RASTAVIPER έγραψε: |
Πολυ ενδιαφερουσα προταση.Πολυ πιθανο να ειμαι Αθηνα εκεινες τις μερες και να μπορεσω να ερθω, αλλα θα ηθελα μερικες ακομα πληροφοριες για το προγραμμα.Πως θα παμε εκει, τι εξοδα θελουμε για το δρομο και τι θα κανουμε για 3 μερες?Δεν ξερω αν θα μπορεσω να φερω παρεα και θελω να ξερω τι παιζει.
Υ.Γ. Για να ερθει καποιος, πρεπει να ειναι εγγεγραμμενο μελος του CLUB?? |
RASTAVIPER έγραψε: |
Καθησα και το σκεφτηκα λιγο ορθολογικα το θεμα.
Γουσταρω τρελα αλλα περιμενα μηπως παιξει κανενα πλοιο η κατι τετοιο.Να παμε οδικως τοσα χλμ για 3 μερες ειστε σιγουροι οτι αξιζει την ταλαιπωρια?Μιλαμε για πολλες ωρες ταξιδι.Και εφοσον ψηνεστε για καμπινγκ γιατι δεν κανονιζεται κατι σε καμια Αγ.αννα αντε και μεχρι κανενα γυθειο που ειναι 3 ωρες δρομο και εχει και γα** τα στροφιλικια??Θα περιοριστουν αρκετα και τα εξοδα.Καλυτερα να τα φαμε σε ποτα και φαγητο παρα σε βενζινες... |
p206Mike έγραψε: |
...........
Δηλώσεις Συμμετοχής: Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ. ............... |
STELIOS έγραψε: | ||
To "εδω" στο παραπανω link δεν δουλευει, με το που παει να ανοιξει η σελιδα κλεινει αμεσως. Μονο σ'εμενα το κανει? |
crusader έγραψε: |
.... ώστε να είμαστε όλοι μαζί. |
307 ARMY! έγραψε: |
Επίσης έχει πολλά μπλόκα και φωτοραντάρ, ειδικά μέσα στις κατοικημένες περιοχές. |
christhehealer έγραψε: |
H κουζίνα έχει νεροχύτη;
Kαι αν ναι τι μεγέθους; |
Σιγά μην κλείσαμε και αλιευτικό για γαρίδες...
Έχει κάτι βάρκες εκεί, φαντάζομαι για καμιά ρομαντική βαρκάδα. Δεν χάνουμε βέβαια τίποτα να δοκιμάσουμε. Θα μπούμε λαθρεπιβάτες στην τράτα του μπαρμπαχομετ και της Αιμιλίας, θα πάρουνε επ' ώμου τα κουπιά αυτοί και εμείς θα ρίξουμε τις καθετές μας! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kαναδός Iμπρεσάριος έγραψε: |
Δεν χάνουμε βέβαια τίποτα να δοκιμάσουμε. Θα μπούμε λαθρεπιβάτες στην τράτα του μπαρμπαχομετ και της Αιμιλίας, θα πάρουνε επ' ώμου τα κουπιά αυτοί και εμείς θα ρίξουμε τις καθετές μας! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aλιευτικό για γαρίδες. Σίγουρες λύσεις!!! ![]() Ψαρεύουμε τις γαρίδες [2 τόνους]... έχω δώσει σε άλλο topic μία συνταγή για μαρινάτες γαρίδες στο κοριτσάκι του PR, την Aναστασία... μας τις σενιάρει στην υπερεξοπλισμένη κουζίνα του Bangalows... φέρνουν τα τσίπουρα οι Bόρειοι... την πέφτουμε στο μπαλκόνι με την καταπληκτική θέα, πίνουμε τα τσιπουρά μας και χαζεύουμε στο βάθος τον Mπαρμπαχομέτ να τραβάει κουπί και να παλεύει με τα κύματα σαν τον Oδυσσέα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bouboulis έγραψε: |
Κανείς από Β. Ελλάδα??? Δεν πιστεύω να κατέβω μόνος μου? Έλα να βλέπω συμμετοχές ![]() |
H κουζίνα έχει νεροχύτη;
Kαι αν ναι τι μεγέθους; |
CC-Gio έγραψε: | ||
40X45 Τι ρωταει ο ανθρωπος..... ![]() bungalows πιστευω να εχει μεινει κανενα ε??? ![]() |
CC-Gio έγραψε: |
bungalows πιστευω να εχει μεινει κανενα ε??? ![]() |
Baphomet έγραψε: |
Αν όντως θες bungalow να το δηλώσεις αμέσως για να είμαστε σίγουροι οτι θα έχει!! |
pygolabida έγραψε: | ||
Δέν πιστεύω να ισχύει το ίδιο για τις σκηνές, έτσι.....??? |
CC-Gio έγραψε: |
bungalows πιστευω να εχει μεινει κανενα ε??? ![]() |
Eρώτηση [σοβαρή, δεν θέλω γέλια, μην έχουμε άλλα...]
H σκηνή 3 ατόμων είναι μικρή ή μεγάλη? Για να ξέρω τι να βάλω στην φόρμα συμμετοχής, μην έχουμε μανούρες με το camping... |
UnderTaker έγραψε: |
Όπως είπα και πριν...
...το κουβαδάκι μου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BUBA έγραψε: |
Υ.Γ
Ρε παιδια για τις μπυρες που λετε που θα τις φυλεξετε κρυες ?? Θα φερετε και ψυγειακι δηλαδη ? |
Ρε παιδια για τις μπυρες που λετε που θα τις φυλεξετε κρυες ?? Θα φερετε και ψυγειακι δηλαδη ? |
crusader έγραψε: | ||
Ναι, αλλά δεν κρατάει ψύξη για πολλές ώρες. Γι' αυτό και πέρυσι τις καταναλώσαμε όλες, το πρώτο μισάωρο με συνοπτικές διαδικασίες... |
Aυτοί που θα φύγουμε Παρασκευή πρωί [το τονίζω Παρασκευή πρωί, δηλαδή κατά το μεσημέρι για τους ordinary people], έχουμε αποφασίσει:
- αν θα φύγουμε όλοι μαζί? [Eμ τι θα πηγαίνουμε μπρος Mαριά και πίσω Aντώνης?] - τι ώρα θα φύγουμε? [Nα λείπουν τα 8.00 το πρωί... εκδρομή πάμε, δεν πάμε για κυνήγι] - από πιο δρόμο θα πάμε? [Mπορεί ν' ανέβουμε από Kατάρα-Mέτσοβο να πιάσουμε Γιάννενα-Πρέβεζα κλπ.] Άντε βρε για να σας καλοπιάσω σας έχω και χάρτη του τελευταίου κομματιού της διαδρομής. 407 kilometers το μαλί συνολικά από το Aθήνα ![]() ![]() ![]() |
Υ.Γ
LuNa έγραψε: |
όχι kardia μου....
ο κόσμος την Πέμπτη το βράδυ πάει στο στέκι... φευγει νωρίς... ετοιμάζει τα πραγματάκια του.... ξυπναει το πρωι κατα τις 7,30.... ετοιμαζει την φραπεδιά του.... φευγει κατα τις 8,30.... (και οχι μεσα στο καταμεσημερο με νταλα τον ηλιο στην καρκαλα) ... φτανει Λευκαδα κατα τις 1,30.... στηνει το τσαντίρι ως τις 2,30 ΤΟ ΠΟΛΥ, και μετά την ώρα που οι συνκλαμπιτες οδευουν μεσα στη ζεστη για τη συναντηση... κανει βουτιτσες και πινει παγωμενες μπυριτσες... αχ αυτο το προγραμμα με αρεσει!!! |
3] Δεν είμαστε μόνοι πάνω στην γη.
Eίναι και άλλα παιδάκια και θέλουν να έρθουν και αυτά Παρασκευή πρωί... [ο Aργύρης και οAλέξανδρος [Buba] απ' όσο ξέρω μέχρι τώρα] Mήπως να τ' αποφασίσουμε όλοι μαζί; ![]() Eντάξει όχι και στις 2.30 που λέει ο Στέλλιος αλλά μήπως 9.30? ![]() |
Καβάλας???
Δεν πάτε από Αττική Οδό να γλιτώσετε καμιά λακούβα, τα φανάρια και χρόνο; |
9.30 θα σας περιμένω μετά τα διόδια της Eλευσίνας |
STELIOS έγραψε: |
Ποιος αλλος θα φυγει απογευμα ????
Μεχρι τωρα μας βλεπω εγω και SnakeMJK. Για να οργανωθουμε λιγο.... |
LuNa έγραψε: | ||||
Ναι δε διαφωνώ... αλλά εγω από Περιστερι... να βρεθώ πρώτα Αττική οδό... είναι κομματάκι ανάποδο Οπότε.... θα γίνει έτσι ![]()
Συμπέρασμα.... ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΣΤΑ GOΟDYS ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ 9.30 ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΒΟΪ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Εμείς οι "Βόρειοι", από που να έρθουμε?
Κατάρα-Γιάννενα κλπ.? Λαμία-Καρπενήσι κλπ.? ![]() ε? ![]() |
Εμείς οι "Βόρειοι", από που να έρθουμε?
Κατάρα-Γιάννενα κλπ.? Λαμία-Καρπενήσι κλπ.? ![]() ε? ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
34 άτομα, 18 πεζάκια.... κάαααααλα είναι...
btw, πόσο βόρεια πρέπει να πάμε για να έχουμε (περισσότερες) συμμετοχές κ από ψηλά; |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
Α και κατι αλλο ειναι κανεις που θα φυγει Σαββατο? |
307__:)(dimitris) έγραψε: |
vinman και memsound αν εισται μεσημερι Αγρινιο παμε ολοι μαζι γιατι εγω θα φυγω μετα την δουλεια. Ευχαριστω Luna δεν τις προσεξα καθολου τις διανυκτερευσεις ![]() |
vinman έγραψε: | ||
.....Απο οσο ξερω ομως ο Μανθος (memsound) θα ξεκινησει μεσημερι απο Αθηνα οποτε μπορεις να συννενοηθεις μαζι του να συναντηθειτε στο Αγρινιο και να συνεχισετε παρεα για Λευκαδα.. ![]() ![]() |
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!
SnakeMJK (4 άτομα) --> 1 Σκηνή Μικρή + 1 Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) Να το στείλω κ στην φόρμα;; |
tsosmoulis έγραψε: |
ξεπεραστηκε το θεμα με την δουλεια,οποτε αντι να βγαζω λεφτα το ΣΚ θα τρωω.
Τα λεμε την παρασκευη κυριοι λοιπον!Σπυρο ευχαριστω για την αμεση απαντηση!! μπανακι μανακι!! |
ROM206 έγραψε: |
Όποιος είναι να φύγει απο Αθήνα Παρασκεύη πρώι θα παρακαλούσα να επικοινωνήσει μαζί μου διότι θα έχετε άλλο ενα αμάξι παρέα !!!!! ![]() ![]() ![]() |
PoLiThS έγραψε: |
Λόγω έλειψης χρόνου.... και ώρας να κάνω καινούριο τοπικ... σας το είπα ? Αγοράζω Alfa Romeo... ε... και ένα TDM 900... |
Δηλώσεις συμμετοχής για το touring μπορείτε να κάνετε μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουλίου.
Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι παρακάτω : 1. vinman (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (1 διανυκτέρευση - Σ) 2. SnakeMJK (4 άτομα) --> 1 Σκηνή Μικρή + 1 Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 3. LuNa (2 άτομα) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 4. STELIOS (2 άτομα) --> Σκηνή Μικρή (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 5. Baphomet (2 άτομα) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 6. bouboulis (4 άτομα) --> 2 Σκηνές Μεγάλες (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 7. 307 ΑΡΜΥ! (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 8. p206Mike (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 9. ydwr (1 άτομο) --> Σκηνή Μικρή (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 10. christhehealer (1 άτομο) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 11. douf (2 άτομα) --> Σκηνή Μικρή (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 12. Sidobre (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 13. BUBA / Stevon (3 άτομα) --> Bungalow 4-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 14. MEMsound (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (1 διανυκτέρευση - Σ) 15. pygolabida (1 άτομο) --> Σκηνή Μικρή (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 16. crusader (2 άτομα) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 17. Steve (2 άτομα) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 18. Ronin (1 άτομο) --> Σκηνή Μεγάλη (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 19. ROM206 (2 άτομα) --> Bungalow 2-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) 20. tsosmoulis (3 άτομα) --> Bungalow 4-κλινο (2 διανυκτερεύσεις - Π/Σ) Παρακαλώ ελέγξτε ότι δεν υπάρχει κάποιο λάθος στις παραπάνω δηλώσεις συμμετοχής σας. Σε περίπτωση λάθους ή αλλαγής στοιχείων επικοινωνήστε μαζί μου το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστώ |
PoLiThS έγραψε: |
Και τριτο ποστ... οι εξ Α8ηνών να πάνε απο Πατρα να περάσουνε την νεα γέφυρα και απο εκει Μεσσολογι αρτα αμφιλοχία.. δεξια για Βονιτσα και φτασανε ![]() |
LuNa έγραψε: | ||
ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΣΤΑ GOΟDYS ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ 9.30 ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΒΟΪ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ!!! ενημέρωσε μας αν θα σε περιμένουμε στις 9,00 στα goodys ή στις 9,30 στα διοδια μετά την Ελευσίνα ![]() |
LuNa έγραψε: |
ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΣΤΑ GOΟDYS ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ 9.30 ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΒΟΪ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑ!!! ενημέρωσε μας αν θα σε περιμένουμε στις 9,00 στα goodys ή στις 9,30 στα διοδια μετά την Ελευσίνα ![]() |
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΝΟΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ. ![]() ![]() |
Οι υποψήφιοι πειρατές που θα δέσουν; ![]() Υπάρχει κανείς που θα φύγει κατά τις 3:30; ![]() |
αν αφήσουν τον Σπύρο οι φίλες του από την δουλειά να φύγει νωρίτερα ίσως φύγουμε κατά τις 16.00 εμεις... |
tsosmoulis έγραψε: |
πωπω παιδια γουσταρω πολυ την θετικη ενεργεια αυτου του topic!!καλα εκανα και αποφασισα να ερθω εστω και τελευταια στιγμη!!θα ειναι ωραια πιστευω!εμεις απογευματακι νωρις θα ειμαστε εκει! |
Baphomet έγραψε: | ||
αντε μπράβο!! ![]() ![]() ![]() κι εμείς κατά τις 6-6.30 λογικά θα φτάσουμε... ![]() |
Touristas έγραψε: | ||||
Θα σας περιμένουμε εμείς οι πρωινοί …. θα έχουμε κάνει και το μπάνιο μας … ![]() |
vinman έγραψε: | ||||||
Και Σαββατο πουρνο πουρνο θα σκασω μυτη και εγω να σας φερω και το πρωινο σας... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: | ||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Αρα μεχρι τωρα για Παρασκευη απογευμα ειμαστε:
Crusader SnakeMJK Baphomet Εγω |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Εγώ σχολάω 3 απ την δουλειά, πες 3:15 να είμαι μετρό αγ.αντώνη (θα το έχω εκεί το αμάξι φορτωμένο).. Να πούμε 3:30 goody's καβάλας;; Αν δεν μπορείτε να περιμένετε, θα σας φτάσω στο δρόμο ![]() |
Λοιπόν έκανα τα κοννέ μου κ 2 - 2μιση φεύγουμε Πετραν!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
δε μπορείς να φύγεις κανα μισάωρο νωρίτερα να είμαστε όλοι ΟΚ?? γλύψε λίγο τον εργοδότη... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα το προσπαθήσω.. Λογικά θα έρθω μόνος κ θα σας προλάβω στον δρόμο.. ![]() ![]() ![]() |
εξυπνο...φτάνει να μη χανουμε τόσο χρόνο και βενζίνη που είναι σαν να πληρώσαμε διόδια Χ2... ![]() ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Bad News ![]() ![]() Αναμεναται να υπαρξει κλεισιμο της γεφυρας το ΠΣΚ για την επισκευη/εγκατασταση αλεξικεραυνων στην γεφυρα ![]() Καραβακι και παλι. Της Ποπης θα γινεται. Αληθεια το απογευματινο team της Παρασκευης ποτε εκκινει? |
Bραδυνός Tουρίστας έγραψε: |
[Αργύρη,πάρε και τίποτα εργαλεία μαζί,γιατί μάλλον θα τον ξηλώσουμε τον προφυλακτήρα στα συμπαθή ferry... |
EYΠ του Chat έγραψε: |
Επίσης,έμαθα οτι μια απο τις παλαιότερες καραβάνες του club (απο εποχές 206club ),βρίσκετε ήδη Λευκάδα και μας περιμένει,νιαουρίζοντας και κραδαίνοντας τσιτσιράβλια... ![]() |
Ενημερώνω όσους έχουν αθλητικές βλέψεις για το 3μερο οτι θα υπάρξει ανελέητος αγώνας beach rugby... και όποιος αντέξει! ![]() |
Πλάκα θα χει.. ![]() ![]() Η καγκουρομάνα είναι ήδη κάτω; Αυγοπατατομεζέδες έφερε;; ![]() |
Κάντε χώρο... έρχονται οι κανίβαλοι!!!! ![]() ![]() ![]() |
Ενημερώνω όσους έχουν αθλητικές βλέψεις για το 3μερο οτι θα υπάρξει ανελέητος αγώνας beach rugby... και όποιος αντέξει! ![]() |
Ronin έγραψε: | ||
Πάνο μου,εγώ κατά τις 20.30 θα βρίσκομαι στα πρώτα διόδια. Άντε να δούμε πώς θα ξεμπλέξουμε απο τα καραβάκια,γιατί η τσαπού είναι σίγουρη. |
μετά από μυστική πληροφόρηση, καταμέτρηση κτλ βλέπω οτι οι λιονταρίνες θα ειναι περισσότερες από τους λέοντες στο τουρινγκ...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
μετά από μυστική πληροφόρηση, καταμέτρηση κτλ βλέπω οτι οι λιονταρίνες θα ειναι περισσότερες από τους λέοντες στο τουρινγκ...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΒΑΛΙΤΣΑ??????? ![]() Να τα μαααααςςςς... αρχίσαμεεεεεε Καλά εκτός από τη μπάλα, μαγιώ, πετσέτα... άντε κ καμιά μπλούζα τι άλλο θα κουβαλήσεις μαζί σου??? ![]() ![]() |
Τελικά ποίοι και ποίοι θα ξεκινήσουμε αύριο πρωί?? |
LuNa έγραψε: | ||
θα είμαι στις 9.00 στα goodys μαζί με τον τουρίστα και κατά πάσα πιθανότητα και τον army και θα σε περιμένουμε να παμε να συναντησουμε τους αλλους διοδια ελευσινας στις 9.30 Οποιος χρειαστει κατι σχετικα με το πρωινο καραβάνι, 6947832878 out and over!!! ετοιμαζω τα πράγματα!!! 3 μαγιο 2 παρεο αυτα απο ρουχα ![]() |
out and over!!! ετοιμαζω τα πράγματα!!! 3 μαγιο 2 παρεο αυτα απο ρουχα ![]() |
Εγώ άργησα στην δουλεία κ δεν ξέρω καθόλου τι ώρα θα φύγω από εδώ. Οπότε την κάνω μόνος μου κ τα λέμε κάτω! (ή στον δρόμο αν πετύχω κανένα).
Drive safely! ![]() |
eve έγραψε: |
Λέω να έρθω να σας βρω μια βολτίτσα το Σάββατο!Για να ...δουμε θα σας βρω!?!?!?! ![]() |
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΜΑΔΑΣ
- Μπύρες / Κρασιά / Ούζα / Ρούμια (πήραμε) - Ρακέτες / Μάσκες / Κουβαδάκια (πήραμε) - Ασύρματους / Αντι-ραντάρ (πήραμε) - Τσιγάρα / Μπονγκ (πήραμε) - Σκηνές / Υπνόσακους (πήραμε) - Μαγιώ / Πετσέτες / Αντηλιακά (πήραμε) Ξεχάσαμε τίποτα Πετ? ![]() Αν όχι... ΑΜΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΒΟΥΣ!!! ΒΥΡΑ ΤΙΣ ΑΓΚΥΡΕΣ!!! ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
Πλακα θα εχει ετσι οπως το υπολογιζω να μην εχει καραβακι κατα τις 6 παρα που θα εχω φτασει Ριο και να περιμενω να ξημερωσει... ![]() Οπως και να 'χει ομως....καποια στιγμη θα φτασω απεναντι... ![]() ![]() ![]() |
Οι λοιποι την γλυτωσαμε απο τα καραβακια (και οι προφυλακτηρες ορισμενων ξαναναπνεουν) ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
καραβάκια έχει όλο το 24ωρο. Επίσης η γέφυρα θα κλείσει για 10 λεπτά...ακόμα κι αν εισαι τοσο γκαντεμης ώστε να πεσεις σε αυτα τα 10 λεπτά, μπορείς να περιμένεις... ![]() |
Από αύριο Παρασκευή έως και την Τετάρτη 13 Ιουλίου θα διακόπτεται η κυκλοφορία στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, για δέκα λεπτά, στο χρονικό διάστημα από 6.30 έως τις 8.30 το πρωί. |
Vinman έγραψε: |
Πλακα θα εχει ετσι οπως το υπολογιζω να μην εχει καραβακι κατα τις 6 παρα που θα εχω φτασει |
crusader έγραψε: | ||
Καλώς να έρθεις! ![]() |
Pugakias206 έγραψε: |
Ωχ.. το είδα σημερα μολις και μαλλον δεν προλαβαινω να ερθω... ![]() ![]() |
+ Το μπλοκέ του Steve ![]() + Τα κοτόπουλα της ταβέρνας της 1ης βραδιάς ![]() - Steve, πιο ήσυχα.. |
Για την οδήγηση ![]() ![]() ![]() |
6. και τέλος οι 10 ώρες που έκανα στη επίστροφη... |
Stevon έγραψε: | ||
Οι ποιές????Αυτό πώς το κατάφερες?? |
Eve, ποιά ήσουν εσύ? ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: | ||||
'Ασταααα....πίκρα μεγάλη !!!! Κινέτα - Ν. Σμύρνη 2.30 ώρες... Φύγαμε 12 και φύγαμε απο Πόρο και μπήκα στο σπίτι μου στις 9.15 και...( Δεν θυμάμαι ακριβώς) |
Το 2ο βράδυ οι περισσότεροι ξεραθήκαμε στον ύπνο |
......έκανα κάπου φασαρία και δεν το πήρα χαμπάρι? |
Η γυναίκα που όλη την ώρα φώναζε όποτε πήγαινα να πατήσω λίγο το γκάζι ή όποτε πήγαινα να κάνω κανα στροφιλίκι |
STELIOS έγραψε: | ||||||
Πως τα καταφερες ??? Εμεις (εγω με Crusader και Γωγω) φυγαμε 11:20 και φτασαμε Αθηνα περιπου 17:00-17:30 (καναμε και μια σταση για φαγητο στα Goodys μετα τη γεφηρα Ριου-Αντιριου). Παντως ευτηχως αποφυγαμε τη μαζικη εισοδο των εκδρομεων, σχετικα ανετα ηρθαμε. |
pygolabida έγραψε: |
.....τον Μάνο vinman για τα κρουασάν ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||
Έκανες και το πήρες χαμπάρι... ![]() ![]() |
Νταξ... περίμενα μια πιο συγκεκριμένη απάντηση ![]() |
pygolabida έγραψε: |
Σε γενικές γραμμές έξοχα.... χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα την eve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||||||||
Δεν τα λεει καλα ο Ιγνατιος....και θα νομιζετε οτι ημασταν 9 ωρες πισω απο ενα τιμονι... ![]() ![]() 12 και κατι φυγαμε απο τον Πορο...καναμε σταση στην Λευκαδα για διαφορα ψωνια απο οπου και αναχωρησαμε στις 14.30.....ακολουθησαμε την διαδρομη Μυτικας-Αστακος-Μεσσολογγι με δυο ακομα ολιγολεπτες στασεις και 5 παρα εικοσι ημασταν στα goody's μετα τα διοδια Πατρων.....Τα υπολοιπα παιδια εκατσαν για φαγητο και εγω με την γυναικα μου και τον χρηστο φυγαμε στις 17.15 και 19.30 ημασταν σπιτι....Τα υπολοιπα παιδια που εκατσαν για φαγητο εφυγαν πιο αργα και βρηκαν περισσοτερη κινηση... ![]() ![]() |
Pygolabida έγραψε: |
tsosmouli-boubouli χάρηκα αν και δέν μου είπατε τελικά τι ήταν η παραγγελιά |
Bluewinter έγραψε: |
Σημείωση : ..τελικά πήρε κανείς φράουλες?? ![]() |
Bλακεία...
Έπρεπε να κάτσω εκεί, μέχρι να πιάσουν τα κρύα τον Σεπτέμβρη!!! ![]() ![]() Πάντως σήμερα το πρωί πήγα και παράγγειλα καινούριο αυτοκίνητο για όταν πάμε ξανά για camping με το club. Θα περάσω να φορτώσω κι όλο το PraktikerCarefourAlexPark και θα τον φτιάξω εγώ τον Aργύρη ![]() ![]() ![]() |
Λιμενάρχης έγραψε: |
Μέχρι το επόμενο touring, που ελπίζω να πέφτει κατα Πήλιο μεριά, ανυπομονώ!!! |
....ala πιεσκλαμπτελειατζιάρ, που μου θέλετε και πρωτάθλημα cart, παλιοντακότες!!!! ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
No3; ![]() Kαλύτερα Δασικό Xωριό, για να μάθετε τι θα πει χειμερινή διαβίωση ala πιεσκλαμπτελειατζιάρ, που μου θέλετε και πρωτάθλημα cart, παλιοντακότες!!!! ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Μερικές φωτογραφίες
Οι πρωινοί ... http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455248/0/P7080018mikri.JPG Ε να μην φάμε και κάτι ….. http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455247/0/P7080034mikri.JPG http://briefcase.pathfinder.gr/download/touristas307/25114/455246/0/P7080038mikri.JPG |
Access denied |
Access denied |
Εγώ πήγα σε πιο "ήρεμη" (υποτίθεται) περίοδο (28/08-02/09) λόγω δελτίου κοινωνικού τουρισμού και αργοπορημένης απόφασης και διαθεσιμότητας άδειας για διακοπές ![]() |
Στο Κάθισμα που ήταν η παραλία με την 1 !%^@#ταβέρνα που μας άφησε όχι και τόσο καλή εντύπωση όταν πήγαμε σαν club, πλέον έχει 5 μαγαζιά. |
Όντως, οι παραλίες αν και γαλάζιες και γα**τες, όλη την ώρα είχανε φυσαλίδες βρωμιάς... |
...ενώ σε ξαπλώστρες δεν τόλμησα να κάτσω γιατί αν ζητούσαν και λεφτά το πιθανότερο θα ήταν να είχαμε κάποιο πολύνεκρο. |
Από το 2005, ελάχιστοι δρόμοι έχουν ασφαλτοστρωθεί όπως θα έπρεπε, ιδιαίτερα σε κομβικά σημεία, ενώ τα 207 με τις 17" ζάντες, τα λυπάμαι πραγματικά αν κινούνται εκεί πέρα ![]() |
Στο Νυδρί που έμεινα, ιστορία μου αμαρτία μου λάθος μου μεγάλο, επειδή είναι το λιμάνι που έχει άμεση πρόσβαση στο νησί του Ωνάση (και κλάιν μάιν) πρέπει να πληρώσεις απαραίτητα τα πάντα σε 2πλές και τριπλές τιμές (σουβενίρ, δωμάτιο, φαγητό). |
Την επόμενη φορά που θα πάω Λευκάδα, μάλλον θα είναι ένας ενδιάμεσος αναγκαίος σταθμός για να πάω Κεφαλλονιά... |
Το μόνο που έμεινε όπως το αφήσαμε, ήταν ο Πόρος όπου κάναμε και το camping μας, με τον αριθμό από ξαπλώστρες που είχε επί 4 ![]() |
dimkeras έγραψε: |
Λάθος μεγάλο. Η Λευκάδα είναι "πίτα" και τον Σεπτέμβριο! |
Αυτό λέγεται εξέλιξη! |
Επειδή είναι κρύα τα νερά, κλάνουν τα ψάρια, δεν είναι τίποτα ![]() |
Ναι, γι'αυτό έχουμε κρεμασμένες πετσέτες για τα αίματα! |
Μόνο στις στροφές τρέχουμε εμείς, στα υπόλοιπα προσέχουμε! |
Γιατί πήγες Νυδρί τότε? Σε περίμενε η Αθηνά? |
Μη σταματάς καθόλου, 9 το πρωί έχει καράβι για Φισκάρδο, πέρνα "αεροπορία"! |
Κι αυτό εξέλιξη λέγεται! |
Όπως κατάλαβες, άλλη φορά πρέπει να ρωτάς! |
Μπούφι! |
dimkeras, denlafkas, Mterry |
volvos έγραψε: |
οι μονοι πυ θα ερχονται θα ειναι οι τοπικοιεκει γυρω μπουρτζοβλαχοι |
αντι να στραβωνετε προσπαθηστε να διορθωσετε οτι μπορειτε μεταφεροντας αυτα τα μηνυματα
η ποιοτητα του κοσμου που ειδα στη λευκαδα η αντιμετωπιση των μαγαζοτορων και το στυλ του νησιου που εχει αυτη τη στιγμη για καποιο σα και μενα που παει πρωτη φορα οδηγουν προς το ΜΗΔΕΝ και επειδη στην ελλαδα του σημερα αυτες οι αρπακολες τελειωσαν αν συνεχιστει αυτη η νοοτροπια θα σβησει και το νησι και οι μονοι πυ θα ερχονται θα ειναι οι τοπικοιεκει γυρω μπουρτζοβλαχοι |
denlafkas έγραψε: |
θα σου ξαναπω οτι σου εκανε πλακα μην το συνεχιζεις .. |
ρε παιδια παντου γινεται πανικος στο full της σεζον κ δεν εξυπηρετουμαστε σωστα{λαθος αλλα γινεται} |
αν κ παλι ερχοσουν αρχες ιουλιου που ειχατε ερθει κ με το club τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο κοντα σε αυτα που θυμοσουν... |
ρε μπας κ εισαι full καψουρης κ θελεις ολο ροματζαδα ![]() ![]() |
ερχεσται τον αυγουστο κ μου λετε οτι εχει πολυ κοσμο!!! ελα ρε φιλε τωρα να εισαι ανετος.. |
Steve έγραψε: | ||
|
αλλα πεθαινω να μαθω σε ποιες παραλιες πηγατε κ τις βρηκατε χαλια;;;;καθε χρονο 2-3 παραλιες τις λευκαδας ψηφιζονται ως καλυτερες σε ελλαδα κ σε ευρωπη !!!που πηγατε ρε ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
ΥΓ Steve μην παραλείψεις να πας στο αδιάφορο Φισκάρδο να δεις την μαγκιά κλανιά του κάθε σκαφάτου νεόπλουτου και την πιασοκώλικη νοοτροπία του κάθε τούβλου που λέγεται επιχειρηματίας. |
δεν μιλας σοβαρα .. για οποιον εχει παει η τουλαχιστον εχει δει φωτογραφιες απο τις συγκεκριμενες παραλιες ειναι παρα πολυ ευκολο να καταλαβει οτι δεν γινεται να εχουν βρωμιες. |
ειναι στο ανοιχτο πελαγος {προς ιταλια}χωρις ορμους κ φυσικα λιμανια {νερα που ανακυκλωνονται συνεχως}με ελαχιστα μαγαζια κ επιπλεον δεν ειναι κατοικιμενες περιοχες |
..αυγουστο μηνα παντα εχει κυμα εκει . |
αν θες ηρεμη θαλασσα πας αλλου πχ αγιοφιλη , αμμουσω κτλ. επισης τα μαγαζια αναλογικα ειναι λιγοτερα απο τον μικρο γιαλο που ειναι πολυ κλειστο κ κατοικιμενο μερος |
εσυ λες οτι ηταν καθαρα πως γινεται αυτο;;.. |
μαλλον κανεις λαθος κ μπερδευεις το ανακατεμα που κανει η θαλασσα οταν εχει κυμα με τη βρωμια ![]() |
MTerry έγραψε: |
OTI EΓPAΨE O dimkeras TA EΓPAΨE KAI ΓIA TOYΣ 3 MAΣ ΓIA ΠΛAKA KAI AYTO ΦAINETAI . . . ![]() |
ΔEN EINAI KAI TOΣO XAΛIA TO NHΣI . . . ! ! ! |
TO ΠIO ΣΩΣTO EINAI NA ENHMEPΩNEΣAI ΠPΩTA AΠO KAΠOIOYΣ ΠOY ZOYNE EKEI . . . ΓIA NA ΠEPAΣEIΣ ZAXAPH ![]() |
sorry ΓIA TA KEΦAΛAIA |
sps έγραψε: |
που δεν μπορεσα να παω Σεϋχελλες με τον κουνιαδο μου με 880 € το ατομο για 7 μερες! |
ΕΠΙΣΗΣ 8ΕΥΡΩ ΤΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ |
ποτε ξανα διακοπες ελλαδα........... |
Πάνος έγραψε: | ||
Μην ερθετε ποτε διακοπες Μεσσηνια και ξυπνησετε τους εδω επιχειρηματιες. Μια χαρα ειναι εδω, ολα τσαμπα,σε ξαπλωστρες,παροχες κτλ με τιμες κατω τους κοστους και παραλιες που θα ζηλευαν και οι πιο ξακουστες και βραβευμενες θαλασσες της Μεσογειου. Γιατι να αλλαξει αυτο; ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Παίδες... μην σας πιάνει απογοήτευση ![]() φέτος πήγα Σύβοτα (Θεσπρωτίας, γιατί έχει κ η Λευκάδα από αυτά ![]() ένα πραγματικά μαγευτικό μέρος, όπου μέχρι πριν 2 μήνες δεν ήξερα που βρισκόταν στο χάρτη. - πολλές κ μικρές παραλίες που πας μόνο με καραβάκι (νοικιάζεις ένα για όλη μέρα με 50 ευρώ ή πας με "ταξί" με 6 ευρώ). στις μισές από αυτές τις παραλίες πιθανότατα να έχει ελάχιστο κόσμο ή καθόλου, οπότε ζεις εντελώς πριβέ καταστάσεις. μόνο η παραλία "πισίνα" είχε αρκετό κόσμο, οπότε καλύτερα εκεί να άραζες με καραβάκι στα ανοιχτά. φουλ πολεμοφόδια φορτωμένο το καραβάκι, ρίχνεις άγκυρα, απλώνεις πετσέτα κ τέλος... παράδεισος! - σε καμία παραλία από αυτές που πας με καραβάκι δεν υπάρχει ίχνος πολιτισμού. ξαπλώστες, ομπρέλες, σαλεπάκια, πουθενά! παντού πεντακάθαρα κ δεν είδα σε καμία παραλία το φυσικό φαινόμενο της.... κλανιάς του μπαρμπουνιού ![]() - πολιτισμένος κόσμος, κατά 95% ιταλοί οικογενειάρχες... - τιμές φθηνές! για "τουριστικό" μέρος σίγουρα... ενδεικτικά, πήγα στην ταβέρνα "steak house" (ναι είναι διαφήμιση, γιατί είναι φοβερός ο τύπος), τα περισσότερα κυρίως πιάτα είχαν 7 ευρώ, σαλάτες 3-4 ευρώ κλπ. φάγαμε-ήπιαμε 4 άτομα φουλ φαγητό με λιγότερα από 50 ευρώ! αυτό σε νησί δεν γίνεται ούτε με σουβλάκια. φανταστείτε ο τυπάρας, επειδή σε μια μερίδα δεν ήταν αρκετά μεγάλη όσο την ήθελε (ήταν κανονική βέβαια σε μέγεθος!) μας έφερε κ 2ο πιάτο έξτρα μερίδα. ακόμα κ απ το ξενοδοχείο είμαι πολύ ευχαριστημένος. φιλόξενοι άνθρωποι παντού μέσα στο χωριό, σου έπιαναν συνεχώς την κουβέντα. γενικά, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. του χρόνου σίγουρα θα ξαναπάω! έχω βάλει κ 2-3 φώτος στο FB μου για να καταλάβετε για το πόσο γα**τες παραλίες έχουν τα Σύβοτα. τώρα με την εγνατία οδό, θα ανέβει ακόμα περισσότερο το μέρος, οπότε είναι να το προλάβεις πριν καταστραφεί κ αυτό... |
Βρε μαλ**α Στήβ,
είπαμε να σχολιάσουμε χιουμοριστικά το ποστ σου και το γ@μησες και ψόφησε. |
με σκοπό να μην παρεξηγηθείς (πράγμα που τελικά έγινε). |
Αυτά που λες δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα (ίσως λίιιιιγο φουσκωμένα) |
αλλά δεν ξέρω και πολλά τουριστικά μέρη που να ξέφυγαν από την νοοτροπία αυτή -δυστυχώς. Είδα τόσα χρόνια τί "ωραία" που περνάω σε όσα νησιά πηγαίνω. Μοναδική εξαίρεση η Θάσος. |
Όσο σνομπάρεις εσύ το μέρος αυτό, άλλο τόσο το σνομπάρω κι εγώ που ζω εδώ τα τελευταία 15 χρόνια. Και η νοοτροπία με χαλάει εξίσου. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν ευθύνομαι εγώ γι'αυτό. |
Ο αφρός από τα καραβάκια ή από τα μαγαζιά ή από ό,τι τέλος πάντων λέτε ότι είναι, θα σας πληροφορήσω ότι ΔΕΝ είναι από αυτά. Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, ελάτε για καφέ να σας τα εξηγήσω. Όπως επίσης και γιατί τον χειμώνα ΔΕΝ υπάρχει αυτό το φαινόμενο. |
Το αντίστροφο ισχύει για τον Μικρό Γυαλό και τον Πόρο, γι'αυτό και δεν έχει αφρό. Αλλά τα νερά δεν είναι τόσο καθαρά όσο νομίζεις. |
Από τιμές φέτος είμαστε χαμηλότερα από τα υπόλοιπα νησιά, πλην της Ζακύνθου, στα πάντα. Κι έχεις άδικο σ'αυτό που λες. |
Το ότι είχες σκοπό να έρθεις Λευκάδα με την κοπέλα σου και να μην πεις τίποτα, δικαίωμά σου. Και κατά τη γνώμη σου, καλά έκανες. Αλλά θα μπορούσες να στείλεις ένα πμ, να πάρεις ένα τηλέφωνο, να ρωτήσεις τέλος πάντων δυο πραγματάκια πριν έρθεις για να σε κατευθύνουμε και να μην ξενερώσεις αλλά να περάσεις όσο πιο καλά γίνεται, τηρουμένων των αναλογιών. Και πίστεψέ με, αν ρωτούσες οποιονδήποτε από τους τρεις που υπέγραψαν το πρώτο ποστ-"απάντηση" στο δικό σου, θα σε κατήυθυναν σωστά. |
Για τη φωτογραφία της παραλίας, δε χρειάζονται φωτοσόπια και ιστορίες. Πάντα πρωί, με τον ήλιο ψηλά και χωρίς πολύ κόσμο. Φαίνεται εξάλλου. |
Α, και να σε ενημερώσω για μια από τις πιο ξακουστές παραλίες της Ελλάδας (εκτός Λευκάδας) ότι αρχές Αυγούστου κολυμπούσαμε ανάμεσα σε φύκια, μπουκάλια, σακούλες, σκατούλες, κυλότες και σερβιέτες. Σιχαθήκαμε και φύγαμε, κι ας είχαμε δώσει ένα ζεστό 10ευρο 5 λεπτά νωρίτερα. |
Παντού υπάρχουν τα καλά και τα κακά. Γι'αυτό και πρέπει να ρωτάς. |
υγ1: Ο μόνος λόγος που μπήκα αυτή τη στιγμή -από τη δουλειά κιόλας που δεν το συνηθίζω- είναι για να σου λύσω τις απορίες και να σταματήσεις αυτό τον ατέρμονο παροξυσμό που άρχισες. |
Γιατί μίλησα με denlafkas και ΜTerry και μου είπαν ότι παρεξηγήθηκες και δε σε κάνουν καλά. Δεν είχα πρόθεση να σε πικάρω και νόμιζα πως θα το καταλάβαινες το χιούμορ μου. Αν δε το κατάλαβες και σε έθιξα, να με συγχωρείς. Άλλη φορά θα προσέχω περισσότερο. |