vinman έγραψε: |
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 1/6/2005
Μόνο στην οδήγηση δεν έχουν το μυαλό τους οι έλληνες οδηγοί που κινούνται στην Αθήνα. Σύμφωνα με έρευνα το 63,7% των οδηγών της Aθήνας ταυτόχρονα με την οδήγηση στέλνει και SMS. Και οι ασχολίες τους δεν σταματούν μόνο εκεί. Ταυτόχρονα με την οδήγηση διαβάζουν, πίνουν, τρώνε… Όπως επίσης και βλέπουν τηλεόραση! Να σημειωθεί ότι το μόνο που επιτρέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας είναι το ραδιόφωνο σε χαμηλή ένταση και την χρήση του κινητού τηλεφώνου αποκλειστικά και μόνο με την χρήση ανοιχτής ακρόασης. Το 87,5% των ελλήνων δηλώνει ότι οδηγεί και τηλεφωνεί. Τα αντίστοιχα ποσοστά στη Ρώμη ήταν 51,2%, στο Παρίσι 48,1%, στο Λονδίνο 47%, στο Βερολίνο 44% και στις Βρυξέλλες 32,5%. Το 4,9% των οδηγών δήλωσε ότι μια φορά την εβδομάδα παρακολουθεί τηλεόραση και οδηγεί ταυτόχρονα. Τα ποσοστά οδηγών στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας που δηλώνουν ότι κάνουν κάτι παρόμοιο, κυμαίνονται από 0,1 έως και 1%. autotriti.gr |
giannis_cc έγραψε: |
ενταξει και γω δε μιλαω στο κινητο αλλα με παιρνει καμια φορα ο υπνος στο τιμονι .
ευτυχως εχω κανει καλη ευθυγραμμιση κι οταν παω να πεσω σε μπαριερα ή αλλο αυτοκινητο με ειδοποιει το παρκ σενσορ ξυπνητηρι μου . ![]() ολα καλα |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Το ιδιο παθαινα και'γω... ![]() ![]() Βαλε εναν αυτοματο πιλοτο και θα με θυμηθεις! ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Βαλε εναν αυτοματο πιλοτο και θα με θυμηθεις! ![]() ![]() ![]() |
CHRYSAF.206GTI έγραψε: |
sms(αχ!! μας έχουν κάψει τα ρημαδιασμένα!!!!) και κοιτάω και κάνω και καμάκι..... |
netblaster έγραψε: |
Ε πως να το κανουμε τωρα... Εμεις οι Ελληνες ειμαστε και λιγο bussines-people!!! ![]() Πρεπει να ενημερωνομαστε συνεχως απο το χρηματιστη μας, πρεπει να ενημερωνομαστε για το στοιχημα και αν καμια φορα ειμαστε με το ετερον ημισυ και εχουμε αργησει λιγο πρεπει να ανοιξουμε και την ΤV για να μη χασει το σημαντικοτατο για τη ζωη της επεισοδιο του Χ σηριαλ!!! Αμ πως... |
Εγω παντως επειδη ειμαι με ενα κινητο στο χερι συνεχεια και απορω πως την εχω γλιτωσει τοσα χρονια...την αλλη εβδομαδα θα βαλω ανοιχτη ακροαση στο αυτοκινητο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο... ![]() ![]() |
CHRYSAF.206GTI έγραψε: | ||
άψογο και πολύ νομοταγή σας βλέπω κύριε μάνο!!!!! ![]() ![]() ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! ![]() |
...Ειδικα στα ορια ταχυτητας....δεν υπαρχει πιο νομοταγης απο εμενα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
ναι ναι ναι και είμαι σίγουρος ότι τα "225" που έχεις δει με το 407 τα είδες σε οβαλ πίστα..... χμμμ θες να μου πεις που είναι αυτή να πάω να δοκιμάσω 1-2 καινούργια αεροδυναμικά βοηθήματα σε 1 αγωνιστικό που ετοιμάζω.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
bouboulis έγραψε: |
Ρε σεις μήπως ο Mr Bean πήρε από εμάς τους Ελληνάρες την πατέντα ![]() ![]() ![]() |
giannis_cc έγραψε: | ||||
ψαχνω για μεταχειρισμενο απο 737 αλλα λενε οτι δεν θα συνεργαζεται με το multiplex . ξερεις κανα μαστορα γιατι την μετατροπη ? |
RASTAVIPER έγραψε: |
Με αυτες τις κλησεις που ειναι ενετελως αχρηστες, ψαχνουν να γραψουν οι μπατσοι οταν δε βρισκουν κατι αλλο......... |
Παράθεση: |
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 1/6/2005
............. Το 4,9% των οδηγών δήλωσε ότι μια φορά την εβδομάδα παρακολουθεί τηλεόραση και οδηγεί ταυτόχρονα. ............. autotriti.gr |
nido έγραψε: | ||
Χμμμμ.... Αν το παραπάνω [έτσι όπως αναφέρεται στο συμπαθές site] δεν είναι στατιστική μπαρούφα, τουλάχιστον το 1 σε κάθε 20 τυχαία αμάξια που κυκλοφορούν στους Ελληνικούς δρόμους πρέπει να διαθέτει τηλεόραση!! Έλα, Αλέκο, έχεις μείνει πολύυυυυ πίσω!..... ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
Με αυτες τις κλησεις που ειναι ενετελως αχρηστες, ψαχνουν να γραψουν οι μπατσοι οταν δε βρισκουν κατι αλλο.Σε σταματανε για ελεγχο και διαπιστωνουν με λυπη οτι φορας τη ζωνη.Τοτε τι τους μενει για να σε γραψουν?Να σου πουν οτι μιλαγες στο κινητο...Αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. |