PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 9ο Touring-Camping: Λευκάδα 8-10 Ιουλίου 2005

p206Mike - Παρ 17 Ιούν 2005, 15:06:26
Θέμα δημοσίευσης: 9ο Touring-Camping: Λευκάδα 8-10 Ιουλίου 2005
PS Club Hellas Summer Touring-Camping 2005 - Λευκάδα

Το PS Club - Hellas έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο 9ο Touring που θα γίνει στo "Camping Poros Beach" που βρίσκεται στον Πόρο της όμορφης Λευκάδας, την Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουλίου 2005.

Λίγα λόγια για το μέρος:
Σε ένα πανέμορφο κόλπο 25 Km νοτιοδυτικά από την πόλη της Λευκάδας το ταίριασμα του βουνού και της θάλασσας, του πράσινου και του γαλάζιου δημιουργεί ιδανικό χώρο για Camping.

Ακριβώς δίπλα στην βραβευμένη με χρυσό αστέρι παραλία του πόρου και μόλις 12 Km από το Νυδρί ένα σύγχρονο camping και 40 ανεξάρτητα studios σας περιμένουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.porosbeach.com.gr

Τιμές ανά ημέρα:
1. Διανυκτέρευση ενηλίκου : 6,50 ευρώ
2. Αυτοκίνητο : 3,50 ευρώ
3. Σκηνή Μικρή : 4,50 ευρώ
4. Σκηνή Μεγάλη : 5,50 ευρώ
5. Studio - Bungalow : το δικλινο 50,00 ευρώ, το τετρακλινο 60,00 ευρώ
6. Ενοικίαση σκηνής : δεν διατίθεται
7. Ηλεκτρικό ρεύμα : 2,00 ευρώ
8. Πρωινό : 4,00 ευρώ
9. Προνομιακές τιμές/εκπτώσεις στην παραδοσιακή ταβέρνα του camping, στο pool bar και σε ενοικίαση βαρκών και μηχανών.

Αναχώρηση:
Η αναχώρηση από όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι ελεύθερη.

Για τους συμμετέχοντες/ουσες από την Αθήνα θα γίνει μία ομαδική αναχώρηση την Παρασκευή 8/7.

Πληροφορίες:
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους της διοργάνωσης της εκδρομής Crusader (Σπύρος) στο τηλ. 6975-757079 και p206mike (Μιχάλης) στο τηλ. 6975-757086
Τα μέλη της βορείου Ελλάδος μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο Β.Ελλάδος backclima (Γιώργος) στο τηλ. 6938-821722

Δηλώσεις Συμμετοχής:
Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Σημείωση: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ BUNGALOWS ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ.

crusader - Παρ 17 Ιούν 2005, 15:25:08
Θέμα δημοσίευσης:
Για να βλέπω συμμετοχές!!!

Εγώ εννοείται ότι θα απλώσω την Απολλώνια κορμάρα μου στην παραλία του Πόρου! Laughing Laughing Cool
Steve - Παρ 17 Ιούν 2005, 16:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και φανατικός και πρωταγωνιστής στα δρώμενα όλων των Touring (σε όσα πρόλαβα τουλάχιστον μετά την εγγραφή μου και την απόκτηση του 206 μου), δυστυχώς θα δηλώσω απουσία στο συγκεκριμένο, λόγω του ότι σταματάω τις 2 δουλειές που κάνω στις 15 Ιουλίου για να ξεκουραστώ ένα μήνα και 2 Αυγούστου να παρουσιαστώ φαντάρος στην Τρίπολη Sad

Ίσα ίσα... 15 μέρες και λίγη καβάτζα σε λεφτά γιατί θα μου χρειαστούνε Salute Armed

Ελπίζω να έχω την κατανόηση όλων βέβαια... το σώμα θα είναι αλλού, η σκέψη όμως μαζί σας. Wink

(Ζήση... φέρε πάλι την famestoryτισσα ξαδέρφη Razz )

Υ.Γ: Άψογη η επιλογή του μέρους, άψογες και οι τιμές! Clapping Thumb Left
MEMsound - Παρ 17 Ιούν 2005, 16:19:07
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμμ και αναρωτιόμουν Rolling eyes Question Rolling eyes που να πάω "μήνα του μέλιτος"..... Cool Cool Laughing Laughing
RASTAVIPER - Παρ 17 Ιούν 2005, 19:50:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ ενδιαφερουσα προταση.Πολυ πιθανο να ειμαι Αθηνα εκεινες τις μερες και να μπορεσω να ερθω, αλλα θα ηθελα μερικες ακομα πληροφοριες για το προγραμμα.Πως θα παμε εκει, τι εξοδα θελουμε για το δρομο και τι θα κανουμε για 3 μερες?Δεν ξερω αν θα μπορεσω να φερω παρεα και θελω να ξερω τι παιζει.

Υ.Γ. Για να ερθει καποιος, πρεπει να ειναι εγγεγραμμενο μελος του CLUB??
pduke - Παρ 17 Ιούν 2005, 20:18:47
Θέμα δημοσίευσης:
μπα τι βλέπω???

Tease

και στο λευκότερο λευκό νησί
Steve - Παρ 17 Ιούν 2005, 22:16:11
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Πολυ ενδιαφερουσα προταση.Πολυ πιθανο να ειμαι Αθηνα εκεινες τις μερες και να μπορεσω να ερθω, αλλα θα ηθελα μερικες ακομα πληροφοριες για το προγραμμα.Πως θα παμε εκει, τι εξοδα θελουμε για το δρομο και τι θα κανουμε για 3 μερες?Δεν ξερω αν θα μπορεσω να φερω παρεα και θελω να ξερω τι παιζει.

Υ.Γ. Για να ερθει καποιος, πρεπει να ειναι εγγεγραμμενο μελος του CLUB??

Θα πάτε καραβάνι με τα αυτοκίνητα σας με ομαδική αποχώρηση από Αθήνα όπως λέει το πρόγραμμα. Συνήθως γίνεται Παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωί!

Κόστος? 200-300 ευρώ περίπου θα σου φύγουνε εσύ που έχεις και αμάξι και για τις 3 μέρες!

Τί θα κάνετε για 3 μέρες?... Το αφήνω στην φαντασία σου! Very happy Φαντάσου το σαν την 5ήμερη στο σχολείο! Wink Τζερτζελέ και χαβαλέ και όλα τα εις -λε (εξαιρείται το ψη-λέ Twisted evil )
SnakeMJK - Παρ 17 Ιούν 2005, 23:52:46
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ κ η καταπληκτική σκηνή μου είμαστε μέσα! Για την ξαδέρφη δεν ξέρω ακόμα για σίγουρα.. Θα την ενημερώσω!

Να έρθω με μηχανή ή να φέρω τον πέζουλα; Δεν κολλάει ο hondaς ε;

Ποιος θα φέρει μπύρες;

Bongs θα έχει;

Κ η τελευταία κλασική ερώτηση... Κανα στροφιλίκι θα έχει στην διαδρομή; (από Aμφιλοχία κ μετά..)
Baphomet - Σαβ 18 Ιούν 2005, 02:03:44
Θέμα δημοσίευσης:
το πρόγραμμα ειναι ελευθερο αλλά σίγουρα θα περιλαμβάνει, κιθάρες στην θάλασσα, αλκοολ (χωρις να εχει οδηγηση μετά), γαλατικα τσιμπουσια, παραλίες και μπανακια, χαβαλε και χαβαλέ και στριφτερές διαδρομές... κάτι ακούγεται και για χωμάτινες διαδρομές στην περιοχή... Wink το κόστος διαμονής με πρωινό για 2 άτομα με ενα αυτοκίνητο και ηλεκτρικό ρεύμα υπολογίζεται στα 53 ευρώ για το τριήμερο. Προσθέστε σε αυτά περί τα 150 ευρώ για φαγητό και μικροέξοδα + τις βενζίνες/διόδια, κανά 150αρι ακομα (πηγαινε-ελα+εκδρομες κατα την διαρκεια της διαμονής μας εκει+καμμια μινι ανάβαση). Άρα για ένα ζευγάρι που θα πάει παρασκευή και θα φυγει κυριακή, με ένα αυτόκινητο, μικρή σκηνή, πρωινό και ηλεκτρικο ρευμα το κόστος θα ειναι περί τα 360 ευρω, άρα 180 ευρω/ατομο.
glf - Σαβ 18 Ιούν 2005, 08:50:20
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ μέσα!
RASTAVIPER - Σαβ 18 Ιούν 2005, 17:11:26
Θέμα δημοσίευσης:
Καθησα και το σκεφτηκα λιγο ορθολογικα το θεμα.
Γουσταρω τρελα αλλα περιμενα μηπως παιξει κανενα πλοιο η κατι τετοιο.Να παμε οδικως τοσα χλμ για 3 μερες ειστε σιγουροι οτι αξιζει την ταλαιπωρια?Μιλαμε για πολλες ωρες ταξιδι.Και εφοσον ψηνεστε για καμπινγκ γιατι δεν κανονιζεται κατι σε καμια Αγ.αννα αντε και μεχρι κανενα γυθειο που ειναι 3 ωρες δρομο και εχει και γα** τα στροφιλικια??Θα περιοριστουν αρκετα και τα εξοδα.Καλυτερα να τα φαμε σε ποτα και φαγητο παρα σε βενζινες...
Baphomet - Σαβ 18 Ιούν 2005, 17:16:24
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Καθησα και το σκεφτηκα λιγο ορθολογικα το θεμα.
Γουσταρω τρελα αλλα περιμενα μηπως παιξει κανενα πλοιο η κατι τετοιο.Να παμε οδικως τοσα χλμ για 3 μερες ειστε σιγουροι οτι αξιζει την ταλαιπωρια?Μιλαμε για πολλες ωρες ταξιδι.Και εφοσον ψηνεστε για καμπινγκ γιατι δεν κανονιζεται κατι σε καμια Αγ.αννα αντε και μεχρι κανενα γυθειο που ειναι 3 ωρες δρομο και εχει και γα** τα στροφιλικια??Θα περιοριστουν αρκετα και τα εξοδα.Καλυτερα να τα φαμε σε ποτα και φαγητο παρα σε βενζινες...

Αποφασίστηκε να πάμε βόρεια ώστε να έρθουν και μέλη από την Β.Έλλαδα των οποίων η υποστήριξη και η ενσωμάτωση είναι πολύ σημαντική. Άλλωστε Αγ.Άννα και Ροβιές πηγαμε τις 2 προηγούμενες χρονιές, καιρός ήταν να πάμε και κάπου πιο μακριά.
STELIOS - Κυρ 19 Ιούν 2005, 11:45:41
Θέμα δημοσίευσης: Re: 9ο Touring-Camping: Λευκάδα 8-10 Ιουλίου 2005
p206Mike έγραψε:
...........
Δηλώσεις Συμμετοχής:
...............

To "εδω" στο παραπανω link δεν δουλευει, με το που παει να ανοιξει η σελιδα κλεινει αμεσως. Μονο σ'εμενα το κανει?
chatasos - Κυρ 19 Ιούν 2005, 11:52:32
Θέμα δημοσίευσης: Re: 9ο Touring-Camping: Λευκάδα 8-10 Ιουλίου 2005
STELIOS έγραψε:
p206Mike έγραψε:
...........
Δηλώσεις Συμμετοχής:
...............

To "εδω" στο παραπανω link δεν δουλευει, με το που παει να ανοιξει η σελιδα κλεινει αμεσως. Μονο σ'εμενα το κανει?

Πρέπει να έχεις επιτρέψει τα popups Wink
307 ARMY! - Τετ 22 Ιούν 2005, 15:32:15
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητοί μου φίλοι, καλώς ήρθατε στα πάτρια εδάφη!!! Ενδεικτικά αναφέρω ότι θα περάσουμε γ...τα και δεν το λέω για να πενέψω το σπίτι μου, αλλά γιατί η τοποθεσία είναι φανταστική. Τα έξοδα του ταξιδιού πήγαινε -έλα (βεζίνη,διόδια,γεφυρα Ρίο-Αντίρριο) είναι 100Ε ανά όχημα με μικρές αποκλείσεις λόγω της τιμής της βενζίνης. Η διαδρομή είναι γύρω στις 4,5 ώρες, και αυτό γιατί υπάρχουν πολλά δύσκολα περάσματα στη διαδρομή, στα οποία αν πέσεις σε κίνηση πας καροτσάκι.Επίσης έχει πολλά μπλόκα και φωτοραντάρ, ειδικά μέσα στις κατοικημένες περιοχές. Κατά τα άλλα προμηνίεται να καεί το πελεκούδι!
Υ.Γ. Παράκληση προς υπευθύνους να παζαρέψετε τις τιμές, διότι ανάλογα με τα άτομα και λίγη πιεση καταιβάζουν πολύ τις τιμές τους (μιλάω εκ πείρας). Επίσης καλό θα ήταν όσοι αναχωρήσουμε την Παρασκευή να το κάνουμε όσο γίνεται νωρίτερα, για να γλυτώσουμε κίνηση και να απολαύσουμε περισσότερη ξεκούραση! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ! Παρακαλώ για δίκλινο Studio, δύο βραδιές!
Baphomet - Τετ 22 Ιούν 2005, 15:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
εγω γραφω μαθημα παρασκευη και τελειωνω 13.00 η ώρα. Τότε θα ξεκινήσω ώστε να είμαι κατά τις 5 εκει.
LuNa - Τετ 22 Ιούν 2005, 15:48:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι πήρα άδεια για την Πέμπτη και την Παρασκευή οπότε....
είμαι μέσα με το πρωινό καραβάνι!!!!!!! Very happy Very happy
crusader - Τετ 22 Ιούν 2005, 16:06:30
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο το πιο πιθανό είναι η μαζική αναχώρηση να γίνει μετά τις 7, καθώς οι περισσότεροι από εμάς δουλεύουμε μέχρι το απόγευμα.

Όσοι όμως έχουν τη δυνατότητα να φύγουν νωρίτερα, δεν έχουν παρά να συννενοηθούν μεταξύ τους και να ξεκινήσουν φυσικά!

Να υπενθυμίσω επίσης ότι καλό είναι να έχετε κάνει όλοι οι ενδιαφερόμενοι τις δηλώσεις συμμετοχής σας μέχρι την 1η Ιουλίου και όχι την τελευταία εβδομάδα, για να ενημερώσουμε τους υπεύθυνους του camping για τον ακριβή αριθμό ατόμων/σκηνών και να κανονίσουν εκείνοι με τη σειρά τους τον χώρο που θα μας διαθέσουνε, ώστε να είμαστε όλοι μαζί.
christhehealer - Τετ 22 Ιούν 2005, 17:23:40
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
.... ώστε να είμαστε όλοι μαζί.

Όταν λες όλοι μαζί πως το εννοάεις? Scratch

Γιατί εγώ θέλω η σκηνή μου από του Πολίτη και του Πανοδούκα να είναι στην άλλη μεριά του camping... στην άλλη πλαγιά του βουνού ίσως... ή μήπως καλύτερα στην Πρέβεζα για να είμαι σίγουρος? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
eve - Τετ 22 Ιούν 2005, 17:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Επίσης έχει πολλά μπλόκα και φωτοραντάρ, ειδικά μέσα στις κατοικημένες περιοχές.

Eιδικά Αγρίνιο,Αμφιλοχία σε 'ανύποπτα' σημεία Smile
vinman - Τετ 22 Ιούν 2005, 19:04:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εμεις παντως θα ξεκινησουμε ξημερωματα Σαββατου (γυρω στις 05.00)οποτε 9 με 9,30 θα εχουμε ανταμωσει... Wink
Touristas - Πεμ 23 Ιούν 2005, 09:50:58
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες κι εγώ με τους πρωινούς της Παρασκευής θα είμαι Very happy Very happy
crusader - Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:00:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μία επιπλέον πληροφορία :

Όλα τα bungalows διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα (κουζινάκι-ψυγείο-σκεύη κτλ.), μπάνιο, μπαλκόνι, air-condition, τηλεόραση.
christhehealer - Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
H κουζίνα έχει νεροχύτη;

Kαι αν ναι τι μεγέθους;
crusader - Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:19:27
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
H κουζίνα έχει νεροχύτη;

Kαι αν ναι τι μεγέθους;

Νεροχύτη έχει φυσικά.. Μέγεθος δεν ξέρω...

Θα πλένεις τα πιάτα Rolling eyes Question Question
christhehealer - Πεμ 23 Ιούν 2005, 11:14:13
Θέμα δημοσίευσης:
EΓΩ πιάταQuestion Shocked

Tα ψάρια θέλω να καθαρίσω...

Δεν έχουμε κλείσει ψαρότρατα να πάμε για ψάρεμα;
crusader - Πεμ 23 Ιούν 2005, 11:23:19
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγά μην κλείσαμε και αλιευτικό για γαρίδες...

Έχει κάτι βάρκες εκεί, φαντάζομαι για καμιά ρομαντική βαρκάδα.

Δεν χάνουμε βέβαια τίποτα να δοκιμάσουμε. Θα μπούμε λαθρεπιβάτες στην τράτα του μπαρμπαχομετ και της Αιμιλίας, θα πάρουνε επ' ώμου τα κουπιά αυτοί και εμείς θα ρίξουμε τις καθετές μας! Cool Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Πεμ 23 Ιούν 2005, 11:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Σιγά μην κλείσαμε και αλιευτικό για γαρίδες...

Έχει κάτι βάρκες εκεί, φαντάζομαι για καμιά ρομαντική βαρκάδα.

Δεν χάνουμε βέβαια τίποτα να δοκιμάσουμε. Θα μπούμε λαθρεπιβάτες στην τράτα του μπαρμπαχομετ και της Αιμιλίας, θα πάρουνε επ' ώμου τα κουπιά αυτοί και εμείς θα ρίξουμε τις καθετές μας! Cool Laughing Laughing Laughing

Να αφήσεις το κουπί μου ήσυχο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Πεμ 23 Ιούν 2005, 14:27:22
Θέμα δημοσίευσης:
Kαναδός Iμπρεσάριος έγραψε:

Eίσαι τρελλός???????!!!!! Shocked Shocked Shocked

Nα μερακλωθούν και ν' αρχίσουν να τραγουδάνε τα "Στην ζωή μου σαν μπλουζάκι σε φορώ και δεν σ' αλλάζω...", τα πάρει στο κρανίο o Ποσειδώνας και έχουμε τίποτα ναυάγια και γελάν και τα μπετά μαζί μας...

Aλιευτικό για γαρίδες. Σίγουρες λύσεις!!! Cool
Ψαρεύουμε τις γαρίδες [2 τόνους]... έχω δώσει σε άλλο topic μία συνταγή για μαρινάτες γαρίδες στο κοριτσάκι του PR, την Aναστασία... μας τις σενιάρει στην υπερεξοπλισμένη κουζίνα του Bangalows... φέρνουν τα τσίπουρα οι Bόρειοι... την πέφτουμε στο μπαλκόνι με την καταπληκτική θέα, πίνουμε τα τσιπουρά μας και χαζεύουμε στο βάθος τον Mπαρμπαχομέτ να τραβάει κουπί και να παλεύει με τα κύματα σαν τον Oδυσσέα... Thumbs Up Yahoo! Laughing Laughing Laughing
LuNa - Πεμ 23 Ιούν 2005, 14:36:22
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Aλιευτικό για γαρίδες. Σίγουρες λύσεις!!! Cool
Ψαρεύουμε τις γαρίδες [2 τόνους]... έχω δώσει σε άλλο topic μία συνταγή για μαρινάτες γαρίδες στο κοριτσάκι του PR, την Aναστασία... μας τις σενιάρει στην υπερεξοπλισμένη κουζίνα του Bangalows... φέρνουν τα τσίπουρα οι Bόρειοι... την πέφτουμε στο μπαλκόνι με την καταπληκτική θέα, πίνουμε τα τσιπουρά μας και χαζεύουμε στο βάθος τον Mπαρμπαχομέτ να τραβάει κουπί και να παλεύει με τα κύματα σαν τον Oδυσσέα... Thumbs Up Yahoo! Laughing Laughing Laughing

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Rotfl Rotfl Rotfl
πάλι σε μεγάλα κέφια ο Χρήστος!
bouboulis - Σαβ 25 Ιούν 2005, 01:37:06
Θέμα δημοσίευσης:
Κανείς από Β. Ελλάδα??? Δεν πιστεύω να κατέβω μόνος μου? Έλα να βλέπω συμμετοχές Exclamation
Baphomet - Σαβ 25 Ιούν 2005, 02:09:55
Θέμα δημοσίευσης:
bouboulis έγραψε:
Κανείς από Β. Ελλάδα??? Δεν πιστεύω να κατέβω μόνος μου? Έλα να βλέπω συμμετοχές Exclamation

Άντε μαζευτείτε...είναι και πιο κοντά σας φέτος Wink
Steve - Σαβ 25 Ιούν 2005, 08:39:33
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς ναι, μόνος σου θα κατέβεις Μήτσο Sad
307__:)(dimitris) - Σαβ 25 Ιούν 2005, 08:59:58
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες ωραια που ερχεστε και προς εμας Laughing ευκαιρια να σας πω και που να προσεχετε μετα την γεφυρα ριου αντιρριου προσεχετε οι αγριοι γιατι εχει μπατσους ειδικα μετα την παλιοβουνα την στηνουν σε κατι παραξενα μερη προσοχη πριν φτασετε Μεσολογγι και μετα τα φαναρια στο Μεσολλογι γιατι σχιζουν. Μολις περασετε την μεγαλη ανηφορα που αριστερα σας θα δειτε μια εκκλησια μεσα στο βουνο μετα απο 2 χλμ με στροφες και μια κατηφορα αρχιζει η ευθεια για το Αγρινιο προσοχη παντως ολης της ευθειας που ειναι γυρω στα 9 χλμ. Και το ποιο κυριο τωρα ,αφου περασετε την ευθεια θα βρειτε εναν κυκλικο κομβο μεσα στην εθνικη εσεις ολο αριστερα γιατι ειναι απατη και μετα απο εκει ειναι φαναρια, στο 1.5 χλμ εχει και αλλα μικρα και στα επομενα που θα δειτε τα τριτα τωρα μολις τα περασετε μετα απο λιγο και δειτε δεξια σας βενζιναδικο ΒΡ εκει ο δρομος ανηφοριζει ελαφρως και εσεις πατε με 50 γιατι δεξια σας εχει σταθερο ρανταρ αν δεν το δειτε Onfire μετα πατηστετο μολις περασετε την μεγαλη καφετερια NEW YORK για πολυ λιγο ομως γιατι φτανετε στην γεφυρα του αχελωου που και εκει την στηνουν Evil και μετα απο την γεφυρα προσοχη σε ολα τα μικροχωριουδακια γιατι εκει παρολο που τα λεω σε εσας εγω τις τσιμπησα 5-6 33ευρω και μια που γλυτωσα φθηνα που πηγαινα 150 με οριο 50 Shocked και τελικα με εγραψε οτι πηγαινα με 90 αυτα και οτι αλλο θελετε σας λεω και ελπιζω να μην σας κουρασα.
CC-Gio - Σαβ 25 Ιούν 2005, 21:59:57
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
H κουζίνα έχει νεροχύτη;

Kαι αν ναι τι μεγέθους;

40X45

Τι ρωταει ο ανθρωπος..... Laughing

bungalows πιστευω να εχει μεινει κανενα ε??? Rolling eyes
Baphomet - Κυρ 26 Ιούν 2005, 12:47:56
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
christhehealer έγραψε:
H κουζίνα έχει νεροχύτη;

Kαι αν ναι τι μεγέθους;

40X45

Τι ρωταει ο ανθρωπος..... Laughing

Αν όντως θες bungalow να το δηλώσεις αμέσως για να είμαστε σίγουροι οτι θα έχει!!
STELIOS - Κυρ 26 Ιούν 2005, 13:56:16
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:

Bungalow θελεις μωρη κηρια ??? Εχει και σουιτα με ιδιοτικη πισινα και μασερ αν θελεις....
pygolabida - Κυρ 26 Ιούν 2005, 22:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Αν όντως θες bungalow να το δηλώσεις αμέσως για να είμαστε σίγουροι οτι θα έχει!!

Δέν πιστεύω να ισχύει το ίδιο για τις σκηνές, έτσι.....???
Baphomet - Κυρ 26 Ιούν 2005, 22:07:32
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Δέν πιστεύω να ισχύει το ίδιο για τις σκηνές, έτσι.....???

Όχι...για τα bungalow αναφέρεται και στην ανακοίνωση άλλωστε οτι πρέπει να ενημερώσουν άμεσα οι ενδιαφερόμενοι. Για τις σκηνές μέχρι και μια βδομάδα πριν είναι καλά...(για να ενημερωθεί το camping).
Steve - Δευ 27 Ιούν 2005, 00:02:33
Θέμα δημοσίευσης:
Χεχ... ευτυχώς για μια φορά τα πράγματα στη ζωή θα έρθουν όπως τα θέλω (ας μην το γλωσσοφάω άλλο...) και πιθανότατα θα δώσω το παρόν... Cool

Με την βοήθεια του Θεού λοιπόν... για να δούμε... Very happy
christhehealer - Δευ 27 Ιούν 2005, 09:45:30
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:

Mε ή χωρίς νεροχύτη Question
christhehealer - Δευ 27 Ιούν 2005, 10:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
Eρώτηση [σοβαρή, δεν θέλω γέλια, μην έχουμε άλλα...]

H σκηνή 3 ατόμων είναι μικρή ή μεγάλη?
Για να ξέρω τι να βάλω στην φόρμα συμμετοχής, μην έχουμε μανούρες με το camping...
LuNa - Δευ 27 Ιούν 2005, 10:02:28
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Eρώτηση [σοβαρή, δεν θέλω γέλια, μην έχουμε άλλα...]

H σκηνή 3 ατόμων είναι μικρή ή μεγάλη?
Για να ξέρω τι να βάλω στην φόρμα συμμετοχής, μην έχουμε μανούρες με το camping...

οτιδήποτε πάνω από 2, θεωρείται μεγάλο Laughing Laughing
στα σοβαρά... είναι μεσαία αλλά καθότι δεν υπάρχει αυτή η κατηγορία, να την δηλώσεις μεγάλη για να είσαι μέσα Wink
crusader - Δευ 27 Ιούν 2005, 10:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγάλη είναι.

Μικρές θεωρούνται αυτές οι ψείρες που είναι σαν του στρατού, και ένας θεός ξέρει πώς χωράνε 2 εκεί μέσα... Rolling eyes
Steve - Δευ 27 Ιούν 2005, 10:16:30
Θέμα δημοσίευσης:
Καλό θα είναι να διευκρινιστεί αυτό που ρωτάει ο Χρήστος... Αν και για το 1 ευρώ διαφορά... σιγά τα αυγά Smile

Από τις φωτό που έχει στο αναφερθέν site, μάλλον θα μου λείψει η διάταξη από τις Ροβιές... Confused Ωραία ήτανε σχεδιασμένα η θέση για κάθε σκηνή! Wink

Όχι ότι τώρα θα μου κακοπέσει έτσι που το βλέπω "χύμα" Razz

Τέλοσπάντων, δεν το κακολογώ άλλο. Ελπίζω να το δώ από κοντά! Wink
Baphomet - Δευ 27 Ιούν 2005, 11:39:49
Θέμα δημοσίευσης:
Στην φόρμα συμμετοχής δεν γράφει μικρή (εως 2 άτομα)..??? τι τα κάνετε δύσκολα? διευκρινισμένο είναι... Confused
UnderTaker - Τρι 28 Ιούν 2005, 14:49:42
Θέμα δημοσίευσης:
Όπως είπα και πριν...
...το κουβαδάκι μου.... Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
Sidobre - Τρι 28 Ιούν 2005, 14:52:29
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Όπως είπα και πριν...
...το κουβαδάκι μου.... Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Mπορείς να παίξεις ελεύθερα εδώ! ΟΣΟ ΘΕΣ!!!!
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5822

Ούτως ή άλλως μετά από λίγο καιρό θα διαγραφεί αυτόματα! Δεν θα σπιλωθεί και το όνομά σου! Αντε πάλι για εσένα φροντίζουμε
Baphomet - Πεμ 30 Ιούν 2005, 09:42:11
Θέμα δημοσίευσης:
ο 307ARMY με ενημέρωσε οτι θέλει ένα δικλινο bungalow...αν τυχον δεν έχει συμπληρώσει φορμα τον βάζετε στην λίστα.
crusader - Πεμ 30 Ιούν 2005, 10:41:18
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει συμπληρώσει την φόρμα ο Νίκος, είναι οκ! Wink
christhehealer - Πεμ 30 Ιούν 2005, 14:55:50
Θέμα δημοσίευσης:
Aυτοί που θα φύγουμε Παρασκευή πρωί [το τονίζω Παρασκευή πρωί, δηλαδή κατά το μεσημέρι για τους ordinary people], έχουμε αποφασίσει:

- αν θα φύγουμε όλοι μαζί? [Eμ τι θα πηγαίνουμε μπρος Mαριά και πίσω Aντώνης?]

- τι ώρα θα φύγουμε? [Nα λείπουν τα 8.00 το πρωί... εκδρομή πάμε, δεν πάμε για κυνήγι]

- από πιο δρόμο θα πάμε? [Mπορεί ν' ανέβουμε από Kατάρα-Mέτσοβο να πιάσουμε Γιάννενα-Πρέβεζα κλπ.]

Άντε βρε για να σας καλοπιάσω σας έχω και χάρτη του τελευταίου κομματιού της διαδρομής. 407 kilometers το μαλί συνολικά από το Aθήνα Razz Razz Razz
BUBA - Πεμ 30 Ιούν 2005, 14:57:46
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα ξεμπερδεψα με μια υποχρεωση και ...ειμαι μεσα για Λευκαδα
Μολις δηλωσα συμμετοχη
Λοιπον, εχουμε και λεμε
1. Καταρχας παλαια ημουν μεγαλος fun του camping, δεν διανοουμην να πληρωσω τα παραπανω λεφτα για δωματιο, συν το οτι στο Camping γνωριζεις και κοσμο
2. Αλλα....εχω να κανω Camping απο το 1997 αν θυμαμαι καλα.
3. Δεν υπαρχει σκηνη αλλα ουτος η αλλιώς ΠΟΤΕ δεν κοιμομουν σε σκηνη οταν πηγαινα Camping αλλα χυμα στο κυμα, δηλαδη σκετο Sleeping Bag με πατο τρελλη ιδιοκατασκευη (5cm παχος απο αφρολεξ).

Κατα συνεπεια δηλωνω ενδιaφερον για bungalow και αναζητω συγκατοικο,,,, η ακομα καλυτερα συγκατοικους για 4κλινο ( "Best Value for Money" κατασταση το 4κλινο!!!)

Αυτα το ολιγα, τα λεμε και το βραδυ παραλιακα

Υ.Γ
Ρε παιδια για τις μπυρες που λετε που θα τις φυλεξετε κρυες ?? Θα φερετε και ψυγειακι δηλαδη ?
CC-Gio - Πεμ 30 Ιούν 2005, 15:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
Υ.Γ
Ρε παιδια για τις μπυρες που λετε που θα τις φυλεξετε κρυες ?? Θα φερετε και ψυγειακι δηλαδη ?

Ωχ! Παλι θα σε μαζευουμε εσενα?? Razz Wink Laughing
crusader - Πεμ 30 Ιούν 2005, 15:34:45
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:

Ναι, αλλά δεν κρατάει ψύξη για πολλές ώρες.
Γι' αυτό και πέρυσι τις καταναλώσαμε όλες, το πρώτο μισάωρο με συνοπτικές διαδικασίες...
Baphomet - Πεμ 30 Ιούν 2005, 16:09:02
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
BUBA έγραψε:

Ναι, αλλά δεν κρατάει ψύξη για πολλές ώρες.
Γι' αυτό και πέρυσι τις καταναλώσαμε όλες, το πρώτο μισάωρο με συνοπτικές διαδικασίες...

Ναι...και τις 30... Laughing
STELIOS - Πεμ 30 Ιούν 2005, 19:24:50
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Aυτοί που θα φύγουμε Παρασκευή πρωί [το τονίζω Παρασκευή πρωί, δηλαδή κατά το μεσημέρι για τους ordinary people], έχουμε αποφασίσει:

- αν θα φύγουμε όλοι μαζί? [Eμ τι θα πηγαίνουμε μπρος Mαριά και πίσω Aντώνης?]

- τι ώρα θα φύγουμε? [Nα λείπουν τα 8.00 το πρωί... εκδρομή πάμε, δεν πάμε για κυνήγι]

- από πιο δρόμο θα πάμε? [Mπορεί ν' ανέβουμε από Kατάρα-Mέτσοβο να πιάσουμε Γιάννενα-Πρέβεζα κλπ.]

Άντε βρε για να σας καλοπιάσω σας έχω και χάρτη του τελευταίου κομματιού της διαδρομής. 407 kilometers το μαλί συνολικά από το Aθήνα Razz Razz Razz

Πολυ καλα ερωτηματα.

Ελπιζω να φευγουν καποιοι μεσημερι και οχι πρωι πρωι με τις κοτες. Εγω γραφω τη Παρασκευη οποτε το νωριτερο που μπορω να ξεκινησω ειναι στις 14:30 - 15:00.
Ελπιζω να μην μ'αφησετε μονο μου.......
Steve - Πεμ 30 Ιούν 2005, 20:50:14
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
Υ.Γ

Ο γείτονας (ελπίζω ΚΑΙ σε αυτό το Touring να είναι γείτονας Twisted evil ) είχε μεριμνήσει επί του θέματος και είχε φέρει ένα ολυμπιακών διαστάσεων ψυγείο με παγοκύστες Very happy

Σε κάποια φάση, όταν τελείωσε το stock, απευθυνθήκαμε στο Mini Market όπου και αδειάσαμε όσες μπύρες είχανε μείνει στο ψυγείο Twisted evil

Αυτά, για να αποφύγουμε πάλι "το πρώτο μισάωρο με συνοπτικές διαδικασίες" Very happy

Ενδεχομένως να χρειαστώ συγκάτοικο στην σκηνή... Rolling eyes
LuNa - Παρ 01 Ιούλ 2005, 08:11:54
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω πάλι θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν κάποιοι που να ενδιαφέρονται να φύγουν με τα κοκορια Razz
Εχω πάρει άδεια και ΦΥΣΙΚΑ δεν θελω να την σπαταλισω σε ύπνο!
Προτειμώ να φυγω πρωι πρωι, να πάω να στησω τη σκηνούλα μου, να κανω και το μπανακι μου και να σας περιμένω Very happy

Ποιος λοιπον ειναι μεσα για 8-9 το πρωι???? Very happy
christhehealer - Παρ 01 Ιούλ 2005, 10:08:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μου λες kardia μου, αϋπνίες έχεις και θέλεις να φύγεις από τ' άγρια χαράματα; Mr. Green Mr. Green

O κόσμος πάει την Πέμπτη το βράδυ στο στέκι να δει τ' άλλα παιδάκια, Ξυπνάει το πρωί [κατά τις 10.00] πίνει έναν καφέ δίπλα στην πισίνα και κατά τις 12.00 παίρνει το δρόμο για την Λευκάδα... Yahoo! Yahoo! Yahoo!
LuNa - Παρ 01 Ιούλ 2005, 10:16:11
Θέμα δημοσίευσης:
όχι kardia μου....
ο κόσμος την Πέμπτη το βράδυ πάει στο στέκι... φευγει νωρίς... ετοιμάζει τα πραγματάκια του.... ξυπναει το πρωι κατα τις 7,30.... ετοιμαζει την φραπεδιά του.... φευγει κατα τις 8,30.... (και οχι μεσα στο καταμεσημερο με νταλα τον ηλιο στην καρκαλα) ... φτανει Λευκαδα κατα τις 1,30.... στηνει το τσαντίρι ως τις 2,30 ΤΟ ΠΟΛΥ, και μετά την ώρα που οι συνκλαμπιτες οδευουν μεσα στη ζεστη για τη συναντηση... κανει βουτιτσες και πινει παγωμενες μπυριτσες...

αχ αυτο το προγραμμα με αρεσει!!!
SnakeMJK - Παρ 01 Ιούλ 2005, 10:34:33
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ μέσα για αναχώρηση κατά τις 4-5... το απόγευμα ε!
christhehealer - Παρ 01 Ιούλ 2005, 11:52:05
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
όχι kardia μου....
ο κόσμος την Πέμπτη το βράδυ πάει στο στέκι... φευγει νωρίς... ετοιμάζει τα πραγματάκια του.... ξυπναει το πρωι κατα τις 7,30.... ετοιμαζει την φραπεδιά του.... φευγει κατα τις 8,30.... (και οχι μεσα στο καταμεσημερο με νταλα τον ηλιο στην καρκαλα) ... φτανει Λευκαδα κατα τις 1,30.... στηνει το τσαντίρι ως τις 2,30 ΤΟ ΠΟΛΥ, και μετά την ώρα που οι συνκλαμπιτες οδευουν μεσα στη ζεστη για τη συναντηση... κανει βουτιτσες και πινει παγωμενες μπυριτσες...

αχ αυτο το προγραμμα με αρεσει!!!

Δεν διαφωνώ βρε πιντί αλλά κοίτα που είναι το προμπλέμα...

1] Δεν ξυπνάω νωρίτερα από τις 10.00 κάθε μέρα [ναι αργώ στην δουλειά... να λείπουν τα σχόλια]. Άν ξυπνήσω στις 7.30 δεν λυπάσαι τον φούρναρη που θα του γκρεμιστεί ο φούρνος; Mετά δεν πίνω φραπέ... Esspresso και στο σπίτι...

2] Έχω τα πράγματά μου ήδη έτοιμα. Σκηνές- στρώματα και λοιπά συμπράγκαλα του camping είναι ήδη στο πορτμπαγκάζ... Πετάω σ' ένα σακίδιο 2-3 ριχτά, να 'χω κάτι να φοράω και βουρ για το λευκότερο νησί...

3] Δεν είμαστε μόνοι πάνω στην γη.
Eίναι και άλλα παιδάκια και θέλουν να έρθουν και αυτά Παρασκευή πρωί... [ο Aργύρης και οAλέξανδρος [Buba] απ' όσο ξέρω μέχρι τώρα]
Mήπως να τ' αποφασίσουμε όλοι μαζί;

Eντάξει όχι και στις 2.30 που λέει ο Στέλλιος αλλά μήπως 9.30?
LuNa - Παρ 01 Ιούλ 2005, 12:36:40
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
3] Δεν είμαστε μόνοι πάνω στην γη.
Eίναι και άλλα παιδάκια και θέλουν να έρθουν και αυτά Παρασκευή πρωί... [ο Aργύρης και οAλέξανδρος [Buba] απ' όσο ξέρω μέχρι τώρα]
Mήπως να τ' αποφασίσουμε όλοι μαζί;

Eντάξει όχι και στις 2.30 που λέει ο Στέλλιος αλλά μήπως 9.30?

χαχαχαχα μου αρέσουν τα smilies σου!
Razz
λοιπόν.... φυσικά και να το αποφασίσουμε όλοι μαζί...και υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν εκείνη την πρωινή ώρα (πριν λίγο μιλούσα στο τηλ με τον ARMY 307 και θελει και αυτος προυνο προυνο)

Λέω να μοιράσουμε τη διαφορά μας....
Να πούμε στις 9.00 στα goodys στην Καβάλας? (για να φύγουμε στις 9,30.... αν πούμε 9,30 θα φύγουμε καλές 10!)

Να είναι το πρώτο πρωινό καραβάνι Wink
crusader - Παρ 01 Ιούλ 2005, 12:51:57
Θέμα δημοσίευσης:
Καβάλας???

Δεν πάτε από Αττική Οδό να γλιτώσετε καμιά λακούβα, τα φανάρια και χρόνο;
christhehealer - Παρ 01 Ιούλ 2005, 12:54:14
Θέμα δημοσίευσης:
9.30 θα σας περιμένω μετά τα διόδια της Eλευσίνας [δε γίνεται να έχω την Aττική Oδό δίπλα μου και να φάω τη φρίκη της Kαβάλας]...

θα 'θελα να 'μουν, να 'μουν βασιλιάς
σε ένα βασίλειο με ουίσκι και τεκίλα
να είχα ξωπίσω μου ένα ασκέρι δουλικό
και τα ποτήρια να μου γέμιζε η Σιβύλλα

πάει μου κόλλησε αυτό Yahoo! Yahoo!
STELIOS - Παρ 01 Ιούλ 2005, 13:32:13
Θέμα δημοσίευσης:
K'εγω συμφωνω μαζι σου Luna, το καλητερο ειναι να ξεκινησεις νωρις νωρις να πας με την ανεση σου να αραξεις.
Αλλα δηστηχος δεν μπορω τη συγκεκριμενη Παρασκευη.

Ποιος αλλος θα φυγει απογευμα ????

Μεχρι τωρα μας βλεπω εγω και SnakeMJK.
Για να οργανωθουμε λιγο....
LuNa - Παρ 01 Ιούλ 2005, 13:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Καβάλας???

Ναι δε διαφωνώ... αλλά εγω από Περιστερι... να βρεθώ πρώτα Αττική οδό... είναι κομματάκι ανάποδο

Οπότε.... θα γίνει έτσι Arrow
christhehealer έγραψε:
9.30 θα σας περιμένω μετά τα διόδια της Eλευσίνας

Συμπέρασμα....
ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΣΤΑ GOΟDYS ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ 9.30 ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΒΟΪ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ!!!

Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo!
SnakeMJK - Παρ 01 Ιούλ 2005, 20:10:34
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Ποιος αλλος θα φυγει απογευμα ????

Μεχρι τωρα μας βλεπω εγω και SnakeMJK.
Για να οργανωθουμε λιγο....

ΛΟΓΙΚΑ θα είμαστε μπόλικοι το απόγευμα καθώς αρκετοί είναι αυτοί που δουλεύουν. Μήπως να προτείναμε καμιά ώρα;; κατά τις 5 μετά τα διόδια της Ελευσίνας;;; Να είμαστε 9-10 πέρα Λευκάδα... Έχουμε κ σκηνή να στήσουμε... Στις Ροβιές αυτό το μεταμεσονύκτιο μου έχει δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα! Razz (ειδικά αυτές οι κατηφορικές δεξιές...............)
BUBA - Παρ 01 Ιούλ 2005, 23:12:59
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
crusader έγραψε:
Καβάλας???

Ναι δε διαφωνώ... αλλά εγω από Περιστερι... να βρεθώ πρώτα Αττική οδό... είναι κομματάκι ανάποδο

Οπότε.... θα γίνει έτσι Arrow
christhehealer έγραψε:
9.30 θα σας περιμένω μετά τα διόδια της Eλευσίνας

Συμπέρασμα....
ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΣΤΑ GOΟDYS ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ 9.30 ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΒΟΪ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ!!!

Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo!

Eκτος απροοπτου και εγω με το πρωινο group της Παρασκευής
Λεπτομερειες της συναντησης μπορουμε να τις οριστικοποιησουμε οταν πλησιασει ο καιρος

307 ARMY! - Σαβ 02 Ιούλ 2005, 20:44:30
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα κι από εμένα από τον Αγ. Νικόλαο Κρήτης, όπου βρίσκομαι για διακοπές. Οπως είπα και στην Αναστασία είναι καλό να ξεκινήσουμε πρωί γιατί θα έχει και σχετική κίνηση η Εθνική. Ελπίζω βέβαια να τα καταφέρω καθότι θα μπώ με βερμούδα στη Μονάδα κατα τις 7:00 και θα είμαι στα Διόδια στις 9:30, μόνο αν πει το ΟΚ ο Δκτής μου. Κι αυτό γιατί ήδη λείπω 10 ημέρες με άδεια! Πάντως πιστεύω να τα καταφέρω. Συνεχίζοντας θα επιστήσω την προσοχή σας μετά τη Γέφυρα του Ρίου, καθότι θα συναντήσουμε πολλά μπλόκα με Radar. Επίσης όταν φτάσει το κομβόι υπενθυμίζω ότι έχουμε και ψυγεία στα studios, για τυχόν πράγματα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε οι Αθηναίοι τον επάνω δρόμο γιατί είναι ταλαιπωρία. Αυτά για αρχή και μέχρι την άλλη εβδομάδα τα λέμε.
Steve - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 12:01:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εμείς οι "Βόρειοι", από που να έρθουμε?

Κατάρα-Γιάννενα κλπ.?

Λαμία-Καρπενήσι κλπ.? Rolling eyes

ε? Mad
307 ARMY! - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 16:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Κατάρα-Γιάννενα κλπ.?

ε? Mad

Καλησπέρα Steve, καιρό έχουμε να τα πούμε (από το Καρπενήσι).Χαίρομαι που θα ρθείτε, κι ελπίζω να έρθει και το πατριωτάκι μου ο Κυριάκος. Εχουμε και λέμε: Καλύτερα να ρθείτε από Κατάρα γιατί μετα βγαίνετε Εγνατία στην Ηγουμενίτσα και σε μια ώρα έχετε φτάσει Ακτιο κι από εκεί Λευκάδα. Για τον άλλο δρόμο το δύσκολο κομμάτι είναι μετά το Καρπενήσι, συν ότι έχει πάλι ταλαιπωρία κι ο δρόμος για Βόνιτσα-Λευκάδα. Η πρώτη περίπτωση που αναφέρω την κάνει και το ΚΤΕΛ Λευκάδα-Θεσ/νίκη.Καλό δρόμο να έχεται και θα τα πούμε την άλλη βδομάδα από κοντά
Steve - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 21:39:43
Θέμα δημοσίευσης:
OK Νικόλα, ευχαριστώ για την ενημέρωση! Wink
crusader - Δευ 04 Ιούλ 2005, 08:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Κατάρα-Γιάννενα κλπ.?

ε? Mad

Εσείς αν είναι σίγουρο τελικά ότι θα έρθετε, να δηλώσετε συμμετοχή για να ενημερώσουμε κι εμείς τους υπεύθυνους εκεί για τον ακριβή αριθμό ατόμων/σκηνών, αλλιώς σε βλέπω να κοιμάσαι προς παραλία μεριά ψηλέ! Smile
Steve - Δευ 04 Ιούλ 2005, 09:08:38
Θέμα δημοσίευσης:
Νταξ ντε! Smile

Απλά ήθελα να το σιγουρέψω πρώτα το θέμα! Wink

Εκτός από τον bouboulis, θα κατέβει κανένας άλλος μαζί μου από τα βόρεια? Rolling eyes
Baphomet - Δευ 04 Ιούλ 2005, 09:10:33
Θέμα δημοσίευσης:
να έρθετε πολλοί!! να γνωριστούμε... άλλωστε η λευκάδα επιλέχθηκε εν μέρει και για να είναι πιο εύκολο για την Β.Ελλάδα!! Άντε κάντε τα κουμάντα σας κι ελάτεεεεεε!!! Very happy Very happy
Steve - Δευ 04 Ιούλ 2005, 11:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
Μεταξύ μας, οι Ροβιές ήτανε πιο κοντά απότι η Λευκάδα...

Περιμένω απάντηση στο πμ μου που έστειλα στον bouboulis για να δω τί θα γίνει.

Από Λάρισα ίσως ξεκινήσουμε 2 αμάξια (ο άλλος δεν είναι γραμμένος στο club, αλλά γουστάρει την όλη φάση! Very happy )
christhehealer - Δευ 04 Ιούλ 2005, 11:02:18
Θέμα δημοσίευσης:
Aυτός ο ταμίας δεν κάνει τίποτα.
Πάμε εκδρομή σε 4 μέρες και ούτε ένα δελτίο καιρού, να ξέρουμε τι μας γίνεται. Nα πάρουμε τα μπικίνι και τα παρεό ή να πάμε με την γαλότσα και τ' αδιάβροχο? Silly

Eπειδή είσαστε γνωστοί γκαντέμηδες ως κλαμπ, δεν βάζω λέω και το γνωστό μουσαμά απ' την Aγ. Άννα στο αυτοκίνητο, αχρείαστος να 'ναι? Kαι να που θα χρειαστεί...
crusader - Δευ 04 Ιούλ 2005, 11:24:55
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι νωρίς ακόμα για να έχουμε ακριβή μετεωρολογική πρόβλεψη.

Για την ώρα βρήκα μόνο μια γενική πρόβλεψη (3-6 ημερών) για την Ελλάδα γενικότερα :

ΠΕΜΠΤΗ 07-07-2005, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08-07-2005 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 09-07-2005

ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. (καλά αρχίσαμε)
ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΟΜΩΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. (ελπίζω να μη μας ακουμπήσουν)

ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΩΣ ΜΕΤΡΙΟΙ (μια χαρά) ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ. (δεν μας απασχολεί)

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΟΔΟ. Wink
Steve - Δευ 04 Ιούλ 2005, 11:50:15
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θέλω να πώ καμιά κακία για τους μετεωρολόγους...

Twisted evil

Στις Ροβιές μια χαρά καιρό είχε και δεν είχαμε κανέναν ταμία να μας δίνει μετεωρολογικά δελτία (ίσως δεν το είχε ανακαλύψει τότε Razz )

Αφήστε τα μετεωρολογικά... και... καιι..... πιάστε τις προσευχές! Laughing
crusader - Δευ 04 Ιούλ 2005, 13:05:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλώσεις συμμετοχής για το touring μπορείτε να κάνετε μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουλίου.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι παρακάτω :

1. vinman (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (1 διανυκτέρευση - Σ)

2. SnakeMJK (4 άτομα) --> 1 Σκηνή Μικρή + 1 Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

3. LuNa (2 άτομα) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

4. STELIOS (2 άτομα) --> Σκηνή Μικρή (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

5. Baphomet (2 άτομα) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

6. bouboulis (4 άτομα) --> 2 Σκηνές Μεγάλες (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

7. 307 ΑΡΜΥ! (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

8. p206Mike (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

9. ydwr (1 άτομο) --> Σκηνή Μικρή (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

10. christhehealer (1 άτομο) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

11. douf (2 άτομα) --> Σκηνή Μικρή (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

12. Sidobre (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

13. BUBA / Stevon (3 άτομα) --> Bungalow 4-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

14. MEMsound (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (1 διανυκτέρευση - Σ)

15. pygolabida (1 άτομο) --> Σκηνή Μικρή (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

16. crusader (2 άτομα) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

17. Steve (2 άτομα) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

18. Ronin (1 άτομο) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

19. ROM206 (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

20. tsosmoulis (3 άτομα) --> Bungalow 4-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

Παρακαλώ ελέγξτε ότι δεν υπάρχει κάποιο λάθος στις παραπάνω δηλώσεις συμμετοχής σας.
Σε περίπτωση λάθους ή αλλαγής στοιχείων επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστώ
SnakeMJK - Δευ 04 Ιούλ 2005, 13:53:42
Θέμα δημοσίευσης:
34 άτομα, 18 πεζάκια.... κάαααααλα είναι...

btw, πόσο βόρεια πρέπει να πάμε για να έχουμε (περισσότερες) συμμετοχές κ από ψηλά;
Baphomet - Δευ 04 Ιούλ 2005, 14:00:03
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
34 άτομα, 18 πεζάκια.... κάαααααλα είναι...

btw, πόσο βόρεια πρέπει να πάμε για να έχουμε (περισσότερες) συμμετοχές κ από ψηλά;

πήγαμε βόρεια αλλα ταυτόχρονα και δυτικα... την επόμενη φορά θα κεντράρουμε καλύτερα Laughing Laughing
Steve - Δευ 04 Ιούλ 2005, 17:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
Κεντράρετε λίγο προς Πλαταμώνα ή Λιτόχωρο ξέρω γω... Evil

Εγώ πάντως είμαι OK με την κράτηση, ίσως να κατέβουμε 2 αμάξια τελικά! Very happy (1 τσαντίρι...)
307__:)(dimitris) - Τρι 05 Ιούλ 2005, 09:09:11
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι εγω θα ερθω παιδια αλλα λογω του οτι υπαρχει σπιτι δεν θα μεινω εκει αλλα θα ερθω να σας δω να φαμε και να πιουνε δεν πειραζει ετσι? Embarassed
Α και κατι αλλο ειναι κανεις που θα φυγει Σαββατο?
LuNa - Τρι 05 Ιούλ 2005, 09:14:12
Θέμα δημοσίευσης:
307__:)(dimitris) έγραψε:
Α και κατι αλλο ειναι κανεις που θα φυγει Σαββατο?

Βάση των διανυκτερεύσεων που έχουν δηλωθεί, ο Μάνθος (MEMsound) και ο Μάνος (vinman) θα έρθουν Σάββατο Wink
307__:)(dimitris) - Τρι 05 Ιούλ 2005, 09:24:52
Θέμα δημοσίευσης:
vinman και memsound αν εισται μεσημερι Αγρινιο παμε ολοι μαζι γιατι εγω θα φυγω μετα την δουλεια. Ευχαριστω Luna δεν τις προσεξα καθολου τις διανυκτερευσεις Embarassed
vinman - Τρι 05 Ιούλ 2005, 10:08:49
Θέμα δημοσίευσης:
vinman και memsound αν εισται μεσημερι Αγρινιο παμε ολοι μαζι γιατι εγω θα φυγω μετα την δουλεια. Ευχαριστω Luna δεν τις προσεξα καθολου τις διανυκτερευσεις Embarassed

Εγω θε ξεκινησω ξημερωματα Σαββατου για Λευκαδα (γυρω στις 04.30 με 05.00 το πρωι)οποτε εκ των πραγματων το μεσημερι του Σαββατου θα λιαζομαι στην παραλια... Very happy Very happy
Απο οσο ξερω ομως ο Μανθος (memsound)θα ξεκινησει μεσημερι απο Αθηνα οποτε μπορεις να συννενοηθεις μαζι του να συναντηθειτε στο Αγρινιο και να συνεχισετε παρεα για Λευκαδα.. Wink Wink
ultra-one - Τρι 05 Ιούλ 2005, 10:32:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ γουστάρω τα κάμπιγκ και πολύ θα ήθελα να έρθω αλλά πάω Κύπρο 8-14! Bad Timing! Silly
MEMsound - Τρι 05 Ιούλ 2005, 13:19:47
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

.....Απο οσο ξερω ομως ο Μανθος (memsound) θα ξεκινησει μεσημερι απο Αθηνα οποτε μπορεις να συννενοηθεις μαζι του να συναντηθειτε στο Αγρινιο και να συνεχισετε παρεα για Λευκαδα.. Wink Wink

Δημήτρη δεν ξέρω τι ώρα θα ξεκινήσω από την Αθήνα το Σάββατο.

Υπολογίζω κατά τις 15:00 αλλά δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα και θα εξαρτηθεί από την δουλεία που θα έχω εκείνη την στιγμή ΄που σημαίνει ότι μπορέι να γίνει και 15:30.

στείλε μου με ένα πμ το κινητό σου να σε πάρω όταν θα φεύγω από Αθήνα να δούμε αν δολέυει να συναντηθούμε αλλιώς τα λέμε Λευκάδα.
ROM206 - Τρι 05 Ιούλ 2005, 23:59:29
Θέμα δημοσίευσης:
Όποιος είναι να φύγει απο Αθήνα Παρασκεύη πρώι θα παρακαλούσα να επικοινωνήσει μαζί μου διότι θα έχετε άλλο ενα αμάξι παρέα !!!!! Laughing Laughing Laughing
PoLiThS - Τετ 06 Ιούλ 2005, 00:04:25
Θέμα δημοσίευσης:
Λογω ανηλημένων υποχρεώσεων έχω χαθει....

ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ? ΑΠΛΑ ΖΗΛΕΥΩ...

Λεπον... Ενα θα πω.... Να πάτε στα Χαραδιάτικα να φάτε Φρυγαδέλια....
PoLiThS - Τετ 06 Ιούλ 2005, 00:05:29
Θέμα δημοσίευσης:
Λόγω έλειψης χρόνου.... και ώρας να κάνω καινούριο τοπικ... σας το είπα ? Αγοράζω Alfa Romeo... ε... και ένα TDM 900...
PoLiThS - Τετ 06 Ιούλ 2005, 00:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
Και τριτο ποστ... οι εξ Α8ηνών να πάνε απο Πατρα να περάσουνε την νεα γέφυρα και απο εκει Μεσσολογι αρτα αμφιλοχία.. δεξια για Βονιτσα και φτασανε Razz
tsosmoulis - Τετ 06 Ιούλ 2005, 00:07:52
Θέμα δημοσίευσης:
ξεπεραστηκε το θεμα με την δουλεια,οποτε αντι να βγαζω λεφτα το ΣΚ θα τρωω.
Τα λεμε την παρασκευη κυριοι λοιπον!Σπυρο ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!
μπανακι μανακι!!
SnakeMJK - Τετ 06 Ιούλ 2005, 07:07:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!

SnakeMJK (4 άτομα) --> 1 Σκηνή Μικρή + 1 Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

Να το στείλω κ στην φόρμα;;
crusader - Τετ 06 Ιούλ 2005, 07:56:52
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!

SnakeMJK (4 άτομα) --> 1 Σκηνή Μικρή + 1 Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

Να το στείλω κ στην φόρμα;;

όχι δεν χρειάζεται.
crusader - Τετ 06 Ιούλ 2005, 08:17:54
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
ξεπεραστηκε το θεμα με την δουλεια,οποτε αντι να βγαζω λεφτα το ΣΚ θα τρωω.
Τα λεμε την παρασκευη κυριοι λοιπον!Σπυρο ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!
μπανακι μανακι!!

Χαίρομαι που βρέθηκε bungalow έστω και την τελευταία στιγμή και που θα έρθεις τελικά! Wink
Θα τα πούμε Λευκάδα!!
307__:)(dimitris) - Τετ 06 Ιούλ 2005, 08:59:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μανθο(Memsound) εγω θα ξεκινησω απο αγρινιο 2 με 2:30 το μεσημερι αν τυχον δεν εχεις δουλεια και φυγεις πρωι και εισαι εδω μεσημερι περιμενω αλλιως τα λεμε εκει Laughing
LuNa - Τετ 06 Ιούλ 2005, 09:11:32
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
Όποιος είναι να φύγει απο Αθήνα Παρασκεύη πρώι θα παρακαλούσα να επικοινωνήσει μαζί μου διότι θα έχετε άλλο ενα αμάξι παρέα !!!!! Laughing Laughing Laughing

ενημέρωσε μας αν θα σε περιμένουμε στις 9,00 στα goodys ή στις 9,30 στα διοδια μετά την Ελευσίνα Idea
crusader - Τετ 06 Ιούλ 2005, 09:15:22
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Λόγω έλειψης χρόνου.... και ώρας να κάνω καινούριο τοπικ... σας το είπα ? Αγοράζω Alfa Romeo... ε... και ένα TDM 900...

Προλαβαίνεις να το πάρεις το TDM μέχρι το Σάββατο και να κατέβεις Λευκάδα να το στρώσεις κιόλας Νικόλα!! Wink
crusader - Τετ 06 Ιούλ 2005, 09:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
Τα μεταφέρω και σε αυτή τη σελίδα μιας και είχαμε κάποιες αλλαγές καθώς και συμμετοχές της τελευταίας στιγμής.
Ρίξτε μια τελευταία ματιά να είμαστε σίγουροι ότι όλα είναι οκ.

crusader έγραψε:
Δηλώσεις συμμετοχής για το touring μπορείτε να κάνετε μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουλίου.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι παρακάτω :

1. vinman (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (1 διανυκτέρευση - Σ)

2. SnakeMJK (4 άτομα) --> 1 Σκηνή Μικρή + 1 Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

3. LuNa (2 άτομα) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

4. STELIOS (2 άτομα) --> Σκηνή Μικρή (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

5. Baphomet (2 άτομα) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

6. bouboulis (4 άτομα) --> 2 Σκηνές Μεγάλες (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

7. 307 ΑΡΜΥ! (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

8. p206Mike (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

9. ydwr (1 άτομο) --> Σκηνή Μικρή (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

10. christhehealer (1 άτομο) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

11. douf (2 άτομα) --> Σκηνή Μικρή (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

12. Sidobre (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

13. BUBA / Stevon (3 άτομα) --> Bungalow 4-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

14. MEMsound (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (1 διανυκτέρευση - Σ)

15. pygolabida (1 άτομο) --> Σκηνή Μικρή (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

16. crusader (2 άτομα) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

17. Steve (2 άτομα) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

18. Ronin (1 άτομο) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

19. ROM206 (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

20. tsosmoulis (3 άτομα) --> Bungalow 4-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ)

Παρακαλώ ελέγξτε ότι δεν υπάρχει κάποιο λάθος στις παραπάνω δηλώσεις συμμετοχής σας.
Σε περίπτωση λάθους ή αλλαγής στοιχείων επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστώ

christhehealer - Τετ 06 Ιούλ 2005, 10:11:07
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Και τριτο ποστ... οι εξ Α8ηνών να πάνε απο Πατρα να περάσουνε την νεα γέφυρα και απο εκει Μεσσολογι αρτα αμφιλοχία.. δεξια για Βονιτσα και φτασανε Razz

Άλλαξες το Peugeot και μπέρδεψες το δεξί με τ' αριστερό... Ha Ha

Tώρα Alfa Romeo και Kούλα πάει? Δεν πάει NodNo

Nα την βγάλεις Aντριάνα!!!! Laughing Laughing

Kαι να φανταστείς ότι πήρα για το touring ωτασπίδες F1, γιατί λέω, θα έχουμε τρακτέρ με 1η στους κόφτες και ελευθέρας... τζάπα η υποχρέωση... αλλά δεν πειράζει εμείς σ' αγαπάμε, κι ας έχεις Alfa Romeο... [θ' αγοράσω κι εγώ μια Brera, να την σπάω στον Πρόεδρο που θα πάρει 807 για την οικογένεια] Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
BUBA - Τετ 06 Ιούλ 2005, 10:13:42
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
ROM206 έγραψε:

ενημέρωσε μας αν θα σε περιμένουμε στις 9,00 στα goodys ή στις 9,30 στα διοδια μετά την Ελευσίνα Idea

Για να καταλαβω τα Διοδια Ελευσινας ειναι εκει που τελειωνει η Αττικη Οδος, περνας κατω απο μια μικρη γεφυρα με μια ανηφοριτσα και ο δρομος ενωνεται με το ρευμα που ερχεται απο Πειραιά ? Μετα απο κανα χιλιομετρο ειναι τα Διοδια της Ελευσινας ετσι δεν ειναι ?
Εαν ειναι ετσι, επειδη στα Διοδια αυτα ο χωρος ειναι αχανης και εχει καμια 20 λωριδες μηπως πρεπει να πουμε πιο συγκεκριμενα που να σταματησουμε?
1. Πριν την πληρωμη ή αμεσως μετα τα Διοδια ?
2. Εχει χωρο δεξια για να σταματησουμε πριν ή μετά ?

Εαν π.χ. καποιος δεν προνοησει να πιασει την τερμα δεξια λωριδα πλησιαζοντας τα Διοδια και παγιδευτει καπου στην μεση μετα .....παπαλα
christhehealer - Τετ 06 Ιούλ 2005, 10:26:08
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα ρε Aλέξανδρε...

Πιάνεις δεξιά πριν τα διόδια, πληρώνεις και κάνεις δεξιά εκεί που είναι παρκαρισμένα πολλά...

...θα δεις μία μπλέ BoxterS...

... δεν είναι δικιά μου...

... εγώ θα είμαι με ένα κόκκινο 206. Laughing Laughing Laughing
crusader - Τετ 06 Ιούλ 2005, 10:26:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αλέξανδρε αυτά που λες είναι τα διόδια της Ελευσίνας.

Φαντάζομαι η Αναστασία και οι υπόλοιποι θα συναντηθούν στον χώρο δεξιά αμέσως μετά τα διόδια. Κάνει ένα πλάτωμα εκεί ο δρόμος, θα δεις και κάποια καντίνα και πιθανόν και αστυνομία.
Φρόντισε λοιπόν να μην "παγιδευτείς" στη μέση...
BUBA - Τετ 06 Ιούλ 2005, 10:36:04
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ,
Νομιζω οτι τωρα ειναι σαφως πιο ξεκαθαρο, και για μενα και για ολους τους υπολοιπους
ROM206 - Τετ 06 Ιούλ 2005, 11:47:02
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Ωραία...ωραία...!!!! Λοιπόν 9 στα Goodys Καβάλας !!!! cu there !!!! Wink
Baphomet - Τετ 06 Ιούλ 2005, 12:54:53
Θέμα δημοσίευσης:
κε Σπύρο μας εγώ κατά τις 13.30 θα είμαι σπίτι μου με την Αιμιλία και θα φορτώσω πράγματα. Τι ώρα το βλέπεις να ξεκινάει το πειρατικό κομβόι?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΝΟΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ. Very happy ΟΚ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ? Laughing
crusader - Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:06:45
Θέμα δημοσίευσης:
ακόμα το παζαρεύω... θα σου πω αργότερα..
LuNa - Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:08:38
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΝΟΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ. Very happy ΟΚ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ? Laughing

Laughing Laughing Laughing ΟΚ θα το φροντίσω και αυτό Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:15:04
Θέμα δημοσίευσης:
Οι υποψήφιοι πειρατές που θα δέσουν; Razz

Υπάρχει κανείς που θα φύγει κατά τις 3:30; Rolling eyes
Baphomet - Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Οι υποψήφιοι πειρατές που θα δέσουν; Razz

Υπάρχει κανείς που θα φύγει κατά τις 3:30; Rolling eyes

αν αφήσουν τον Σπύρο οι φίλες του από την δουλειά να φύγει νωρίτερα ίσως φύγουμε κατά τις 16.00 εμεις...
SnakeMJK - Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:42:05
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
αν αφήσουν τον Σπύρο οι φίλες του από την δουλειά να φύγει νωρίτερα ίσως φύγουμε κατά τις 16.00 εμεις...

Επειδή δεν θα είμαι μόνος κ θα φύγω αμέσως μετά την δουλεία (σχολάω στις 3) δεν μπορώ να το πάω πιο αργά. Θα πηγαίνω αργά μέχρι Ρίο.. Λογικά θα βρεθούμε στην διαδρομή Cool
Παίζει βέβαια να το καθυστερήσω λίγο. Άμα είναι θα σε SMS. Άντε Σπύρο, κάνε τα κονέ σου!!!
STELIOS - Τετ 06 Ιούλ 2005, 15:32:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αρα μεχρι τωρα για Παρασκευη απογευμα ειμαστε:

Crusader
SnakeMJK
Baphomet
Εγω
crusader - Τετ 06 Ιούλ 2005, 15:57:12
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν έκανα τα κοννέ μου κ 2 - 2μιση φεύγουμε Πετραν!!!!!!!!!
Yahoo! Yahoo! Yahoo!
tsosmoulis - Τετ 06 Ιούλ 2005, 16:42:39
Θέμα δημοσίευσης:
πωπω παιδια γουσταρω πολυ την θετικη ενεργεια αυτου του topic!!καλα εκανα και αποφασισα να ερθω εστω και τελευταια στιγμη!!θα ειναι ωραια πιστευω!εμεις απογευματακι νωρις θα ειμαστε εκει!
Baphomet - Τετ 06 Ιούλ 2005, 16:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
tsosmoulis έγραψε:
πωπω παιδια γουσταρω πολυ την θετικη ενεργεια αυτου του topic!!καλα εκανα και αποφασισα να ερθω εστω και τελευταια στιγμη!!θα ειναι ωραια πιστευω!εμεις απογευματακι νωρις θα ειμαστε εκει!

αντε μπράβο!! Wink Wink Wink
κι εμείς κατά τις 6-6.30 λογικά θα φτάσουμε... Cool
Touristas - Τετ 06 Ιούλ 2005, 16:47:10
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:

Θα σας περιμένουμε εμείς οι πρωινοί ….
θα έχουμε κάνει και το μπάνιο μας … Very happy
vinman - Τετ 06 Ιούλ 2005, 17:30:10
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Baphomet έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:

Και Σαββατο πουρνο πουρνο θα σκασω μυτη και εγω να σας φερω και το πρωινο σας... Wink Wink Very happy Very happy
Touristas - Τετ 06 Ιούλ 2005, 17:34:05
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Touristas έγραψε:
Baphomet έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:

Και Σαββατο πουρνο πουρνο θα σκασω μυτη και εγω να σας φερω και το πρωινο σας... Wink Wink Very happy Very happy
Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo!
Worthy φαΐ
vinman - Τετ 06 Ιούλ 2005, 17:36:38
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
vinman έγραψε:
Touristas έγραψε:
Baphomet έγραψε:
tsosmoulis έγραψε:

Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo!
Worthy φαΐ

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Τετ 06 Ιούλ 2005, 23:17:23
Θέμα δημοσίευσης:
Προσοχή στα μπλόκα για να ταξιδεύσουμε όλοι χωρίς πρόβλημα:
1/ Στην έξοδο του τελευταίου τούνελ της Κακιάς Σκάλας
2/ Στην έξοδο Ξυλοκάστρου. Το ραντάρ στήνεται λίγο πριν το σημείο αυτό, πάνω στη γέφυρα που υπάρχει.
3/ Ακράτα, στην ευθεία απέναντι από το σταθμό βοηθείας ΕΛΠΑ EXPRESS SERVICΕ
4/Στην έξοδο Διακοπτού, στο τέλος της ευθείας. Κατηφορικό σημείο
5/Λίγο μετά την έξοδο Αιγίου
6/Στην έξοδο για Λόγγο, Σελιανίτικα.
Λίγο πριν τη διασταύρωση υπάρχει στροφή. Μόλις την περάσετε, έχει μεγάλη ευθεία και φαρδαίνει ο δρόμος σε 3 λωρίδες. Αν έχετε μπει με πολλά χιλιόμετρα δε προλαβαίνετε ν'αντιδράσετε

Αυτά μέχρι το Μεσολόγγι... μετά γίνεται χαμός γι'αυτό καλύτερα να πηγαίνετε με τα όρια και να αποφέυγετε τις προσπεράσεις εκεί που απαγορεύεται ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

***Ανάμεσα σε Αντίρριο και Αγρίνιο κυκλοφορούν 2 (τουλάχιστον) Citroen Xsara Station με κανονικά χρώματα της αστυνομίας και σειρήνα που μπορείς να τα δεις από αρκετά μακριά (λόγω έντονου κόκκινου της σειρήνας) και ελέγχουν για ταχύτητα (μάλλον έχουν ραντάρ) και για αντικανονική οδηγική συμπεριφορά (παράνομα προσπεράσματα κτλ).
crusader - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 07:26:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίος ο Πετ! Wink

***Προσοχή και στην Αττική Οδό (κατεύθυνση προς Ελευσίνα) όπου συχνά-πυκνά τη στήνουνε και κυρίως κοντά στην έξοδο 7.
Ydwr - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 09:18:59
Θέμα δημοσίευσης:
Bad News Crying or Very sad Crying or Very sad

Αναμεναται να υπαρξει κλεισιμο της γεφυρας το ΠΣΚ για την επισκευη/εγκατασταση αλεξικεραυνων στην γεφυρα Exclamation
Καραβακι και παλι. Της Ποπης θα γινεται.

Αληθεια το απογευματινο team της Παρασκευης ποτε εκκινει?
SnakeMJK - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 09:49:03
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

Crusader
SnakeMJK
Baphomet
Εγω

Εγώ σχολάω 3 απ την δουλειά, πες 3:15 να είμαι μετρό αγ.αντώνη (θα το έχω εκεί το αμάξι φορτωμένο).. Να πούμε 3:30 goody's καβάλας;; Αν δεν μπορείτε να περιμένετε, θα σας φτάσω στο δρόμο Twisted evil
Baphomet - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 09:50:56
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Crusader
SnakeMJK
Baphomet
Εγω

Εγώ σχολάω 3 απ την δουλειά, πες 3:15 να είμαι μετρό αγ.αντώνη (θα το έχω εκεί το αμάξι φορτωμένο).. Να πούμε 3:30 goody's καβάλας;; Αν δεν μπορείτε να περιμένετε, θα σας φτάσω στο δρόμο Twisted evil

δε μπορείς να φύγεις κανα μισάωρο νωρίτερα να είμαστε όλοι ΟΚ?? γλύψε λίγο τον εργοδότη... Laughing αλλιώς θα φύγουμε και μολις κάνουμε μια στάση για καφέ θα πρέπει να μας φτάσεις αλλιώς έλα μονος! Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 09:54:07
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακάμψεις διοδίων

Διόδια Ελευσίνας (προς Κόρινθο)

Φεύγοντας από Αθήνα για Κόρινθο μέσω της Νέας Εθνικής Οδού, θα συναντήσετε τα διόδια Ελευσίνας. Αυτά είναι που θέλουμε να παρακάμψουμε

Με το που μπαίνουμε στην ευθεία για να φτάσουμε στα διόδια, πιάνουμε δεξιά λωρίδα και πριν τα διόδια στρίβουμε δεξιά. Εκεί μηδενίζουμε το χιλιομετρητή του οχήματος μας

Στα 500 μέτρα, περνάμε τη γέφυρα και στρίβουμε δεξιά, ακολουθώντας την πινακίδα για Κόρινθο

Στο 1,5 χμ και μετά το τέλος της ευθεία στρίβουμε δεξιά και ανηφορίζουμε.

Στο 2,6 χμ ο δρόμος κάνει ενα απότομο κατέβασμα. Δε μας ανησυχεί αυτό! Αν την περάσετε σχετικά γρήγορα έχει πλάκα - κάτι σαν κενό αέρος

Στο 3,1 χμ φτάνουμε σε μια διασταύρωση με STOP, στην οποία υπάρχει μια βρύση και ένα καρτοτηλέφωνο . Εκεί στρίβουμε ακριβώς δεξιά στην ανηφόρα. Το μόνο σημείο που πρέπει να δείξετε λίγο προσοχή

Στα 6,9 χμ ευθεία

Στο 7,3 χμ στρίβουμε δεξιά και βρισκόμαστε πάνω στην γέφυρα

Στο 7,4 χμ συνεχίζουμε ευθεία (δεξιά πάει για Αθήνα) και μετά από λίγα μέτρα στρίβουμε αριστερά γισ Κόρινθο

Και στα 8,1 χμ μπαίνουμε στην Εθνική! Τέλος της παράκαμψης

Διόδια Ζευγολατιού

Ερχόμενοι από Αθήνα, περνάμε τον Ισθμό καθώς και τις 3 εξόδους για Κόρινθο και στον κόμβο για Τρίπολη, Πάτρα ακολουθούμε την εθνική για Πάτρα

Στον αμέσως επόμενο κόμβο, της Αρχαίας Κορίνθου, εμείς θα βγούμε. Έτσι θα στρίψουμε εκεί δεξιά για Αργος, Κόρινθο. Μηδενίζουμε και τον χιλιομετρητή μας

Στα 100 μ στο STOP στρίβουμε δεξιά. Δεν έχει πινακίδα που λέει για Πάτρα, αλλά κάτι άλλες πινακίδες (για ALKYON HOTEL, BLUE DOLPHIN δεξιά)

Στα 2,2 χμ άλλο STOP. Στρίβουμε δεξιά για Βραχάτι, Πάτρα

Περνάμε διαδοχικά το Λέχαιο, το Περιγιάλι, τον Ασσο και το Βραχάτι

Στα 13,4 χμ μπαίνουμε στο Βέλο. Να είστε σε ετοιμότητα γιατί λίγο πιο κάτω θα στρίψουμε

Στα 14 χμ στρίβουμε αριστερά. Έχει ένα περίπτερο και μια μικρή πινακίδα (ίσα που θα την δείτε) για Νέα Εθνική Οδό αριστερά

Συνεχίζουμε ευθεία στις επόμενες διασταυρώσεις στα 14,3 χμ , στα 15,1 χμ και στα 15,4 χμ

Στα 15,4 χμ κάνουμε δεξιά για Mc Donalds, Νέα Εθνική Οδό

Στα 16,2 χμ συνεχίζουμε ευθεία για Mc Donalds

Στα 16,5 χμ στρίβουμε δεξιά, προχωράμε ευθεία στο βενζινάδικο + βγαίνουμε στην Εθνική Οδό. Εδώ τελειώνει η παράκαμψή μας.
Baphomet - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 09:57:46
Θέμα δημοσίευσης:
εξυπνο...φτάνει να μη χανουμε τόσο χρόνο και βενζίνη που είναι σαν να πληρώσαμε διόδια Χ2... Laughing έχε τα εκτυπωμένα πάντως... Wink
christhehealer - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 10:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Λοιπόν έκανα τα κοννέ μου κ 2 - 2μιση φεύγουμε Πετραν!!!!!!!!!
Yahoo! Yahoo! Yahoo!

