PSClub - Hellas

Ελληνικοί Αγώνες - Run What You Bring - RWYB

Sidobre - Παρ 27 Μάϊ 2005, 11:39:23
Θέμα δημοσίευσης: Run What You Bring - RWYB

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB

Ένας καινούργιος θεσμός στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού γεννιέται στην Ελλάδα. Πρόκειται για τους δημοφιλείς αγώνες Run What You Bring – RWYB (ΤΡΕΞΕ ΜΕ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙΣ) που διεξάγονται με επιτυχία στο εξωτερικό.

Οι αγώνες RWYB βασίζονται στους γενικούς κανόνες των αγώνων dragster. Σε βασικές γραμμές, οι αγώνες RWYB είναι διαγωνισμοί επιτάχυνσης από στάση μεταξύ δύο οχημάτων και για συγκεκριμένη και ορισμένη εξ΄ αρχής απόσταση (402,336 μέτρα).

Οι αγώνες αυτοί έχουν σαν σκοπό την προετοιμασία των λεσχών και των διοργανωτών εν’ όψει αγώνων dragster.

Το σημαντικότερο στοιχείο για τους αγώνες RWYB είναι ότι οι απλοί ιδιώτες, έχουν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των οχημάτων τους σε ασφαλείς συνθήκες και με νόμιμες διαδικασίες. Οι μέχρι πρότινος θεατές των αγώνων DRAGSTER έχουν την δυνατότητα να γίνουν οι ίδιοι αγωνιζόμενοι.

Οι αγώνες αυτοί μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση των αυτοσχέδιων αγώνων στους δρόμους, μεταφέροντάς τους σε ένα χώρο με ελεγχόμενες και ασφαλείς συνθήκες.

Η εταιρεία TRIAD Communication Services, η IRON TEAM και το DRC συνεργάστηκαν με σκοπό την διοργάνωση των αγώνων αυτών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό).

Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. Προσκαλούμε λοιπόν όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που επιθυμούν να διαγωνιστούν αλλά και αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα στο RWYB!

Το πρόγραμμα για τον μήνα Ιούνιο και Ιούλιο διαμορφώνεται ως εξής:
1ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 04 και Κυριακή O5 Ιουνίου 2005
2ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου 2005
3ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 02 και Κυριακή O3 Ιουλίου 2005
4ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιουλίου 2005

Προσεχώς θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα για το έτος 2005

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και υποβολή συμμετοχών επισκεφθείτε το site : www.greekdragster.com
ή επικοινωνήστε με την εταιρεία TRIAD Communication Services
κ. Σακελλαρίου Ιωάννη, Καλφαμανώλη Αντώνη ή Δήμου Αχιλλέα στο τηλέφωνο 210-6144532 - Fax. 210-6144533 e-mail: triad@otenet.gr
Touristas - Παρ 27 Μάϊ 2005, 11:44:15
Θέμα δημοσίευσης:
Καλό ακούγεται αν και έχω κάποιες επιφυλάξεις για το όλο θέμα.
Έτυχε να διαβάσω ένα άρθρο για την Triad και DRC και δεν ήταν ιδιαίτερα καλό θα έλεγα. Rolling eyes
Ίδωμεν .
BUBA - Παρ 27 Μάϊ 2005, 12:04:12
Θέμα δημοσίευσης: Re: Run What You Bring - RWYB
Sidobre έγραψε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB

........
Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. .......

Μπα... δεν νομιζω

Καλη προσπαθεια βεβαια απο την πολιτεια.
Λογικα θα πρεπει να εχει συμβαλει και ο Κος Αρης Σταθακης σε αυτο μια που το συζηταγε πριν απο κατι μηνες οταν ηταν καλεσμενος στην εκπομπη του Φωτηνελη AYTO SRPINT

Για να δουμε τωρα ολοι οι κοντρακιδες που και καλα λενε τοσα χρονια "Δωστε μας πιστα στο Ελληνικο" θα αφησουν την Βουλιαγμενης στην ησυχια της ??
Ronin - Παρ 27 Μάϊ 2005, 12:07:16
BUBA έγραψε:
Sidobre έγραψε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB

........
Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. .......

Μπα... δεν νομιζω

Λογικα θα πρεπει να εχει συμβαλει και ο Κος Αρης Σταθακης σε αυτο μια που το συζηταγε πριν απο κατι μηνες οταν ηταν καλεσμενος στην εκπομπη του Φωτηνελη AYTO SRPINT

Για να δουμε τωρα ολοι οι κοντρακιδες που και καλα λενε τοσα χρονια "Δωστε μας πιστα στο Ελληνικο" θα αφησουν την Βουλιαγμενης στην ησυχια της ??

Αλέξη,πάμε εκεί να δοκιμάσουμε τα τουτού μας?
BUBA - Παρ 27 Μάϊ 2005, 12:54:16
Ronin έγραψε:
BUBA έγραψε:
Sidobre έγραψε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB

........

Μπα... δεν νομιζω

Αλέξη,πάμε εκεί να δοκιμάσουμε τα τουτού μας?

Δεν με χαλαει καθολου σαν ιδεα !!

Πρεπει να μαθουμε ομως περι τινος προκειται.
Φανταζομαι δηλαδη οτι δεν ειναι τυπου πρωταθλημα με κληρωση αντιπαλων και προκρισεις των νικητων μεχρι τον τελικο αλλα κατι απλο οπου μπορουν π.χ. ακομα και 2 παπια που λεει ο λογος να στηθουν διπλα διπλα και να μετρησουν τις δυναμεις τους
Επισης καλο το οτι εχει χρονομετρηση αρα θα μαθουμε χρονο και ταχυτητα εξουδου στο 400αρι, ετσι για να εχουμε και ενα μετρο συγκρισης με αυτα που διαβαζουμε στα περιοδικα

Ποιος θα κανει κανα τηλεφωνο ??
MEMsound - Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:00:51
Θέμα δημοσίευσης:
Επιτέλους!!!

Τόσα χρόνια το λένε και όλο βρισκόταν μια δικαιολογία για αν μην ανοίξουν οι πόρτες του Ελληνικού.!!!

Εγώ θα πάω προς το παρόν να το παρακολουθήσω μια και ακόμα δεν ξέρω....

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ!!!!!!

ΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ????!

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

(Για την ακρίβεια ξέρω αλλά δεν είναι στα χέρια μου)

Όσο για την Βουλιαγμένης και Παραλιακή δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι. Δύσκολο το βλέπω αλλά μακάρι.
Ronin - Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:06:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορούμε να πάμε μια βόλτα σε κάποιο απο τα ήδη προγραμματισμένα events και να παρακολουθήσουμε το τι παίζει.

Πάντος είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές σε ελεγχόμενο περιβάλλον.
Sidobre - Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:07:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού το βρίσκετε τόσο ενδιαφέρον, γιατί δεν ρωτάτε και μία τιμή;
chatasos - Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Αφού το βρίσκετε τόσο ενδιαφέρον, γιατί δεν ρωτάτε και μία τιμή;

Είχε ειπωθεί για >70 ευρώ...
Ghost Dog - Τρι 31 Μάϊ 2005, 19:39:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μoνο η λισανς θα χεωνεται! Wink Τιποτα παραπανω,αρα οντως<70!! Very happy
Ghost Dog - Τρι 31 Μάϊ 2005, 20:05:29
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Όσο για την Βουλιαγμένης και Παραλιακή δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι. Δύσκολο το βλέπω αλλά μακάρι.

Οχι και μακαρι ρε μαστορα!! Shocked Και'μεις που θα....παιζουμε? Whistling Cool (κοντα στο σπιτι μας παααντα... Razz )
Lef205 - Τετ 01 Ιούν 2005, 04:07:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Οχι και μακαρι ρε μαστορα!! Shocked Και'μεις που θα....παιζουμε? Whistling Cool (κοντα στο σπιτι μας παααντα... Razz )

Τερμα η μπαλα στο δρομο!Τωρα θα κλειστειτε σε "παιδικες χαρες", να παιζετε με ασφαλεια! Silly

(οι κοντρες δε θα σταματησουν ποτε)
MEMsound - Τετ 01 Ιούν 2005, 13:58:30
Θέμα δημοσίευσης:
Το κόστος όπως αναφέρεται στο site http://www.greekdragster.com/ είναι 80ε.

:....β) Κατόπιν καταθέστε στην ALPHA BANK ή στην EUROBANK το ποσό των 80 ευρώ....

Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να το παρακολουθήσω αλλά εκείνη την μέρα έχουμε.....http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5635&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Laughing Laughing
BUBA - Τετ 01 Ιούν 2005, 14:38:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το ζουμι απο τους Κανονισμους:
-------------------------------------------------------------------------------
•Τα αυτοκίνητα και οι μοτοσικλέτες που διαγωνίζονται δεν χωρίζονται σε κατηγορίες.
•Οι διαγωνιζόμενοι πραγματοποιούν μόνο ελεύθερα χρονομετρημένα περάσματα και στο τέλος του κάθε περάσματος παραλαμβάνουν από την γραμματεία αντίγραφο με τις επιδόσεις που πραγματοποίησαν.
•Οι αγωνιζόμενοι επιλέγουν μόνοι τους τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν.

Απαγορεύεται να τρέξουν σε ζευγάρι αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα.

Οι διαγωνιζόμενοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο RWYB δικαιούνται:
1.Μέχρι 3 χρονομετρημένα περάσματα για κάθε ημέρα του αγώνα(3 Σάββατο – 3 Κυριακή).
2.Εκτυπωμένα αποτελέσματα χρονομέτρησης μετά από κάθε πέρασμα.
3.Μία και μόνο θέση στο χώρο των pits, για κάθε όχημα που διαγωνίζεται.

Όσοι εκ των διαγωνιζομένων δεν έχουν ετήσια αγωνιστική license, μπορούν να εκδώσουν από την γραμματεία, αγωνιστική license με ισχύ μόνο για την διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα.
---------------------------------------------------------------------------------
Mηπως αυτο το τελευταιο ειναι ενα επιπλεον κοστος ??
Καποιος στο www.greekdragster.gr forum ειπε οτι ειναι 20ε το κοστος εκδοσης απο την ΕΛΠΑ για το 2ημερο

Αυτα...
Εγω παντος θα περασω μια βολτα σε καποια στιγμη, ετσι και αλλιως το event θα παιζει και πρωι και απογευμα και τις 2 μερες με διακοπη μονο το μεσημερι
MEMsound - Κυρ 05 Ιούν 2005, 20:26:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω αν κάποιος ακόμα βρέθηκε στο Ελληνικό αυτό το ΣΚ αλλά εγώ πήγα και πραγματικά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ!!!!

Arrow Πάρα πολλές κόντρες!
Arrow Τέλεια οργάνωση!
Arrow Ομορφες κερκίδες αν και στους επόμενους αγώνες προβλέπω ότι θα χρειαστούν περισσότερες!
Arrow Αααααααάνετο parking μέσα στον αεροδιάδρομο.

Και τα βασικότερα:

Arrow Καθόλου καθυστερήσεις μεταξύ των εκκινήσεων!!
Arrow και ΑΡΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των χρονομέτρων!

Κάθε 1-2 λεπτά γινόταν μία κόντρα!

Καθόλου πρατράγουδα καθόλη την διάρκεια των αγώνων από όλες τις πλευρές (αγωνιζόμένων / κριτών / διοργανωτών / κοινού)

Επίσης πολύ θετική η ακριβής τήρηση του ωραρίου καθώς και η τυπική σιγή στο διάλλειμα τις ώρες κοινής υσηχίας Wink

Thumb right Προσωπικά θα έδινα συγχαρητήρια στην όλη οργάνωση (και ιδιαίτερα στον Αλυτάρχη του αγώνα κ.Κώστα Γεωργίου για την πολύ ενεργή συμμετοχή του στο χώρο της αφετηρίας) και αν καταφέρουν να μειωθεί λίγο ακόμα το κόστος συμμετοχής θα είναι άριστα!

Επίσης αυτό που ήταν το πολύ ευχάριστο ήταν η πολύ καλή διάθεση όλων των αγωνιζόμενων που πραγματικά "χαίρονταν" την κάθε κόντρα που έκαναν χωρίς άγχος και πίεση όπως γίνεται στους κανονικούς αγώνες dragster όπου και ισχύει το "χάνεις->βγαίνεις".

Shocked Πραγματικά εντυπωσιακά τα περάσματα των Yamaha Ζ125 με χρόνους γύρω 12,5" ~ 13,5"!!!! Shocked

Shocked Φυσικά οι 100αρες είχαν την τιμητική τους όπου R1 και CBR σημείωσαν τα απόλυτα 9,4" και 9,6"!!

Shocked Παρόν και πολύ γνωστά ονόματα όπως ο Μπαρμπαρης με το γνωστό μπλε CELICA GT4 που έκανε 10.75".

Πιο αναλυτικά αποτελέσματα στο www.greekdragster.com.

Υ.Γ. Πάνο...next time... Wink Wink Cool
Lef205 - Κυρ 05 Ιούν 2005, 21:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
cbr αλεκο! Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Κυρ 05 Ιούν 2005, 21:39:35
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
cbr αλεκο! Laughing Laughing Laughing

καλά ντε πως κάνεις έτσι..
ορίστε το διόρθωσα..! Wink
Kouzman - Τετ 22 Ιούν 2005, 10:11:40
Θέμα δημοσίευσης: 2o RWYB... Θα κατεβει κανενας?
Θα κατεβει κανενας στο 2ο RWYB?

μιλαω τοσο απο πλευρας συμμετοχης όσο και απο πλευρας θεατων. Εμεις μαλλον θα συμμετεχουμε σαν αγωνιζομενοι... Clapping Clapping Clapping
Ronin - Τετ 22 Ιούν 2005, 10:18:08
Θέμα δημοσίευσης: Re: 2o RWYB... Θα κατεβει κανενας?
Kouzman έγραψε:
Θα κατεβει κανενας στο 2ο RWYB?

μιλαω τοσο απο πλευρας συμμετοχης όσο και απο πλευρας θεατων. Εμεις μαλλον θα συμμετεχουμε σαν αγωνιζομενοι... Clapping Clapping Clapping

Γιάννη,πότε είναι το event?
Kouzman - Τετ 22 Ιούν 2005, 10:19:55
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο το ΣΚ...
UnderTaker - Τετ 22 Ιούν 2005, 10:42:37
Θέμα δημοσίευσης:
O UnderTaker θα είναι εκεί... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
SnakeMJK - Τετ 22 Ιούν 2005, 10:52:41
Θέμα δημοσίευσης:
Παίζει να κατέβω κ εγώ... σαν θεατής φυσικά! Ώρες;;
Sidobre - Τετ 22 Ιούν 2005, 11:02:45
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:

K. UnderTaker... σχετικά με την υπογραφή σας...
Δεν το κατάλαβα προς τι η εντύπωση για ένα τόσο μέτριο χρόνο;
Δηλαδή αυριο - μεθαύριο που θα κατέβει κι'άλλο τι θα πείτε;
christhehealer - Τετ 22 Ιούν 2005, 11:39:49
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:

Ως συμμετέχοντας ή ως ξανθιά με bikini να κρατάς την ομπρέλα στον Πρόεδρο στην προσπάθειά του να κατεβάσει το 1.01.00 [το ξέρω ότι δεν έχει χρόνους εκεί, αλλά μ' αρέσει να στο θυμίζω Mr. Green ]
Ronin - Τετ 22 Ιούν 2005, 11:44:11
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
UnderTaker έγραψε:

Ως συμμετέχοντας ή ως ξανθιά με bikini να κρατάς την ομπρέλα στον Πρόεδρο στην προσπάθειά του να κατεβάσει το 1.01.00 [το ξέρω ότι δεν έχει χρόνους εκεί, αλλά μ' αρέσει να στο θυμίζω Mr. Green ]

Έχει χρόνους αγαπητέ μου...

Απλά άν το Animal κάνει 1.00+κάτι τα 0-400m,τότε στον Kartodromo,θα έτρεχε ακόμα μέχρι να συμπληρώσει 1 γύρο Very happy

(ευθεία είναι ρε Χρήστο το RWYB.Απο στάση 0-400 μέτρα...)
UnderTaker - Τετ 22 Ιούν 2005, 11:49:26
Θέμα δημοσίευσης:
Το ξανθιά σβύστο γιατί είμαι από μελαχροινός ως κατάμαυρος μετά από κάτι οχτάωρα στον ήλιο...

