drdino έγραψε: |
να σου δωσω το δικο μου; ![]() κοιτα, για αυτο ειπα αυτο με το ραλλυ. δεν περιμενα με τιποτα να ανοιξει η ουρα. αντε κανενα ελφρωμα, μεχρι εκει ομως. ισως να φταινε τα λαστιχα, ισως να χε μεινει πανω τους γυαλιστικο ή σαπουνι, αλλα μετα απο 170 χλμ. δεν θα ειχε φυγει; |
MEMsound έγραψε: |
[....Ενώ ο κατασκευαστής δίνει προτεινόμενη πίεση χωρίς φορτίο 2,3 (=32...) |
ultra-one έγραψε: | ||
Θα μας τρελλάνουν?? Για το δίλιτρο δίνουν 32????????? Είσαι σίγουρος??? ![]() ![]() ![]() Στο 206 1.6 16v δίνουν 36, όπως ΚΑΙ στο 307 1.6 16v!!!!! |
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως η ουρα του ειναι ερκετα ευαισθητη. |
χθες παρελαβα επιτελους το αμαξι μου, ενα 307 1,6. αρχισα να γραφω χιλιομετρα σε ηρεμους ελεω στρωσιματος ρυθμους. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως η ουρα του ειναι ερκετα ευαισθητη. το αποκορυφωμα ηταν πριν λιγο, παινροντας μια σχετικα ανοιχτη στροφη με φρεσκια ασφαλτο με περιπου 60-70 χλμ. η ουρα ανοιξε την τροχια της. την ιδια στροφη με το 406 την επαιρνα με περισσοτερα χιλιομετρα, και αυτο ηταν ακλονητο. αλλο αμαξι, ενταξει, αλλα δεν το περιμενα. μηπως φταινε τα λαστιχα που ειναι καινουρια? 170 χιλιομετρα ειχα σημερα οταν εγινε αυτο. τι λετε? |
Θα μας τρελλάνουν?? Για το δίλιτρο δίνουν 32????????? Είσαι σίγουρος??? ![]() ![]() ![]() Στο 206 1.6 16v δίνουν 36, όπως ΚΑΙ στο 307 1.6 16v!!!!! |
manosm3 έγραψε: |
Κακο ειναι αυτο???????????? ![]() ![]() ![]() |
nikapos έγραψε: |
πίστεψέ με , πήρες 307. έχω και τα 2 και είναι τόσο σχετικά όσο ένα γατόψαρο πάνω σε μια αγριομυρτιά... καμία σχέση.
το 307 ειναι ένα πολύ καλό, σβέλτο , πολιτισμένο αυτοκίνητο, ιδανικό να καταπίνει χιλιόμετρα στις εθνικές οδούς αλλά παντού ειναι 20/χμλ/ώ πιο αργό από το ραλύ και η οδηγική ευχαρίστηση είναι πολύ χαμηλά. Ένα γκολφ με το λιονταράκι στο καπώ. Η τιμή του βέβαια είναι σα να κλέβεις εκκλησία. 16.000 για 1.6 και είσαι αρχηγός. Το ραλύ σε κάνει να χαμογελάς, έτσι απλά. |
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Οδηγησα πολλές φορές το 307 1.6 της μάνας μου και θάλεγα ότι το 307 είναι το λιγότερο υπερστροφικό Peugeot της τελευταίας 20αετίας και ακλόνητα σταθερό μέσα στη στροφή! Καθαρά ουδέτερο προς ελαφρά υποστροφικό! Η ουρά είναι πολύ "αναίσθητη" και για να το γυρίσεις έστω και λίγο πρέπει να κάνεις μεγάλη προσπάθεια! ![]() Μάλλον φταίνε τα λίγα χιλιόμετρα στα λάστιχα ή η άσφαλτος. |
drdino έγραψε: | ||
κακό δεν είναι, δεν το περίμενα απλώς! ![]() |