Scratch Scratch

Έτσι απλά?

Xωρίς ένα topic, μια ψηφοφορία, κάτι βρε αδερφέ τέλος πάντων να έχει σασπένς!!!! Big wink Big wink Big wink
SnakeMJK - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 10:03:03
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
δε μπορείς να φύγεις κανα μισάωρο νωρίτερα να είμαστε όλοι ΟΚ?? γλύψε λίγο τον εργοδότη... Laughing αλλιώς θα φύγουμε και μολις κάνουμε μια στάση για καφέ θα πρέπει να μας φτάσεις αλλιώς έλα μονος! Laughing Laughing Laughing

Θα το προσπαθήσω.. Λογικά θα έρθω μόνος κ θα σας προλάβω στον δρόμο.. Razz Razz Ένα radar detector δώστε μου κ θα σας φτάσω πριν το Κιάτο Shocked
Baphomet - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 10:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Θα το προσπαθήσω.. Λογικά θα έρθω μόνος κ θα σας προλάβω στον δρόμο.. Razz Razz Ένα radar detector δώστε μου κ θα σας φτάσω πριν το Κιάτο Shocked

χαχα...σε προλαβα και το τσιμπησα... Cool
ενταξει θα βρεθουμε μωρε... Wink
SnakeMJK - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 10:09:30
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
εξυπνο...φτάνει να μη χανουμε τόσο χρόνο και βενζίνη που είναι σαν να πληρώσαμε διόδια Χ2... Laughing έχε τα εκτυπωμένα πάντως... Wink

Στα πρώτα διόδια η χιλιομετρική διαφορά μεταξύ παράκαμψης και εθνικής είναι 0,9χλμ και στα δεύτερα διόδια 1,5χλμ. Δηλαδή κάνεις 2,4χλμ παραπάνω και γλιτώνεις 4,5 ευρώ.

Και της επιστροφής:

Διόδια Ισθμού (προς Αθήνα)

Ερχόμενοι από Πάτρα, Τρίπολη μέσω της Νέας Εθνικής Οδού, στρίβουμε στην έξοδο για Επίδαυρο, Λουτράκι. Μηδενίζουμε τον χιλιομετρητή μας.

Στα 200 μέτρα, ακολουθούμε την πινακίδα για Αθήνα χωρίς διόδια+στρίβουμε αριστερά

Στα 500 μέτρα, στο φανάρι δεξιά

Στα 1,1 χμ πινακίδα περνάμε τον Ισθμό.

Στα 2 χμ, ακολουθούμε την πινακίδα για Αθήνα χωρίς διόδια αριστερά

Στα 11,5 χμ, ευθεία για Αγίους Θεοδώρους

Στα 22,2 χμ, αριστερά

Στα 22,6 χμ δεξιά για Αθήνα+μπαίνουμε στην Νέα Εθνική Οδό.

Σημείωση: Ενδιάμεσα θα συναντήσετε και άλλες διασταυρώσεις χωρίς πινακίδες. Εσείς θα συνεχίζετε όλο ευθεία. Για αυτό το λόγο δεν σας τις αναφέρουμε.

Διόδια Ρίου

Ερχόμενοι είτε από Πάτρα είτε από Πύργο (μέσω της περιμετρικής οδού) και μπαίνοντας στην ευθεία της νέας εθνική οδού, λίγο πριν τα διόδια Ρίου, στρίβουμε για Ζεύξη Ρίου - Αντιρίου. Έχει πινακίδα. Μηδενίζουμε τον χιλιομετρητή μας.

Πιάνουμε δεξια λωρίδα και στα 200 μ. περιμένουμε στο φανάρι. Έπειτα ακολουθούμε την πινακίδα για Αθήνα χωρίς διόδια αριστερά.

Στα 800 μ ακολουθούμε και πάλι την πινακίδα για Αθήνα χωρίς διόδια και πάμε αριστερά

Στα 900 μ στη διχάλα δεξιά. Και πάλι ακολουθούμε την πινακίδα για Αθήνα. Μετά η διαδρομή είναι όλη μια ευθεία.

Στα 23 χμ στρίβουμε δεξιά. Έχει πινακίδα (Αθήνα με διόδια)

Στο 23,8 χμ μπήκαμε στη νέα εθνική οδό. Τέλος παράκαμψης.

(διαφορά απόστασης και των δύο: 2,8 χλμ. Γλιτώνουμε 4,5 ευρώ πάλι)
Ronin - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 10:41:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:

Αναμεναται να υπαρξει κλεισιμο της γεφυρας το ΠΣΚ για την επισκευη/εγκατασταση αλεξικεραυνων στην γεφυρα Exclamation

Πάνο μου,εγώ κατά τις 20.30 θα βρίσκομαι στα πρώτα διόδια.

Άντε να δούμε πώς θα ξεμπλέξουμε απο τα καραβάκια,γιατί η τσαπού είναι σίγουρη.

Αργύρη,πάρε και τίποτα εργαλεία μαζί,γιατί μάλλον θα τον ξηλώσουμε τον προφυλακτήρα στα συμπαθή ferry...

Επίσης,έμαθα οτι μια απο τις παλαιότερες καραβάνες του club (απο εποχές 206club ),βρίσκετε ήδη Λευκάδα και μας περιμένει,νιαουρίζοντας και κραδαίνοντας τσιτσιράβλια... Wink
christhehealer - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 11:29:09
Θέμα δημοσίευσης:
Bραδυνός Tουρίστας έγραψε:
[Αργύρη,πάρε και τίποτα εργαλεία μαζί,γιατί μάλλον θα τον ξηλώσουμε τον προφυλακτήρα στα συμπαθή ferry...

Όπως κατεβαίνεις το παίρνεις διαγώνια και σιγά-σιγά. Θα σε κοιτάει και ο FerryMan κι αν πας να βρεις, θα σου πει τι θα κάνεις. Mην το φοβάσαι καθόλου, δεν έχω βρει ούτε εγώ. Wink

EYΠ του Chat έγραψε:
Επίσης,έμαθα οτι μια απο τις παλαιότερες καραβάνες του club (απο εποχές 206club ),βρίσκετε ήδη Λευκάδα και μας περιμένει,νιαουρίζοντας και κραδαίνοντας τσιτσιράβλια... Wink

TI ΛEΣ TΩPA!!!!!!!!!!

TI ΛEΣ TΩPA!!!!!!!!!!

TI ΛEΣ TΩPA!!!!!!!!!!

TI ΛEΣ TΩPA!!!!!!!!!!
Baphomet - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 11:31:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ενημερώνω όσους έχουν αθλητικές βλέψεις για το 3μερο οτι θα υπάρξει ανελέητος αγώνας beach rugby... και όποιος αντέξει! Twisted evil
SnakeMJK - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 11:39:13
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Ενημερώνω όσους έχουν αθλητικές βλέψεις για το 3μερο οτι θα υπάρξει ανελέητος αγώνας beach rugby... και όποιος αντέξει! Twisted evil

Πλάκα θα χει.. Razz Τίποτα σε beach football θα έχουμε; Γιατί rugby θα βαρεθούμε γρήγορα Razz

Η καγκουρομάνα είναι ήδη κάτω; Αυγοπατατομεζέδες έφερε;; Very happy
Baphomet - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 11:40:55
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Πλάκα θα χει.. Razz Τίποτα σε beach football θα έχουμε; Γιατί rugby θα βαρεθούμε γρήγορα Razz

Η καγκουρομάνα είναι ήδη κάτω; Αυγοπατατομεζέδες έφερε;; Very happy

μετά το beach rugby μονο ταβλι θα μπορεις να παιξεις... Laughing Laughing Laughing κεφι να υπάρχει...
καγκουρομάνα, όχι δεν νομίζω να περιλαμβάνει το μενού φέτος.
crusader - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 12:18:10
Θέμα δημοσίευσης:
Κάντε χώρο... έρχονται οι κανίβαλοι!!!! Twisted evil Laughing Laughing
Sidobre - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 12:55:30
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Κάντε χώρο... έρχονται οι κανίβαλοι!!!! Twisted evil Laughing Laughing

Ομολογουμένως έχουμε καλή ομάδα....

http://www.gomi.private.pl/funny/46/kobiece-ragby.jpg
Baphomet - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 13:19:24
Θέμα δημοσίευσης:
δεν φαίνεται τίποτα Τάσο... Confused
vinman - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 13:29:06
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

...beach rugby?????
Χμμμμμμμμμμ......... Exclamation Exclamation Exclamation
Τρεμετε ολοι σας... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Μια ομαδα εγω με τον Νικολα (307 army).....εναντιον ολων σας... Twisted evil Twisted evil
Baphomet - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 13:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
μετά από μυστική πληροφόρηση, καταμέτρηση κτλ βλέπω οτι οι λιονταρίνες θα ειναι περισσότερες από τους λέοντες στο τουρινγκ...!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Ydwr - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 14:52:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Ydwr έγραψε:

Πάνο μου,εγώ κατά τις 20.30 θα βρίσκομαι στα πρώτα διόδια.

Άντε να δούμε πώς θα ξεμπλέξουμε απο τα καραβάκια,γιατί η τσαπού είναι σίγουρη.

20.30 μετα διοδια της Ελευσινας λοιπον συνονοματε Exclamation

Check list:

Καλη Διαθεση: .........Thumb Left
Σκηνη: ...................Thumb Left
Στρωμα & τρόμπα: ...Thumb Left
Μαγιο: ....................Thumb Left
Πετσετα: .................Thumb Left
Κουτα τσιγάρα: ........Thumb Left
Ψυγειακι/ καθισμα: ..Thumb Left
Παγοκυστες: ...........Thumb Left
Εxtra παγος: ...........Thumb Left
Μπυρες:................... Scratch Shocked

Που παω ρε χωρις "αναψηκτικα"? Παω να αρπαξω μια 24αδα και

Thumbs Up
ROM206 - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 14:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ελπίζω να κάνετε πλάκα σχετικά με το καραβάκι που γράφει πιο πάνω........????? !!!!! Γιατί αν δεν κάνετε πλάκα κάποιος σίγουρα να έχει τα εργαλεία του μαζί για κατέβασμα προφυλακτήρα.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Μια φορά είπα και εγώ να παώ κάπου χώρις κολλήμτα και μου τη χαλάσανε τα αλεξικέραυνα... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ Thumb Down Cussing out Onfire
307__:)(dimitris) - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 14:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια στην σελιδα 2 εχω γραψει για μπλοκα και ρανταρ που υπαρχουν απο την γεφυρα ριου αντιρριου και μετα διαβαστε και προσεχετε γιατι δεν χαριζουν καλο ταξιδι στους Αυριανους Razz
christhehealer - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 15:08:35
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
μετά από μυστική πληροφόρηση, καταμέτρηση κτλ βλέπω οτι οι λιονταρίνες θα ειναι περισσότερες από τους λέοντες στο τουρινγκ...!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Πρέπει ν' ανησυχούμε για κάτι Question Scratch

Όπως είπε κι ο εκλεκτός συνάδελφος, αυτός ο Iρανός θρησκευτικός ηγέτης: "Δεν κάναμε την επανάσταση για να έχουμε Δημοκρατία... Hunter

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
SnakeMJK - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 15:26:46
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Αν σκεφτείς ότι στις Ροβιές οι γυναίκες ήταν 5-6 και οι άντρες άλλοι 23-24... Smile colors

Να είστε καλά παιδιά όταν πάνε ολοι για ύπνο... Όχι Bounce Multi color Onfire κλπ

Silly
Steve - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 15:39:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είμασταν μαζί στο καραβάνι για τους προφυλακτήρες θα προσπαθούσα να σπάσω το 7λεπτο ρεκόρ μου στο κατέβασμα προφυλακτήρα Laughing Twisted evil

ΓΕΙΤΟΝΑΑΑ!!! ΜΠΥΡΕΣ ΡΕΕΕΕ!!! Beer
pygolabida - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 16:14:14
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Η μπάλα βρίσκεται ήδη στη βαλίτσα..........
crusader - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 16:26:15
Θέμα δημοσίευσης:
ΒΑΛΙΤΣΑ??????? Shocked

Να τα μαααααςςςς... αρχίσαμεεεεεε

Καλά εκτός από τη μπάλα, μαγιώ, πετσέτα... άντε κ καμιά μπλούζα τι άλλο θα κουβαλήσεις μαζί σου??? Laughing Laughing
Baphomet - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 16:32:03
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
ΒΑΛΙΤΣΑ??????? Shocked

Να τα μαααααςςςς... αρχίσαμεεεεεε

Καλά εκτός από τη μπάλα, μαγιώ, πετσέτα... άντε κ καμιά μπλούζα τι άλλο θα κουβαλήσεις μαζί σου??? Laughing Laughing

Εγω θα πάρω 2 μαγιώ πάντως!! Laughing
ROM206 - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 16:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά ποίοι και ποίοι θα ξεκινήσουμε αύριο πρωί??
Baphomet - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 17:08:52
Θέμα δημοσίευσης:

εδώ με βλέπετε με την μπάλα στα χέρια να αποφεύγω περίτεχνα το μαρκάρισμα του Ιγνάτιου ενώ ο συμπαίκτης μου από πίσω παρακολουθεί... (ποιος ειναι..???)
Sidobre - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 17:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
Whistling Whistling Whistling Whistling

ModSid strikes again....
Baphomet - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 17:20:59
Θέμα δημοσίευσης:
τελικά ο συμπαικτης μου είναι συμπαθής πρόεδρας, αυτός δεξία από το 1 με το εξωτικό μαύρισμα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 17:30:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ελα που δεν σου αρέσει η ομάδα μας.... Whistling Whistling
LuNa - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 17:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:

θα είμαι στις 9.00 στα goodys μαζί με τον τουρίστα και κατά πάσα πιθανότητα και τον army και θα σε περιμένουμε να παμε να συναντησουμε τους αλλους διοδια ελευσινας στις 9.30
Οποιος χρειαστει κατι σχετικα με το πρωινο καραβάνι, 6947832878

out and over!!!
ετοιμαζω τα πράγματα!!!
3 μαγιο
2 παρεο
αυτα απο ρουχα Razz
BUBA - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 20:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
ROM206 έγραψε:

θα είμαι στις 9.00 στα goodys μαζί με τον τουρίστα και κατά πάσα πιθανότητα και τον army και θα σε περιμένουμε να παμε να συναντησουμε τους αλλους διοδια ελευσινας στις 9.30
Οποιος χρειαστει κατι σχετικα με το πρωινο καραβάνι, 6947832878

out and over!!!
ετοιμαζω τα πράγματα!!!
3 μαγιο
2 παρεο
αυτα απο ρουχα Razz

BUBA και Stevon - 2 αμαξια - διοδια Ελευσινας 9:30
ChristheHealer επισης για Ελευσινα εαν δεν εχει αλλαξει κατι...
Αρα συνολικα 6-7 αμαξια , καλα ειναι για αρχη
Οριζουμε και τον ...Αργυρη επικεφαλη καραβανιου ....και δρομο
manosm3 - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 21:09:44
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="LuNa"]
ROM206 έγραψε:

out and over!!!
ετοιμαζω τα πράγματα!!!
3 μαγιο
2 παρεο
αυτα απο ρουχα Razz

Φτουουουουυουουου να μην μπορω να ερθω! Shocked 8-Ο Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Sad
eve - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 21:24:59
Θέμα δημοσίευσης:
Λέω να έρθω να σας βρω μια βολτίτσα το Σάββατο!Για να ...δουμε θα σας βρω!?!?!?! Whistling
Baphomet - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 23:27:28
Θέμα δημοσίευσης:

ο καιρός του 3μερου στην Λευκαδα
πηγή:forecasts.gr
douf - Παρ 08 Ιούλ 2005, 00:21:07
Θέμα δημοσίευσης:
Κατά τις 16:00 θα ξεκινήσουμε εμείς,αν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να ακολουθήσει.Καλό δρόμο σε όλους Wink
Steve - Παρ 08 Ιούλ 2005, 00:32:57
Θέμα δημοσίευσης:
Κανα χάρτη θα postάρει κανείς?

Έτσι για τζερτζελέ... Evil Razz
vinman - Παρ 08 Ιούλ 2005, 05:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο δρομο να εχετε οι αναχωρουντες σημερα... Wink Wink
Θα τα πουμε αυριο το πρωι... Wink
sod - Παρ 08 Ιούλ 2005, 06:11:14
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια καλημερα!!Καλο ταξιδι σε οσουs ταξιδεψουν!!Προσοχη στο δρομο!!Μην παιξετε rugby με τον Iγνατιοοοοοοοο ειναι ninjaaaaa!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Tease Tease
SnakeMJK - Παρ 08 Ιούλ 2005, 07:04:56
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ άργησα στην δουλεία κ δεν ξέρω καθόλου τι ώρα θα φύγω από εδώ. Οπότε την κάνω μόνος μου κ τα λέμε κάτω! (ή στον δρόμο αν πετύχω κανένα).

Drive safely! Wink
Baphomet - Παρ 08 Ιούλ 2005, 07:35:13
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Εγώ άργησα στην δουλεία κ δεν ξέρω καθόλου τι ώρα θα φύγω από εδώ. Οπότε την κάνω μόνος μου κ τα λέμε κάτω! (ή στον δρόμο αν πετύχω κανένα).

Drive safely! Wink

φυγε με τον Douf στις 4 τότε... Wink
crusader - Παρ 08 Ιούλ 2005, 07:47:53
Θέμα δημοσίευσης:
eve έγραψε:
Λέω να έρθω να σας βρω μια βολτίτσα το Σάββατο!Για να ...δουμε θα σας βρω!?!?!?! Whistling

Καλώς να έρθεις! Very happy
crusader - Παρ 08 Ιούλ 2005, 08:21:09
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ

- Μπύρες / Κρασιά / Ούζα / Ρούμια (πήραμε)
- Ρακέτες / Μάσκες / Κουβαδάκια (πήραμε)
- Ασύρματους / Αντι-ραντάρ (πήραμε)
- Τσιγάρα / Μπονγκ (πήραμε)
- Σκηνές / Υπνόσακους (πήραμε)
- Μαγιώ / Πετσέτες / Αντηλιακά (πήραμε)

Ξεχάσαμε τίποτα Πετ? Scratch

Αν όχι...

ΑΜΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΒΟΥΣ!!! ΒΥΡΑ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΕΣ!!! Clapping Clapping Clapping
SnakeMJK - Παρ 08 Ιούλ 2005, 08:26:47
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι ρε π*... Ξέχασα αντηλιακό κ τον ναργιλέ..! Τα σημαντικότερα Razz Κ ήθελα να κάνω την σκηνή μου oriental Very happy Very happy
Baphomet - Παρ 08 Ιούλ 2005, 08:36:17
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ

- Μπύρες / Κρασιά / Ούζα / Ρούμια (πήραμε)
- Ρακέτες / Μάσκες / Κουβαδάκια (πήραμε)
- Ασύρματους / Αντι-ραντάρ (πήραμε)
- Τσιγάρα / Μπονγκ (πήραμε)
- Σκηνές / Υπνόσακους (πήραμε)
- Μαγιώ / Πετσέτες / Αντηλιακά (πήραμε)

Ξεχάσαμε τίποτα Πετ? Scratch

Αν όχι...

ΑΜΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΒΟΥΣ!!! ΒΥΡΑ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΕΣ!!! Clapping Clapping Clapping

ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΡΕ!!! ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΕΕΕΕΕΕΣ!! Laughing Laughing Laughing
Ydwr - Παρ 08 Ιούλ 2005, 08:40:54
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα νεα (για μερικους) κακα νεα (για αλλους)

Από αύριο Παρασκευή έως και την Τετάρτη 13 Ιουλίου θα διακόπτεται η κυκλοφορία στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, για δέκα λεπτά, στο χρονικό διάστημα από 6.30 έως τις 8.30 το πρωί. Η διακοπή της κυκλοφορίας κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να γίνουν εργασίες ενίσχυσης του αντικεραυνικού συστήματος.

Όπως ανακοίνωσε η «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε» θα γίνει η πρώτη φάση των εργασιών ενίσχυσης του αντικεραυνικού συστήματος προστασίας, σύστημα που προκάλεσε την γνωστή βλάβη πριν λίγο καιρό στην γέφυρα που είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμό της

Πηγη: autotriti.gr

Vinman μου μια και εσενα βλεπω να πιανει η μπαλα να εισαι Ριο προ της 6.30 πρωινης.

Οι λοιποι την γλυτωσαμε απο τα καραβακια (και οι προφυλακτηρες ορισμενων ξαναναπνεουν) Laughing Laughing
vinman - Παρ 08 Ιούλ 2005, 08:46:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πλακα θα εχει ετσι οπως το υπολογιζω να μην εχει καραβακι κατα τις 6 παρα που θα εχω φτασει Ριο και να περιμενω να ξημερωσει... Confused
Οπως και να 'χει ομως....καποια στιγμη θα φτασω απεναντι... Wink Wink Very happy
Baphomet - Παρ 08 Ιούλ 2005, 08:50:03
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Πλακα θα εχει ετσι οπως το υπολογιζω να μην εχει καραβακι κατα τις 6 παρα που θα εχω φτασει Ριο και να περιμενω να ξημερωσει... Confused
Οπως και να 'χει ομως....καποια στιγμη θα φτασω απεναντι... Wink Wink Very happy

καραβάκια έχει όλο το 24ωρο.
Επίσης η γέφυρα θα κλείσει για 10 λεπτά...ακόμα κι αν εισαι τοσο γκαντεμης ώστε να πεσεις σε αυτα τα 10 λεπτά, μπορείς να περιμένεις... Cool
Ronin - Παρ 08 Ιούλ 2005, 10:01:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:
Οι λοιποι την γλυτωσαμε απο τα καραβακια (και οι προφυλακτηρες ορισμενων ξαναναπνεουν) Laughing Laughing

Ουφφφφφφφ!!!!!!!!!
vinman - Παρ 08 Ιούλ 2005, 10:14:26
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:

καραβάκια έχει όλο το 24ωρο.
Επίσης η γέφυρα θα κλείσει για 10 λεπτά...ακόμα κι αν εισαι τοσο γκαντεμης ώστε να πεσεις σε αυτα τα 10 λεπτά, μπορείς να περιμένεις... Cool

Αν ειμαι τοσο γκαντεμης και πεσω πανω στο δεκαλεπτο κλεισιμο τι να πω... Laughing Laughing Laughing
Παντως αφου ειναι ετσι ακομα και πανω στο δεκαλεπτο να πεσω,θα περιμενω... Wink Cool
Ydwr - Παρ 08 Ιούλ 2005, 10:41:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:

Από αύριο Παρασκευή έως και την Τετάρτη 13 Ιουλίου θα διακόπτεται η κυκλοφορία στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, για δέκα λεπτά, στο χρονικό διάστημα από 6.30 έως τις 8.30 το πρωί.

