shiba έγραψε: |
ναι για πολλη μικρη διαφορα μιλαω...μηπωσ φταινε και οι μεμβρανεσ? |
giannis_cc έγραψε: |
geo και μενα μου το κανει μην ανησυχεις !
αυτο που μου τη σπαει μοναχα ειναι οτι ανεβαινουν αργα σε σχεση με το κλειστο . ![]() |
Makis77 έγραψε: |
Τον τελευταίο μήνα συμβαίνει στο παράθυρο του συνοδηγού το εξής:
Όταν πατάω το διακόπτη για να κλείσει (και μόνο) δεν ακούει με το πρώτο κλικ (όπως κάνει του οδηγού), αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται. Το δοκίμασα με σβηστή τη μηχανή και μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται, σα να άκουγα ένα μοτεράκι να γυρνάει μέσα στην πόρτα του συνοδηγού. Μάλιστα σε κάποια φάση με σβηστή μηχανή νόμισα ότι χάλασε εντελώς γιατί δεν ανέβαινε παρά μόνο όταν δοκίμασα να το κλείσω 2-3 φορές. Θα πάω αύριο να το δουν μιας και τελειώνει αυτό το μήνα η εγγύηση. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Παίζει να φταίει ο διακόπτης; Δε θέλω να μου πουν ότι είναι εντάξει και μετά από λίγο καιρό να χαλάσει εντελώς. |
Stevon έγραψε: |
Alex φταίει το διακοπτάκι, και εμένα το ίδιο έκανε και πρίν απο κανα μήνα το άλλαξα.Πήγαινε να το αλλάξεις και εσύ.
Άν είσαι στην εγγύηση θα είναι δωρεάν. |
nido έγραψε: |
Μια και μιλάμε(τε) για παράθυρα, να σας ρωτήσω κι εγώ μια απορία που είχα μπας και έχετε υπόψη σας καμιά καλή ιδέα:
Οταν έχει ρίξει βροχή και το αμάξι είναι κάτω από δέντρα ή η βροχή είναι ολίγον τι... "χωμάτινη" (από την καθαρή ατμόσφαιρα!) μαζεύεται επάνω στα παράθυρα ένα στρώμα βρώμας, ένα μέρος του οποίου (αν δεν έχεις το χρόνο να το καθαρίσεις κατευθείαν) καταλήγει μετά από μερικά άνοιξε-κλείσε μέσα στην πόρτα (όλο και κάτι περνάει από την τσιμούχα και δεν ξαναβγαίνει...) με αποτέλεσμα διάφορους θορύβους και μικροτριγμούς όταν ανεβαίνει ή κατεβαίνει το παράθυρο. Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε αποτελεσματικά τη βρώμα αυτή?.. To καλύτερο που έχω στο μυαλό μου είναι να κατεβάσουμε τέρμα τα παράθυρα και μ'ένα υγρό πανάκι να καθαρίσουμε όσο γίνεται τις τσιμούχες από την εσωτερική πλευρά.... Ένας φίλος μου έλεγε ότι κατεβαζει τα τζάμια και βάζει την ...ηλεκτρική σκούπα να τραβήξει ό,τι μπορεί! ![]() (σοβαρό πρόβλημα, θα μου πείτε, μας έγραψες! ![]() |
Makis77 έγραψε: |
Τον τελευταίο μήνα συμβαίνει στο παράθυρο του συνοδηγού το εξής: Όταν πατάω το διακόπτη για να κλείσει (και μόνο) δεν ακούει με το πρώτο κλικ (όπως κάνει του οδηγού), αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται. Το δοκίμασα με σβηστή τη μηχανή και μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται, σα να άκουγα ένα μοτεράκι να γυρνάει μέσα στην πόρτα του συνοδηγού. Μάλιστα σε κάποια φάση με σβηστή μηχανή νόμισα ότι χάλασε εντελώς γιατί δεν ανέβαινε παρά μόνο όταν δοκίμασα να το κλείσω 2-3 φορές. Θα πάω αύριο να το δουν μιας και τελειώνει αυτό το μήνα η εγγύηση. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; Παίζει να φταίει ο διακόπτης; Δε θέλω να μου πουν ότι είναι εντάξει και μετά από λίγο καιρό να χαλάσει εντελώς. |
Vio έγραψε: |
Τελικά τι έφταιγε ?? Γιατί μου κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα ..?? |