vinman έγραψε: |
Καθοριστικός για την έκβαση των εργασιών κατασκευής του κομματιού στον Μαλιακό Κόλπο θα είναι ο Ιούλιος, καθώς τότε θα αναδειχθεί ο ανάδοχος για το έργο «Μαλιακός-Κλειδί» που θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά έργα που θα κατασκευαστούν με τη μέθοδο της αυτοχρηματοδότησης.
Δύο εταιρείες είναι αυτές που διεκδικούν το μεγάλο αυτό έργο που αναμένεται να βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα του εν λόγω κομματιού και να μειώσει στο ελάχιστο τα ατυχήματα. |
LuNa έγραψε: | ||
Και τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες και φεύγει όλος ο κόσμος θα κάνουν τα έργα? ![]() ![]() ![]() |
η άλλη οδηγός Σοφία Κακλαμάνου, 67 ετών |
pygolabida έγραψε: |
Εντωμεταξύ στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν γύρω στις 4 κάμερες από κάθε ρεύμα..... ![]() |
Baphomet έγραψε: |
οι καμερες λειτουργουν, είναι 3 και υπάρχουν 10 σημεια στα οποια μπορουν να τοποθετηθουν. |
manosm3 έγραψε: | ||
Διαβασα οτι οι 10 καμερες που υπαρχουν στο πεταλο δε λειτουργουν! Πηγη: ΝΕΑ |
..... Οι νεκροί μόνο θα ήταν από το ρεύμα που οδηγεί προς Λαμία και όχι από το αντίθετο. Όσοι δρόμοι και να κατασκευασθούν αν δεν αλλάξει η συμπεριφορά των οδηγών στο τιμόνι δεν πρόκειται να μειωθούν οι νεκροί από τροχαία δυστυχήματα |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Μήπως πρέπει να μπουν κάποια όρια ηλικίας; Η μάνα μου που είναι γύρω στα 55 παραπονιέται ότι δεν μπορεί να οδηγήσει με τίποτα, την στιγμή που πριν 10 χρόνια ήταν ότι καλύτερο είχα δει σε γυναίκα οδηγό. |
MEMsound έγραψε: |
...επείδη πήραν κάποια στιγμή στην ζωή τους ένα αυτοκίνητο με κάμποσα άλογα |
manosm3 έγραψε: |
OI KAMEPEΣ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!!!!!!!
Αλλα και να λειτουργουσαν δεν ειναι λυση αυτη! Αν, για παραδειγμα, παρω εγω το Μ5 και τρεχω εκει με 170 πως θα με σταματησουν οι καμερες; Και παλι, στην Αττικη οδο, ποιος με αποτρεπει απο το να 300αρισω; Αυτα ειναι μετρα του *ωλου! αν δε σοβαρευτουν επιτελους και δε παρουν σοβαρα μετρα (καλυτεροι δρομοι κλπ) τα ατυχηματα θα γινονται καιο κοσμος θα συνεχισει να σκοτωνεται! Αντι να θελουν να βγαλουν λεφτα, ας δωσουν για να μην υπαρξουν αλλα τετοια δυστυχηματα! |
christhehealer έγραψε: |
Aντίθετα όλοι έχουμε δώσει τσουβάλια ευρώ για να "βελτιώσουμε" [και ομορφήνουμε] τα αυτοκίνητά μας. Πιστεύοντας ότι αυτό αρκεί. |
... την ώρα που πραγματοποιούσαν, σύμφωνα με μαρτυρίες, διπλή προσπέραση.... |
Ydwr έγραψε: | ||
Manosm3 δεν σε γνωριζω και ουτε θελω να στην πω, αλλα για εμενα προσωπικα η παραπάνω αποψη σου ειναι επίσης του *ωλου! Αν δεν σοβαρευτεις επιτελους και δεν παρεις στα σοβαρα την οδηγηση τα ατυχήματα θα γινονται και ο κοσμος θα συνεχίσει να σκοτώνεται ![]() Εσυ θες εναν καλυτερο δρομο για να πηγαινεις πιο γρηγορα και ασφαλεστερα. Εγω θελω κατ'αρχην καλυτερους οδηγους που να σεβονται τους συναθρωπους/ συνταξιδιωτες τους. Αν το μυαλο ηταν μεσα στο κεφαλι ολων αυτων που περνανε το πεταλο τα ατυχήματα θα ηταν λιγοτερα. Το πεταλο δεν ειναι ασφαλης δρομος και το ξερουν ολοι Πανελλαδικα. Αφου λοιπον ο δρομος δεν ειναι ασφαλής γιατι συνεχιζουν να τρέχουν??? Για τον ιδιο ανεξηγητο λογο που προσπερνουν απο δεξια, που βγαινουν αντιθετο για να προσπερασουν, που δεν χρησιμοποιουν φλας, που δεν αφηνουν "κατωτερα" αμαξια να τους περασουν και ολα αυτα τα φαινομενα που οφειλονται στο κομπλεξ ανωτεροτητας οπως το αποκαλω Η εθνικη δεν ειναι το μέρος που θα δείξει ο οποιοσδηποτε το ποσο γρηγορο αυτοκινητο εχεις, το ποσο χερας ειναι και να βρεις τα ορια του αυτοκινητου σου ..Αυτα ειναι για τις πιστες. Ελπίζω να μην παρεξηγηθηκα.Στοχος μου δεν ειναι να βάλλω εναντιον σου αλλα κατα τετοιων αποψεων απο οποιος και αν εκφραζονται ![]() Και για να κλεισω, το 90% των Ελληνων θελουν δρομους προδιαγραφων 250χλμ/ωρα και βάλε, οι οποιοι να έχουν οριο 120, για να πηγαινουν με 170. |
Για εμενα μαζι με τα χαρτια που υποβαλεις για να παρεις την συνταξη πρεπει να σου περνουν και το διπλωμα. Αγαπητε συνταξιουχε παραπονιεσαι οτι δεν εισαι πλεον ικανος να δουλεψεις. Γιατι να εισαι ικανος να οδηγησεις. Εαν θες να οδηγεις εξετασεις καθε χρονο. |
Christhehealer έγραψε: |
Γιατί κατηγορούμε πάντα τους άλλους και δεν αρχίζουμε από την αυλή μας; |
Για εμενα μαζι με τα χαρτια που υποβαλεις για να παρεις την συνταξη πρεπει να σου περνουν και το διπλωμα. Αγαπητε συνταξιουχε παραπονιεσαι οτι δεν εισαι πλεον ικανος να δουλεψεις. Γιατι να εισαι ικανος να οδηγησεις. Εαν θες να οδηγεις εξετασεις καθε χρονο. |
underage έγραψε: |
Αυτό είναι καθαρά απόφαση δική μου και κανενός άλλου, κανένας γιατρός ή αστυνομικός δεν θα μου πει ότι δεν είμαι ικανή να οδηγήσω, το θέμα είναι πως αισθάνομαι εγώ απέναντι στο μωρό, στους συνανθρώπους και στον εαυτό μου |
underage έγραψε: |
Δε φταίει η ΔΕΗ που έβαλε την κολώνα της στην άκρη του δρόμου, ούτε και ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου, αλλά αυτός που το οδήγαγε και έπεσε πάνω της.
Επιτέλους να μπει κάτω η λογική, να σταματήσει το παράλογο και να μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους. Πάντα οι άλλοι φταίνε ποτέ εμείς |
ePhI έγραψε: |
για δειτε και αυτο.....
Χρηματική αποζημίωση για θάνατο μοτοσικλετιστή εξαιτίας λακκούβας στο δρόμο http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=638281&lngDtrID=244 |