Vinman έγραψε:

Πλακα θα εχει ετσι οπως το υπολογιζω να μην εχει καραβακι κατα τις 6 παρα που θα εχω φτασει

Shocked Shocked Καλα θα με Silly Silly τελείως Question

Αφου θα ειναι ανοιχτη η γεφυρα ολα τα παραπανω τι τα θελετε??????
Pugakias206 - Παρ 08 Ιούλ 2005, 13:13:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ.. το είδα σημερα μολις και μαλλον δεν προλαβαινω να ερθω... Sad Παντως αν ξαναγινει camping να γινει στο Ν.Μαγνησιας που εχει εξισου ωραια μερη.. Cool
Steve - Παρ 08 Ιούλ 2005, 13:23:00
Θέμα δημοσίευσης:
Καραβάνι Λάρισας, over and off! Very happy
manosm3 - Παρ 08 Ιούλ 2005, 15:23:21
Θέμα δημοσίευσης: Κακα νεα!
Ασχημα νεα για τους απογευματινους!
Η Αττικη οδος μεχρι και τις εξοδους για εθνικη ειναι πηχτρα οπως και η εθνικη! Μολις ηρθα σπιτι και ειδα!
Καλο δρομο οπως και να εχει!
eve - Παρ 08 Ιούλ 2005, 19:09:35
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
eve έγραψε:

Καλώς να έρθεις! Very happy

Wink
STELIOS - Κυρ 10 Ιούλ 2005, 16:36:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μολις γυρισα παιδες......
Λοιπον ηταν ΦΟΒΕΡΑ, περασα πολυ ωραια με ολους και μακαρι να ειχαμε παραπανω χρονο.
Περιμενω φωτο, ντοκουμεντα, αποδεικτικα και ολα τα συναφη....
Μεσα σε ενα Σαββατοκυριακο ηπια περισσοτερες μπιρες απ'οτι εχω πιει φετος μεχρι τωρα...
Τελος παντων ειμαι πτωμα, θα τα πουμε οταν γυρισουν και οι υπολοιποι....
PoLiThS - Κυρ 10 Ιούλ 2005, 16:53:06
Θέμα δημοσίευσης:
Pugakias206 έγραψε:
Ωχ.. το είδα σημερα μολις και μαλλον δεν προλαβαινω να ερθω... Sad Παντως αν ξαναγινει camping να γινει στο Ν.Μαγνησιας που εχει εξισου ωραια μερη.. Cool

Εσυ πατριώτη πρεπει να συναντηθείς μαζί μου πρώτα για να σε περάσω ψυχοτεχνικά τεστ.
eve - Κυρ 10 Ιούλ 2005, 17:33:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία η Λευκάδα Clapping Αχ τι καλά να είχαμε κι'άλλοοοο!!!

Χάρηκα που είδα τα φιλαράκια μου και που γνώρισα νέα άτομα

Αιμιλία,Πέτρο,Στέλιο,Γίαννα,Μαρία,Αναστασία... Salute

Τον Πρόεδρο πάλι πως δεν έτυχε να τον γνωρίσω,ανεξιχνίαστο θα μείνει,μάλλον πηγαίναμε αντίθετα Razz

Αναμονή για την επόμενη τσάρκα! Onfire
Steve - Κυρ 10 Ιούλ 2005, 22:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
Μπλα μπλα.- Razz

Ε να τα λέω τώρα για 4η φορά? Twisted evil Νταξ, όποιοι δεν ήρθανε χάσανε, κλπ. κλπ. Razz

Τρελός χαβαλές, αν και σιχάθηκα την οδήγηση (5 ώρες με 2 στάσεις, κάργα στροφιλίκι, Κατάρας γαρ) αλλά το όλο τοπίο και σκηνικό με αποζημίωσε Wink

Αν και ο Picachu μας τα χάλασε λίγο, δεν πειράζει. Όπως είπε και ο αντιπρόεδρας, "Θα μας ξαναδείτε ΔΕΝ" Razz

Συγχαρητήρια σε όσους είχαν το κουράγιο να έρθουνε μέχρι εκεί... 400 χλμ δεν είναι και λίγα Wink

Eve, ποιά ήσουν εσύ? Razz Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε (νομίζω! Rolling eyes )

Όπως είπε και ο Στέλιος, πολλή μπύρα ρε παιδιά... Beer Twisted evil

Νταξ, είναι κι άλλα που θέλω να γράψω αλλά βαριέμαι... Razz
manosm3 - Κυρ 10 Ιούλ 2005, 23:39:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε καλως ηρθατε. Φοβομουν μονος μου εδω περα!!! Embarassed Embarassed
MEMsound - Δευ 11 Ιούλ 2005, 02:55:56
Θέμα δημοσίευσης:
Και το βραδυνό group των Sidobre / p206mike / Ronin / MEMsound (μετά των έταιρων ήμισί τους) επέστρεψε στις βάσεις του.

Όπως είπε και ο Steve περάσαμε πολύ καλά, όποιος δεν ήρθε έχασε, κλπ κλπ Smile colors Wink Laughing

Χάρηκα που γνώρησα από κοντά μερικούς βόρειους/ες και sorry που δεν τα είπαμε περισσότερο.

Next time. Wink

Για τους Αθηναίους που δεν πολύ βρεθήκαμε δεν ανυσηχώ....

Σε 5 μέρες θα σας ξαναδώ. Laughing

Από τους φωτογράφους αναμένω σκανδαλιστικές φωτογραφίες και ντοκουμέντα.... Whistling

Αυτά προς το παρόν .... και πάω να την πέσω σιγά σιγά... Sleeping
vinman - Δευ 11 Ιούλ 2005, 07:06:18
Θέμα δημοσίευσης:
....με πολυ απλα λογια.....
ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Ydwr - Δευ 11 Ιούλ 2005, 07:57:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορω να πω με πληρη σιγουρια και ικανοποιηση οτι ηταν ενα πανεμορφο τριημερακι, παρ'ολα τα μικρα απροοπτα και τον Στρατηγο.

Μπορει να μην ειδα το σκηνικο στην παραλια, αλλα η τρομπα και ο ποντικας της πρωτης βραδια ηταν ανεπαναληπτα. Laughing Laughing

Ενταξει δεν καταφερα να γνωρισω και να ανταλλαξω πολλες κουβέντες με άγνωστα προς εμε μέλη αλλα Julia και Liana χαρηκα πολυ που σας γνωρισα Very happy Very happy

Γενικα, ηταν ενα πανεμορφο Σαββατοκυριακο και αξιζε και με το παραπανω την οποια ταλαιπωρια.

Υ.Γ. Μανα επρεπε να γυρισεις μαζι μου. Τεσσερις ωριτσες εκανα! Wink
SnakeMJK - Δευ 11 Ιούλ 2005, 09:07:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ήταν ένα πολύ ήσυχο touring Razz

Τα καλά:
+ Ο παππούς που πήγε να πουλήσει τσαμπουκά στο καταλληλότερο άτομο Very happy
+ Ο σκύλος των Βέλγων στην αριστερή γειτονιά
+ Το μπλοκέ του Steve Smile
+ Ότι οι παρακάμψεις διοδίων ήταν σωστές κ στην επιστροφή γλίτωσα κ κίνηση Very happy
+ Ο Πόρος... Ωραία πράματα!
+ Τα κοτόπουλα της ταβέρνας της 1ης βραδιάς Cool

Τα κακά:
- Κανείς απ τους τραγουδιάρηδες, βάρδους, famestorίτες κλπ, δεν έφερε κιθάρα κ τα βράδια τα βγάλαμε με κρασί και αμπελοφιλοσοφία Confused
- Το 2ο βράδυ οι περισσότεροι ξεραθήκαμε στον ύπνο
- Είμασταν χωρισμένοι σε 3 μέρη Sad
- Δεν υπήρχε καλή επικοινωνία μεταξύ μας... Δεν είμαι πρόβατο να μου λένε που να πάω, αλλά στο Κάθισμα θα ερχόμουν.. Πήγα την Κυριακή τελικά Razz
- Τα μυρμήγκια που μου επιτέθηκαν το πρώτο βράδυ κ έπρεπε να αλλάξω γειτονιά.
- Steve, πιο ήσυχα..
- Οι Βέλγοι στην αριστερή γειτονιά Rolling eyes
- Η κίνηση που βρήκα στην επιστροφή...........3 ώρες από Κινέτα.....
- Οι συνεπιβάτες μου Mad Ούτε λάστιχο δεν ακούστηκε...

Άντε κ τον χειμώνα Πάπιγκο Very happy
Steve - Δευ 11 Ιούλ 2005, 09:14:46
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
+ Το μπλοκέ του Steve Smile
+ Τα κοτόπουλα της ταβέρνας της 1ης βραδιάς Cool

- Steve, πιο ήσυχα..

Νομίζω πως ήταν 15 λεπτά συνεχόμενης εκσπερμάτωσης η βόλτα, ε? Razz Laughing

Όσο για τα κοτόπουλα... κάτι ξέρει ο ψηλός Cool

Αυτό το πιο ήσυχα, εννοείς για την οδήγηση ή έκανα κάπου φασαρία και δεν το πήρα χαμπάρι? Confused
SnakeMJK - Δευ 11 Ιούλ 2005, 09:21:54
Θέμα δημοσίευσης:
Για την οδήγηση Very happy Αυτές οι γεμάτες 3ες μέσα στο χωριό ήταν too much Razz Αχ, αυτό το κλείδωμα-ξεκλείδωμα του μπλοκέ.. Πρέπει να το οδηγήσω!! Smile
Touristas - Δευ 11 Ιούλ 2005, 09:57:30
Θέμα δημοσίευσης:
Τα λόγια είναι περιττά Very happy Very happy

Απλά περάσαμε τέλεια λέμε ….

Και όπως λέει και το σλόγκαν

Αυτή είναι ζωή
Yahoo!Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo!

Φώτο εντός τις εβδομάδος
Steve - Δευ 11 Ιούλ 2005, 10:37:50
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Για την οδήγηση Very happy Αυτές οι γεμάτες 3ες μέσα στο χωριό ήταν too much Razz Αχ, αυτό το κλείδωμα-ξεκλείδωμα του μπλοκέ.. Πρέπει να το οδηγήσω!! Smile

Εεε... αφού ήθελε γκάζι, τί να κάνω Twisted evil Μάλλον σου κακόπεσε η βόλτα ε? Razz Laughing
LuNa - Δευ 11 Ιούλ 2005, 12:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή ήταν ζωή....
δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο....
μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες....
christhehealer - Δευ 11 Ιούλ 2005, 13:07:26
Θέμα δημοσίευσης:
Bλακεία...

Έπρεπε να κάτσω εκεί, μέχρι να πιάσουν τα κρύα τον Σεπτέμβρη!!! Sad Sad

Πάντως σήμερα το πρωί πήγα και παράγγειλα καινούριο αυτοκίνητο για όταν πάμε ξανά για camping με το club. Θα περάσω να φορτώσω κι όλο το PraktikerCarefourAlexPark και θα τον φτιάξω εγώ τον Aργύρη Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Baphomet - Δευ 11 Ιούλ 2005, 13:10:02
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα πολύ όμορφα..!! περάσαμε άψογα και ας ήταν μακριά!! όντως έπρεπε να φέρει κάποιος κιθάρα...

Ο ΒΕΛΓΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 9 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Δευ 11 Ιούλ 2005, 13:19:26
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε πάλι με τις κιθάρες... Rolling eyes

Λοιπόν, αναλαμβάνεις να φέρεις κιθάρα στο επόμενο touring και να παίξεις κιόλας... Θα σου δώσουμε μία playlist με τον Σπύρο τι θέλουμε ν' ακούσουμε, θα ξελαρυγγιάζεσαι εσύ κι εμείς θα πίνουμε τις μπύρες μας στην ρέκλα!!!! Rotfl Rotfl Rotfl
ROM206 - Δευ 11 Ιούλ 2005, 15:38:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αύτο ήταν το πρώτο μου TOURING με το PSCLUB και ήταν απίθανο...( αν και τη περίμενα πολύ πιο διαφορετική την ιδεολόγια του TOURING αλλα δεν πειράζει μου άρεσε και πάλι!!! )

Χάρηκα που γνώρισα κάποια άτομα απο κόντα και περάσαμε κάποιες ώρες μαζί ευχάριστα....!!!!( ονόματα δεν λεω γιατί είσασταν πόλλοι και βαριέμαι να γράφω)

Αν και θα ήθελα να γνώριζα και αλλα άτομα καλήτερα και να λέγαμε κάμια κουβέντα παραπάνο...αλλα δεν πείραζει στο έπομενο TOURING !!!!!

Χαιρετίσματα πολλά στην τρελλοπαρέα απο την Σαλονική...περίμενω μπουγάτσα με κρέμα...( εσύ με το κινητό...!! ΞΕΚΟΛΑ και ΚΛΕΙΣΤΟ πια...θα φας κ'άλλη πέτρα και θα σε βρώ αυτή την φορά!!! Ο έρωτας κάνει κακό...δες εμένα πως είμαι !!! Wink Wink )

Τα μόνα κάτα του TOURING....
1.Οι 7 ώρες για να πάμε.... Roll eyes
2. Κάποιοι μας με ξεχάσανε Thumb Down αλλα δεν πείραζει τους συγχωρώ γιατί είναι καλά παιδιά Thumb Left Thumbs Up Thumb right
3. Οτι δεν καταφέραμε να παίξουμε rugby ούτε ρακέτες με τον Tourist Sad
4. Η γυναίκα που όλη την ώρα φώναζε όποτε πήγαινα να πατήσω λίγο το γκάζι ή όποτε πήγαινα να κάνω κανα στροφιλίκι Sad Sad
5. Ένας μλκας που έβγαλέ ξαφνικά αλαρμ και σταμάτησε στην Εθνική την ώρα που πηγαίναμε με 130χλμ. και πλακώθηκα στα φρένα...(θα γινόταν τρελλή καραμπόλα)
6. και τέλος οι 10 ώρες που έκανα στη επίστροφη... Puke right Puke left Eek Blink NodNo
( και 1 FR Ibiza που μου άλλαξε τα φώτα...αλλα αύτο δεν το λέμε Mad Crying or Very sad )

ΥΠΕΡ :
1. Είδα εν δράση τον Νίκο.... Laughing Cool
2. Απίθανη πάρεα όλοι σας...
3. Οι κρέπες της χοντρούλας...
4. Τα μπρελόκ που μας έδιναν όλοι ( οτι πρέπει για την συλλογή μου)

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΟΒΕΡΟΙ !!!!!!! ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΕ 100000000000000 !!!!!!
Stevon - Δευ 11 Ιούλ 2005, 16:51:50
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
6. και τέλος οι 10 ώρες που έκανα στη επίστροφη...

Οι ποιές????Αυτό πώς το κατάφερες??
douf - Δευ 11 Ιούλ 2005, 17:51:24
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα πήγαν καλά,αφού δεν ήρθε και ο Πάνος Σόμπολος για να κάνει Live from Poros Beach τους ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ 40 ΑΤΟΜΩΝ Twisted evil Twisted evil σε ξαπλώστρες .Βάνδαλοι! Evil ! Evil !, αυτή την ανατροφή σας έχει δώσει το club βρε! Τέτοια σας μαθαίνουν,κακομαθημένα έ κακομαθημενα,ντροπή σας..... Thumb Down
(Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ να περάσει η ώρα) Laughing Laughing
Όλα καλά,τι ωραία περνάγαμε στην εξοχή Thumb right !Λίγο μακριά,δε λέω,αλλά άξιζε Wink .
Πάντα τέτοια, να ξελαμπικάρουμε και λίγο και να περνάμε καλά Cool .
Καλή αντάμωση με τους μακρινούς και χεραιτισμούς στους τοπικούς.
ROM206 - Δευ 11 Ιούλ 2005, 18:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
ROM206 έγραψε:

'Ασταααα....πίκρα μεγάλη !!!! Κινέτα - Ν. Σμύρνη 2.30 ώρες...
Φύγαμε 12 και φύγαμε απο Πόρο και μπήκα στο σπίτι μου στις 9.15 και...( Δεν θυμάμαι ακριβώς)
eve - Δευ 11 Ιούλ 2005, 18:59:19
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Eve, ποιά ήσουν εσύ? Razz Δεν προλάβαμε να γνωριστούμε (νομίζω! Rolling eyes )

Ποιά ήμουν?Που πήγαινα?! Tease

Δεν προλάβαμε και να γνωριστούμε! Razz Ουφ!

Next time steve Very happy
Steve - Δευ 11 Ιούλ 2005, 20:21:40
Θέμα δημοσίευσης:
Νταξ... περίμενα μια πιο συγκεκριμένη απάντηση Confused
STELIOS - Δευ 11 Ιούλ 2005, 21:53:19
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
Stevon έγραψε:
ROM206 έγραψε:

Φύγαμε 12 και φύγαμε απο Πόρο και μπήκα στο σπίτι μου στις 9.15 και...( Δεν θυμάμαι ακριβώς)

Πως τα καταφερες ???
Εμεις (εγω με Crusader και Γωγω) φυγαμε 11:20 και φτασαμε Αθηνα περιπου 17:00-17:30 (καναμε και μια σταση για φαγητο στα Goodys μετα τη γεφηρα Ριου-Αντιριου). Παντως ευτηχως αποφυγαμε τη μαζικη εισοδο των εκδρομεων, σχετικα ανετα ηρθαμε.
pygolabida - Τρι 12 Ιούλ 2005, 00:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Το 2ο βράδυ οι περισσότεροι ξεραθήκαμε στον ύπνο

Έ μα κι εσείς....εμείς σας ψάχναμε στην παραλία και κάναμε λάθος και παραλίγο να πάμε σε άσχετους ψαράδες....

Steve έγραψε:
......έκανα κάπου φασαρία και δεν το πήρα χαμπάρι?

Έκανες και το πήρες χαμπάρι... Rolling eyes κάτι νιαουρίσματα στις 4(!!) τα ξημερώματα Κυριακής.......(και μήν το αρνηθείς γιατί σε άκουσε και η συγκάτοικος.... Wink )

ROM206 έγραψε:
Η γυναίκα που όλη την ώρα φώναζε όποτε πήγαινα να πατήσω λίγο το γκάζι ή όποτε πήγαινα να κάνω κανα στροφιλίκι

Η γυναίκα σου (δώσε & χαιρετίσματα!) έχει απόλυτο δίκιο!

Εμείς στο γυρισμό ήρθαμε αρκετά γρήγορα αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι χαθήκαμε σε κάποια σημεία (όπως και στον πηγαιμό Scratch ).

Σε γενικές γραμμές έξοχα.... χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα την eve Very happy Exclamation Exclamation Exclamation και θίξαμε και θέματα γενικού ενδιαφέροντος που δέν γίνεται να αναλυθούν σε chat Wink

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τη γυναίκα του douf για κάποιες πληροφορίες που μου έδωσε, τον Μάνο vinman για τα κρουασάν Thumb Left και τον Χρήστο ThaHealer που μας παραχώρησε (μέρος) σχοινιού για τις πετσέτες μας Razz

Last but not least τη Miss Pug γιατί ήταν συγκατοικός μου & φοβερή παρέα Exclamation...ακόμη το φαγητό μοιραζόμασταν Exclamation

Μας εμπόδισαν τα βότσαλα για το rugby αλλά anyway.... Sad

Κορυφαίος διάλογος....

Παππούς: - Λεφτά Mad
Νίκος: - Φέρε Shocked

tsosmouli-boubouli χάρηκα αν και δέν μου είπατε τελικά τι ήταν η παραγγελιά Scratch

Οι γυναίκες συναγωνίστηκαν πληθυσμιακά με τους άντρες Thumb Left

Άντε και του χρόνου....

PS:Εστειλά τις photos σε όσους ήταν μέσα..... Wink
vinman - Τρι 12 Ιούλ 2005, 07:10:38
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
ROM206 έγραψε:
Stevon έγραψε:
ROM206 έγραψε:

Πως τα καταφερες ???
Εμεις (εγω με Crusader και Γωγω) φυγαμε 11:20 και φτασαμε Αθηνα περιπου 17:00-17:30 (καναμε και μια σταση για φαγητο στα Goodys μετα τη γεφηρα Ριου-Αντιριου). Παντως ευτηχως αποφυγαμε τη μαζικη εισοδο των εκδρομεων, σχετικα ανετα ηρθαμε.

Δεν τα λεει καλα ο Ιγνατιος....και θα νομιζετε οτι ημασταν 9 ωρες πισω απο ενα τιμονι... Laughing Laughing
12 και κατι φυγαμε απο τον Πορο...καναμε σταση στην Λευκαδα για διαφορα ψωνια απο οπου και αναχωρησαμε στις 14.30.....ακολουθησαμε την διαδρομη Μυτικας-Αστακος-Μεσσολογγι με δυο ακομα ολιγολεπτες στασεις και 5 παρα εικοσι ημασταν στα goody's μετα τα διοδια Πατρων.....Τα υπολοιπα παιδια εκατσαν για φαγητο και εγω με την γυναικα μου και τον χρηστο φυγαμε στις 17.15 και 19.30 ημασταν σπιτι....Τα υπολοιπα παιδια που εκατσαν για φαγητο εφυγαν πιο αργα και βρηκαν περισσοτερη κινηση... Wink Wink
vinman - Τρι 12 Ιούλ 2005, 07:14:21
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
.....τον Μάνο vinman για τα κρουασάν Thumb Left....

Να ειμαστε καλα και στο επομενο touring να φαμε πιο πολλα ακομα... Wink Wink Very happy Very happy
Steve - Τρι 12 Ιούλ 2005, 13:37:34
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Steve έγραψε:
......έκανα κάπου φασαρία και δεν το πήρα χαμπάρι?

Έκανες και το πήρες χαμπάρι... Rolling eyes κάτι νιαουρίσματα στις 4(!!) τα ξημερώματα Κυριακής.......(και μήν το αρνηθείς γιατί σε άκουσε και η συγκάτοικος.... Wink )

Κοίτα, κάτι κλ@νίδια φεύγανε που και πού... τώρα αν ακουστήκαν σαν νιαούρισμα δεν φταίω εγώ Razz

Εδώ δεν πήρανε χαμπάρι οι διπλανοί μου ρε, πήρατε εσείς 20 μέτρα παραδίπλα? Πλάκα μας κάνεις?! Mad Laughing
glf - Τρι 12 Ιούλ 2005, 14:47:30
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
eve - Τρι 12 Ιούλ 2005, 14:53:20
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Νταξ... περίμενα μια πιο συγκεκριμένη απάντηση Confused

Tι συγκεκριμένο να απαντήσω!Πλάκα έκανα,δεν νομίζω πως σε είδα κάπου,θα θυμόμουν!Στην επόμενη εκδρομούλα! Very happy
eve - Τρι 12 Ιούλ 2005, 14:58:36
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

Σε γενικές γραμμές έξοχα.... χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα την eve Very happy Exclamation Exclamation Exclamation και θίξαμε και θέματα γενικού ενδιαφέροντος που δέν γίνεται να αναλυθούν σε chat Wink

Και εγώ χάρηκα Γιάννα! Cheers
Αντε με το καλο να ξαναβρεθούμε!Θέλω και εγω φωτογραφίες ε! Wink
ROM206 - Τρι 12 Ιούλ 2005, 15:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
STELIOS έγραψε:
ROM206 έγραψε:
Stevon έγραψε:
ROM206 έγραψε:

Πως τα καταφερες ???

Δεν τα λεει καλα ο Ιγνατιος....και θα νομιζετε οτι ημασταν 9 ωρες πισω απο ενα τιμονι... Laughing Laughing
12 και κατι φυγαμε απο τον Πορο...καναμε σταση στην Λευκαδα για διαφορα ψωνια απο οπου και αναχωρησαμε στις 14.30.....ακολουθησαμε την διαδρομη Μυτικας-Αστακος-Μεσσολογγι με δυο ακομα ολιγολεπτες στασεις και 5 παρα εικοσι ημασταν στα goody's μετα τα διοδια Πατρων.....Τα υπολοιπα παιδια εκατσαν για φαγητο και εγω με την γυναικα μου και τον χρηστο φυγαμε στις 17.15 και 19.30 ημασταν σπιτι....Τα υπολοιπα παιδια που εκατσαν για φαγητο εφυγαν πιο αργα και βρηκαν περισσοτερη κινηση... Wink Wink

Ααααα...δεν έχει σημασία οι μικροστασούλες... σημασία έχει πως κάναμε σχέδον 10 ώρες για να μπούμε σπίτι μας... άσε που πονάνε ακόμα τα γόνατα μου, η μέση μου και ο κόλος μου απο τα bucket!! ( καλά μου τα λέγανε...τι τα θές τα bucket??... βάλε δέρμα να είσαι μέσα στην χλίδα... αλλα που έγω.. πέρα έβρεχε... μόλις κάνεις ταξίδι θα δείς μου λέγανε...τώρα είδα !! Crying or Very sad)
(αλλα δεν πειράζει...είναι μέσα στην κ@.λα όταν πας να μπείς σε καμία στροφή Twisted evil Twisted evil )
ROM206 - Τρι 12 Ιούλ 2005, 15:12:48
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι ακόμα ΚΑΤΑ που ξέχασα να αναφέρω για το Touring...

ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ PSCLUB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΩ ΚΟΡΝΙΖΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ !!!! Shocked Shocked

Και να μας θαυμάζουν όλοι...που είμαστε ενα τόσο τρελλό CLUB

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
bouboulis - Τρι 12 Ιούλ 2005, 15:30:25
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα πω πολλά... Περάσαμε τέλεια. Η διαδρομή ήταν πολύ καλή - είχε πολύ πράσινο και στροφές ο δρόμος! Ήταν ωραία που γνωρίσαμε όσους τελοσπάντων καταφέραμε να γνωρίσουμε, αν και δεν καταφέραμε να μιλήσουμε για κάποια πράγματα που μας απασχολούν. Την επόμενη φορά ίσως.
Pygolabida έγραψε:
tsosmouli-boubouli χάρηκα αν και δέν μου είπατε τελικά τι ήταν η παραγγελιά

Ναι ρε συ Γιάννα το ξεχάσαμε. Κρίμα... Next time Exclamation
tsosmoulis - Τρι 12 Ιούλ 2005, 15:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
πηραμε κοκκινα μπλουζο-καπελακια ομως αγαπητε bouboulino!
και φυσικα ειχαμε την τιμη (ειλικρινα) να γνωρισουμε τον ARMY.
Νικολα εισαι ολα τα λεφτα ευχαριστουμε για ολα,τα καλυτερα μας τα κρατησες για το τελος!πωπω τι παραλιακοι μεζεδες ηταν αυτοι!
ισα ισα μπηκαμε στο ferry!!τα 2 τελευταια αμαξια,εμεινε λαος εξω Shocked
και παλι thanks for everything.
Bluewinter - Τρι 12 Ιούλ 2005, 17:09:52
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα ήταν υπέροχα!! Καλή και μεγάλη παρέα!Laughing
Η διαδρομή απίστευτη.. (ειδικά όταν εχεις μπροστά σου τον Πέτρο Thumbs Up )
Ένα μπράβο και στους διοργανωτές μας που έτρεξαν και ασχολήθηκαν για να περάσουμε εμείς καλά Thumb Left
Άντε λοιπόν και στην επόμενη ακόμα καλύτερα ε??

Σημείωση : ..τελικά πήρε κανείς φράουλες?? Ha Ha
SnakeMJK - Τετ 13 Ιούλ 2005, 07:14:54
Θέμα δημοσίευσης:
Bluewinter έγραψε:
Σημείωση : ..τελικά πήρε κανείς φράουλες?? Ha Ha

ahahhahah Very happy Very happy Very happy
Εμείς σταματάγαμε κ ρωτάγαμε αν έχουν φράουλες Razz Twisted evil Razz
Touristas - Τετ 13 Ιούλ 2005, 10:47:47
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Bλακεία...

Έπρεπε να κάτσω εκεί, μέχρι να πιάσουν τα κρύα τον Σεπτέμβρη!!! Sad Sad

Πάντως σήμερα το πρωί πήγα και παράγγειλα καινούριο αυτοκίνητο για όταν πάμε ξανά για camping με το club. Θα περάσω να φορτώσω κι όλο το PraktikerCarefourAlexPark και θα τον φτιάξω εγώ τον Aργύρη Mr. Green Mr. Green Mr. Green

christhehealer - Τετ 13 Ιούλ 2005, 11:58:13
Θέμα δημοσίευσης:
Mας έπεισες τώρα με τον SportBilly...

Λες και δεν ξέρουμε που ήσουν χθες το πρωί. μόλις διάβασες ότι θα έρθω με τα Volvo τ' ανατρεπόμενα στο επόμενο camping... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
307 ARMY! - Τετ 13 Ιούλ 2005, 20:43:25
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα κι από εμένα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν στο touring για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην επιλογή μου. Επίσης πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ηγεσία του Club και ιδιαίτερα σ' όσους έτρεξαν για την υλοποίηση του touring. Ελπίζω να ήμουν καλός ξεναγός κι οικοδεσπότης, ενώ ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία το βράδυ της Παρασκευής... Πάντως ήταν θέμα τιμής και ευχαριστώ όλους όσους βρέθηκαν κοντά, για τη συμπαράσταση και κυρίως τον Πρόεδρο. Κατά τα άλλα περάσαμε φανταστικά! Γνωρίσαμε νέο κόσμο: τον άπαιχτο Ιγνάτιο με την γλυκιά κοπελιά του (γείτονες γαρ), τις όμορφες Εβρίτισες, τους θεότρελους και φανταστικούς Θεσσαλονικιούς, καθώς και τα υπόλοιπα παιδιά που λίγο, πολύ γνωριζόμασταν ήδη. Μέχρι το επόμενο touring, που ελπίζω να πέφτει κατα Πήλιο μεριά, ανυπομονώ!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους γιατί για μένα τέλος διακοπές μέχρι Σεπτέμβρη. Φιλιά πολλά!
christhehealer - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 13:10:54
Θέμα δημοσίευσης:
Λιμενάρχης έγραψε:
Μέχρι το επόμενο touring, που ελπίζω να πέφτει κατα Πήλιο μεριά, ανυπομονώ!!!

No3; Devil

Kαλύτερα Δασικό Xωριό, για να μάθετε τι θα πει χειμερινή διαβίωση ala πιεσκλαμπτελειατζιάρ, που μου θέλετε και πρωτάθλημα cart, παλιοντακότες!!!! Lol Lol Lol
MEMsound - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 13:25:30
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
....ala πιεσκλαμπτελειατζιάρ, που μου θέλετε και πρωτάθλημα cart, παλιοντακότες!!!! Lol Lol Lol

χμμμμ λάθος χρώμα...
έτσι είναι το σωστό:
πιεσκλαμπτελειατζιάρ
χιχιχιχιχιχιχιχι Tease Rotfl
Baphomet - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 13:27:03
Θέμα δημοσίευσης:
εγω περιμένω το topic με την playlist ακόμα... Cool
Steve - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 19:28:48
Θέμα δημοσίευσης:
Δημιουργήθηκε ήδη Cool
shark_zak - Παρ 15 Ιούλ 2005, 07:45:33
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Λιμενάρχης έγραψε:
Μέχρι το επόμενο touring, που ελπίζω να πέφτει κατα Πήλιο μεριά, ανυπομονώ!!!

No3; Devil

Kαλύτερα Δασικό Xωριό, για να μάθετε τι θα πει χειμερινή διαβίωση ala πιεσκλαμπτελειατζιάρ, που μου θέλετε και πρωτάθλημα cart, παλιοντακότες!!!! Lol Lol Lol

αχ τι μου θυμισες τωρα... Crying or Very sad
miss pug - Παρ 15 Ιούλ 2005, 10:49:19
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα ωραια η εκδρομουλα Ευα χαρηκα για την γνωριμια καλη και η παρεα ολων. Ηταν το δευτερο ταξιδι και σιγουρα θα ερθω και σε αλλα. Pygolabida ευχαριστω για την συμπαρασταση στο φαγητο... Very happy Φιλια σε ολους
Touristas - Κυρ 17 Ιούλ 2005, 14:29:10
Θέμα δημοσίευσης:
Μερικές φωτογραφίες
Οι πρωινοί ...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455248/0/P7080018mikri.JPG
Ε να μην φάμε και κάτι …..
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455247/0/P7080034mikri.JPG

http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455246/0/P7080038mikri.JPG
Steve - Δευ 18 Ιούλ 2005, 11:58:58
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα... για βγάλτα όλα στην φόρα σιγά σιγά Twisted evil
STELIOS - Δευ 18 Ιούλ 2005, 16:01:10
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Μερικές φωτογραφίες
Οι πρωινοί ...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455248/0/P7080018mikri.JPG
http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455247/0/P7080034mikri.JPG

http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455246/0/P7080038mikri.JPG

Access denied
Baphomet - Δευ 18 Ιούλ 2005, 16:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Touristas έγραψε:
Μερικές φωτογραφίες
Οι πρωινοί ...

Access denied

τις βλέπω κανονικά... Confused
Touristas - Δευ 18 Ιούλ 2005, 18:20:04
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Touristas έγραψε:
Μερικές φωτογραφίες
Οι πρωινοί ...

Access denied

δεν μπορεί οι περισσότεροι τις βλέπουν Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
STELIOS - Δευ 18 Ιούλ 2005, 19:38:55
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να πω??? Κ'εδω και στο Topic για τον αγωνα της Παλληνης μου βγαζει Access denied.
Το περιεργο ειναι πως τις φωτο του Crusader τις βλεπω κανονικα και ειναι κι'αυτες στο Pathfinder.
Τελος παντων, δεν καταλαβαινω γιατι...
Vaggelis - Τρι 19 Ιούλ 2005, 09:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αccess denied είτε με Mozilla, είτε με IE...
Αργύρη, δοκίμασε να δώσεις στο briefcase σου πλήρη πρόσβαση σε όλους, μέλη και επισκέπτες.....
Touristas - Τρι 19 Ιούλ 2005, 09:33:06
Θέμα δημοσίευσης:
Μα έχω αφήσει πλήρες πρόσβαση για όλους , δεν είναι η πρώτη φορά που βάζω φωτογραφίες …… Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
LuNa - Τρι 19 Ιούλ 2005, 09:48:20
Θέμα δημοσίευσης:
και γω τις βλέπω μια χαρά του Αργύρη με ΙΕ 6 Rolling eyes
Stevon - Τρι 19 Ιούλ 2005, 10:37:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μέχρι εχθές δέν τις εμφάνιζε ούτε σε εμένα αλλά τώρα είναι Ο.Κ!!!
Λέτε να περίμενε τα γενεθλιά μου??? Rolling eyes
Vaggelis - Τρι 19 Ιούλ 2005, 10:45:13
Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις δίκιο....
τώρα τις βλέπω και εγώ...... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
STELIOS - Τρι 19 Ιούλ 2005, 14:16:22
Θέμα δημοσίευσης:
A OK, τωρα τις βλεπω κ'εγω
Ghost Dog - Τρι 19 Ιούλ 2005, 14:19:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μια απο τα ιδια! Wink
pygolabida - Παρ 22 Ιούλ 2005, 07:26:33
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.geocities.com/pygolabida/leukada.jpg
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 14:06:36
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα, 5 χρόνια μετά, αν πάτε στο νησί και φέρετε κάποιες εικόνες από εκείνες που είχαμε ζήσει στο μυαλό σας, θα δείτε μια Λευκάδα διαφορετική από τότε... προς το χειρότερο Sad
volvos - Παρ 03 Σεπ 2010, 14:26:31
Θέμα δημοσίευσης:
πηγα το καλοκαιρι 9-13αυγουστου μες το πικ

ισως το χειροτερο μερος που εχω παει ποτε

εξυπηρετηση αθλια
πανακριβα
παραλιες βρομικες μεχρι σημειου να βγαζεις σπυρακια και αλλεργιες
κοσμος απειρος να σε κλοτσαει ακομα και μες τη θαλασσα
μηδεν νυχτερινη ζωη οπου πηγα βραδυ ανατολικη μερια εστω και για ενα ποτο ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ
ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΤΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ
[/img]
glf - Παρ 03 Σεπ 2010, 14:49:11
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ ευτυχώς πήγα Κεφαλονιά και ήταν μια χαρά. ούτε πολύ κόσμο.

στο πήγαινε και στο έλα που πέρασα από Λευκάδα είδα εκπληκτικά πολύ αυτοκίνητο. πρέπει να έπηξαν στον κόσμο
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 15:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πήγα σε πιο "ήρεμη" (υποτίθεται) περίοδο (28/08-02/09) λόγω δελτίου κοινωνικού τουρισμού και αργοπορημένης απόφασης και διαθεσιμότητας άδειας για διακοπές Evil

Στο Κάθισμα που ήταν η παραλία με την 1 !%^@#ταβέρνα που μας άφησε όχι και τόσο καλή εντύπωση όταν πήγαμε σαν club, πλέον έχει 5 μαγαζιά.

Όντως, οι παραλίες αν και γαλάζιες και γα**τες, όλη την ώρα είχανε φυσαλίδες βρωμιάς (τα μαγαζιά πρέπει κάπου να πετάξουν τα απόβλητα τους, ναι?), ενώ σε ξαπλώστρες δεν τόλμησα να κάτσω γιατί αν ζητούσαν και λεφτά το πιθανότερο θα ήταν να είχαμε κάποιο πολύνεκρο.

Από το 2005, ελάχιστοι δρόμοι έχουν ασφαλτοστρωθεί όπως θα έπρεπε, ιδιαίτερα σε κομβικά σημεία, ενώ τα 207 με τις 17" ζάντες, τα λυπάμαι πραγματικά αν κινούνται εκεί πέρα Rolling eyes

Στο Νυδρί που έμεινα, ιστορία μου αμαρτία μου λάθος μου μεγάλο, επειδή είναι το λιμάνι που έχει άμεση πρόσβαση στο νησί του Ωνάση (και κλάιν μάιν) πρέπει να πληρώσεις απαραίτητα τα πάντα σε 2πλές και τριπλές τιμές (σουβενίρ, δωμάτιο, φαγητό).

Την επόμενη φορά που θα πάω Λευκάδα, μάλλον θα είναι ένας ενδιάμεσος αναγκαίος σταθμός για να πάω Κεφαλλονιά...

Το μόνο που έμεινε όπως το αφήσαμε, ήταν ο Πόρος όπου κάναμε και το camping μας, με τον αριθμό από ξαπλώστρες που είχε επί 4 Embarassed
abaleo - Παρ 03 Σεπ 2010, 16:31:40
Θέμα δημοσίευσης:
το καθισμα το θυμαμαι κι εγω, μικρος, σαν την πιο όμορφη και ήρεμη παραλία...
τώρα δεν είναι ούτε να το σκέφτεσαι να κατέβεις εκεί για μπάνιο...
δυστυχώς η λευκάδα παραέπηξε, και αναμένεται να πήξει κι αλλο αν υλοποιηθούν τα σχέδια για κατασκευή καινούριου δρόμου που να φτάνει εκεί (αν και με την κρίση μαλλον θα τη γλυτώσει)
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 16:48:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ φταίει ο πολύς κόσμος.

Φταίνε οι παράνομοι που ανοίγουν μαγαζιά, στήνουν καντίνες και τροχόσπιτα, όπου τους κα^@#$σει κυριολεκτικά Sad

Λίγο παραπάνω νομοτυπία και αστυνόμευση θέλει!
dimkeras - Παρ 03 Σεπ 2010, 17:36:32
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Εγώ πήγα σε πιο "ήρεμη" (υποτίθεται) περίοδο (28/08-02/09) λόγω δελτίου κοινωνικού τουρισμού και αργοπορημένης απόφασης και διαθεσιμότητας άδειας για διακοπές Evil

Λάθος μεγάλο. Η Λευκάδα είναι "πίτα" και τον Σεπτέμβριο!

Steve έγραψε:
Στο Κάθισμα που ήταν η παραλία με την 1 !%^@#ταβέρνα που μας άφησε όχι και τόσο καλή εντύπωση όταν πήγαμε σαν club, πλέον έχει 5 μαγαζιά.

Αυτό λέγεται εξέλιξη!

Steve έγραψε:
Όντως, οι παραλίες αν και γαλάζιες και γα**τες, όλη την ώρα είχανε φυσαλίδες βρωμιάς...

Επειδή είναι κρύα τα νερά, κλάνουν τα ψάρια, δεν είναι τίποτα Laughing

Steve έγραψε:
...ενώ σε ξαπλώστρες δεν τόλμησα να κάτσω γιατί αν ζητούσαν και λεφτά το πιθανότερο θα ήταν να είχαμε κάποιο πολύνεκρο.

Ναι, γι'αυτό έχουμε κρεμασμένες πετσέτες για τα αίματα!

Steve έγραψε:
Από το 2005, ελάχιστοι δρόμοι έχουν ασφαλτοστρωθεί όπως θα έπρεπε, ιδιαίτερα σε κομβικά σημεία, ενώ τα 207 με τις 17" ζάντες, τα λυπάμαι πραγματικά αν κινούνται εκεί πέρα Rolling eyes

Μόνο στις στροφές τρέχουμε εμείς, στα υπόλοιπα προσέχουμε!

Steve έγραψε:
Στο Νυδρί που έμεινα, ιστορία μου αμαρτία μου λάθος μου μεγάλο, επειδή είναι το λιμάνι που έχει άμεση πρόσβαση στο νησί του Ωνάση (και κλάιν μάιν) πρέπει να πληρώσεις απαραίτητα τα πάντα σε 2πλές και τριπλές τιμές (σουβενίρ, δωμάτιο, φαγητό).

Γιατί πήγες Νυδρί τότε? Σε περίμενε η Αθηνά?

Steve έγραψε:
Την επόμενη φορά που θα πάω Λευκάδα, μάλλον θα είναι ένας ενδιάμεσος αναγκαίος σταθμός για να πάω Κεφαλλονιά...

Μη σταματάς καθόλου, 9 το πρωί έχει καράβι για Φισκάρδο, πέρνα "αεροπορία"!

Steve έγραψε:
Το μόνο που έμεινε όπως το αφήσαμε, ήταν ο Πόρος όπου κάναμε και το camping μας, με τον αριθμό από ξαπλώστρες που είχε επί 4 Embarassed

Κι αυτό εξέλιξη λέγεται!

Όπως κατάλαβες, άλλη φορά πρέπει να ρωτάς! Μπούφι!

dimkeras, denlafkas, Mterry
Sinanai - Παρ 03 Σεπ 2010, 17:51:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως, για να ακουστούν και καλά λόγια, πέρσι είχαμε πάει με έναν κολλητό και περάσαμε πολύ καλά. Είχαμε πάει νομίζω 1η Αυγούστου, δηλαδή σε high season, αλλά μέναμε σε ιστιοπλοϊκό στη Νικιάνα, όπου ήταν πανέμορφα. Το ωραίο ήταν ότι όταν γυρίζαμε βράδυ απ' τις - αναμενόμενα - φισκαρισμένες παραλίες - οι οποίες, όμως, αν και γεμάτες δε μας έδιναν εντύπωση τιγκαρισμένων, γιατί ο κόσμος απλωνόταν σε μεγάλη έκταση - ρίχναμε και μια βουτιά από την έξω μεριά του ντόκου, όπου το νερό ήταν κρύσταλλο, μιλάμε πεντακάθαρο. Ε, για φαγητό είχαμε βολευτεί με το "Ακρωτήριο Λευκάτα" στο Αθάνι, που είχε φοβερό φαΐ, για εξόδους στη Λευκάδα. Ένα βράδυ δοκιμάσαμε να πάμε Νυδρί, γιατί είναι το μέρος που ακούγεται πολύ. Ε, πρέπει να κάτσαμε - αποσβολωμένοι από την κακογουστιά μαγαζιών και πελατών - για 5 λεπτά; 10 λεπτά; Άντε ένα τέταρτο και, αφού κάναμε πλάκα σε έναν ιδιοκτήτη ή υπάλληλο καρακιτσάτου σκάφους, από αυτά που κάνουν το γύρο του νησιού και την έχουν δει Queen Mary II, φύγαμε. Προφανώς η Λευκάδα, όπως και πολλά άλλα μέρη ανά την Ελλάδα, έχουν πέσει θύματα ενός τύπου τουρισμού. Αν αποφασίσουμε ότι τέτοιον τουρισμό δεν τον θέλουμε, όλα θα γίνουν καλύτερα... Χλωμό, αλλά λέμε τώρα. Τρανό παράδειγμα το εξής: 7 Αυγούστου φύγαμε από Λευκάδα και πήγαμε Τζουμέρκα, στη γέφυρα της Πλάκας για βραδινό Rafting, υπό το φως της πανσέληνου. Ε, το άλλο άκρο. Ο τύπος που έχει την εταιρία Rafting και ένα ξενοδοχείο - όποιος θέλει του λέω με π.μ., μη φανεί ότι κάνω και διαφήμιση - είναι σωστός επαγγελματίας, έφτιαξε ένα χώρο με καλή - σχετικά, γιατί είμαι και αρχιτέκτονας και ικανοποιούμαι δύσκολα, τρομάρα μου - αισθητική, απίστευτη εξυπηρέτηση, τόσο που νιώθεις σαν φιλοξενούμενος σε φίλους, και όχι ότι διαμένεις σε ξενοδοχείο, έχει φτιάξει την εταιρία που προσφέρει δραστηριότητες στη φύση, γενικά, άλλη νοοτροπία, εντελώς.

Διαλέγεις και παίρνεις. Wink
Bill207 - Παρ 03 Σεπ 2010, 18:21:07
Θέμα δημοσίευσης:
επειδή τα τελευταία 2 χρόνια ανεβοκατεβαινω συνέχεια λευκάδα..
ένα είναι το μυστικό του νησιού..
πρωινό ξύπνημα..
δηλαδή, 10 η ώρα πρέπει να είσαι στην παραλία
και φυσικά φεύγεις νωρίς, όταν έχει σκάσει το πλοίο με την κρουαζιέρα και η κυρά με τους κεφτέδες στην διπλανή ξαπλώστρα..

και για φαί κτλ.. αν ψαχτείς, και σου πουν άτομα από κει, μπορείς να βρεις πολύ καλες και φτηνές λύσεις
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 19:08:42
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Λάθος μεγάλο. Η Λευκάδα είναι "πίτα" και τον Σεπτέμβριο!
Κρίμα, δεν το ήξερα!
dimkeras έγραψε:
Αυτό λέγεται εξέλιξη!
Αυτό δεν λέγεται εξέλιξη, αυτό λέγεται παράνομη ανοικοδόμηση αλλά anyway Wink
dimkeras έγραψε:
Επειδή είναι κρύα τα νερά, κλάνουν τα ψάρια, δεν είναι τίποτα Laughing
Εξυπνάδα Νο1
dimkeras έγραψε:
Ναι, γι'αυτό έχουμε κρεμασμένες πετσέτες για τα αίματα!
Εξυπνάδα Νο2
dimkeras έγραψε:
Μόνο στις στροφές τρέχουμε εμείς, στα υπόλοιπα προσέχουμε!
Εξυπνάδα Νο3
dimkeras έγραψε:
Γιατί πήγες Νυδρί τότε? Σε περίμενε η Αθηνά?
Εξυπνάδα Νο4

Νυδρί πήγα από επιλογή μου, γιατί ήταν το μόνο μέρος που βρήκα ελεύθερο από τα τηλέφωνα που είχα, την δεδομένη περίοδο.
dimkeras έγραψε:
Μη σταματάς καθόλου, 9 το πρωί έχει καράβι για Φισκάρδο, πέρνα "αεροπορία"!
Εξυπνάδα Νο5

Και 1 το μεσημέρι, και 7 το απόγευμα.
dimkeras έγραψε:
Κι αυτό εξέλιξη λέγεται!
Εξυπνάδα Νο6

Αν περάσει μια πολεοδομία και μια ΣΔΟΕ, θα σε ενημερώσω πως λέγεται!
dimkeras έγραψε:
Όπως κατάλαβες, άλλη φορά πρέπει να ρωτάς!
Ναι σίγουρα, αλλά όχι εσένα!
dimkeras έγραψε:
Μπούφι!
Ευχαριστώ για τον προσωπικό χαρακτηρισμό. Φαντάζομαι είναι απάντηση στον χαρακτηρισμό τον οποίο ΔΕΝ θυμάμαι να σου έδωσα, σωστά?
dimkeras έγραψε:
dimkeras, denlafkas, Mterry
Αν και οι 3 σας έχετε τα ίδια μυαλά, και απαντάτε με τις ίδιες εξυπνάδες-ειρωνίες, αντί να επιχειρηματολογήσετε για να υποστηρίξετε τον τόπο σας, ΑΝ αυτός που τον κατηγορεί τον τόπο σας έχει άδικο, τότε είναι αναμενόμενη η πορεία του νησιού σας.

Αν επικαλείσαι πάλι τους άλλους 2 για "υποστήριξη" χωρίς να το ξέρουν, πάλι να χαίρεσαι το μυαλό σου.

Κρίμα για ακόμα μια φορά, αλλά χαίρομαι γιατί δείχνεις έκδηλα σε όλους το πώς κατάφερε να πάει σε αυτή τη κατάσταση το παλιά πανέμορφο νησί σας...
denlafkas - Παρ 03 Σεπ 2010, 19:24:58
Θέμα δημοσίευσης:
ρε steve ξεκωλα το οτι δεν αρεσε σε εσενα δεν σημαινει οτι εχεις κ δικιο σ αυτα που λες.. παρα πολυ κοσμος ερχεται λευκαδα κ καραγουσταρει. τυχαιο ;δεν νομιζω..δεν γινονται ολα καλα κ το ξερουμε κ τα κακα τις εξελιξεις τα ξερουμε..η απαντηση που σου εδωσε ο dimkeras ηταν εντελως στα πλαισια της πλακας μην αρπαζεσαι ..το κυριοτερο για μενα{ κ εισαι απαραδεκτος γ αυτο] ειναι που ηρθες λευκαδα κ δεν περασες να πιουμε ενα καφε ..
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 19:53:35
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρα πολύ κόσμος έρχεται και καραγουστάρει, και εμείς ήρθαμε σαν club το 2005 και καραγουστάραμε, άλλοι ήρθανε κι άλλες χρονιές με αφορμή το εν λόγω touring, ή το είχανε σαν σκέψη να ξαναπεράσουν, πάλι με την ίδια αφορμή.

Εγώ έκανα προσωπικά την σύγκριση μου με το 2005, και το μόνο που ΔΕΝ είδα ήταν έστω κάποια βελτίωση. Χειρότερα σε όλα τα σημεία σαν τουρίστας και εξυπηρέτηση.

Δεν έβαλα όλα τα μέρη του νησιού στο ίδιο τσουβάλι, αλλά αναφέρθηκα μόνο σε όσα έζησα τότε και τώρα, κάνοντας σύγκριση. Και ναι, δυστυχώς ή ευτυχώς, φυσικά και έχω δίκιο εφ' όσον είμαι εγώ ο ίδιος που τα έζησα. Το αν σας αρέσει ή όχι το δίκιο μου, είναι άλλο θέμα.

Ρώτα όμως λίγο όσους ήρθανε φέτος (κάτι που έκανα και εγώ από χθες που γύρισα σε όσους γνωστούς-φίλους πήγαν Λευκάδα), πώς τους φάνηκε. Σε όσους πήγανε για πρώτη φορά, ήταν σχεδόν μέτρια η άποψη τους, σε όσους ήταν παραπάνω από πρώτη φορά, ήταν απογοητευτική η άποψη τους.

Το αν η απαντηση που σου εδωσε ο dimkeras ηταν εντελως στα πλαισια της πλακας, φάνηκε από τον προσωπικό χαρακτηρισμό που είχα την τιμή να μου δώσει, και από την παράθεση των όσων είπα με εξυπνάδες του κ^&ου!

Ναι είμαι απαράδεκτος που δεν πέρασα να πιούμε έναν καφέ, αλλά είτε το πιστεύεις είτε όχι, το σκέφτηκα αρκετές φορές να το γράψω εδώ μέσα για να κανονίσουμε ένα mini-meeting, όμως κατέβηκα με την κοπέλα μου, σε φάση που δεν θέλαμε να δούμε κανέναν πέραν από εμάς τους 2. Και πίστεψε με, μας έκανε αρκετό καλό! Smile

Και ξανατονίζω: ΑΝ δεν συμφωνείς με τον dimkeras για τα όσα είπε, ζήτα του να σε βγάλει από το τέλος και να αφήσει τον εαυτό του και τον MTerry, και να μην σε επικαλείται εν αγνοία σου.

ΑΝ συμφωνείς, τότε καλύτερα για όλους μας που ΔΕΝ τα είπαμε διότι ΔΕΝ θα είχαμε καλή συνάντηση Wink
volvos - Παρ 03 Σεπ 2010, 20:01:17
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνω με 1000 με στεβε

προσωπικα ισως ηταν το χειροτερο μερος που εχω παει ποτε διακοπες.
το μονο που μου εμεινε θετικο ηταν
το φαι σε ενα χωριο στο πουθενα (καλαμιτσι)

και το ξενοδοχειακι που εμεινα νυδρι που η γυναικα με πηρε 11 το βραδυ τη μερα που εφυγα να με ρωτησει αν εφτασα..........

οπως ειπε και ενας φιλος χαρακτηριστικα οταν πας διακοπες με ολο το αγρινιο (δεν εχω εγω κατι με το μερος) τι περιμενεις??????

υ.γ. επισης εδω και 1 μηνα κυνηγαω το τυπο που ειχα κλεισει δωματια στη πολη τα οποια ηταν τοσο αθλια που πηγα τα ειδα και εφυγα να μου επιστρεψει καποια απο τα χρηματα του δωματιου και συνεχεια δεν εχει χρονο να παει στη τραπεζα....
volvos - Παρ 03 Σεπ 2010, 20:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
αντι να στραβωνετε προσπαθηστε να διορθωσετε οτι μπορειτε μεταφεροντας αυτα τα μηνυματα

η ποιοτητα του κοσμου που ειδα στη λευκαδα
η αντιμετωπιση των μαγαζοτορων
και το στυλ του νησιου που εχει αυτη τη στιγμη για καποιο σα και μενα που παει πρωτη φορα οδηγουν προς το ΜΗΔΕΝ

και επειδη στην ελλαδα του σημερα αυτες οι αρπακολες τελειωσαν αν συνεχιστει αυτη η νοοτροπια θα σβησει και το νησι και οι μονοι πυ θα ερχονται θα ειναι οι τοπικοιεκει γυρω μπουρτζοβλαχοι
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 20:23:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τις απόψεις του volvos και του abaleo, δεν είδα να τις κάνει κανείς παράθεση ή σχολιασμό όμως... και είμαστε 3 στα 3 άτομα που πήγαμε και αποκομίσαμε τις χειρότερες εντυπώσεις φέτος.

volvos έγραψε:
οι μονοι πυ θα ερχονται θα ειναι οι τοπικοιεκει γυρω μπουρτζοβλαχοι
Όχι.

Θα συνεχίσουν να πηγαίνουν οι Ιταλοί (οι οποίοι νομίζουν ότι από το 1864 και μετά είναι ακόμα δικά τους), οι Σέρβοι, οι Βούλγαροι και οι Γερμανοί (ναι, το νησί είναι γεμάτο περισσότερο από αυτοκίνητα με τέτοιες πινακίδες, παρά με Ελληνικές, την περίοδο που πήγα). Smile
denlafkas - Παρ 03 Σεπ 2010, 20:35:22
Θέμα δημοσίευσης:
θα σου ξαναπω οτι σου εκανε πλακα μην το συνεχιζεις .. να ξερεις οτι ο χαμος φετος στην λευκαδα εγινε απο τις 15-8 εως τις 30-8!!! δεν ξερω γιατι. ρε παιδια παντου γινεται πανικος στο full της σεζον κ δεν εξυπηρετουμαστε σωστα{λαθος αλλα γινεται}.. τις διακοπες σου οπως θες τις περνας Wink..αλλα ρε φιλε στειλε ενα πμ κ ρωτα ειχαμε να σου- σας προτεινουμε πολλα. ...οσο για το νυδρι που λες εγω παρολο που εχω κ σπιτι εκει αυγουστο δεν παω... αν κ παλι ερχοσουν αρχες ιουλιου που ειχατε ερθει κ με το club τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο κοντα σε αυτα που θυμοσουν... ρε μπας κ εισαι full καψουρης κ θελεις ολο ροματζαδα Laughing Laughing
denlafkas - Παρ 03 Σεπ 2010, 20:47:06
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
αντι να στραβωνετε προσπαθηστε να διορθωσετε οτι μπορειτε μεταφεροντας αυτα τα μηνυματα

η ποιοτητα του κοσμου που ειδα στη λευκαδα
η αντιμετωπιση των μαγαζοτορων
και το στυλ του νησιου που εχει αυτη τη στιγμη για καποιο σα και μενα που παει πρωτη φορα οδηγουν προς το ΜΗΔΕΝ

και επειδη στην ελλαδα του σημερα αυτες οι αρπακολες τελειωσαν αν συνεχιστει αυτη η νοοτροπια θα σβησει και το νησι και οι μονοι πυ θα ερχονται θα ειναι οι τοπικοιεκει γυρω μπουρτζοβλαχοι
δεν στραβωνει κανενας κ αν διαβασεις αυτα που γραφω θα καταλαβεις οτι σε καποια συμφωνω, τα ξερουμε τα κακα μας..ερχεσται τον αυγουστο κ μου λετε οτι εχει πολυ κοσμο!!! ελα ρε φιλε τωρα να εισαι ανετος.. υπαρχουν κακη επαγγελματιες παντου..ασχετο αλλα ουτε κ εσενα τα πμ δουλευουν ;εγω οταν πηγα ευβοια εστειλα ενα πμ στον βαγγο κ μου εδωσε πολλες πληροφοριες.
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 20:51:42
Θέμα δημοσίευσης:
denlafkas έγραψε:
θα σου ξαναπω οτι σου εκανε πλακα μην το συνεχιζεις ..
Όχι, εσύ μην το συνεχίζεις να απαντάς εξ' ονόματος του!
denlafkas έγραψε:
ρε παιδια παντου γινεται πανικος στο full της σεζον κ δεν εξυπηρετουμαστε σωστα{λαθος αλλα γινεται}
Δεν είπαμε ότι δεν εξυπηρετηθήκαμε σωστά λόγω φόρτου εργασίας των καταστηματαρχών... αλλά λόγω υποδομής και νοοτροπίας!
denlafkas έγραψε:
αν κ παλι ερχοσουν αρχες ιουλιου που ειχατε ερθει κ με το club τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο κοντα σε αυτα που θυμοσουν...
Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω κατά πολύ, μέχρι να μου κάνεις σύγκριση με το τί θα έβλεπα πάλι αυτή την περίοδο που μου προτείνεις!
denlafkas έγραψε:
ρε μπας κ εισαι full καψουρης κ θελεις ολο ροματζαδα Laughing Laughing
Όχι, να ηρεμήσω ήθελα! Very happy
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 20:54:10
Θέμα δημοσίευσης:
denlafkas έγραψε:
ερχεσται τον αυγουστο κ μου λετε οτι εχει πολυ κοσμο!!! ελα ρε φιλε τωρα να εισαι ανετος..
Ποιός είπε για πολύ κόσμο?!
denlafkas - Παρ 03 Σεπ 2010, 21:14:33
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
denlafkas έγραψε:
ερχεσται τον αυγουστο κ μου λετε οτι εχει πολυ κοσμο!!! ελα ρε φιλε τωρα να εισαι ανετος..
Ποιός είπε για πολύ κόσμο?!
ο volvos κ ο abaleo.. καλα ολα τα αλλα αστα ,εχω πολλα να σας πω οταν κ αν βρεθουμε .. αλλα πεθαινω να μαθω σε ποιες παραλιες πηγατε κ τις βρηκατε χαλια;;;;καθε χρονο 2-3 παραλιες τις λευκαδας ψηφιζονται ως καλυτερες σε ελλαδα κ σε ευρωπη !!!που πηγατε ρε Rolling eyes Rolling eyes
COOL ALEXIS - Παρ 03 Σεπ 2010, 21:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως που πήγα Λευκάδα πριν από 3 χρόνια έχω την ίδια αρνητική γνώμη με τους υπόλοιπους. Η εξυπηρέτηση χάλια, το ξενοδοχείο με τρύπια σεντόνια κι ένα πρωινό δείγμα, το νησί στα κακά του τα χάλια και οι θάλασσες βρώμικες χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Είναι άλλο ένα παράδειγμα κακοποιημένου Ελληνικού νησιού.

Επειδή το προτιμούν και αρέσει στους υπόλοιπους δεν μου λέει κάτι. Βλέπω και βιώνω καθημερινά τις προτιμήσεις του κάθε αποβλακωμένου και ασυνείδητου Ελληνάρα.

ΥΓ Steve μην παραλείψεις να πας στο αδιάφορο Φισκάρδο να δεις την μαγκιά κλανιά του κάθε σκαφάτου νεόπλουτου και την πιασοκώλικη νοοτροπία του κάθε τούβλου που λέγεται επιχειρηματίας.
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 22:39:24
Θέμα δημοσίευσης:
denlafkas έγραψε:
αλλα πεθαινω να μαθω σε ποιες παραλιες πηγατε κ τις βρηκατε χαλια;;;;καθε χρονο 2-3 παραλιες τις λευκαδας ψηφιζονται ως καλυτερες σε ελλαδα κ σε ευρωπη !!!που πηγατε ρε Rolling eyes Rolling eyes
Ναι!

Οι 2-3 παραλίες είναι:

1. Κάθισμα
2. Εγκρεμνοί
3. Πόρτο Κατσίκι

Και στις 3, οι φυσαλίδες από τα "ψάρια που κλάνουν", ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς και ενοχλητικές, αφού όσο και να έβγαιναν προς την ακτή, πάντα ακολουθούσαν κι άλλες από πίσω. Ένας φαύλος κύκλος ΒΡΩΜΙΑΣ. (τα ΕΠΙΠΛΕΟΝ μαγαζιά που λέγαμε ότι ανοίξανε, πρέπει κάπου να πετάξουν τα απόβλητα τους, ναι?)

Επιπλέον, πήγα στις παραλίες:

4. Αγ. Νικήτας
5. Πευκούλια
6. Πόρος
7. Βασιλική

Ο Πόρος ήταν η μόνη παραλία (στην οποία πήρα κανό για 1 ώρα, ναι, την γύρισα όλη την παραλία από άκρη σε άκρη και 1 χλμ προς τα μέσα περίπου, είχε αρκετά ήρεμη θάλασσα και μπόρεσα να βγώ στα ανοιχτά), και ευτυχώς ΔΕΝ βρήκα φυσαλίδες ή βρωμιά! Το μόνο πράγμα που μου έκανε εντύπωση! Ίσως επειδή ΔΕΝ άνοιξε άλλο μαγαζί εκεί αλλά είναι μόνο όσα υπήρχαν από 5ετίας, επέτρεψε στην παραλία να μπορεί να μείνει καθαρή.

Όλες οι άλλες παραλίες, και οι 6... κλάφ' τα Χαράλαμπε Sad
COOL ALEXIS έγραψε:
ΥΓ Steve μην παραλείψεις να πας στο αδιάφορο Φισκάρδο να δεις την μαγκιά κλανιά του κάθε σκαφάτου νεόπλουτου και την πιασοκώλικη νοοτροπία του κάθε τούβλου που λέγεται επιχειρηματίας.
Eκτός του ότι γύρισα από χθες Laughing δεν παρέλειψα, πήγα στο Φισκάρδο.

Η αρχική σκέψη ήταν να κατεβάσουμε αμάξι και, μια από τις σχεδόν 6 ημέρες να την αφιερώσουμε στον γύρο της Κεφαλλονιάς. Η σκέψη εγκαταλείφθηκε όπως ακριβώς δημιουργήθηκε, λόγω του ότι θες 7 ευρώ το άτομο από Βασιλική για Φισκάρδο ( 7 + 7 = 14 x 2 = 28 euro) και 33 ευρώ το αμάξι (33 x 2 = 66 euro), σύνολο 94 ευρώ.

Αντ' αυτού, βολευτήκαμε με την κρουαζιέρα από το Νυδρί, με 20 ευρώ το άτομο (μας πιάσανε τον κώλο στο πρακτορείο, στο καράβι μπροστά τα δίνανε 15 το άτομο), και μας άφησαν στο Φισκάρδο για 50 λεπτά.

Στα 50 λεπτά που κάτσαμε εκεί, στο μοναδικό σημείο του νησιού που έμεινε ανέπαφο από τον μεγάλο σεισμό, είδα όλα τα "γραφικά μαγαζιά και σπίτια" με καρέκλες και τραπέζια του ΙΚΕΑ ή από άλλα μαγαζιά με έτος παραγωγής το 2007 το πολύ, και σπίτια που φαίνοταν ότι βάφτηκαν φέτος, ή κάθε χρόνο τρώνε φρεσκάρισμα για τις ανάγκες του τουρισμού, να δείχνουν ωραία.

Οι τιμές στα φαγητά, ακριβότερες και από το Νυδρί και το κέντρο της Λευκάδας.
denlafkas - Σαβ 04 Σεπ 2010, 08:46:15
Θέμα δημοσίευσης:
δεν μιλας σοβαρα .. για οποιον εχει παει η τουλαχιστον εχει δει φωτογραφιες απο τις συγκεκριμενες παραλιες ειναι παρα πολυ ευκολο να καταλαβει οτι δεν γινεται να εχουν βρωμιες .ειναι στο ανοιχτο πελαγος {προς ιταλια}χωρις ορμους κ φυσικα λιμανια {νερα που ανακυκλωνονται συνεχως}με ελαχιστα μαγαζια κ επιπλεον δεν ειναι κατοικιμενες περιοχες ..αυγουστο μηνα παντα εχει κυμα εκει . αν θες ηρεμη θαλασσα πας αλλου πχ αγιοφιλη , αμμουσω κτλ. επισης τα μαγαζια αναλογικα ειναι λιγοτερα απο τον μικρο γιαλο που ειναι πολυ κλειστο κ κατοικιμενο μερος εσυ λες οτι ηταν καθαρα πως γινεται αυτο;;.. μαλλον κανεις λαθος κ μπερδευεις το ανακατεμα που κανει η θαλασσα οταν εχει κυμα με τη βρωμια Crying or Very sad
Sinanai - Σαβ 04 Σεπ 2010, 08:50:01
Θέμα δημοσίευσης:
Βλέπω με το κυάλι ένα κύμα οργής από τη Λάρισα, με φυσαλίδες μπαρμπουνιών που κλάνουν στην κορυφή του, να διασχίζει την Ελλάδα εγκάρσια και να καταφτάνει στο Ιόνιο... Laughing
MTerry - Σαβ 04 Σεπ 2010, 11:34:13
Θέμα δημοσίευσης:
OTI EΓPAΨE O dimkeras TA EΓPAΨE KAI ΓIA TOYΣ 3 MAΣ ΓIA ΠΛAKA KAI AYTO ΦAINETAI . . . Very happy
ΔEN EINAI KAI TOΣO XAΛIA TO NHΣI . . . ! ! !
TO ΠIO ΣΩΣTO EINAI NA ENHMEPΩNEΣAI ΠPΩTA AΠO KAΠOIOYΣ ΠOY ZOYNE EKEI . . . ΓIA NA ΠEPAΣEIΣ ZAXAPH Very happy

sorry ΓIA TA KEΦAΛAIA
Steve - Σαβ 04 Σεπ 2010, 12:12:39
Θέμα δημοσίευσης:
denlafkas έγραψε:
δεν μιλας σοβαρα .. για οποιον εχει παει η τουλαχιστον εχει δει φωτογραφιες απο τις συγκεκριμενες παραλιες ειναι παρα πολυ ευκολο να καταλαβει οτι δεν γινεται να εχουν βρωμιες.
Τις φωτογραφίες τις βγάζουνε σε στιγμές ηρεμίας της θάλασσας, όταν είναι καθαρές χωρίς φύκια, και πέφτει και το απαραίτητο Photoshop.

Εσύ που είσαι και ντόπιος, για πες μας, είναι ίδια η εικόνα της παραλίας με αυτή στην φωτογραφία? Σε περίπτωση που απαντήσεις ναι, θα βάλω φωτογραφία που τράβηξα για να φανεί η αλήθεια.
denlafkas έγραψε:
ειναι στο ανοιχτο πελαγος {προς ιταλια}χωρις ορμους κ φυσικα λιμανια {νερα που ανακυκλωνονται συνεχως}με ελαχιστα μαγαζια κ επιπλεον δεν ειναι κατοικιμενες περιοχες
Αυτά παλιά, μέχρι το 2005. Τώρα ο ένας είναι πάνω στον άλλο (από κατοικημένες περιοχές) και τα μαγαζιά πλέον είναι υπερβολικά σε αριθμό για την έκταση της οποιασδήποτε παραλίας. Και τα μαγαζιά αντί να μπούνε στο δίκτυο ύδρευσης - αποχέτευσης της Λευκάδας, προτιμάνε να βγάζουν αγωγό και να τα πετάνε στην θάλασσα. Τους βγαίνει αρκετά οικονομικότερα.
denlafkas έγραψε:
..αυγουστο μηνα παντα εχει κυμα εκει .
Δεν παίζει ρόλο ο μήνας αλλά οι καιρικές συνθήκες για το κύμα Rolling eyes
denlafkas έγραψε:
αν θες ηρεμη θαλασσα πας αλλου πχ αγιοφιλη , αμμουσω κτλ. επισης τα μαγαζια αναλογικα ειναι λιγοτερα απο τον μικρο γιαλο που ειναι πολυ κλειστο κ κατοικιμενο μερος
Ήταν λιγότερα. Παλιά. Τώρα είναι περισσότερα από τον Μικρό Γιαλό.
denlafkas έγραψε:
εσυ λες οτι ηταν καθαρα πως γινεται αυτο;;..
Έτσι το πέτυχα την συγκεκριμένη στιγμή. Καθαρό.
denlafkas έγραψε:
μαλλον κανεις λαθος κ μπερδευεις το ανακατεμα που κανει η θαλασσα οταν εχει κυμα με τη βρωμια Crying or Very sad
Νομίζω, λέω τώρα, ότι στα 25 μου ξέρω να ξεχωρίσω τις άσπρες φυσαλίδες από τα κύματα που εξαφανίζονται στην χειρότερη περίπτωση μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, από τις κίτρινες-καφέ φυσαλίδες που μένουν εκεί μέχρι να τις ξεβράσει το κύμα στην παραλία. Νομίζω.
Steve - Σαβ 04 Σεπ 2010, 12:14:59
Θέμα δημοσίευσης:
MTerry έγραψε:
OTI EΓPAΨE O dimkeras TA EΓPAΨE KAI ΓIA TOYΣ 3 MAΣ ΓIA ΠΛAKA KAI AYTO ΦAINETAI . . . Very happy
Δεν τον σώζετε όσο και να προσπαθείτε. Χαίρομαι που ασπάζεστε τις απόψεις του Wink
MTerry έγραψε:
ΔEN EINAI KAI TOΣO XAΛIA TO NHΣI . . . ! ! !
Δεν ΗΤΑΝ τόσο χάλια το νησί. ΕΓΙΝΕ χάλια με την πάροδο του χρόνου, την απερισκεψία και την έλλειψη αστυνόμευσης/ελέγχου.
MTerry έγραψε:
TO ΠIO ΣΩΣTO EINAI NA ENHMEPΩNEΣAI ΠPΩTA AΠO KAΠOIOYΣ ΠOY ZOYNE EKEI . . . ΓIA NA ΠEPAΣEIΣ ZAXAPH Very happy
Σαφώς! Για προτείνετε μας τώρα λοιπόν, εκ των υστέρων, τί θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει για να περάσουμε ζάχαρη?
MTerry έγραψε:
sorry ΓIA TA KEΦAΛAIA
Με το συμπάθειο! Smile
denlafkas - Σαβ 04 Σεπ 2010, 12:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
εισαι εντελως λαθος τα μαγαζια στο καθισμα ειναι τα ιδια κ ειναι λιγα σε σχεση με το μεγεθος της παραλιας. μια αναζητηση στο google να εκανες θα εβλεπες τι ειναι οι φυσαλιδες ... πραγματικα δεν εχω ξανακουσει κανενα να υποστιριζει κατι τετοιο..η διαφορα ειναι οτι υπαρχουν καντινες κ ομπελες κ ναι βαλε φωτογραφια αν εχεις..πρεπει να ξερεις οτι τον αυγουστο παντα εχει αερα αυτο ειναι το στανταρ, οι θαλασσινoi του club ξερουν..ο dimkεras εκανε πλακα γιατι ακριβως ηξερε οτι θα αρπαχτης {τι παραξενο}.. ξεκωλα Laughing .
Bill207 - Σαβ 04 Σεπ 2010, 13:30:57
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πάντως τις συγκεκριμένες φυσαλίδες τις έβλεπα να εμφανίζονται όταν εμφανίζονταν και τα "καραβάκια" που κάνανε τις κρουαζιέρες γύρω από το νησί και σταματάνε σε κάποιες παραλίες όπως το πόρτο κατσίκι..
ίσως πρέπει να καταλάβουν ότι μόνο κακό κάνουν αυτά τα καράβια που αντί για 100 άτομα που πρέπει να έχουν μέσα, φορτώνουν 500...
volvos - Σαβ 04 Σεπ 2010, 16:46:28
Θέμα δημοσίευσης:
kaθισμα
εγκρεμνοι
πορτο κατσικι

εκει πηγα και εγω
ηταν και οι τρεις παρα πολυ ανακατεμενες απο τη φουσκοθαλασσια
με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ και απιστευτη βρομα

στους εγκρεμνους αν θυμαμαι καλα ηταν που βγαλαμε σπυρακια και εγω και κοπελα μου ....

μπορω να πω οτι το καθισμα ηταν η πιο νορμαλ απο τις τρεις για να καταλαβετε οσοι ειστε απο εκει τι βρηκαμε μεσα.....

ΕΠΙΣΗΣ 8ΕΥΡΩ ΤΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ
και αυτο 6 το απογευμα που πηγαμε
εχε χαρη που ηταν εξω φρενων η κοπελα μου με οτι ειχαμε συναντησει στο νησι και το βουλωνα γιατι εγω ειχα προτεινει να παμε λευκαδα αλλιως θα ειχα παιξει μπουκετα με το τυπο καθισμα να χρεωνει στις 6 το απογευμα τοσα λεφτα τη ξαπλωστρα

υ.γ. τα ιδια και χειροτερα εζησα και παργα που ειχα παει πριν 10χρονια και ηταν τελεια.... απιστευτος γυφτοκοσμος ενα πραμα σα φαληρακι να βλεπεις 15χρονα να πηδιουνται στη παραλια και βρωμα παντου

υ.γ.2/ ευτυχως ημνουν τυχερος και καταφερα και πηγα παξους αντιπαξους που απλα ειναι απο αλλο πλανητη τα μερη
ειδικα αντιπαξοι παιζει να ειναι η καλυτερη παραλια που εχω παει στη ζωη μου....η συγκριση της με τις παραλιες της λευκαδας ειναι σα να ανοιγει πορσε gt2 με τον στεβε
sps - Σαβ 04 Σεπ 2010, 19:25:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτα που περιγραφουν παντως ο Steve και ο volvos δεν μου κανουν καθολου εντυπωση, γιατι περιγραφουν την ελληνικη πραγματικοτητα του τουρισμου σε ολα τα μερη της ελλαδος.
Δλδ βγαλτε το Λευκαδα, και βαλτε Χανια, Ροδο, Παρο ή οτι αλλο θελετε.
Την ιδια εικονα δε θα συναντησετε σε εξυπηρετηση, μαγαζια, φαγητα, ξαπλωστρες κλπ?

Αρα καταληγουμε σε αυτα που λεει ο sinanai και ο volvos πως αν δεν αλλαξει η νοοτροπια των ελληνων ξενοδοχων θα χαθει ο μεσος ελληνας τουριστας.
προσωπικα ακομα χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν μπορεσα να παω Σεϋχελλες με τον κουνιαδο μου με 880 € το ατομο για 7 μερες!
Steve - Σαβ 04 Σεπ 2010, 22:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
που δεν μπορεσα να παω Σεϋχελλες με τον κουνιαδο μου με 880 € το ατομο για 7 μερες!
Gay! Silly
COOL ALEXIS - Σαβ 04 Σεπ 2010, 23:34:45
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

ΕΠΙΣΗΣ 8ΕΥΡΩ ΤΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ

Έχεις δίκιο από δώδεκα ξεκινάει και ανεβαίνει...

Απλά σκέψου ότι όλοι προσπαθούν να κάνουν την αρπαχτή για όσο μπορούν και όλοι θέλουν το νησί τους να μοιάσει με την Μύκονο που είναι ένα ΑΙΣΧΟΣ.

Ζούμε σε ένα διαμάντι και το έχουμε καταντήσει σαν τον κώλο της μαϊμούς Exclamation
volvos - Κυρ 05 Σεπ 2010, 09:33:38
Θέμα δημοσίευσης:
ποτε ξανα διακοπες ελλαδα...........
Πάνος - Κυρ 05 Σεπ 2010, 10:27:02
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Aυτο κανω εδω και 3 χρονια.(3 απανωτα καλοκαιρια).
Οι μοναδικες μου διακοπες εν Ελλαδι ειναι στην Ελαφοννησο camping.

Δεν σχολιαζω τα πιο πανω μιας και δεν εχω παει Λευκαδα.
Μια προτροπη:

Μην ερθετε ποτε διακοπες Μεσσηνια και ξυπνησετε τους εδω επιχειρηματιες.
Μια χαρα ειναι εδω, ολα τσαμπα,σε ξαπλωστρες,παροχες κτλ με τιμες κατω τους κοστους και παραλιες που θα ζηλευαν και οι πιο ξακουστες και βραβευμενες θαλασσες της Μεσογειου.
Γιατι να αλλαξει αυτο; Wink
sps - Κυρ 05 Σεπ 2010, 12:17:37
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:
volvos έγραψε:

Μην ερθετε ποτε διακοπες Μεσσηνια και ξυπνησετε τους εδω επιχειρηματιες.
Μια χαρα ειναι εδω, ολα τσαμπα,σε ξαπλωστρες,παροχες κτλ με τιμες κατω τους κοστους και παραλιες που θα ζηλευαν και οι πιο ξακουστες και βραβευμενες θαλασσες της Μεσογειου.
Γιατι να αλλαξει αυτο; Wink

Thumbs Up
Δεν ειναι τυχαιο οτι το καλυτερο μπανιο φετος το εκανα κατω απο το σπιτι μου στο Πεταλιδι σε μια θαλασσα που την τρωω στη μαπα 30 χρονια!

Steve έγραψε:
sps έγραψε:
που δεν μπορεσα να παω Σεϋχελλες με τον κουνιαδο μου με 880 € το ατομο για 7 μερες!
Gay! Silly

Splat
denlafkas - Δευ 06 Σεπ 2010, 08:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
οταν ο αλλος λεει οτι εβγαλε σπυρακια στους εγκρεμνους {παραλια 5χλμ πελαγος κανονικο} χωρις καμια ανθρωπινοι δραστηριοτητα τοτε καλυτερα να μην απαντας... Crying or Very sad
dimkeras - Δευ 06 Σεπ 2010, 08:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε μαλ**α Στήβ,

είπαμε να σχολιάσουμε χιουμοριστικά το ποστ σου και το γ@μησες και ψόφησε.

Ναι, ήμασταν και οι τρεις όταν το διαβάσαμε αλλά σου απάντησα εγώ επειδή έχουμε πει και 2-3 κουβέντες τόσα χρόνια στο φόρουμ, έστω κι αν δε συναντηθήκαμε ακόμη, με σκοπό να μην παρεξηγηθείς (πράγμα που τελικά έγινε). Σε volvo και abaleo που δεν έχω το ίδιο θάρρος μ'εσένα, δεν απάντησα.

Αυτά που λες δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα (ίσως λίιιιιγο φουσκωμένα) αλλά δεν ξέρω και πολλά τουριστικά μέρη που να ξέφυγαν από την νοοτροπία αυτή -δυστυχώς. Είδα τόσα χρόνια τί "ωραία" που περνάω σε όσα νησιά πηγαίνω. Μοναδική εξαίρεση η Θάσος.

Ούτε από τον τουρισμό ζω, ούτε και με νοιάζει αν η Λευκάδα θα ψηφιστεί ως 1ος ή τελευταίος αγαπημένος προορισμός για φέτος, σκασίλα μου. Όσο σνομπάρεις εσύ το μέρος αυτό, άλλο τόσο το σνομπάρω κι εγώ που ζω εδώ τα τελευταία 15 χρόνια. Και η νοοτροπία με χαλάει εξίσου. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν ευθύνομαι εγώ γι'αυτό.

Ο αφρός από τα καραβάκια ή από τα μαγαζιά ή από ό,τι τέλος πάντων λέτε ότι είναι, θα σας πληροφορήσω ότι ΔΕΝ είναι από αυτά. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, ελάτε για καφέ να σας τα εξηγήσω. Όπως επίσης και γιατί τον χειμώνα ΔΕΝ υπάρχει αυτό το φαινόμενο.

Το αντίστροφο ισχύει για τον Μικρό Γυαλό και τον Πόρο, γι'αυτό και δεν έχει αφρό. Αλλά τα νερά δεν είναι τόσο καθαρά όσο νομίζεις.

Από τιμές φέτος είμαστε χαμηλότερα από τα υπόλοιπα νησιά, πλην της Ζακύνθου, στα πάντα. Κι έχεις άδικο σ'αυτό που λες.

Το ότι είχες σκοπό να έρθεις Λευκάδα με την κοπέλα σου και να μην πεις τίποτα, δικαίωμά σου. Και κατά τη γνώμη σου, καλά έκανες. Αλλά θα μπορούσες να στείλεις ένα πμ, να πάρεις ένα τηλέφωνο, να ρωτήσεις τέλος πάντων δυο πραγματάκια πριν έρθεις για να σε κατευθύνουμε και να μην ξενερώσεις αλλά να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται, τηρουμένων των αναλογιών. Και πίστεψέ με, αν ρωτούσες οποιονδήποτε από τους τρεις που υπέγραψαν το πρώτο ποστ-"απάντηση" στο δικό σου, θα σε κατήυθυναν σωστά.

Για τη φωτογραφία της παραλίας, δε χρειάζονται φωτοσόπια και ιστορίες. Πάντα πρωί, με τον ήλιο ψηλά και χωρίς πολύ κόσμο. Φαίνεται εξάλλου.

Α, και να σε ενημερώσω για μια από τις πιο ξακουστές παραλίες της Ελλάδας (εκτός Λευκάδας) ότι αρχές Αυγούστου κολυμπούσαμε ανάμεσα σε φύκια, μπουκάλια, σακούλες, σκατούλες, κυλότες και σερβιέτες. Σιχαθήκαμε και φύγαμε, κι ας είχαμε δώσει ένα ζεστό 10ευρο 5 λεπτά νωρίτερα.

Παντού υπάρχουν τα καλά και τα κακά. Γι'αυτό και πρέπει να ρωτάς.

υγ1: Ο μόνος λόγος που μπήκα αυτή τη στιγμή -από τη δουλειά κιόλας που δεν το συνηθίζω- είναι για να σου λύσω τις απορίες και να σταματήσεις αυτό τον ατέρμονο παροξυσμό που άρχισες. Γιατί μίλησα με denlafkas και ΜTerry και μου είπαν ότι παρεξηγήθηκες και δε σε κάνουν καλά. Δεν είχα πρόθεση να σε πικάρω και νόμιζα πως θα το καταλάβαινες το χιούμορ μου. Αν δε το κατάλαβες και σε έθιξα, να με συγχωρείς. Άλλη φορά θα προσέχω περισσότερο.

υγ2: Δεν έχω ίντερνετ και γι'αυτό δε μπαίνω, μη νομίζεις ότι κρύβομαι κιόλας. Δεν έχω λόγο. Απλά δε ξέρω πότε θα ξαναμπώ στο φόρουμ.

υγ3: Τον volvo με τους μπουρτζόβλαχους δεν τον σχολιάζω καθόλου. Απλά κάποιοι είναι βλάχοι και κάποιοι γαλαζοαίματοι σ'αυτή τη χώρα.

υγ4: Sinanai, τα μπαρμπούνια δεν κλάνουν, γι'αυτό είναι κόκκινα! Embarassed
SnakeMJK - Δευ 06 Σεπ 2010, 09:29:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες... μην σας πιάνει απογοήτευση Razz

φέτος πήγα Σύβοτα (Θεσπρωτίας, γιατί έχει κ η Λευκάδα από αυτά Razz)...!

ένα πραγματικά μαγευτικό μέρος, όπου μέχρι πριν 2 μήνες δεν ήξερα που βρισκόταν στο χάρτη.

- πολλές κ μικρές παραλίες που πας μόνο με καραβάκι (νοικιάζεις ένα για όλη μέρα με 50 ευρώ ή πας με "ταξί" με 6 ευρώ). στις μισές από αυτές τις παραλίες πιθανότατα να έχει ελάχιστο κόσμο ή καθόλου, οπότε ζεις εντελώς πριβέ καταστάσεις. μόνο η παραλία "πισίνα" είχε αρκετό κόσμο, οπότε καλύτερα εκεί να άραζες με καραβάκι στα ανοιχτά. φουλ πολεμοφόδια φορτωμένο το καραβάκι, ρίχνεις άγκυρα, απλώνεις πετσέτα κ τέλος... παράδεισος!

- σε καμία παραλία από αυτές που πας με καραβάκι δεν υπάρχει ίχνος πολιτισμού. ξαπλώστες, ομπρέλες, σαλεπάκια, πουθενά! παντού πεντακάθαρα κ δεν είδα σε καμία παραλία το φυσικό φαινόμενο της.... κλανιάς του μπαρμπουνιού Razz

- πολιτισμένος κόσμος, κατά 95% ιταλοί οικογενειάρχες...

- τιμές φθηνές! για "τουριστικό" μέρος σίγουρα... ενδεικτικά, πήγα στην ταβέρνα "steak house" (ναι είναι διαφήμιση, γιατί είναι φοβερός ο τύπος), τα περισσότερα κυρίως πιάτα είχαν 7 ευρώ, σαλάτες 3-4 ευρώ κλπ. φάγαμε-ήπιαμε 4 άτομα φουλ φαγητό με λιγότερα από 50 ευρώ! αυτό σε νησί δεν γίνεται ούτε με σουβλάκια. φανταστείτε ο τυπάρας, επειδή σε μια μερίδα δεν ήταν αρκετά μεγάλη όσο την ήθελε (ήταν κανονική βέβαια σε μέγεθος!) μας έφερε κ 2ο πιάτο έξτρα μερίδα.

ακόμα κ απ το ξενοδοχείο είμαι πολύ ευχαριστημένος. φιλόξενοι άνθρωποι παντού μέσα στο χωριό, σου έπιαναν συνεχώς την κουβέντα. γενικά, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. του χρόνου σίγουρα θα ξαναπάω!
έχω βάλει κ 2-3 φώτος στο FB μου για να καταλάβετε για το πόσο γα**τες παραλίες έχουν τα Σύβοτα.
τώρα με την εγνατία οδό, θα ανέβει ακόμα περισσότερο το μέρος, οπότε είναι να το προλάβεις πριν καταστραφεί κ αυτό...
smoki - Δευ 06 Σεπ 2010, 10:36:43
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Παίδες... μην σας πιάνει απογοήτευση Razz

φέτος πήγα Σύβοτα (Θεσπρωτίας, γιατί έχει κ η Λευκάδα από αυτά Razz)...!

ένα πραγματικά μαγευτικό μέρος, όπου μέχρι πριν 2 μήνες δεν ήξερα που βρισκόταν στο χάρτη.

- πολλές κ μικρές παραλίες που πας μόνο με καραβάκι (νοικιάζεις ένα για όλη μέρα με 50 ευρώ ή πας με "ταξί" με 6 ευρώ). στις μισές από αυτές τις παραλίες πιθανότατα να έχει ελάχιστο κόσμο ή καθόλου, οπότε ζεις εντελώς πριβέ καταστάσεις. μόνο η παραλία "πισίνα" είχε αρκετό κόσμο, οπότε καλύτερα εκεί να άραζες με καραβάκι στα ανοιχτά. φουλ πολεμοφόδια φορτωμένο το καραβάκι, ρίχνεις άγκυρα, απλώνεις πετσέτα κ τέλος... παράδεισος!

- σε καμία παραλία από αυτές που πας με καραβάκι δεν υπάρχει ίχνος πολιτισμού. ξαπλώστες, ομπρέλες, σαλεπάκια, πουθενά! παντού πεντακάθαρα κ δεν είδα σε καμία παραλία το φυσικό φαινόμενο της.... κλανιάς του μπαρμπουνιού Razz

- πολιτισμένος κόσμος, κατά 95% ιταλοί οικογενειάρχες...

- τιμές φθηνές! για "τουριστικό" μέρος σίγουρα... ενδεικτικά, πήγα στην ταβέρνα "steak house" (ναι είναι διαφήμιση, γιατί είναι φοβερός ο τύπος), τα περισσότερα κυρίως πιάτα είχαν 7 ευρώ, σαλάτες 3-4 ευρώ κλπ. φάγαμε-ήπιαμε 4 άτομα φουλ φαγητό με λιγότερα από 50 ευρώ! αυτό σε νησί δεν γίνεται ούτε με σουβλάκια. φανταστείτε ο τυπάρας, επειδή σε μια μερίδα δεν ήταν αρκετά μεγάλη όσο την ήθελε (ήταν κανονική βέβαια σε μέγεθος!) μας έφερε κ 2ο πιάτο έξτρα μερίδα.

ακόμα κ απ το ξενοδοχείο είμαι πολύ ευχαριστημένος. φιλόξενοι άνθρωποι παντού μέσα στο χωριό, σου έπιαναν συνεχώς την κουβέντα. γενικά, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. του χρόνου σίγουρα θα ξαναπάω!
έχω βάλει κ 2-3 φώτος στο FB μου για να καταλάβετε για το πόσο γα**τες παραλίες έχουν τα Σύβοτα.
τώρα με την εγνατία οδό, θα ανέβει ακόμα περισσότερο το μέρος, οπότε είναι να το προλάβεις πριν καταστραφεί κ αυτό...

Λογω οτι εχω σπιτι στην Πλαταρια (η διασταυρωση για τα Συβοτα) και επισκεπτομαι τα Συβοτα απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, η ουσιαστικη αναπτυξη τους (μεγαλες ξενοδοχειακες μοναδες) ξεκινησε πριν μια πενταετια περιπου και εχει γινει σωστη δουλεια γιατι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι γαλλικες η ιταλικες ιδιοκτησιες και τα τελευταια χρονια εχει αυξηθει η κινηση λογω, οπως πολυ σωστα ειπε ο Ζησης, εγνατιας οδου με τους βορειοελλαδιτες τουριστες οι οποιοι ειναι οι επισκεπτες του Σαββατοκυριακου. Επισης, λογω οτι τα Συβοτα ηταν απο τα λιγα μερη της Θεσπρωτιας που ειχαν πριν 15 χρονια οργανωμενη μαρινα ειναι απο τα πιο γνωστα και αγαπημενα μερη των Ιταλογερμανων που εκαναν διακοπες με κοτερα (τωρα ειναι η Πλαταρια γτ δεν πληρωνουν στην μαρινα Laughing Laughing ) οι περισσοτεροι απο αυτους προλαβαν και πηραν και γη σε εξευτελιστικες τιμες εκεινη την εποχη, γιαυτο και καθε καλοκαιρι γεμιζει η Ηγουμενιτσα με αυτοκινητα ιταλων και γερμανων. Παντως ωραιο χωριο και ακομα πιο ηρεμο με ωραιες παραλιες ειναι και η Περδικα (μετα τα Συβοτα στον παραλιακο δρομο για Παργα). Αν και το 80% της παρακτιας ζωνης της Θεσπρωτιας ειναι παραλιες διαμαντια με καταγαλανα κρυσταλλινα νερα με το δασος να φτανει μεχρι την θαλασσα αλλα με μονο μειονεκτημα (πλεονεκτημα για αλλους) οτι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι με βοτσαλα και πετρες και οχι αμμουδια λογω των βουνων
crusader - Δευ 06 Σεπ 2010, 14:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
μετά το 2005 και την 3ήμερη εκδρομή με το club είπα να ξαναπάω Λευκάδα φέτος κι εγώ να την γυρίσω καλύτερα..
έκατσα 1 εβομάδα και πήγα παντού και αυτό που έχω να πω είναι ότι ψιλο-απογοητεύτηκα.. εντάξει δεν ήταν και χάλια αλλά γενικά είναι πολύ υπερ-εκτιμημένη όπως την παρουσιάζουν, από αυτό που βρίσκεις τελικά.
Ειδικά οι παραλίες.. όπως τα έγραψε ο ψηλός. Πολύ ωραίες σαν τοπίο από ψηλά, πολύ βρώμικες από κοντά!

Επίσης, συμφωνώ με Ζήση για Σύβοτα, Πέρδικα, Πλαταριά και πέριξ..
Τα γύρισα πέρυσι τα μέρη και έμεινα μαλ**ας με όλα! Από τις καλύτερες διακοπές που έχω κάνει! Όποιος δεν έχει πάει να σπεύσει. Wink
Steve - Δευ 06 Σεπ 2010, 15:28:30
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Βρε μαλ**α Στήβ,

είπαμε να σχολιάσουμε χιουμοριστικά το ποστ σου και το γ@μησες και ψόφησε.
Ναι ναι, το είδαμε το χιούμορ! Άφθονο!
dimkeras έγραψε:
με σκοπό να μην παρεξηγηθείς (πράγμα που τελικά έγινε).
Με τον τρόπο που τα είπες και με την θέση που έλαβες, ναι, τελικά έγινε.
dimkeras έγραψε:
Αυτά που λες δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα (ίσως λίιιιιγο φουσκωμένα)
Δυστυχώς, δεν είναι φουσκωμένα, το έχουν επιβεβαιώσει 5 άτομα ήδη.
dimkeras έγραψε:
αλλά δεν ξέρω και πολλά τουριστικά μέρη που να ξέφυγαν από την νοοτροπία αυτή -δυστυχώς. Είδα τόσα χρόνια τί "ωραία" που περνάω σε όσα νησιά πηγαίνω. Μοναδική εξαίρεση η Θάσος.
Κρίμα, διότι εγώ έκανα μια σύγκριση του τότε (2005) με το τώρα (2010) σε ένα συγκεκριμένο νησί σε συγκεκριμένα μέρη αυτού.
dimkeras έγραψε:
Όσο σνομπάρεις εσύ το μέρος αυτό, άλλο τόσο το σνομπάρω κι εγώ που ζω εδώ τα τελευταία 15 χρόνια. Και η νοοτροπία με χαλάει εξίσου. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν ευθύνομαι εγώ γι'αυτό.
Δεν το σνομπάρω, το ξαναλέω ότι έκανα μια απλή σύγκριση. Το ότι δεν ευθύνεσαι γι' αυτό, εννοείται. Αντί να επιχειρηματολογήσεις και να μου δείξεις που είμαι λάθος, προτίμησες να "ευθυμήσεις".
dimkeras έγραψε:
Ο αφρός από τα καραβάκια ή από τα μαγαζιά ή από ό,τι τέλος πάντων λέτε ότι είναι, θα σας πληροφορήσω ότι ΔΕΝ είναι από αυτά. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, ελάτε για καφέ να σας τα εξηγήσω. Όπως επίσης και γιατί τον χειμώνα ΔΕΝ υπάρχει αυτό το φαινόμενο.
Όχι, και οι 5 μας, δεν μπορούμε να βρεθούμε για καφέ. Οπότε γράψε τα εδώ για να τα διαβάσουν όσοι πρέπει!
dimkeras έγραψε:
Το αντίστροφο ισχύει για τον Μικρό Γυαλό και τον Πόρο, γι'αυτό και δεν έχει αφρό. Αλλά τα νερά δεν είναι τόσο καθαρά όσο νομίζεις.
βλ. παραπάνω.
dimkeras έγραψε:
Από τιμές φέτος είμαστε χαμηλότερα από τα υπόλοιπα νησιά, πλην της Ζακύνθου, στα πάντα. Κι έχεις άδικο σ'αυτό που λες.
Συγνώμη κι όλας, η διαφορά είναι απειροελάχιστη στην τιμή, αλλά σε ποσότητα στις μερίδες είσαστε επιεικώς απαράδεκτοι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!)
dimkeras έγραψε:
Το ότι είχες σκοπό να έρθεις Λευκάδα με την κοπέλα σου και να μην πεις τίποτα, δικαίωμά σου. Και κατά τη γνώμη σου, καλά έκανες. Αλλά θα μπορούσες να στείλεις ένα πμ, να πάρεις ένα τηλέφωνο, να ρωτήσεις τέλος πάντων δυο πραγματάκια πριν έρθεις για να σε κατευθύνουμε και να μην ξενερώσεις αλλά να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται, τηρουμένων των αναλογιών. Και πίστεψέ με, αν ρωτούσες οποιονδήποτε από τους τρεις που υπέγραψαν το πρώτο ποστ-"απάντηση" στο δικό σου, θα σε κατήυθυναν σωστά.
Πείτε μου τώρα, εκ των υστέρων λοιπόν, και εμένα και στους άλλους 5, να δούμε πού την πατήσαμε!
dimkeras έγραψε:
Για τη φωτογραφία της παραλίας, δε χρειάζονται φωτοσόπια και ιστορίες. Πάντα πρωί, με τον ήλιο ψηλά και χωρίς πολύ κόσμο. Φαίνεται εξάλλου.
Ναι ε?

Όχι, δεν χρειάζεται Photoshop. Χρειάζονται 3 τροχόσπιτα που τα αράξανε στην άκρη του γκρεμού και τα κάνανε καντίνες, χρειάζονται 2 βλάκες παρκαδόροι που σου ζητάνε 5 ευρώ για να παρκάρεις το αμάξι σου για όλη την ημέρα (σύντομα ανοίγουν και νέες θέσεις πάρκινγκ για όποιον ενδιαφέρεται, και ναι, θα είναι ιδιωτικές αντί για να ενδιαφερθεί ο δήμος να κάνει κάποιο έργο), χρειάζονται 2 μπαράκια (ξυλόσπιτα) με ομπρέλες κάτω στην παραλία για να καλύπτουν τις ανάγκες του κόσμου σε club sandwich και μπύρες...

Να συνεχίσω?

Χρειάζονται και οι τοπικοί σκυλοπνίχτες που έρχονται με 6 μποφώρ να πλησιάζουν την ακτή για την απόβαση τουριστο-θυμάτων, χωρίς να καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που διατρέχουν αν τουμπάρει ο σκυλοπνίχτης από το κύμα...

Δεν συνεχίζω, το σταματάω.

dimkeras έγραψε:
Α, και να σε ενημερώσω για μια από τις πιο ξακουστές παραλίες της Ελλάδας (εκτός Λευκάδας) ότι αρχές Αυγούστου κολυμπούσαμε ανάμεσα σε φύκια, μπουκάλια, σακούλες, σκατούλες, κυλότες και σερβιέτες. Σιχαθήκαμε και φύγαμε, κι ας είχαμε δώσει ένα ζεστό 10ευρο 5 λεπτά νωρίτερα.
Βγάλε μια φωτογραφία, δείξε την μας, να σου πούμε και ευχαριστώ.
dimkeras έγραψε:
Παντού υπάρχουν τα καλά και τα κακά. Γι'αυτό και πρέπει να ρωτάς.
ΑΝ υπήρχαν καλά, θα ρωτούσα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
dimkeras έγραψε:
υγ1: Ο μόνος λόγος που μπήκα αυτή τη στιγμή -από τη δουλειά κιόλας που δεν το συνηθίζω- είναι για να σου λύσω τις απορίες και να σταματήσεις αυτό τον ατέρμονο παροξυσμό που άρχισες.
Rotfl τι τιμή! Ευχαριστώ, σίγουρα εγώ τον άρχισα!
dimkeras έγραψε:
Γιατί μίλησα με denlafkas και ΜTerry και μου είπαν ότι παρεξηγήθηκες και δε σε κάνουν καλά. Δεν είχα πρόθεση να σε πικάρω και νόμιζα πως θα το καταλάβαινες το χιούμορ μου. Αν δε το κατάλαβες και σε έθιξα, να με συγχωρείς. Άλλη φορά θα προσέχω περισσότερο.
Τέτοιο χιούμορ, όταν μιλάμε σοβαρά, είναι απαραίτητο, βέβαια!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες