Sidobre έγραψε: |
....Πάντως σε 1,4 τα 302mm ίσως ήταν λίγο υπερβολή...εκτός αν έχεις βλέψεις για 200+ άλογα..... |
MEMsound έγραψε: | ||
...ή κατεβαίνεις συχνά γκρεμούς... Εδώ που τα λέμε ακόμα και τα 266 που έχει το 1600άρι 206 κάνουν άριστα την δουλειά τους (τουλάχιστον εκτός πίστας). |
Sidobre έγραψε: |
Kαι το 2λιτρο ασθενοφόρο σου 266mm φοράει ![]() |
DimiP έγραψε: |
παντα καθαρο και φρεσκοπλυμενο το αμαξι του Γιαννη ![]() ![]() ![]() |
UnderTaker έγραψε: |
Στραβό πίσω αριστερό μουαγιέ ίσως...?
Οι ζάντες σου έχουν αποστάτες...? Είναι με δακτυλίδια...? Έχεις κοπανήσει πουθενά...? Υ.Γ. Τα φρένα είναι για τους δειλούς. Μην πατάς φρένο...! |
Kouzman έγραψε: |
αν σε προβληματιζουν τα φρενα σου παντα μπορεις να προχωρησεις σε μια αντιστοιχη λυση σαν την δικια μου...
![]() ![]() ![]() ![]() φυσικα το κοστος ειναι μεγαλουτσικο και νομιζω πως το αμαξι σου δεν ζυγιζει 1200κιλα... [/img] |
tzs έγραψε: | ||
μήπως μπορείς φίλε μου να μου πεις τι ακριβώς έχεις στα φρένα σου; (δίσκοι-τακάκια-κλπ) |
StAkIS έγραψε: |
...Αλλάζω τα ρουλεμάν, (το έβαλαν στον τόρνο και είδαν ότι είχε πρόβλημα) και συνεχίζει το τρέμουλο...!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!! ![]() ![]() ![]() Δεν αντέχω άλλο θα πάω να το πετάξω...Πόσο δύσκολο πια είναι να βρεθεί το πρόβλημα...ΠΟΣΟ;; ![]() ![]() ![]() |
Kouzman έγραψε: | ||
πολυ κουφο ρε γα**το. Απο οτι εχεις πει τα εχεις αλλαξει σχεδον ολα... Αλλα πιο απλα πραγματα εχεις τσεκαρει? οπως π.χ. προβλημα στα ελαστικα που στο φρεναρισμα να διπλωνει καποιο πλαϊνο και να τρεμει το τιμονι? αναρτηση? σωληνακια φρενων μηπως δεν εχουν σωστη πιεση δεξια αριστερα? πραγματικα εγω σηκωνω τα χερια ψηλα... ![]() ![]() ![]() |
UnderTaker έγραψε: |
Τα παιδιά έχουν δίκιο. Είναι πολύ περίεργη η περίπτωσή σου! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Είπες ότι το καταλαβαίνεις το τρέμουλο στο τιμόνι? Μόνο όταν φρενάρεις? Γιατί εφόσον άλλαξες ότι ήταν να αλλάξεις πίσω και δεν βρήκες λύση, τότε μάλλον μπροστά είναι το πρόβλημα [παπάρια - εικασίες, αλλά λέμε τώρα...]. ![]() ![]() ![]() Τα ζαντολάστιχά σου είναι της μάνας του? Πριν πρωτοεμφανιστεί το φαινόμενο, συνέβη κάτι; Άλλαξες λάστιχα, φρένα ή οτιδήποτε? Θυμήσου, γιατί δεν μπορεί ξαφνικά από τη μία μέρα στην άλλη να άρχισε να τρέμει! Ένας άλλος λόγος έντονου κραδασμού είναι τα ημιαξόνια! Αλλά πρέπει να είσαι πολύ κάφτης για να τα έχεις διαλύσει [κοίτα ποιος το λέει αυτό... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν ξέρω τι άλλο να πω...! ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
και το κόστος αυτών...? ![]() |
Kouzman έγραψε: | ||
απο οτι ειδα και χτες στο ΡΤ που εχει διαφημιση εχει τρια κιτακια που πανε απο 900 μεχρι 1500 αν θυμαμαι καλα. Εμεις φοραμε το ακριβοτερο με τις διαιρουμενες δισκοπλακες... Βασικα αν πιασεις στα χερια σου τη μαμα δαγκανα και την 4πιστονη παρολο που η 4πιστονη ειναι 2 φορες σε μεγεθος θα παθεις πλακα το ποσο ελαφρυτερη ειναι.... ![]() ![]() ![]() |
Kouzman έγραψε: |
Κιτ τησ AP Racing-Galfer 286χιλ. με διαιρούμενους δισκους, τετραπιστονες δαγκανες, τακακια kevlar της galfer, και μαρκουτσια υψηλης εμπρος-πισω... Το αμαξι παρολο που ζυγιζει κατι πανω απο 1200 κιλα χωρις επιβατες, σταματα με εξωφρενικους ρυθμους σε βαθμο που αν δεν φορας ζωνη και γινει φρεναρισμα πανικου εχεις σπασει τα μουτρα σου σιγουρα... Εννοειται πως κουραση και πτωση αποδοσης δεν υφισταται... ![]() ![]() |
StAkIS έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...Ειλικρινά...!! Δεν υπάρχει κανείς να ασχοληθεί και να βρει το πρόβλημα;;; Ούτε καν η ίδια αντιπροσωπεία... ![]() Τόσο δύσκολο είναι πια; Δεν τους έβαλα να μου λύσουν πρόβλημα μαθηματικών!! Τζάμπα τα λεφτά που έχω σκάσει για αυτό το αμάξι... |
vio έγραψε: | ||
Τελικά τι έγινε ? Έβγαλές άκρη? Τι σου είπε ο τύπος "ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ" αυτός ? |
kanelj έγραψε: |
Δεν δοκιμαζεις κανενα αλλο συνεργειο?Εκτος Peugeot.... |
Αυτο δεν εχει λογικη....
Καπου θα υπαρχει το προβλημα...Ακομα και αν τα αλλαζες ολα στο θεμα των φρενων στην χειροτερη! Μηπως διαλεγεις περιεργα συνεργεια........ ![]() ![]() ![]() |
Αποκλειεται παντως να μην διορθωνεται...Εχω ακουσει αλλη μια τετοια περιπτωση σαν την δικια σου αλλα στο τελος ηταν κατι (δεν θυμαμαι τι) στο συστημα διευθυνσης...Ενα παιδι ταλαιπωριοταν ολοκληρους μηνες (μπορει και χρονο)και δεν εβρισκε κανεις τι ηταν...
Αν θελεις να σε στειλω καπου να το δουν πες το μου!Ποτε δεν ξερεις! ![]() |
vasilisalessia έγραψε: |
καλημερα.αγαπητε φιλε μου αλλαξε το υγρο του υδραυλικου σε παρακαλω και αν βρεις βαλε και κανενα αντιτριβικο μονο για υδραυλικα συστηματα μαζι μεσα στο δοχειακι μαζι με το υγρο του υδραυλικου.μολις το βαλεις κανε καμμια βολτα σε σημεια με στροφες για να παει παντου.και πες μου μετα το αποτελεσμα. |