tirokomos έγραψε: |
Παιδια εβαλα το αμαξι στο συνεργειο για ενα προκαθορισμενο ραντεβου οπου θα μου αλλαζαν εγκεφαλο,ιμαντα διναμο,πεταλουδα και μπουζι....Ολα καλα και ολα οραια,παω λοιπον να το παρω απο το συνεργειο και το αμαξι μου φαινεται μια χαρα!Αλλο αυτοκινητο για να λεμε την αληθεια!Το μονο που με εχει τρελανει ειναι οτι ακουγεται απο μπροστα ενα σφυριγμα σαν τουρμπισμα!!!!Ηδη υπαρχουν ατομα που εχουν ψαρωσει και με ρωταν τι το εχω κανει....Εχω την εντυπωση οτι ειναι ο ιμαντας διναμο....Αργυρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη....σωσε με!Οποιος εχει καποια γνωμη...ευπροσδεκτη!!!! ![]() |
kanelj έγραψε: |
Eμενα αυτο ακουγεται απο τα ηχεια!!! ![]() Περναει μια μικρη παραμορφωση απο την μηχανη και οσο παταω γκαζι ακουγεται περισσοτερο....Δεν τσεκαρεις να κλεισεις το κασσετοφωνο να δεις μηπως και σταματησει??Το εχω ξαναδει σε κανα-δυο αυτοκινητα... |
tsosmoulis έγραψε: |
αν κανανε παντως κατι τετοιο ξερω αρκετους που θα ηθελαν να περασουν μια βολτιτσα απο εκει ![]() |
Γιωργο.....δε χρειαζεται να παει πιο γρηγορα...ηδη ακομη και τωρα εσυ και ο Teo δυσκολευεστε να με ακολουθησετε....δε θελω να σας κανω να νιωθετε πιο ασχημα απότι τωρα.... ![]() ![]() ![]() |
teodor_v έγραψε: | ||
Ασχετα απο τιν μαλ****ς σου...
Δεν μου φαινεται λογικο να ειναι ο ιμαντας ψηλε εκτος αν αντι για ιμαντα σου βαλανε παρθενικο υμένα (ξερεις εσυ...) ![]() |
tirokomos έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
Μαλλον ειχα δικιο τελικα.Ο τεντωτηρας ειναι...εμενα μου το κανει σε ολο το φασμα των στροφων και εχω ψαρωσει πολυ κοσμο!!!!ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ!!!!Μαλλον θα το αφησω να σφυριζει!Πολυ γουσταρω!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kανονικα ανορθογραφε η ελληνικη λεξη κανονικα ..... |
Δε ξερω κατα ποσο μπορει να φταινε τα λαδια,παντως αν δε φτιαχτει και με την αλλαγη των λαδιων,μαλλον την επομενη φορα θα ειμαι εγω αυτος που θα φερει τις 10 εντολες στην ανθρωποτητα και οχι ο Μωυσης!!! |
teodor_v έγραψε: | ||
Βρε βαλε ΑΛΤΙΣ να σωθεις!!! Ετσι και αλλιως με τις θερμοκρασιες που ανεβαζει ειναι καλυτερο και απο κατσαρολα!!!! ![]() ![]() ![]() |
bakclima έγραψε: |
καλα που ειστε και εσεις οι δυο και γελαω λιγο. Μπραβο γκαρντασια!!!!!!!! |
bakclima έγραψε: |
δεν εχω πιλοτη ![]() |
tirokomos έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
DAMON έγραψε: |
![]() ![]() ![]() |