PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Καταζητούμαι?

lepou - Σαβ 04 Ιούν 2005, 13:16:27
Θέμα δημοσίευσης: Καταζητούμαι?
Χθες το βραδυ στην Αττικη οδο βλεπω τον δρομο αδειο μπροστα και αρχιζω να το παταω . Φθανω τα 180 και εντωμεταξη ειμαι σε ετοιμοτητα παντα μπας και δω τιποτα μπατσους. Ξαφνικα απο το πουθενα μεσα στο σκοταδι πεταγετε ενας μπατσος χωρις κατι που να τον προδιδει οπως τα φωσφιριζε ρουχα η καποιο φαρο απο περιπολικο ουτε εστω αναμενα αλαρμ στην ακρη του δρομου δεν ειχε το μπατσικο. Μου κανει νοημα να σταματησω αλλα εγω που !Τον ειδα στα 100 μετρα περιπου και απο πισω μου ερχοταν και αλλο αμαξι. Εκοψα οσο μπορουσα (120-130 ) αλλα δεν σταματησα.Δεν μπορεσα να δω μεσα στο σκοταδι αν ειχε μπιστολι ρανταρ .
Τωρα τι γινετε? Νουμερα πινακιδας δεν νομιζω να προλαβε να παρει οποτε ?
Ghost Dog - Σαβ 04 Ιούν 2005, 13:40:07
Θέμα δημοσίευσης:
Σε αυτες τις περιπτωσεις σβηνουμε φωτα, παταμε το γκαζι οοοσο παει και βγαινουμε στην πρωτη δυνατη εξοδο Wink
Και πιστολι-ρανταρ να ειχε, δεν μπορει να κανει τιποτα Very happy
(Υπαρχουν περιπτωσεις βεβαια που εχουν σταλει κλισεις ταχυδρομικως αλλα σε ενα δικαστηριο τη βγαζεις καθαρη συνηθως... Wink)
Στην προκειμενη περιπτωση τη γλυτωσες Cool , αλλα γενικα "ΦΟΒΟΥ ΤΑ ΦΩΤΟΡΑΝΤΑΡ"

(Παντως μην ανυσηχεις, αυτο δεν ειναι τιιιιποτα... W00t Razz Razz Razz Wink Wink )
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 04 Ιούν 2005, 17:06:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Σε αυτες τις περιπτωσεις σβηνουμε φωτα, παταμε το γκαζι οοοσο παει και βγαινουμε στην πρωτη δυνατη εξοδο Wink
Και πιστολι-ρανταρ να ειχε, δεν μπορει να κανει τιποτα Very happy
(Υπαρχουν περιπτωσεις βεβαια που εχουν σταλει κλισεις ταχυδρομικως αλλα σε ενα δικαστηριο τη βγαζεις καθαρη συνηθως... Wink)
Στην προκειμενη περιπτωση τη γλυτωσες Cool , αλλα γενικα "ΦΟΒΟΥ ΤΑ ΦΩΤΟΡΑΝΤΑΡ"

(Παντως μην ανυσηχεις, αυτο δεν ειναι τιιιιποτα... W00t Razz Razz Razz Wink Wink )

Μιλαει η πειρα Wink Laughing Γεια σου ρε Αρουλη Wink Wink Wink Razz
Ghost Dog - Δευ 06 Ιούν 2005, 14:03:41
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Μιλαει η πειρα Wink Laughing Γεια σου ρε Αρουλη Wink Wink Wink Razz

Εγω??? Δεν εχω την παραμικρη ιδεα.... W00t Tease
Απ'οτι ακουω απο τους αλλους μωρε!!! Rotfl Rotfl Rotfl
Wink Wink Wink Very happy
TiMoRiS - Δευ 06 Ιούν 2005, 14:11:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι οτι σου λενε τα υπολοιπα 4 αδερφια σου!(Daltons) Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Δευ 06 Ιούν 2005, 14:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
TiMoRiS έγραψε:
Ναι οτι σου λενε τα υπολοιπα 4 αδερφια σου!(Daltons) Laughing Laughing Laughing

Looollll Laughing Laughing Laughing
Ρε εγω δεν εχω καμια σχεση με αυτους τους παλιο-καταζητουμενους!! Shocked
Απλως εμφανισιακα μοιαζουμε και υπαρχει αυτο το προβληματακι... Very happy (Δεν φαινεται να σε επεισα Rolling eyes ,ε? Razz )
RASTAVIPER - Δευ 06 Ιούν 2005, 17:51:56
Θέμα δημοσίευσης: Re: Καταζητούμαι?
lepou έγραψε:
Χθες το βραδυ στην Αττικη οδο βλεπω τον δρομο αδειο μπροστα και αρχιζω να το παταω . Φθανω τα 180 και εντωμεταξη ειμαι σε ετοιμοτητα παντα μπας και δω τιποτα μπατσους. Ξαφνικα απο το πουθενα μεσα στο σκοταδι πεταγετε ενας μπατσος χωρις κατι που να τον προδιδει οπως τα φωσφιριζε ρουχα η καποιο φαρο απο περιπολικο ουτε εστω αναμενα αλαρμ στην ακρη του δρομου δεν ειχε το μπατσικο. Μου κανει νοημα να σταματησω αλλα εγω που !Τον ειδα στα 100 μετρα περιπου και απο πισω μου ερχοταν και αλλο αμαξι. Εκοψα οσο μπορουσα (120-130 ) αλλα δεν σταματησα.Δεν μπορεσα να δω μεσα στο σκοταδι αν ειχε μπιστολι ρανταρ .

Ετοιμοτητα στα 180 τι σημαινει???Οτι πατας τερμα φρενο αν δεις μπατσο μπροστα και προκαλεις χαροπαλεμα στους οδηγους που ερχονται απο πισω??
Καλυτερα να προσεχουμε η να ειμαστε ετοιμοι για τα ρισκα, που σημαινει στην προκειμενη περιπτωση οτι πας τεζες και ετσι και πετυχεις μπατσους, δε σταματας ουτε σε σημα ουτε σε μπατσικο...
nido - Δευ 06 Ιούν 2005, 20:54:46
RASTAVIPER έγραψε:
lepou έγραψε:

Ετοιμοτητα στα 180 τι σημαινει???Οτι πατας τερμα φρενο αν δεις μπατσο μπροστα και προκαλεις χαροπαλεμα στους οδηγους που ερχονται απο πισω??

Καλά λες!....
"Ετοιμότητα" θα έπρεπε να σημαίνει "έχουμε πατήσει το διακοπτάκι που γυρίζει τις πινακίδες μας ανάποδα!!" Wink Very happy Laughing

Πλάκα, πλάκα, σε λίγους μήνες θα είναι πολύ χρήσιμο ένα τέτοιο "αξεσουάρ", με τις σχεδόν 400 νέες gatso-κάμερες που θα "κοσμούν" τις Ε.Ο.
Rolling eyes
lepou - Τρι 07 Ιούν 2005, 16:22:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ετοιποτητα ισον προσευχη !
Παρακαλαμε τον Μεγαλοδυναμο να μην εχεις μπατσους στον διαβα μας.
Παντως εναν δικηγορο που ρωτησα ακομα και αν μου σημειωσαν νουμερα και να γινει δικη 99% αθωωνωμε λογο ελλειψεις στοιχειων για το πιος οδηγουσε το αμαξι.
Ghost Dog - Τρι 07 Ιούν 2005, 19:55:58
Θέμα δημοσίευσης:
lepou έγραψε:
και να γινει δικη 99% αθωωνωμε λογο ελλειψεις στοιχειων για το πιος οδηγουσε το αμαξι.

Βρε δεν μπορουυυν να σου κανουν ΤΙΠΟΤΑ! Cool
Μην ανησυχεις...Very happy Wink
vinman - Τρι 07 Ιούν 2005, 20:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
lepou έγραψε:
και να γινει δικη 99% αθωωνωμε λογο ελλειψεις στοιχειων για το πιος οδηγουσε το αμαξι.

Βρε δεν μπορουυυν να σου κανουν ΤΙΠΟΤΑ! Cool
Μην ανησυχεις...Very happy Wink

Ο ειδικος μιλησε... Twisted evil Twisted evil
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
vio - Τετ 08 Ιούν 2005, 10:47:57
RASTAVIPER έγραψε:
lepou έγραψε:

Καλυτερα να προσεχουμε η να ειμαστε ετοιμοι για τα ρισκα, που σημαινει στην προκειμενη περιπτωση οτι πας τεζες και ετσι και πετυχεις μπατσους, δε σταματας ουτε σε σημα ουτε σε μπατσικο...

sorry Tom αλλά δεν νομίζω οτι οταν πηγαίνει κάποιος με 180 έχει και πολλούς πίσω του.. ιδίως βράδυ και Αττική οδό.. εκτός εαν έχει κάποιον που ανοίγουνε μαζί οπότε είναι και αυτός στην ίδια ....ετοιμότητα.. Πάντως το νόημα είναι οτι εαν καταφέρουν και σε σταματήσουν με τέτοια χιλιόμετρα.... sagionara amaxaki !!
Baphomet - Τετ 08 Ιούν 2005, 12:08:22
Θέμα δημοσίευσης:
έχω περάσει από στρουμφακια έτσι 2 φορές και δε μου εκαναν τιποτα... don't worry Wink
teoman - Τετ 08 Ιούν 2005, 13:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μπορούσες να του κάνεις και μια μύνηση επείδη σε σημάδεψε με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία... Shocked
STELIOS - Τετ 08 Ιούν 2005, 14:42:07
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον, επειδη το κουρασατε το θεμα. Λευτερη, θα σε δωσω ΣΤΕΓΝΑ στους μπατσους Shocked και θα παρω κοψοχρονια το 206 σου απ'τον ΟΔΔΥ, οπου θα το εχουν κατασχεσει.
Μετα βεβαια αν θες στο πουλαω. Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Ghost Dog - Τετ 08 Ιούν 2005, 22:28:00
nido έγραψε:
Καλά λες!....
"Ετοιμότητα" θα έπρεπε να σημαίνει "έχουμε πατήσει το διακοπτάκι που γυρίζει τις πινακίδες μας ανάποδα!!" Wink Very happy Laughing

Πλάκα, πλάκα, σε λίγους μήνες θα είναι πολύ χρήσιμο ένα τέτοιο "αξεσουάρ", με τις σχεδόν 400 νέες gatso-κάμερες που θα "κοσμούν" τις Ε.Ο.
Rolling eyes

Υπαρχει ηδη <γνωστη> supra με οδηγο εναν παππουλη που φοραει αυτο το συστηματακι... Wink Very happy
RASTAVIPER - Παρ 10 Ιούν 2005, 17:26:39
vio έγραψε:

sorry Tom αλλά δεν νομίζω οτι οταν πηγαίνει κάποιος με 180 έχει και πολλούς πίσω του.. ιδίως βράδυ και Αττική οδό.. εκτός εαν έχει κάποιον που ανοίγουνε μαζί οπότε είναι και αυτός στην ίδια ....ετοιμότητα.. Πάντως το νόημα είναι οτι εαν καταφέρουν και σε σταματήσουν με τέτοια χιλιόμετρα.... sagionara amaxaki !!

Καλα μη το δενεις οτι εισαι μονο εσυ γρηγορος στις ευθειες!! Razz Razz
Εχω πετυχει σε ευθειες (πηγαινοντας παντα χαλαρα) πολλους οδηγους να σκιζουν τα αμαξακια τους, οποτε δεν ειναι δυσκολο να πετυχεις αμαξια σε αυτες τις ταχυτητες.
SnakeMJK - Τρι 05 Ιούλ 2005, 11:41:20
Θέμα δημοσίευσης:
Κυριακή γύργανα από Βόλο.. Κάποια φάση βλέπω μπατσικό στα 500 μέτρα να με σημαδεύει, έκοψα όσο μπορούσα κ κρύφτηκα πίσω από έναν άλλο. Προσπερνώντας τους, είδα ότι ήταν ένας που κράταγε το γνωστό όπλο-ραντάρ κ ένας πίσω του να μιλάει συνέχεια σε ένα ασύρματο. Υπέθεσα ότι θα έχει μπόκο πιο κάτω κ είχα αράξει πίσω από μια νταλίκα κ πήγαινα.. Μετά έπιασε μία τρελή βροχή... Κ μετά από 30-40χλμ πέρασα ένα μπλόκο (που είχαν σταματήσει πολύ λαό) κ παρόλο ότι ήταν αστυνομικός που τσέκαρε τα διερχόμενα αυτοκίνητα, εμένα δεν μου έκανα σήμα να σταματήσω. Την γλίτωσα ή παίζει να έρθει σπίτι; Το ραντάρ που κράταγε ο τύπος είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν το κλασικό που δεν τραβάει φώτο, απλά "πιάνει" την ταχύτητα. Η ταχύτητα που πήγαινα δεν ήταν εξωφρενική... Με όριο τα 100 ήμουν γύρω στα 120-130....
Ghost Dog - Τρι 05 Ιούλ 2005, 11:44:20
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Κυριακή γύργανα από Βόλο.. ............. Με όριο τα 100 ήμουν γύρω στα 120-130....

Oooooooχι! Wink
TiMoRiS - Τρι 05 Ιούλ 2005, 14:34:34
Θέμα δημοσίευσης:
Εχουν γνωση οι φυλακες!!! Laughing
SnakeMJK - Δευ 25 Ιούλ 2005, 14:15:09
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες ήμουν με το Yaris της αδερφής μου και ανέβενα την Ιερά οδό. Στα φανάρια του κηφισού βλέπω από μακρυά πράσινο, κατέβασμα, σανίδωμα, να το προλάβω! Ήθελα να στρίψω δεξιά προς Λαμία, αλλά επειδή ήμουν με αρκετά για να προλάβω το φανάρι το έχωσα έτσι για να δούμε πως στρίβει ο Ιάπωνας. Και τσααααακ, το γυρνάμε όλο πλάι, τα λάστιχα να στριγκλίζουν και τα μπροστά να σπινιάρουν συνεχώς με 70+ km/h!! Και αμέσως μετά την στροφή μπλόκο με 2 μπάτσους απ'έξω να με κοιτάνε σαν χάνοι!! Σκέφτηκα αμέσως "τα τσιμπήσαμε τα 160 ευρά". Ο ένας μπάτσος είχε μείνει τελειώς μαλ**ας, ο δεύτερος μου κάνει σήμα πολυ διστακτικά να σταματήσω, αλλά καθώς πλησίαζα και είχα πάρει την φάτσα "συγγνώμη-έκανα-μαλ***α-δεν-ξέρω-να-οδηγώ-δεν-το-έκανα-επίτηδες-συγγνώμη-φανταστικέ-αστυνομικούλι" μαζεύει το χέρι του και μου κάνει νόημα "άντε δίνε του με ελαφρά". Ανεβάζω 4η και φεύγω στο ρελαντί..... Τους κοίταζα απ τον καθρέφτη, δεν με κοίταξαν καθώς έφευγα / δεν πήραν πινακίδες. Απλά μίλαγαν μεταξύ τους.....

ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ;;; Υπάρχει περίπτωση να έρθει τίποτα σπίτι;
ePhI - Δευ 25 Ιούλ 2005, 14:19:58
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Χθες ήμουν με το Yaris της αδερφής μου και ανέβενα την Ιερά οδό. Στα φανάρια του κηφισού βλέπω από μακρυά πράσινο, κατέβασμα, σανίδωμα, να το προλάβω! Ήθελα να στρίψω δεξιά προς Λαμία, αλλά επειδή ήμουν με αρκετά για να προλάβω το φανάρι το έχωσα έτσι για να δούμε πως στρίβει ο Ιάπωνας. Και τσααααακ, το γυρνάμε όλο πλάι, τα λάστιχα να στριγκλίζουν και τα μπροστά να σπινιάρουν συνεχώς με 70+ km/h!! Και αμέσως μετά την στροφή μπλόκο με 2 μπάτσους απ'έξω να με κοιτάνε σαν χάνοι!! Σκέφτηκα αμέσως "τα τσιμπήσαμε τα 160 ευρά". Ο ένας μπάτσος είχε μείνει τελειώς μαλ**ας, ο δεύτερος μου κάνει σήμα πολυ διστακτικά να σταματήσω, αλλά καθώς πλησίαζα και είχα πάρει την φάτσα "συγγνώμη-έκανα-μαλ***α-δεν-ξέρω-να-οδηγώ-δεν-το-έκανα-επίτηδες-συγγνώμη-φανταστικέ-αστυνομικούλι" μαζεύει το χέρι του και μου κάνει νόημα "άντε δίνε του με ελαφρά". Ανεβάζω 4η και φεύγω στο ρελαντί..... Τους κοίταζα απ τον καθρέφτη, δεν με κοίταξαν καθώς έφευγα / δεν πήραν πινακίδες. Απλά μίλαγαν μεταξύ τους.....

ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ;;; Υπάρχει περίπτωση να έρθει τίποτα σπίτι;

θα το καταλαβεις σε 6 μηνες Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
αλλα αν δεν τους ειδες να γραφουν κατι, μπορει να την γλυτωσες Wink
Baphomet - Δευ 25 Ιούλ 2005, 15:14:34
Θέμα δημοσίευσης:
έλεος ρε... Laughing Laughing Laughing Laughing
την γλίτωσες στανταρ μη φοβασαι Very happy
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες