PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων

tgi - Παρ 22 Ιούλ 2005, 15:05:53
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων
Καλησπέρα σε όλους,

Εχω ένα πρόβλημα με την οθόνη πολλαπλών ενδείξεων σε ένα Pug307cc.

Παλι μαυρίζει όταν είναι στο ήλιο το αυτοκίνητο!!!! Sad Sad Sad

Μου το έχουν αλλάξει πρίν από 8 μήνες στην Condor αλλά το πρόβλημα ξαναβγήκε!!! Shocked Shocked Shocked

Εχει βρει κανένας λύση???
UnderTaker - Παρ 22 Ιούλ 2005, 16:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
Να παρκάρεις στη σκιά ή να πάρεις μια ηλιοπροστασία... Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease
tgi - Παρ 22 Ιούλ 2005, 16:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό το κάνω και εγώ.!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Του αλύφω αντιηλιακό κάθε φορά που πάει να κάτσει στον ήλιο!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Απλά το έθεσα σαν θέμα μπάς και κάποιος έχει κάνει κάτι πιο τεχνικο - πειραγμένο ή έχει τσακωθεί με την lion Twisted evil Twisted evil και του έχει βρεί κάποια λύση!! Idea Idea Idea Idea
UnderTaker - Παρ 22 Ιούλ 2005, 16:31:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ρώτα τον Πρόεδρα. Νομίζω εχτές κάτι τέτοια παράπονα μουρμούραγε και αυτός... Αλλά όλοι του είπανε να πάει να το πετάξει... Wink Wink
tgi - Παρ 22 Ιούλ 2005, 16:33:53
Θέμα δημοσίευσης:
ποιό να πετάξει??????
την οθόνη ή το αυτοκίνητο????
MEMsound - Παρ 22 Ιούλ 2005, 18:57:17
Θέμα δημοσίευσης:
tgi έγραψε:
ποιό να πετάξει??????

το 2ο πρέπει...
αλλά σσσσσ (δεν του λέμε)!!
χαχαχααχ

Γεια σου ρε πρόεδρε με το "ζωάκι" σου! Laughing
bouboulis - Δευ 01 Αύγ 2005, 18:02:38
Θέμα δημοσίευσης:
Δοκίμασες να το χτυπήσεις ελαφρά 2-3 φορές? Αυτή η παλιά μέθοδος πιάνει που και που. Wink
tgi - Τετ 03 Αύγ 2005, 14:43:02
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι κρίμα να έχεις δώσει 30 χαρτιά για να το πάρεις και όταν δεν δουλεύει κατι να το βαράς???? Shocked Shocked Shocked Mad Mad Mad Mad

Μου θυμήσεις τις σκηνές που βλέπουμε στις ταινίες με αεροπλάνα που όταν τελειώνει η βενζίνη - κηροζίνη, χτυπάνε το οργανάκι μπάς και έχει κολήσει η βελώνα!!!!! χεχεχεχε Confused Confused Confused
tgi - Τετ 03 Αύγ 2005, 14:46:41
Θέμα δημοσίευσης:
έχω ακούσει (ράδιο αρβύλα) ότι έφερε η lion κάτι καινούργιες οθόνες όπου δεν έχουν πρόβλημα με την θερμοκρασία!!! Αληθεύει????
Είναι λέει από καουτσούκ!!!
Εχετε ακούσει εσείς τίποτα???
ultra-one - Τετ 03 Αύγ 2005, 15:55:12
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε παιδιά όλα τα LCD Panels μαυρίζουν ή δεν φαίνονται όταν ζεσταθούν πολύ! Ειδικά στο CC που μπορεί να το βαράει ο ήλιος κατευθείαν, το βλέπω πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει.

------------------------------------------

Κάτι Off Topic τώρα για την οθόνη που πιθανόν να μην το ξέρετε.........

Στο 206 το LCD Panel έχει Οριζόντια Πόλωση ενώ στο 307 έχει κάθετη!!!!!!!
Το αποτέλεσμα είναι ότι στο 307 αν φοράς γυαλιά ηλίου με πολωτικό φίλτρο (Polaroid) η οθόνη φαίνεται τελείως μαύρη πίσσα και δεν διαβάζεται καθόλου!!! Shocked Shocked
Αν περιστρέψεις τα γυαλιά (ή το κεφάλι σου 90 μοίρες στο πλάι τότε φαίνεται κανονικά....)

Ευτυχώς στο 206 (με το κεφάλι σου κάθετο...) δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα! Twisted evil

Υ.Γ: Μάνθο έχε το υπόψιν όταν έρχονται ιδιοκτήτες 307 να πάρουν γυαλιά με πολωτικό φίλτρο!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
UnderTaker - Τετ 03 Αύγ 2005, 19:37:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ορίστε ρε παλικάρια, άρα δε φταίει η οθόνη...

Απλά όταν τη κοιτάτε θα στραβολαιμιάζετε για να τα βλέπετε όλα καθαρά... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες