PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Για τις Λιονταρίνες του club

Touristas - Παρ 27 Μάϊ 2005, 00:40:36
Θέμα δημοσίευσης: Για τις Λιονταρίνες του club
Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή την αύξηση των κοριτσιών μας .
Εδώ θα μπορούνε να λένε τα δικά τους αλλά και όποιο νέο μέλος (γυναίκα) γραφτεί νομίζω ότι θα νιώθει πιο άνετα και οικεία εδώ.

Υ.Γ. Αν κάποιος από το Δ.Σ. νομίζει ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αυτής τις ενότητας ας προβεί στις κατάλληλες ενέργειες.
Ευχαριστώ
Baphomet - Παρ 27 Μάϊ 2005, 00:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
το 'παν και το 'κανες αθεόφοβε ε???
pygolabida - Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
Η σχέση μίας γυναίκας με το αυτοκίνητό της διαφέρει κατά πολύ με αυτή του άντρα, καθώς επί των πλείστων τους τα κορίτσια δέν τα ενδιαφέρουν τόσο οι μηχανολογικές συζητήσεις, το tunning και οι κόντρες αλλά περισσότερο απλά θέματα τα οποία θα μπορούν να αναλυθούν εδώ χωρίς να βγάζουμε εκτός θέματος η να κάνουμε βαρετή μιά άλλη συζήτηση. Επίσης θα μπορούσαμε να συζητάμε και δύο τρία πράγματα εκτός αυτοκινήτου που μας αφορούν...

Κορίτσια ενωθείτε!

Ευχαριστώ πολύ τον Αργύρη για το topic αυτό!
shiba - Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:35:00
Θέμα δημοσίευσης:
ναι ομωσ αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμασ τα αρσενικα?οπωσ να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τουσ ανδρεσ?καλο βραδυ σε ολουσ
shark_zak - Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Η σχέση μίας γυναίκας με το αυτοκίνητό της διαφέρει κατά πολύ με αυτή του άντρα, καθώς επί των πλείστων τους τα κορίτσια δέν τα ενδιαφέρουν τόσο οι μηχανολογικές συζητήσεις, το tunning και οι κόντρες αλλά περισσότερο απλά θέματα τα οποία θα μπορούν να αναλυθούν εδώ χωρίς να βγάζουμε εκτός θέματος η να κάνουμε βαρετή μιά άλλη συζήτηση. Επίσης θα μπορούσαμε να συζητάμε και δύο τρία πράγματα εκτός αυτοκινήτου που μας αφορούν...

Κορίτσια ενωθείτε!

Ευχαριστώ πολύ τον Αργύρη για το topic αυτό!

λοιπόν το πρώτο θεματακι που πρέπει να συζητήσουμε ειναι το πως χάθηκε το δαχτυλίδι σου και πως θα το αντικαταστήσουμε... Idea Wink
pygolabida - Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:39:23
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
ναι ομως αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμας τα αρσενικα?οπως να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τους ανδρες?καλο βραδυ σε ολους

....και βέβαια δέν είναι κλειστό όπως τίποτα στο forum... Wink αυτό που θα πρέπει να αναρωτηθείς είναι άν θα σε ενδιαφέρουν τα θέματα συζήτησής μας ή απλώς θα το χρησιμοποιήσεις σαν ευκαιρία για σχολιασμό Evil Evil Evil
Stalitsa - Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
Yahoo! Επιτέλους!!!!

Κορίτσια του club σας περιμένουμε!!!

Clapping Αργύρη σε ευχαριστούμε πολύ!! Thumbs Up
pygolabida - Παρ 27 Μάϊ 2005, 01:54:52
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

λοιπόν το πρώτο θεματακι που πρέπει να συζητήσουμε ειναι το πως χάθηκε το δαχτυλίδι σου και πως θα το αντικαταστήσουμε... Idea Wink

Το δαχτυλύδι χάθηκε κατόπιν γκέλ που έκανε στο παπούτσι του Αργύρη Smile.Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα, την Αιμιλία και τον Αργύρη (ο οποίος και τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια ανεύρεσής του ) αλλά δέν πειράζει, ήτος ή άλλως εχω άλλα πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε να είχα Wink
shark_zak - Παρ 27 Μάϊ 2005, 02:10:19
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
shark_zak έγραψε:

Το δαχτυλύδι χάθηκε κατόπιν γκέλ που έκανε στο παπούτσι του Αργύρη Smile.Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα, την Αιμιλία και τον Αργύρη (ο οποίος και τραυματίστηκε κατά την προσπάθεια ανεύρεσής του ) αλλά δέν πειράζει, ήτος ή άλλως εχω άλλα πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε να είχα Wink

"καθήκον μας..." Wink
Touristas - Παρ 27 Μάϊ 2005, 06:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
pygolabida έγραψε:
shark_zak έγραψε:

"καθήκον μας..." Wink

Πούντο πούντο το δαχτυλίδι , ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις Embarassed Embarassed
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω που εξαφανίσθηκε ....... Scratch
Touristas - Παρ 27 Μάϊ 2005, 06:57:26
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
ναι ομωσ αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμασ τα αρσενικα?οπωσ να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τουσ ανδρεσ?καλο βραδυ σε ολουσ

Μα καλά ολόκληρο foroum έχουμε δεν σου φτάνει …… Rolling eyes Question
Σαν άνδρες έχουμε αρκετό χώρο να πούμε και να γράψουμε ότι θέλουμε, ε δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι ξεχωριστώ.
shiba - Παρ 27 Μάϊ 2005, 07:46:18
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
shiba έγραψε:

Σαν άνδρες έχουμε αρκετό χώρο να πούμε και να γράψουμε ότι θέλουμε, ε δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι ξεχωριστώ.
αλλο εννοουσα..dont care
Touristas - Παρ 27 Μάϊ 2005, 07:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
Touristas έγραψε:
shiba έγραψε:

αλλο εννοουσα..dont care

Εντάξει Wink
underage - Παρ 27 Μάϊ 2005, 11:36:29
Θέμα δημοσίευσης:
Το όλο θέμα φαίνεται ενδιαφέρον και με αρκετό χαβαλέ Yahoo! Yahoo! Yahoo!
Προσοχή όμως κύριοι στα σχόλιά σας γιατί οι λιονταρίνες θα βγάλουν τα νυχάκια τους Silly
...... - Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:22:39
Θέμα δημοσίευσης:
δεν νομιζω κανενας απο σας να ειχε προβλημα να γραφουμε σε οποιοδηποτε τοπικ μεσα στο φορουμ....
Evil Evil
εκτος απο τους "μοντε"....
μπραβο ομως στον αργυρη που σπαει το κατεστημενο και αλλη μια φορα αποδεικνυει οτι αγαπαει τις γυναικες και γενικα αυτο που θελετε να ησασταν ολοι....ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑ...
οπως και να το κανουμε εχουμε πολλα καλα στα ποδια μας χωρις προσπαθεια...που εσεις μετα κοπων και βασανων τα κατακτατε...
Cool Cool Cool Cool
εεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......
φιλια καλο σκ...και φρονιμα κοριτσια...
μην παιζετε πολυ με την φωτια.....
pygolabida - Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:26:36
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον....ξεκινάω με ένα θέμα που θίξαμε χθές.....

Παρόλο που όλες μας οδηγούμε, έχει τύχει σε πολλές περιπτώσεις να είμαστε συνοδηγοί με άντρα στο τιμόνι...και είναι πολλά τα περιστατικά που νομίζουν ότι στην πεταλιέρα υπάρχει μόνο δεξί πετάλι και ότι ο δρόμος είναι πίστα F1 και η σαμπάνια περιμένει στο τέλος τον "νικητή", η ακόμα παιχνίδι στο pc όπου όσες πιό πολλές προσπεράσεις κάνεις τόσους πόντους μαζεύεις κτλ κτλ κτλ...

Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σ΄αυτό το θέμα, καθώς & εγώ δεν είμαι fan της μουρμούρας όταν ο άλλος οδηγεί, αλλά τη στιγμή στην καλύτερη περίπτωση θα σου βγεί το ταξίδι ξυνό, (σε κάποια άλλη περίπτωση θα σου βγεί κάτι άλλο Puke right ) για να μήν φτάσω και στη χειρότερη......

Η μουρμούρα είναι αδικαιολόγητη ή επιβάλλεται όταν ο οδηγός δέν σέβεται τον συνοδηγό του?
Touristas - Παρ 27 Μάϊ 2005, 13:34:00
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε καλή αρχή
Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right
eve - Παρ 27 Μάϊ 2005, 17:33:29
Θέμα δημοσίευσης: Re: Για τις Λιονταρίνες του club
Touristas έγραψε:
Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή την αύξηση των κοριτσιών μας ...

Θενκς Αργύρη, Worthy Thumb Left
eve - Παρ 27 Μάϊ 2005, 18:54:15
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

Η μουρμούρα είναι αδικαιολόγητη ή επιβάλλεται όταν ο οδηγός δέν σέβεται τον συνοδηγό του?

Eπιβάλεται!!!Σπάνια εως ποτε θα έλεγα είμαι συνοδηγός σε αυτοκίνητο ατόμου που δεν ξέρω πως οδηγεί,,,αλλά και αν αυτο συμβαίνει θα μουρμουράω,αν δεν με σέβεται!
Επειδή όμως μου αρέσει να οδηγώ,δεν με κουράζει,σπάνια να υπάρχει λόγος να μην μπορώ να οδηγήσω κτλ κτλ κτλ,τις περισσότερες φορές είμαι οδηγός και δεν μουρμουράει ποτέ ο συνοδηγός ή και οι υπόλοιποι συνεπιβάτες όταν υπάρχουν!Για το μόνο που μουρμουράνε είναι για το ραδιοφωνοζάππινγκ μου! Big wink
ΝΙΚΟΣ - Παρ 27 Μάϊ 2005, 20:09:12
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
δεν νομιζω κανενας απο σας να ειχε προβλημα να γραφουμε σε οποιοδηποτε τοπικ μεσα στο φορουμ....
Evil Evil
εκτος απο τους "μοντε"....
μπραβο ομως στον αργυρη που σπαει το κατεστημενο και αλλη μια φορα αποδεικνυει οτι αγαπαει τις γυναικες και γενικα αυτο που θελετε να ησασταν ολοι....ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑ...
οπως και να το κανουμε εχουμε πολλα καλα στα ποδια μας χωρις προσπαθεια...που εσεις μετα κοπων και βασανων τα κατακτατε...
Cool Cool Cool Cool
εεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......
φιλια καλο σκ...και φρονιμα κοριτσια...
μην παιζετε πολυ με την φωτια.....

Γιατι βρε Εφακι.....και εγω τις αγαπαω τις γυναικες.Δεν σε καταλαβαινω δηλαδη Scratch πως το ειπες αυτο Question Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Παρ 27 Μάϊ 2005, 21:23:07
Θέμα δημοσίευσης:
Pygolabida έγραψε:
αυτό που θα πρέπει να αναρωτηθείς είναι άν θα σε ενδιαφέρουν τα θέματα συζήτησής μας ή απλώς θα το χρησιμοποιήσεις σαν ευκαιρία για σχολιασμό Evil Evil Evil

Όταν είναι για σχολιασμό, πάντα με ενδιαφέρει το θέμα. Mr. Green

Pygolabida έγραψε:
Παρόλο που όλες μας οδηγούμε,

Aυτό το κρατάμε θα μας χρειαστεί αργότερα... Cool

Pygolabida έγραψε:
έχει τύχει σε πολλές περιπτώσεις να είμαστε συνοδηγοί με άντρα στο τιμόνι...

Aυτό είναι μια μεγάλη αδικία, που πρέπει κάποια στιγμή να διορθωθεί... [περισσότερα παρακάτω. Twisted evil ]

Pygolabida έγραψε:
και είναι πολλά τα περιστατικά που νομίζουν.. ότι ο δρόμος είναι πίστα F1...

Γαλλική Pιβιέρα aka Mονακό aka Mόντε Kάρλο...
Kαλά δεν έχετε εσείς εξοχικό; Kαι άντε δεν έχετε γιατί δεν ασχολείστε με το real estate, που πάτε με το κότερο τον Δεκαπενταύγουστο; Shocked

Pygolabida έγραψε:
καθώς & εγώ δεν είμαι fan της μουρμούρας

Eγώ αντίθετα είμαι, αρκεί να είναι Hπειρώτικο Πολυφωνικό τραγούδι... Afroman

Pygolabida έγραψε:
(σε κάποια άλλη περίπτωση θα σου βγεί κάτι άλλο Puke right )

Πέρα του ό,τι υπάρχει το λεωφορείο, το τραίνο, υπάρχει και η δ-ρ-α-μ-α-μ-ί-ν-η. Tην προμηθεύεσαι απ' το φαρμακείο...

Pygolabida έγραψε:

H μουρμούρα κατά την ώρα της οδήγησης είναι επικίνδυνη, γιατί αποσπά την προσοχή του οδηγού από το δρόμο και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος... [μακρυά από 'μας!!!]

Tώρα γυναίκα που δεν μουρμουρίζει είναι τόσο σύνηθες όσο να δεις τον B.B King με Stratocaster... άρα το πάμε αντίθετα για να βρούμε την άκρη. Πάμε λοιπόν απ' την αρχή:

Δεν ξέρετε να οδηγάτε; Ξέρετε [το είπαμε παραπάνω].
Δεν έχετε αυτοκίνητο; Έχετε.
Iσότητα δεν έχουμε; Έχουμε.
Ωραία!!!!

Θα οδηγάτε εσείς, το αυτοκίνητό σας. Oπότε καμία μουρμούρα για τον τρόπο οδήγησης. Θα ερχόσαστε να μας παίρνετε από το σπίτι, για να πάμε μαζί στο βαρ. Θα πίνεται εσείς αυτά τα πορτοκαλοκίτρινα drinks με το μανάβικο και τις ομπρέλες τριγύρω, την ώρα που εμείς θα πίνουμε τας tequilas μας [ δεν θέλω μα, έχει και αλκοτέστ μετά]. Mετά θα κάνετε το γύρο του θριάμβου να μας επιστρέψετε σπίτι και να πάτε στο δικό σας [ συγκατοίκιση προαιρετική] την ώρα που εμείς θα σας τραγουδάμε σαν τον Θεό "yes, you were wonderfull tonight"... Razz

Kαμιά άλλη απορία τώρα που έχω ρέντα? Hunter
Touristas - Παρ 27 Μάϊ 2005, 23:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
Τι έγραψε ο άνθρωπος Shocked
Όχι απλά ρέντα ροδάνι η γλώσσα σήμερα (ε το πληκτρολόγιο ήθελα να πω )Clapping
Stalitsa - Σαβ 28 Μάϊ 2005, 02:40:37
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Καλά Χρήστο έγραψες!!!

Στο θέμα μας τώρα....
Οι άντρες έχουν μια τάση να τρέχουν στον δρόμο(το ξέρουμε εξαρχής...αλλιώς να μην μπαίνουμε στο αυτοκίνητο τους)..κατα την γνώμη μου πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την στιγμή που ο άλλος ξεπεράσει κατα πολύ τα όρια,τότε απλά,με ωραίο και ήρεμο τρόπο του λέμε να ελαττώσει ταχύτητα για τον οποιοδήποτε λόγο,γιατί διαφορετικά αν του φωνάξουμε ή μουρμουρίσουμε σίγουρα θα τσαντιστεί και ή θα χαλάσουμε την ζαχαρένια μας και την ζαχαρένια του(βρε κορίτσια μη μας βγεί και απο την μύτη η έξοδος) ή θα συνεχίσει να τρέχει ή οτιδήποτε άλλο που αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ..Και αυτό (όπως ανέφερε και ο Χρήστος) είναι όντως πολύ επικίνδυνο...

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ: Να τον πείσουμε να μην τρέχει χωρίς τσακωμούς,μουρμούρες,φωνές ή κηρύγματα..
Baphomet - Σαβ 28 Μάϊ 2005, 02:45:37
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ: Να τον πείσουμε να μην τρέχει χωρίς τσακωμούς,μουρμούρες,φωνές ή κηρύγματα..

έχεις κάτι στο μυαλό σου??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Stalitsa - Σαβ 28 Μάϊ 2005, 02:51:28
Θέμα δημοσίευσης:
Blink Όπως προείπα μπορούμε να του πούμε να ελαττώσει ταχύτητα με ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟ τρόπο!!!
(δεν με προσέχεις και με στενοχωρείς...Razz)
Steve - Σαβ 28 Μάϊ 2005, 03:48:02
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Θα ερχόσαστε να μας παίρνετε από το σπίτι, για να πάμε μαζί στο βαρ.

Βουρ στο βαρ! Tease Worthy
pygolabida - Σαβ 28 Μάϊ 2005, 14:18:51
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Pygolabida έγραψε:

...............................................................................................

Scratch Βασικά η ερώτηση απευθυνόταν στα κορίτσια του club.... Rolling eyes Arrow για το λόγο να δούμε την άποψη αυτών που έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη αυτή θέση του συνοδηγού
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 28 Μάϊ 2005, 14:59:42
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
Laughing Καλά Χρήστο έγραψες!!!

Στο θέμα μας τώρα....
Οι άντρες έχουν μια τάση να τρέχουν στον δρόμο(το ξέρουμε εξαρχής...αλλιώς να μην μπαίνουμε στο αυτοκίνητο τους)..κατα την γνώμη μου πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την στιγμή που ο άλλος ξεπεράσει κατα πολύ τα όρια,τότε απλά,με ωραίο και ήρεμο τρόπο του λέμε να ελαττώσει ταχύτητα για τον οποιοδήποτε λόγο,γιατί διαφορετικά αν του φωνάξουμε ή μουρμουρίσουμε σίγουρα θα τσαντιστεί και ή θα χαλάσουμε την ζαχαρένια μας και την ζαχαρένια του(βρε κορίτσια μη μας βγεί και απο την μύτη η έξοδος) ή θα συνεχίσει να τρέχει ή οτιδήποτε άλλο που αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ..Και αυτό (όπως ανέφερε και ο Χρήστος) είναι όντως πολύ επικίνδυνο...

Εγω παντως επειδη ειχα ενα ατυχημα και οδηγουσε αλλος (10 τουμπιτσες) απο τοτε οταν μπαινω καπου συνοδηγος (πραγμα σπανιο) και τρεχει για να αποδηξει και γω δεν ξερω τι..τον λεω με καλο τροπο να κοψει μια δυο φορες.Απο εκει και περα αν δεν καταλαβαινει τον χωνω δυο μπουνιες στο προσωπο (σε ευθεια παντα για να κραταω το τιμονι μην φυγουμε απο τον δρομο) και ηρεμει.Το εχω κανει σε δυο μεχρι τωρα.Σε αυτο το θεμα δεν σηκωνω κουβεντα.Εκανες μαλ***α και δεν βαζεις μυαλο..την εφαγες και η μιση ντροπη δικια σου.Δεεεν εχει τετοια.
Stalitsa - Σαβ 28 Μάϊ 2005, 15:06:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Εγω παντως επειδη ειχα ενα ατυχημα και οδηγουσε αλλος (10 τουμπιτσες) απο τοτε οταν μπαινω καπου συνοδηγος (πραγμα σπανιο) και τρεχει για να αποδηξει και γω δεν ξερω τι..τον λεω με καλο τροπο να κοψει μια δυο φορες.Απο εκει και περα αν δεν καταλαβαινει τον χωνω δυο μπουνιες στο προσωπο (σε ευθεια παντα για να κραταω το τιμονι μην φυγουμε απο τον δρομο) και ηρεμει.Το εχω κανει σε δυο μεχρι τωρα.Σε αυτο το θεμα δεν σηκωνω κουβεντα.Εκανες μαλ***α και δεν βαζεις μυαλο..την εφαγες και η μιση ντροπη δικια σου.Δεεεν εχει τετοια.

Είναι και αυτός ένας τρόπος....!!! Very happy
Το παν είναι να μην ξεκινάμε κατευθείαν με γκρίνιες και μουρμούρες... Wink
LuNa - Σαβ 28 Μάϊ 2005, 20:16:14
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

Η άποψη μου είναι ότι η μουρμούρα είναι αδικαιολόγητη σε κάθε περίπτωση και μοναδικό μέσο αυτών που δεν έχουν την πειθώ και τα επιχειρήματα να τεκμηριώσουν μια άποψη που θα σεβαστεί ο άλλος.

όπως δεν αντέχω κανέναν να μου πιπιλάει τα αυτιά με γκρίνια και μουρμούρα, έτσι δεν το κανω και σε κανενα. Θεωρώ οτι έχω τα επιχειρήματα για να τον μεταπείσω να αλλάξει στάση.
Αν δεν παίρνει σε καμία περίπτωση απο λόγια και επιχειρήματα, πάρα πολύ απλά το ανεχομαι για την συγκεκριμένη φορα και απο κει και πέρα φροντίζω να μην υπάρχει επόμενη φορά που θα είμαι συνεπιβάτηδα στον συγκεκριμένο οδηγό.
(sorry αν θα ακουστεί κάπως χοντρό, αλλά σε τελική δεν έχω και ανάγκη να είμαι συνεπιβάτηδα κάπου όπου θα γίνονται τα νεύρα μου δαντέλες για τα σεμέν που κεντάω Razz .... δόξα το Θεό, και αμάξι έχω, και οδηγάω, και χέρια και πόδια και απόλα Razz σκληροπυρηνική φεμινίστρια Razz )
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 28 Μάϊ 2005, 21:10:20
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Οχι..σε αυτο το πραγμα ειμαι καθετος.Οπως εγω δεν τρεχω και σεβομαι οταν εχω αλλον μεσα ετσι θελω να κανουν το ιδιο και με μενα.Δεν ειναι και λιγο αυτο που επαθα φυσικα.
vinman - Σαβ 28 Μάϊ 2005, 23:46:33
Θέμα δημοσίευσης:
...και μια ειδηση που αφορα τις γυναικες του club μας και εχει να κανει με το αυτοκινητο φυσικα...

Women Off-Road Camp x4

Το MotorWomen Club συμμετέχει στον 2ο αγώνα του πρωταθλήματος Women Off-Road Camp x4 ο οποίος θα διεξαχθεί στην πίστα Attart Off-Road Park στην Κερατέα την Κυριακή 29 Μαϊου.

Με την συμμετοχή τεσσάρων πληρωμάτων αλλά και πληθώρα μελών στις εξέδρες το MotorWomen Club θα δώσει το παρόν για πρώτη φορά σε ένα τέτοιου είδους event.

Η Μαρία Χρήστου -η οποία πρόσφατα αγωνίστηκε και σε αγώνα Ράλλυ Σπριντ- με συνοδηγό την Έφη Χαραλαμπίδη, η Κώτση Εύα -γνωστή από την συμμετοχή της σε αγώνες Face2Face και GP- με συνοδηγό την Σοφία Βοντετσιάνου, η Ρένα Γκίνη -κριτής της ΕΛΠΑ- με συνοδηγό την Χρυσάνθη Ζώη και η Κατερίνα Μηνά με την Έλλη Καλοκαιρινού θα αγωνιστούν ενάντια στην λάσπη της στενής πίστας του πάρκου με σύμμαχο το ατίθασο Mitsubishi Pajero προσπαθώντας να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο!

Ευχόμαστε σε όλες καλή επιτυχία!

neo.gr
Stalitsa - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 00:17:11
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Η άποψη μου είναι ότι η μουρμούρα είναι αδικαιολόγητη σε κάθε περίπτωση και μοναδικό μέσο αυτών που δεν έχουν την πειθώ και τα επιχειρήματα να τεκμηριώσουν μια άποψη που θα σεβαστεί ο άλλος.

LuNa έγραψε:
Αν δεν παίρνει σε καμία περίπτωση απο λόγια και επιχειρήματα, πάρα πολύ απλά το ανεχομαι για την συγκεκριμένη φορα και απο κει και πέρα φροντίζω να μην υπάρχει επόμενη φορά που θα είμαι συνεπιβάτηδα στον συγκεκριμένο οδηγό.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!! Thumb Left
Stalitsa - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 00:19:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Οχι..σε αυτο το πραγμα ειμαι καθετος.Οπως εγω δεν τρεχω και σεβομαι οταν εχω αλλον μεσα ετσι θελω να κανουν το ιδιο και με μενα.Δεν ειναι και λιγο αυτο που επαθα φυσικα.

Και πολύ καλά κάνεις!!!
Baphomet - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 00:33:04
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
...και μια ειδηση που αφορα τις γυναικες του club μας και εχει να κανει με το αυτοκινητο φυσικα...

Women Off-Road Camp x4

... θα αγωνιστούν ενάντια στην λάσπη της στενής πίστας του πάρκου ...

γυναικες να παλευουν στην λάσπη... Laughing Laughing Laughing Laughing
Anthi - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 14:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Δεν ξέρετε να οδηγάτε; Ξέρετε [το είπαμε παραπάνω].
Δεν έχετε αυτοκίνητο; Έχετε.
Iσότητα δεν έχουμε; Έχουμε.
Ωραία!!!!

Θα οδηγάτε εσείς, το αυτοκίνητό σας. Oπότε καμία μουρμούρα για τον τρόπο οδήγησης. Θα ερχόσαστε να μας παίρνετε από το σπίτι, για να πάμε μαζί στο βαρ. Θα πίνεται εσείς αυτά τα πορτοκαλοκίτρινα drinks με το μανάβικο και τις ομπρέλες τριγύρω, την ώρα που εμείς θα πίνουμε τας tequilas μας [ δεν θέλω μα, έχει και αλκοτέστ μετά]. Mετά θα κάνετε το γύρο του θριάμβου να μας επιστρέψετε σπίτι και να πάτε στο δικό σας [ συγκατοίκιση προαιρετική] την ώρα που εμείς θα σας τραγουδάμε σαν τον Θεό "yes, you were wonderfull tonight"...

υπάρχουν και κάποιοι άντρες που στραβώνουν όταν οδηγεί γυναίκα...(τους αξίζουν τα χειρότερα Shoot ή Splat αλλά γενικά υπάρχουν...) Μ'αυτούς τι γίνεται? Παρεπιπτόντως,έχω έναν τέτοιο φίλο,του οποίου η κοπέλα έχει αγανακτήσει με τον τρόπο που εκείνος οδηγεί,αλλά εκείνος δε δέχεται ούτε να οδηγεί αυτή ούτε να πηγαίνουν χωριστά όταν συναντιούνται...
Baphomet - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 15:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
η αλήθεια είναι οτι κι εγώ σε γυναίκα οδηγό δεν μπαίνω... Laughing
eve - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 16:13:24
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Σωστά!Ξεκινάμε πάααααντα ευγενικά!!!Άλλο αν καταλήξει και με 1-2 μπουνιές Mr. Green Mr. Green Mr. Green
eve - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 16:17:50
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Αν δεν παίρνει σε καμία περίπτωση απο λόγια και επιχειρήματα, πάρα πολύ απλά το ανεχομαι για την συγκεκριμένη φορα και απο κει και πέρα φροντίζω να μην υπάρχει επόμενη φορά που θα είμαι συνεπιβάτηδα στον συγκεκριμένο οδηγό....

Αύτο ακριβώς είναι το θέμα!Αν δεν παίρνει σε καμία περίπτωση,μήπως και δεν υπάρξει επόμενη φορά!!! Afroman
christhehealer - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 17:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
Anthi έγραψε:
υπάρχουν και κάποιοι άντρες που στραβώνουν όταν οδηγεί γυναίκα...(τους αξίζουν τα χειρότερα Shoot ή Splat αλλά γενικά υπάρχουν...) Μ'αυτούς τι γίνεται?

Όταν λες "στραβώνουν", τι εννοείς;

α) Αισθάνονται μειονεκτικά να είναι σ' ένα αυτοκίνητο και να οδηγεί γυναίκα; Άμα είναι αυτό, δεν είμαι ψυχίατρος αλλά αν θες έχω έναν πολύ καλό...

β) Δεν σε εμπιστεύεται να σε στείλει ούτε για τσιγάρα στο περίπτερο; Αυτό που λέμε "κίνδυνος - θάνατος είναι τα μάτια σου και η οδήγησή σου"; Φρόντισε να βελτιωθείς για το καλό το δικό σου, το δικό του και της κοινωνίας εν γένει... Η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται, όχι κάτι που χαρίζεται...

Άλλη ερώτηση τώρα που είμαι ζεστός; Mr. Green Mr. Green
Anthi - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 19:41:36
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Αισθάνονται μειονεκτικά να είναι σ' ένα αυτοκίνητο και να οδηγεί γυναίκα; Άμα είναι αυτό, δεν είμαι ψυχίατρος αλλά αν θες έχω έναν πολύ καλό...

Αυτό ακριβώς...Να τους τον συστήσεις...
Anthi - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 19:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
η αλήθεια είναι οτι κι εγώ σε γυναίκα οδηγό δεν μπαίνω... Laughing

Το νου σου,Εμ!! Evil Evil
Touristas - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 19:46:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ μπήκα και στην πίστα μάλιστα Very happy Cool
christhehealer - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 20:42:00
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Εμ βέβαια, ξέρεις τι κάνεις. 9 μέτρα πλάτος δρόμος συν τις κοπάνες. Ούτε πουλί πετούμενο από απέναντι, ούτε διασταυρώσεις να υπάρχει κίνδυνος να παραβιάσει stop, φανάρια...

Σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και τώρα... βαστάτε Τούρκοι, τ' άρματα... μόλις το διαβάσει η χωριανή του Ντιμιπή...
Baphomet - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 21:44:15
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ δεν ειναι οτι τις φοβάμαι τόσο...στην τελική ας τρακάρουν, τι θα πάθω?? τις περισσοτερες φορές οι γυναικες προκαλουν ατυχηματα σε άλλους και αυτες φευγουν χωρις να καταλαβουν τιποτα...
εγω δεν μπαινω γιατι με εκνευρίζει ο τροπος που οδηγουν. είμαι και ευεξαπτος, δε θελει πολυ..
κολλανε το καθισμα στο τιμονι, στριβουν το ματιζ σαν να στριβουν τον τιτανικο, σταματανε χωρις αλαρμ, πανε εκνευριστικά αργά ακομα και αριστερη λωριδα στην εθνικη, δεν κοιτανε ποτε καθρεφτες και πάντα βριζουν τους αλλους οδηγους νομιζοντας οτι πάντα οι άλλοι έχουν κανει κάτι λάθος...
Touristas - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 21:50:18
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
εγώ δεν ειναι οτι τις φοβάμαι τόσο...στην τελική ας τρακάρουν, τι θα πάθω?? τις περισσοτερες φορές οι γυναικες προκαλουν ατυχηματα σε άλλους και αυτες φευγουν χωρις να καταλαβουν τιποτα...

Για αυτό μην είσαι τόσο σίγουρος , έχει αποδειχτεί από έρευνα ότι προκαλούν τα λιγότερα ατυχήματα γιατί είναι πιο προσεκτικές.
Baphomet έγραψε:
εγω δεν μπαινω γιατι με εκνευρίζει ο τροπος που οδηγουν. είμαι και ευεξαπτος, δε θελει πολυ..
κολλανε το καθισμα στο τιμονι, στριβουν το ματιζ σαν να στριβουν τον τιτανικο, σταματανε χωρις αλαρμ, πανε εκνευριστικά αργά ακομα και αριστερη λωριδα στην εθνικη, δεν κοιτανε ποτε καθρεφτες και πάντα βριζουν τους αλλους οδηγους νομιζοντας οτι πάντα οι άλλοι έχουν κανει κάτι λάθος...

Μην νομίζεις ότι δεν υπάρχουν και άντρες που οδηγούν κατά αυτό των τρόπο.
Και μην νομίζεται ότι τις υποστηρίζω για να φανώ καλός απλά η αλήθεια να λέγεται ,είμαστε κι εμείς ώρες και φορές ας μην πω καλύτερα. Wink
sod - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 21:51:35
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα αυτά που έχουν προαναφερθεί είναι σωστά αλλά υπάρχουν και γυναίκες οδηγοί που καμιά φορά έχουν καλύτερη αντίληψη και από μερικούς άντρες οδηγούς .
Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια σίγουρα !!!
underage - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 21:53:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς εγώ είδα αυτόν τον "ρατσισμό" από γυναίκα - και συγκεκριμένα την κολλητή μου - όταν πρωτοπήρα το peugeot. Γυρνάει και μου λεει: Όταν μάθεις να οδηγάς καλά θα σε βάλω να με πας μια βόλτα Shocked. Λεπτομέρεια ότι οδηγούσα ήδη το ροβεράκι του Μπάμπη 3 χρόνια, που ήταν πίτα χαμηλομένο και σχεδόν τα διπλάσια άλογα.
Σε λίγες μέρες το 206 μου κλείνει 2 χρόνια και εννοείται ότι δεν την έχω βάλει μέσα Twisted evil

Δηλαδή δεν κατάλαβα χάρη θα μου έκανε αν έμπαινε Question
LuNa - Κυρ 29 Μάϊ 2005, 23:59:35
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Touristas έγραψε:

Εμ βέβαια, ξέρεις τι κάνεις. 9 μέτρα πλάτος δρόμος συν τις κοπάνες. Ούτε πουλί πετούμενο από απέναντι, ούτε διασταυρώσεις να υπάρχει κίνδυνος να παραβιάσει stop, φανάρια...

Σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και τώρα... βαστάτε Τούρκοι, τ' άρματα... μόλις το διαβάσει η χωριανή του Ντιμιπή...

Μπαααααααα
δεν υπάρχει θέμα γιατί συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και άλλωστε το εχω πει και πάρα πολλές φορές....
Η εμπειρία μου στην πίστα με συνοδηγό τον Αργύρη μου ΕΜΑΘΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!
Αν δεν είχε μπει ο Αργύρης μαζί μου να μου πει και να μου δείξει μερικά πράγματα θα ήμουν εντελώς κουκουρούκου!

Δεν είπα ποτέ ότι είμαι η καλύτερη οδηγός και ότι δεν έχω ανάγκη να μου δείξει κανένας τίποτα... ίσα ίσα που μου αρέσει να μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ και νομίζω ότι ακόμα και αν αυτο δε με κανει καλή οδηγό, τουλάχιστον με κάνει καλύτερη άπ ότι είμαι τώρα Wink Cool

Αλοίμονο.... στα αγοράκια που δεν μπήκαν στην πίστα... με ή χωρίς συνοδηγό Wink
Yahoo!
Stalitsa - Δευ 30 Μάϊ 2005, 00:51:17
Θέμα δημοσίευσης:
Κατα την γνώμη μου είναι αδικία να βάζουμε ετικέτες του στιλ:
Γυναίκα οδηγός -> ο χάρος βγήκε παγανιά ή
Άντρας οδηγός -> έτοιμος οδηγός για φόρμουλα...
Δυστυχώς(κούφια να είναι η ώρα) αν είναι να συμβεί ατύχημα θα συμβεί ανεξάρτητα απο το φύλο και τις ικανότητες του καθενός...
Κανένας δεν αναγκάζει ΚΑΝΕΝΑΝ να μπεί στο αυτοκίνητο του...
Και είναι επιλογή του καθένα μας που θα μπεί και πώς θα πράξει σε περίπτωση που ο/η οδηγός δεν έχει την σωστή για μας οδική συμπεριφορά....
Baphomet - Δευ 30 Μάϊ 2005, 00:55:27
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
Δυστυχώς(κούφια να είναι η ώρα) αν είναι να συμβεί ατύχημα θα συμβεί ανεξάρτητα απο το φύλο και τις ικανότητες του καθενός...
Και είναι επιλογή του καθένα μας που θα μπεί και πώς θα πράξει σε περίπτωση που ο/η οδηγός δεν έχει την σωστή για μας οδική συμπεριφορά....

Έχεις κανένα παράπονο μήπως??? Twisted evil
Touristas - Δευ 30 Μάϊ 2005, 00:58:26
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Stalitsa έγραψε:

ηρεμια θα βγάλω ταμπέλα ..... Whistling
Baphomet - Δευ 30 Μάϊ 2005, 01:02:36
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Baphomet έγραψε:
Stalitsa έγραψε:

ασε ρε...moderator εισαι, όχι συμβουλος σχεσεων! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Stalitsa - Δευ 30 Μάϊ 2005, 01:06:12
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Κ Α Ν Ε Ν Α!!!!!
Όσα έγραψα είναι η απάντηση/άποψη μου σε αυτά που ανέφεραν τα παιδία γι'αυτό το θέμα...
Touristas - Δευ 30 Μάϊ 2005, 01:06:42
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Touristas έγραψε:
Baphomet έγραψε:
Stalitsa έγραψε:

ασε ρε...moderator εισαι, όχι συμβουλος σχεσεων! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Afroman Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Anthi - Δευ 30 Μάϊ 2005, 02:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Μην νομίζεις ότι δεν υπάρχουν και άντρες που οδηγούν κατά αυτό των τρόπο.
Και μην νομίζεται ότι τις υποστηρίζω για να φανώ καλός απλά η αλήθεια να λέγεται ,είμαστε κι εμείς ώρες και φορές ας μην πω καλύτερα. Wink

Thumb right

sod έγραψε:

Όλα αυτά που έχουν προαναφερθεί είναι σωστά αλλά υπάρχουν και γυναίκες οδηγοί που καμιά φορά έχουν καλύτερη αντίληψη και από μερικούς άντρες οδηγούς .
Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια σίγουρα !!!

Thumbs Up
silver ps - Δευ 30 Μάϊ 2005, 08:09:37
Εγώ να ρωτήσω κάτι?

Τη γίνεται όταν μια γυναίκα προχωράει στο δρόμο με το αυτοκηνιτο της μέρα μεσημέρι και δεν βλέπει τον παππού που περνάει την διασταύρωση απέναντι?
Ξεκίνησε ο άνθρωπος πρωί πρωί να πάει στην δουλειά του ….. και να τι του έμελε να πάθει….. να βρεθεί στο νοσοκομείο….
Πλακιτσα κάνω….. Very happy
Απλώς πιστεύω ότι όπως υπάρχουν χάλια άντρες οδηγοί υπάρχουν και γυναίκες…..
Απλώς οι γυναίκες που δεν οδηγούν και τόσο καλά είναι κατά κανόνα πιο πολλές….. Very happy
silver ps - Δευ 30 Μάϊ 2005, 08:41:50
Να διευκρινίσω ότι λέγοντας ότι οι γυναίκες που δεν οδηγούν και τόσο καλά είναι πιο πολλές το βασίζω στην θεωρία ότι οι γυναίκες είναι πιο πολλές από τους άντρες….. Very happy
Φυσικά να πω ότι αστειεύομαι είμαι υπέρ της απόψεως ότι δεν πρέπει να κάνουμε διακρίσεις ανάμεσα σε άντρες οδηγούς και γυναίκες…..
Έχω βρεθεί μέσα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναικά και ήταν άψογη…..
Έχω βρεθεί όμως και σε αυτοκίνητο που οδηγούσε φιλαράκι μου και σου δημιουργούσε την εντύπωση ότι σε πάει βόλτα ο χάρος….
Έτσι για να είμαστε σωστοί και να μη με κράξετε πρωί πρωί….. Very happy
Touristas - Δευ 30 Μάϊ 2005, 09:31:04
Θέμα δημοσίευσης:
Thx Thumb Left
nickzotos - Δευ 30 Μάϊ 2005, 09:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Κ Α Ν Ε Ν Α!!!!!
Όσα έγραψα είναι η απάντηση/άποψη μου σε αυτά που ανέφεραν τα παιδία γι'αυτό το θέμα...

ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ Question Question Question Question Question Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Very happy
christhehealer - Δευ 30 Μάϊ 2005, 10:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
La LuNa έγραψε:
Μπααααααααα
δεν υπάρχει θέμα γιατί συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και άλλωστε το εχω πει και πάρα πολλές φορές....

Aυτό το forum είναι όλο εκλπήξεις... Rolling eyes

Aς έχουμε και το νου μας βέβαια καλού -κακού Twisted evil Laughing Laughing Lol Mr. Green Mr. Green

La LuNa έγραψε:
Η εμπειρία μου στην πίστα με συνοδηγό τον Αργύρη μου ΕΜΑΘΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!
Αν δεν είχε μπει ο Αργύρης μαζί μου να μου πει και να μου δείξει μερικά πράγματα θα ήμουν εντελώς κουκουρούκου!

Aυτό το παιδί τελικά είναι πολυτάλαντο. Γ.Γ., moderator, σύμβουλος σχέσεων, δάσκαλος οδήγησης...
Για να δείτε τι αστέρια παιδιά έχουμε εδώ μέσα...

Tώρα που το σκέφτομαι, μήπως να του ανοίξω αγγελία στο "Aγορές - Zητήσεις" Question Πωλείται γαμπρός [σιγά μην τον δώσουμε τζάπα], που μπαίνει σε αυτοκίνητο που οδηγεί γυναίκα, δεν τρομοκρατεί τις συνοδηγοί του... κλπ.

La LuNa έγραψε:
ίσα ίσα που μου αρέσει να μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ ...., τουλάχιστον με κάνει καλύτερη άπ ότι είμαι τώρα Wink Cool

Σου έχω υλικό για να βελτιωθείς κι άλλο:

Γαρίδες μαρινάτες σχάρας

12 μεγάλες φρέσκιες γαρίδες
Για την μαρινάτα
6 κουταλιές της σούπας ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας
6 κουταλιές της σούπας sherry ή χυμό πορτοκαλιού
1 κουταλιά της σούπας σκούρα ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας λάδι
3-4 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
φέτες λεμονιού για το γαρνίρισμα

Πλένετε τις γαρίδες και τους κόβετε τα "μουστάκια". Ανακατεύετε τη σάλτσα σόγιας, το sherry ή το χυμό πορτοκαλιού και το λάδι. Ψιλοκόβετε το σκόρδο και το ανακατεύετε μαζί με τη ζάχαρη στο μίγμα λαδιού. Μαρινάρετε τις γαρίδες στο μίγμα για 2 ώρες γυρίζοντάς τες μία φορά. Στραγγίζετε τις γαρίδες από τη μαρινάτα και τις ψήνετε στο μπάρμπεκιου για 3 λεπτά από κάθε πλευρά. Ψήνετε και τις φέτες λεμονιού. Πασπαλίζετε τις γαρίδες με λίγο αλάτι και τις σερβίρετε μαζί με τις φέτες λεμονιού.

Πότε θα μας κάνεις το τραπέζι; Cool mrgreen: Mr. Green Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing :

La LuNa έγραψε:
Αλοίμονο.... στα αγοράκια που δεν μπήκαν στην πίστα... με ή χωρίς συνοδηγό Wink
Yahoo!

Tι να την κάνουμε την πίστα παιδί μου; Στο δρόμο είναι μια χαρά. Δεν πληρώνουμε, δεν χαλάμε το αυτοκίνητό μας και φοβίζουμε και την κοπέλα μας [είδες έγραψα "κοπέλα", δεν έγραψα "γκόμενα"] για να μην παίρνει πολύ αέρα και να είναι συνέχεια στην τσίτα με την πάρτη μας. Afroman
LuNa - Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:05:22
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Aυτό το forum είναι όλο εκλπήξεις... Rolling eyes

Και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα Whistling

christhehealer έγραψε:
Aς έχουμε και το νου μας βέβαια καλού -κακού Twisted evil Laughing Laughing Lol Mr. Green Mr. Green

Και το νου σας και το νουνου σας να έχετε Tease

christhehealer έγραψε:
Σου έχω υλικό για να βελτιωθείς κι άλλο:

[i]Γαρίδες μαρινάτες σχάρας

.........................

Την σημειώνω... κάθε συνταγή καλοδεχούμενη W00t

christhehealer έγραψε:
Πότε θα μας κάνεις το τραπέζι; Cool mrgreen: Mr. Green Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Γιατί καλό μ, δεν έχεις τραπέζι σπίτι σου και πρέπει να το κάνω εγώ?? Blink

christhehealer έγραψε:
Tι να την κάνουμε την πίστα παιδί μου; Στο δρόμο είναι μια χαρά. Δεν πληρώνουμε, δεν χαλάμε το αυτοκίνητό μας και φοβίζουμε και την κοπέλα μας [είδες έγραψα "κοπέλα", δεν έγραψα "γκόμενα"] για να μην παίρνει πολύ αέρα και να είναι συνέχεια στην τσίτα με την πάρτη μας. Afroman

Ετσι είναι.... όσα δε φτανει η αλεπου.... λεει δεν τα χρειάζεται Whistling
shiba - Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
This is a men's world

Στην πρώτη της χρονιά (rookie) στο πρωτάθλημα ταχύτητας, Indy Racing των ΗΠΑ, η Ντανίκα Πάτρικ έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των απανταχού φίλων των μηχανοκίνητων σπορ. Οντας η μοναδική εκπρόσωπος του "ασθενούς" φύλου στη διοργάνωση, ανάμεσα σε 33 συμμετέχοντες, η Πάτρικ έκανε ντεμπούτο στον πιο φημισμένο αγώνα τον Indy 500 που διεξήχθη για 89η χρονιά στην πίστα της Ιντιανάπολις.

Οι 300.000 θεατές που παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να παροτρύνουν την 23χρονη κοπέλα η οποία με την απόδοσή της λίγο έλειψε να δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η Πάτρικ ξεκίνησε τον αγώνα από την τέταρτη θέση αλλά βγαίνοντας από τα pits μετά την πρώτη της στάση, βρέθηκε στη 16η. Η Αμερικανίδα δεν τα παράτησε και πέρασε στην έβδομη θέση 45 γύρους πριν το πέσιμο της καρώ σημαίας. Σε εκείνο το σημείο συγκρούστηκε πλευρικά με τον Τόμας Σέκτερ ο οποίος βρέθηκε στον προστατευτικό τείχο. Η Πάτρικ ξαναμπήκε στα pits και το πλήρωμα της Rahal Letterman επισκεύασε τάχιστα τη ζημιά ενώ γέμισε το ντεπόζιτό της αλλάζοντας ταυτόχρονα και τα 4 λάστιχα.

Στον 172ο γύρο, πήρε το προβάδισμα κι όλοι στην ομάδα της ήλπιζαν ότι θα αντέξει για τους επόμενους 28 γύρους και θα περάσει πρώτη τη γραμμή του τερματισμού. Ο Νταν Γουέλντον την ξεπέρασε αλλά το ατύχημα του Κοσούκε Ματσούρα στον 186ο γύρο έφερε τον αγώνα υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας και στην επανεκκίνηση η Πάτρικ βρέθηκε και πάλι μπροστά. Διατήρησε το προβάδισμα μέχρι και τον 194ο γύρο αλλά δεν άντεξε την επίθεση του Γουέλντον ο οποίος νίκησε για τέταρτη φορά τα πέντε τελευταία χρόνια. Εναν γύρο πριν το τέλος, την προσπέρασαν οι Βίτορ Μέιρα και Μπράιαν Χέρτα και έτσι κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Συγκινητική ήταν η παρουσία της μητέρας της, η οποία πίστευε στη νίκη της κόρης της και στο τέλος, έχοντας τα χέρια στο πρόσωπο, δήλωσε: "Αυτός ο αγώνας αποδεικνύει το τι μπορεί να κάνει η Ντανίκα. Κλήθηκε να ξεπεράσει πολλές αντιξοότητες όπως για παράδειγμα το "στίγμα" της υπόθεσης αρσενικών και θηλυκών".

Η τέταρτη θέση που πήρε η Πάτρικ είναι η καλύτερη για γυναίκα στον συγκεκριμένο αγώνα. Το 1978 η Τζάνετ Γκάρθι είχε πάρει την ένατη θέση. Παράλληλα, η 23χρονη έγινε η πρώτη γυναίκα που τίθεται επικεφαλής, έστω και για έναν γύρο στην κούρσα
Baphomet - Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:30:08
Θέμα δημοσίευσης:
δε σας το ειπα εγω? πέταξε τον κακομοίρη τον Τόμας Σέκτερ πάνω στον τοιχο και δεν κατάλαβε τιποτα ούτε αυτή ούτε η μάνα της! και φυσικά την πέρασαν οι αντρες στο τέλος Laughing Laughing Laughing
shiba - Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:33:08
Θέμα δημοσίευσης:
μαλλον σε κακο θα μασ βγει το προηγουμενο μου post... Very happy Very happy θα μασ την λενε τωρα οι γυναικεσ
Baphomet - Δευ 30 Μάϊ 2005, 11:34:26
Θέμα δημοσίευσης:
μπα...απλά παντού υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
christhehealer - Δευ 30 Μάϊ 2005, 12:49:04
Θέμα δημοσίευσης:

Mε άριστα το 10, τι βαθμό να της δίναμε? Rolling eyes
Stalitsa - Δευ 30 Μάϊ 2005, 13:18:29
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:

ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ Question Question Question Question Question Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Very happy

Laughing Laughing Laughing Τίποτααααα!!!Την αλήθεια είπα έτσι και αλλίως!!! Very happy
christhehealer - Δευ 30 Μάϊ 2005, 13:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
Eκπαιδευόμενη νεαρή... έγραψε:
Γιατί καλό μ, δεν έχεις τραπέζι σπίτι σου και πρέπει να το κάνω εγώ?? Blink

Έχω ένα Interni αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα...
Θα σε παντρέψουμε αύριο-μεθαύριο... Πως θα σε δώσουμε έτσι στο γαμπρό χωρίς να έχουμε τσεκάρει αν ξέρεις να μαγειρεύεις; E; Έχουμε ευθύνη εμείς ως club...

Άσε τις τσιπιές και λέγε πότε θα μας κάνεις το τραπέζι... Mr. Green Mr. Green Lol Lol Lol

Δεν διαβάζει όλο το forum... έγραψε:
christhehealer έγραψε:
.... να είναι συνέχεια στην τσίτα με την πάρτη μας. Afroman

Ετσι είναι.... όσα δε φτανει η αλεπου.... λεει δεν τα χρειάζεται Whistling

Tι αξία έχει βρε, να [ξαναματα]πω, ότι έχω μπει στα Mέγαρα με την καθοδήγηση του "Θείου", έχω "κυνηγήσει" και τον "Mεγαλειότατο" aka "Bασιλιά" [τι νομίζεις χρυσό μου, ότι μιλάς με κανά ταγάρι;], μπροστά στο υπέροχο story του "τρέχω στους δρόμους, για να τρομάζω την κοπέλα μου και να είναι στην τσίτα με την πάρτη μου"?

Πως θα σε μπριζώσω, να σε πιάσει το φεμινιστικό σου, ν' αρχίσεις να λες, E; Devil Devil Devil Devil
LuNa - Δευ 30 Μάϊ 2005, 14:04:26
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Θα σε παντρέψουμε αύριο-μεθαύριο... Πως θα σε δώσουμε έτσι στο γαμπρό χωρίς να έχουμε τσεκάρει αν ξέρεις να μαγειρεύεις; E; Έχουμε ευθύνη εμείς ως club...

Αν είναι για να με παντρέψετε να πρέπει πρωτα να τσεκάρετε αν κάνω καλό τραπέζι, καλό κρεβάτι, καλό μουσακά και τα λοιπά... αστο δε θα πάρω μπάρμπα Tease

christhehealer έγραψε:
Άσε τις τσιπιές και λέγε πότε θα μας κάνεις το τραπέζι... Mr. Green Mr. Green Lol Lol Lol

Την τελευταία φορά που έκανα τραπέζι για 6 άτομα μου στοίχησε 200 ευρά... άστο, δεν ειμαστε για τέτοια τώρα... θέλω ζάντες Sad

christhehealer έγραψε:
Tι αξία έχει βρε, να [ξαναματα]πω, ότι έχω μπει στα Mέγαρα με την καθοδήγηση του "Θείου", έχω "κυνηγήσει" και τον "Mεγαλειότατο" aka "Bασιλιά" [τι νομίζεις χρυσό μου, ότι μιλάς με κανά ταγάρι;], μπροστά στο υπέροχο story του "τρέχω στους δρόμους, για να τρομάζω την κοπέλα μου και να είναι στην τσίτα με την πάρτη μου"?

Είναι που ακόμα δε σου έτυχε καμία "ανοίγω την πόρτα στο φανάρι και πάω σπιτι μου η γυναικα με ταξί, αει σιχτίρ μου έκανες τα εντοσθια για μαγειρίτσα" Tease

christhehealer έγραψε:
Πως θα σε μπριζώσω, να σε πιάσει το φεμινιστικό σου, ν' αρχίσεις να λες, E; Devil Devil Devil Devil

Πρέπει να προσπαθήσεις πααααρα πολύ και πάλι βλέπουμε Mr. Green Twisted evil
silver ps - Δευ 30 Μάϊ 2005, 14:13:43
Αν και είμαι από τα καινούρια με μέλη του Club οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχουν παιδιά που ξερόυν πώς να απαντάνε όταν τους προκαλούν……
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Mr. Green
Μπραβο christhehealer.......
Vaggelis - Δευ 30 Μάϊ 2005, 14:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
Για θυμίστε μου, ποιό είναι το θέμα του topic πάλι;;;
Touristas - Δευ 30 Μάϊ 2005, 14:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Σωστός ....
LuNa - Δευ 30 Μάϊ 2005, 14:25:07
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

είναι ένας χώρος όπου τα κοριτσάκια του club μας γράφουν τους γυναικείους προβληματισμούς τους σε σχέση με το αυτοκίνητο ή μη!
Rotfl Rotfl Rotfl
Touristas - Δευ 30 Μάϊ 2005, 14:28:36
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει τεθεί ένα ερώτημα και νομίζω ξεφύγαμε λίγο.
Από την άλλη όμως για σας είναι αυτός ο χώρος οπότε πείτε ότι θέλετε Very happy
silver ps - Δευ 30 Μάϊ 2005, 14:37:49
Είναι ο χώρος που οι γυναίκες μπορούν να εκφράζονται ελευθέρα με το δικό τους τρόπο…Χωρίς να μας ενοχλούν……Κοινώς ευλογιά & ηρεμία για τα αυτάκια μας…….. Very happy Very happy Very happy Very happy Tease
christhehealer - Δευ 30 Μάϊ 2005, 18:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
La Luna έγραψε:
Είναι που ακόμα δε σου έτυχε καμία "ανοίγω την πόρτα στο φανάρι και πάω σπιτι μου η γυναικα με ταξί, αει σιχτίρ μου έκανες τα εντοσθια για μαγειρίτσα" Tease

Kαι ούτε πρόκειται να μου τύχει καρντιά μου... Twisted evil

Aφενός μεν γιατί είμαι γνήσιο τέκνο της Σχολής Mιχελακάκη στην οδήγηση ["ο δρόμος του Θεού" που λέμε εμείς του Mεγάρου της Πάχης] αφετέρου δε, έχω την στοιχειώδη ευγένεια και ωριμότητα, τον άνθρωπο που μεταφέρω από το A σημείο στο B [ακόμα κι αν αυτός είναι γυναίκα] , να τον μεταφέρω με ασφάλεια είτε σωματική, είτε ψυχική. Wink

Πέρα από αυτό, προσωπική μου γνώμη, εάν μία κοπέλα πει στον καλό της [τι ωραία που τα γράφω] ευγενικά να κόψει ταχύτητα γιατί φοβάται - ζαλίζεται - θέλει να χαζέψει τα λιγούστρα, το λογικό είναι να το κάνει. Eάν αρχίσει όμως επιθετικά με εμφανή διάθεση για γκρίνια [γιατί έτσι έχει μάθει και της έχει γίνει συνήθεια] το πιθανότερο είναι ο άλλος να την αγνοήσει.
sfaker2000 - Δευ 30 Μάϊ 2005, 19:02:31
Θέμα δημοσίευσης: sfaker 206 RC
Ηντα γινεται εδα επαε δεν μπορω να καταλαβω....
LuNa - Δευ 30 Μάϊ 2005, 19:08:22
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
La Luna έγραψε:

Kαι ούτε πρόκειται να μου τύχει καρντιά μου... Twisted evil

Aφενός μεν γιατί είμαι γνήσιο τέκνο της Σχολής Mιχελακάκη στην οδήγηση ["ο δρόμος του Θεού" που λέμε εμείς του Mεγάρου της Πάχης] αφετέρου δε, έχω την στοιχειώδη ευγένεια και ωριμότητα, τον άνθρωπο που μεταφέρω από το A σημείο στο B [ακόμα κι αν αυτός είναι γυναίκα] , να τον μεταφέρω με ασφάλεια είτε σωματική, είτε ψυχική. Wink

Πέρα από αυτό, προσωπική μου γνώμη, εάν μία κοπέλα πει στον καλό της [τι ωραία που τα γράφω] ευγενικά να κόψει ταχύτητα γιατί φοβάται - ζαλίζεται - θέλει να χαζέψει τα λιγούστρα, το λογικό είναι να το κάνει. Eάν αρχίσει όμως επιθετικά με εμφανή διάθεση για γκρίνια [γιατί έτσι έχει μάθει και της έχει γίνει συνήθεια] το πιθανότερο είναι ο άλλος να την αγνοήσει.

Επιτέλους συννενοηθήκαμε και συμφωνήσαμε Razz
pygolabida - Δευ 30 Μάϊ 2005, 19:41:01
silver ps έγραψε:
Είναι ο χώρος που οι γυναίκες μπορούν να εκφράζονται ελευθέρα με το δικό τους τρόπο…Χωρίς να μας ενοχλούν……Κοινώς ευλογιά & ηρεμία για τα αυτάκια μας…….. Very happy Very happy Very happy Very happy Tease

Έτσι υποτίθεται ότι είναι, αν και μέχρι τώρα έχουν γράψει περισσότερα αγόρια παρά κορίτσια.... Wink
pygolabida - Δευ 30 Μάϊ 2005, 19:47:12
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
μαλλον σε κακο θα μας βγει το προηγουμενο μου post... Very happy Very happy θα μας την λενε τωρα οι γυναικες

Για όσους θυμούνται καλά είχε τρέξει και γυναίκα στην F1 για έναν αγώνα... Smile τώρα τη θέση που πήρε δέν την αναφέρω....
underage - Δευ 30 Μάϊ 2005, 22:55:25
silver ps έγραψε:
Αν και είμαι από τα καινούρια με μέλη του Club οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχουν παιδιά που ξερόυν πώς να απαντάνε όταν τους προκαλούν……
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Mr. Green
Μπραβο christhehealer.......

Καλωσόρισες στο club silver ps, τώρα όσο για τον φίλτατο christheATTICA αν δεν πεταχτεί και δεν πει την αποψή του θα σκάσει Whistling Rolling eyes

Χρηστάκο είπαμε σε βρήκα μικρό και σε πειράζω Silly Yahoo! Cheers
silver ps - Τρι 31 Μάϊ 2005, 09:24:20
Θέμα δημοσίευσης:
Η pigolabida έγραωε οτι :

silver ps έγραψε:

Είναι ο χώρος που οι γυναίκες μπορούν να εκφράζονται ελευθέρα με το δικό τους τρόπο…Χωρίς να μας ενοχλούν……Κοινώς ευλογιά & ηρεμία για τα αυτάκια μας……..

Έτσι υποτίθεται ότι είναι, αν και μέχρι τώρα έχουν γράψει περισσότερα αγόρια παρά κορίτσια....

Δηλαδή τώρα μου τη λες ? καλά και δεν Embarassed ?
Και εγώ σε είχα συμπαθήσει……. Very happy Very happy Very happy Very happy
Salute
Anthi - Τρι 31 Μάϊ 2005, 10:27:15
silver ps έγραψε:

αγαπητέ silver_ps,αφού εδώ είναι ένας χώρος για κοριτσάκια....που εκφράζονται ελεύθερα χωρίς να σας ενοχλούν,όπως λέτε...ευλογία και ηρεμία για τ'αυτάκια σας,τότε γιατί επιμένετε να τρυπώνετε και να δίνετε το παρόν σας εμπράκτως??εεεε?? Twisted evil
Touristas - Τρι 31 Μάϊ 2005, 10:33:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ηρεμία παρακαλώ ηρεμία Smile
kanelj - Τρι 31 Μάϊ 2005, 10:37:23
Θέμα δημοσίευσης:
Eμ,ειδες Αργυρη τι κανεις?
Δωσε θαρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι!
Ειπες και εσυ σαν καλος ανθρωπος που εισαι,να ανοιξεις ενα τετοιο τοπικ και ολες οι κοπελες την ειδαν...καπως και δεν θελουν αγορακια στην παρεα τους!
Καλα τοτε να μεινετε σε αυτο το τοπικ!Και εμεις δεν σας θελουμε σε ολα τα αλλα
Exclamation Exclamation Twisted evil Laughing Laughing Tease Tease Whistling Whistling Whistling
Anthi - Τρι 31 Μάϊ 2005, 10:38:29
pygolabida έγραψε:

Έτσι υποτίθεται ότι είναι, αν και μέχρι τώρα έχουν γράψει περισσότερα αγόρια παρά κορίτσια....

Μάλλον θα'πρεπε να αρχίσουμε να αναλύουμε θέματα περισσότερο γαργαλιστικά και ενδιαφέροντα για τις γυναίκες...τότε σίγουρα οι λιονταρίνες θα σπεύσουν! διαφορετικά...εις μάτην οι προσπάθειες...

και μη με ρωτήσετε αν έχω κάποιο θέμα κατά νου...δεν έχω!αναμένονται προτάσεις... Wink ...
Anthi - Τρι 31 Μάϊ 2005, 10:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Ηρεμία παρακαλώ ηρεμία Smile

Don'worry,moderator!!
Ξέρει ο silver_ps........ Twisted evil
LuNa - Τρι 31 Μάϊ 2005, 10:40:20
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Ειπες και εσυ σαν καλος ανθρωπος που εισαι,να ανοιξεις ενα τετοιο τοπικ και ολες οι κοπελες την ειδαν...καπως και δεν θελουν αγορακια στην παρεα τους!
Exclamation Exclamation Twisted evil Laughing Laughing Tease Tease Whistling Whistling Whistling

Off Topic
kanelj - Τρι 31 Μάϊ 2005, 10:40:22
Anthi έγραψε:

και μη με ρωτήσετε αν έχω κάποιο θέμα κατά νου...δεν έχω!αναμένονται προτάσεις... Wink ...

Χα Χα!
Μου θυμιζεται αυτο που λενε:"Τωρα που βρηκα τοιχο καθαρο,ξεχασα τι ηθελα να γραψω..." Laughing
Touristas - Τρι 31 Μάϊ 2005, 10:44:11
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

Το πας φιρί φιρί να τα ακούσης μου φαίνεται. Razz Razz Laughing Laughing
Άμα αρχίσουν και ψέλνουν πάει κάηκες Whistling
kanelj - Τρι 31 Μάϊ 2005, 10:45:54
Θέμα δημοσίευσης:
Mπα!!Δεν τσιμπανε οι κοπελες του club μας ρε!!
Ειναι υπερανω....!!!
(ελπιζω...)
LuNa - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:02:56
Θέμα δημοσίευσης:
απλά... εμείς εχουμε ... επιπεδο Razz και δεν καθομαστε να "ασχολήθουμε" Razz
christhehealer - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:03:55
bb
silver ps - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:34:00
Dont worry Αργυρη,ολα καλα,η κουβεντα ειναι κατα κυριο λογο κουβεντα πειράγματος.....Οποτε ολα οκ...... Very happy Evil Very happy Evil Very happy Evil Very happy Evil Very happy
LuNa - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:48:14
silver ps έγραψε:
η κουβεντα ειναι κατα κυριο λογο κουβεντα πειράγματος

εγώ πάλι θα ήθελα πάλι να μάθω το γιατί και την σκοπιμότητα του πειραγματος....

silver ps έγραψε:
.....Οποτε ολα οκ...... Very happy Evil Very happy Evil Very happy Evil Very happy Evil Very happy

και επίσης θα ήθελα να μάθω για ποιον είναι όλα οκ??

sorry αλλά μάλλον τελικά θα αρχίσω να φορτώνω και γω Very happy

Οκ είπαμε να ανοιξει ένα θέμα οπου οι κοπελες του club θα μπορουσαν να μιλήσουν για δικα τους θεματα χωρις να είναι στα ποδια των ανδρων.
Από και και πέρα έχει καταλήξει να είναι ένας χώρος για "μπηχτες" και "πειράγματα" από τα αγόρια στις κοπέλες.
Γιατί? το διασκεδάζετε? πρεπει να το διασκεδασουμε και μεις?
σορρυ αλλά εγω δεν το διασκεδαζω γιατι νοιωθω οτι πλέον εσεις είστε μεσα στα ποδια μας.
Γιατι δεν σέβεστε τον χώρο μας?
Δεν εχουμε σεβαστει εμεις ΟΛΟ το φόρουμ?
Και οκ φυσικα και να υπαρχουν σχολιασμοι, ελευθερο φορουμ ειναι, δημοκρατια εχουμε, είναι όμως εντελώς απαραίτητο οι σχολιασμοί να γίνονται με προθεση υποβιβασμου του ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑΤΟΣ??

Κυριοι, ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ είναι οτι αυτός ο χωρος, αυτό το θεμα αφορα ΤΙΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΕΣ ΤΟΥ CLUB!
Evil
pygolabida - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:48:32
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον...next subject.

Παρόλο που αρκετές γυναίκες που κινούνται στην πόλη χρησιμοποιούν αυτοκίνητα μικρού κυβισμού (getz,atos,matiz κτλ), εμείς διαλέξαμε το peugeot, προτιμώντας το από περίπου άλλα 5-6 ισοδύναμα και καμιά 10ρια μικρότερα στο μέγεθος τουλάχιστον...
Θα ήθελα να δούμε τί μας επιρρέασε πιό πολύ στην αγορά του...η γαλλική φινέτσα, το ευκολοοδήγητο τιμόνι και τα μαλάκά πετάλια, ο εσωτερικός σχεδιασμός, η τιμή?

Tι ήταν αυτό που βάρυνε πιό πολύ στην απόφασή μας να το επιλέξουμε από τα άλλα?
Touristas - Τρι 31 Μάϊ 2005, 12:16:28
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή βλέπω ότι ανάβουν τα αίματα θα παρακαλούσα τα παλικαράκια μας να είναι λίγο πιο προσεχτικοί σε αυτά που γράφουν εδώ μέσα.
Όπως έγραψα όταν άνοιξα αυτό το θέμα είναι για τα κορίτσια του κλαμπ. Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Λοιπών αφήστε τα πειράγματα και τις σχετικές δικαιολογίες για αυτά που λέτε , θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και δεν νομίζω ότι είναι κάτι που το θέλει κανένας μας.
silver ps - Τρι 31 Μάϊ 2005, 12:34:08
Φαίνεται ότι με τον τρόπο μου δυσαρέστησα την LuNa…..πράγμα φυσικά που δεν ήθελα διότι ως γνωστό είμαστε μια παρέα.
Σε ότι αφορά το πείραγμα με την Ανθή να σε ενημερώσω ότι πειράζουμε ο ένας τον άλλο και κάνουμε πλακά μιας και κάνουμε που και που παρέα με την ίδια και το αγόρι της και εκτός Club σαν φίλοι…..
Σε ότι αφορά το γενικότερο πείραγμα που υπάρχει στον δικό σας χώρο να σου πω ότι γίνεται από συνήθεια επειδή είναι μέσα στο DNA του άντρα να πειράζει την γυναικά.
Βλέποντας λοιπόν ότι η παρέα μου σε ενοχλεί και σεβόμενος την επιθυμία σου για ένα γυναικείο χώρο απομακρύνομαι. ζητώντας σου συγνώμη για όποια αναστάτωση σου προκάλεσα.
Ας επανέλθουμε τώρα στο θέμα της φίλης μου της Pigolabidas…..

Φιλικά
Silver ps
LuNa - Τρι 31 Μάϊ 2005, 12:55:34
silver ps έγραψε:
Φαίνεται ότι με τον τρόπο μου δυσαρέστησα την LuNa…..πράγμα φυσικά που δεν ήθελα διότι ως γνωστό είμαστε μια παρέα.
Σε ότι αφορά το πείραγμα με την Ανθή να σε ενημερώσω ότι πειράζουμε ο ένας τον άλλο και κάνουμε πλακά μιας και κάνουμε που και που παρέα με την ίδια και το αγόρι της και εκτός Club σαν φίλοι…..
Σε ότι αφορά το γενικότερο πείραγμα που υπάρχει στον δικό σας χώρο να σου πω ότι γίνεται από συνήθεια επειδή είναι μέσα στο DNA του άντρα να πειράζει την γυναικά.
Βλέποντας λοιπόν ότι η παρέα μου σε ενοχλεί και σεβόμενος την επιθυμία σου για ένα γυναικείο χώρο απομακρύνομαι. ζητώντας σου συγνώμη για όποια αναστάτωση σου προκάλεσα.

Φιλικά
Silver ps

Αγαπητέ silver
ναι έχεις δίκιο ότι δυσαρεστήθηκα με τον τρόπο σου αλλά όχι δε με ενοχλεί η παρουσία σου.
Να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πραγματα απ την αρχή γιατι δε μου αρεσουν καθολου οι παρεξηγήσεις.

Το ότι είστε φίλοι με την Ανθη αλλάζει πολλά πραγματα και δικαιολογεί κάποια άλλα αλλά.... εφόσον οι πρισσότεροι εδώ μεσα δεν γνωρίζουμε τέτοιες προσωπικες πληροφοριες, ειναι απολυτα φυσικο να δημιουργηθουν εντυπωσεις και σιγουρα λανθασμενες.
Συγγνωμη λοιπον και από μεριας μου για τα δικα μου συμπερασματα χωρις να γνωριζω όλες τις παραμέτρους.
Σε ότι αφορα το γενικότερο πειραγμα, όπως ειναι στο DNA του αντρα οπως λες να πειραζει τις γυναικες, έτσι ειναι και στο DNA των γυναικων να δυσανασχετουν Razz
Ο καθε ενας μας λοιπον λειτουργεί βάση του DNA του "δικαιολογημένα"
Εδώ πέρα όμως είναι ενας χωρος που προσπαθουμε να παταξουμε τα DNA και να ειμαστε ολοι ισοι για ενα χωρο και ενα αντικειμενο που αγαπαμε ολοι.
Το να υπαρχουν "κοντρες" αναμεσα σε κοριτσακια και αγορακια δεν ειναι καθολου ελκυστικο και προσβάλει την εικονα του club (κατα την αποψη μου παντα)
Οπως πολύ σωστα ειπες εδω ειμαστε ολοι μια παρεα, γιαυτο και διαφωνω καθετα με την φραση σου ότι θα απομακρυνθεις μιας που η παρεα σου με ενοχλει....μιας που ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!
Αυτο που με ενοχλει είναι καποια σχόλια (οχι μονο δικα σου απαραιτητα) τα οποια γινονται με σκοπο να μας "τσιτωσουν" να μας "πειραξουν" κι ολα αυτα τα ομορφα και πολυ διασκεδαστικα για σας που για μενα τουλαχιστον δεν ειναι καθολου διασκεδαστικα.
Και δεν ειναι καθολου διασκεδαστικα γιατι ειλικρινα είναι κουραστικο να πρεπει να αποδεικνυω καθημερινα οτι αξιζω τα ιδια με καποιον αντρα και οτι δεν αξίζω τον χλευασμό του σε κατι που απλά αυτος βλεπει με διαφορετικο τροπο απ οτι εγω.

Επειδή λοιπόν το θέμα τείνει να γινει εδω μεσα η "μαχή των φύλων" εγω δηλώνω ότι μετά από τα οσα εγραψα σήμερα, δεν προκειται να ξανα ασχοληθω με τέτοιου τύπου "αστειακια"

Πάντα πολύ φιλικά και χωρις καμια διαθεση παρεξήγησης

επεξεργασία!
το παραπάνω κείμενο είναι αφιερωμένο με πολύ αγάπη στον....
christhehealer έγραψε:

ορίστε... δεν τα καταφερες εσύ, ομορφος, έξυπνος, γεμάτος εμπειρίες άντρας και τα κατάφερε άλλος Tease
CHRYSAF.206GTI - Τρι 31 Μάϊ 2005, 14:01:02
LuNa έγραψε:
silver ps έγραψε:

Φιλικά
Silver ps

Αγαπητέ silver
ναι έχεις δίκιο ότι δυσαρεστήθηκα με τον τρόπο σου αλλά όχι δε με ενοχλεί η παρουσία σου.
Να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πραγματα απ την αρχή γιατι δε μου αρεσουν καθολου οι παρεξηγήσεις.

Το ότι είστε φίλοι με την Ανθη αλλάζει πολλά πραγματα και δικαιολογεί κάποια άλλα αλλά.... εφόσον οι πρισσότεροι εδώ μεσα δεν γνωρίζουμε τέτοιες προσωπικες πληροφοριες, ειναι απολυτα φυσικο να δημιουργηθουν εντυπωσεις και σιγουρα λανθασμενες.
Συγγνωμη λοιπον και από μεριας μου για τα δικα μου συμπερασματα χωρις να γνωριζω όλες τις παραμέτρους.
Σε ότι αφορα το γενικότερο πειραγμα, όπως ειναι στο DNA του αντρα οπως λες να πειραζει τις γυναικες, έτσι ειναι και στο DNA των γυναικων να δυσανασχετουν Razz
Ο καθε ενας μας λοιπον λειτουργεί βάση του DNA του "δικαιολογημένα"
Εδώ πέρα όμως είναι ενας χωρος που προσπαθουμε να παταξουμε τα DNA και να ειμαστε ολοι ισοι για ενα χωρο και ενα αντικειμενο που αγαπαμε ολοι.
Το να υπαρχουν "κοντρες" αναμεσα σε κοριτσακια και αγορακια δεν ειναι καθολου ελκυστικο και προσβάλει την εικονα του club (κατα την αποψη μου παντα)
Οπως πολύ σωστα ειπες εδω ειμαστε ολοι μια παρεα, γιαυτο και διαφωνω καθετα με την φραση σου ότι θα απομακρυνθεις μιας που η παρεα σου με ενοχλει....μιας που ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!
Αυτο που με ενοχλει είναι καποια σχόλια (οχι μονο δικα σου απαραιτητα) τα οποια γινονται με σκοπο να μας "τσιτωσουν" να μας "πειραξουν" κι ολα αυτα τα ομορφα και πολυ διασκεδαστικα για σας που για μενα τουλαχιστον δεν ειναι καθολου διασκεδαστικα.
Και δεν ειναι καθολου διασκεδαστικα γιατι ειλικρινα είναι κουραστικο να πρεπει να αποδεικνυω καθημερινα οτι αξιζω τα ιδια με καποιον αντρα και οτι δεν αξίζω τον χλευασμό του σε κατι που απλά αυτος βλεπει με διαφορετικο τροπο απ οτι εγω.

Επειδή λοιπόν το θέμα τείνει να γινει εδω μεσα η "μαχή των φύλων" εγω δηλώνω ότι μετά από τα οσα εγραψα σήμερα, δεν προκειται να ξανα ασχοληθω με τέτοιου τύπου "αστειακια"

Πάντα πολύ φιλικά και χωρις καμια διαθεση παρεξήγησης

επεξεργασία!
το παραπάνω κείμενο είναι αφιερωμένο με πολύ αγάπη στον....
christhehealer έγραψε:

ορίστε... δεν τα καταφερες εσύ, ομορφος, έξυπνος, γεμάτος εμπειρίες άντρας και τα κατάφερε άλλος Tease

συμφωνώ απόλυτα με την αναστασία και δεν νομίζω πως πρέπει να τσιτώσουμε τα πράγματα... ήταν πολύ καλή κίνηση να δημιουργηθεί και ενας χώρος που θα μπορούμε εμείς τα κορίτσια να μιλάμε άνετα κ για ότι μας αρέσει..... Very happy ας μην χαλάσουμε την προσπάθεια αυτή Wink

και συνεχίζοντας απαντάω στο θέμα που άνοιξε η φίλη μας pygolabida και θέλω να πω οτι εγώ προσωπικά αγόρασα pug επειδή πρώτον είχα ενα 106 πιο πρίν και επειδή δεύτερον το pug ειναι αντικειμενικά Whistling το πιο όμορφο τουτου που έχω δει ποτέ!!!! Very happy Very happy Very happy (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει)
εσείς κορίτσια????? Thumbs Up
Anthi - Τετ 01 Ιούν 2005, 01:05:11
Καταρχάς, φίλε Γιώργο και φίλη Αναστασία, χαίρομαι που λύθηκε η όποια παρεξήγηση και αναμένω σε μια κοινή μας συνάντηση την Πέμπτη!
Ας ήταν αυτά τα τελευταία "πειράγματα" από τους Λέοντες του club (καλό δεν ακούγεται?) προς τις Λιονταρίνες...Γιατί όπως έγραψε και η Luna προσπαθούμε να ειμαστε ολοι ισοι για ενα χωρο και ενα αντικειμενο που αγαπαμε ολοι...

Και,επιστρέφοντας στο topic:

CHRYSAF.206GTI έγραψε:

το pug ειναι αντικειμενικά το πιο όμορφο τουτου που έχω δει ποτέ!!!!

Αυτός ήταν και ο λόγος που το peugeot κατέκτησε την πρώτη θέση στην καρδιά μου...είναι πανέμορφο και εξωτερικά και εσωτερικά (Γάλλοι,παιδί μου...) Πιστεύω πως έχει πολύ πιο άνετους χώρους σχετικά με τα άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του. Όσο για τις επιδόσεις του, τα 75άλογα του απλού 1400 μπορεί να μη λένε πολλά, αλλά όλοι ξέρουμε τι κρύβεται κάτω από το καπό...! Wink
Stalitsa - Πεμ 02 Ιούν 2005, 11:02:54
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ απόλυτα με την Χρυσαφούλα και την Ανθή...
Είναι πολύ πολύ όμορφο(απο τα ωραιότερα)εσωτερικά και εξωτερικά..
Μπορεί να μην έχω 206ακι αλλά θα ήθελα πολύ πολύ να αποκτήσω και εγώ ένα!! Very happy
CHRYSAF.206GTI - Πεμ 02 Ιούν 2005, 13:57:03
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα με την Χρυσαφούλα και την Ανθή...
Είναι πολύ πολύ όμορφο(απο τα ωραιότερα)εσωτερικά και εξωτερικά..
Μπορεί να μην έχω 206ακι αλλά θα ήθελα πολύ πολύ να αποκτήσω και εγώ ένα!! Very happy

αιμιλία μου σου εύχομαι ειλικρινά μέσα απο την καρδιά μου να αποκτήσεις σύντομα ένα και να το γευτείς μέχρι τελικής πτώσεως!!!!!!!! Thumbs Up
LuNa - Πεμ 02 Ιούν 2005, 14:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν.... για να απαντήσω και γω στο τελευταίο ερώτημα της Γιάννας....
Ναι μεν για μένα ήταν σημαντικό το θέμα εμφάνισης.... (το ερωτευτηκα σφόδρα με την πρώτη ματια) αλλα δεν ηταν το καθοριστικο!
(εχω επιπεδο και δεν κοιταω μόνο την επιφανεια Razz )

Λοιπόν.... εγώ έβαλα κάτω το budget που είχα....έκανα μια ερευνα αγορας και έκανα συγκρισεις για την σχέση απόδοσης και κόστους....
και ο νικητής των αποτελεσμάτων που είχα για την κατηγορία αυτοκινήτου που μπορούσα να αγοράσω ήταν το πρώτο μου 206! (τώρα έχω το δεύτερο 206 μου χεχε)

Τελικά μου αποδείχθηκε οτι η πρωτη μου ματια που το ερωτευτηκα βάση ενστίκτου ήταν και σωστή Wink
Stalitsa - Παρ 03 Ιούν 2005, 00:54:24
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:

αιμιλία μου σου εύχομαι ειλικρινά μέσα απο την καρδιά μου να αποκτήσεις σύντομα ένα και να το γευτείς μέχρι τελικής πτώσεως!!!!!!!! Thumbs Up

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Χρυσαφούλα μου!!!Απο το στόμα σου....Το σίγουρο είναι ότι αμα το αποκτήσω θα το γευτώ πραγματικά μέχρι τελικής πτώσεως!!!!! Very happy

Υ.Γ.Αλήθεια κυρία μου,πότε θα έρθετε στο στέκι να σας γνωρίσουμε;; Rolling eyes
pygolabida - Παρ 03 Ιούν 2005, 01:01:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση: Ποιά ήταν η πιό άσχημη οδηγική σας εμπειρία??? Είτε ώς οδηγοί, είτε ώς συνοδηγοί.....Μπορείτε επίσης να γράψετε για κάτι που έχετε δεί ή σας έχουν πεί, άν δέν έχετε βιώσει κάτι οι ίδιες....
Baphomet - Παρ 03 Ιούν 2005, 01:09:25
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Ερώτηση: Ποιά ήταν η πιό άσχημη οδηγική σας εμπειρία??? Είτε ώς οδηγοί, είτε ώς συνοδηγοί.....

Πήρε μπρος το σημειωματάριο??? Laughing Laughing Laughing
pygolabida - Παρ 03 Ιούν 2005, 01:14:26
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
pygolabida έγραψε:
Ερώτηση: Ποιά ήταν η πιό άσχημη οδηγική σας εμπειρία??? Είτε ώς οδηγοί, είτε ώς συνοδηγοί.....

Πήρε μπρος το σημειωματάριο??? Laughing Laughing Laughing

Wink (εντωμεταξύ άρχισα να τα γράφω σε ένα μπλόκ, μετά το ξέχασα και συνέχισα να γράφω σε ένα άλλο, και τώρα έχω ξεχάσει πού έβαλα το πρώτο...και πρέπει να σκεφτώ καινούργια θέματα τώρα και φτού κι από την αρχή....μπέρδεμα Scratch )
Stalitsa - Δευ 06 Ιούν 2005, 00:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Ερώτηση: Ποιά ήταν η πιό άσχημη οδηγική σας εμπειρία??? Είτε ώς οδηγοί, είτε ώς συνοδηγοί.....Μπορείτε επίσης να γράψετε για κάτι που έχετε δεί ή σας έχουν πεί, άν δέν έχετε βιώσει κάτι οι ίδιες....

Γιάννα μου θα πρότεινα να αλλάξουμε θέμα και να πούμε κάτι πιο ανάλαφρο...Γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο να φέρνουμε στο μυαλό μας άσχημες αναμνήσεις...Τί λές;;;

Θα πρότεινα: Ποιά ήταν η πιο αστεία,ωραία,παράξενη οδηγική σας εμπειρία;Είτε ώς οδηγοί, είτε ώς συνοδηγοί.....Μπορείτε επίσης να γράψετε για κάτι που έχετε δεί ή σας έχουν πεί, άν δέν έχετε βιώσει κάτι οι ίδιες....
Wink
pygolabida - Δευ 06 Ιούν 2005, 00:58:22
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
pygolabida έγραψε:

Γιάννα μου θα πρότεινα να αλλάξουμε θέμα και να πούμε κάτι πιο ανάλαφρο...Γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο να φέρνουμε στο μυαλό μας άσχημες αναμνήσεις...Τί λές;;;

Θα πρότεινα: Ποιά ήταν η πιο αστεία,ωραία,παράξενη οδηγική σας εμπειρία;Είτε ώς οδηγοί, είτε ώς συνοδηγοί.....Μπορείτε επίσης να γράψετε για κάτι που έχετε δεί ή σας έχουν πεί, άν δέν έχετε βιώσει κάτι οι ίδιες....
Wink

Thumb right Σωστή....

Χμμμμ......Βασικά η πιό ωραία συν-οδηγική μου εμπειρία ήταν όταν μπήκα σε Laborgini που είχε έρθει στο συνεργείο στην Αυστραλία....

Επίσης, μιάς και αναφέρθηκα στην land down under, έχει κάτι απίστευτα μέρη που είναι τόσο διαφορέτικά από την Ελλάδα...τεράστια δάση από ευκάλυπτους, ατέλειωτες ευθείες στην έρημο, κάτι τρελά τοπία από mangroves (δεν ξέρω πώς τα λέμε εδώ, είναι όταν γεμίζουν ολόκληρες περιοχές από νερό, και τα κλαδιά των δέντρων πέφτουν στο νερό και καθρεφτίζονται τέλεια), δρόμοι κατα μήκος χιλιομέτρων από έρημες παραλίες, καταλήξεις σε dead ends απότομων γκρεμών με θέα τον Ειρηνικό....κτλ κτλ κτλ....

Τέλεια οδηγική εμπειρία, αρκεί να μήν συγκρουστείς με διερχόμενο καγκουρώ.... Very happy
Steve - Δευ 06 Ιούν 2005, 19:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Τέλεια οδηγική εμπειρία, αρκεί να μήν συγκρουστείς με διερχόμενο καγκουρώ.... Very happy

Ή με κάποιον διερχόμενο κάγκουρα Razz
MEMsound - Δευ 06 Ιούν 2005, 21:03:41
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
..... αρκεί να μήν συγκρουστείς με διερχόμενο καγκουρώ.... Very happy
= Αυσταλιανή καθυμερινότητα....

Steve έγραψε:
[Ή με κάποιον διερχόμενο κάγκουρα Razz
=Ελληνική καθυμερινότητα....

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Διαλέγεις και παίρνεις.... Cool Wink
CHRYSAF.206GTI - Τρι 07 Ιούν 2005, 00:05:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:

Υ.Γ.Αλήθεια κυρία μου,πότε θα έρθετε στο στέκι να σας γνωρίσουμε;; Rolling eyes

χμ...χμ... θα με πιστέψεις αν σου πω αιμιλία μου οτι κάθε μα κάθε φορά που κανονίζω και λέω οτι σήμερα θα πάω στο στέκι Laughing !! πάντα κάτι γίνεται κ δεν μπορώ... Crying or Very sad Crying or Very sad ειλικρινά!!!
ασε δε που την περασμένη πέμπτη ήταν σίγουρο και είχα μιλήσει κ με την ανθή....ΑΛΛΑ.... ΔΥΣΤΥΧΩς ΜΑς ΕΠΙΑΣΕ ΕΡΩΤΑΣ ΒΑΡΥΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΙΑ ΤΟΥ... Embarassed Embarassed Embarassed Love Love Whistling
Stalitsa - Τρι 07 Ιούν 2005, 11:32:28
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:

χμ...χμ... θα με πιστέψεις αν σου πω αιμιλία μου οτι κάθε μα κάθε φορά που κανονίζω και λέω οτι σήμερα θα πάω στο στέκι Laughing !! πάντα κάτι γίνεται κ δεν μπορώ... Crying or Very sad Crying or Very sad ειλικρινά!!!
ασε δε που την περασμένη πέμπτη ήταν σίγουρο και είχα μιλήσει κ με την ανθή....ΑΛΛΑ.... ΔΥΣΤΥΧΩς ΜΑς ΕΠΙΑΣΕ ΕΡΩΤΑΣ ΒΑΡΥΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΙΑ ΤΟΥ... Embarassed Embarassed Embarassed Love Love Whistling

Αμα είναι έτσι..καλά έκανες και δεν ήρθες!!! Wink
Ελπίζω να μπορέσεις να έρθεις κάποια στιγμή για να τα πούμε και απο κοντά!!! Very happy
Stalitsa - Τρι 07 Ιούν 2005, 11:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μία απο τις ωραιότερες εμπειρίες που είχα(πάντα ως συνοδηγός) ήταν το Πάσχα στο Μεσολόγγι με τον Πέτρο που πηγαίναμε σε ένα μέρος (Τουρλίδα),που για να πάς εκεί περνάς απο ένα δρόμο που βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στην θάλασσα(ο δρόμος στη μέση και αριστερά και δεξιά είχε θάλασσα!!!!)..Ήταν υπέροχα!!!!

Η πιο αστεία συνοδηγικη εμπειρία που είχα ήταν πριν απο 5μιση χρόνια που είχαμε μπεί με την παρέα που είχα τότε στο αυτοκίνητο ενός φίλου για να πάμε βόλτα...Ήταν ένα παλιό αυτοκίνητο και στο πίσω τζάμι είχε κολλήσει ο πατέρας του με τεράστια γράμματα ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ!Εκει που καθόμασταν σε μιά απότομη στροφή ανοίγει η πίσω πόρτα και παραλίγο να έπεφτε ένα φίλος μου έξω,την κλείνει και μέσα στα τόσα που είπε,είπε και το Θεϊκο:"Τί μόνο ο Χριστός σώζει ρε??Έδω έπρεπε να γράφει:Ο Χάρος βγήκε παγανιά!!!".. Laughing
Anthi - Τρι 07 Ιούν 2005, 12:00:34
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:

Αμα είναι έτσι..καλά έκανες και δεν ήρθες!!! Wink
Ελπίζω να μπορέσεις να έρθεις κάποια στιγμή για να τα πούμε και απο κοντά!!! Very happy

Αυτή την Πέμπτη πάντως, θα'ρθούμε όπως και να'χει...! Η μία θα τραβήξει την άλλη! Very happy
Ελπίζω να μη μας την κάνει η Αιμιλία! Laughing
Anthi - Τρι 07 Ιούν 2005, 12:14:32
Θέμα δημοσίευσης:
Η πιο αστεία συνοδηγική εμπειρία είναι να βρίσκεσαι στο αμάξι με οδηγό τον silver_ps, εκείνος να αναπαριστά φωνητικά ολόκληρο το ζωικό βασίλειο (με βραβείο καλύτερης ερμηνείας για τα γατάκια!!), να σταματάς στο φανάρι και να χαζεύεις τις φάτσες των οδηγών των διπλανών αυτοκινήτων, όταν εκείνοι ακούν το...νιαούρισμα!!
Laughing Laughing Laughing
Υ.Γ.1: Πετυχαίνει και με τους πεζούς!!
Υ.Γ.2: Φαντάσου τι γίνεται στο σινεμά..."ρε φίλε,κάποιος πίσω νιαουρίζει..."
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
silver ps - Τρι 07 Ιούν 2005, 15:46:04
Αν και είχα πει ότι σε χώρο γυναικών δεν θα ξανά γράψω για να αποφύγω τις παρεξηγήσεις, μετά όμως το τελευταίο post της Ανθής θα ήθελα και εγώ να μοιραστώ μαζί σας μια δικιά μου εμπειρία.
Όλοι δίνουμε μεγάλη βάση στις ικανότητες του οδηγού και σπάνια σκεφτόμαστε αν ο συνοδηγός μας ξέρει πώς να οδηγήσει.
Η χαρά η δικιά μου ήταν όταν η Ανθή μπήκε στο αυτοκίνητο μου και παρά το γεγονός του ότι ήταν απλώς συνοδηγός δεν έμεινε ήσυχη και συνέχισε να ενεργεί σαν να ήταν η ίδια στο τιμόνι,η χαρά μου έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν εχθές συγκεκριμένα ήμασταν με το μηχανάκι μου στην Καβάλας και εξακολουθούσε να συμπεριφέρεται σαν να είναι η ίδια οδηγός.
Πιστεύω ότι από τις πολύ απλές αυτές κινήσεις μπορεί να βάλει τα γυαλιά σε πολλούς άντρες όπως και γυναίκες.(Ειδικά σε παππούδες) Very happy Very happy .
Είναι καλό να μην κρίνουμε τον άλλο από το φύλλο αλλά από τις ικανότητες από έχει……. Embarassed Embarassed
Και όταν αξίζει να παραδειγματιζόμαστε που αυτόν….
Twisted evil Twisted evil
Μπράβο Ανθή……
Yahoo!
Keep It Up……
Very happy Very happy
Anthi - Τρι 07 Ιούν 2005, 17:20:04
silver ps έγραψε:
Αν και είχα πει ....

Για να μάθεις να μη λες...! Wink

silver ps έγραψε:
...εξακολουθούσε να συμπεριφέρεται σαν να είναι η ίδια οδηγός.

Τώρα αυτό είναι καλό ???!!! Μην τα λες παραέξω και μας πάρουν χαμπάρι..!!

silver ps έγραψε:
Μπράβο Ανθή……
Yahoo!
Keep It Up……
Very happy Very happy

Σ'ευχαριστώ,κύριε silver_ps, αλλά είστε σίγουρος πως μιλάτε για μένα...?
Στα πατώματα τώρα η Ανθή... Silly
silver ps - Τρι 07 Ιούν 2005, 20:12:06
Λοιπόν Ανθή μου,
Είμαι σίγουρος για αυτά που είπα όσο σίγουρος είμαι και για τους παππούδες είμαι που περνάνε τον δρόμο απέναντι στα φανάρια..... Very happy Very happy
Μπορώ πολύ απλά να σου πω ότι σε εμπιστεύομαι σαν οδηγό..... Crazy

Μην Ξεχνάς ότι είμαι και λίγο Shocked (τρελός)
Και αν δεν πιο λίγο Morning δεν ξερώ τι λεω,είναι σαν να έχω πιει Beer και είμαι μεθυσμένος.......
Αλλά επειδή ούτε μεθυσμένος ήμουνα και καφέ είχα πιει,
ξερώ πολύ καλά τι λέω........

Yahoo! Yahoo! Very happy Very happy
Sidobre - Τρι 07 Ιούν 2005, 20:14:32
silver ps έγραψε:

Yahoo! Yahoo! Very happy Very happy

Σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

Σε ευχαριστώ.
silver ps - Τρι 07 Ιούν 2005, 20:27:04
Sidobre

Το διόρθωσα.......
Stalitsa - Τετ 08 Ιούν 2005, 09:36:52
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΘΗ!!! Clapping
Ύστερα απο όσα διάβασα για 'σένα Ανθή μου το μόνο που έχω να σου πώ/ρωτήσω είναι:Πότε θα πάμε(με πάς) καμιά βόλτα;;;;;!!!! Laughing Laughing Laughing
Έεεεεεετσι γιατί και οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην καλή οδήγηση και στην ταχύτητα φυσικά!!!! Wink
pygolabida - Τετ 08 Ιούν 2005, 10:21:25
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΘΗ!!! Clapping
Ύστερα απο όσα διάβασα για 'σένα Ανθή μου το μόνο που έχω να σου πώ/ρωτήσω είναι:Πότε θα πάμε(με πάς) καμιά βόλτα;;;;;!!!! Laughing Laughing Laughing
Έεεεεεετσι γιατί και οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην καλή οδήγηση και στην ταχύτητα φυσικά!!!! Wink

Ανθή κι εγώ μέσα!
CHRYSAF.206GTI - Τετ 08 Ιούν 2005, 11:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
ώπα παιδιά..... και εγω μέσα!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Onfire Onfire Onfire
vio - Τετ 08 Ιούν 2005, 11:59:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ να ρωτήσω κάτι ..????

Τι κόλλημα τραβάτε με το ραδιοφωνο-ζάπινγκ ....????

Μέσα σε διάστημα 2 λεπτών έχει φέρει 2 κύκλους όλη την μπάντα των FM η δικιά μου .......
LuNa - Τετ 08 Ιούν 2005, 12:00:47
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ μπορω να ειμαι μέσα με το δικο μου αμάξι? Laughing Laughing Laughing
(μην παρεξηγηθουμε ε?οχι οτι δεν την εμπιστευομαι αλλα προτειμω το δικο μου όχημα Laughing Laughing Laughing )
Stalitsa - Τετ 08 Ιούν 2005, 22:00:46
Θέμα δημοσίευσης:
vio έγραψε:

Μέσα σε διάστημα 2 λεπτών έχει φέρει 2 κύκλους όλη την μπάντα των FM η δικιά μου .......

Whistling
Για σας το κάνουμε!!!Ψάχνουμε να βρούμε το πιο ωραίο τραγουδάκι!!! Very happy (Σοβαρά τώρα..Ψάχνουμε να βρούμε κάποιο καλό σταθμό με ωραία τραγούδια για την δική σας αλλά και την δική μας ψυχαγωγία!!!! Wink )
pygolabida - Τετ 08 Ιούν 2005, 23:06:33
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
vio έγραψε:

Whistling
Για σας το κάνουμε!!!Ψάχνουμε να βρούμε το πιο ωραίο τραγουδάκι!!! Very happy (Σοβαρά τώρα..Ψάχνουμε να βρούμε κάποιο καλό σταθμό με ωραία τραγούδια για την δική σας αλλά και την δική μας ψυχαγωγία!!!! Wink )

ε, ναι, για να μή ψάχνει σταθμούς ο οδηγός και αφαιρείται, το κάνουμε εμείς, και δέν συμβιβαζόμαστε παρά με το καλύτερο Smile Very happy
underage - Πεμ 09 Ιούν 2005, 00:30:15
Θέμα δημοσίευσης:
Κούκλες με ή χωρίς το δικό μου 206 κι εγώ μαζί Clapping Yahoo! Tease W00t
vio - Πεμ 09 Ιούν 2005, 09:23:33
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Stalitsa έγραψε:
vio έγραψε:

Whistling

ε, ναι, για να μή ψάχνει σταθμούς ο οδηγός και αφαιρείται, το κάνουμε εμείς, και δέν συμβιβαζόμαστε παρά με το καλύτερο Smile Very happy

Αααααααα, μάλιστα.........
LuNa - Πεμ 09 Ιούν 2005, 09:50:48
Θέμα δημοσίευσης:
vio έγραψε:

Η λύση είναι πάρα πολύ απλή!!!
Γράφεις ένα cdάκι με το είδος της μουσικής που ξέρεις ότι της αρέσει, βάζεις σίγουρα μέσα και το αγαπημένο της τραγουδάκι και... δεν θα ξανακάνει ζάπινγκ Wink
Ειδικά δε αν της πετάξεις και την Θεϊκή ατάκα.... "μωρό μου άκου τι cd έγραψα για σένα!" Wink
vinman - Πεμ 09 Ιούν 2005, 18:41:57
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω (και συγνωμη που επεμβαινω στην ενοτητα σας) οτι το θεμα μουσικη στο αυτοκινητο εχει να κανει αποκλειστικα μονο με τον/την οδηγο για τον απλο λογο οτι απο αυτο εξαρταται η ψυχικη ισσοροπια κατα τη διαρκεια της οδηγησης....
Ετσι καλο θα ηταν ο/η οδηγος του εκαστοτε αυτοκινητου να διαλεγει την μουσικη την οποια θα παιζει το ηχοσυστημα αναλογα με την διαθεση που εχει και οχι για να ικανοποιησει τον/την συνοδηγο... Wink
Baphomet - Πεμ 09 Ιούν 2005, 18:55:46
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Νομιζω (και συγνωμη που επεμβαινω στην ενοτητα σας) οτι το θεμα μουσικη στο αυτοκινητο εχει να κανει αποκλειστικα μονο με τον/την οδηγο για τον απλο λογο οτι απο αυτο εξαρταται η ψυχικη ισσοροπια κατα τη διαρκεια της οδηγησης....
Ετσι καλο θα ηταν ο/η οδηγος του εκαστοτε αυτοκινητου να διαλεγει την μουσικη την οποια θα παιζει το ηχοσυστημα αναλογα με την διαθεση που εχει και οχι για να ικανοποιησει τον/την συνοδηγο... Wink

ετσιιιιιιιιιιιιιιιι!!! (όχι οτι έχω παράπονο... με την Αιμιλία μου έχουμε τα ίδια γούστα αλλα ακόμα κι αν με πιάσουν οι καφρίλες μου, δινει τόπο στην οργη) Wink
LuNa - Παρ 10 Ιούν 2005, 08:05:30
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
το θεμα μουσικη στο αυτοκινητο εχει να κανει αποκλειστικα μονο με τον/την οδηγο για τον απλο λογο οτι απο αυτο εξαρταται η ψυχικη ισσοροπια κατα τη διαρκεια της οδηγησης....

δεν έχεις άδικο....
αλλά....
αν ο/η οδηγός βάλει κάτι που είναι εντελώς εκτός χρόνου και τοπου και πιάσει ψυχική Ανισσοροπία τον/την συνοδηγό... εκεί να δεις γλέντια και ΜΗ ισσοροπια στο τιμόνι απ τις μπουνιες που θα ανταλλάξουν Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Παρ 10 Ιούν 2005, 11:30:24
Θέμα δημοσίευσης:
Excuse me για την ενόχληση... παίρνω το θάρρος επειδή η αντιπροσωπεία του εν λόγω topic [δεν γεμίζεται ταξί ούτε με τον ταξιτζή, αλλά σας αγαπάμε...] δεν εδέησε να ασχοληθεί με τις απορίες μου και δεν μπορώ παρά να αρωτήξω εδώ, καθότι με το θέμα της μουσικής είμαι κομμάτι ευαισθητοποιημένος... Razz

Eγώ δεν έχω πρόβλημα να βάλει το σταθμό που θέλει [αρκεί να υπάρχει στις μνήμες, κοινώς Sfera και Λάμψη δεν υπάρχουν στην μπάντα των ραδιοφώνων μου... να τους ξεχάσει όσο και όταν είμαστε μαζί] και δεν έχω πρόβλημα να της γράψω και ένα και δύο και τρία CD με το αγαπημένο της τραγούδι [αρκεί να το εγκρίνω, αλλοιώς να το βρει μόνη της και να το ακούει σπίτι της στο diskman]

Aν λέω, αν όμως ακούει Bυσσοβανδηδοχατζηγιάννηδες, τότε γιατί είμαι υποχρεωμένος ν' ακούω όλη την σκυλοpop μιζέρια, αυτά τα "κάνει πάρτυ το χθές με το μετά [το "δεν θέλουμε θλιμένους στην γιορτή μας" απ' τις Tρύπες το έχεις ακούσει μωρό μου?] κάθε φορά που μπαίνουμε στο αυτοκίνητο να πάμε κάπου; A; Scratch

Mπορεί να μου απαντήσει κανείς παιδάκι? Razz
LuNa - Παρ 10 Ιούν 2005, 11:54:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπητε και φίλτατε Χρήστο!
στο δικό μου το χωριο πάντως είθιστε τα ζευγάρια να ακουν αν οχι ακριβως ιδια μουσικη ... τουλαχιστον παρεμφερη!
Και αυτο γιατι για να ειναι ενας αντρας και μια γυναικα ζευγαρι, πρεπει να εχουν καποια κοινη κουλτουρα ενα κοινο τροπο διασκεδασης καποια πραγματα που να τους ενωνουν.
Σπανια συναντας ζευγαρια που ο νεος ακουει rockfm και η νεαρα lampsi... για τον απλουστατο λογο ότι αυτοι οι δυο ανθρωποι δεν ταιριαζουν!!!!
Τωρα αν εσυ Χρηστακο μου εχεις πέσει στην περιπτωση τι να σου πω... χαρας στο κουραγιο σου!!!
Εγω παντως δε θα μπορουσα να εχω σχεση με καποιον που ακου Μελα!!!! Razz Razz
christhehealer - Παρ 10 Ιούν 2005, 14:51:28
Θέμα δημοσίευσης:
La Luna έγραψε:
στο δικό μου το χωριο πάντως είθιστε τα ζευγάρια να ακουν αν οχι ακριβως ιδια μουσικη ... τουλαχιστον παρεμφερη!
Και αυτο γιατι για να ειναι ενας αντρας και μια γυναικα ζευγαρι, πρεπει να εχουν καποια κοινη κουλτουρα ενα κοινο τροπο διασκεδασης καποια πραγματα που να τους ενωνουν.

Δεν διαφωνούμε καθόλου... Razz

Aλλά πρόσεξε με τι εννοάω Arrow
La Luna έγραψε:
Σπανια συναντας ζευγαρια που ο νεος ακουει rockfm και η νεαρα lampsi... για τον απλουστατο λογο ότι αυτοι οι δυο ανθρωποι δεν ταιριαζουν!!!!

Πραγματική ιστορία.
Nεαρός γνωρίζει νεαρά. Στο πρώτο ραντεβού η νεαρά, δηλώνει fun της Loreena Mckennitt. Στο τρίτο ραντεβού το ραδιόφωνο γύρισε στον Sfera κατά παράκληση; Aπαίτηση; Tυχαία; [θα σας γελάσω και δεν θέλω... δεν ήμουν μπροστά...]
Tώρα εάν εγώ υποστηρίξω ότι η Mckennitt ήταν στάχτη στα μάτια να γίνει η κατάσταση, θα είμαι εμπαθής? Tο ζήτημα είναι εκεί τι κάνεις. E; Έλα μου ντε!!! Shocked

H σφάζω με το μπαμπάκι... έγραψε:
Τωρα αν εσυ Χρηστακο μου εχεις πέσει στην περιπτωση τι να σου πω... χαρας στο κουραγιο σου!!!

Do i look like an ordinary person? Afroman Ha Ha

H πάω γυρεύοντας!!! έγραψε:
Εγω παντως δε θα μπορουσα να εχω σχεση με καποιον που ακουει Μελα!!!!

Tι δεν θα μπορούσες να έχεις?
Σχέση με κάποιον που ακούει Mελά? MΠOYAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!! Twisted evil

Δυο λεπτά να ξαναγελάσω.... MΠOYAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!! Tease

H κυρία του Mεγάρου. O κύριος πρώτο τραπέζι στο Poseidonio [το γράφω σωστά?]

H δήλωση => EΓΩ με αυτόν? AΠOKΛEΊETAI!!!!!

Όταν έρθει η ώρα η καλή και θα είναι να ντυθείς νυφούλα, θα της πω να σου δανείσει το Mεγάλο Πορτοκαλί Bιβλίο του Γάμου... δεν θα ψάξεις για τίποτα... τα έχει όλα μέσα Lol Lol

ΠOTE MHN ΛEΣ ΠOTE. Wink Razz
Anthi - Παρ 10 Ιούν 2005, 16:24:06
Θέμα δημοσίευσης:
silver ps έγραψε:
Αν και είχα πει ότι σε χώρο γυναικών δεν θα ξανά γράψω για να αποφύγω τις παρεξηγήσεις...

vinman έγραψε:
... και συγνωμη που επεμβαινω στην ενοτητα σας...

christhehealer έγραψε:
...Excuse me για την ενόχληση...

...βρε κορίτσια,σαν πολύ τους τρομάξαμε τους Λέοντες και τους ψαρώσαμε...! Shaking
Δε λέω,έχει την πλάκα του κι αυτό (το απολαμβάνουμε,μη νομίζετε...! Razz ), αλλά ο στόχος μας (πιστεύω) ήταν να υπάρχει ένα topic με θεματάκια που μας ενδιαφέρουν και πιθανόν να μην αφορούν τα αγοράκια, κι όχι ένα topic στο οποίο κάθε δημοσίευση από αρσενικό θα συνοδεύεται από καταιγισμό θηλυκών επιθέσεων! Εξάλλου,ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε και τις δικές τους απόψεις σ'αυτά τα θέματα! Wink
christhehealer - Παρ 10 Ιούν 2005, 17:19:03
Θέμα δημοσίευσης:
Anthi έγραψε:
vinman έγραψε:

christhehealer έγραψε:

...βρε κορίτσια,σαν πολύ τους τρομάξαμε τους Λέοντες και τους ψαρώσαμε...! Shaking
Δε λέω,έχει την πλάκα του κι αυτό (το απολαμβάνουμε,μη νομίζετε...! Razz)

Δεν είναι αγαπητή μου, ούτε φόβος, ούτε τρόμος, ούτε ψάρωμα...

Eυγένια είναι.... Wink

Όπως λέει κι ένα παλιό τραγουδάκι του Sting:

Modesty, propriety can lead to notoriety
You could end up as the only one
Gentleness, sobriety are rare in this society
At night a candle's brighter than the sun

Takes more than combat gear to make a man
Takes more than license for a gun
Confront your enemies, avoid them when you can
A gentleman will walk but never run

Kαλό ΣK. Razz Razz Razz
vinman - Παρ 10 Ιούν 2005, 19:25:26
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Anthi έγραψε:
vinman έγραψε:

christhehealer έγραψε:

Δε λέω,έχει την πλάκα του κι αυτό (το απολαμβάνουμε,μη νομίζετε...! Razz)

Δεν είναι αγαπητή μου, ούτε φόβος, ούτε τρόμος, ούτε ψάρωμα...

Eυγένια είναι.... Wink

Όπως λέει κι ένα παλιό τραγουδάκι του Sting:

Modesty, propriety can lead to notoriety
You could end up as the only one
Gentleness, sobriety are rare in this society
At night a candle's brighter than the sun

Takes more than combat gear to make a man
Takes more than license for a gun
Confront your enemies, avoid them when you can
A gentleman will walk but never run

Kαλό ΣK. Razz Razz Razz

Thumb Left Thumb Left
pygolabida - Σαβ 11 Ιούν 2005, 01:38:12
Θέμα δημοσίευσης:
Μιάς και πάτε περπατώντας θα έχετε καιρό να ρίξετε μία ματιά εδώ.....μερικά πράγματα που αρέσουν στις κοπέλες εκτός από το να αλλάζουν τους ραδιοσταθμούς (αλλά μου φαίνεται ότι προσέχουμε ότι μας συμφέρει Evil )

http://www.romanceher.com
vinman - Σαβ 11 Ιούν 2005, 01:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Μιάς και πάτε περπατώντας θα έχετε καιρό να ρίξετε μία ματιά εδώ.....μερικά πράγματα που αρέσουν στις κοπέλες εκτός από το να αλλάζουν τους ραδιοσταθμούς (αλλά μου φαίνεται ότι προσέχουμε ότι μας συμφέρει Evil )

http://www.romanceher.com

Δηλαδη Γιαννα συμβιβαζεστε με καποιο χρυσο τριανταφυλλο και ξεχνατε την αλλαγη σταθμων στο ραδιο... Laughing Laughing
pygolabida - Σαβ 11 Ιούν 2005, 01:49:13
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί όχι? Αν κι εγώ προσωπικά συμβιβάζομαι μόνο με κάτι τέτοιο....

http://www.tiffany.com

Και πράγματι λειτουργεί, γιατί κάθεσαι και χαζεύεις τα χέρια σου και ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα......
vinman - Σαβ 11 Ιούν 2005, 01:54:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τοτε να προτεινουμε στο Δ.Σ.το επομενο touring να γινει στα Tiffanies ωστε να κανετε και εσεις τις ''μικροαγορες''σας... Laughing Laughing Laughing
eve - Σαβ 11 Ιούν 2005, 18:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

Thumb Left

...αν και όχι μόνο με κάτι τέτειο Devil
christhehealer - Κυρ 12 Ιούν 2005, 15:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
eve έγραψε:
pygolabida έγραψε:

Thumb Left

Στο 1/100 της τιμής από αυτά που πουλάνε στο tiffany, α-π-ο-τ-ε-λ-ε-σ-μ-α-τ-ι-κ-ό-τ-α-τ-ο και βγαίνει και η ροκιά...
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
eve - Κυρ 12 Ιούν 2005, 15:30:04
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
eve έγραψε:
pygolabida έγραψε:

Thumb Left

Στο 1/100 της τιμής από αυτά που πουλάνε στο tiffany, α-π-ο-τ-ε-λ-ε-σ-μ-α-τ-ι-κ-ό-τ-α-τ-ο και βγαίνει και η ροκιά...

Lol Lol Lol Lol Lol Lol Lol ...και έχει και το κατιτίς του το αξεσουαρίστικο,γουτσουγουλινίστικο,...χνούδινο!
Mr. Green
LuNa - Κυρ 12 Ιούν 2005, 18:11:16
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχαχαχαχαχαχα μπα σε καλο σας!!

τα τιφανις έχουν και ζαντουλες? αν ναι να μου το πειτε να τον στειλω απ εκει μια βολτουλα να μου ψωνισει Laughing Laughing Laughing Laughing
Anthi - Κυρ 12 Ιούν 2005, 18:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Χι,χι,χι,χι...!!!!
Anthi - Κυρ 12 Ιούν 2005, 19:17:00
Θέμα δημοσίευσης:
Σ' ένα από τα topic του forum τέθηκε το ζήτημα σχετικά με το ενδιαφέρον των γυναικών για τα γρήγορα αυτοκίντσ και την αντίδραση των αγοριών σε περιπτώσεις όπου η κοπέλα τους αποκτά πιο γρήγορο αυτοκίνητο από αυτούς...και μάλιστα ζητήθηκε να παρουσιαστεί στο topic για τις Λιονταρίνες.

Lef205 έγραψε:
argi_pug_rg έγραψε:
παιδια αφιστε ειμαι απογοιτευμενος
θα πεταξω το πεζο μου απο εναν
γρεμο.....η κοπελαμου πηρε...
το ibiza tooooo CuprA... δηλαδη 105HP παραπανω απο μενα Crying or Very sad

και δεν χαιρεσαι που η κοπελα σου γουσταρει και αυτη την αυτοκινηση?

(προτεινω το συγκεκριμενο ποστ να μεταφερθει στο τοπικ για τις λιονταρινες του κλαμπ!Θα ηθελα πολυ να ακουσω γνωμες!)

Έτσι, επειδή δεν τους χαλάμε ποτέ χατίρι...ας γράψουμε τις απόψεις μας σε αυτό το θέμα...
Τι είναι αυτό που οδηγεί τις γυναικές στην επιλογή ενός γρήγορου αυτοκινήτου όπως το CuprA? Και ποια η αντίδραση των ανδρών, όπως τη βλέπουμε εμείς?

eve - Κυρ 12 Ιούν 2005, 19:44:50
Θέμα δημοσίευσης:
Anthi έγραψε:

Τι είναι αυτό που οδηγεί τις γυναικές στην επιλογή ενός γρήγορου αυτοκινήτου όπως το CuprA? Και ποια η αντίδραση των ανδρών, όπως τη βλέπουμε εμείς?

Προσωπικά το πάθος μου για την ταχύτητα και η σιγουριά που θα μου προσέφερε θα με οδηγούσε να επιλέξω ένα γρήγορο αυτοκίνητο! Thumb Left
Όσο για την πρώτη αντίδραση των ανδρών στην θέα ενός γρήγορου αυτοκινήτου με οδηγό μια γυναίκα,πιστεύω για αρχή είναι η έκπληξη στο βλέμμα τους,ίσως γιατί κάποιοι από αυτούς υποτιμούν την ικανότητα της να είναι κάτοχος ενός
τέτειου αυτοκινήτου...
βέβαια υπάρχει και η αντίδραση του θαυμασμού από κάποιους άλλους...
και ανάλογα τον χαρακτήρα του καθενός και το πως αντιλαμβάνετε το ζήτημα οι αντιδράσεις ποικίλουν... Very happy
LuNa - Δευ 13 Ιούν 2005, 07:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
Anthi έγραψε:

όπως είπε και η Εύα, ο συνδιασμός της ταχύτητας με την ασφάλεια και φυσικά αν το αντέχει η τσέπη μας πάντα ε?
Η αντίδραση των ανδρών.... φαντάζομαι ότι θα είναι πιο υπερβολική απο αυτή που αντιμετωπίζουμε σήμερα
Στη μεγάλη πλειοψηφία δυστυχώς νοιώθουν ανταγωνιστικά με την χειρότερη έκφραση.... το "γρήγορο" αυτοκίνητο θεωρείται αντρικό προνόμιο και αν μια γυναικα εχει τέτοιο αμάξι το ρητορικό ερώτημα είναι "ποιός μπαμπας, γκόμενος, σύζυγος φουκαρας κλπ το πληρώνει"
Δυστυχώς το καλό γρήγορο και ακριβό αμάξι σηματοδοτεί για τους περισσότερους τον... "ανδρισμό" τους Wink
Ευτυχώς οι εποχες αλλάζουν και μαζί και τα μυαλά των ανθρώπων Smile
Ξέρω άντρες που θα ήταν πολύ περήφανοι να έχει η κοπέλα τους τέτοιο αμάξι και αλλους που θα έδεναν πέτρα στο λαιμό τους Laughing
pygolabida - Δευ 13 Ιούν 2005, 10:38:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα μου αρέσει η ταχύτητα αλλά όχι οι κόντρες...Προτιμώ να οδηγώ με τις ώρες στην εθνική ή σε επαρχιακούς δρόμους. Γι΄αυτό ίσως να προτιμούσα κάποιο αυτοκίνητο που είναι ήδη κατά το πλείστον sport από μόνο του (με ελάχιστες παρεμβάσεις) Arrow βλέπε πχ RX8...αλλά ακόμα χρωστάω το μικρούλι μου (οπότε για τουλάχιστον 2 χρόνια μένω με αυτό και είμαι και ευχαριστημένη κιόλας).

Πάντως πιστεύω το να έχεις ένα τέτοιου τύπου αυτοκίνητο ωθεί τον κόσμο να χαζεύει αυτό και να μήν ασχολείται με το περιεχόμενο, οπότε οδηγείς ασφαλέστερα..... Laughing
underage - Δευ 13 Ιούν 2005, 23:05:27
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Αγαπητή μου LuNa, όταν είμαι μόνη μου στο αυτοκίνητο ακούω τη δική μου μουσική, όταν ο Μπάμπης είναι μόνος του ακούει την δική του μουσική και όταν είμαστε και οι δυο μαζί δεν ακούμε τίποτα (Μη γελάς σε βλέπω Twisted evil ).

Στο σπίτι έχουμε ο καθένας το δικό του stereo, εμένα είναι στο παιδικό δωμάτιο, του Μπάμπη στο σαλόνι, εάν στην περίπτωση θέλει να ακούσει κάποιο από τα CD μου (είναι για το μόνο πράγμα που χρησιμοποιώ τη λέξη "μου" στην κοινή μας ζωή), θα με ρωτήσει και συνήθως δεν του δίνω το πρωτότυπο αλλά κάνω μια κόπια.

Πάντως σε συναυλίες έρχεται μαζί μου, χωρίς γκρίνια, αλλά μετά γκρινιάζει ότι τον πονάνε τα πόδια του και η μέση του Rolling eyes

Από το λίγο που μας έχεις γνωρίσει, σου μοιάζουμε για ταιριαστό ή για αταίριαστο ζευγάρι, παρόλο που ο ένας βγάζει καντίλες με τη μουσική του άλλου Question Wink
Baphomet - Τρι 14 Ιούν 2005, 01:33:35
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Κανεις λάθος εδώ, τα περισσότερα ζευγάρια έτσι ειναι για τον απλούστατο λόγο οτι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ακούει σκυλοτράγουδα. Το rock κοινό είναι στην πλειοψηφία του αντρικό. Και μη τα παραλέμε, δε σημαίνει οτι αν ακους διαφορετική μουσική από τον σύντροφο σου, δεν ταιριάζεις κιολας. Η κουλτούρα δεν είναι θέμα ακουσμάτων και αν δεν ασχολείσαι ενεργά με την μουσική, ο ρόλος της είναι δευτερεύων σε μια σχέση.
LuNa - Τρι 14 Ιούν 2005, 08:09:46
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Αγαπητή μου LuNa, όταν είμαι μόνη μου στο αυτοκίνητο ακούω τη δική μου μουσική, όταν ο Μπάμπης είναι μόνος του ακούει την δική του μουσική και όταν είμαστε και οι δυο μαζί δεν ακούμε τίποτα (Μη γελάς σε βλέπω Twisted evil ).

Στο σπίτι έχουμε ο καθένας το δικό του stereo, εμένα είναι στο παιδικό δωμάτιο, του Μπάμπη στο σαλόνι, εάν στην περίπτωση θέλει να ακούσει κάποιο από τα CD μου (είναι για το μόνο πράγμα που χρησιμοποιώ τη λέξη "μου" στην κοινή μας ζωή), θα με ρωτήσει και συνήθως δεν του δίνω το πρωτότυπο αλλά κάνω μια κόπια.

Πάντως σε συναυλίες έρχεται μαζί μου, χωρίς γκρίνια, αλλά μετά γκρινιάζει ότι τον πονάνε τα πόδια του και η μέση του Rolling eyes

Από το λίγο που μας έχεις γνωρίσει, σου μοιάζουμε για ταιριαστό ή για αταίριαστο ζευγάρι, παρόλο που ο ένας βγάζει καντίλες με τη μουσική του άλλου Question Wink

καταρχάς... όντως γέλασα Embarassed
χαχαχαχαχα να εισαι καλα βρε Σοφάκι πρωι πρωι
κατα δευτερον... ναι σας θεωρω πολύ ταιριαστό και αγαπημένο ζευγαρι με τον Μπαμπη αλλα ειλικρινα πιστευω οτι ειστε η εξαίρεση (που επιβεβαιωνει τον κανονα ισως?)

Baphomet έγραψε:
Κανεις λάθος εδώ, τα περισσότερα ζευγάρια έτσι ειναι για τον απλούστατο λόγο οτι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ακούει σκυλοτράγουδα. Το rock κοινό είναι στην πλειοψηφία του αντρικό. Και μη τα παραλέμε, δε σημαίνει οτι αν ακους διαφορετική μουσική από τον σύντροφο σου, δεν ταιριάζεις κιολας. Η κουλτούρα δεν είναι θέμα ακουσμάτων και αν δεν ασχολείσαι ενεργά με την μουσική, ο ρόλος της είναι δευτερεύων σε μια σχέση.

ψιλοδιαφωνω... και ίσως έχει να κανει με τον δικο μου κύκλο γνωριμιών που στην συντριπτική πλειοψηφία οι κοπέλες ακουνε rock και έντεχνη και τα αγορακια ακουνε Μελα Puke left (ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από τους φάν του καλλιτέχνη Razz )
Παρόλα αυτα.... ίσως και λανθασμένα και κρίνοντας απ τον εαυτο μου (δε λέω)... πιστεύω οτι οι γυναικες έχουν περισσότερη ποικιλία στα ακούσματα τους και ότι πολύ πιο εύκολα "υποχωρούν". Μια γυναίκα ακουει με μεγαλύτερη ευκολία όλα τα "νταχτιρντι" ακόμα και αν είναι rockού απ ότι ένας άντρας που δεν κάνει τέτοιους "συμβιβασμούς"

Επιμένω όμως ότι τα μουσικά ακούσματα του καθενός υποδηλώνουν σε μεγάλο βαθμό την κουλτούρα του και την παιδεία του (χωρις να υποβιβάζω κανεναν εννοειται, απλά τα θεωρώ διαφορετικά)
Ενα παιδί που μεγάλωσε σε ένα σπιτι οπου τα μονα ακούσματα που είχε ηταν τύπου Βανδή, έχει άλλη κουλτούρα από ένα παιδί που τα μόνα ακούσματα που είχε ήταν τύπου Janis Joplin

Φυσικά και όλα αυτά δεν είναι και καταλυτικά και φυσικά 2 άτομα με διαφορετικά ακούσματα, μόρφωση, παιδεία, κουλτούρα (το αναπτύσω και λίγο) μπορεί να ταιριάζει, απλά για μένα είναι λίγο πιο δύσκολο να ταιριάξουν αυτοί οι δύο άνθρωποι μιας που χρειάζονται περισσότερους συμβιβασμούς
pygolabida - Τρι 14 Ιούν 2005, 11:18:31
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
.....η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ακούει σκυλοτράγουδα. Το rock κοινό είναι στην πλειοψηφία του αντρικό.

Θα μετρήσω στις 24 του μήνα πόσες γυναίκες θα δώ στον Κο Manson... Very happy
Baphomet - Τρι 14 Ιούν 2005, 13:54:54
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Baphomet έγραψε:
.....η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ακούει σκυλοτράγουδα. Το rock κοινό είναι στην πλειοψηφία του αντρικό.

να μετρήσεις επίσης και πόσες από αυτές μπορούν να βρούν έναν νορμάλ άνθρωπο για γκόμενο. Γιατί ειλικρινά προτιμώ τις σκυλούδες από τα φρικιά και τις νεκρόφιλες. Και φυσικά δεν έννοω για σένα τιποτα που είσαι νορμάλ.
Anthi - Τρι 14 Ιούν 2005, 14:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Μια γυναίκα ακουει με μεγαλύτερη ευκολία όλα τα "νταχτιρντι" ακόμα και αν είναι rockού απ ότι ένας άντρας που δεν κάνει τέτοιους "συμβιβασμούς"

Thumb right Thumb right

Η μουσική είναι ένας παράγοντας που σχετίζεται άμεσα με τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί ένα άτομο,για το χαρακτήρα του και την κουλτούρα γενικά...Δυο άνθρωποι που έχουν τα ίδια ακούσματα, ΣΥΝΗΘΩΣ έχουν και τις ίδιες απόψεις και ιδέες, μοιράζονται κοινό τρόπο διασκέδασης, αντιλαμβάνονται τα πράγματα με παρόμοιο τρόπο...Βέβαια, ο έρωτας μουσική και κουλτούρα δεν κοιτά Exclamation και δυο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να ταιριάξουν γιατί τους δένουν τα αμοιβαία αισθήματα...Ορισμένες φορές,μάλιστα αυτή η διαφορετικότητα μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά στη σχέση... Smile
Stalitsa - Τρι 14 Ιούν 2005, 15:18:50
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Απο εμένα δεν έχεις παράπονο..ε???? Rolling eyes
Baphomet - Τρι 14 Ιούν 2005, 15:25:28
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:

ετσιιιιιιιιιιιιιιιι!!! (όχι οτι έχω παράπονο... με την Αιμιλία μου έχουμε τα ίδια γούστα αλλα ακόμα κι αν με πιάσουν οι καφρίλες μου, δινει τόπο στην οργη) Wink

δε σε ικανοποιεί αυτό??? Razz
-=N4X=- - Τρι 14 Ιούν 2005, 15:31:22
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
pygolabida έγραψε:
Baphomet έγραψε:

να μετρήσεις επίσης και πόσες από αυτές μπορούν να βρούν έναν νορμάλ άνθρωπο για γκόμενο. Γιατί ειλικρινά προτιμώ τις σκυλούδες από τα φρικιά και τις νεκρόφιλες. Και φυσικά δεν έννοω για σένα τιποτα που είσαι νορμάλ.

Thumb Left Thumb Left
To χειροτερο ειδος γυναικας πραγματικα....τελειωμενα απο την πρεζα κ ολο νταιλικι κ σνομπαρισμα για οποιοδηποτε αλλο ειδος ανθρωπου κυκλοφορει που δεν συμβαδιζει με αυτες. Thumb Down
Stalitsa - Τρι 14 Ιούν 2005, 15:37:12
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Baphomet έγραψε:
vinman έγραψε:

δε σε ικανοποιεί αυτό??? Razz

Yahoo! ΦΥΣΙΚΑ!!!! Very happy
pygolabida - Τρι 14 Ιούν 2005, 17:02:23
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Thumb Left Thumb Left
To χειροτερο ειδος γυναικας πραγματικα....τελειωμενα απο την πρεζα κ ολο νταιλικι κ σνομπαρισμα για οποιοδηποτε αλλο ειδος ανθρωπου κυκλοφορει που δεν συμβαδιζει με αυτες. Thumb Down

Και όχι μόνο γυναίκας.......
pygolabida - Τρι 14 Ιούν 2005, 17:06:16
Θέμα δημοσίευσης:
Anthi έγραψε:
Ορισμένες φορές,μάλιστα αυτή η διαφορετικότητα μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά στη σχέση... Smile

.....Εκτός βέβαια άν ο καλός σου απαγορεύει να ακούσεις τα cd σου γιατί κατά τα λεγόμενα του είναι του Devil(και δέν έννοω μέσα στο αυτοκίνητο βέβαια) Shocked
christhehealer - Τρι 14 Ιούν 2005, 17:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλά και άγια όλα αυτά που λέτε βρε παιδιά αλλά...

η μουσική [όπως και κάθε τέχνη] είνα ένα μέσο έκφρασης των συναισθημάτων του ανθρώπου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι μέσο εξαγωγής συμπερασμάτων για τον χαρακτήρα του.

Aυτό που μου βγάζεται σαν αίσθηση εμένα του [όχι και τόσο] άσχετου αναγνώστη αυτού του topic είναι ότι η μουσική είναι ένα ακόμα power game μεταξύ ανδρών και γυναικών...

Δηλαδή, το ότι μία κοπέλα μπαίνει στο αυτοκίνητο του καλού της [sic] και θέλει ν' αλλάξει το σταθμό, δεν είναι γιατί δεν της αρέσει η μουσική, αλλά γιατί θέλει να "βάλει πόδι" στον προσωπικό χώρο του "αντιπάλου". Nοιώθοντας ότι έτσι θα έχει το πάνω χέρι στην σχέση. Aντίστοιχα συμβαίνει όταν ένα αγόρι "θίγει" την κοπέλα του, εάν ακούει καψουροτράγουδα [παραδείγματα και τα δύο]. Mιζέρια...

Πόσο δύσκολο σας είναι να δείτε τον άλλο σαν σύντροφο και όχι σαν αποσκευή, να τον πηγαίνετε όπου θέλετε και να τον χρησιμοποιείται όταν και όπως θέλετε;
Baphomet - Τρι 14 Ιούν 2005, 18:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

η μουσική [όπως και κάθε τέχνη] είνα ένα μέσο έκφρασης των συναισθημάτων του ανθρώπου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι μέσο εξαγωγής συμπερασμάτων για τον χαρακτήρα του.

Aυτό που μου βγάζεται σαν αίσθηση εμένα του [όχι και τόσο] άσχετου αναγνώστη αυτού του topic είναι ότι η μουσική είναι ένα ακόμα power game μεταξύ ανδρών και γυναικών...

Δηλαδή, το ότι μία κοπέλα μπαίνει στο αυτοκίνητο του καλού της [sic] και θέλει ν' αλλάξει το σταθμό, δεν είναι γιατί δεν της αρέσει η μουσική, αλλά γιατί θέλει να "βάλει πόδι" στον προσωπικό χώρο του "αντιπάλου". Nοιώθοντας ότι έτσι θα έχει το πάνω χέρι στην σχέση. Aντίστοιχα συμβαίνει όταν ένα αγόρι "θίγει" την κοπέλα του, εάν ακούει καψουροτράγουδα [παραδείγματα και τα δύο]. Mιζέρια...

Πόσο δύσκολο σας είναι να δείτε τον άλλο σαν σύντροφο και όχι σαν αποσκευή, να τον πηγαίνετε όπου θέλετε και να τον χρησιμοποιείται όταν και όπως θέλετε;

+1 Wink
silver ps - Τρι 14 Ιούν 2005, 19:18:53
Anthi έγραψε:
LuNa έγραψε:

Μια γυναίκα ακουει με μεγαλύτερη ευκολία όλα τα "νταχτιρντι" ακόμα και αν είναι rockού απ ότι ένας άντρας που δεν κάνει τέτοιους "συμβιβασμούς"

Thumb right Thumb right

Η μουσική είναι ένας παράγοντας που σχετίζεται άμεσα με τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί ένα άτομο,για το χαρακτήρα του και την κουλτούρα γενικά...Δυο άνθρωποι που έχουν τα ίδια ακούσματα, ΣΥΝΗΘΩΣ έχουν και τις ίδιες απόψεις και ιδέες, μοιράζονται κοινό τρόπο διασκέδασης, αντιλαμβάνονται τα πράγματα με παρόμοιο τρόπο...Βέβαια, ο έρωτας μουσική και κουλτούρα δεν κοιτά Exclamation και δυο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να ταιριάξουν γιατί τους δένουν τα αμοιβαία αισθήματα...Ορισμένες φορές,μάλιστα αυτή η διαφορετικότητα μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά στη σχέση... Smile

Λοιπον,δεν νομιζω οτι η μουσικη εχει σχεση με τον τροπο που σκεφτεται ή ενεργει ενα ατομο........
Η μουσικη ειναι ο τροπος που εχει ο ανθρωπος για να : χαλαρωνει,να ηρεμει,να ξασπαει,να μπορει να "ταξιδευει σε εναν κοσμο περαν της καθημερινοτητας",χωρις στρες και ανχος.......μακρια απο τα προβληματα του,να του δινει κουραγιο και θαρρος να αντιμετωπισει την επομενη
μερα....να διασκεδαζει και να περναει καλα.....
Μεσα λοιπον στο αμαξι καλο ειναι μην μην παιζουμε με τους σταθμους και να σεβεται ο ενας τα ακουσματα του αλλου.....
Υπαρχουν ανθρωποι που ακουν διαφορετικη μουσικη και ομως ταιριαζουν....
Δεν νομιζω ομως οτι η παιδεια καποιου και το εαν π.χ. εχει σπουδασει η οχι εχει σχεση με τη μουσικη που ακουει.....
vinman - Τρι 14 Ιούν 2005, 19:26:13
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
.......Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι μέσο εξαγωγής συμπερασμάτων για τον χαρακτήρα του.......

Thumb Left Thumb Left Thumb Left
silver ps - Τρι 14 Ιούν 2005, 19:26:26
christhehealer έγραψε:

Πρεπει να υπαρχει Σ Ε Β Α Σ Μ Ο Σ και απο τις 2 πλευρες....Οι αντρες να σεβονται τα ακουσματα των γυναικων και οι γυναικες απο την αλλη να μην το βλεπουν οτι τωρα του επιβαλομαι και του βαζω "ποδι" στον προσωπικο του χωρο.....
underage - Τρι 14 Ιούν 2005, 22:03:13
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Το κείμενο σου με εκφράζει όσο δεν φαντάζεσαι Wink Αλλά θα σταθώ λίγο στην τελευταία παράγραφο.
Δυστυχώς σε πολλά ζευγάρια, ακόμα και σε μικρότερες ηλικίες από εμάς που είμαστε γύρω στα 30, κυριαρχεί η αντίληψη ότι η γυναίκα πρέπει να είναι "υπό", να υπακούει στον άντρα ακόμα και να του δίνει και τα χρήματά από την δουλειά της. Όπως έχω δει και το αντίθετο η γυναίκα να εκμεταλεύεται τον άντρα και να τον έχει κάνει μαριονέτα της.
Αν δεν υπάρχει κατανόηση, συζήτηση και πραγματική αγάπη μεταξύ των δυο συντρόφων σχέση δεν επιβιώνει ακόμα και αν ακούνε την ίδια μουσική ή αν κάνουνε καλό κρεββάτι (συγνώμη για την ωμή μου έκφραση Embarassed )

-=N4X=- έγραψε:

To χειροτερο ειδος γυναικας πραγματικα....τελειωμενα απο την πρεζα κ ολο νταιλικι κ σνομπαρισμα για οποιοδηποτε αλλο ειδος ανθρωπου κυκλοφορει που δεν συμβαδιζει με αυτες.

Δυστυχώς τις παραπάνω "αρετές" μπορεί να της έχει οποιαδήποτε γυναίκα άσχετα με την μουσική που ακούει ή με την ανατροφή που έχει πάρει από τους γονείς της
pygolabida - Τετ 15 Ιούν 2005, 07:13:09
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
.....η γυναίκα να εκμεταλεύεται τον άντρα και να τον έχει κάνει μαριονέτα της.

master of puppets Laughing Laughing
LuNa - Τετ 15 Ιούν 2005, 08:40:39
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι μέσες άκρες όλοι λέμε τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια Confused
Το τελικό συμπέρασμα μου και βάση των παραπάνω απαντήσεων αλλά και βάση των εμπειριών μου είναι ότι όταν υπάρχει κατανόηση και σεβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι δεν τίθεται θέμα κόντρας αλλά απλά θέμα ασυμφωνίας και διάθεσης την εκάστοτε στιγμή.

Από όσες κοπέλες έγραψαν αλλά και από τα αγόρια μας που πολύ όμορφα κατάθεσαν την άποψη τους, το μόνο που διέκρινα ήταν μια επιθυμία για ψαλίδισμα των αποστάσεων και την σύμπνοια.
Μακάρι να μπορούσαμε όλοι πάντα να λειτουργούμε κατ αυτόν τον τρόπο και σε άλλες περιστάσεις και να ξεχνάγαμε το ΕΓΩ μας προβάλοντας στις συνειδήσεις μας το ΕΜΕΙΣ

Smile
pygolabida - Τετ 15 Ιούν 2005, 11:15:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΥΜΦΩΝΩ με την προλαλήσασα και επαυξάνω.......+ + +
underage - Πεμ 16 Ιούν 2005, 21:39:15
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
όταν υπάρχει κατανόηση και σεβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι δεν τίθεται θέμα κόντρας αλλά απλά θέμα ασυμφωνίας και διάθεσης την εκάστοτε στιγμή.

.........και να μην υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες μέσα στη σχέση, πχ. γονείς, πεθερικά και λοιπά παράσιτα που προσπαθούν να επιβληθούν και να δημιουργούν προβλήματα σε μια ισοροπήμένη σχέση Twisted evil
vinman - Πεμ 16 Ιούν 2005, 21:44:03
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
LuNa έγραψε:
όταν υπάρχει κατανόηση και σεβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι δεν τίθεται θέμα κόντρας αλλά απλά θέμα ασυμφωνίας και διάθεσης την εκάστοτε στιγμή.

.........και να μην υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες μέσα στη σχέση, πχ. γονείς, πεθερικά και λοιπά παράσιτα που προσπαθούν να επιβληθούν και να δημιουργούν προβλήματα σε μια ισοροπήμένη σχέση Twisted evil

Αυτο ειναι το πιο σημαντικο απ'ολα Σοφια... Wink
christhehealer - Παρ 17 Ιούν 2005, 13:03:55
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
underage έγραψε:
LuNa έγραψε:

Tι τραβάτε κι εσείς οι παντρεμένοι...

Nα βάλουμε τον Aργύρη να σας ανοίξει κι εσάς topic... "Kι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!!!!"

Nα γράφετε μέσα τα προβλήματα του κλάδου... H θεία Kούλα έχει γενέθλια και μας έχει καλέσει στο εξοχικό της στο Zούμπερι, μαζί με όλη την οικογένεια. Πως "την κάνουμε" για να πάμε ΣK στις Kυκλάδες με τον/την σύζυγο? ή άλλο καλύτερο... "με ποιο τρόπο σταματάμε τις συμπεθέρες να απλώνουν σεμενάκια σε κάθε επιφάνεια μεγαλύτερης των 10 τετραγωνικών εκατοστών, στο σπίτι μας?"

To πιεσκλαμπτελειατζιάρ δίπλα και στην συμπαθή τάξη των παντρεμένων... Rotfl Rotfl Rotfl
CHRYSAF.206GTI - Παρ 17 Ιούν 2005, 14:28:38
Θέμα δημοσίευσης: do u believe in love at FIRST SIGHT??
αγαπητές μου λιονταρίνες επηρρεασμένη απο την πολύ όμορφη ψυχολογική μου διαθεση εδώ και 1 ολόκληρο μήνα πήρα την πρωτοβουλία να ανοίξω νέο θέμα....(ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ..... ).... πιστεύετε σε αυτόν??... υπάρχει άραγε ενα τόσο όμορφο συναίσθημα??...και αν ναι μπορεί άραγε να κρατήσει και να σε κάνει να πιστεύεις πως ότι ονειρεύεσαι μπορεί να βγει αληθινο???...... θέλω να πούμε τις γνώμες μας και περιπτώσεις που μας έχουν τύχει...... ΕΜΠΡΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...... ας κάνουμε κατάθεση ψυχής, απόψεων και συναισθημάτων......

--------------------------------------------------------------------------------
vinman - Παρ 17 Ιούν 2005, 14:32:45
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
vinman έγραψε:
underage έγραψε:
LuNa έγραψε:

Nα βάλουμε τον Aργύρη να σας ανοίξει κι εσάς topic... "Kι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!!!!"

Nα γράφετε μέσα τα προβλήματα του κλάδου... H θεία Kούλα έχει γενέθλια και μας έχει καλέσει στο εξοχικό της στο Zούμπερι, μαζί με όλη την οικογένεια. Πως "την κάνουμε" για να πάμε ΣK στις Kυκλάδες με τον/την σύζυγο? ή άλλο καλύτερο... "με ποιο τρόπο σταματάμε τις συμπεθέρες να απλώνουν σεμενάκια σε κάθε επιφάνεια μεγαλύτερης των 10 τετραγωνικών εκατοστών, στο σπίτι μας?"

To [b]πιεσκλαμπτελειατζιάρ δίπλα και στην συμπαθή τάξη των παντρεμένων... Rotfl Rotfl Rotfl
[/b]

Θα ερθει και η σειρα σου αγορι μου....που θα παει... Twisted evil Twisted evil
christhehealer - Παρ 17 Ιούν 2005, 16:54:22
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

Στην άλλη ζωή τώρα...

Σ' αυτήν πέρασε η σειρά μου... W00t Tease
Stalitsa - Παρ 17 Ιούν 2005, 17:22:36
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
Clapping
vinman - Παρ 17 Ιούν 2005, 21:22:13
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
vinman έγραψε:

Στην άλλη ζωή τώρα...

Σ' αυτήν πέρασε η σειρά μου... W00t Tease

Noμιζεις... Laughing Laughing Laughing
vinman - Παρ 17 Ιούν 2005, 21:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
Έρευνα: Ανασφαλείς οι 4 στις 10 γυναίκες οδηγούς

Αίσθημα ανασφάλειας νοιώθουν οι τέσσερεις στις δέκα γυναίκες οδηγούς όταν βρίσκονται μόνες τους στο αυτοκίνητό τους. Αυτό αποκάλυψε πρόσφατη έρευνα της εταιρείας OnStar. Η ανασφάλεια, μάλιστα, μεγαλώνει όταν βρίσκονται και παιδιά στο αυτοκίνητο. Ο κύριος φόβος τους εστιάζεται στην εμπλοκή σε ατύχημα ενώ υψηλά στους παράγοντες εκείνους που τους προκαλούν άγχος βρίσκονται τα σκασμένα λάστιχα καθώς και τα μηχανικά προβλήματα.
Δεν θα μπορούσε, βέβαια, από την συγκεκριμένη λίστα να απουσιάζει ο φόβος για απώλεια προσανατολισμού. Ένα, επίσης, ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας είναι πως οι γυναίκες οδηγούν πλέον περισσότερο από τους άνδρες (μετρώντας τα συνολικά διανυόμενα χιλιόμετρα) και επομένως είναι εκτεθειμένες σε περισσότερους κινδύνους.
Η έρευνα έδειξε πως η ανασφάλεια που αισθάνονται είναι εκείνη που τελικά τις οδηγεί στο να αγοράζουν πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα στα οποία ξεχωρίζουν τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας ενώ δεν θα έλεγαν όχι και σε συστήματα πλοήγησης ή άμεσης επικοινωνίας σε περίπτωση ανάγκης.
Stalitsa - Κυρ 19 Ιούν 2005, 14:51:31
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ όσες φόρες οδήγησα μου δημιούργησαν ανασφάλεια οι οδηγοί γύρω μου,όταν....
1.Δεν προλαβαίνει ακόμα να πάει πράσινο και κορνάρουν λές και περιμένουν 2 ώρες...(πού να πάω καλέ μου;;Να τον σκοτώσω τον άλλο μπροστά μου ή να βγάλω τον έλυκα;;;; )
2.Παραβιάζουν πινακίδες και φανάρια και φέρονται σαν μην υπήρχαν..(STOP???Α ναί;;Δεν το είδα!!!Έφταιγε το δέντρο πάλι!!)
3.Το παίζουν οδηγάρες και τρέχουν λές και βρίσκονται σε καμιά πίστα ενω στην πραγματικότητα βρίσκονται σε μια "λεωφόρο" που θυμίζει στενάκι...
4.Που δεν ξέρουν τί σημαίνει "Έχει ο άλλος προτεραιότητα!!" (και μη τολμήσεις να τους το πείς...θα βρείς και τον μπελά σου..) και τέλος..
5.Τα μηχανάκια τα οπόια πετάγονται απο το πουθενά στην μέση του δρόμου.(και έχεις και προτεραιότητα...Έχουν μαζέψει στην γειτονία μου πολλούς...)
Anthi - Δευ 20 Ιούν 2005, 17:06:43
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
Εγώ όσες φόρες οδήγησα...

Thumb right

Να μιλήσω για τους πεζούς και ιδιαίτερα τους παππούδες που περνάνε με κόκκινο ολόκληρη λεωφόρο και μετά λένε πως περνούσαν απέναντι σ' ένα συνοικιακό στενάκι μονής κατεύθυνσης Question Exclamation
Η καλύτερα για τις μαμάδες που αμολάνε τα καρότσια κάτω απ' τις νησίδες στην Λ.Αθηνών, λες και τα πάνε βόλτα στο πάρκο? Crazy
Baphomet - Δευ 20 Ιούν 2005, 17:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
καλά όλα αυτά που λέτε αλλά τα κάνουν και άντρες και γυναίκες και σίγουρα δεν εξηγεί το αποτέλεσμα της έρευνας... γιατί δηλαδή όλα αυτά κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν ανασφάλεια στο τιμόνι και όχι τους άντρες? και τελικά κάποιος που νιώθει ανασφαλής (όχι όταν πρωτοοδηγεί, αλλά πάντα) γιατί πιάνει το τιμόνι?? Confused
Anthi - Δευ 20 Ιούν 2005, 17:21:27
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
καλά όλα αυτά που λέτε αλλά τα κάνουν και άντρες και γυναίκες και σίγουρα δεν εξηγεί το αποτέλεσμα της έρευνας... γιατί δηλαδή όλα αυτά κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν ανασφάλεια στο τιμόνι και όχι τους άντρες? και τελικά κάποιος που νιώθει ανασφαλής (όχι όταν πρωτοοδηγεί, αλλά πάντα) γιατί πιάνει το τιμόνι?? Confused

Προσωπικά, πιστεύω πως αρχικά υπάρχει ανασφάλεια στους νέους οδηγούς, αλλά με τον καιρό λόγω συνήθειας, η ανασφάλεια αυτή φεύγει και εκείνο που μένει είναι η προσεκτικότητα και η ψυχραιμία στην οδήγηση...Τώρα, αν κάποιος οδηγεί καιρό και του βγαίνει η ψυχή απ'το άγχος και την ανασφάλεια κάθε φορά που πιάνει τιμόνι, τότε καλύτερα να μην οδηγεί καθόλου...
Το γιατί οι γυναίκες νιώθουν περισσότερη ανασφάλεια από τους άντρες ίσως αποδίδεται στη γενικότερα διαφορετική συναισθηματική φύση των γυναικών... ίσως πάλι να είναι αποτέλεσμα της αντίδρασης στην άποψη που θέλει τις γυναίκες πιο απρόσεκτες οδηγούς...προσπαθούν να αποδείξουν το αντίθετο κι έτσι αγχώνονται πιο πολύ...
eve - Δευ 20 Ιούν 2005, 17:55:10
Θέμα δημοσίευσης:
Anthi έγραψε:

Η καλύτερα για τις μαμάδες που αμολάνε τα καρότσια κάτω απ' τις νησίδες στην Λ.Αθηνών, λες και τα πάνε βόλτα στο πάρκο? Crazy

...Ή καλύτερα για τις μαμάδες που έχουν τα πιτσιρίκια και τα σέρνουν από την μεριά του δρόμου και αυτές κυρίες από την πλευρά του πεζοδρομίου!!!Βέβαια μόνο στο πιτσιρίκι το συγκεκριμένο δεν έχουν τον νου τους!!! Thumb Down
eve - Δευ 20 Ιούν 2005, 17:58:33
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
... τελικά κάποιος που νιώθει ανασφαλής (όχι όταν πρωτοοδηγεί, αλλά πάντα) γιατί πιάνει το τιμόνι?? Confused

Συμφωνώ!Έχω παραδείγματα που ακόμα και με το πέρασμα του χρόνου δεν έχουν αλλάξει,,,τέτειους οδηγούς τους θεωρώ επικύνδυνους!
Stalitsa - Δευ 20 Ιούν 2005, 19:41:01
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
γιατί δηλαδή όλα αυτά κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν ανασφάλεια στο τιμόνι και όχι τους άντρες?

Ίσως γιατί οι γυναίκες είμαστε λίγο παραπάνω φοβητσιάρες σε κάποια πράματα απο τους άντρες(φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις..)..Ίσως είναι στην συναισθηματική φύση των γυναικών όπως είπε και η Ανθή...

Baphomet έγραψε:
και τελικά κάποιος που νιώθει ανασφαλής (όχι όταν πρωτοοδηγεί, αλλά πάντα) γιατί πιάνει το τιμόνι?? Confused

Κατα την γνώμη μου η καλή και σωστή οδήγηση είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας και του χρόνου πάνω στο τιμόνι και ταυτόχρονα το αντίδοτο του φόβου και της ανασφάλειας...Αν και πάλι δεν καταπολεμάται τότε το πιο σωστό για την ασφάλεια της/του κάθε οδηγού άλλα και των άλλων(οδηγών,πεζών κλπ)είναι να αφήσει το τιμόνι για κάποιον πιο θαρραλέο απο αυτόν/ην...
underage - Τρι 21 Ιούν 2005, 23:08:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ ασθάνομαι καλύτερα όταν είμαι μόνη μου στο αυτοκίνητο, βάζω τη μουσικούλα μου και το κυριότερο έχω τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεών μου, γιατί ο Μπάμπης στην θέση του συνοδηγού είναι σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, αρχίζει: πάτα γκάζι, κόψε, περπάτα, βγάλε φλας, κλπ. Όσο για το ferry ακόμα πιο πίκρα, έχω τον άνθρωπο του πλοίου, έχω και τον Μπάμπη.......
Έχει τύχει να μου σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα ώστε να κάνω δεξιά στην εθνική οδό και να του πω "πάρτο" Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Όσο για αυτή που νοιώθει μεγάλη ανασφάλεια όταν οδηγάω είναι η μητέρα μου, στην κυριολεξία προτιμάει να πάει κάπου με τα πόδια παρά να την πάω εγώ Mad Mad Mad Mad για τον πατέρα μου δεν το συζητάμε προτιμάει το δικό του αυτοκίνητο Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Και κάθομαι και σκέφτομαι φαντάσου να τους είχα δώσει και αφορμή τη θα κάνανε.........
LuNa - Τετ 22 Ιούν 2005, 08:23:42
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν έχω πάρα πολλά χρόνια να νιώσω ανασφαλής.... κι αυτό γιατί έχω χρόνια να βάλω τον πατέρα μου στο αμάξι μου Laughing
Ο πατέρας μου, 40 χρόνια φορτηγατζής γαρ, έχει την εντύπωση ότι εκτός από το ότι ξέρει τα πάντα για τα αυτοκίνητα (και η αλήθεια είναι οτι ξέρει πολλά ο άνθρωπος) έχει την εντύπωση λοιπόν ότι θα έπρεπε να κινούμαι και να οδηγώ όπως αυτός Confused
Μεγαλώσαμε μέσα στα αυτοκίνητα και γω και η αδερφή μου και κάθε φορά που έμπαινε μέσα στο αμάξι μας ο πατέρας μας, ήταν ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σαν να ξαναδίναμε εξετάσεις... ε εκει ναι αγχώνομαι.... δεν μπορώ να περνάω συνεχώς εξετάσεις... ακόμα και ο καλύτερος οδηγός δε νομίζω ότι θα μπορούσε να οδηγήσει με τη μουρμούρα κάποιου άλλου οδηγού μέσα!

Αυτό που αγχώνει νομίζω τις γυναίκες οδηγούς είναι οτι πρέπει συνεχώς να αποδεικνύουν ότι είναι καλές οδηγοί... το γιατί πρέπει να το αποδεικνύουν δεν νομίζω οτι χρειάζεται να το εξηγήσω ε?
pygolabida - Τετ 22 Ιούν 2005, 09:51:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εντωμεταξύ πολλοί έχουν στο μυαλό τους συνυφασμένο ότι καλή οδήγηση = γρήγορη οδήγηση, πράγμα που δεν ισχύει... όπως δεν ισχύει πάντα αργή οδήγηση = προσεκτική οδήγηση, άν και το τελευταίο μπορεί να γλιτώσει κάποιον που αισθάνεται ανασφαλείς από δυσάρεστες καταστάσεις....
christhehealer - Τετ 22 Ιούν 2005, 10:20:25
Θέμα δημοσίευσης:
H κόρη του μπαμπά έγραψε:
Αυτό που αγχώνει νομίζω τις γυναίκες οδηγούς είναι οτι πρέπει συνεχώς να αποδεικνύουν ότι είναι καλές οδηγοί... το γιατί πρέπει να το αποδεικνύουν δεν νομίζω οτι χρειάζεται να το εξηγήσω ε?

Kαι γιατί παρακαλώ πρέπει μόνο οι γυναίκες ν' αποδεικνύουν συνεχώς ό,τι είναι καλές οδηγοί? Oι άντρες έχουν από κάπου άσυλο?

Yπάρχει κανένας που ν' αμφισβητεί ότι ο οποιοσδήποτε κάθεται σε τιμόνι, κάθε λεπτό που περνάει γίνεται χειρότερος οδηγός [κυρίως λόγω κούρασης]; Eίτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα;

Yπάρχει κανένας που ν' αμφισβητεί ότι η οδήγηση είναι μια πάρα πολύ σοβαρή εργασία γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκοτώσεις ή να σκοτωθείς και γι' αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται με την πρέπουσα σοβαρότητα;

Mε πάνω από 3000 νεκρούς στους δρόμους κάθε χρόνο, πιστεύει κάποιος ότι υπάρχει χώρος για γκομενιλίκια, φαλοκρατισμούς και φεμινισμούς πάνω στο θέμα;
LuNa - Τετ 22 Ιούν 2005, 10:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Mε πάνω από 3000 νεκρούς στους δρόμους κάθε χρόνο, πιστεύει κάποιος ότι υπάρχει χώρος για γκομενιλίκια, φαλοκρατισμούς και φεμινισμούς πάνω στο θέμα;

η απάντηση στο ερώτημα σου... μεταξύ σοβαρού και αστείου....
αποσπάσματα από το....
http://www.psclub.gr/forum/posting.php?mode=quote&p=121807

manosm3 έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Δεν λετε παλι καλα που υπαρχουν χωρες σαν τη Σαουδικη Αραβια οπου κυριαρχει η λογικη και λειτουργουν ακομα ετσι. Ειδαν τι γινετε εδω με τις γηναικες οδηγους, γι'αυτο το απαγορευουν. Very happy Very happy Very happy

Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου! Laughing Wink Wink Wink

manosm3 έγραψε:
Εγω παντως δεν κανω πλακα! Εχω απειρα παραδειγματα γυναικων "οδηγων" που κανουν χαζομαρες, να το πω ετσι. Βεβαια εχω δει και καποιους αντρες, αλλα υπερισχυουν οι γυναικες! Μην ξεχναμε και την αναλογια βεβαια! Ποσοι οδηγοι ειναι αντρες και ποσοι γυναικες; Laughing Χρυσαφουλα, δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα γιατι μπορει να εισαι η εξαιρεση!

Συμπέρασμα...
όταν μέσα στο ίδιο μας το "σπίτι" υπάρχουν τέτοιες απόψεις... τι μπορείς να περιμένεις από τους γείτονες?
christhehealer - Τετ 22 Ιούν 2005, 16:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
Bασικά με αφήνει παγερά αδιάφορο το τι κάνουν οι γείτονες. Kαλά να περνάνε οι άνθρωποι, αν μη τι άλλο Laughing

Στο "σπίτι" μας όμως που με νοιάζει και με κόφτει, μπορούμε να κάνουμε ένα σωρό πράγματα για να τ' αλλάξουμε. Kυρίως τη στάση που κρατάμε, πάνω σε τέτοια θέματα. Έχουμε ένα topic "για τις Λιονταρίνες του club". Tι κάνουμε σ' αυτό το topic; Tο χρησιμοποιούμε σαν σκουπιδοντενεκέ προς εκτόνωση απωθημένων εκατέρωθεν ή σαν μέσο άμβλυνσης των "διαφορών";

Eντάξει οι γυναίκες είναι μόνο για να πλένουν πιάτα στο νεροχύτη τους [όπως πιστεύουν πολλοί] μόνο που αυτό ίσχυε πριν από 20 χρόνια. O κόσμος πάει μπροστά και κάθε σπίτι έχει πλυντήριο πιάτων πια, άρα πρέπει να προχωρήσει και το μυαλό μας ανάλογα, αν θέλουμε να συμβαδίzουμε με το σήμερα.

Yπάρχει μία έρευνα που λέει ότι 4 στις 10 γυναίκες οδηγούς νοίωθει ανασφάλεια στο τιμόνι.
Mας προβληματίζει καθόλου αυτό;
Θέλουμε να το αλλάξουμε προς το καλύτερο ή έχουμε κάποιο συμφέρον να παραμένει έτσι στον αιώνα τον άπαντα;
Έχει περάσει ποτέ απ' το μυαλό μας [όσο και εάν έχουμε] το γεγονός ότι μία από αυτές τις 4 στις 10 ανασφαλείς γυναίκες οδηγούς μπορεί να είναι αυτή που θα πηγαίνει τα παιδιά μας στο σχολείο-γυμναστήριο-αγγλικά-γαλλικά κάθε μέρα;

Tι είναι καλύτερο; Nα γιουχάρεις κάποιον για τα λάθη του [τα οδηγικά εν προκειμένω] ή να τον βοηθήσεις να τα διορθώσει; A;
Baphomet - Τετ 22 Ιούν 2005, 17:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
μπράβο οίστρος ο χηλεράκης...!! Shocked λοιπόν την μια από τις 4 την βρήκαμε, είναι η Στέλλα...τις άλλες 3 τώρα! Laughing Laughing Laughing

Σοβαρά τώρα... Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οι υποδομές για κάτι τέτοιο. Κι εξηγούμαι..:
- Η αστυνομία κοιτάει να πιάσει τον καθένα μας στην εθνική οδό όταν τρέχουμε πάνω από τα γελοία όρια. Δυστυχώς όμως δεν κάνει τίποτα μέσα στην πόλη για να σταματήσει αυτή η ανεξέλγκτη βλακεία που δέρνει τον κόσμο. Έχω δει άπειρες φορές αστυνομικούς να κάθονται και να κοιτάνε χωρίς να κάνουν τίποτα, παράνομες αναστροφές, κόκκινα φανάρια, στάση χωρίς αλάρμ, παραβίαση στοπ, παραβίαση της εκ δεξιών προτεραιότητας, παραβίαση της προτεραιότητας σε πλατεία...για να μην μιλήσω για την προτεραιότητα των πεζών σε διαβάσεις χωρίς σηματοδότες... Όταν λοιπόν αυτά τα φαινόμενα τα βλέπεις 100 φορές σε μια απλή βόλτα στην πόλη και μάλιστα βλέπεις και την αστυνομία να αδιαφορεί γι αυτα...πως μπορείς να νιώθεις ασφάλεια στο τιμόνι??
- Τα διπλώματα οδήγησης δίνονται ως γνωστόν πλέον με "παράδοση στον χώρο σας" ακόμα και σε άτομα χωρίς ιδέα από οδήγηση. Φυσικά ο καθένας μαθαίνει στην πράξη... αλλά στην πράξη δεν μαθαίνεις ούτε τα σήματα, ούτε τις προτεραιότες μέχρι να τρακάρεις. Και φυσικά ο ανθρωπος που δεν ασχολειται να μάθει οδήγηση και παίρνει απλά το δίπλωμα δεν έχει και την αντιστοιχη οδηγική συμπεριφορά που χρειάζεται. Και τέτοιους βλέπεις κάθε μέρα...
- Τα μηχανάκια που σωστά ειπωθηκε πως πετάγονται από παντου, δεν έχουν ποτέ φως αναμένο το βράδυ και οι περισσότεροι οδηγοί δεν έχουν καν δίπλωμα...
- Δεν υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση στους πολίτες για θέματα οδηγικής συμπεριφοράς και ασφαλούς οδήγησης. Όλοι νομίζουν οτι με 3 πετάλια και ένα λεβιέ ξέρουν να οδηγούν και μάλιστα μπορούν να κάνουν και τον μαγκα στον δρόμο.
- Οι δρόμοι... μάλλον το ακρόπολις θα πρέπει να γίνεται εντός πόλεως! πιο κακοτράχαλοι είναι οι δρόμοι μας παρά το δίκαστρο!

Υπάρχουν πάρα πολλοί ακόμα παράγοντες που δείχνουν οτι θέλουμε πολύ καιρό ακόμα για να φτάσουμε σε ένα σωστό επίπεδο δυστυχως. Και ναι οι γυναίκες ειναι ανασφαλείς γιατί αυτό τους βγαίνει από την φύση τους. Οι αντρες αντίστοιχα είναι αδαείς γιατί νομίζουν πως είναι ασφαλείς και οδηγάρες αλλά στην πραγματικότητα είναι δημόσιοι κίνδυνοι για τον εαυτό τους και για τους γύρω τους. Ευτυχώς πάντως που υπάρχει και το PSClub...τυχεροί όσοι εμπλέκονται σε τέτοια εγχειρήματα...κι ας έχουμε δρόμο ακόμα! Wink
pygolabida - Τετ 22 Ιούν 2005, 22:26:34
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
.....Και ναι οι γυναίκες ειναι ανασφαλείς γιατί αυτό τους βγαίνει από την φύση τους. Οι αντρες αντίστοιχα είναι αδαείς γιατί νομίζουν πως είναι ασφαλείς και οδηγάρες αλλά στην πραγματικότητα είναι δημόσιοι κίνδυνοι για τον εαυτό τους και για τους γύρω τους.....

Συμφωνώ, κάτι παρόμοιο ήθελα να πω πιο πάνω αλλά βγήκε άλλα αντ' άλλων όπως συνήθως... Confused Shocked

Arrow Άσχετο......παρακολουθώντας γενικότερα τα posts σου μπορώ να πω ότι έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από την ορθογραφία σου Exclamation Exclamation Thumb right
Baphomet - Τετ 22 Ιούν 2005, 22:53:02
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Baphomet έγραψε:
.....Και ναι οι γυναίκες ειναι ανασφαλείς γιατί αυτό τους βγαίνει από την φύση τους. Οι αντρες αντίστοιχα είναι αδαείς γιατί νομίζουν πως είναι ασφαλείς και οδηγάρες αλλά στην πραγματικότητα είναι δημόσιοι κίνδυνοι για τον εαυτό τους και για τους γύρω τους.....

Συμφωνώ, κάτι παρόμοιο ήθελα να πω πιο πάνω αλλά βγήκε άλλα αντ' άλλων όπως συνήθως... Confused Shocked

Arrow Άσχετο......παρακολουθώντας γενικότερα τα posts σου μπορώ να πω ότι έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί από την ορθογραφία σου Exclamation Exclamation Thumb right

έχω ένα κόλλημα με την ορθογραφία... Laughing
LuNa - Παρ 24 Ιούν 2005, 08:44:05
Θέμα δημοσίευσης:
Και ΝΑΙ!!!
Μπορούμε πλέον να είμαστε ακόμα πιο περήφανες ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΕΣ μιας που η κυρία Σταθάκη με το 206 της λίανισε τον Οικονόμου με το C2 του!!!

όταν λοιπόν κάποιος πατέρας (λέγε με Σταθάκη) φροντίζει η κόρη να έχει σωστή ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ η κόρη μπορεί να είναι ισάξια οδηγός με κάθε άντρα!
Εκστασιάστηκα!!!! Ήταν απίθανα!!!!

Worthy 103 .... Ms STATHAKI Christina - Ms SABANIKOU Jane .... PEUGEOT 206

Δε θέλω ΚΑΝ να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τα σχόλια που άκουγα από πίσω από μια.... αντροπαρέα Evil
Η ντροπή που ένοιωσαν όταν μια γυναίκα... κέρδισε τον άντρα οδηγό, είναι από μόνη της η καλύτερη τιμωρία για το μεγάλο στόμα τους και την αλαζονεία τους!
kanelj - Παρ 24 Ιούν 2005, 08:57:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αμεσως οι γυναικες να πεταχτουν μπροστα!! Razz
Βρε συ λογικο ηταν να νικησει,αφου οδηγουσε 206 Exclamation Cool
Βεβαια αν οδηγουσε αντρας τοτε η διαφορα θα ηταν μεγαλυτερη!Απλα τωρα που ηταν γυναικα...μας εκανε να νομιζουμε οτι υπηρχε κοντρα Exclamation Laughing

(μην βαρεσετε ολες μαζι,μια μια!!!Πλακα κανω!)
Stalitsa - Παρ 24 Ιούν 2005, 11:23:37
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Και ΝΑΙ!!!
Μπορούμε πλέον να είμαστε ακόμα πιο περήφανες ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΕΣ μιας που η κυρία Σταθάκη με το 206 της λίανισε τον Οικονόμου με το C2 του!!!

όταν λοιπόν κάποιος πατέρας (λέγε με Σταθάκη) φροντίζει η κόρη να έχει σωστή ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ η κόρη μπορεί να είναι ισάξια οδηγός με κάθε άντρα!
Εκστασιάστηκα!!!! Ήταν απίθανα!!!!

Worthy 103 .... Ms STATHAKI Christina - Ms SABANIKOU Jane .... PEUGEOT 206

Δε θέλω ΚΑΝ να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τα σχόλια που άκουγα από πίσω από μια.... αντροπαρέα Evil
Η ντροπή που ένοιωσαν όταν μια γυναίκα... κέρδισε τον άντρα οδηγό, είναι από μόνη της η καλύτερη τιμωρία για το μεγάλο στόμα τους και την αλαζονεία τους!

Πές τα Χρυσόστομη....Clapping
ΣΥΜΦΩΝΩ Α Π Ο Λ Υ Τ Α μαζί σου...

Ήταν ΤΕΛΕΙΑ,ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ,ΥΠΕΡΟΧΑ εχθές...(και με την νίκη της κοπέλας χάρηκα ακόμα πιο πολύ) Yahoo!
Divim - Παρ 24 Ιούν 2005, 11:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
Χαίρομαι που οι γυναίκες του club χάρηκαν με την επίδοση της Χ. Σταθάκη. Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση αφού πρώτα πω ότι θα' θελα να βλέπω περισσότερες γυναίκες κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να συγχαρώ την Σταθάκη για την προσπάθεια της (άντε ακολουθήστε την Very happy Very happy ).

Παρακολουθώ την πορεία της εδώ και χρόνια, ξεκίνησε από cart πριν από 10 χρόνια περίπου και από τότε αγωνίζεται (σχεδόν) συνεχώς, έχοντας στο πλάι της τον κ.Σταθάκη που το όνομα του και μόνο είναι υποστήριξη. Ένας αγωνιζόμενος με τόσα χρόνια εμπειρίας και αυτή την υποστήριξη (μια και ποτέ δεν είχε έλλειψη σε σπόνσορες απ' ότι έχω προσέξει) που παρουσιάζει αυτά τα αποτελέσματα νομίζω πως δεν τον χαρακτηρίζει το πηγαίο οδηγηκό ταλέντο Confused

Πάντως είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα τόσες συμμετοχές σε αγώνες με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα είναι επιτυχία.
pygolabida - Παρ 24 Ιούν 2005, 11:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
Divim έγραψε:
....δεν τον χαρακτηρίζει το πηγαίο οδηγικό ταλέντο.

Συμφωνώ, αλλά το ίδιο ισχύει για όλους (τουλάχιστον ένα 99,9%) Wink
eve - Σαβ 25 Ιούν 2005, 19:46:49
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
...η κυρία Σταθάκη με το 206 της λίανισε τον Οικονόμου με το C2 του!!!

Worthy Clapping Thumb Left
manosm3 - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 19:34:42
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

Παρόλο που όλες μας οδηγούμε, έχει τύχει σε πολλές περιπτώσεις να είμαστε συνοδηγοί με άντρα στο τιμόνι...και είναι πολλά τα περιστατικά που νομίζουν ότι στην πεταλιέρα υπάρχει μόνο δεξί πετάλι και ότι ο δρόμος είναι πίστα F1 και η σαμπάνια περιμένει στο τέλος τον "νικητή", η ακόμα παιχνίδι στο pc όπου όσες πιό πολλές προσπεράσεις κάνεις τόσους πόντους μαζεύεις κτλ κτλ κτλ...

Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σ΄αυτό το θέμα, καθώς & εγώ δεν είμαι fan της μουρμούρας όταν ο άλλος οδηγεί, αλλά τη στιγμή στην καλύτερη περίπτωση θα σου βγεί το ταξίδι ξυνό, (σε κάποια άλλη περίπτωση θα σου βγεί κάτι άλλο Puke right ) για να μήν φτάσω και στη χειρότερη......

Ναι το παραδεχομαι, οι αντρες τρεχουμε ΑΛΛΑ, οι γυναικες οταν οδηγουν στην αριστερη λωριδα και πανε σαν να ειναι με το καροτσι στη λαϊκη τι γινεται; Οταν πανε με εκνευριστικα μικρη ταχυτητα, ακουνε Κοκκινου τερμα και χορευουν, αδιαφορουν για τους αλλους οδηγους και βριζουν εμας που καθομαστε διπλα τους; Εγω καλοι μου ανθρωποι τι σας φταιω; Την μανταμ διπλα βριστε! Συν το ο,τι μου προκαλει νευρικο κλονισμο αυτη η "οδηγηση"! Ουτε εγω ειμαι fan της μουρμουρας.... ειμαι Fan του μπινελικιου!!!!

Υ/Γ: Δεν εχω διαβασει ολο το τοπικ και ζητω συγνωμη αν κατι παρομοιο εχει ξαναγραφτει!
Stalitsa - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 20:00:19
Θέμα δημοσίευσης:
Όσες γυναίκες έχεις δεί να οδηγούν,οδηγούν ετσί;;;;
vinman - Παρ 08 Ιούλ 2005, 06:01:42
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:

Μαλλον δεν εχει δει την Γιαννα (pygolabida) να οδηγει....που ομολογουμενως το παει εκπληκτικα το αυτοκινητο... Wink Wink
(sorry που δεν εκθειαζω και τις υπολοιπες γυναικες-οδηγους του club αλλα δεν τις εχω δει να οδηγουν,αν και φανταζομαι οτι θα τα πηγαινουν μια χαρα... Wink )
scrat - Παρ 08 Ιούλ 2005, 11:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
Η αλήθεια είναι ότι αρκετές αισθάνονται μια κάποια ανάταση όταν οδηγούν... του στιλ "πάρτε τα άντρες, τι νομίζατε, κι εγώ μπορώ να κάνω ό,τι κάνετε και μάλιστα καλύτερα από εσάς", το οποίο το συνδέω με μια αρκετά γαϊδουρινή συμπεριφορά στο δρόμο και επιθετικότητα έτοιμη να εκφραστεί.
Πριν από λίγες ημέρες έφαγα ένα κ*λοδάχτυλο στην ψύχρα από μια κοπέλα επειδή νόμισε ότι της έκλεισα το δρόμο (ενώ αυτή πήγαινε πλάγια στη στροφή)... εντυπωσιάστηκα από το μηδενικό χρόνο αντίδρασής της, από τη στιγμή της κόρνας μέχρι να υψωθεί το χέρι έξω από το παράθυρο δεν πέρασε ούτε ένα δευτερόλεπτο. Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση ανεξαρτήτως φύλου

PS (Peugeot Sport Razz ) δε μιλάω για τις κοπέλες του club, απλά είδα ότι η συζήτηση πήρε μια γενικότερη τροπή Smile
manosm3 - Παρ 08 Ιούλ 2005, 12:23:34
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:

Ως επι το πλειστον!!! Εχω δει και γυναικες που οδηγουνπολυ καλυτερα απο αντρες και συνετοτερα απο αυτες που περιεγραψα!
Αλλα, πιστεψε με, κυκλοφορω πολυ στους δρομους και οι περισσοτερες ειναι ετσι! Δεν λεω τιποτα για εσας που δεν ξερω πως οδηγειτε προς Θεου!!!
Αντιδρασεις που πειργραφονται παραπανω ειναι παρα πολυ συνηθισμενες και μαλιστα καποιες βριζουν πολυ ασχημα που υποτιθεται οτι οι γυναικες ειναι πιο ευγενικες!
SnakeMJK - Παρ 08 Ιούλ 2005, 13:06:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ας μπω κ εγώ στο θέμα..

Εχώ δει πολλές γυναίκες να οδηγούν καλύτερα από άντρα.
Έχω δει πάρα πολλές γυναίκες να μην πλησιάζουν ούτε καν τον όρο "φυσιολογική οδήγηση" (εκνευριστηκά αργά στην αριστερή λωρίδα, κοκκάλωμα του αυτοκινήτου σε κάθε στενό, άσχετα αν έχει προτεραιότητα, ο μοχλός του φλας βρίσκεται σε άλλο παράλληλο σύμπαν κλπ).
Έχω δει λίγες γυναίκες να πηγαίνουν απολύτως φυσιολογικά και ακόμα πιο λίγες να πηγαίνουν ελαφρώς σβέλτα.
ΑΛΛΑ δεν έχω δει καμία να πηγαίνει γρήγορα.
Alexandra - Παρ 08 Ιούλ 2005, 13:30:05
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
δεν έχω δει καμία να πηγαίνει γρήγορα

Αφου δεν εχεις δει ακομα εμενα γι αυτο...! Razz Razz Razz
Alexandra - Παρ 08 Ιούλ 2005, 13:31:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ μπερδευτηκα με την παραθεση και τις εντολες!
Οποιος καταλαβε, καταλαβε! Laughing
SnakeMJK - Παρ 08 Ιούλ 2005, 13:35:26
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό να το πάρω σαν πρό(σ)κληση όταν ξανανέβω Βόλο; Very happy

Ελπίζω τον Σεπτέμβρη στο δοκιμαστικό μας να έχουμε και θυληκές παρουσίες για να αποδείξουν το αντίθετο!
Alexandra - Παρ 08 Ιούλ 2005, 13:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως θες παρτο...! Οχι με το δικο μου pug αλλα με του pugakia206 που ειναι σαφως καλυτερο απ το δικο μου και οσα μου εμαθε και βλεποντας, βελτιωθηκα αρκετα αλλα χωρις υπερβολες...! Wink
underage - Παρ 08 Ιούλ 2005, 22:31:22
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν οδήγαγα το ρόβερ με το "Ν" στο πίσω τζάμι, πρόβλημα αντιμετώπιζα με γυναίκες οδηγούς. π.χ θα κορνάρανε, θα βρίζανε, θα κοροϊδεύανε Crying or Very sad

...και δυστυχώς έχω ακούσει γνωστή μου, οδηγός σε αγροτικό φορτηγάκι από τα 15 της, να λεει ότι αν πετύχει κοπέλα με "Ν" στο αυτοκίνητο κολλάει από πίσω της κορνάρει, ανάβει φώτα και προσπαθεί να την αγχώσει για να "σπάσει" πλάκα Twisted evil Twisted evil Twisted evil
manosm3 - Παρ 08 Ιούλ 2005, 23:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα παντως που ανεβαινα με κατι φιλους την Πεντελη με τα ποδηλατα, μια γυναικα σταματησε και μας ρωτησε αν θελουμε τιποτα κι αν ειμαστε καλα! Ολοι οι αλλοι μας κοιτουσαν -ειδικα οταν ειχαμε σταματησει- σαν να καναμε γυμνισμο!
Κι ενας αντρας, οχι ομως οδηγος αλλα αναβατης!
pygolabida - Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
.....καινούργιο θέμα......Razz

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.....βρίσκονται παντού.....μας δελεάζουν (δυστυχώς) και πολλοί ενδίδουν (ακόμα πιό δυστυχώς)...

Αναφέρομαι στις μαιμούδες τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά κτλ που κυκλοφορούν γενικα....

Ειδικά με αυτές τις τσάντες....αρχίσανε με τις luis vuitton και επεκταθήκανε σε όλες σχεδόν τις μάρκες....μέχρι και Dior φέρανε!

Δέν ξέρω τι άποψη έχετε πάνω σε αυτό το θέμα πάντως το θεωρώ αστείο να κυκλοφορεί όλος ο κόσμος με τέτοια προιόντα......
miss pug - Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω μαζι σου δινω τα ωραια μου λεφτακια που με κοπο βγαζω για αυθεντικα ρολογακια (gucci) και γυαλια (dior) και βλεπω δεξια και αριστερα να τα φορανε και να τα πουλανε στη λαικη...Αισχος
SnakeMJK - Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:47:04
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
.....καινούργιο θέμα......Razz

Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.....βρίσκονται παντού.....μας δελεάζουν (δυστυχώς) και πολλοί ενδίδουν (ακόμα πιό δυστυχώς)...

Αναφέρομαι στις μαιμούδες τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά κτλ που κυκλοφορούν γενικα....

Ειδικά με αυτές τις τσάντες....αρχίσανε με τις luis vuitton και επεκταθήκανε σε όλες σχεδόν τις μάρκες....μέχρι και Dior φέρανε!

Δέν ξέρω τι άποψη έχετε πάνω σε αυτό το θέμα πάντως το θεωρώ αστείο να κυκλοφορεί όλος ο κόσμος με τέτοια προιόντα......

Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Πάρε ότι πραγματικά σου αρέσει.

Μην γίνεσαι fashion victim.

Μια φιλική προσφορά του MJK Very happy
Stalitsa - Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:54:27
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας κορίτσια!!Αν και δεν είμαι πολύ της μάρκας(αγοράζω ότι μου αρέσει και πιστέυω ότι μου πάει),όταν αποφασίζω να πάρω κάτι που είναι μάρκας πάντα το χρυσοπληρώνω και παίρνω την μάρκα και ΠΟΤΕ την μαιμού!!!Προτιμώ να πάρω παπούτσια FILA ή ΝΙΚΕ και όχι FLAG ή ΜΙΚΕ(το θεωρώ γυφτιά)!!Αν πάλι βάλω κάτι στο μάτι και δεν με παίρνει οικονομικά να πάρω την μάρκα που μου αρέσει..δεν αγοράζω τίποτα,μαζέυω λεφτά και στο τέλος αγοράζω την πολυπόθητη (γνήσια)μάρκα που έιχα βάλει εξαρχής στο μάτι!!! Wink
pygolabida - Παρ 15 Ιούλ 2005, 13:28:51
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Πάρε ότι πραγματικά σου αρέσει.

Μην γίνεσαι fashion victim.

Μια φιλική προσφορά του MJK Very happy

Thumb right Σωστός.... αλλά καλύτερα fashion victim παρά immitation fashion victim. Άν δέν θές να τα διαθέσεις, υπάρχουν εξίσου καλά κομμάτια σε όλες τις τιμες!!!

Μερικά πράγματα είναι ιερά, πώς να το κάνουμε..... Wink

PS: thanx για την φιλική προσφορά.... Smile
LuNa - Παρ 15 Ιούλ 2005, 14:05:13
Θέμα δημοσίευσης:
σόρρυ που δε θα απαντήσω στο θέμα που έβαλε η Γιάννα αλλά θα βάλω ένα άλλο....
Μήπως θα ενδιαφερόσασταν για ένα γυναικείο mini cup στα κάρτ?
Βέβαια η Αιμιλία είναι πλήρως εκπαιδευμένη και θα μας πάρει τα στριγκάκια (sic αντί των σώβρακων) αλλά για σκεφτείτε το...
για το χαβαλέ μας Wink
manosm3 - Παρ 15 Ιούλ 2005, 14:18:08
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Βέβαια η Αιμιλία είναι πλήρως εκπαιδευμένη και θα μας πάρει τα στριγκάκια (sic αντί των σώβρακων) αλλά για σκεφτείτε το...
για το χαβαλέ μας Wink

Κυρια Αναστασια ντροπη! Πως μιλατε για στριγκακια μπροστα σε τοσο μεγαλο ανδρικο πληθυσμο; Tease Beer
Stalitsa - Παρ 15 Ιούλ 2005, 14:56:17
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
για το χαβαλέ μας Wink

χαχαχαχαχαχαχχα!!!! Laughing Laughing
Ε όχι και έτσι...Εγώ είμαι μέσα πάντως!!Χαβαλές να γίνεται και εγώ μέσα...Συμφωνώ μαζί σου Αναστασία...Κορίτσια σκεφτείτε το!!! Wink
pygolabida - Παρ 15 Ιούλ 2005, 19:14:16
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
......και θα μας πάρει τα στριγκάκια

Άν τα στρινγκάκια είναι αυθεντικά PSClub.gr (με βούλα) θα το σκεφτώ σοβαρά........
Bluewinter - Σαβ 16 Ιούλ 2005, 00:28:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μέσα!! Έπαθλο δεν είπατε αλλα τελος πάντων.. έχω και προπόνηση αυριο! Wink Wink

Τώρα που το σκέφτομαι αν οργανωθούμε μπορούμε να κάνουμε και ένα ομαδικό Mini πρωταθληματακι.
Δηλαδή ομάδα θα είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι που θα συμψηφίζουν την βαθμολογία τους. Έτσι θα έχει και χαβαλέ!! Exclamation Τι λέτε?
Baphomet - Σαβ 16 Ιούλ 2005, 17:51:12
Θέμα δημοσίευσης:
Bluewinter έγραψε:
Μέσα!! Έπαθλο δεν είπατε αλλα τελος πάντων.. έχω και προπόνηση αυριο! Wink Wink

Τώρα που το σκέφτομαι αν οργανωθούμε μπορούμε να κάνουμε και ένα ομαδικό Mini πρωταθληματακι.
Δηλαδή ομάδα θα είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι που θα συμψηφίζουν την βαθμολογία τους. Έτσι θα έχει και χαβαλέ!! Exclamation Τι λέτε?

Έχουμε συζητήσει με τον Νίκο στην Παλλήνη το ενδεχόμενο... σκυταλοδρομίας!!! Θα δούμε στο μέλλον! Wink
Stalitsa - Σαβ 16 Ιούλ 2005, 17:52:26
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί όχι;;!!!Αν και δύσκολα (αν εννοείς αυτό)θα συμψηφίζετε ο χρόνος ενός αγοριού με ενός κοριτσιού...Ας ξεκινήσουμε εμείς οι λιονταρίνες για χαβαλέ και βλέπουμε...!!! Wink
Bluewinter - Σαβ 16 Ιούλ 2005, 20:47:50
Θέμα δημοσίευσης:
Κάτι τέτοιο έλεγα Πέτρο, κάτι ομαδικό..
underage - Δευ 18 Ιούλ 2005, 00:33:27
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Τώρα με κάνετε και ζηλεύω, γιατί αν αποπειραθώ να λάβω κι εγώ μέρος - πράγμα που το θέλω πολύ - θα πρέπει να διοργανωθεί αμέσως μετά την λήξη του mini cup στα καρτ καινούργιος αγώνας με τα peugeot μας για να φτάσουμε γρήγορα στο ΙΑΣΩ Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Bluewinter - Δευ 18 Ιούλ 2005, 01:29:40
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε σύ Razz για φαντάσου όμως αργότερα οτι το μωρό θα είναι
το πρώτο junior driver του psclub Yahoo! ε???? Φανταστική μανούλα!!!!
Stalitsa - Δευ 18 Ιούλ 2005, 02:54:29
Θέμα δημοσίευσης:
Σοφία μου είμαστε στην αρχή ακόμα και αν όλα πάνε καλά και καθιερωθεί και για μας τις γυναίκες θα έχεις πολλέεεες ευκαιρίες να συμμετάσχεις!!
Ας έρθει με το καλό η κοράκλα και απο mini cup στα κάρτ όσα θές!!! Wink
shark_zak - Δευ 18 Ιούλ 2005, 06:32:56
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
για το χαβαλέ μας Wink

πολυ καλη ιδεα.... Thumb right

Baphomet έγραψε:

Έχουμε συζητήσει με τον Νίκο στην Παλλήνη το ενδεχόμενο... σκυταλοδρομίας!!! Θα δούμε στο μέλλον!

παρα πολυ καλη ιδεα... Thumb right Silly Thumb right
christhehealer - Δευ 18 Ιούλ 2005, 11:03:31
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Έχουμε συζητήσει με τον Νίκο στην Παλλήνη το ενδεχόμενο... σκυταλοδρομίας!!! Θα δούμε στο μέλλον!

Oμοφυλόφυλα ζευγάρια μπορούν να συμμετάσχουν στο μίνι πρωτάθλημα ζευγαριών? Devil
shark_zak - Δευ 18 Ιούλ 2005, 11:15:45
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
shark_zak έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Oμοφυλόφυλα ζευγάρια μπορούν να συμμετάσχουν στο μίνι πρωτάθλημα ζευγαριών? Devil

εγώ σκέφτηκα κάτι καλύτερο, να καλέσουμε την κύρια η μάλλον κύριο με το ροζ cc από Θεσσαλονίκη.... Idea Silly
crusader - Δευ 18 Ιούλ 2005, 11:23:18
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Μα φυσικά... θα δώσουν μια φρεσκάδα, έναν άλλο αέρα έτσι χαριτωμένα που θα είναι....

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑΑΑΑΑ!!!
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥΥΥΥΥΥ!!!
MEMsound - Δευ 18 Ιούλ 2005, 11:28:22
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
shark_zak έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Χρήστο...
Μήπως γνώρισες κανέναν εκεί που πήγες όταν έφυγες από το πάρτυ μου...????
χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing

(όλο απορίες είμαι...) Silly Tease
SnakeMJK - Δευ 18 Ιούλ 2005, 11:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί μωρή τρελή; Ξεσαλώστε τσαούσεςςςς Razz Razz Razz Razz Razz
Baphomet - Δευ 18 Ιούλ 2005, 12:45:21
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Γιατί μωρή τρελή; Ξεσαλώστε τσαούσεςςςς Razz Razz Razz Razz Razz

Λυσσάξτε λέμε καλέ...όχι ξεσαλώστε! Cool
christhehealer - Δευ 18 Ιούλ 2005, 13:09:13
Θέμα δημοσίευσης:
Future Looser No1 aka crusader έγραψε:
Μα φυσικά... θα δώσουν μια φρεσκάδα, έναν άλλο αέρα έτσι χαριτωμένα που θα είναι....

Nα δείτε τι χαριτωμένα θα σας πάρουμε το πρωτάθλημα... Kαι πηγαίντε μετά να βρείτε την άλλη στας Eυρώπας να αποδείξετε ότι δεν είναι έτσι κι ότι υπήρχε παράγκα στο πρωτάθλημα ζευγαριών... Tease

Future Looser No2 aka Mανθούκος έγραψε:
Χρήστο...
Μήπως γνώρισες κανέναν εκεί που πήγες όταν έφυγες από το πάρτυ μου...????
χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing

Eίδα ένα "ενδιαφέρον" στο πάρτυ, την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες να φύγει, [o UnderTaker να τα βλέπει αυτά που δεν ήρθε]. Aλλά μες την νύχτα να τρέχω να την ρωτήσω αν κάνει cart και τι χρόνους έχει, θα με πέρναγε για τελείως νούμερο. Γι' αυτό από την επόμενη να προσθέτουμε στην ανακοίνωση "Όσες ελεύθερες είναι διαθέσιμες παρακαλούνται να προσέρχονται στο πάρτυ με γυρολόγιο από την kartland"

Bέβαια τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι πολύ καλή ιδέα αυτή με τσαδερφές... Γιατί άμα έρθω με κάνα Mάκη, θα κάνει μπαμ από μακρυά η παράγκα και θα μας κόψει η Aγωνιστική Eπιτροπή...

Πρέπει να βρω κάτι άλλο...
Aυτή που έτρεχε στο Acropolis με το 206, ξέρουμε αν είναι ελεύθερη; Devil Devil
underage - Δευ 18 Ιούλ 2005, 21:23:53
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
christhehealer έγραψε:

εγώ σκέφτηκα κάτι καλύτερο, να καλέσουμε την κύρια η μάλλον κύριο με το ροζ cc από Θεσσαλονίκη.... Idea Silly

Να μην γινόμαστε ρατσιστές Sad Sad
Τρώνε που τρώνε την κατακραυγή από την εκκλησία (παρόλο που αυτοί κάνανε χειρότερα) ας μην τους κοροϊδεύουμε κι εμείς Wink Wink Wink
christhehealer - Παρ 29 Ιούλ 2005, 11:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
Kατόπιν διαλόγου μεταξύ των εμπλεκομένων μερών [Δ.Σ. - θυλική πτέρυγα του club - MODTeam] αποφασίστηκε το παρόν topic να ξεκλειδωθεί.

Άσχετα post που μπορεί να γίνουν αφορμή για αντεκλείσεις μεταξύ μελών [εννοείται μεταξύ αντρών-γυναικών], θα παίρνουν την άγουσα προς τον κάλαθο των αχρήστων.

Eυχαριστούμε εκ των προτέρων, για την συνεργασία.

Eκ της MOD-Team
christhehealer

pygolabida - Σαβ 30 Ιούλ 2005, 02:59:29
Θέμα δημοσίευσης:
Διευκρινίζω ότι το site είναι λίγο στα down του αυτό το διάστημα καθώς πολλές από τις λιονταρίνες είναι ήδη σε διακοπές....μετά τον Αύγουστο θα επανέλθουμε με 1ο θέμα (πιθανόν) πού πήγαμε διακοπές & πώς τα περάσαμε, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι βέβαια....έτσι για να πάρουμε μιά γεύση & εμείς που θα καλοκαιριάσουμε στην πρωτεύουσα.... Crying or Very sad
UnderTaker - Δευ 01 Αύγ 2005, 11:43:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ μπορώ να γράφω εδώ ή θα το ξανακλειδώσετε...? Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Αν δε γράφω ούτε εγώ, θα κλείσει από μόνο του το topic, αφού δε μιλάει κανείς... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Touristas - Δευ 01 Αύγ 2005, 12:20:03
Θέμα δημοσίευσης:
Είπαμε τα αγοράκια δεν θα γράφουν εδώ εκτός αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος Wink
UnderTaker - Δευ 01 Αύγ 2005, 12:22:25
Θέμα δημοσίευσης:
Κατάλαβα.... Το κουβαδάκι μου και σε άλλη παραλία... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
CHRYSAF.206GTI - Τρι 02 Αύγ 2005, 14:30:26
Θέμα δημοσίευσης:
ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΕς!! Laughing Laughing επειδή εχω να μπω πολύ καιρό κ αν δεν γίνονται οι συναντήσεις μας λόγω διακοπών να κανονίσουμε ενα καφεδάκι την πέμπτη??? Wink Wink Thumb Left
pygolabida - Τρι 02 Αύγ 2005, 18:30:53
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΕς!! Laughing Laughing επειδή εχω να μπω πολύ καιρό κ αν δεν γίνονται οι συναντήσεις μας λόγω διακοπών να κανονίσουμε ενα καφεδάκι την πέμπτη??? Wink Wink Thumb Left

Χρυσαφούλα μου νομίζω ότι μόνο εγώ & η Stalitsa έχουμε μείνει Αθήνα....πάντως συνάντηση λιονταρίνων είναι μέσα στα σχέδια, ίσως & καρτ....θα σε ειδοποιήσουμε στα σίγουρα Exclamation
underage - Τρι 02 Αύγ 2005, 21:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
Κούκλες είμαι κι εγώ εδώ, αν κανονίσετε τίποτα, ειδοποιήστε και μένα, η Αιμιλία έχει το τηλέφωνό μου.

Λόγω αφόρητης ζέστης δεν έχω και πολλά κουράγια να ασχολούμε με τον υπολογιστή. δηλαδή δεν έχω κουράγιο να ασχολούμε με τίποτα Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
CHRYSAF.206GTI - Τετ 03 Αύγ 2005, 13:35:20
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Κούκλες είμαι κι εγώ εδώ, αν κανονίσετε τίποτα, ειδοποιήστε και μένα, η Αιμιλία έχει το τηλέφωνό μου.

Λόγω αφόρητης ζέστης δεν έχω και πολλά κουράγια να ασχολούμε με τον υπολογιστή. δηλαδή δεν έχω κουράγιο να ασχολούμε με τίποτα Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Laughing Laughing Laughing xa!!xa!! και εγω μια απο τα ίδια ειμαι σοφάκι Wink
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ???? :idea:
miss pug - Κυρ 07 Αύγ 2005, 19:33:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα λιονταρινες ελπιζω να περνατε ωραια στις διακοπες σας,ωσες ειστε..Εμεις οι εδω το βρισκω ωραια ιδεα να συναντηθουμε μεσα στην εβδομαδα,μην χανομαστε,να τα πουμε να κανονησουμε και κατι για να αποχαιρετησουμε το καλοκαιρι,ε τι λετε?ενα beach party ισως?
crusader - Δευ 08 Αύγ 2005, 09:11:12
Θέμα δημοσίευσης:
Beach Party?? Καλή ιδέα!

Αν σκέφτεστε για βράδυ πάντως με φωτιές κτλ. θα πρέπει να βρείτε κάποιο αρκετά απόμερο μέρος.
2 φορές που ήμουνα σε κάτι ανάλογο ήρθε πυροσβεστική, αστυνομία και δεν συμμαζεύεται και μας ανάγκασαν να σβήσουμε τις φωτιές... μείναν και τα μισά κοψίδια άψητα.. Mad
shark_zak - Δευ 08 Αύγ 2005, 09:20:03
Θέμα δημοσίευσης:
θα μπορούμε να συμμετέχουμε και εμείς η είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση... Question
underage - Τρι 09 Αύγ 2005, 22:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αν είναι για beach party, σωστό είναι να γίνει για όλα τα μέλη που έχουν απομείνει στην Αθήνα και όχι να το κάνουμε μόνες μας. Άλλωστε μοναχός του κανείς ούτε στον παράδεισο

Εκτός αυτό εγώ είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθώ μόνη μου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad και λίγο ριψοκίνδυνο αφού περιμένω την άφιξη της μπέμπας από στιγμή σε στιγμή Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
pygolabida - Τετ 10 Αύγ 2005, 11:44:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ετοιμάζεται κάτι για τελευταία Παρασκευή του μήνα....είμαστε στο ψάξιμο κατάλληλης παραλίας & η ανακοίνωση θα βγεί την άλλη εβδομάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων......
LuNa - Παρ 12 Αύγ 2005, 09:02:34
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή εγώ λείπω σε διακοπές διαρκείας και δεν μπαίνω και τόσο συχνά (είχα να μπω δυο βδομάδες περίπου Embarassed ) Γιάννα περιμένω ενημέρωση με sms!! Very happy
Touristas - Παρ 12 Αύγ 2005, 10:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
LuNa έγραψε:

Είπαμε αν δεν υπάρχει λόγος τα αγοράκια να μην γράφουν εδώ
Όπως λες κι εσύ άσχετο οπότε διαγράφεται
pygolabida - Τετ 17 Αύγ 2005, 23:47:25
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Επειδή εγώ λείπω σε διακοπές διαρκείας και δεν μπαίνω και τόσο συχνά (είχα να μπω δυο βδομάδες περίπου Embarassed ) Γιάννα περιμένω ενημέρωση με sms!! Very happy

Εννοείται!!!

Κορίτσια, βγήκε & η ανακοίνωση για το πάρτυ εδώ
COOL ALEXIS - Πεμ 25 Αύγ 2005, 12:46:26
Θέμα δημοσίευσης: Οι Λιονταρίνες Αυξήθηκαν
Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω πως οι Λιονταρίνες του Club αυξήθηκαν κατά ένα μικροσκοπικό αλλά πάρα πάρα πάρα πολύ γλυκό μέλος Exclamation Exclamation Exclamation

Μιλάω βεβαίως για την πανέμορφη Κόρη της Σοφίας και του Μπάμπη η οποία έσκασε μύτη στις 23 και ώρα 16:55 Exclamation Exclamation Exclamation

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 25 Αύγ 2005, 13:11:29
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε επιτέλους!
Να σας ζήσει Σοφία/Μπάμπη.!!! Multi color Thumbs Up
pygolabida - Πεμ 25 Αύγ 2005, 13:26:57
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!
UnderTaker - Πεμ 25 Αύγ 2005, 13:43:59
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ!!! ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ!!!!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ
Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!Yahoo!

Underage, βγάλε πολλές φωτογραφίες! Προσπάθησε να αποθανατίσεις αυτήν την γλυκιά αθωότητα και το αθώο χαμόγελο, γιατί φεύγει γρήγορα!
Δεν αργεί η εποχή που θα κυκλοφορεί με σκουλαρίκια στα αυτιά, τη μύτη και τον αφαλό [δεν μπορώ τα σίδερα.... Confused ]
και θα σου κουβαλάει τους λοιμούτσους γκόμενους στο σπίτι που θα τους βλέπεις και θα έρχονται
τα εγκεφαλικά το ένα πίσω από το άλλο...
RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl

Και θα της πάρεις και μηχανή.... TeaseTeaseTeaseTeaseTease

Πω, πω, σα να το βλέπω είναι:
"Μάνα, θα αργήσω..."
"Που πας; Πάλι φεύγεις; Με ποιον είσαι; Τι ώρα θα γυρίσεις; Και πώς είσαι έτσι; Φούστα είναι αυτή; Που είναι η υπόλοιπη; Πήγαινε να αλλάξεις...!"
Ha HaHa HaHa HaHa HaHa HaHa HaHa HaHa Ha
Ha HaHa HaHa HaHa HaHa HaHa HaHa HaHa Ha

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙ!!!!!!!!

Υ.Γ. Underage, δεν υπάρχει πιο γλυκιά γκρίνια από εκείνη της κυοφορούσας γυναίκας! Θα μου λείψει!!!!!
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Υ.Γ.2 Ανοίξτε ένα τόπικ για το ευτυχές γεγονός και μεταφέρτε τα όλα αυτά εκεί!
Γιατί εδώ εγώ είμαι banned... Laughing Laughing Laughing Laughing
Υ.Γ.3 Είναι τα πρώτα γεννητούρια του club; Question Question Question Question
Stalitsa - Πεμ 25 Αύγ 2005, 14:23:17
Θέμα δημοσίευσης:
Yahoo! Σοφούλα και Μπάμπη...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!
Baphomet - Πεμ 25 Αύγ 2005, 17:33:09
Θέμα δημοσίευσης:
Να σας ζήσει παιδιά και να την δείτε όπως επιθυμείτε!!! Smile colors
vinman - Πεμ 25 Αύγ 2005, 23:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
Σοφια και Μπαμπη να σας ζησει Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Ευχομαι οτι καλυτερο... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

eve - Παρ 26 Αύγ 2005, 01:08:45
Θέμα δημοσίευσης:
Nα σας ζήσει!Να την δείτε όπως επιθυμείται και να είναι υγιής πάνω απ'όλα!!!

Love Love Love Γούτσου γούτσου! Love Love Love
nickzotos - Παρ 26 Αύγ 2005, 10:29:31
Θέμα δημοσίευσης:
να σας ζησει!!!!

Υ.Γ. μην τη ζαχαρωνει κανενας γιατι ειμαι ο μικροτερος εδω περα!!!!
manosm3 - Παρ 26 Αύγ 2005, 11:11:16
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
να σας ζησει!!!!

Υ.Γ. μην τη ζαχαρωνει κανενας γιατι ειμαι ο μικροτερος εδω περα!!!!

μπουαχαχαχχαχχχα! μπουαχαχαχαχαχα! μπουαχαχαχαχα Εισαι σιγουρος; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
UnderTaker - Παρ 26 Αύγ 2005, 11:16:16
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Αρχίσαμεεεεεεεεεε......................... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
crusader - Παρ 26 Αύγ 2005, 12:32:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μπάμπη + Σοφία να σας ζήσει η κοράκλα!!! Very happy Very happy Very happy
underage - Κυρ 28 Αύγ 2005, 23:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ
Yahoo! Clapping Yahoo! Clapping Yahoo! Clapping Yahoo! Clapping Yahoo! Clapping Yahoo! Clapping Yahoo! Clapping Yahoo! Clapping
shark_zak - Δευ 29 Αύγ 2005, 09:04:35
Θέμα δημοσίευσης:
αυτα ειναι τα καλητερα νεα του καλοκαιριου....
ευχομαι τα καλητερα για το νεο μελος της οικογενειας σας αλλα φυσικα και τις δικης μας...
Exclamation Exclamation Exclamation
miss pug - Δευ 29 Αύγ 2005, 17:48:57
Θέμα δημοσίευσης:
Να σας ζησει (και να την χαιρομαστε) την μικρη λιονταρινα.Υπομονη με τα ξενυχτια και τα κλαματα παιδια...
LuNa - Τρι 30 Αύγ 2005, 09:17:41
Θέμα δημοσίευσης:
ωχ!! και δεν προλαβαμε να ετοιμάσουμε την μπεμπε κολεξιόν πιεσκλαμπτελειατζιαρ!!

Σοφάκι και Μπάμπη, περήφανη μανούλα και πατερούλη...
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ!!!!!!!!
Να το δείτε να μεγαλώνει με υγεία!!!
...... - Τρι 30 Αύγ 2005, 09:25:12
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing
ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ???
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.....
ΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...
ΜΠΟΡΩ ΜΟΛΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ???
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ "ΦΙΛΙΕΣ" ΕΤΣΙ...ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ...
[color=#e300ff]
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΥΧΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣ...
ΑΧΧΧ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ...
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ????
Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΩ ΛΙΓΟ...
20 ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ...ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΜΑΝΑ ΜΑΛΛΟΝ....
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΚΟΜΑ...
ΝΙΚΟΣ - Τρι 30 Αύγ 2005, 19:09:16
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
Laughing Laughing
ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ???
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.....
ΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...
ΜΠΟΡΩ ΜΟΛΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ???
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ "ΦΙΛΙΕΣ" ΕΤΣΙ...ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ...
[color=#e300ff]
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΥΧΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣ...
ΑΧΧΧ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ...
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ????
Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΩ ΛΙΓΟ...
20 ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ...ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΜΑΝΑ ΜΑΛΛΟΝ....
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΚΟΜΑ...

Οταν βαλεις μυαλο..........

Ρε παιδια.......ας την κανει καποιος μανα να ηρεμησουμε και εμεις Laughing Laughing Laughing

Υ.Γ.Να σας ζησει η κορη Cool
...... - Τρι 30 Αύγ 2005, 20:15:05
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχα....εεε ρε νικολακη....
απιστευτος.....
απο δω μεσα....χμμ..κανενας....
ανεβαινω προς τα πανω μαλλον...ρωτα τον Γκαλφα...
τα Τει κουοζανης....κατι εχουν...
ο Γκαλφας ειπε πως αν αντεξω χειμωνα απανω μαλλον θα μπορω να μεινω...
εχετε κι αυτην την καστανια...παναγια μου σουμελα βοηθα...υπαρχουν και οι τρυπες στα βουνα...μια χαρα...κατι μπορει να γινει...
Embarassed Embarassed
ουυυυυυυυυυυυααααα....
manosm3 - Τρι 30 Αύγ 2005, 23:19:29
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και καθυστερημενος, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ, να τη δειτε οπως θελετε, (μ' ενα γαμπρο τουβλο, πλουσιο και πιστο) επιτυχημενη, ευτυχισμενη και ΚΑΛΗ ΟΔΗΓΟ!
christhehealer - Τετ 31 Αύγ 2005, 09:45:18
Θέμα δημοσίευσης:
Mπάμπη και Σοφία να σας ζήσει η κόρη!!!!!

PS1: Eλπίζω να μην πάρει την γκρίνια της μάνας της Ha Ha Laughing Laughing Laughing Tease

PS2: Για όσους αμεριμνοαμέριμνους γαμπρούς, ας σκεφτούν σοβαρά το ό,τι θα έχουν πεθερά τη Σοφία Rotfl Rotfl Rotfl
UnderTaker - Τετ 31 Αύγ 2005, 13:49:27
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν...

Για την γκρίνια της Σοφίας, λίγα γιατί θα τα πάρω και θα γίνει χαμός...
Η συμπαθεστάτη Σοφία [δεν την έχω δει ποτέ... TeaseTeaseTeaseTease], χαίρει άφεσης αμαρτιών [γκρίνιας δηλαδή] καθότι κυοφορούσα...
Έχει το ακαταλόγιστο...
Τώρα, αν η μέχρι πρότινος κατάσταση αποδειχθεί μόνιμη, τότε ναι, έχουμε πρόβλημα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αν και εκείνο το τόπικ με τα σκυλάκια που δεν είχε πάρει είδηση περί τίνος
πρόκειται, ήταν κορυφαίο...
RotflRotflRotflRotflRotflRotfl

Και...

...αν εδώ πειράζουμε την τρεις, τέσσερις, πέντε τελείες [.....], να μου το
πείτε για να πάρω φόρα και να την χάσουμε από μέλος...

Αλλά δείχνω μια πρωτοφανή εγκράτεια και υπευθυνότητα και συγκρατώ το ασυγκράτητο πνεύμα μου... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Υ.Γ. Όταν γυρίσει ο Τουρίστας, θα με τσακίσει... Χαμός έχει γίνει στο τόπικ των λιονταρίνων, και εγώ θα την πληρώσω πάλι...
CHRYSAF.206GTI - Τετ 31 Αύγ 2005, 17:41:01
Θέμα δημοσίευσης:
χαιρετώ τις co-ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΕς και εύχομαι με βαρειά καρδιά καλο χειμώνα.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad οταν μαζευτούμε όλες αθήνα θα πούμε πως περάσαμε στις διακοπές.... Wink Wink ΣΟΦΑΚΙ ΑΝ Κ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ>>>>>>>>>> ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩς ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Thumb Left Clapping
UnderTaker - Τρι 06 Σεπ 2005, 14:49:39
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=130003#130003

Απλά για υπενθύμιση μπας και έρθει κανείς.

ΑΚΟΥΤΕ???? ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ!!!!!!! Clapping ClappingClappingClappingClappingClappingClappingClapping
pygolabida - Τετ 07 Σεπ 2005, 23:28:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή την Πέμπτη ειδικά δεν παίζει καθώς μια λιονταρίνα μας είχε ένα ατυχηματάκι (είναι με το πόδι στο γύψο) και σκοπεύω να την πάω βολτίτσα να ξεσκάσει......
crusader - Πεμ 08 Σεπ 2005, 00:20:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιά λιονταρίνα χτύπησε Question
pygolabida - Πεμ 08 Σεπ 2005, 00:27:04
Θέμα δημοσίευσης:
Η Miss Pug μας, ευτυχώς δεν είναι σπάσιμο αλλά δυστυχώς πονάει.... Sad
crusader - Πεμ 08 Σεπ 2005, 00:32:46
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικά της εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση Exclamation
vinman - Πεμ 08 Σεπ 2005, 05:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
Και απο εμενα περαστικα... Wink
LuNa - Πεμ 08 Σεπ 2005, 09:08:16
Θέμα δημοσίευσης:
ωχ!!! τι λες τώρα!!!
μπαίνει το Μαράκι online? έχει τρόπο? θα την πάρω και τηλ σήμερα φυσικά!!!

Περαστικά στο Μαράκι μας Sad
eve - Πεμ 08 Σεπ 2005, 17:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
Μαρία περαστικά,να έχεις γρήγορη ανάρωση! Love
shark_zak - Παρ 09 Σεπ 2005, 06:38:20
Θέμα δημοσίευσης:
περαστικα Μαρακι... Crying or Very sad σιδερενια... Silly
underage - Παρ 09 Σεπ 2005, 20:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

Ουπς, μετά από τα γεννητούρια έχουμε και τα δυσάρεστα Sad Sad Sad

Περαστικά και από μένα γλυκιά μου, σύντομα να μπορείς να οδηγάς Wink Wink Wink

ΥΓ. Η μπέμπα σας ευχαριστεί όλους για τις ευχές σας Razz
MEMsound - Σαβ 10 Σεπ 2005, 11:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
pygolabida έγραψε:

...Περαστικά και από μένα γλυκιά μου, σύντομα να μπορείς να οδηγάς Wink Wink Wink

Τιιι!!!?? Shocked
Δεν λυπάσαι το αμαξάκι του Stevon...
χιχιχιχιχιχιχιχιχχι Laughing Laughing Laughing
Stevon - Σαβ 10 Σεπ 2005, 11:31:05
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Shocked Shocked ......πάαααααειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι............. Rotfl W00t
underage - Σαβ 10 Σεπ 2005, 21:31:37
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Shocked Shocked ......πάαααααειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι............. Rotfl W00t

Κακίεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςς Evil Evil Evil Evil
pygolabida - Κυρ 11 Σεπ 2005, 04:50:56
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Ε, καμιά μέρα άμα έχετε φύγει με το δικό σου & στο γυρισμό διαπιστώσετε ότι λείπει του Stevon μή το ψάξετε, ξέρετε ποιός θα το έχει πάρει......άχ & δεν είχα την τύχη να ήμουν ποτέ συνοδηγός σε GTI.......ποτέ δεν είναι αργά..... Rolling eyes
miss pug - Τρι 13 Σεπ 2005, 16:58:56
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλησπερα θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για το ενδιαφερον και τις ευχες σας με συγκινησατε πραγματικα.Το ευχαριστο ειναι οτι χθες εβγαλα το γυψο(αλλα ποναει ακομα...)και μπορω επιτελους να περπατισω και οχι μονο ξανα.
MEMsound - Τρι 13 Σεπ 2005, 17:53:28
Θέμα δημοσίευσης:
miss pug έγραψε:
...και μπορω επιτελους να περπατισω και οχι μονο ξανα.

χμμμ και τι άλλο??? Question Shocked
χιχιχιχι Laughing Laughing Laughing
vinman - Τρι 13 Σεπ 2005, 17:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
miss pug έγραψε:

...να παρει και το 206 του Stevon και να αρχισει κοντριτσες με την Γιαννα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 13 Σεπ 2005, 18:17:44
Θέμα δημοσίευσης:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
miss pug - Τρι 13 Σεπ 2005, 22:21:24
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
miss pug έγραψε:

Μανθο εισαι αδιακριτος αλλα μπορω να σου απαντησω οτι με τα ποδια εκτος οτι περπαταμε και οδηγουμε μπορουμε επισης και να κλοτσαμε οπου χρειαζεται...
Harvester - Τρι 13 Σεπ 2005, 22:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
Και επίσης να παίζουμε και κουτσό όχι να τον κάνουμε Shocked Shocked Shocked
pygolabida - Τρι 13 Σεπ 2005, 23:21:36
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
MEMsound έγραψε:
miss pug έγραψε:

...να παρει και το 206 του Stevon και να αρχισει κοντριτσες με την Γιαννα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Έτσι.......για να πέφτουν τα στοιχήματα παρακαλώ.......
Touristas - Τρι 13 Σεπ 2005, 23:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Είπαμε τα αγοράκια δεν θα γράφουν εδώ εκτός αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος Wink

Όπως έχω ξαναγράψει ,το βλέπεται και από επάνω άλλωστε, λίγο την προσοχή σας μην ξεφύγουμε πάλι.
Ευχαριστώ
Smile
MEMsound - Τετ 14 Σεπ 2005, 08:34:42
Θέμα δημοσίευσης:
miss pug έγραψε:
MEMsound έγραψε:
miss pug έγραψε:

Μανθο εισαι αδιακριτος αλλα μπορω να σου απαντησω οτι με τα ποδια εκτος οτι περπαταμε και οδηγουμε μπορουμε επισης και να κλοτσαμε οπου χρειαζεται...

όπου??
πού?? Scratch Whistling Love Laughing Laughing
miss pug - Τετ 14 Σεπ 2005, 13:23:34
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
miss pug έγραψε:
MEMsound έγραψε:
miss pug έγραψε:

όπου??
πού?? Scratch Whistling Love Laughing Laughing

Οπουδηποτε χρειαζεται για να πονεσουν οι ενοχλητικοι...
miss pug - Τετ 14 Σεπ 2005, 13:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
Λιονταρινες αυριο εχει συγκεντρωση ξανα στο Dennis θα ερθετε να τα πουμε?
pygolabida - Τετ 14 Σεπ 2005, 13:49:15
Θέμα δημοσίευσης:
Άμα έρθει η Stalitsa μας θα περάσω να τη δώ... Exclamation
Stalitsa - Τετ 14 Σεπ 2005, 14:30:23
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Άμα έρθει η Stalitsa μας θα περάσω να τη δώ... Exclamation

Να περάσεις Pygolabida μου,θα είμαι και εγώ εκεί!!! Very happy
eve - Τετ 14 Σεπ 2005, 18:32:13
Θέμα δημοσίευσης:
Harvester έγραψε:
Και επίσης να παίζουμε και κουτσό όχι να τον κάνουμε Shocked Shocked Shocked

Χαχαχαχαχαχαχα Thumbs Up
eve - Τετ 14 Σεπ 2005, 18:34:12
Θέμα δημοσίευσης:
miss pug έγραψε:
Το ευχαριστο ειναι οτι χθες εβγαλα το γυψο

Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping

Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo! Yahoo!
Steve - Τετ 14 Σεπ 2005, 21:30:37
Θέμα δημοσίευσης:
miss pug έγραψε:
Kαλησπερα θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για το ενδιαφερον και τις ευχες σας με συγκινησατε πραγματικα.Το ευχαριστο ειναι οτι χθες εβγαλα το γυψο(αλλα ποναει ακομα...)και μπορω επιτελους να περπατισω και οχι μονο ξανα.