Αλλά ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Με ξυρισμένο πόδι, ξυρισμένο μούσι, ξυρισμένο ... [άστο αυτό θα το κόψει η λογοκρισία], ομπρελίτσα, ice tea και δε συμμαζεύεται... ! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Και έχει χρονόμετρα στο RWYB...
UnderTaker - Τετ 22 Ιούν 2005, 11:50:51
Θέμα δημοσίευσης:
Και εκεί το νίτρο κάνει θαύματα. Peugeot 106 με NOS 11.9! Περαστικά μου... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
UnderTaker - Τετ 22 Ιούν 2005, 11:51:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόεδρα, μην ανοίγεσαι, γιατί θα κάνω την αφεντομουτσουνάρα σου εξώφυλλο. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Και είσαι και άσχημος πανάθεμά σε... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
UnderTaker - Τετ 22 Ιούν 2005, 11:53:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόεδρα, ο χρόνος δεν είναι σαν τα μπριζολάκια. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Για να κατέβει θέλει κι άλλα πράγματα εκτός από μεγάλο στόμα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Sidobre - Τετ 22 Ιούν 2005, 12:33:22
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Πρόεδρα, ο χρόνος δεν είναι σαν τα μπριζολάκια. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Για να κατέβει θέλει κι άλλα πράγματα εκτός από μεγάλο στόμα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Aγαπητέ το αυτοκίνητο το έχουμε, τα χέρια τα φιάχνουμε, τον εξοπλισμό επίσης τον έχουμε αρα γιατί να μην κατεβαίνει κάτω από 1;

(ένα μπακετάκι που θα βρούμε γιατί κοπανιέμαι μέσα ρε γα**το...)
UnderTaker - Τετ 22 Ιούν 2005, 13:20:26
Θέμα δημοσίευσης:
Για το μπάκετ έχεις δίκιο. Ξεκίνα πρώτα δίαιτα όμως γιατί μετά δεν θα κοπανιέσαι, αλλά θα θες και γερανό για να σε βγεις από το αυτοκίνητο... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Υ.Γ. Τι μπλοκέ, αναρτήσεις, λάστιχα και αηδίες. Μπακάκος!!!!!!! Εγγύηση!!!! Ειδατε; 1:01 ο πρόεδρας...
Kouzman - Πεμ 23 Ιούν 2005, 16:40:18
Θέμα δημοσίευσης:
ξερει κανεις επιδοσεις για 206 1.6? ενδιαφερομαι για 1/4 μιλιου κυριως...
Ronin - Πεμ 23 Ιούν 2005, 17:10:01
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη ,πρέπει να παίζει στο 16 και κάτι φαντάζομαι...
UnderTaker - Παρ 24 Ιούν 2005, 11:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
Το 206 με τα 110PS, θέλει [μετρημένο, όχι εργοστασιακές τιμές...]:

0-100: 9,3 sec
0-160: 26,3 sec
0-400μ: 16,8 sec / 133,4 km/h

Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, οι αντίστοιχες τιμές του RC [που δεν είναι αυτό που θα λέγαμε ακριβώς πύραυλος] είναι [παλι μετρημένο, όχι εργοστασιακές τιμές]:

0-100: 7,8 sec
0-160: 20,5 sec
0-400m: 15,8 sec / 145 km/h

Φανταστείτε ότι ένα μέτριο ραλί με καλό σασμάν και 150 άλογα, κάνει σχετικά άνετα 15,5 0-400μ...
UnderTaker - Παρ 24 Ιούν 2005, 11:32:37
Θέμα δημοσίευσης:
Οι παραπάνω τιμές φυσικά και παίζουνε ανάλογα τον οδηγό...
christhehealer - Παρ 24 Ιούν 2005, 13:04:35
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Οι παραπάνω τιμές φυσικά και παίζουνε ανάλογα τον οδηγό...

Πριν απ' τον Mπακάκο ή μετά?

Έχει σημασία...
UnderTaker - Παρ 24 Ιούν 2005, 13:18:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά τον Μπακάκο και με αγορά του XL μοντέλου χεριών...
Kouzman - Παρ 01 Ιούλ 2005, 14:25:01
Θέμα δημοσίευσης:
206cc-almera20.mpg

206cc-golf_gti02.mpg

206cc-golf_gti03.mpg

206cc-golf_gti04.mpg

Εγω φουλ σαλονι με βαρος περιπου 1400 κιλα με οδηγο και το βολτισιο setup
Το Golf 1.8Τ με φιλτρο και πιεση 0.7 σταθερο
Το Almera μονο καθισμα οδηγου και διλιτρο (εκδοση 160 αλογα) με φιλτρο και εξατμιση...

Razz Razz Razz Razz

και ενα περασμα μονος μου...

206cc_03.mpg

Την επομενη φορα θα κατεβουμε πληρως ετοιμασμενοι...
PHSYBORG - Παρ 01 Ιούλ 2005, 15:57:12
Θέμα δημοσίευσης:
Kouz..τι χρονο κανατε στο 400αρι?
kanelj - Σαβ 02 Ιούλ 2005, 12:37:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ιδεα μου ηταν ή δεν υπηρχε καθολου κοσμος...... Confused Confused Confused
chatasos - Τρι 12 Ιούλ 2005, 14:10:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ο 3ος αγώνας RWYB διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στις 2-3 Ιουλίου στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό).

Στο γνωστό πλέον χώρο του αεροδρομίου, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία μόνιμη πίστα, έγιναν μερικές από τις πιο δυνατές κόντρες που έχουμε παρακολουθήσει εως τώρα.

Απλοί ιδιώτες, αλλά και αγωνιστικές συμμετοχές είχαν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των οχημάτων τους για 3η φορά, ενώ οι θεατές που είχαν την τύχη να παρευρεθούν απόλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο ταχύτητα, θέαμα και αδρεναλίνη.

Αρκετοί επώνυμοι Έλληνες βελτιωτές διαγωνίστηκαν οι ίδιοι, ενώ αρκετοί άλλοι εκπροσωπήθηκαν διαμέσου των πελατών τους.

Όλοι μαζί, διαγωνιζόμενοι και θεατές, ευχαριστήθηκαν ένα διήμερο γεμάτο δράση και κόντρες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τελευταίο RWYB αυτού του καλοκαιριού τον 4ο ΑΓΩΝΑ RWYB το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου 2005 στον ίδιο χώρο.

Η εταιρεία TRIAD Communication Services η IRON TEAM και το DRC ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρότερο παράβολο συμμετοχής, ορίζει την συμμετοχή στα 20€.

Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. Προσκαλούμε όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που επιθυμούν να διαγωνιστούν αλλά και αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα στους αγώνες RWYB*!

*ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Δελτίο Τύπου RWYB
MEMsound - Τρι 12 Ιούλ 2005, 14:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
...Η εταιρεία TRIAD Communication Services η IRON TEAM και το DRC ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρότερο παράβολο συμμετοχής, ορίζει την συμμετοχή στα 20€

ΣΤΑ ΠΟΣΑ!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
Τάσο είναι σίγουρο ή έχει γίνει κάνα τυπογραφικό λάθος??
Πάνο είσαι μέσα για Κυριακή??
(Το Σάββατο έχουμε άλλα να κάνουμε...)
chatasos - Τρι 12 Ιούλ 2005, 14:37:34
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
chatasos έγραψε:
...Η εταιρεία TRIAD Communication Services η IRON TEAM και το DRC ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρότερο παράβολο συμμετοχής, ορίζει την συμμετοχή στα 20€

ΣΤΑ ΠΟΣΑ!!! Shocked Shocked Shocked Shocked
Τάσο είναι σίγουρο ή έχει γίνει κάνα τυπογραφικό λάθος??

Εγώ copy-paste από το δελτίου τύπου έκανα....τώρα αν έχουν κάνει λάθος Tease
MEMsound - Τρι 12 Ιούλ 2005, 14:47:51
Θέμα δημοσίευσης:
το κατάλαβα ότι ήταν copy-paste απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί όταν τους είχα ρωτήσει πριν το 1ο RWYB μου είχαν πει ότι δεν θα πέσει η τιμή συμμετοχής.
Anyway προφανώς άλλαξαν γνώμη...
και καλά έκαναν γιατί τα 80 ήταν πολλά. Wink
Kouzman - Τρι 12 Ιούλ 2005, 15:19:23
Θέμα δημοσίευσης:
20 ευρω ειναι. Και μαλιστα αν δεν κανω λαθος σε αυτους που εχουν συμμετασχει σε ενα απο τα προηγουμενα events τους κανουν δωρο το licence της ΕΛΠΑ που ειναι αλλα 20 ευρω.

Κριμα που δεν προλαβαινουμε να ετοιμαστουμε για να κατεβουμε...
Crying or Very sad

Τωρα απο Σεπτεμβρη ξανα....
Very happy Twisted evil
Baphomet - Τρι 12 Ιούλ 2005, 15:24:14
Θέμα δημοσίευσης:
αν ειναι για 40 ευρω θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω...όχι τόσο για την κοντρα όσο για να δουμε πόσο κάνουμε το 400αρι... ειδικά όποιος έχει βελτιωμένο αμάξι και θέλει να δει όντως τι διαφορά έχει από το μαμα! Wink
MEMsound - Τρι 12 Ιούλ 2005, 15:29:30
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
αν ειναι για 40 ευρω θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω...όχι τόσο για την κοντρα όσο για να δουμε πόσο κάνουμε το 400αρι... ειδικά όποιος έχει βελτιωμένο αμάξι και θέλει να δει όντως τι διαφορά έχει από το μαμα! Wink

Μα και εγω για αυτό λέω και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το επαναλαμβάνω!

Εξάλλου δεν υπάρχει τελικός νικητής αφού γίνονται μόνο κόντρες αν ζεύγη.

Μόνο τυπική σύγκριση καλύτερων χρόνων.

Επίσης καθένας διαλέγει το ζευγάρι του που σημαίνει ότι αν πάμε μπορούμε να τρέξουμε μεταξύ μας για τον χαβαλέ.
Baphomet - Τρι 12 Ιούλ 2005, 15:31:28
Θέμα δημοσίευσης:
οκ...ζητείται τότε μαμα 1.6, μαμά 1.4 16V και μαμά 1.6 CC... Very happy
MEMsound - Τρι 12 Ιούλ 2005, 15:36:29
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

χαχαχαχα
ψήνεσαι για Κυριακή μου φαίνεται...
Baphomet - Τρι 12 Ιούλ 2005, 15:38:22
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Baphomet έγραψε:

χαχαχαχα
ψήνεσαι για Κυριακή μου φαίνεται...

Μπα όχι... αλλά για τον Motorsport μήνα Σεπτέμβρη ψήνομαι!! Wink
UnderTaker - Τρι 12 Ιούλ 2005, 17:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
Σεπτέμβρη, τον Σεπτέμβρη θα καταπιεί τη γλώσσα του ο πρόεδρας... Άτιμη κοινωνία... Κάτσε να βάλω τον τετράφτερο δίσκο... {μετά θα διαλύσουν τα ημιαξόνια...} Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
UnderTaker - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 12:29:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παλικάρια θα κατέβει κανένας ΣΚ στο RWYB? Έστω και σαν θεατής.

Ο UnderTaker θα είναι εκεί Σαββάτο απόγευμα και Κυριακή απόγευμα και θα πήζει. Devil Devil Devil Devil Devil Devil Devil Devil Devil
Lef205 - Πεμ 14 Ιούλ 2005, 12:53:15
Θέμα δημοσίευσης:
To Σ/Κ εχει RWYB στην πιστα του Ελληνικου.
Το παραβολο συμμετοχης οριστικε στα 20 ευρω.
Η εισοδος βρισκεται απεναντι απο το γκολφ της Γλυφαδας.
MEMsound - Παρ 15 Ιούλ 2005, 19:09:36
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
To Σ/Κ εχει RWYB στην πιστα του Ελληνικου.
Το παραβολο συμμετοχης οριστικε στα 20 ευρω.
Η εισοδος βρισκεται απεναντι απο το γκολφ της Γλυφαδας.

βλ "upstairs" ^ Wink
Sidobre - Τετ 27 Ιούλ 2005, 13:53:53
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Σεπτέμβρη, τον Σεπτέμβρη θα καταπιεί τη γλώσσα του ο πρόεδρας... Άτιμη κοινωνία... Κάτσε να βάλω τον τετράφτερο δίσκο... {μετά θα διαλύσουν τα ημιαξόνια...} Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Λοιπόν αγόρι, σου βρήκα την πιο φτηνή και αξιόπιστη λύση!
Ούτε νίτρο που θες ούτε τπτ. Μια κατασκευούλα στο πορτπαγκαζ για να αντέξει και είσαι έτοιμος.

Υπάρχουν αυτά:

http://www.sethwhite.org/images/summit2004/kangerlussuaq/jato%20bottle.jpg

http://anfas.free.fr/mir4/jato.jpg

Τα οποία ονομάζονται JATO (Jet Assisted Take Off) που χρησιμοποιούνται δώ και πααααρα πολλά χρόνια από την αεροπορία όταν υπάρχει μεγάλο φορτίο σε αεροσκάφος να μπορεί να απογειωθεί γρήγορα.

Το μαραφέτι αυτό κρατάει περίπου 12 δευτερόλεπτα και η δύναμή του είναι περίπου 400kg/sec ώθηση, αντίστοιχα δηλαδή με 2.000+ ίππους

Ευκολο στην χρήση, εύκολο στην τοποθέτηση και δεν χρειάζεσαι και αλλαγές... κουφάλα με νεκρή τα τους βγάλεις όλους!

Με ένα τέτοιο μαραφέτι είδα με τα μάτια μου (στην TV...) αυτοκίνητο να πιάνει με άνεση τα 350km/h σε ανύποπτο χρόνο!

Με'γειά σου!

(και επειδή αυτά είναι στρατιωτικά, υπάρχουν αντίστοιχα του.. εμπορίου που μπορείς να κανονίσεις να κρατάνε 3-4 sec και να έχουν και μεγαλύτερη δύναμη, φτηνά ένα για κάθε κόντρα!)
Kouzman - Τετ 27 Ιούλ 2005, 14:22:04
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.wagoneers.com/pages/RocketCar/rockit.html

σχετικο αρθρακι για τα jato...

θα προτιμησω μαλλον τα νιτρομπουκαλα...
Sidobre - Τετ 27 Ιούλ 2005, 14:27:55
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
http://www.wagoneers.com/pages/RocketCar/rockit.html

σχετικο αρθρακι για τα jato...

θα προτιμησω μαλλον τα νιτρομπουκαλα...

O Μύθος που απογειώθηκε το αμάξι.... Busted! Οσοι βλέπουν Discovery και ξέρουν τους MythBusters ξέρουν. Οι τυπάδες κάνανε ένα Chevy γρηγορότερο και από Top Fuel!

Kouzman - Τετ 10 Αύγ 2005, 09:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα εμαθα οτι το almera που μου τα εσκασε φοραγε μια διλιτρη εκδοοση του γνωστου japan μοτερ SR20... εμεις ξεραμε το SR20DE με τα 150 αλογα.

Ο φιλος Βασιλης Νακος της Powerland φοραει το SR20VE μια διλιτρη εκδοση που απο το εργοστασιο βγαζει 187 αλογα στις 7000σαλ. Τωρα βαλτε εξατμιση απο χταποδι και φιλτρο, αρα το αμαξακι ειναι χαλαρα πανω γυρω στα 195 αλογα... Shocked Shocked Shocked

Βαλε τωρα το αμαξι γυμνο τελειως και σλικακια μπροστα και ειδου το αποτελεσμα με το 206 μας των ~160 αλογων και των 1350++ κιλων με οδηγο....

http://www.zippyvideos.com/121445778532165.html

ΟΜΩΣ πισω εχει η αχλαδα την ουρα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Παρ 26 Αύγ 2005, 19:53:46
Θέμα δημοσίευσης:
5o RWYB Ελληνικό 03-04/09/2005

Ο 5ος αγώνας RWYB θα διεξαχθεί στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό) στις 3 & 4 Σεπτεμβρίου 2005 . Στο γνωστό πλέον χώρο του αεροδρομίου, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία μόνιμη πίστα, ξεκινάει και πάλι η αγωνιστική δράση και οι γνωστές σε όλους μας κόντρες! Απλοί ιδιώτες, αλλά και αγωνιστικές συμμετοχές έχουν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των οχημάτων τους για ακόμα μία φορά, ενώ οι θεατές που θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν θα απολαύσουν ένα διήμερο γεμάτο ταχύτητα, θέαμα και αδρεναλίνη.

Tο πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-09-2005
18.00 - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 03-09-2005
09.00 - ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ
09.30 - ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΘΕΑΤΩΝ
09.45 - ΕΝΑΡΞΗ Α΄ ΜΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ
14.30 - ΠΑΥΣΗ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ
17.30 – ΕΝΑΡΞΗ Β΄ ΜΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ
20.30 – ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 04-09-2005
09.45 – ΕΝΑΡΞΗ Α΄ ΜΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ
20.30 – ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

Η εταιρεία TRIAD Communication Services η IRON TEAM και το DRC ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρότερο παράβολο συμμετοχής, ορίζει την συμμετοχή στα 20 ευρώ.
Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τα αγωνιστικά είναι μέχρι την Παρασκευή 02-09-2005 και ώρα 14.00. Το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο συμμετοχών είναι συνολικά 220. Αν αυτός ο αριθμός καλυφθεί πριν την παραπάνω ημερομηνία, δεν θα γίνουν δεκτές άλλες συμμετοχές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών μέχρι την προαναφερόμενη προθεσμία, οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν αν υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, με κόστος 50 ευρώ, στην γραμματεία του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και υποβολή συμμετοχών επισκεφθείτε την σελίδα του RWYB στο www.rally.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία TRIAD Communication Services
κ. Σακελλαρίου Ιωάννη, Καλφαμανώλη Αντώνη ή Δήμου Αχιλλέα στο τηλέφωνο 210-6144532 - Fax. 210-6144533 e-mail: triad@otenet.gr

(Aπό Δ.T.)
kanelj - Παρ 26 Αύγ 2005, 21:38:43
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Η εταιρεία TRIAD Communication Services η IRON TEAM και το DRC ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρότερο παράβολο συμμετοχής, ορίζει την συμμετοχή στα 20 ευρώ.
Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τα αγωνιστικά είναι μέχρι την Παρασκευή 02-09-2005 και ώρα 14.00. Το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο συμμετοχών είναι συνολικά 220.
Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών μέχρι την προαναφερόμενη προθεσμία, οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν αν υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, με κόστος 50 ευρώ, στην γραμματεία του αγώνα.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Exclamation Laughing Laughing Laughing
Ή θα τα παρουμε λιγα λιγα τα λεφτακια απο 200 συμμετοχες ή ολα μαζι απο 50 ατομα Exclamation
οπως και να ναι θα τα παρουν Exclamation

Πω πω πω.....μας το λενε και καταμουτρα!Ε ρε στοκοι που ειμαστε Exclamation Laughing
MEMsound - Σαβ 27 Αύγ 2005, 09:33:47
Θέμα δημοσίευσης:
όλο παράπονα είσαι....

Παρεπιπτόντως το συνολικό κόστος για να τρέξει κάποιος είναι:
20€ η συμμετοχή + 20€ η έκδοση ημερήσιας αγωνιστικής άδειας οδήγησης (δεν ξέρω αν διαρκεί και τις 2 μέρες του αγώνα)

Παρεπιπτόντως 245 φωτογραφίες από τον (προηγούμενο) 4ο αγώνα RWYB μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.greekdragster.com/images/Shows_Races/050717Elliniko/index.htm?1

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

TiMoRiS - Σαβ 27 Αύγ 2005, 09:47:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ηταν να κατεβω για ενα φιλικο με ενα almera challenge αλλα το αμαξι θα ειναι ΣΚ στην Design Perfection για ορισμενες αισθητικες αλλαγες!!! Twisted evil

Photos συντομα!!!
UnderTaker - Σαβ 27 Αύγ 2005, 15:49:50
Θέμα δημοσίευσης:
Χε, χε, Μάνθο κάποιες από αυτές τις φοτό είναι δικές μου !!!!!!!!!!!!!!
Καλά, δεν παίζομαι............... !!!!!!!!!!!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Silly Silly Silly Silly Silly Silly Silly
Silly Silly Silly Silly Silly Silly Silly

Στο παρασύνθημα! Αν αλλάξω δίσκο μέσα στη βδομάδα, θα κατέβω!
Αλλά ως γνωστόν θα είμαι εκεί έτσι και αλλιώς... Αν συμμετέχει κανείς ας με αναζητήσει... Κάπου εκεί θα βόσκω... Wink Wink Wink Wink

Κούζμαν, θα κατέβεις? Ρε γα**το σόρρυ, μου το επισήμαναν, και έχουν απόλυτο δίκιο. Δε σε έχω βάλει ούτε μια
φωτό στο περιοδικό και έχεις κάνει 800 περάσματα. Μλκια, θα επανορθώσω!!!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Kanelj, μη γκρινιάζεις. Το ποσό συμμετοχής δεν γίνεται να είναι χαμηλότερο...... Exclamation Exclamation
Έλεος, τα ποτά μιας βραδιάς είναι δηλαδή...
Κάτσε ένα βράδυ σπίτι σου... Exclamation Exclamation Exclamation

Αρκεί να μην έχει κανείς ζημιές... Wink Wink Wink Wink Wink
manosm3 - Κυρ 28 Αύγ 2005, 00:00:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι υποχρεωτικο να εχεις διπλωμα για να κατεβεις;
Ενημερωτικα ρωταω...
kanelj - Κυρ 28 Αύγ 2005, 21:19:43
Θέμα δημοσίευσης:
Eιναι απαραιτητο να εχεις δυο χερια για να οδηγησεις?
manosm3 - Κυρ 28 Αύγ 2005, 23:29:59
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Eιναι απαραιτητο να εχεις χερια για να οδηγησεις?

Oχι καλε, και κουλος οδηγεις! Τοσες και τοσες ειναι γυρω μας...
UnderTaker - Δευ 29 Αύγ 2005, 11:39:50
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή νομίζω κάποιος ρώτησε...

Η αγωνιστική άδεια που βγάζεις [20 ευρώα] είναι και για τις δύο ημέρες.

Τα χέρια είναι οψιοναλ... Αν θέλεις να πάρεις καμιά κόντρα όμως, εκτός από άλογα, θα πρέπει να έχεις και χέρια.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Δευ 29 Αύγ 2005, 11:47:37
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
...Η αγωνιστική άδεια που βγάζεις [20 ευρώα] είναι και για τις δύο ημέρες.

Ευχαριστώ Παναγιώτη.

Την Κυριακή το πρωί θα είμαι στο Ελληνικό να παρακολουθήσουμε τον αγώνα μαζί με Stevon και Lef205 οπότε θα τα πούμε και από κοντά. Wink
UnderTaker - Δευ 29 Αύγ 2005, 14:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά τις 12 θα είμαι εκεί... Wink Όχι και πολύ πρωί παιδιά... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
MEMsound - Δευ 29 Αύγ 2005, 14:56:30
Θέμα δημοσίευσης:
ok. Thumb right
kanelj - Δευ 29 Αύγ 2005, 16:39:08
Θέμα δημοσίευσης:
Aν θελετε παρτε με και μενα κανενα τηλ να ερθω
γιατι θα ξεχαστω στο τελος....!
UnderTaker - Δευ 29 Αύγ 2005, 16:48:55
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω δε σας το είπα αυτό...

Το ξέρετε ότι αντιπροσωπεία [δε λέω ποια] ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ σε αυτοκίνητα που κανονικά είχαν, γιατί είδαν φωτογραφίες των συγκεκριμένων οχημάτων στα περιοδικά από τη συμμετοχή τους στα RWYB???

Επισήμως, τα αυτοκίνητα δεν σχεδιάστηκαν για να πέρνουν μέρος σε αγώνες, και τέτοια χρήση συνιστά λόγο διακοπής της εγγύησης!!!!

Αυτά...
kanelj - Δευ 29 Αύγ 2005, 16:50:49
Θέμα δημοσίευσης:
ωχ...Λες να μου κοψουν την εγγυηση Question Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing
UnderTaker - Τετ 31 Αύγ 2005, 14:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
Καμμιά συμμετοχή έχουμε το ΣΚ? Question
UnderTaker - Τετ 31 Αύγ 2005, 15:40:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ο αγωνιστικός - motorsport Σεπτέμβρης μας έχει βρει χωρίς λεφτά νομίζω... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Lef205 - Τετ 31 Αύγ 2005, 16:21:15
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
UnderTaker έγραψε:

Ευχαριστώ Παναγιώτη.

Την Κυριακή το πρωί θα είμαι στο Ελληνικό να παρακολουθήσουμε τον αγώνα μαζί με Stevon και Lef205 οπότε θα τα πούμε και από κοντά. Wink

Ακου να δεις τι μαθαινω! Shocked
MEMsound - Πεμ 01 Σεπ 2005, 19:36:13
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
MEMsound έγραψε:
UnderTaker έγραψε:

Ευχαριστώ Παναγιώτη.

Ακου να δεις τι μαθαινω! Shocked

αφού βρε κουκουρούκου δεν σε βρήσκω στο τηλέφωνο στα γράφω εδώ....! Silly Tease Rotfl Love
MEMsound - Δευ 05 Σεπ 2005, 11:35:09
Θέμα δημοσίευσης:
5ο RWYB, 03-04 / 09 / 2005

Τελικά Stevon,Buba και γω πήγαμε κυριακή πρωί
(αυτόν τον Lef ακόμα τον ψάχνω....)

Πολύ όμορφος ο αγώνας με αρκετές συμμετοχές......μόλις 140!!!! Laughing Laughing

φωτογραφίες εδώ:

1η μέρα, 2η μέρα

κ.Buba μήπως να δούμε την πίστα από μέσα κάποια στιγμή...

Παρεπιπτόντως επόμενος αγώνας σε 2 βδομάδες στον ίδιο χώρο.

Φυσικά και ο κ.UnderTaker ήταν εκεί αν και δεν τον εντόπησα εντός πίστας αλλά εκτός στην επιστροφή όπου και "...καλά πάει το μπ....λάκι μου" Laughing Laughing Laughing
BUBA - Δευ 05 Σεπ 2005, 13:09:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ψησε με, ψησε με Μανθο, δεν θελω πολυ ακομα για να πω το πολυποθητο ΝΑΙ Smile

Μπορουμε κανονισουμε να κατεβουμε ολοι οι πραγματικα ενδιαφερομενοι απο το Club ως αγωνιζομενοι στο ιδιο event για να εχει πιο πολυ ενδιαφερον και να "κεραστουμε" μεταξυ μας Idea

Πρωτη φορα πηγα στο event και για αυτους που ειναι "ιδεολογικα" εναντιοι στην εννοια της "κοντρας" και της ευθειας εχω να πω τα εξης:

α. To ολο κλιμα μεταξυ των αγωνιζομενων φαινοταν να ειναι πολυ φιλικο σε σημειο που να γινονται και αρκετες κοντρες με αμαξια τελειως διαφορετικων δυνατοτητων απλα για το χαβαλε. Σε αυτο συνεβαλε και ο παρουσιαστης που συχνα πυκνα εδινε ενα χιουμοριστικο τονο στις παρουσιασεις.
β. Εκτος απο τα πολυ δυνατα αμαξια την παρασταση εκλεβαν και οι κοντρες με OMOIA αμαξια ακομα και εαν αυτα ηταν μαμα 120Hp. Αρα μια κοντρα μεταξυ δυο 206 π.χ 2.0 η 1.6 η ακομα και 1.4 θα εχει ενδιαφερον για το κοινο

Γενικα δεν ειναι η κλασσικη "καγκουροκατασταση" που περιμενα να δω, συνηθισμενος απο τα κλασσικα στεκια , αλλα ενα σαφως πιο ευχαριστο και πολιτισμενο κλιμα
Δεν ειναι αναβαση, δεν ειναι rally ενα απλο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ειναι

Αυτα απο μενα, let's take it to the track !!
UnderTaker - Δευ 05 Σεπ 2005, 13:43:25
Θέμα δημοσίευσης:
Δε χρειάζεται ιδιαίτερο ψήσιμο, 17-18 θα πάρω μέρος ακόμα και αν δεν έχω αλλάξει δίσκο... Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Να μείνει εκεί το μπουρδέλο... Evil Evil Evil Evil

Θα του πιω το αίμα... Evil Evil Evil Evil Evil

Αν δεν κάνει 16,7 το τετρακοσσάρι, θα του βάλω φωτιά να το κάψω... Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Kouzman - Δευ 05 Σεπ 2005, 16:04:16
Θέμα δημοσίευσης:
ελπιζω μεχρι τοτε να ειμαστε και εμεις ετοιμοι για να κατεβουμε ξανα...

υπαρχουν πολλες ιδεες και εχουν ξεκινησει να γινονται αρκετες βελτιωσεις ωστε να κανουμε μια αξιοπρεπη παρουσια για το ειδος και το υφος του αυτοκινητου...

ελπιζω ο συνδυασμος μικροτερο βαρος - μεγαλυτερη ιπποδυναμη - καλυτερη προσφυση να αποδοσει τα αναμενομενα (αν και ηδη κοβω αποθεματικο για συμπλεκτη.... Razz Razz Razz )
UnderTaker - Τρι 06 Σεπ 2005, 12:05:11
Θέμα δημοσίευσης:
Τσακιστείτε ρεμάλια, 17-18 έχει αγώνα...

Άντε ρε σας περιμένω... Laughing Laughing
UnderTaker - Τρι 06 Σεπ 2005, 15:03:37
Θέμα δημοσίευσης:
Κούζμαν, φρόντισε να είσαι έτοιμος...

Σε περιμένω... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Υ.Γ. Τι ανοίγομαι ο ηλίθιος...? Ξύλο θα φάω... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Και μια έκτακτη ανακοίνωση... Shocked Shocked Shocked

Υ.Γ. Από την Δευτέρα 19 του μήνα Σεπτεμβρίου, γνωστός μηχανικός που φτιάχνει Peugeot,
αναστέλει τη λειτουργία του καταστήματός του!
Καλοκαιρινό θα του κάνει το μαγαζί ο UnderTaker όταν [όχι αν, όταν]
τον περάσει κανένα 1300άρι...

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
christhehealer - Τρι 06 Σεπ 2005, 15:24:25
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι σκεφτόμουνα να έρθω με το Yaris...

... αλλά επειδή είμαι από χωριό, θεοσεβούμενος άνθρωπος, ας μην κλέβω εικοναστάσια!!!!!!!!

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
UnderTaker - Τρι 06 Σεπ 2005, 15:31:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδίκα εσένα ρε χεαλερ, δε θα σε περάσω μόνο...

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Kouzman - Τρι 06 Σεπ 2005, 15:38:28
Θέμα δημοσίευσης:
ασε φιλε μου κυνηγω τον αδερφο μου και τους μηχανικους να κλεισουν ραντεβου για καποια πραγματακια που πρεπει να γινουν γιατι αν δεν τα κανω δεν θα κατεβω...

αυτο το σκ δεν παω πουθενα και θα αφιερωσω ολο το χρονο μου στο αμαξι ωστε να προετοιμαστω οσο το δυνατον καλύτερα.

πιστεψε με ουτε εγω θα το λυπηθω... με παραμετρο την προσφυση (οπου απο οτι βλεπω ειναι δραματικα βελτιωμενη απο τοτε που ετρεξα με μαμα λαστιχα και αναρτηση χαλια και ξεκιναγα με γκαζιες) οι εκκινησεις στον κοφτη (αντε λιγο πιο κατω) ειναι δεδομενες. Αν και ψηνομαι να ενεργοποιησω το launch control του εγκεφαλου μονο και μονο για να ακουω τα μπαμ-μπουμ στην εκινηση... Razz Razz Razz

αντε και κατι για να θυμηθουμε την μερα εκεινη... που αρεσει που με flat shift εσκαγε σε ολες τις ταχυτητες... Laughing Laughing Cool

206cc_03.mpg
christhehealer - Τρι 06 Σεπ 2005, 15:38:59
Θέμα δημοσίευσης:
Mήπως θες να κατέβω με το mountain, μπας κι έχεις καμιά ελπίδα?

Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease
UnderTaker - Τρι 06 Σεπ 2005, 15:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε δεν πα να κατέβεις και με τα ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ... RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl

Κουζμαν, ζορίσου γιατί θα το μετρήσουμε κιόλας...
ΘΕΛΩ ΧΡΟΝΟ! Την τιμητική σου θα έχεις!!! Και φωτό!!! Είσαι και car of the month!!!

Τρέχουμε τώρα, τρέχουμε... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Kouzman - Τρι 06 Σεπ 2005, 17:02:07
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:

Κουζμαν, ζορίσου γιατί θα το μετρήσουμε κιόλας...
ΘΕΛΩ ΧΡΟΝΟ! Την τιμητική σου θα έχεις!!! Και φωτό!!! Είσαι και car of the month!!!

Τρέχουμε τώρα, τρέχουμε... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΩΧ ΩΧ ΩΧ με αγχωνεις τωρα.... Razz Razz Razz

πιστευω πως θα είμαι ετοιμος... θα κοιταξω να το πλυνω κιολας μιας και θα βγαλουμε φωτο διοτι στα προηγουμενα RWYB ηταν μεσα στη μπιχλα και τη λασπη... Embarassed Embarassed

παντως για φωτογραφίες θα κοιταξω αν μπορεσω να βγαλω σημερα καλες με την cybershot μιας και το εχω παρκαρει σε ανετο σημειο στο σπιτι μου... αν το βγαλω σημερα θα τις σηκωσω αυριο το πρωι απο το γραφειο προς τερψην των οπαδων μου... Very happy Very happy
Sidobre - Τρι 06 Σεπ 2005, 17:09:01
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:

παντως για φωτογραφίες θα κοιταξω αν μπορεσω να βγαλω σημερα καλες με την cybershot μιας και το εχω παρκαρει σε ανετο σημειο στο σπιτι μου... αν το βγαλω σημερα θα τις σηκωσω αυριο το πρωι απο το γραφειο προς τερψην των οπαδων μου... Very happy Very happy

Μην ασχοληθείς! Θα το φωτογραφήσουμε εμείς! Μέρος του διαγωνισμού και επειδή το γουστάρουμε!
MEMsound - Τρι 06 Σεπ 2005, 19:32:21
Θέμα δημοσίευσης:
5ο RWYB, 03-04 / 09 / 2005

Μερικές φωτογραφίες ακόμα (1, 2) και Video.
Kouzman - Τετ 07 Σεπ 2005, 09:32:54
Θέμα δημοσίευσης:
παντως επιτρεψτε μου να ποσταρω μερικες φωτο του cc. Σιγουρα οι αρμοδιοι μπορουν να τις μετακινησουν σε ποιο καταλληλο σημειο εαν ενοχλουν εδω...

MEMsound - Τετ 07 Σεπ 2005, 10:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλές οι φώτο Γιάννη (αν και λίγο θαμπές....)
Ας τις μεταφέρει κάποιος (κατά προτίμηση σαν url για να μην σερνεται η σελίδα) εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=129773#129773
UnderTaker - Τετ 07 Σεπ 2005, 11:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
O KOYZMAN Ο ΘΟΛΟΣ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Άσε ρε, θα σε φτιάξω εγώ... Κανόνισε εσύ να έχεις το αμάξι έτοιμο για να μην έχουμε δικαιολογίες μετά όταν θα ΣΕ ΤΣΑΓΙΑΣΩ με τις 8 βαλβίδες μου...
[πολύ ανοίγομαι ο μλκας... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Θα φάω άπειρο ξύλο.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ]

Kouzman - Τετ 07 Σεπ 2005, 11:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
σιγουρα μπορουμε να ανοιξουμε μαζι.

Αυτο που χαιρομαι ειναι το πολυ καλο και φιλικο περιβαλλον εκει μιας και το σαββατο ανοιγα μονο με τον αδερφο μου και το GOLF GTI, ενω την Κυριακη ανοιξα με BMW 813is Turbo, CRX V-tec, Almera διλιτρο με japan μοτερ 190+ αλογα....

το 16.7 απο που το λες που θελεις να κανεις?

εγω να σου πω την αληθεια θα ηθελα να μπω στα 14 ομως ακομα δεν μπορω να δηλωσω ή να πω τιποτα... Wink Wink
Sidobre - Τετ 07 Σεπ 2005, 13:32:55
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Πολύ καλές οι φώτο Γιάννη (αν και λίγο θαμπές....)
Ας τις μεταφέρει κάποιος (κατά προτίμηση σαν url για να μην σερνεται η σελίδα) εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=129773#129773

OΟι φωτό δεν είναι κατάληλες για το αυτοκίνητο του μήνα.

Ευχαριστώ!
MEMsound - Τετ 07 Σεπ 2005, 13:39:16
Θέμα δημοσίευσης:
Το ξέρω Τάσο!

(το έγραψα και 'γω ότι είναι θαμπές)

Στην επίσημη παρουσίαση είναι αυτονόητο ότι θα αναλάβει δουλειά ο φωτογράφος μας...(που με του 206 του Kanelj έκανε άριστη δουλειά!!)

(αλλά νομίζω ότι εκεί ταιριάζουν καλύτερα από ότι εδώ) Wink
UnderTaker - Πεμ 08 Σεπ 2005, 17:28:49
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΕΜ αν νομίζεις ότι με το γλύψιμο θα γλιτώσεις το τσάι που θα σου ρίξω, είσαι πολύ γελασμένος...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease

Κούζμαν, πρέπει οπωσδήποτε να σπάσω το 17άρι αλλιώς θα πάω φυλακή [και κάποιος μηχανικός στο χώμα...].
Χρόνος πάνω από 17 σημαίνει ότι το αμάξι μου είναι μόλις και μετά βίας 115 άλογα... Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Πεμ 08 Σεπ 2005, 19:18:39
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
ΜΕΜ αν νομίζεις ότι με το γλύψιμο θα γλιτώσεις το τσάι που θα σου ρίξω, είσαι πολύ γελασμένος...

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Tease
manosm3 - Πεμ 08 Σεπ 2005, 23:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
ενω την Κυριακη ανοιξα με BMW 813is Turbo,

Αν λεγεται Γιαννης, δωσ' του χαιρετισματα απο μενα Wink
UnderTaker - Παρ 09 Σεπ 2005, 10:56:35
Θέμα δημοσίευσης:
Αν λέγεται Μαρία, δώσ'της το τηλέφωνό μου... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ρε δεν πάμε καλά ρεεεεεε...... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
crusader - Παρ 09 Σεπ 2005, 11:13:52
Θέμα δημοσίευσης:
Και αν λέγεται Σούλης, Φούλης, Λούλης... δώστου καμιά κλωτσιά! Ha Ha Silly
UnderTaker - Παρ 09 Σεπ 2005, 11:27:12
Θέμα δημοσίευσης:
Κούζμαν, ήτανε να έχουμε δυναμικό παρών στο RWYB αλλά μάλλον μόνος μου θα κατέβω...
Αν δεν προλάβεις, μην τρελαίνεσαι, θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες...

Εγώ θα είμαι εκεί πάντως... Να κάνω το 16,7 μου...!!!
WIPPERMANN - Παρ 09 Σεπ 2005, 11:41:21
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Κούζμαν, ήτανε να έχουμε δυναμικό παρών στο RWYB αλλά μάλλον μόνος μου θα κατέβω...

Καλή επιτυχία Cheers Με τη νίκη Clapping Multi color
UnderTaker - Παρ 09 Σεπ 2005, 11:57:18
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, μη κοιτάς που γράφουμε καμιά μλκία... Ούτε τα 17 δε θα σπάσει το ρημάδι... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Kouzman - Παρ 09 Σεπ 2005, 12:22:14
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα μαλλον την δευτερα θα παει το αμαξι για την εξατμιση...

μεσα στην εβδομαδα θα παει απο τον σπυροπουλο για ενα εξαρτηματακι που χρειαζομαι και στα καπακια στον προγραμματιστη να ρυθμισει....

ελπιζω να γινουν ολα σωστα συμφωνα με το προγραμμα και να προλαβω

παντως οπως και να εχει θα ειμαι εκει το σκ απο το πρωι... επειδη δεν σας ξερω και φατσικα ολους μην κολλατε, ελατε να τα πουμε...

Λετε να βαλω και εγω επιτελους κανα αυτοκολλητακι του κλουμπ??? Razz Razz
manosm3 - Παρ 09 Σεπ 2005, 12:24:14
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:

Ποσοοοοο???????????!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχα Με τι δισκο; Ιπταμενο; Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 09 Σεπ 2005, 12:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
...Λετε να βαλω και εγω επιτελους κανα αυτοκολλητακι του κλουμπ??? Razz Razz

Ε ΝΑΙ!!!!!!
Καρός είναι! Laughing
UnderTaker - Παρ 09 Σεπ 2005, 12:38:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ο μλκας που θα φωνάζει μόνος του "ΚΟΥΖΜΑΝΝΝΝ, ΚΟΥΖΜΑΝΝΝΝΝ......." θα είμαι εγώ....
RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl

Το δίσκο τον αλλάζω μέσα στη βδομάδα!!!!! Ελπίζω.... Laughing Laughing Laughing Laughing
WIPPERMANN - Παρ 09 Σεπ 2005, 13:09:06
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Καλά, μη κοιτάς που γράφουμε καμιά μλκία... Ούτε τα 17 δε θα σπάσει το ρημάδι... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ερώτηση άσχετης: Τα 17 τι είναι;;; Δευτερόλεπτα;;; 0-100 σε 17 δευτερόλεπτα Rolling eyes
Τη ντομάτα τη πετάω μόνη μου Splat
MEMsound - Παρ 09 Σεπ 2005, 13:14:40
Θέμα δημοσίευσης:
WIPPERMANN έγραψε:
UnderTaker έγραψε:

Ερώτηση άσχετης: Τα 17 τι είναι;;; Δευτερόλεπτα;;; 0-100 σε 17 δευτερόλεπτα Rolling eyes
Τη ντομάτα τη πετάω μόνη μου Splat

17" για τα 400m (1/4mile = 402 και κάτι ψιλά μέτρα) Wink
UnderTaker - Παρ 09 Σεπ 2005, 13:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητή wip που δεν ήρθες στη συνάντηση και κατά συνέπεια δεν έφερες το μπόμπιρα.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Τα 17 δευτερόλεπτα ευελπιστώ να τα σπάσω [να κάνω λιγότερο δηλαδή], για να διανύσω τα 400 μέτρα από στάση! Όταν περάσω τα 400 μέτρα ευελπιστώ να έχω και μια αξιοπρεπή ταχύτητα εξόδου [από 130-135 km/h]. Λέμε τώρα... Laughing Laughing Laughing Laughing

Τώρα βεβαια παίζει να κάνω και 0-100 km/h σε 17 δευτερόλεπτα,
αλλά δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε καν αυτό το ενδεχόμενο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
WIPPERMANN - Παρ 09 Σεπ 2005, 13:24:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πήρα θάρρος Laughing Και γιατί μετράτε τα 400 μέτρα και όχι τα 100;;;
MEMsound - Παρ 09 Σεπ 2005, 13:36:10
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχήν άλλο 0-100km/h
και άλλο 0-400m.

Την ιστορία των αγόνων dragster και γιατί ξεκίνησε να μετράνε 1/4 του μιλιου δεν την θυμάμαι αλλά πλέον όπου γίνονται τέτοιοι αγώνες η απόσταση είναι 1/4 μιλίου. Wink

και έτσι αν έχεις όρεξη να χαζέψεις λίγο ρίξε μια ματιά εδώ...
http://www.greekdragster.com/mainsite/category-links.htm
WIPPERMANN - Παρ 09 Σεπ 2005, 13:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Καταρχήν άλλο 0-100km/h
και άλλο 0-400m.

Την ιστορία των αγόνων dragster και γιατί ξεκίνησε να μετράνε 1/4 του μιλιου δεν την θυμάμαι αλλά πλέον όπου γίνονται τέτοιοι αγώνες η απόσταση είναι 1/4 μιλίου. Wink

Ευχαριστώ για την απάντηση...Μαθαίνω σιγά-σιγά... Thumb right
Baphomet - Παρ 09 Σεπ 2005, 14:17:09
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ τα 100 μετραγα πάντα...γύρω στο 10.8 εκανα Laughing Laughing Laughing Laughing
Kouzman - Παρ 09 Σεπ 2005, 14:59:48
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Αγαπητή wip που δεν ήρθες στη συνάντηση και κατά συνέπεια δεν έφερες το μπόμπιρα.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Τα 17 δευτερόλεπτα ευελπιστώ να τα σπάσω [να κάνω λιγότερο δηλαδή], για να διανύσω τα 400 μέτρα από στάση! Όταν περάσω τα 400 μέτρα ευελπιστώ να έχω και μια αξιοπρεπή ταχύτητα εξόδου [από 130-135 km/h]. Λέμε τώρα... Laughing Laughing Laughing Laughing

Τώρα βεβαια παίζει να κάνω και 0-100 km/h σε 17 δευτερόλεπτα,
αλλά δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε καν αυτό το ενδεχόμενο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

κοιτα φοβερη σημασια εχει η εκκινηση... Εγω μπορουσα και ειχα 140χλμ εξοδο αλλα οι χρονοι μου με τετοιες εξοδους ηταν πανω απο 17. ενα 16.6 που εκανα ειχα εξοδο 132. Γενικα δεν ειχα καταφερει καμια φορα να κανω σωστο ξεκινημα με τα P Zero Nero και την προηγουμενη αναρτηση που σηκωνονταν η μουρη στον αερα και εχανε προσφυση... Σε καμια εκινηση δεν μπορεσα να ξεκινησω με 5000+σαλ μιας και το αμαξι απλα εμενε ακινητο... σχεδον ολα μου τα 0-18μ ηταν πανω απο 3 δευτερα ενω το λογικο θα ηταν να παιζω στο 2.4-2.5... Τωρα με τα νεα λαστιχα ελπιζω να μπω ευκολα στο 2.3 που σημαινει αυτοματα οτι μπαινω στα 15 ανετα χωρις να εχω βελτιωθει πουθενα αλλου...

Σιγουρα μαζεψα αρκετη εμπειρια και ειδα τις αδυναμιες του αυτοκινητου, τις οποιες σιγα σιγα διορθωνω... Μην ξεχναμε πως το αμαξι ειναι 1215 κιλα στεγνο (τωρα ειναι 1190 ισως και κανα πεντακιλο λιγοτερα με φουλ σαλονι) και το βαρος παιζει μεγαλο ρολο στην εκκινηση. Ετσι αλλαξα αναρτηση με πολυ ελαφρια κλιση προς τα εμπρος, εβαλα πιο μικρη διαμετρο ζαντες να κοντυνω λιγο ακομα το βημα μου, εβαλα ημισλικ οπου εχουν τρελη προσφυση και εχω αδυνατησει 25-30 κιλα.
Επιπλεον αυτων το αμαξι θα ελαφρωσει κατα περιπου 40 κιλα ακομα θα εχω κοφτη 8000+σαλ αντι για 7200 που ειχα και φυσικα αλογα παραπανω (μαλλον αρκετα παραπανω...)
MEMsound - Παρ 09 Σεπ 2005, 15:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε να δούμε. Wink
UnderTaker - Παρ 09 Σεπ 2005, 16:44:53
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά, ας σπάσω εγώ το 17άρι, και ας βγω και με 125 km/h... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
UnderTaker - Παρ 09 Σεπ 2005, 16:45:54
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί μόνο κανένα σασμάν με βλέπω να σπάω... Confused Confused Confused Laughing Laughing Laughing
UnderTaker - Σαβ 10 Σεπ 2005, 15:49:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εκτός από τους γνωστούς, είναι κανένας άλλος που σκέφτεται να κατέβει το ΣΚ?

Όχι σαν θεατής, να τρέξει κιόλας... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Κουζμαν, μακάρι να το πετύχεις, αλλά να σπάσεις τα 15 το βλέπω χλωμό...
Τι το ήθελες το cc...???????? Χάλια αμάξι για κόντρες...!!!!

Ερώτηση: Τι εννοείς έχασες 25-30 κιλά...? Εσύ τα έχασες??? Δηλαδή αδυνάτισες??? BlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlink

Πρόεδρααα, την ίδια βελτίωση να κάνεις στο κουβαδάκι σου...!!! Θα την εκτιμήσει και η γυναίκα σου...
RotflRotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Υ.Γ. Κάτσε να μην ανοίγομαι πολύ με τη γλυκυτάτη και συμπαθεστάτη σύζυγο του πρόεδρα, γιατί έχει βαρύ χέρι... Laughing Laughing Laughing Laughing
Kouzman - Δευ 12 Σεπ 2005, 09:01:08
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:

Κουζμαν, μακάρι να το πετύχεις, αλλά να σπάσεις τα 15 το βλέπω χλωμό...
Τι το ήθελες το cc...???????? Χάλια αμάξι για κόντρες...!!!!

[b]Ερώτηση: Τι εννοείς έχασες 25-30 κιλά...? Εσύ τα έχασες??? Δηλαδή αδυνάτισες???
BlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlink

χα χα χα χα.... οχι ρε μακαρι αλλα ειμαι καλοφαγας...
το αμαξι εχασε βαρος απο τα καινουρια ζαντολαστιχα συν βαρος απο εξατμιση (η μαμα ειναι πολυ πιο βαρια), λιγο βαρος απο φρενα (οι αλουμινενιες δαγκανες αν και κτηνη ειναι πολυ πιο ελαφριες απο τις μαντεμενιες), οπως επισης και καποια κιλακια απο βολαν κλπ κλπ...

να σου πω οτι μονο απο τα ζαντολαστιχα εχω χασει 22 κιλα και μαλιστα αναρτωμενης μαζας...!!!

κοιτα αν γινουν ολα αυτα που εχω στο προγραμμα μεχρι το σκ, τοτε σιγουρα ο χρονος θα ειναι εντυπωσιακος για CC. αυτο ειναι το σιγουρο...
αν κατεβω 1100 κιλα περιπου με 200 αλογα περιπου και κανα 26 κιλα ροπη, οπως καταλαβαινεις και λογω των ελαστικων, οι χρονοι θα ειναι αρκετα καλοι... Wink Wink

νεοτερα λειαν συντομως...
Ronin - Δευ 12 Σεπ 2005, 09:15:58
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:

αν κατεβω 1100 κιλα περιπου με 200 αλογα περιπου και κανα 26 κιλα ροπη

What the f*ck are you talking about man....!!! Shocked Shocked
Smells like a garett under your hood... Wink Very happy Very happy
Kouzman - Δευ 12 Σεπ 2005, 10:38:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Kouzman έγραψε:

No man... I 'm talking about laughing gas...

NOS fogger +35 shot

P.S. τα νουμερα ειναι εκτιμομενα (probably on the VERY safe side)...ισως ειναι και παραπανω μιας και οτο μοτερακι ειναι ηδη δυνατουτσικο.... Twisted evil Twisted evil
Ronin - Δευ 12 Σεπ 2005, 11:19:02
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
Ronin έγραψε:
Kouzman έγραψε:

No man... I 'm talking about laughing gas...

NOS fogger +35 shot

P.S. τα νουμερα ειναι εκτιμομενα (probably on the VERY safe side)...ισως ειναι και παραπανω μιας και οτο μοτερακι ειναι ηδη δυνατουτσικο.... Twisted evil Twisted evil

Hoooolyyyy shit man!!! Very happy

Are you serious... Question Question Very happy

Ok,your estimation for the timers is allready known... Wink

But if someone ask your estimation for the flames from cc's exhaust,what's the most dramatic answer that you can give?

Laughing Laughing Laughing

Good Luck boy Wink

p.s. I wana see your rear bumper after the race...
UnderTaker - Δευ 12 Σεπ 2005, 11:25:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ, ωχ, θα μας κλείσει το σπίτι ο Κούζμαν....

ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ
Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΤΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ...
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Μέχρι τότε, κάνουμε τον αδιάφορο... Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
Kouzman - Δευ 12 Σεπ 2005, 11:28:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:

p.s. I wana see your rear bumper after the race...

IF i have it on...we ll see... Razz Razz Razz

αυτη τη στιγμη κανω εναν αγωνα δρομου να προλαβω μαγαζια, τοποθετησεις, ρυθμισεις κλπ κλπ... Πιστευω οτι ολα θα γινουν...

σημασια εχει να περασουμε καλα και να κανουμε την πλακα μας... Laughing Laughing
UnderTaker - Δευ 12 Σεπ 2005, 11:36:20
Θέμα δημοσίευσης:
Την πλάκα μας θα την κάνουμε, αλλά άμα φάω 15 καρότσες από όλο τον κόσμο ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ...

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Kouzman - Δευ 12 Σεπ 2005, 11:50:12
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Την πλάκα μας θα την κάνουμε, αλλά άμα φάω 15 καρότσες από όλο τον κόσμο ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ...

ρε μη μασας... απλα δες τους χρονους που παιζουν απο τις συμμετοχες...
πολλοι κατεβαινουν για πρωτη φορα και υπαρχουν αμαξια ολων των ιπποδυναμεων... δεν σου λεω να δεις τους χρονους κατω των 15 δευτ.

Π.χ. στο προηγουμενο RWYB υπηρξαν παρα πολλες συμμετοχες που επεσαν στα 16.5+ δευτερα. Βρες τους και ζυγισε τους. Στηθειτε και δες που βρισκεσε. Αλλες κοντρες θα τις παρεις, αλλες θα τις χασεις...

Το θεμα ειναι οτι μετα αρρωσταινεις και ψαχνεσε να δυναμωσεις... Η πρωτη φορα παντα ειναι απογοητευτικη... Το πρωτο μου περασμα ever ηταν 18.5 δευτερα... πιο αργο και απο νορμαλ cc.... Razz Razz Razz

εγω εχω στοχο ενα almera το οποιο δηλωνε 2λιτρο με εξατμιση-χοανη... Ξεχασε ομως να πει το το συγκεκριμενο διλιτρο μοτερ βγαζει απο την μανα του σχεδον 190 αλογα (μοτερ μονο για την ιαπωνικη αγορα που ηρθε εδω σα μετατροπη...)
MEMsound - Δευ 12 Σεπ 2005, 12:38:37
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman θα είσαι Σάββατο απόγευμα κάτω στο Ελληνικό?? Question Question

Σάββτο πρωί δουλεύω και Κυριακή πρωί έχει Μέγαρα Ταχύτητα και Μotard οπότε δεν θα μπορέσω.

Αλλά Σάββατο απόγευμα θέλω να έρθω... Wink
Kouzman - Δευ 12 Σεπ 2005, 13:41:42
Θέμα δημοσίευσης:
ειπα αυτη τη φορα να κατσω εκει ολη τη μερα ή ισως να φυγω το μεσημερακι και να ξαναγυρισω το απογευμα... εγω εναν γα** το σαββατο το βραδυ αλλα σιγουρα το απογευμα θα κατσω για κανα διωρακι...
pugsang - Δευ 12 Σεπ 2005, 13:44:01
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:

εγω εχω στοχο ενα almera το οποιο δηλωνε 2λιτρο με εξατμιση-χοανη... Ξεχασε ομως να πει το το συγκεκριμενο διλιτρο μοτερ βγαζει απο την μανα του σχεδον 190 αλογα (μοτερ μονο για την ιαπωνικη αγορα που ηρθε εδω σα μετατροπη...)

Laughing Laughing Το αμάξι του Powerland δεν ειναι αυτο??? Laughing Laughing
Kouzman - Δευ 12 Σεπ 2005, 13:49:17
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Kouzman έγραψε:

Laughing Laughing Το αμάξι του Powerland δεν ειναι αυτο??? Laughing Laughing

ακριβως... το αμαξι του βασιλη... γνωριζεται με τον αδερφο μου λιγο μιας και ειχαμε μετρησει το καρο μας εκει κανα δυο φορες...

το ανοιγμα εγινε σε πολυ φιλικο κλιμα...

ειδου και το βιντεο...
206cc-almera20.mpg

να σημειωσω εγω ετρεχα με παλια αναρτηση, τα παλια ζαντολαστιχα και φουλ σαλονι ενω το almera με σλικακια και καθισμα οδηγου μονο...
ολα τα λ7 ειναι το σκασιδι μου στην αλλαγη 2α-3η.... Razz Razz Razz Razz Razz
MEMsound - Δευ 12 Σεπ 2005, 14:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
ειπα αυτη τη φορα να κατσω εκει ολη τη μερα ή ισως να φυγω το μεσημερακι και να ξαναγυρισω το απογευμα... εγω εναν γα** το σαββατο το βραδυ αλλα σιγουρα το απογευμα θα κατσω για κανα διωρακι...

Άριστα!
Θα τα πούμε τότε από κοντά το Σάββατο το απόγευμα! Wink
UnderTaker - Δευ 12 Σεπ 2005, 16:12:44
Θέμα δημοσίευσης:
Να πάρω ένα τηλέφωνο τη Triad να τους πω να μη φέρουν ασθενοφόρο το απόγευμα του Σαββάτου... Confused Confused Confused

Αφού θα είναι ο ΜΕΜ στην πίστα...
UnderTaker - Δευ 12 Σεπ 2005, 16:59:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Κούζμαν, είδα το βιντεάκι με το nissan...

Στην εκκίνηση, σε πήραν τηλέφωνο και σου είπαν να ξεκινήσεις...? Τι έκανες τόση ώρα...? BlinkBlinkBlinkBlink
BlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlink
BlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlink

Αρχίσααααμμμμμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

...αφου θα μας τσαγιάσει που θα μας τσαγιάσει, ας το διασκεδάσουμε... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Kouzman - Δευ 12 Σεπ 2005, 17:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Ρε Κούζμαν, είδα το βιντεάκι με το nissan...

Στην εκκίνηση, σε πήραν τηλέφωνο και σου είπαν να ξεκινήσεις...? Τι έκανες τόση ώρα...? BlinkBlinkBlinkBlink
BlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlink
BlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlink

Αρχίσααααμμμμμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

...αφου θα μας τσαγιάσει που θα μας τσαγιάσει, ας το διασκεδάσουμε... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

αυτο δεν ειπα πριν? για πρωτη φορα τα RT μου ηταν εμετικα... Razz Razz Razz Το καλύτερο μου RT ηταν 1.119 Embarassed Embarassed Embarassed

Απλα δεν ηθελα να κοκκινησω καμια φορα...
MEMsound - Τρι 13 Σεπ 2005, 08:54:19
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Να πάρω ένα τηλέφωνο τη Triad να τους πω να μη φέρουν ασθενοφόρο το απόγευμα του Σαββάτου... Confused Confused Confused

Αφού θα είναι ο ΜΕΜ στην πίστα...

Έλα αηδίες.... Laughing Laughing Laughing
Kouzman - Τρι 13 Σεπ 2005, 09:18:48
Θέμα δημοσίευσης:
δυστυχως εμαθα οτι ο εξατμισας θα μας παρει την παρασκευη.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Αυτο αυτοματα αποκλειει την συμμετοχη μας αυτο το σκ. Κοιταξα το προγραμμα και ειδα οτι το επομενο εχει αγωνα κανονικο και για τα τεσσερα επομενα σκ ξανα RWYB... Αρα θα συμμετασχω στα επομενα μιας και δεν θελω να κατεβω αν δεν εχω κατι να δειξω (δηλ. πολυ καλυτερους χρονους)...

το σαββατο σιγουρα θα κατεβω σα θεατης οποτε οποιοι ερθετε μπορουμε να ειδωθουμε τοτε... και καλυτερα λεω το απογευμα μπας και μπορεσουμε το πρωι να παμε για ψωνια (εννοειται για το αυτοκινητο.... Razz Razz Razz )...

μεχρι την παρασκευη μπορουμε να συννενοηθουμε που μπορουμε να συναντηθουμε μεσα στην πιστα...
MEMsound - Τρι 13 Σεπ 2005, 11:17:46
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη στείλε μου με πμ το κινητό σου να σε πάρω όταν θα έρθω το Σάββατο το απόγευμα.

Εντομεταξύ από το rally.gr:

6ος Αγώνας RWYB 17-18 / 09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB

Ο 6ος αγώνας RWYB θα διεξαχθεί στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό) στις 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2005 .
Στο γνωστό πλέον χώρο του αεροδρομίου, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία μόνιμη πίστα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση και οι γνωστές σε όλους μας κόντρες!
Απλοί ιδιώτες, αλλά και αγωνιστικές συμμετοχές έχουν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των οχημάτων τους για ακόμα μία φορά, ενώ οι θεατές που θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν θα απολαύσουν ένα διήμερο γεμάτο ταχύτητα, θέαμα και αδρεναλίνη.
Μετά την εκπληκτική συρροή του κόσμου στον 5Ο ΑΓΩΝΑ που διεξήχθη στις 3-4 Σεπτεμβρίου (7.000 θεατές και πλέον) και το ρεκόρ συμμετοχών (190), αναμένεται και νέο ρεκόρ συμμετοχών αλλά και θεατών!
Η εταιρεία TRIAD Communication Services και η IRON TEAM ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρό παράβολο συμμετοχής, ορίζει την συμμετοχή στα 20€.
Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. Προσκαλούμε όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που επιθυμούν να διαγωνιστούν αλλά και αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα στους αγώνες RWYB!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και υποβολή συμμετοχών επισκεφθείτε το site : www.rally.gr
ή επικοινωνήστε με την εταιρεία TRIAD Communication Services

Στην παρακάτω διεύθυνση, μπορείτε να κατεβάσετε την δήλωση συμμετοχής για το 6ο RWYB: δήλωση συμμετοχής

Τους κανονισμούς μπορείτε να τους διαβάσετε εδώ

Kouzman - Τρι 13 Σεπ 2005, 11:44:42
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Γιάννη στείλε μου με πμ το κινητό σου να σε πάρω όταν θα έρθω το Σάββατο το απόγευμα.

εχεις πμ... Very happy Wink
UnderTaker - Τρι 13 Σεπ 2005, 11:59:45
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σας πω ακριβώς ώρα. Το μέρος θα είναι πιθανότατα πάνω στην EXPRESS...
RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl
MEMsound - Τρι 13 Σεπ 2005, 12:15:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ μέχρι τις 15:00 το Σάββατο δουλεύω οπότε αν είναι θα κατέβω μετά κατά τις 17:00 που ξεκινούν πάλι οι κόντρες. Wink

Παναγιώτη εσένα δεν θα σε βρω μάλλον γιατί θα έχεις φύγει από νωρίς με την Express...!
UnderTaker - Τρι 13 Σεπ 2005, 12:26:28
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΕΜ, ακούς....???? ΤΕΤΡΑΦΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΡΑΨΕΙ... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease

Λέμε τώρα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
MEMsound - Τρι 13 Σεπ 2005, 12:31:08
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως 4φτερος είναι ο δίσκος που θα σου κουρέψει κάνα γρανάζι του σασμάν ή θα σου κόψει κάμια βάση μηχανής..

Λέω εγώ τώρα... Laughing
Touristas - Τρι 13 Σεπ 2005, 12:33:11
Θέμα δημοσίευσης:
Το αερόθερμο θα έχει τέσσερα φτερά για ζέστη το χειμώνα
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
UnderTaker - Τρι 13 Σεπ 2005, 12:53:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΕΜ, ναι αλλά αν μετά αλλάξουμε και το σασμάν, θα είμαστε κομπλέ ΚΑΙ από μετάδοση!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Α ρε τουρίστα, δε θα σε πετύχω πουθενά...
Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab
Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab
Bluegrab BluegrabBluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab Bluegrab
MEMsound - Τρι 13 Σεπ 2005, 12:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως θα είσαι πιο κομπλε σε όλα (εκτός παό λεφτά....) αν αλλάξεις αυτοκίνητο?? Laughing Laughing

εκείνο το Sylvia που λέγαμε...
UnderTaker - Τρι 13 Σεπ 2005, 13:05:11
Θέμα δημοσίευσης:
12.000 ευρώα...??? BlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlink

Αχ μακάρι αλλά πουυυυυυυυ....... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
TiMoRiS - Τρι 13 Σεπ 2005, 14:54:58
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
12.000 ευρώα...??? BlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlinkBlink

Αχ μακάρι αλλά πουυυυυυυυ....... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Σ'αυτο το RWYB θα σε περιμενουν ενα Α3 και ενα Almera! Twisted evil

Axxaxaxaxaxa Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
UnderTaker - Τετ 14 Σεπ 2005, 13:31:57
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι, έτσι...

Πελάτες... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

...πολύ ξύλο θα φάμε στο RWYB... RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl
RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl
UnderTaker - Τετ 14 Σεπ 2005, 14:28:55
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μη λέτε...

Παρασκευή θα μπει ο δίσκος και αυτό παίζει... Από αύριο σε αύριο το πάμε... Πολύ στριμόκωλο το πράγμα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Αλλά στον αγώνα θα ΚΑΤΕΒΩ!!! Έστω και αν κάνω 400άρι πατιναριστός... Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Το πολύ πολύ να φάμε και το βολάν... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Που 'σαι, Τιμορι... Τα Α3 και Almera θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να με περάσουν... Ίσως... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Kouzman - Τετ 14 Σεπ 2005, 15:57:18
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Για να μη λέτε...
Παρασκευή θα μπει ο δίσκος και αυτό παίζει... Από αύριο σε αύριο το πάμε... Πολύ στριμόκωλο το πράγμα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

same here... τα ραντεβου με μηχανικους κλπ ειναι αστα χεστα... και εμεις εχουμε κλεισει την παρασκευη για την εξατμιση, οπου φυσικα δεν εμεινε χρονος για τα υπολοιπα και ετσι χανουμε αυτο το σκ...

εκτος απροοπτου παλι θα τρεξουμε 1-2 οκτ... Very happy Very happy
UnderTaker - Τετ 14 Σεπ 2005, 16:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
Άσε, τρέχουμε και δε φτάνουμε... Τη μια ο ένας δεν προλαβαίνει, την άλλη εγώ πήζω... Μια χαρά!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και να μπει ο δίσκος, εντελώς άστρωτος θα είναι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Αλλά χαλαρά... Δεν τρέχει τίποτα!!! Μόνο το 17άρι μας αγχώνει... Thumb Left
UnderTaker - Τετ 14 Σεπ 2005, 16:59:46
Θέμα δημοσίευσης:
Άσε που θα φάμε καμιά ήττα και από εκείνο το πεθαμένο Α3 και θα μας κλαίνε και οι ρέγγες

Kouzman - Τετ 14 Σεπ 2005, 17:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Άσε, τρέχουμε και δε φτάνουμε... Τη μια ο ένας δεν προλαβαίνει, την άλλη εγώ πήζω... Μια χαρά!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και να μπει ο δίσκος, εντελώς άστρωτος θα είναι Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Αλλά χαλαρά... Δεν τρέχει τίποτα!!! Μόνο το 17άρι μας αγχώνει... Thumb Left

αμα βαλεις την παρασκευη τον δισκο τοτε κοιταξε να κανεις οσο πιο πολλα χλμ μπορεις μεχρι το σαββατο και μαλιστα χωρις να του δινεις φορτια πολλα για να πατησει σωστα... Αν δεν τον πατησεις και κατεβεις το σαββατο, πρωτον θα πατιναρεις και δευτερον την δευτερα θα θες να πας να βαλεις παλι καινουριο.... Rolling eyes Rolling eyes

το μονο θετικο που δεν τρεχουμε αυτο το σκ ειναι μηπως προλαβουμε και καταλειξουμε στις συζητησεις και παρουμε αποφαση και για νεα πολλαπλη εισαγωγης αλουμινενια απο μοντελο παραγωγης... Wink Wink οπου θα ειναι σιγουρα πολυ πιο ασφαλες και για τα ζουμια....
UnderTaker - Τετ 14 Σεπ 2005, 17:41:50
Θέμα δημοσίευσης:
Τρίχες θα προλάβω να στρώσω... ΘΑ διαλύσει το ξέρω... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Τέλος πάντων... Θα δούμε τι θα κάνουμε... Εγώ έτσι και αλλιώς το
Σαββάτο θα είμαι κάτω όλη μέρα. Τη συμμετοχή την έχω πληρώσει ήδη...
Το πολύ πολύ να πάει χαμένη... Wink
UnderTaker - Παρ 16 Σεπ 2005, 15:33:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΒΑΛΑ ΔΙΣΚΟ!!!!!!!!!!!!
Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!
crusader - Παρ 16 Σεπ 2005, 15:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μισό να ανοίξω τη σαμπάνια... κάπου εδώ την έχω... Laughing Laughing Laughing
UnderTaker - Παρ 16 Σεπ 2005, 15:41:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε κουφάλα, τώρα θα ανοίξεις σαμπάνια...????

Εχτές ούτε παγάκι δε κέρασες....!!!!!! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
TiMoRiS - Παρ 16 Σεπ 2005, 16:27:35
Θέμα δημοσίευσης:
Καλοριζικος!Αντε κ καλοφαγωτος! Shocked

Αλλα αμα βρεχει αυριο αντι να πατιναρει ο δισκος σου τωρα θα γλιστρανε τα λαστιχα σου! Laughing
UnderTaker - Παρ 16 Σεπ 2005, 16:49:16
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις...

Η δεξιά πόρτα μπάζει νερά... [άσχετο αλλά το διαπίστωσα με τη βρόχα]! TeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTease

Δεν υπάρχει ελπίδα να τρέξω αύριο... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ο δίσκος δεν έχει πατήσει ούτε κατά διάννοια.
Ακόμα ξεκινάω και τραντάζει το αυτοκίνητο!!!!

Πάντως συνέρχεται σιγά σιγά... Οι πρώτες απόπειρες ξεκινήματος ήταν φοβερές... Το μοτέρ κουνιόταν αρκετά πάνω στις βάσεις του... BlinkBlinkBlinkBlink

Αλλά οι γρήγορες αλλαγές είναι ΘΕΙΚΕΣ. Όσο γρήγορες κάνω τέλος πάντων μέχρι να γράψω 1000 χλμ...,
Όχι απλά δεν υπάρχει πατινάρισμα, αλλά καταλαβαίνεις το κούμπωμα σε όλο το σασί... Που να κάνω και ντούρα εκκίνηση...
Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!
Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!
Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!

Έχω ήδη βρει και λύση για το διαφορικό, που δεν πρόκειται να αντέξει... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Να κάνω εδώ μια παρατήρηση σε όσους μου λέγανε ότι ο τετράφτερος δίσκος θα δημιουργήσει προβλήματα,
και "δε θα μπορείς να ξεκινάς ήρεμα," και "το πεντάλ με το ζόρικο πλατώ θα γίνει ασήκωτο" και άλλα τέτοια χαρούμενα...

Το πεντάλ έχει απειροελάχιστη διαφορά. Δηλαδή είναι ακόμα πανάλαφρο!
Τα απαλά ξεκινήματα είναι όντως αρκετά πιο δύσκολη υπόθεση από ότι ήταν. Αλλά ήδη έχω κάνει 200 χλμ και η διαφορά στο δίσκο είναι τεράστια.
Καμία σχέση με τα πρώτα ξεκινήματα που τράνταζε όλο το αυτοκίνητο... Θα περιμένω να κάνω πάνω από χίλια χλμ και θα σας πω...

Πάντως ακόμα και η αδερφή μου που οδήγησε το αυτοκίνητο [μη την πετύχετε πουθενά, θα σας πιει το αίμα...], προσαρμόστηκε σχετικά γρήγορα! Thumb Left

Περισσότερα όταν αρχίσω να καίω λάστιχο... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
UnderTaker - Παρ 16 Σεπ 2005, 16:54:10
Θέμα δημοσίευσης:
Και για εκείνα που λέγαμε ΤΙΜΟΡΙ με τα Α3 και Αλμερα κτλ... Δεν ξεχνάω...

Αλλά αν δεν πατήσει ο δίσκος θα τον διαλύσω... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Στον επόμενο αγώνα!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
UnderTaker - Παρ 16 Σεπ 2005, 16:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΚΤΑΚΤΟ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ!!!

Ο ΑΓΩΝΑΣ RWYB 17-18 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!
UnderTaker - Παρ 16 Σεπ 2005, 16:59:48
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν το πιστεύω... Και άλλαξα δίσκο...
UnderTaker - Παρ 16 Σεπ 2005, 17:01:15
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟ ξαναγράφω...

Ο ΑΓΩΝΑΣ RWYB 17-18 TOY MHNOΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!!!
Sidobre - Παρ 16 Σεπ 2005, 17:01:52
Θέμα δημοσίευσης:
Σοβαρά μιλάς???

Πω-πωωωωω στεναχωρήθηκα τώρα Crying or Very sad

ΧΑαχαχαχαχαχαχα

Γιατί άραγες;
Εγινε λίμνη ο χώρος ή τον έκλεισαν για την έκθεση;
Kouzman - Παρ 16 Σεπ 2005, 17:02:20
Θέμα δημοσίευσης:
ελπιζω ο λογος να ειναι η βροχη και οχι τιποτα αλλο.... Mad Mad Mad

για πες λεπτομερειες...
UnderTaker - Παρ 16 Σεπ 2005, 17:06:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ο λόγος σίγουρα δεν είναι η βροχή...
Sidobre - Παρ 16 Σεπ 2005, 17:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!

ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕΣ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!!!!!

ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΤΖΗΔΙΚΑ!!!! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
UnderTaker - Παρ 16 Σεπ 2005, 17:07:56
Θέμα δημοσίευσης:
...και σίγουρα δεν είναι η έκθεση...
UnderTaker - Παρ 16 Σεπ 2005, 17:09:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι ρε πρόεδρα... Το βρήκες.... ΚΟΤΕΨΑΝΕ ΟΛΟΙ... RotflRotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα. Το βράδυ θα ξέρω περισσότερα... Wink

Αλλά αν οι λόγοι ΔΕΝ είναι οι παραπάνω, ας φανταστεί ο καθένας... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Touristas - Παρ 16 Σεπ 2005, 17:53:44
Θέμα δημοσίευσης:
Να σας πω εγώ τι είναι …
Ο θόρυβος ενοχλεί τους κατοίκους των γύρω περιοχών και κάνανε παράπονα… Rolling eyes

Μην το γελάτε παίζει να είναι και αυτό
UnderTaker - Παρ 16 Σεπ 2005, 18:04:02
Θέμα δημοσίευσης:
Όπου να ναι θα βγει επίσημη ανακοίνωση Τουρίστα... Λίγο πιο αργά...
MEMsound - Παρ 16 Σεπ 2005, 19:02:18
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Να σας πω εγώ τι είναι …
Ο θόρυβος ενοχλεί τους κατοίκους των γύρω περιοχών και κάνανε παράπονα… Rolling eyes

ΑΗΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ!!!
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!
PHSYBORG - Παρ 16 Σεπ 2005, 21:03:41
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Touristas έγραψε:
Να σας πω εγώ τι είναι …

ΑΗΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ!!!
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!

Αηδια δεν λες τιποτα!
Μια ενοχλουνται απο τη φασαρια στο ΣΕΦ, μια απο τη φασαρια στον ιπποδρομο μια απο τη φασαρια στο παρκιν του Praktiker μια απο την κινηση στα λιμς κ τωρα αυτο ! ΕΛΕΟΣ ...φτιαχτε μια πιστα σε μερος σαν το Αλκατραζ ( Βραχος) να εχουμε ησυχια κ εμεις ..ΚΟΥΛΑΔΙΑ free o δρομος κ τα μοτερ να βαρανε κοφτες ! Armed
crusader - Σαβ 17 Σεπ 2005, 00:24:49
Θέμα δημοσίευσης: Ματαιώνεται το 6ο RWYB
Ματαιώνεται το 6ο RWYB

Με απόφαση της Τροχαίας Αττικής το RWYB που είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου δεν θα γίνει. Αυτό, όπως είναι φυσικό, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των φίλων των αγώνων dragster. Από την πλευρά του οργανωτή, ο Μιχάλης Κουκλάκης, μας εξέθεσε την προσωπική του άποψη για τα γεγονότα.

«Από τότε που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια γνωρίζαμε ότι θα μας πολεμήσουν. Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Ελληνικού έκανε δυο αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων. Η μια αφορούσε τα Dragster και η δεύτερη τα RWYB. Για το πρώτο ορίστηκε δικάσιμος ημερομηνία στις 8/9 ενώ για το δεύτερο μέσα στο Νοέμβριο. Για τα Dragster, μάλιστα, έκαναν προσωρινή διαταγή η οποία και απορρίφθηκε, ενώ σε ότι αφορά το δικαστήριο είμαι κατά 90% σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε.

Η ουσία είναι ότι κάποιοι εποφθαλμιούν το χώρο για να απλώσουν τα οικόπεδά τους, τα πρώην απαλλοτριωμένα. Βλέπετε, το Ελληνικό είναι μια έκταση 4.000 στρεμμάτων και το κάθε στρέμμα κοστίζει 1 εκ. ευρώ. Πριν ξεκινήσουμε την πίστα στο Ελληνικό ο χώρος ήταν λεηλατημένος. Εμείς πληρώσαμε αρκετά χρήματα για να τον περιφράξουμε και να ετοιμάσουμε μια πίστα με προδιαγραφές FIA. Η Επιτροπή Ελέγχου Πιστών που μας έλεγξε, μας έδωσε άδεια για τρία χρόνια.

Ξαφνικά ο Ταξίαρχος, κ. Βιτοράκης, διοικητής της Τροχαίας Αττικής ζήτησε από το Τμήμα Τροχαίας Γλυφάδας και το Αστυνομικό Τμήμα Ελληνικού να γνωμοδοτήσουν για το αν επιτρέπεται να τελούνται αγώνες στο Ελληνικό. Ενώ το αστυνομικό τμήμα απεφάνθη ότι όλα είναι εντάξει, η τροχαία, μέσω του Διοικητή Τροχαίας Γλυφάδας, κ. Δημήτρη Παπαναγιώτου γνωμοδότησε ότι δεν επιτρέπεται να γίνουν αγώνες γιατί ο χώρος δεν διαθέτει άδεια αυτοκινητοδρομίου. Δηλαδή, όταν μας δινόντουσαν οι άδειες για πέντε αγώνες ήταν όλα εντάξει ενώ τώρα όχι. Το ουσιαστικό είναι ότι ο νόμος δεν αναφέρει σε κανένα σημείο ότι μια μη μόνιμη εγκατάσταση, όπως η δική μας, θα πρέπει να διαθέτει άδεια αυτοκινητοδρομίου. Άλλωστε, πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή είχαμε ρωτήσει όλους τους αρμόδιους φορείς και αυτοί μας είχαν πει πως ακριβώς να κινηθούμε. Τώρα, δεν ισχύουν τα όσα μας είχαν πει;»

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να έχει πολλά ακόμα κεφάλαια στο μέλλον, αφού καμία πλευρά δεν δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει._Κ.Φ.

rally.gr
Touristas - Σαβ 17 Σεπ 2005, 00:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Να σας πω εγώ τι είναι …

τι σας έλεγα πλάκα πλάκα κοντά έπεσα Evil Evil
UnderTaker - Σαβ 17 Σεπ 2005, 10:16:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα γύρισα από το Ελληνικό. Ο αγώνας πράγματι δεν έγινε, αλλά ο κόσμος δεν το έχει πληροφορηθεί. Οπότε μαθαίνει τα νέα στην είσοδο...

Τίθεται θέμα πάντως και για τον αγώνα dragster που είναι [ήταν?] να γίνει το επόμενο ΣΚ, όσο και για τα επόμενα RWYB...
MEMsound - Σαβ 17 Σεπ 2005, 10:40:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!......
Touristas - Σαβ 17 Σεπ 2005, 10:53:36
Θέμα δημοσίευσης:
Και θέλουμε και πίστα για F1 μετά
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
UnderTaker - Σαβ 17 Σεπ 2005, 11:03:09
Θέμα δημοσίευσης:
Για καμιά ταβέρνα και για κοψίδια ήμαστε καλοί εμείς... Wink Wink Wink
UnderTaker - Σαβ 17 Σεπ 2005, 11:49:50
Θέμα δημοσίευσης:
Για να πάρετε μια ιδέα...

Με το παραπάνο σκεπτικό της μη έκδοσης άδειας, δεν θα έπρεπε να έχει γίνει κανένας αγώνας ever, παρά μόνο στα Μέγαρα, τις Αφίδνες, και τις Σέρρες. Πουθενά αλλού!
UnderTaker - Σαβ 17 Σεπ 2005, 18:30:23
Θέμα δημοσίευσης:
Off Topic Το ξέρω γι αυτό και θα είμαι σύντομος...

Πιθανότατα σε μια γερή αλλαγή [όχι ξεκίνημα, δεν έχει στρώσει, δεν κάνουμε ακόμα τέτοια...], κόπηκε ένας ελαστικός σύνδεσμος που συγκρατεί την εξάτμιση...

Το άλλαξα. Μία μικρή βόλτα μετά, διαπιστώνω ότι έχει ανοίξει μια ραφή της εξάτμισης. Είναι τυχαίο ή κουνάει πολύ το μοτέρ στις αλλαγές.....[το ερώτημα είναι ρητορικό, ξέρω την απάντηση...].
Thumb Left Thumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb Left
Thumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb LeftThumb Left

Δεν προλαβα να την κολλήσω, έκλεισαν όλα. Σαββατιάτικα βρήκε...??? Evil

γα**το, τώρα που έχω δίσκο, τώρα σταμάτησαν οι αγώνες... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Και εγώ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΣΑΓΙΑΣΩ ΤΟΝ ΜΕΜ???????????? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease

Πρόεδρα, την τετάρτη εκεί στην ευθεία της πίστας, δεν μπορούμε να στηθούμε δύο μαζί...? Θα έχει και ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα κοτέψει πρώτος και θα φρενάρει για να πάρει την δεξιά... Ή να σκάσει στα λάστιχα... RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl

Υ.Γ. Αν προλάβω πριν τη Τετάρτη, θα αλλάξω και βάσεις... Κουκλί θα είναι το κουβαδάκι μου την Τετάρτη...
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Δευ 19 Σεπ 2005, 10:48:57
Θέμα δημοσίευσης:
είσαι "ότι να 'ναι"...... Laughing Laughing Laughing Laughing
UnderTaker - Δευ 19 Σεπ 2005, 13:08:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ μπορεί να είμαι ότι να ναι, αλλά σήμερα κολλάω την εξάτμιση και είμαι κομπλέ. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Πρέπει να βρω και ένα λεβιέ για το σασμάν, γιατί έσπασε αυτός που έχω σε μια αλλαγή δευτέρας... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
COOL ALEXIS - Δευ 19 Σεπ 2005, 13:12:19
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Υ.Γ. Αν προλάβω πριν τη Τετάρτη, θα αλλάξω και βάσεις... Κουκλί θα είναι το κουβαδάκι μου την Τετάρτη...

Πας γυρεύοντας κι εσυ κι άλλος κουβαδάκιας Exclamation Exclamation Exclamation

Very happy Very happy Very happy Θα φέρω κι εγώ το δικό μου Very happy Very happy Very happy

UnderTaker - Δευ 19 Σεπ 2005, 15:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα ξέρουμε την τύχη των αγώνων RWYB
αλλά και του επόμενου αγώνα dragster. Για κάθε ενδιαφερόμενο... Wink Wink Wink
UnderTaker - Δευ 19 Σεπ 2005, 18:06:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ακόμα τίποτα νεότερο. Ίσως αργήσει τελικά να ξεκαθαρίσει το τοπίο... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Touristas - Τρι 20 Σεπ 2005, 06:45:08
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς μην περιμένεις και πολλά πράματα να γίνουν.
Αν ήταν να κονομήσουν όμως όλα αυτά τα λαμόγια θα έβλεπες για πότε θα γίνονταν τα πάντα. Evil Evil Evil Evil
Και Drag και πίστες και από όλα.......
UnderTaker - Τετ 21 Σεπ 2005, 11:00:30
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, επίσημη ανακοίνωση θα βγει μέσα στη μέρα...

Ο αγώνας Dragster του ελληνικού που ήταν να γίνει αυτό το ΣΚ, τελικά θα γίνει 1-2 Οκτωβρίου! Πάει μια βδομάδα αργότερα.

Τα RWYB θα συνεχιστούν κανονικά μετά από τον αγώνα.

Μάλλον καλά νέα δηλαδή...!! Wink Wink Wink Wink Wink

Οπότε ξαναρχίζουμε... ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τετ 21 Σεπ 2005, 14:14:04
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά το πρόγραμμα είναι ότι να ναι...
Εκείνο το ΣΚ έχει Ανάβαση Πορταριάς..... Shocked Shocked Shocked
UnderTaker - Πεμ 22 Σεπ 2005, 12:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αλλά δεν την έχει στο Ελληνικό... Τότε όντως θα ήταν πρόβλημα... TeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTease
UnderTaker - Σαβ 24 Σεπ 2005, 12:14:52
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσημη ανακοίνωση ακόμα για το Dragster δεν έχει βγει, και φαίνεται να
αργεί... Από διάφορους αγωνιζόμενους που έχω μιλήσει, υπάρχει μια
επιφύλαξη για το αν θα πραγματοποιηθεί τελικά... Ίδωμεν... Confused
MEMsound - Σαβ 24 Σεπ 2005, 12:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Επίσημη ανακοίνωση ακόμα για το Dragster δεν έχει βγει, και φαίνεται να
αργεί... Από διάφορους αγωνιζόμενους που έχω μιλήσει, υπάρχει μια
επιφύλαξη για το αν θα πραγματοποιηθεί τελικά... Ίδωμεν... Confused

βρε κουκουρουκου δεν μπορείς να γραφεις τα σχετικα με το dragster εδώ: Πρωτάθλημα Dragster 2005
Αυτό το τόπικ είναι μόνο για το RWYB.
UnderTaker - Τρι 27 Σεπ 2005, 13:42:51
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μπορώ... TeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTease
UnderTaker - Δευ 03 Οκτ 2005, 15:13:09
Θέμα δημοσίευσης:
To ΣΚ 8-9 Οκτώβρη έχει RWYB. Θα πάρω μέρος και θα είμαι και κάτω και τις δύο μέρες...

Όποιος θέλει...
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
UnderTaker - Δευ 03 Οκτ 2005, 16:08:35
Θέμα δημοσίευσης:
Όποιος θέλει να τσαγιαστεί εννοώ... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
UnderTaker - Τετ 05 Οκτ 2005, 15:33:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μόνος μου τα ανακοινώνω, μόνος μου τα ΞΕ-ανακοινώνω... Wink Wink Wink

Το RWYB εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα γίνει αυτό το ΣΚ.

Σορρυ για τις συνεχείς ανακοινώσεις, αλλά δε φταίω εγώ... Από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα πράγματα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sidobre - Τετ 05 Οκτ 2005, 15:38:59
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε γιοφύρι της άρτας έγινε αυτό το RWYB...

Μέχρι να ξαναγίνει, μας βλέπω να κάνουμε κανένα DWYB*... Πιό επιτυχία θα έχει!!!

*DWYB= Drink What You Bring
UnderTaker - Τετ 05 Οκτ 2005, 16:15:25
Θέμα δημοσίευσης:
Στάνταρ άσος...!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
kanelj - Τετ 05 Οκτ 2005, 17:13:04
Θέμα δημοσίευσης:
Θα γινει δηλαδη?????

ΕDIT:δεν θα γινει γιατι τσακωνονται για την εκθεση που ερχεται...
UnderTaker - Παρ 07 Οκτ 2005, 14:56:48
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα γίνει ρε μάστορι, αυτό λέμε... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Σαβ 29 Οκτ 2005, 09:16:15
Θέμα δημοσίευσης:
6ος αγώνας RWYB 5 & 6 Νοεμβρίου 2005

Ο 6ος αγώνας RWYB θα διεξαχθεί στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό) στις 5 & 6 Νοεμβρίου 2005 .
Στο γνωστό πλέον χώρο του αεροδρομίου, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μία μόνιμη πίστα, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση και οι γνωστές σε όλους μας κόντρες!
Απλοί ιδιώτες, αλλά και αγωνιστικές συμμετοχές έχουν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των οχημάτων τους για ακόμα μία φορά, ενώ οι θεατές που θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν θα απολαύσουν ένα διήμερο γεμάτο ταχύτητα, θέαμα και αδρεναλίνη.
Μετά την εκπληκτική συρροή του κόσμου στον 5ο ΑΓΩΝΑ που διεξήχθη στις 3-4 Σεπτεμβρίου (7.000 θεατές και πλέον) και το ρεκόρ συμμετοχών (190), αναμένεται και νέο ρεκόρ συμμετοχών αλλά και θεατών!
Η εταιρεία TRIAD Communication Services και η Α.Λ.E.M. ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρό παράβολο συμμετοχής, ορίζει την συμμετοχή στα 20€.
Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. Προσκαλούμε όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που επιθυμούν να διαγωνιστούν αλλά και αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα στους αγώνες RWYB!

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία TRIAD Communication Services

(Δελτίο Τύπου TRIAD)

για να δούμε θα γίνει αυτή την φορά ο αγώνας...
ούτε το "γεφύρι της Άρτας" να ήταν...
UnderTaker - Τετ 02 Νοέ 2005, 16:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΛΑΑΑΑΑ... ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΜΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ??????????
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
UnderTaker - Τετ 02 Νοέ 2005, 16:41:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΛΑΑΑΑ ΑΝΤΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??????????
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Sidobre - Πεμ 03 Νοέ 2005, 16:16:30
Θέμα δημοσίευσης:
Το RWYB ζητάει κριτές. Ατομα που θα παρακολουθήσουν από κοντά την όλη φάση, και που αν επιθυμούν θα γίνουν μόνιμοι και μακροχρόνια επι πληρωμή.

Οποιος επιθυμεί να γίνει κριτής και από αυτό το Σ/Κ να επικοινωνήσει άμμεσα μαζί μου.
UnderTaker - Πεμ 03 Νοέ 2005, 17:19:50
Θέμα δημοσίευσης:
Προσφορά: Οι δικοί μας κριτές θα βγούνε φάτσα κάρτα στο περιοδικό!!!

Και κανονικά, στις σελίδες του θέματος, όχι στις τελευταίες σαν τον πρόεδρα........ Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Kouzman - Παρ 04 Νοέ 2005, 15:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
ισως να κατεβω σαν θεατης...

δυστυχως το αμαξι το εχω με προβληματακι και δεν μπορω να τρεξω... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
UnderTaker - Σαβ 05 Νοέ 2005, 15:54:00
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, τα πρώτα νέα από τον αγώνα...

Επιτέλους το ρημάδι μου είναι έτοιμο και κατέβηκα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Οι χρόνοι είναι όμως ψιλοχάλια... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Δεν ελάφρωσα τίποτα, κατέβηκα όπως είμαι,
με εργαλειοθήκες, ρεζέρβα, γρύλο και λοιπές σαβούρες...

Φόρεσα όμως δύο 14άρια 175/60 ημισλικ της Bridgestone μπροστά, ελπίζοντας να αντέξουν τα ημιαξόνια...

Λοιπόν συμπεράσματα...

1. Έχω κάνει μπόλικα περάσματα από το πρωί, ο δίσκος δεν χαμπαριάζει,
τα ημιαξόνια προς το παρόν αντέχουν, αλλά η δευτέρα δε μπαίνει χωρίς
ευχές... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

2.Τα σιδερένια 14άρια με τα ημισλικ, κάνουν δουλειά! Ξεκινάω πολύ πιο εύκολα με όσο σπινάρισμα θέλω!!!
Μου λέγανε ότι στις 14άρες δεν χωράνε
οι δαγκάνες και οι δίσκοι των 266mm. ΠΑΠΑΡΙΑ!!! Μια χαρά χωράνε!
Φίλερ βέβαια περνάει η δαγκάνα από τη ζάντα, αλλά δε βρίσκει!!!!

3. Κούζμαν άκου και κλάψε: Το RT [reaction time] μου είναι σταθερά στο 0,7! Μόνο σε ένα πέρασμα έκανα 0,85! Σε πάτησα κάτω...

4. Κούζμαν, άκου και κλαίω εγώ τώρα... Το καλύτερο πέρασμά μου είναι
στα 17,46 sec, με μόλις 129,6 km / h έξοδο... Όλα γίνονται ιδανικά, το
ρημάδι δίνει ότι έχει, αλλά δυστυχώς δεν έχει και πολλά να
δώσει... Wink Wink Wink Wink Wink

5. Το αυτοκίνητο πάντως ψαρώνει πολύ κόσμο... Με τις λευκές ζάντες
μπροστά, τον τρελό θόρυβο από την εξάτμιση [το τελικό καζανάκι είναι
διακοσμητικό...], και τα αυτοκόλλητα, δείχνει ωραίο!!! Ψώνιο...

6. Αλλά τρώω αρκετό ξύλο... Από BMW Compact 318is [140PS μαμά] με
πρόγραμμα, έφαγα τρεις φορές δύο αυτοκίνητα... Εκείνη έβγαινε στα 16,9
με κοντά 138 km / h... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Και φωτό έχω λέμε... Επειδή τρέχω όμως είναι δύσκολο
να φωτογραφήσω τον εαυτό μου εν κινήσει... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11727

http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11728
UnderTaker - Σαβ 05 Νοέ 2005, 16:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
Κούζμαν, δεν ξέρω που βρίσκεσαι, έχεις ψιλοχαθεί...
Τελικά τα νίτρα τα έβαλες...??? Θέλω εντυπώσεις... Question Question Question

Πες, γιατί τα είδα να έρχονται... Wink Wink Wink Wink
Kouzman - Δευ 07 Νοέ 2005, 12:06:27
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε ψιλοτρεχω γιατι φτιαχνω τα χαρτια μου για αμερικη και πειζω και στο γραφειο...

επιπλεον ειχαμε και ενα προβληματακι στο αμαξι (κολλημενο ελατηριο) και περιμενουμε τα ανταλακτικα να ερθουν για να μπει μεσα για service...

το αμαξι θα ετοιμαστει με αλλη πολλαπλη, αλλο χρονισμα, κοφτη πιο ψηλα και ισως λιγο πιο ελευθερη εξατμιση...

ελπιζω να προλαβω να κατεβουμε σε καναν αγωνα για να μην πανε τσαμπα και τα ιμησλικ... το μπουκαλι παραμενει εφεδρικο γιατι δεν εχουμε καταφερει να τρεχουξε πρωτα ενα ελληνικο χωρις αυτο και μετα με αυτο για να κανουμε συγκριση...

το γα**το ειναι οτι και τον ιουνιο το αμαξι μπορουσε να σπασει τα 16 αλλα ειμουν κουλος... (ουτε καν την πιεση στα λαστιχα δεν ειχα κατεβασει και ετρεχα με 33psi κρυος, δηλαδη πανω απο 35 ζεσταμενος... ενω θα επρεπε να ειχα 25-26psi...)

τεσπα, ελπιζω να προλαβουμε το επομενο...
UnderTaker - Δευ 07 Νοέ 2005, 15:18:59
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, τελικά νέα...

Ο καλύτερος χρόνος του ΣΚ ήτανε 17,46 sec με έξοδο σχεδόν 130km/h.
Έκανα συνολικά 11 περάσματα, στα οποία ήπια ανελέητα το αίμα στο
αυτοκίνητο το οποίο δεν έκανε κιχ. Το μοτέρ έδινε ότι είχε συνέχεια, η
μετάδοση δε διαμαρτυρήθηκε με εξαίρεση τη δευτέρα που μια φορά δεν
μπήκε καθόλου, τα ημιαξόνια υπάρχουν ακόμα... Όλα κομπλέ.

Πρώτη φορά το ρημάδι μου έδωσε την εντύπωση του άθραυστου. Cool Cool Cool Cool

Και φανταστείτε ότι και στο χώρο πριν την εκκίνηση, ξεκίναγα μαλλιοκούβαρα [6.000 rpm και άφημα] μπας και ζεσταθούν τα λάστιχα...

Πάντως οι χρόνοι είναι απογοητευτικοί... Θέλει δύναμη το ρημάδι...

Το RT μου είναι σταθερά στα 0,7-0,8 sec. Σε μια εκκίνηση κοιμήθηκα και
έκανα 1,1 sec, αλλά μετά πήρα το αίμα μου πίσω και έκανα 0,48!!!! [Στο 0,4 ακυρώνεσαι...]
Ξέσκισα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Πάντως ξαναλέω το αυτοκίνητο ψάρωνε τρελά! Πολύ χαμηλό μπροστά, ψηλό πίσω με τα ημισλίκ, μια χαρά έδειχνε!!!!

Και επειδή είμαι και ΨΩΝΑΡΑ, πάρτε και φωτό... [Ευγενική χορηγία της Φ. Πίμπα...]

http://www.photovations.com/ims/pic.php?u=1954IYf2H&i=11789

Κουζμαν, αν δε μπει μπουκαλίτσα, θα μπει τουρμπίνα! Και όποιος αντέξει...
Γιατί για άλλο μοτέρ δε με βλέπω. Για δίλιτρο πρέπει να ξαναλλάξω τα
πάντα [μαζί με γέφυρα, ψαλίδια, ημιαξόνια, σασμάν, εξάτμιση...]. Οπότε θα
μείνουμε στο 8v... Αλλά ήθελα να μου πεις εντυπώσεις ρε γα**το... Crying or Very sad Crying or Very sad

Το επόμενο RWYB δεν το προλαβαίνεις!!!
Είναι κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο ΣΚ... Wink Wink Wink Wink

Δε θα κατέβω μάλλον. Τι να κάνω και να κατέβω...?
Δεν προλαβαίνω να φτιάξω κάτι... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Kouzman - Δευ 07 Νοέ 2005, 15:29:45
Θέμα δημοσίευσης:
τα RT σου ειναι πολυυυ καλα...

στα 16 θα μπεις αν βγαλεις καθισματα κλπ... εισαι κοντα...

ναι το διαβασα οτι μαλλον εχει στα καπακια αγωνα και ναι μαλλον δεν το προλαβαινω... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

παντως μιας και γουσταρεις ελληνικο το μπουκαλι ειναι καλη λυση μιας και δεν πιεζεις το αμαξι συνεχεια (βλεπε τουρμπο) αλλα μονο οταν τρεχεις...
UnderTaker - Δευ 07 Νοέ 2005, 19:10:30
Θέμα δημοσίευσης:
Θα δούμε... Wink

Δεν ξέρω ακόμα αλλά σίγουρα δε θα μείνει έτσι το 306... Χάλια χρόνοι... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Lef205 - Δευ 07 Νοέ 2005, 20:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ελαφρωμα!Ο ποιο οικονομικος τροπος να κατεβουν οι χρονοι!
Ξηλωνεις σαλονι καθισματα μοκετες πλαινα κλπ,βγαζεις πισω προφυλακτηρα ζανταρεις τα μπροστινα ημισλικ στις κοσει σου και αν μπορεις βρισκεις δυο μικρα ζαντολαστιχακια για πισω.Εχεις ελαχιστη σουπερ αμολυβδη στο ντεποζιτο.
Λες να μην κατεβουν οι χρονοι εστω και λιγο! Rolling eyes
Οσο για το θεμα αξιοπιστιας τετοια εργαλεια σαν το δικο σου δε χαλανε στο φυσικο τους χωρο!(Αχ πως σε ανεβασα! Silly )
MEMsound - Τρι 08 Νοέ 2005, 10:02:39
Θέμα δημοσίευσης:
Και συ που τα ξέρεις αυτά??
Αφού δεν σου αρέσουν οι αγώνες, απεχθάνεσαι τα αγωνιστικά και γουστάρεις Mercedes... Shocked Tease Silly και μαλιστα σε μινιατόύρες και όχι σε 1:1 Shocked Laughing Laughing
Kouzman - Τρι 08 Νοέ 2005, 10:26:59
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα σου ελεγα να το τρεξεις το αλλο σκ βρακι για να δεις διαφορες... πιστευω οτι στα 16 θα μπεις...

παιξε με 1/4 βενζινη, εξω πισω καθισματα, καθισμα συνοδηγου, ολα απο το πορτ-παγκαζ, τα σλικακια μπροστα με πιεση περι τις 222-24 λιμπρες, και τα πισω πιο φουσκωμενα για να μην σου κοβουν λογω τριβων..., κλειστους καθρεφτες,

δοκιμασε στην εκκινηση απο αλλαγη 1η σε 2α με τερμα γκαζι, χωρις αυτο να σημαινει προσπαθεια σου να σπασεις το λεβιε...

τερματιζεις με 3η ταχυτητα ή 4η?
Sidobre - Τρι 08 Νοέ 2005, 10:30:44
Θέμα δημοσίευσης:
Χορηγεία από τον Πρόεδρο του συλλόγου, 2 Bridgestone 540S 195/55/15 για να μην σπινιάρεις στην εκκίνηση. Τα 14άρια μάλλον σου πέφτουν μικρά!
MEMsound - Τρι 08 Νοέ 2005, 10:40:34
Θέμα δημοσίευσης:
++βοήθεια απο εμένα αν θες στο "ξήλωμα", ελάφρωμα.
Επίσης αλλαγή από 1η -> 2α με τέρμα γκάζι (=κάζι στο πάτωμα και μόνο πάτημα συμπλέκτη) είναι δύσκολη με τα σασμάν μας.
Γίνεται όμως στις υπόλοιπες αλλαγές: 2α -> 3η -> 4η -> 5η. Wink
Πίσω βάλε ~40 πίεση
Μπροστά τα 540 δεν νομίζω ότι θέλουν τόσο λίγο 22~24. Μάλλον κάτι παραπάνω γύρω στο 26-28 εκτός και αν ο Γιάννης το έχει δοκιμάσει κι ξέρει καλύτερα. Wink

Τέλος ΑΦΑΙΡΕΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ από μέσα!
Άντε και τότε μπορεί να κάνεις όσο εγώ με 2 άτομα μέσα +εξοπλισμό...χιχιχι κακίες... Laughing Laughing
volvos - Τρι 08 Νοέ 2005, 10:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
εχω 2 ρεζερβες ασφαλειας με 155 λαστιχο για πισω Laughing Laughing

('η λες να κανουν και απο ποδηλατο???) Idea
MEMsound - Τρι 08 Νοέ 2005, 11:10:03
Θέμα δημοσίευσης:
ιδανικά είναι τα 155 για πίσω Wink
Kouzman - Τρι 08 Νοέ 2005, 11:15:58
Θέμα δημοσίευσης:
εδω για τα μπροστα ακουσα μεχρι και το κουφο νουμερο των 10 λιμπρων... φυσικα ειπα σιγα να μην τρεχουμε και με ξεφουσκωτα.... Razz Razz Razz

νομιζω οι 25 λιμπρες ειναι μια καλη δοκιμη... και μην ξεχναμε πως τα λαστιχα που αναφερουμε δεν ειναι ντραγκστεραδικα με μαλ**α πλαινα που διπλωνουν αλλα το αντιθετο...

τα 155 πισω ειναι καλη φαση αρκει να μην δοκιμασεις να στροψεις γρηγορα στο τελος της ευθειας στον διαδρομο επιστροφης... για τις 40 λιμπρες πισω συμφωνω, παλι με δοκιμη ομως...

αντε αντε να δουμε τα 16... Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
volvos - Τρι 08 Νοέ 2005, 11:27:02
Θέμα δημοσίευσης:
rρε παιδια να ρωτησω κατι?
ενα μαμα 1.6 κλειστο που στα περιοδικα το δινουν καπου 16.8? το 400αρι ποσο θα κανει εκει μεσα????????
COOL ALEXIS - Τρι 08 Νοέ 2005, 11:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Ελαφρωμα!Ο ποιο οικονομικος τροπος να κατεβουν οι χρονοι!

Ακούς UnderTakerααααααα Question Question Question Question Question

Για χάσε κανά κιλό που μου τρέχεις από μαγαζί σε μαγαζί και κατεβάζεις τα ξύδια σαν νεράκι Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Ετσι όπως πας δεν θα θέλεις βενζίνη για το κάρο σου αλλά θα τραβάς τροφοδοσία απο έσενα Exclamation
Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer
MEMsound - Τρι 08 Νοέ 2005, 11:55:57
Θέμα δημοσίευσης:
Χωρίς ελάφρωμα και τελειως μαμα???

Μετρήσεις από v-box με 2 άτομα + εξοπλισμό + τελείως μαμά + θερμοκρασια 30+ βαθμούς κελσιου:

206 1,6 gti:
0-400μ: 17,67" / 126km/h
(και database "περιοδικού" (χειμώνα όμως): 0-400μ : 16,8" / 133,4km/h)

206 2,0 gti :
0-400μ : 16,72"/133,4km/h
(και database "περιοδικού" καλοκαιρι: 0-400μ : 16,5" / 137,05km ενώ του RC: 0-400m : 15,8"/145km/h)

αυτά τα όμορφα... Wink Wink
(Παναγιώτη να εύχεσαι να κάνει κρύο όποτε τρέχεις...)

Επίσης προς αποφυγή παρεξηγήσεων οι μετρήσεις που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές είναι με πάντα 1 άτομο (= μόνο τον οδηγό)
Miltellas - Τρι 08 Νοέ 2005, 12:52:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι μαμίσιος 2λιτρος, να βάζεις κόντρα με μαμίσιο 1600άρη και να σε τρώει από το άγχος η ιδέα να καθυστερήσεις έστω και λίγο στην εκκίνηση ή σε κάποια αλλαγή... Razz
Δεν υπάρχει καλύτερο από το να είσαι μαμίσιος 1600άρης, να βάζεις κόντρα με μαμίσιο 2λιτρο, να χάνεις με μισή μούρη διαφορά και στο τέλος να ισχυρίζεσαι ότι έχασες στην αλλαγή 2ας σε 3η... Razz Razz Razz

Τέτοιες μαγκιές βέβαια στα ισιάδια γιατί στις ανηφόρες... Whistling
Stevon - Τρι 08 Νοέ 2005, 13:00:58
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Επίσης προς αποφυγή παρεξηγήσεων οι μετρήσεις που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές είναι με πάντα 1 άτομο (= μόνο τον οδηγό)

Ναί.....και σε ιδανικές συνθηκες...και...και...και....
MEMsound - Τρι 08 Νοέ 2005, 13:01:12
Θέμα δημοσίευσης:
έτσι ακριβώς Μίλτο....
Πάντως με 1600αρι μαμά που έχουμε ανοίξει με το που κουμπώνουμε 3η "αντε γεια" ..... σε ίσιωμα/κατηφόρα/ανηφόρα/γκρεμό κλπ κλπ χιχιχιχιχιχι....
Aπό στάση μέχρι και την 2α δεν φαίνεται η διαφορά.
Εν κινήση όμως πχ από ρολαριστές 1ες ή 2ες... torcue rules....

(νομίζω ότι γινόμαστε λίγο off-topic Wink )
UnderTaker - Τρι 08 Νοέ 2005, 13:04:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ε, γιατί σου λέω ότι οι χρόνοι είναι χαλιά.....??????
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Καλά, μην ανοίγεσαι πάντως...

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΣΚ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!
ΓΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΑ...

Να ψάχνεις για σασμάν σε καινούριο αμάξι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και μετά θα μου πεις για χρόνους... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Δίκιο έχετε όλοι για το ελάφρωμα, αλλά πλέον είδα τι κάνει το αυτοκίνητο,
είδα ότι αντέχει, και δεν υπάρχει λόγος να το ξανασπάσω ένα ολοκληρο
ΣΚ για να κατέβω κάτω από 17sec...

Με την ατμόσφαιρα δε βλέπω προκοπή... Αλλά τα 1.6 8v έχουν άλλες προοπτικές... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Ήδη γίνονται τα σχέδια...Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
UnderTaker - Τρι 08 Νοέ 2005, 13:05:55
Θέμα δημοσίευσης:
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΛΕΩ!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Τρι 08 Νοέ 2005, 13:09:49
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Ε, γιατί σου λέω ότι οι χρόνοι είναι χαλιά.....??????
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Καλά, μην ανοίγεσαι πάντως...

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΣΚ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!
ΓΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΑ...

Να ψάχνεις για σασμάν σε καινούριο αμάξι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και μετά θα μου πεις για χρόνους... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Δίκιο έχετε όλοι για το ελάφρωμα, αλλά πλέον είδα τι κάνει το αυτοκίνητο,
είδα ότι αντέχει, και δεν υπάρχει λόγος να το ξανασπάσω ένα ολοκληρο
ΣΚ για να κατέβω κάτω από 17sec...
.....

Παναγιώτη μου επειδή και 'γω έχω δει τι κάνει το αυτοκίνητο (για την ακρίβεια μαζί το είδαμε.... + τι κάνει ο οδηγός του....), και δεν υπάρχει λόγος να κατέβω + του ότι καινούργιο αμάξι δεν χρωστάει τίποτα.... Wink Wink Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Τρι 08 Νοέ 2005, 13:14:09
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΛΕΩ!!!!

ΕΡΓΑ θέλω να δω...
Πάντως αυτά τα 1,6 8ν πάνε μέχρι +300Ps T....
UnderTaker - Τρι 08 Νοέ 2005, 13:26:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δε συνεισφέρεις και τίποτα για να επισπεύσεις τα έργα,
γιατί οι τουρμπίνες κοστίζουν....?????? Wink Wink Wink Wink Wink Wink
UnderTaker - Τρι 08 Νοέ 2005, 14:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πρόεδρα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σλικ, αλλά δε θα χρειαστούν...

Είναι απίθανο να κατέβω... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
MEMsound - Τρι 08 Νοέ 2005, 19:04:12
Θέμα δημοσίευσης:
7ος αγώνας RWYB στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2005

Ο 7ος αγώνας RWYB θα διεξαχθεί στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό) στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2005 Ο επιτυχημένος θεσμός συνεχίζεται στο Ελληνικό και αναμένεται το θέαμα να είναι καταπληκτικό.
Αγωνιστικές συμμετοχές αλλά και οχήματα δρόμου θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν με την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει η άρτια διαμορφωμένη πίστα, THE ULTIMATE DRAG STRIP.
Χορηγός του RWYB είναι η νέας γενιάς βενζίνης BP ULTIMATE 100 οκτανίων.

Υπενθυμίζουμε ότι το κόστος συμμετοχής είναι μόνο 20€ (για όλο το Σαββατοκύριακο).

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και υποβολή συμμετοχών επισκεφθείτε τα site www.rally.gr και www.motorsport.com.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία TRIAD Communication Services κ. Σακελλαρίου Ιωάννη, Καλφαμανώλη Αντώνη ή Δήμου Αχιλλέα στο τηλέφωνο 210-6144532 - Fax. 210-6144533 e-mail: triad@otenet.gr

Το πρόγραμμα του 7ου RWUB έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12-11-2005
09.45 - ΕΝΑΡΞΗ Α΄ ΜΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ
21.00 – ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13-11-2005
09.45 – ΕΝΑΡΞΗ Α΄ ΜΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΑ
21.00 – ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

(Από Δ.Τύπου της Triad)

Arrow Επίσης για όποιον θελήσει να πάει:

Η εταιρεία TRIAD Communication Services, στα πλαίσια του τελευταίου αγώνα Run What You Bring (RWYB) για το 2005 ανακοινώνει την προπώληση εισιτηρίων διαρκείας για το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου 2005.
Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας ορίζεται στα 15€.
Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για 4 εισόδους (Σάββατο πρωί, Σάββατο απόγευμα, Κυριακή πρωί, Κυριακή απόγευμα).

Παραλαβή-κρατήσεις:
TRIAD
Θέμιδος 7, Μαρούσι

τηλ.210-6144532, 6144533
e-mail:info@motorsport.com.gr

Επίσης εισιτήρια διαρκείας μπορείτε να παραλάβετε στα εκδοτήρια του αγώνα στην πίστα του Ελληνικού, με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας, αφού πρώτα έχετε κάνει τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα που αναφέρονται πιο πάνω.

Lef205 - Τρι 08 Νοέ 2005, 19:18:41
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Με την ατμόσφαιρα δε βλέπω προκοπή... Αλλά τα 1.6 8v έχουν άλλες προοπτικές... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Ήδη γίνονται τα σχέδια...Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Παντως ο NOSτραδαμος ειχε πει πως αυτο το αυτοκινητο του θα το αφηνε ατμοσφαιρα! Whistling
Αλλα να μου πεις τι σχεση εχεις εσυ με αυτον. Tease
MEMsound - Τρι 08 Νοέ 2005, 19:34:56
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Blink Blink Blink Rotfl Rotfl Rotfl
UnderTaker - Τετ 09 Νοέ 2005, 13:08:38
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά τα είπε ο NOSτράδαμος πριν κάνει 17,46 τα 402m... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Τετ 09 Νοέ 2005, 13:24:51
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε τον ΝOSτράδαμο...

17.46 στο τέταρτο του μιλίου...

Το σπίτι μας έκλεισε!!!! Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
UnderTaker - Τετ 09 Νοέ 2005, 13:45:08
Θέμα δημοσίευσης:
Xealer, εννοώ 17,46 ποτά σε ένα τέταρτο, που κατέβασα...
TeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTease
TeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTeaseTease
christhehealer - Τετ 09 Νοέ 2005, 15:36:55
Θέμα δημοσίευσης:
Να σου πω...

Έχει βάση αυτό με τα ποτά... Rolling eyes

Όπως πάνε τα πράγματα, φαντάζομαι ήδη το RS4 [σε έκδοση Avant] κάτω απ' το σπίτι μου... Sad

Κάπου πρέπει να βγάλω το άχτι μου!!! Shoot Shoot Shoot Shoot

Θα χρειαστείς 40 ποτά στο τέταρτο για να ξεπεράσεις το ράψιμο!!!!!!

UnderTaker - Τετ 09 Νοέ 2005, 16:09:48
Θέμα δημοσίευσης:
40 ποτά στο τέταρτο...??? Scratch ScratchScratchScratchScratchScratchScratchScratchScratchScratchScratchScratchScratch

Πώ, πω, μας έκανες σκόνη... Ούτε τουρμπίνα δε φτάνει... Wink Wink Wink

Αλλά άμα λες ότι έρχεται το RS4... κατάλαβα Wink Wink Wink Wink Wink Wink
UnderTaker - Τετ 09 Νοέ 2005, 17:50:53
Θέμα δημοσίευσης:
Θα κατέβω μια βόλτα και αυτό το ΣΚ...
Δεν παίρνω μέρος, απλά θα είμαι κάτω τα πρωινά... Wink Wink Wink Wink Wink

Αν κατέβει κανείς ας με ψάξει...

Δεν ξέρω αν διαβάσατε, είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ για φέτος. Για του χρόνου βλέπουμε...
manosm3 - Δευ 14 Νοέ 2005, 23:40:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εμαθα οτι ο αννιβας προκαλεσε με τη bmw του Σαλια αλλα και με τη δικη του μια ferrari f430. Με του Σαλια θα τον περναγε ανετα αλλα την ειχε "ακουσει" το σασμαν αγρια. Στα 250 μετρα ηταν μπροστα ωσπου δεν κουμπωνε η 4η...
Lef205 - Τρι 15 Νοέ 2005, 00:44:11
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι εμαθα οτι εριξε χρονο η Αποστολια Ζωη στον Πετρελη με κατι ferrari. Shocked
UnderTaker - Τρι 15 Νοέ 2005, 16:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
Οι πληροφορίες σας καλές είναι...

ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΣΚ... Evil Evil Evil

ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ κυριακή μεσημέρι...

Ήτανε και μια λούγκρα με κάτι μοντέλες που συνέχεια έλεγε...:

"Χρυσά μου, εδώ στην εκκίνηση σταθείτε να βγούμε φωτό..."

ΌΞΩΩΩΩΩΩΩ Evil Evil Evil
tsosmoulis - Τρι 02 Μάϊ 2006, 12:56:40
Θέμα δημοσίευσης:
έχουμε κανένα νέο για καλοκαιρινό RWYB? Laughing
UnderTaker - Δευ 26 Ιούν 2006, 12:58:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑΑΑΑ!!!! ΡΕΠΟΡΤΑΖΖΖΖΖΖ!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Λοιπόν έχουμε και λέμε... Cool Cool

Η πίστα στο ελληνικό πάει περίπατο οριστικά. Shocked Shocked Shocked Shocked

Δηλαδή έκλεισε και είναι
πρακτικά πάνχλωμο να ξαναδωθεί για οποιαδήποτε motoring εκδήλωση..

Αλλά...

Δημιουργείται καινούρια πίστα Dragster στην Καλαμάτα, στο αεροδρόμιο Τριόδου [νομίζω έτσι λέγεται...].
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των αρμόδιων εκμετάλλευσης της πίστας [της Triad δηλαδή],
η πίστα θα είναι μόνιμη, θα λειτουργεί όλο το χρόνο ανεξάρτητα από περιόδους πυρόσβεσης κτλ,
και θα φιλοξενεί και κάποιους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος dragster.
Τα αισιόδοξα σενάρια προβλέπουν να γίνει ένα πρώτο RWYB μέσα στο καλοκαίρι, στα τέλη Αυγούστου,
ενώ ήδη το Φθινόπωρο θα γίνουν και δύο αγώνες Dragster.
Το ερώτημα είναι πόσοι θα έχουν όρεξη να δώσουν παρών τον Αύγουστο, αλλά και πόσοι θα είναι αυτοί που θα ξεσηκώνονται να πάνε στην Καλαμάτα για RWYB. Πάντως η πίστα είναι 4-5 χιλιόμετρα από την παραλία!!!!!

Ίδωμεν!!!!!!!!!

Touristas - Δευ 26 Ιούν 2006, 14:49:32
Θέμα δημοσίευσης:
Λαμογιά τις λαμογιά Ο λαμογιά

Δεν λέω τίποτα άλλο.
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες