DimiP έγραψε: |
Παιδες λογω αμεσης αναβαθμισης (τι αναβαθμιση δηλ. αφου τα πεταξα ολα και βαζω αλλα ;;...τελος παντων) του Ηχοσυστηματος στον Πεζουλα , θα χρειαστω τις γνωσεις σας ωστε να δω αν θα αντεξει η μπαταρια μου.
Λοιπον, εχω μια μπαταρια ξηρου τυπου η κλειστου τυπου (δεν ανοιγει-δεν συμπληρωνεις υγρα) με τα εξης στοιχεια: Mαρκα :Delphi 55Ah BE 05527 CCA (-18 *C) BCI450 IEC300 DIN 255 EN 510 Ξερει κανεις να μεταφρασει αυτα τα στοιχεια ; Με ενδιαφερει ιδιαιτερα αυτο το νουμερακι που δειχνει ποσο αντεχει σε στοιγμιαια αποφορτιση οταν δηλαδη θα χρειαστει να τραβηξει αποτομα ρευμα ο/οι ενισχυτης/τες. Επισης ξερει κανεις το δυναμο του 206 1400xt (no multiplexing) model 2000, τι ικανοτητα φορτωσης της μπαταριας εχει;;; Δεκτες και αλλες παρατηρησεις απο γνωστες του I.C.E. περι ρευματων και μπαταριων. |
DimiP έγραψε: |
Παιδες λογω αμεσης αναβαθμισης (τι αναβαθμιση δηλ. αφου τα πεταξα ολα και βαζω αλλα ;;...τελος παντων) του Ηχοσυστηματος στον Πεζουλα , θα χρειαστω τις γνωσεις σας ωστε να δω αν θα αντεξει η μπαταρια μου.
Λοιπον, εχω μια μπαταρια ξηρου τυπου η κλειστου τυπου (δεν ανοιγει-δεν συμπληρωνεις υγρα) με τα εξης στοιχεια: Mαρκα :Delphi 55Ah BE 05527 CCA (-18 *C) BCI450 IEC300 DIN 255 EN 510 Ξερει κανεις να μεταφρασει αυτα τα στοιχεια ; Με ενδιαφερει ιδιαιτερα αυτο το νουμερακι που δειχνει ποσο αντεχει σε στοιγμιαια αποφορτιση οταν δηλαδη θα χρειαστει να τραβηξει αποτομα ρευμα ο/οι ενισχυτης/τες. Επισης ξερει κανεις το δυναμο του 206 1400xt (no multiplexing) model 2000, τι ικανοτητα φορτωσης της μπαταριας εχει;;; Δεκτες και αλλες παρατηρησεις απο γνωστες του I.C.E. περι ρευματων και μπαταριων. |
Larry69 έγραψε: |
Ρε Δημήτρη Δεν υπάρχει πυκνωτής 1 F μήπως αναφέρεσαι σε μF ή mF ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Δεν έχουμε κάτι προς το παρόν.
Εγώ πάντως θα έβαζα Bosch Silver (κλειστού τύπου) τον κωδικό θα στον βρουν εκεί που θα πας να την πάρεις. ![]() |
Touristas έγραψε: |
Είναι λογικό που άναψε το λαμπάκι γιατί έπιασε πτώση τάσεως.
Με την νέα μπαταρία δεν θα έχεις πρόβλημα το λαμπάκι θα σβήσει απλά θα κρατήσει στην μνήμη την πτώση τάσεως. ![]() Α και κάτι ακόμα υπάρχει ένας εγκέφαλος για τους αερόσακους |
DIMCHRI έγραψε: | ||
thanks αργυρη. ![]() οπότε πάω και βάζω μια μπαταρία και τελειωνω. Η peugeot τι βάζει τώρα στα αυτοκινητά της ? κάποτε έβαζε fiamm. τώρα ? |
Baphomet έγραψε: |
εγώ λέω να ψάξεις καμμία ελαφριά μπαταρία...τα ξέρει ο kouzman τα κόλπα αυτα! ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
και επανερχομαι...επειδη καποιος θα βαλει ΠΡΙΝ απο εμενα τη μπαταρια του πισω..........
το ενα θεμα ειναι τι μπαταρια παιρνουμε... το αλλο θεμα ειναι ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΖΟΥΜΕ... οχι εκει που θα πει κανας steve... για να ξερουμε που θα μπει πρεπει να εχει γινει μετρηση βαρους στους 4 τροχους . οι πιο πολλοι θα πουν με τη πρωτη ευκαιρια οτι πρεπει να μπει πισω δεξια για να εξισσοροπησει το βαρος του οδηγου... ελα ομως που αν μετρησεις ενα αμαξι θα δεις οτι παντα αριστερα ειναι πιο ελαφρυ απο δεξια και αρκετα μαλιστα με τη σκεψη οτι παντα θα ειναι τουλαχιστον ενα ατομο μεσα... αρα μηπως πρεπει να μπει στο κεντρο? ![]() ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΜΟΤΟΡ ΠΡΕΣΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ 206 ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
volvos έγραψε: |
για πες τη μπαταρια θα παρεις να δουμε κανει και σε εμας με τα χιλιαδυο ηλεκτρικα μπλιμπλικια.... |
CC-Gio έγραψε: |
Εμένα που μου τέλειωσε η μπαταρία γιατί δε μου άναψε airbag fault?
Μήπως έμεινα από κάτι άλλο? ή δεν είναι στάνταρ να ανάβει το λαμπάκι? |
DIMCHRI έγραψε: | ||
Δεν είναι στάνταρ... με την ευκαιρεία καιρό είχαμε να σε δούμε .... όλα καλά ;; |
Giannis307 έγραψε: |
Βοsh silverline 65a |
birbilakos έγραψε: |
ok, μάλλον αυτή θα πάρω. Γνωρίζει κανείς αν είναι φορτισμένη ώστε να πάρει μπροστά το όχημα για πρώτη φορά; |