Sidobre έγραψε: |
![]() ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB ........ Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. ....... |
BUBA έγραψε: | ||
Μπα... δεν νομιζω Καλη προσπαθεια βεβαια απο την πολιτεια. Λογικα θα πρεπει να εχει συμβαλει και ο Κος Αρης Σταθακης σε αυτο μια που το συζηταγε πριν απο κατι μηνες οταν ηταν καλεσμενος στην εκπομπη του Φωτηνελη AYTO SRPINT Για να δουμε τωρα ολοι οι κοντρακιδες που και καλα λενε τοσα χρονια "Δωστε μας πιστα στο Ελληνικο" θα αφησουν την Βουλιαγμενης στην ησυχια της ?? |
Ronin έγραψε: | ||||
Αλέξη,πάμε εκεί να δοκιμάσουμε τα τουτού μας? |
Sidobre έγραψε: |
Αφού το βρίσκετε τόσο ενδιαφέρον, γιατί δεν ρωτάτε και μία τιμή; |
MEMsound έγραψε: |
Όσο για την Βουλιαγμένης και Παραλιακή δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι. Δύσκολο το βλέπω αλλά μακάρι. |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Οχι και μακαρι ρε μαστορα!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
cbr αλεκο! ![]() ![]() ![]() |
Kouzman έγραψε: |
Θα κατεβει κανενας στο 2ο RWYB?
μιλαω τοσο απο πλευρας συμμετοχης όσο και απο πλευρας θεατων. Εμεις μαλλον θα συμμετεχουμε σαν αγωνιζομενοι... ![]() ![]() ![]() |
UnderTaker έγραψε: |
O UnderTaker θα είναι εκεί... ![]() ![]() ![]() |
O UnderTaker θα είναι εκεί... ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Ως συμμετέχοντας ή ως ξανθιά με bikini να κρατάς την ομπρέλα στον Πρόεδρο στην προσπάθειά του να κατεβάσει το 1.01.00 [το ξέρω ότι δεν έχει χρόνους εκεί, αλλά μ' αρέσει να στο θυμίζω ![]() |
Πρόεδρα, ο χρόνος δεν είναι σαν τα μπριζολάκια. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για να κατέβει θέλει κι άλλα πράγματα εκτός από μεγάλο στόμα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Οι παραπάνω τιμές φυσικά και παίζουνε ανάλογα τον οδηγό... |
chatasos έγραψε: |
...Η εταιρεία TRIAD Communication Services η IRON TEAM και το DRC ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρότερο παράβολο συμμετοχής, ορίζει την συμμετοχή στα 20€ |
MEMsound έγραψε: | ||
ΣΤΑ ΠΟΣΑ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Τάσο είναι σίγουρο ή έχει γίνει κάνα τυπογραφικό λάθος?? |
Baphomet έγραψε: |
αν ειναι για 40 ευρω θα έχει ενδιαφέρον πιστεύω...όχι τόσο για την κοντρα όσο για να δουμε πόσο κάνουμε το 400αρι... ειδικά όποιος έχει βελτιωμένο αμάξι και θέλει να δει όντως τι διαφορά έχει από το μαμα! ![]() |
Baphomet έγραψε: |
οκ...ζητείται τότε μαμα 1.6, μαμά 1.4 16V και μαμά 1.6 CC... ![]() |
χαχαχαχα ψήνεσαι για Κυριακή μου φαίνεται... |
To Σ/Κ εχει RWYB στην πιστα του Ελληνικου.
Το παραβολο συμμετοχης οριστικε στα 20 ευρω. Η εισοδος βρισκεται απεναντι απο το γκολφ της Γλυφαδας. |
Σεπτέμβρη, τον Σεπτέμβρη θα καταπιεί τη γλώσσα του ο πρόεδρας... Άτιμη κοινωνία... Κάτσε να βάλω τον τετράφτερο δίσκο... {μετά θα διαλύσουν τα ημιαξόνια...} ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.wagoneers.com/pages/RocketCar/rockit.html
σχετικο αρθρακι για τα jato... θα προτιμησω μαλλον τα νιτρομπουκαλα... |
Η εταιρεία TRIAD Communication Services η IRON TEAM και το DRC ανταποκρινόμενοι στο αίτημα πολλών αγωνιζομένων για μικρότερο παράβολο συμμετοχής, ορίζει την συμμετοχή στα 20 ευρώ. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για τα αγωνιστικά είναι μέχρι την Παρασκευή 02-09-2005 και ώρα 14.00. Το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο συμμετοχών είναι συνολικά 220. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών μέχρι την προαναφερόμενη προθεσμία, οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν αν υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, με κόστος 50 ευρώ, στην γραμματεία του αγώνα. |
kanelj έγραψε: |
Eιναι απαραιτητο να εχεις χερια για να οδηγησεις? |
...Η αγωνιστική άδεια που βγάζεις [20 ευρώα] είναι και για τις δύο ημέρες. |
Ευχαριστώ Παναγιώτη. Την Κυριακή το πρωί θα είμαι στο Ελληνικό να παρακολουθήσουμε τον αγώνα μαζί με Stevon και Lef205 οπότε θα τα πούμε και από κοντά. ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||||
Ακου να δεις τι μαθαινω! ![]() |
Κουζμαν, ζορίσου γιατί θα το μετρήσουμε κιόλας... ΘΕΛΩ ΧΡΟΝΟ! Την τιμητική σου θα έχεις!!! Και φωτό!!! Είσαι και car of the month!!! Τρέχουμε τώρα, τρέχουμε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
παντως για φωτογραφίες θα κοιταξω αν μπορεσω να βγαλω σημερα καλες με την cybershot μιας και το εχω παρκαρει σε ανετο σημειο στο σπιτι μου... αν το βγαλω σημερα θα τις σηκωσω αυριο το πρωι απο το γραφειο προς τερψην των οπαδων μου... ![]() ![]() |
Πολύ καλές οι φώτο Γιάννη (αν και λίγο θαμπές....)
Ας τις μεταφέρει κάποιος (κατά προτίμηση σαν url για να μην σερνεται η σελίδα) εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=129773#129773 |
ΜΕΜ αν νομίζεις ότι με το γλύψιμο θα γλιτώσεις το τσάι που θα σου ρίξω, είσαι πολύ γελασμένος... |
ενω την Κυριακη ανοιξα με BMW 813is Turbo,
|
Κούζμαν, ήτανε να έχουμε δυναμικό παρών στο RWYB αλλά μάλλον μόνος μου θα κατέβω...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αν δεν προλάβεις, μην τρελαίνεσαι, θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες... Εγώ θα είμαι εκεί πάντως... Να κάνω το 16,7 μου...!!! |
Κούζμαν, ήτανε να έχουμε δυναμικό παρών στο RWYB αλλά μάλλον μόνος μου θα κατέβω...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αν δεν προλάβεις, μην τρελαίνεσαι, θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες... Εγώ θα είμαι εκεί πάντως... Να κάνω το 16,7 μου...!!! |
...Λετε να βαλω και εγω επιτελους κανα αυτοκολλητακι του κλουμπ??? ![]() ![]() |
Καλά, μη κοιτάς που γράφουμε καμιά μλκία... Ούτε τα 17 δε θα σπάσει το ρημάδι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
WIPPERMANN έγραψε: | ||
Ερώτηση άσχετης: Τα 17 τι είναι;;; Δευτερόλεπτα;;; 0-100 σε 17 δευτερόλεπτα ![]() Τη ντομάτα τη πετάω μόνη μου ![]() |
Καταρχήν άλλο 0-100km/h
και άλλο 0-400m. Την ιστορία των αγόνων dragster και γιατί ξεκίνησε να μετράνε 1/4 του μιλιου δεν την θυμάμαι αλλά πλέον όπου γίνονται τέτοιοι αγώνες η απόσταση είναι 1/4 μιλίου. ![]() |
Αγαπητή wip που δεν ήρθες στη συνάντηση και κατά συνέπεια δεν έφερες το μπόμπιρα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα 17 δευτερόλεπτα ευελπιστώ να τα σπάσω [να κάνω λιγότερο δηλαδή], για να διανύσω τα 400 μέτρα από στάση! Όταν περάσω τα 400 μέτρα ευελπιστώ να έχω και μια αξιοπρεπή ταχύτητα εξόδου [από 130-135 km/h]. Λέμε τώρα... ![]() ![]() ![]() ![]() Τώρα βεβαια παίζει να κάνω και 0-100 km/h σε 17 δευτερόλεπτα, αλλά δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε καν αυτό το ενδεχόμενο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κουζμαν, μακάρι να το πετύχεις, αλλά να σπάσεις τα 15 το βλέπω χλωμό... Τι το ήθελες το cc...???????? Χάλια αμάξι για κόντρες...!!!! [b]Ερώτηση: Τι εννοείς έχασες 25-30 κιλά...? Εσύ τα έχασες??? Δηλαδή αδυνάτισες??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
αν κατεβω 1100 κιλα περιπου με 200 αλογα περιπου και κανα 26 κιλα ροπη |
Ronin έγραψε: | ||
What the f*ck are you talking about man....!!! ![]() ![]() Smells like a garett under your hood... ![]() ![]() ![]() |
Kouzman έγραψε: | ||||
No man... I 'm talking about laughing gas... ![]() NOS fogger +35 shot P.S. τα νουμερα ειναι εκτιμομενα (probably on the VERY safe side)...ισως ειναι και παραπανω μιας και οτο μοτερακι ειναι ηδη δυνατουτσικο.... ![]() ![]() |
Ronin έγραψε: |
p.s. I wana see your rear bumper after the race... |
Την πλάκα μας θα την κάνουμε, αλλά άμα φάω 15 καρότσες από όλο τον κόσμο ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ...
|
εγω εχω στοχο ενα almera το οποιο δηλωνε 2λιτρο με εξατμιση-χοανη... Ξεχασε ομως να πει το το συγκεκριμενο διλιτρο μοτερ βγαζει απο την μανα του σχεδον 190 αλογα (μοτερ μονο για την ιαπωνικη αγορα που ηρθε εδω σα μετατροπη...) |
pugsang έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
ειπα αυτη τη φορα να κατσω εκει ολη τη μερα ή ισως να φυγω το μεσημερακι και να ξαναγυρισω το απογευμα... εγω εναν γα** το σαββατο το βραδυ αλλα σιγουρα το απογευμα θα κατσω για κανα διωρακι... |
Ρε Κούζμαν, είδα το βιντεάκι με το nissan...
Στην εκκίνηση, σε πήραν τηλέφωνο και σου είπαν να ξεκινήσεις...? Τι έκανες τόση ώρα...? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αρχίσααααμμμμμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε............ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...αφου θα μας τσαγιάσει που θα μας τσαγιάσει, ας το διασκεδάσουμε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Να πάρω ένα τηλέφωνο τη Triad να τους πω να μη φέρουν ασθενοφόρο το απόγευμα του Σαββάτου... ![]() ![]() ![]() Αφού θα είναι ο ΜΕΜ στην πίστα... |
Γιάννη στείλε μου με πμ το κινητό σου να σε πάρω όταν θα έρθω το Σάββατο το απόγευμα.
|
12.000 ευρώα...??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αχ μακάρι αλλά πουυυυυυυυ....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Για να μη λέτε...
Παρασκευή θα μπει ο δίσκος και αυτό παίζει... Από αύριο σε αύριο το πάμε... Πολύ στριμόκωλο το πράγμα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Άσε, τρέχουμε και δε φτάνουμε... Τη μια ο ένας δεν προλαβαίνει, την άλλη εγώ πήζω... Μια χαρά!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και να μπει ο δίσκος, εντελώς άστρωτος θα είναι ![]() ![]() ![]() Αλλά χαλαρά... Δεν τρέχει τίποτα!!! Μόνο το 17άρι μας αγχώνει... ![]() |
Touristas έγραψε: |
Να σας πω εγώ τι είναι …
Ο θόρυβος ενοχλεί τους κατοίκους των γύρω περιοχών και κάνανε παράπονα… ![]() Μην το γελάτε παίζει να είναι και αυτό |
ΑΗΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ!!! ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΔΗΛΑΔΗ!!!!! |
Touristas έγραψε: |
Να σας πω εγώ τι είναι …
Ο θόρυβος ενοχλεί τους κατοίκους των γύρω περιοχών και κάνανε παράπονα… ![]() Μην το γελάτε παίζει να είναι και αυτό |
Υ.Γ. Αν προλάβω πριν τη Τετάρτη, θα αλλάξω και βάσεις... Κουκλί θα είναι το κουβαδάκι μου την Τετάρτη...
|
Επίσημη ανακοίνωση ακόμα για το Dragster δεν έχει βγει, και φαίνεται να
αργεί... Από διάφορους αγωνιζόμενους που έχω μιλήσει, υπάρχει μια επιφύλαξη για το αν θα πραγματοποιηθεί τελικά... Ίδωμεν... ![]() |
Ελαφρωμα!Ο ποιο οικονομικος τροπος να κατεβουν οι χρονοι! |
Επίσης προς αποφυγή παρεξηγήσεων οι μετρήσεις που ανακοινώνουν οι κατασκευαστές είναι με πάντα 1 άτομο (= μόνο τον οδηγό) |
Ε, γιατί σου λέω ότι οι χρόνοι είναι χαλιά.....??????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλά, μην ανοίγεσαι πάντως... ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΛΑ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΣΚ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!! ΓΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΑ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να ψάχνεις για σασμάν σε καινούριο αμάξι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και μετά θα μου πεις για χρόνους... ![]() ![]() ![]() Δίκιο έχετε όλοι για το ελάφρωμα, αλλά πλέον είδα τι κάνει το αυτοκίνητο, είδα ότι αντέχει, και δεν υπάρχει λόγος να το ξανασπάσω ένα ολοκληρο ΣΚ για να κατέβω κάτω από 17sec... ..... |
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΛΕΩ!!!! |
Με την ατμόσφαιρα δε βλέπω προκοπή... Αλλά τα 1.6 8v έχουν άλλες προοπτικές... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ήδη γίνονται τα σχέδια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |