PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Πρόβλημα με φώτα!

manosm3 - Κυρ 19 Ιούν 2005, 23:49:04
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με φώτα!
Γεια σας! Με λενε Μανο κι εχω ενα 206 1.4 75 αλογα του '02. Παρακαμπτω το οτι δεν παει βημα τ' οχημα κια περναω στο προβλημα το οποιο ειναι το εξης: Οπως προχωραω, στα καλα καθουμενα, αναβουν τα φωτα και σβηνουν παλι μονα τους! Ξερετε τι μπορει να ειναι;
gianic - Δευ 20 Ιούν 2005, 00:02:05
Θέμα δημοσίευσης:
το αυτοκινητο προσπαθει να επικοινωνησει μεσα απ τα φωτα και σου λεει πως ειναι ενα απλο 14αρι με 75 αλογα κι οχι καθαροαιμο gti. σταματα να το ζοριζεις !
manosm3 - Δευ 20 Ιούν 2005, 00:04:29
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
το αυτοκινητο προσπαθει να επικοινωνησει μεσα απ τα φωτα και σου λεει πως ειναι ενα απλο 14αρι με 75 αλογα κι οχι καθαροαιμο gti. σταματα να το ζοριζεις !

Γιαννη, μου το κανει κι οταν δεν το ζοριζω!
gianic - Δευ 20 Ιούν 2005, 00:09:43
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ρε πλακα σου κανω ! βασικα καλωσηρθες και ελπιζω να βρεις καποια λυση !!
προσωπικα δεν μου χει τυχει κατι τετοιο ! παντως απ το multiplex ολα να τα περιμενεις Laughing
manosm3 - Δευ 20 Ιούν 2005, 00:13:26
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
ναι ρε πλακα σου κανω ! βασικα καλωσηρθες και ελπιζω να βρεις καποια λυση !!
προσωπικα δεν μου χει τυχει κατι τετοιο ! παντως απ το multiplex ολα να τα περιμενεις Laughing

Οτι τα τρωει τα χοντρα του τα ζορια, τα τρωει! Αλλα οσα και να φαει δεν παει!!!! Evil Βλεπεις εχω συνηθισει απο τα αλλα αυτοκινητα που σπιναρουν και 3η και προσπαθω να το κανω να σπιναρει εστω και 2α!
gianic - Δευ 20 Ιούν 2005, 00:18:06
Θέμα δημοσίευσης:
καλα ...εχμ προφανως λαθος αμαξι πηρες ! dont u know punto gt ? right car for the job Wink
manosm3 - Δευ 20 Ιούν 2005, 00:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
καλα ...εχμ προφανως λαθος αμαξι πηρες ! dont u know punto gt ? right car for the job Wink

Το αυτοκινητο ειναι της μητρος μου!!! χιχι Και εκτελει χρεη αυτοκινητου πολεως!
Recifees - Δευ 20 Ιούν 2005, 07:06:47
Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με φωτα!
manosm3 έγραψε:
Γεια σας! Με λενε Μανο κι εχω ενα 206 1.4 75 αλογα του '02. Παρακαμπτω το οτι δεν παει βημα τ' οχημα κια περναω στο προβλημα το οποιο ειναι το εξης: Οπως προχωραω, στα καλα καθουμενα, αναβουν τα φωτα και σβηνουν παλι μονα τους! Ξερετε τι μπορει να ειναι;

Τσέκαρε για αρχή τις φίσες/βύσματα /ασφάλειες των φώτων και γενικά μήπως με τις ανωμαλίες φεύγει τίποτα και σε τρελαίνει με την συσκότιση.
Εν συνεχεία κλείσε παράθυρα μουσική και προσπάθησε να ακούσεις μήπως έρχεται κάποιος θόρυβος απο κολώνα τιμονιού την ώρα της συσκότισης .Αν ναι μια αλλαγή μοχλοδιακόπτη σου έρχεται που μάλλον αυτό παίζει ....
scrat - Δευ 20 Ιούν 2005, 09:10:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ίσως ήταν η πρώτη προσπάθεια να μπει στο 206 το Automatic Lighting Laughing δες αν έχεις τον αισθητήρα φωτός στον κεντρικό καθρέπτη σου ή υπάρχει ένα κουμπί στο πλάι του αριστερού μοχλακίου για τα φώτα που πιέζεται...
manosm3 - Δευ 20 Ιούν 2005, 16:08:15
Θέμα δημοσίευσης:
Dio78 έγραψε:
Ίσως ήταν η πρώτη προσπάθεια να μπει στο 206 το Automatic Lighting Laughing δες αν έχεις τον αισθητήρα φωτός στον κεντρικό καθρέπτη σου ή υπάρχει ένα κουμπί στο πλάι του αριστερού μοχλακίου για τα φώτα που πιέζεται...

Οχι φιλε μου απ' αυτο δεν εχει το καρο! Laughing
Αλεξ@νδρος - Δευ 20 Ιούν 2005, 23:18:18
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
μια αλλαγή μοχλοδιακόπτη σου έρχεται που μάλλον αυτό παίζει ....

Και εγώ αυτό νομίζω οτι είναι.
Πριν 20 μέρες αλλαξα διακόπτη φλας-φώτων γιατί άναβε το δεξί φλας μόνο του-το έχουν πάθει πολλοί αυτό
Κόστος 50 Εuro το εξάρτημα και 0 εργατικά (το άλλαξα μόνος μου ) Wink
bouboulis - Τρι 21 Ιούν 2005, 01:38:41
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξ@νδρος έγραψε:
Παράθεση:
μια αλλαγή μοχλοδιακόπτη σου έρχεται που μάλλον αυτό παίζει ....

Και εγώ αυτό νομίζω οτι είναι.
Πριν 20 μέρες αλλαξα διακόπτη φλας-φώτων γιατί άναβε το δεξί φλας μόνο του-το έχουν πάθει πολλοί αυτό
Κόστος 50 Εuro το εξάρτημα και 0 εργατικά (το άλλαξα μόνος μου ) Wink

...Και νόμιζα ότι μόνο εγώ είχα αυτή την εμπειρία. Λοιπόν κάτι παρόμοιο είχε κάνει και το δικό μου και θυμάμαι ότι μου άλλαξαν την φλασιέρα(τους μοχλούς για τα φώτα και τους υαλοκαθαριστήρες) και όλα ήταν ok! Δεν ξέρω κόστος γιατί μου το είχε κάνει εντός εγγύησης. Πάντως don't worry αν το αλλάξεις μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω εδώ και 2.5 χρόνια.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες