volvos έγραψε: |
αυτο δεν ειναι συνεργασια παπατζιλικι ειναι μανθο.
και ειδικα οταν εχεις ανεβασει την εν λογω συνεργασια ενα μηνα πριν. αν καποιοι δεν ενδιαφερονται να προσφερουν καποια εκπτωση στο συλλογο να τους βγαλετε απο τη λιστα. |
volvos έγραψε: |
na ρωτησω κατι.
επειδη πηρα καποια πραγματα απο ατλα χωρις να το εχω δει οτι εχουμε καποια συνεργασια. τι ακριβως συνεργασια εχουμε? γιατι αν δεν κανει ο κυριος αυτος καποια εκπτωση(τυχαια αναφερομαι τωρα στο εν λογω μαγαζι μιας και επεσε το ματι μου) τοτε γιατι τον αναφερουμε??????????????? το λεω γιατι οταν του ειπα για κλαμπ μου εκοψε οποιαδηποτερ συζητηση για εκπτωση. αρα ως προς τι τον διαφημιζουμε? |
MEMsound έγραψε: |
να κάνεις λιιιιίγο υπομονή γιατί πολύ πιθανό να εχουμε ακρως ενδιαφέροντα νέα σε λίγο καιρό... ![]() ![]() ![]() |
colin1 έγραψε: | ||
Καλησπέρες, Πράγματι το AtlasTeam δεν διαφοροποιεί τις τιμές για "μέλη" ή "μη μέλη" οποιοδήποτε club. Καλώς ή κακώς αυτό δημιουργούσε μερικές φορές προστριβές ή και παρεξηγήσεις. Πλέον δια μέσου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος προσπαθούμε να παρέχουμε τις δυνατόν χαμηλότερες τιμές στα είδη μας χωρίς περαιτέρω εκπτώσεις. Ιδιαίτερη τιμή μπορεί να γίνει μόνο σε group buys . Ζητώ συγνώμη αν παρεξηγήθηκε η όποια στάση μου ή τηλεφωνική επικοινωνία με κάποιο μέλος ή υπεύθυνο του PsClub. Φιλικά, Κώστας Θεολόγης www.atlasteam.gr |