ,ακούω ένα κράκ σαν να σπάει κάτι μπροστά δεξιά στον τροχό.Το κάνει μία φορά και μετά τίποτα.Κάποιες φορές το κάνει και στην πορεία με χαμηλές ταχύτητες,όταν το αυτοκίνητο στρίβει δεξιά με περίπου τέρμα στριμμένο το τιμόνι.Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. |
Stevon έγραψε: |
Δημήτρη το αυτ/το σου έχει πλήκτρο αυτόματης λειτουργία για το κλείσιμο των παραθυρων???? |
307aris έγραψε: |
Μια και πιάσαμε τα παράθυρα....
Έχω παρατηρήσει ότι το παράθυρο του συνοδηγού, όταν πάω να το κλείσω ανεβαίνει ελάχιστα και μετά ανοιγέι όλο μέχρι κάτω..... υποψιάζομαι ότι ενεργοποιείται το σύστημα προστασίας σε περίπτωση που πάει να πιαστεί κάποιο χέρι κλπ. αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει λόγος... υπάρχει κανένα γιατροσόφι ή να το πάω στην αντιπροσωπεία... το αμάξι είναι 307 xs 6 μηνών... Αυτό με το παράθυρο γίνεται συνεχώς... Χρόνια πολλά και από μένα παιδιά... |
307__:)(dimitris) έγραψε: | ||
οχι ![]() |
TakisB έγραψε: |
Χρόνια πολλά και σε σένα! Δες αυτό το topic: (307) Τα παράθυρα δεν κλείνουν . . . |
TakisB έγραψε: |
Χρόνια πολλά και σε σένα! Δες αυτό το topic: (307) Τα παράθυρα δεν κλείνουν . . . |