vio έγραψε: |
Hello παίδες. Απο την αρχή που έχω πάρει το αυτοκίνητο έχω αυτό το τρίξιμο στο πίσω δεξιό κάθισμα (πίσω απο του συνοδηγού δηλαδή)..
Πήγα σε γνωστή Peugeot οπού η και καλά λύση ήταν να βαρέσουν το λαμάκι που κουμπώνει η πλάτη του καθίσματος και να βάλουν (άκουσον άκουσον) βαζελίνη εκεί.... Βεβαίως ο σπαστικός ήχος παραμένει... Οτι είναι το κάθισμα είναι 100% σίγουρο γιατί εαν το ρίξω δεν ακούγεται τίποτα.. Καμιά ιδέα ?? κάποιος άλλος που να το έχει παρατηρήσει ?? |
Αλεξ@νδρος έγραψε: |
Και εγώ με μονωτική ταινία το διόρθωσα
Μην τυλιξεις παρα πολλές φορέσ τον γάντζο γιατί δεν θα κλείνει μετά 2-3 γύρες αρκούν |
underage έγραψε: |
Ανά διαστήματα τρίξει και το δικό μου πίσω αριστερό όμως κάθισμα!!!!
Ευτυχώς όμως όχι συνέχεια, όπως διαβάζω παραπάνω. Οφείλω να ομολογήσω ότι με λίγες σφαλιάρες που του ρίχνω όταν το "πιάνει" σταματάει. Όπως το ίδιο συμβαίνει και με το ντουλαπάκι και το ταμπλό (πάνω από την ένδειξη ραδιοφώνου/ ώρας) |
Baphomet έγραψε: |
Εμένα ακούγεται ένας θόρυβος απο εκει πίσω...οποτε πέφτω σε ανωμαλία οδοστρώματος ακουγεται σαν να ειναι ανοιχτο το πορτ-μπαγκαζ. Αυτό ειναι απο το κάθισμα??? ![]() |
puyolc έγραψε: | ||
Δοκίμασε με κλειστό το πορτ-παγκαζ να το κουνήσεις προς τα πάνω, λογικά από καμία δυνατή γυναίκα(που έκλεισε το πορτ-παγκαζ νομίζοντας ότι είναι εχθρός) έχεις βάλει μέσα το μάνταλο της κλειδαριάς που είναι πάνω στο αμάξι και έχουν χαλαρώσει ηοι βίδες και έτσι ενώ δεν φαίνεται δεν είναι κλειστό καλά ![]() ![]() |