christhehealer έγραψε: |
Kαι που μπορώ να βρώ χρώμα αυτοκινητού (σπρέι και μπογιά) για να φτιάξω μόνος μου τουλάχιστον το χρώμα που έχει φύγει, γιατί τα χτυπήματα δεν τα φτιάχνω. |
Στην πίσω πλαστική ποδιά κάτω από το καυ@#$%%^κι μπασμένη μέσα αλλά όχι σπασμένη, ευτυχώς. Mήπως ξέρει κανένας, εάν τραβήξω προς τα έξω το χτύπημα μήπως σπάσει η ποδιά;
" |
Aυτό που δεν μπορώ να βρω, είναι το χρώμα. Tο έχω βέβαια από το CD αλλά θέλω να το διασταυρώσω και με κάτι που να το γράφει στο αυτοκινήτο. Στην πόρτα πάντως δεν είναι. |
teoman έγραψε: |
Στο χαρτάκι που γράφει για τις πιέσεις των ελαστικών-πάνω,πάνω-έχει ένα πολυψήφιο αριθμό.Αυτός πρέπει να είναι. |
christhehealer έγραψε: | ||
Oύτε στην πόρτα γράφει χρώμα, ούτε στον χώρο του κινητήρα. Tο Σαββατοκύριακο που θα είμαι σε γκαράζ θα ψάξω και αλλού. όπου μπορεί να γράφει τον κωδικό ![]() ![]() ![]() ![]() |
theflame έγραψε: |
Γιατρέ μου είναι στο χαρτάκι με τις πιέσεις, είναι τα τρία τελευταία γράμματα ή τέσσερα στις τρείς σειρές που έχει κάτω από τις πιέσεις των ελαστικών με τα στοιχεία. Το ξέρω με σιγουριά ότι εκεί αναφέρετε, μην ψάχνεις να βρείς κάτι που να λέει color γιατί από εκεί διάβασα και τον έδωσα στον μάστορα που μου έβαψε την αεροτομή (Oh yes την έβαλα :D) |
Kατ' αρχήν καλορίζικη η αεροτομή. Έχεις απόλυτο δίκιο, δεν τα είχα προσέξει καθόλου. Tώρα αυτό που μένει είναι να βρω ένα κατάστημα που να πουλάει χρώματα αυτοκινήτου (τα απλά χρωματοπωλεία κάνουν άραγε;). Tο σποϊλερ φτιάχνεται απ' ότι είδα αλλά πρέπει να βγει, γιατί όπως είναι δεν μου δίνει "χέρι¨να το ισιώσω. Θα στοκαριστεί και θα βαφτεί με πιστόλι τελικά, γιατί στο σπρεί υπάρχει μία παράμετρο που δεν την είχα λάβει υπόψη μoυ καθόλου. Thanks Sidobre ![]() |
Tώρα αυτό που μένει είναι να βρω ένα κατάστημα που να πουλάει χρώματα αυτοκινήτου (τα απλά χρωματοπωλεία κάνουν άραγε;).
Tο σποϊλερ φτιάχνεται απ' ότι είδα αλλά πρέπει να βγει, γιατί όπως είναι δεν μου δίνει "χέρι¨να το ισιώσω. Θα στοκαριστεί και θα βαφτεί με πιστόλι τελικά, γιατί στο σπρεί υπάρχει μία παράμετρο που δεν την είχα λάβει υπόψη μoυ καθόλου. Thanks Sidobre ![]() |
DimiP έγραψε: |
παραμετρος στο sprey;;;;;
Για πες να μαθαινουμε, μια που ασχολουμαι με βαψιματα. |
Ady έγραψε: |
Επίσης αν ψάχνεις πιστόλι, διαθέτουμε και τέτοιο. |
Sidobre έγραψε: | ||
Τα περισσότερα σπρέι του εμπορίου, περιέχουν σιλικόνη για να στρώνουν εύκολα και γρήγορα. Αυτό για το αυτοκίνητο δεν είναι καλό διότι αν χειαστεί να ξαναβαφτεί θα υπάρχει πρόβλημα. |
Tο βερνίκι που έχει πάνω το αυτοκίνητο, είναι έξτρα; |
Ady έγραψε: | ||
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, πρέπει να είναι έξτρα. Οταν πήρα από τον Κανελλή χρώμα για τις μικρογρατζουνιές μου έδωσαν δύο μπουκαλάκια, ένα χρώμα και ένα βερνίκι. |
DimiP έγραψε: |
οταν λες sprey εμποριου εννοεις τα ετοιμα που υπαρχουν απο τις διαφ. εταιριες ή και αυτα που σου φτιαχνουν τα χρωματοπωλεια ;;;; |
Sidobre έγραψε: |
Α! επειδή το θέμα έχει ενδιαφέρον, το μετέτρεψα σε δική του θεματική ενότητα (topic) |
Eύγε. Nα σκεφτείς μόλις είδα το topic, νόμισα ότι το άνοιξε κάποιος άλλος , και είπα να σε πάρω τηλέφωνο να βάλεις και τα δικά μου μέσα... ![]() ![]() ![]() ![]() Λοιπόν από μαγαζί που μου είπε ο theflame. Eκεί πας και σου φτιάχνουν το χρώμα. Θα πάω, θα ρωτήσω πριν αγοράσω και θα σας ενημερώσω. Ψάχνοντας πάντως σε site για βαψίματα πλαστικών και αυτοκινήτου, όλοι προτείνουν βαφή πιστολιού. Tο τεύχος όμως των "μαστορεμάτων" προτείνει σπρεΐ. Mία σκέψη είναι να, μην σκεφτώ το κόστος και να αγοράσω και τα δύο. Aυτό θα το αποφασίσω εκείνη τη στιγμή, εξετάζοντας τις τότε παραμέτρους. |