Περαστικά και σιδερένια Smile
MEMsound - Πεμ 15 Σεπ 2005, 19:57:00
Θέμα δημοσίευσης:
miss pug έγραψε:

ωχ ωχ ωχ...
τώρα θα μας πει ότι θα αρχίσει και τα μαθήματα οδήγησης....

Stevon μήπως να κρύψεις κάπου το 206??

χιχιχιχιχιχιχι Love
miss pug - Παρ 16 Σεπ 2005, 12:03:05
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
miss pug έγραψε:

ωχ ωχ ωχ...
τώρα θα μας πει ότι θα αρχίσει και τα μαθήματα οδήγησης....

Stevon μήπως να κρύψεις κάπου το 206??

χιχιχιχιχιχιχι Love

Μανθο προσφερεσαι για δασκαλος?Νομιζω θα στοιχησεις φθηνοτερα!!
MEMsound - Παρ 16 Σεπ 2005, 12:45:55
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ να δω πότε πότε έχω χρόνο για "μαθήματα" και θα σου πω... Laughing Laughing Laughing
miss pug - Παρ 16 Σεπ 2005, 14:02:01
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Χμμμ να δω πότε πότε έχω χρόνο για "μαθήματα" και θα σου πω... Laughing Laughing Laughing

Ευχαριστω για την προσφορα σου αλλα για το δικο σου αυτοκινητο δεν νοιαζεσαι?Μονο για του Stevon...
MEMsound - Παρ 16 Σεπ 2005, 14:06:40
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμμ είναι και αυτό.... Confused
εεε τότε όχι με το δικό μου!
χιχιχιχιχιχιχιχι!! Laughing Laughing
Touristas - Παρ 16 Σεπ 2005, 14:12:21
Θέμα δημοσίευσης:
Κυρ λιονταρίνε δεν νομίζεις ότι φτάνει ….
Είπαμε είναι για τα κοριτσάκια μας εδώ Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Παρ 16 Σεπ 2005, 14:20:42
Θέμα δημοσίευσης:
(τρευρίζοντας σα να μιλάω σε διοικητή στρατοπέδου:)Μαμαμμμαάλιστα κύριε Salute Bounce
manosm3 - Παρ 16 Σεπ 2005, 18:35:52
Θέμα δημοσίευσης:
Θελω να θεσω μιαν απορια: Οι gay που γραφουν; Tease Tease Tease Tease Tease Tease Tease
miss pug - Παρ 16 Σεπ 2005, 21:21:25
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
χμμμμ είναι και αυτό.... Confused
εεε τότε όχι με το δικό μου!
χιχιχιχιχιχιχιχι!! Laughing Laughing

Κε λιονταρινε οταν βρεις αυτοκινητο τα ξαναλεμε....
MEMsound - Σαβ 17 Σεπ 2005, 09:53:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι καλά περίμενε εσύ να ψάξω... Thumb Down Whistling χιχιχιχιχι

(sorry κ.Tourist...Silly )
Touristas - Σαβ 17 Σεπ 2005, 09:55:54
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing
Thumbs Up
pygolabida - Τετ 21 Σεπ 2005, 18:19:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ενημερώνω τις λιονταρίνες μας (καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο) ότι ξεκίνησαν τα σεμινάρια του εθελοντισμού για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για συντροφιά σε παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις πρίν φιλοξενηθούν από τον οργανισμό.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στο 210 3306140 (Κα Καβαλιαράκη).

http://www.hamogelo.gr
Stalitsa - Τετ 21 Σεπ 2005, 21:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Ενημερώνω τις λιονταρίνες μας (καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο) ότι ξεκίνησαν τα σεμινάρια του εθελοντισμού για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για συντροφιά σε παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις πρίν φιλοξενηθούν από τον οργανισμό.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στο 210 3306140 (Κα Καβαλιαράκη).

Εγώ και η Γιάννα..Η Γιάννα και εγώ θα είμαστε εκεί..!! Wink
LuNa - Πεμ 22 Σεπ 2005, 08:30:24
Θέμα δημοσίευσης:
Stalitsa έγραψε:
pygolabida έγραψε:

Εγώ και η Γιάννα..Η Γιάννα και εγώ θα είμαστε εκεί..!! Wink

Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
με δουλεύετε ρε? ούτε συννενοημένες να είμασταν!!!!
έχω δηλώσει τη συμμετοχή μου πριν ένα μήνα!
Stalitsa - Παρ 23 Σεπ 2005, 09:33:25
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
με δουλεύετε ρε? ούτε συννενοημένες να είμασταν!!!!
έχω δηλώσει τη συμμετοχή μου πριν ένα μήνα!

Thumbs Up Ωραίααααααα!!!Έεετσι να μαζευόμαστε οι λιονταρίνες..! Very happy
Θα τα πούμε απο κοντά Αναστασία μου λοιπόν...
crusader - Τρι 29 Νοέ 2005, 12:04:14
Θέμα δημοσίευσης:
Τα άσχετα post από τους undertaker/crusader/Baphomet/silver ps διεγράφησαν.
CHRYSAF.206GTI - Κυρ 18 Δεκ 2005, 19:45:27
Θέμα δημοσίευσης: απουσία...
χαιρετώ τις λιονταρίνες και τα υπόλοιπα μέλη Wink εχω να γράψω πολύ καιρό στο forum κ γενικά έχω χαθεί λόγω φόρτου εργασίας... Crying or Very sad !! χαίρομαι πολύ για την ανανέωση του site κ πολλά θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για το άνοιγμα της πολυποθητης λέσχης μας Thumbs Up Thumbs Up Clapping Yahoo! Yahoo! Yahoo! μπράβο παιδιά!!!!!! keep up the good work!!!! ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να έρθω απο την λέσχη και να τα πούμε καλύτερα....
pygolabida - Πεμ 29 Δεκ 2005, 18:15:37
Θέμα δημοσίευσης: Re: απουσία...
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
χαιρετώ τις λιονταρίνες και τα υπόλοιπα μέλη Wink εχω να γράψω πολύ καιρό στο forum κ γενικά έχω χαθεί λόγω φόρτου εργασίας... Crying or Very sad !! χαίρομαι πολύ για την ανανέωση του site κ πολλά θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για το άνοιγμα της πολυποθητης λέσχης μας Thumbs Up Thumbs Up Clapping Yahoo! Yahoo! Yahoo! μπράβο παιδιά!!!!!! keep up the good work!!!! ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να έρθω απο την λέσχη και να τα πούμε καλύτερα....

Καλώς την! Μία από τα ίδια, τουλάχιστον προσπαθώ να πηγαίνω στο στέκι..... Razz
Stalitsa - Πεμ 29 Δεκ 2005, 21:29:11
Θέμα δημοσίευσης:
Κάθε Πέμπτη σχεδόν είμαι εκεί....Λιονταρίνες σας περιμένω!
xrisa-xs - Παρ 30 Δεκ 2005, 13:06:21
Θέμα δημοσίευσης:
εεεεχχμμμμμ.... και γω όποτε μπορώ είμαι εκεί! Wink Wink Wink
CHRYSAF.206GTI - Σαβ 31 Δεκ 2005, 01:29:53
Θέμα δημοσίευσης:
γεια σου γιάννα!!! Wink
γεια σου αιμιλία!!! Wink
γεια σου χρύσα!!! Wink
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ!!!!!.....

Smile colors Onfire Multi color
ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να έρθω στο στέκι να τα πούμε!!!!!
ΑΜΗΝ Κ ΠΟΤΕ ΒΑΣΙΚΑ!!!!!!! Rolling eyes Rolling eyes
...... - Τρι 03 Ιαν 2006, 15:19:50
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχουν κοπελες που δεν ξερουν τι θα πει οδηγηση...κι ομως παλευουν να αποδειξουν οτι οδηγουν τελεια...(εχοντας Ν) Cool Cool
Μπορει να ακουγιεται χαλια να το λεει μια γυναικα αυτο...αλλα ποσες γυναικες ξερετε τελικα που μπορουν να οδηγησουν χωρις να τρακαρουν...???
Εγω παντως καμια...
Οσο κι αν θελουμε να υπερασπιστουμε το γυναικειο φυλο κακα τα ψεμματα δεν ειμαστε γεννημενες αγωνιαρες στους δρομους....
οχι πως οι ανδρες πανε πισω...αλλα οι γυναικες πανε ακομα πιο πισω...
Ολα αυτα γιατι μια ???γυναικα σημερα πηγε να με τρακαρει...να μην πω αντιδραση...αφησε απλα το τιμονι...
Που πας καλε κυρατσα...???δεν ειναι κατσαρολα το αυτοκινητο, καηκες και αφησες το τιμονι....
ακομα μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε η εκφραση της...
δεν εγινε και τιποτα....
συνεχιζω το βαψιμο...και αντε παρατα με...εχω και το eyeliner να τελειοποιησω...
CHRYSAF.206GTI - Τρι 03 Ιαν 2006, 17:50:10
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
Υπαρχουν κοπελες που δεν ξερουν τι θα πει οδηγηση...κι ομως παλευουν να αποδειξουν οτι οδηγουν τελεια...(εχοντας Ν) Cool Cool
Μπορει να ακουγιεται χαλια να το λεει μια γυναικα αυτο...αλλα ποσες γυναικες ξερετε τελικα που μπορουν να οδηγησουν χωρις να τρακαρουν...???
Εγω παντως καμια...
Οσο κι αν θελουμε να υπερασπιστουμε το γυναικειο φυλο κακα τα ψεμματα δεν ειμαστε γεννημενες αγωνιαρες στους δρομους....
οχι πως οι ανδρες πανε πισω...αλλα οι γυναικες πανε ακομα πιο πισω...
Ολα αυτα γιατι μια ???γυναικα σημερα πηγε να με τρακαρει...να μην πω αντιδραση...αφησε απλα το τιμονι...
Που πας καλε κυρατσα...???δεν ειναι κατσαρολα το αυτοκινητο, καηκες και αφησες το τιμονι....
ακομα μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε η εκφραση της...
δεν εγινε και τιποτα....
συνεχιζω το βαψιμο...και αντε παρατα με...εχω και το eyeliner να τελειοποιησω...

αγαπητή έφη επετρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου....
ναι μεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που φοβούνται το τιμόνι αλλά υπάρχουν κ λίγες(υπάρχουν όμως)!!!που είναι αστέρια κ οδηγούν πολύ καλύτερα απο τους άντρες!!!!...
εξάλλου ρώτα κ εμένα τι γκάφες έχω δει απο αντρες οδηγούς που θεωρούνται αρχηγοί στην οδήγηση.... Ha Ha
οσον αφορά αν ξέρω γυναίκες που δεν έχουν τρακάρει...........................
ΝΑΙ ΞΕΡΩ!!!!! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!! Clapping Clapping Thumbs Up
...... - Τρι 03 Ιαν 2006, 21:01:50
Θέμα δημοσίευσης:
Τι λες τωρα????
Εισαι περηφανη που τρακαρες???
Δηλαδη ποτε θα ενιωθες οτι εκανες λαθος???
Idea Idea Idea Idea
Εγω παντως μια φορα τρακαρα(ηθελημενα και εξεπιτηδες)(και στο μελλον αν μου ξανατυχει θα το ξανακανω)...στο ελαχιστο βεβαια...ενα φτερο μου φυγε...και δεν ενιωσα και τοσο καλα....γιατι δεν το εκανα καλα Exclamation ....
Επικινδυνη ομως δεν ειμαι....
ποτε δεν ημουν....
προσεχω για να εχω...
Ομως την μαγκια που εχουν μερικες να νομιζουν οτι ειναι τελειες ενω σιγουρα δεν ειναι...δεν την δεχομαι...
Καλος οδηγος δεν θεωρειται αυτος που κανει καλα σφηνες...
Οπως επισης καλος οδηγος δεν ειναι αυτος που νομιζει οτι πρεπει να φθανει στα ορια το αυτοκινητο του για να δει αν αντεχει(γι΄αυτο υπαρχουν οι πιστες)
(και οχι οι πιστες των σκυλαδικων...οι αλλες)
Confused
Ναι στην ωραια αισθηση των στροφων οχι ομως στην αισθηση να αισθανεσαι τον φοβο οτι δεν ξερεις που θα καταληξεις...(ποιο νοσοκομειο εφημερευει..και λοιπα...)
Εγω παντα ημουν της αποψης οτι το αυτοκινητο ειναι παιγνιδι του ανδρα οπως και το playstation....αλλα και το ποδοσφαιρο...
Ας μην μπαινουμε λοιπον στα χωραφια τους γιατι φαινομαστε καπως....
Δεν ξερω πολλες γυναικες να ξερουν τι περιεχει το αυτοκινητο τους μεσα στην καρδια του...πως ζει...???
Το μονο που ξερουν καλα ειναι "γεμισε το με αμολυβδη" και δινουν το κλειδι στον βενζινα...
Κι ολα αυτα τα κοριτσακια που εχουν βγει στους δρομους με τα φτιαγμενα τουτουδακια ειναι μια αποτυχημενη προσπαθεια να προσεγγισουν τους νεαρους...
Λεφτα για ξοδεμα εχουν και χωνουν στα αμαξια που τους πηρε ο μπαμπας...
Φτιαγμενο αμαξι και γκομενα με μινι και γοβα...εμενα μου κανει κατι...σε μπλιαχ....και φυσικα πολυ γελιο...
Φτιαγμενο αμαξι με κουστουματο ανδρα μου κανει κατι σε πολυ σεξυ....
Η γυναικα καλο ειναι να ξερει να οδηγει αλλα μεχρι εκει που την παιρνει...
Ας τους αφησουμε και κατι να κανουν κι αυτοι...αφου πιατα αποκλειεται να μαθουν να πλενουν....
Οι μαμαδες βλεπεις...τους εχουν κακομαθει...
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
xrisa-xs - Τρι 03 Ιαν 2006, 21:51:30
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Εγω παντα ημουν της αποψης οτι το αυτοκινητο ειναι παιγνιδι του ανδρα οπως και το playstation....αλλα και το ποδοσφαιρο...
Ας μην μπαινουμε λοιπον στα χωραφια τους γιατι φαινομαστε καπως....

άποψη σου και σεβαστή, αναρωτήθηκες όμως ποτέ γιατί είναι έτσι και όχι το αντίστροφο? και δίνω ένα απλό παράδειγμα Idea :όταν εφευρέθηκε και κατασκευάστηκε το αυτοκίνητο οι γυναίκες στερούνταν βασικά δικαιώματα, όπως αυτό της ψήφου, πόσο μάλλον και της ευκαιρίας να "μπουν" σε τέτοιου είδους ανδροκρατούμενα "χωράφια". για να έρθουν τα πράγματα στο σημείο που είναι σήμερα κύλησε πολύ νερό στο ποτάμι. κακώς λοιπόν θεωρούμε το αυτοκίνητο "φυσικό" ανδρικό χώρο. όλα τα υπόλοιπα περί φτιαξίματος και γοβας-μίνι-κουστουμιού ειναι MARKETING για να πουλήσουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και όλο το λοιπό κύκλωμα Wink .

σε αυτό που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου είναι η σωστή οδηγική συμπεριφορά Thumb Left Thumb Left . σωστος οδηγός, άνδρας ή γυναίκα, είναι αυτός που οδηγεί σωστά, με σεβασμό στη δική του ζωή και των υπολοίπων.
...... - Τετ 04 Ιαν 2006, 10:04:14
Θέμα δημοσίευσης:
Exclamation ΚΑΛΑ...Αυτα με τις ψηφους και λοιπα εγω τα ονομαζω μπανανοφλουδες...
Κανεις ενα μεγαλο λαθος συγκρινεις ανομοια ειδη...αλλο ανδρας... Laughing Laughing Laughing
και αλλο γυναικα...
Γιατι μια γυναικα πρεπει να προσπαθησει να φανει αντρακι????
Κι ολοι αμα τα καταφερει να ειναι και καλα περηφανοι που μια τα καταφερε!!!
Κι οταν ενας ανδρας προσπαθησει να γινει γυναικουλα...ολοι να τον εχουν στο περιθωριο....και να τον κοροϊδευουν!!!!!
Confused Confused Confused Confused Confused Confused
Stalitsa - Τετ 04 Ιαν 2006, 10:34:44
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
Τι λες τωρα????
Εισαι περηφανη που τρακαρες???
Δηλαδη ποτε θα ενιωθες οτι εκανες λαθος???
Idea Idea Idea Idea

Δεν είπε οτι είναι περήφανη που έχει τρακάρει αλλά που δεν έχει τρακάρει!!! Very happy Arrow

CHRYSAF.206GTI έγραψε:
οσον αφορά αν ξέρω γυναίκες που δεν έχουν τρακάρει...........................
ΝΑΙ ΞΕΡΩ!!!!! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!!

xrisa-xs - Τετ 04 Ιαν 2006, 10:47:24
Θέμα δημοσίευσης:
νομίζω πως έχεις χάσει λίγο το νόημα Rolling eyes Rolling eyes

πραγματικά δεν νομίζω ότι συγκρίνω τα δύο φύλα, απλά μια ιστορική αναδρομή έκανα στη σχέση των ανδρών και των γυναικών με το αυτοκίνητο, καταδεικνύοντας την πιο άμεση σχέση των ανδρών με αυτά.

ποιός είπε ότι κάποιος που οδηγεί σωστά, και ενδεχομένως οδηγεί πολύ καλά και τυχαίνει να είναι του γυναικείου φύλου, προσπαθεί να "φανεί" αντράκι?????? (από πότε έβγαλα @ρχί..@ και δεν το ξέρω Shocked )
από πότε ισχύει το να γουστάρει μια γυναίκα τα αυτοκίνητα σημαίνει ότι προσπαθεί να φανεί κάπως ή όπως είπες και σε άλλο ποστ ψάχνει να βρει γκόμενο κτλ....
ποιός τη χάρη μου δλδ! θα έχω όσους γκόμενους θέλω!!!!!!!!

Και τέλος, αν θεωρείς τα περί ψήφων και θεμελιωδών δικαιωμάτων «μπανανόφλουδες» και πράγματα που έχουν συμβεί στο μακρινό παρελθόν, να σου θυμίσω κάτι πιο πρόσφατο: Αφγανιστάν, Ταλιμπάν, Γυναίκες με τη Μπούργκα εφ’ όρου ζωής κτλ…..
...... - Τετ 04 Ιαν 2006, 11:20:11
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΝΑ "ΔΕΝ"...δεν διαβασα...και το κανες θεμα...σιγα...
αλλαξε λιγο το νοημα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Δεν σου κανω επιθεση....
Δεν εχω τετοια προθεση...αστειο ηταν...
Καιει πολυ το θεμα του φεμινισμου βλεπω....ουυυυυααουυ.. Very happy Very happy Very happy
Παντως μ΄αρεσει που "νομιζεις" οτι οδηγεις σωστα....
Wink Wink Wink
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Τετ 04 Ιαν 2006, 13:41:43
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
ΕΝΑ "ΔΕΝ"...δεν διαβασα...και το κανες θεμα...σιγα...
αλλαξε λιγο το νοημα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Δεν σου κανω επιθεση....
Δεν εχω τετοια προθεση...αστειο ηταν...
Καιει πολυ το θεμα του φεμινισμου βλεπω....ουυυυυααουυ.. Very happy Very happy Very happy
Παντως μ΄αρεσει που "νομιζεις" οτι οδηγεις σωστα....
Wink Wink Wink

Δεν ειναι θεμα φεμινισμου ειναι γεγονοτα που εγιναν / γινονται και επισης αυτα που λες δεν φαινονται τοσο αστεια εγω βλεπω και μια ειρωνεια στα λεγομενα σου. Οι καθεμια μας εχει μια αποψη για καθε θεμα η ακομα και για τον εαυτο μας, εδω μεσα δεν ειμαστε για να κανουμε κριτικη στους αλλους αλλα για να λεμε την γνωμη μας για διαφορα θεματα.

Σχολιο βεβαια για το οτι τρακαρες καποιον επιτηδες και δεν ενιωσες καλα επειδη δεν το εκανες οπως ηθελες το αφηνω ασχολιαστω.
...... - Τετ 04 Ιαν 2006, 14:31:29
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστα μην κανεις κριτικη-σχολιο για κατι που δεν ξερεις....εσυ το ειπες αλλωστε... Wink

Καταληξαμε "κοριτσα" σε λαθος συμπερασμα...εγω δεν σας κανω κριτικη εσεις κανατε σε μενα απο την αρχη...
εγω απλα την γνωμη μου ειπα...σε κατι που μου ετυχε...
επειτα προσπαθησα να κανω το κεφι μου...με την αντιδραση σας...
η οποια ηταν παραλογη κατ΄εμε..
Τωρα αν εσας σας πειραζει κατι απο τα λεγομενα μου....its ok...
Απλα σεβαστειτε την αποψη μου...
Wink
Οι κουβεντες για μπουργκες και μπουρδες δεν υπαρχουν οταν μια κατινα προσπαθει βλακωδως να σε σκοτωσει χωρις να εχει αντιλληψη στο τι κανει στον δρομο...Ας παρει το μετρο...αντι να κανει τον δρομο bonus με ανθρωπους...
Αν δεν ημουν γρηγορη θα την ειχα σκοτωσει...δηλαδη τι παραπανω θελει καποιος για να χαρακτηρισει μια γυναικα ασχετη....ελεος πια...
CHRYSAF.206GTI - Τετ 04 Ιαν 2006, 18:08:43
Θέμα δημοσίευσης:
...... έγραψε:
Καταληξαμε "κοριτσα" σε λαθος συμπερασμα...εγω δεν σας κανω κριτικη εσεις κανατε σε μενα απο την αρχη...
εγω απλα την γνωμη μου ειπα...σε κατι που μου ετυχε...
επειτα προσπαθησα να κανω το κεφι μου...με την αντιδραση σας...

λοιπόν έφη μου, καταρχήν σε κανένα σημείο της συζήτησης μας δεν είδα να σου κάνουμε κριτική Rolling eyes Rolling eyes αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πες μας ακριβώς τι ειπώθηκε και αν σε θίξαμε κάπου(αθελά μας) βέβαια,τότε να ζητήσουμε κ συγνώμη Wink Wink
επιπλέον θεωρώ πως το δικο σου στυλάκι κ τρόπος γραψίματος είναι ειρωνικός...
και κάτι τελευταίο Arrow με το να σχολιάζεις τις κοπέλες με τις γόβες κ τα φτιαγμένα τουτού,όπως κ τους άντρες, δεν με έκανες να πιστέψω και να σκεφτώ σοβαρά τα επιχειρήματα σου,στο οτι οι άντρες είναι καλύτεροι οδηγοί... Cool Confused Shocked
και ο καθένας φτιάχνει το αμάξι του επειδή το γουστάρει ο ίδιος πρώτα και αν με αυτο τον τρόπο θέλει να βρει ατομο για σχέση,ασ' τον να προσπαθεί!!!!!στο λαιμό μας κάθεται εξάλλου????..... Whistling Whistling
δεν θα διδάξω εγώ, ουτε εσύ, τον καθένα τι τελικά αξίζει στη ζωή!!! Wink Wink
...... - Πεμ 05 Ιαν 2006, 13:36:05
Θέμα δημοσίευσης:
Περιττο να απαντησω...
με καλυψες με ολα οσα εγραψες...
εγω συνεχιζω απλα να γελαω...ειρωνικα παντα...
christhehealer - Πεμ 05 Ιαν 2006, 15:09:54
Θέμα δημοσίευσης:
Αν συνεχιστούν οι αντεκλίσεις, θα εξορκίσω τα βλάσφημα posts!!!

Με τις ευχές μου, να σας δώσει φώτιση η αυριανή μέρα...

Ευλόγησον...

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως του Chat

Ο Attica

pygolabida - Παρ 06 Ιαν 2006, 14:58:11
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί όταν παραλίγο να μας τρακάρει μία το κάνουμε ολόκληρο θέμα "γυναίκα οδηγός κτλ" και όταν πάει να μας τρακάρει ένας δεν κάνουμε θέμα για το φύλο του. Ίσως πάλι να είναι θέμα μειοψηφίας όμως, γιατί τα περισσότερα τρακαρίσματα γίνονται από άντρες, οπότε η εξαίρεση σχολιάζεται δεόντος...... Razz
Baphomet - Τετ 25 Ιαν 2006, 19:54:15
Θέμα δημοσίευσης:
για τις λιονταρινες αφιερωμένο!

http://rapidshare.de/files/7678597/Nr._1.wmv.html
pygolabida - Τετ 25 Ιαν 2006, 20:43:56
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Δεν ανοίγει ρε γμτ, τι είναι Question ...θα το προσπαθήσω αύριο και από άλλο pc Wink
Baphomet - Πεμ 26 Ιαν 2006, 05:01:15
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Δεν ανοίγει ρε γμτ, τι είναι Question ...θα το προσπαθήσω αύριο και από άλλο pc Wink

μια χαρά δουλεύει, το τσέκαρα ξανά...
-ανοίγουμε το λινκ
-παμε κάτω κάτω και πατάμε free
-παμε ξανά κάτω κάτω και βλέπουμε την αντίστροφη μέτρηση, περιμένουμε να τελειώσει
-μας βγάζει 3 χρωματιστούς χαρακτήρες, τους πληκτρολογούμε (προσοχή να ειναι κεφαλαία και αγγλικά το πληκτρολόγιο)
-βγαίνει το παράθυρο και πατάμε αποθήκευση
xrisa-xs - Πεμ 26 Ιαν 2006, 12:00:12
Θέμα δημοσίευσης:
θέλεις να πεις κάτι για τις λιονταρίνες και μας το αφιερώνεις?
Baphomet - Πεμ 26 Ιαν 2006, 12:36:00
Θέμα δημοσίευσης:
για τις γυναίκες γενικότερα Laughing Laughing Laughing
Stalitsa - Πεμ 26 Ιαν 2006, 17:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
Θελω να πιστευω οτι οι λιονταρινες δεν θα εκαναν ποτε κατι τετοιο... Rolling eyes
MEMsound - Πεμ 26 Ιαν 2006, 18:43:56
Θέμα δημοσίευσης:
Οι λιονταρίνες ποτέ...
Θα έκαναν κάτι τέτοιο ίσως? Shocked Laughing

http://www.viralmeister.com/movies/WomenDrivers.mov

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Τετ 29 Μάρ 2006, 19:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
Κοριτσάκια που χαθήκατε ?
pygolabida - Τετ 29 Μάρ 2006, 21:29:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αχ βαχ...μας έφαγε η καριέρα.... Sad

Αύριο όμως είμαι μπάρ στο στέκι με την Χρύσα.... Wink
xrisa-xs - Πεμ 30 Μάρ 2006, 08:41:42
Θέμα δημοσίευσης:
ναι! ελπίζουμε να σας δούμε όλες εκεί! Multi color
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Πεμ 30 Μάρ 2006, 10:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω να θα σας δω σήμερα (αυτή η καρριερα μας έχει φάει) αλλα μήπως να εμφανιζόμασταν και έμεις στο paintball με τα αγόρια ???
xrisa-xs - Πεμ 30 Μάρ 2006, 13:10:39
Θέμα δημοσίευσης:
το paintball απ'ότι ξέρω πονάει και κάνει μελανιές....
pygolabida - Τετ 19 Απρ 2006, 15:11:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, μήπως θα γινόταν να βγεί κάποια μπλούζα του club για τις λιονταρίνες που να είναι τιραντέ? Question Και ανάλογα με το πόσες ενδιαφέρονται να βγούν & οι παραγγελίες.... Idea
Stalitsa - Τετ 19 Απρ 2006, 17:42:41
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, μήπως θα γινόταν να βγεί κάποια μπλούζα του club για τις λιονταρίνες που να είναι τιραντέ? Question Και ανάλογα με το πόσες ενδιαφέρονται να βγούν & οι παραγγελίες.... Idea

Πολύ καλή ιδέα!!!Τιραντέ και στενές!!Εγώ είμαι μέσα πάντως!!!Παρακαλώ να βγούν και 2 για μένα στο small!!! Rolling eyes
pygolabida - Τετ 19 Απρ 2006, 21:24:08
Θέμα δημοσίευσης:
Να είναι και καλή ποιότητα! Και όμορφα χρώματα, όχι ξενέρωτα..... Cool
xrisa-xs - Τρι 18 Ιούλ 2006, 14:12:37
Θέμα δημοσίευσης:
κορίτσια τώρα που το θυμίθηκα (λίγο αργά βέβαια) θα πάει καμιά σας Shakira Question Question

έχω εισιτήρια για αρένα, αν είναι να συναντηθούμε Cool
pygolabida - Τρι 18 Ιούλ 2006, 14:18:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ αύριο θα πάω μάλλον whitesnake-scorpions, οπότε άμα πάω δεν θα έχω τα κουράγια και για μεθαύριο..... Sad
Road_Runner - Τετ 19 Ιούλ 2006, 02:08:58
Θέμα δημοσίευσης:
Βγάλε καμια φωτο και για μας τους άτυχους......
xrisa-xs - Πεμ 20 Ιούλ 2006, 11:51:15
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Βγάλε καμια φωτο και για μας τους άτυχους......

φωτό? από ποιον? από τους Scorpions ή από τη Shakira?

αν και, εδώ που τα λέμε, δε νομίζω να επιτρέπουν φωτ\κες μηχανές μέσα στα γήπεδο! Rolling eyes

το καλύτερο όμως δεν σας το είπα! τα εισιτήρια είμαι τζαμπαμαν! τα τυχερά του να δουλεύεις στη showbiz! Twisted evil
Road_Runner - Πεμ 20 Ιούλ 2006, 12:04:55
Θέμα δημοσίευσης:
Από τους Scorpion εννοείται. Τι να την κάνω την Σακίρα;;
MEMsound - Πεμ 20 Ιούλ 2006, 12:09:11
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Από τους Scorpion εννοείται. Τι να την κάνω την Σακίρα;;
Stunned Stunned
xrisa-xs - Πεμ 20 Ιούλ 2006, 13:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
ναι, δίκιο έχεις, χάλια η shakira! δεν βλέπετε! Very happy Very happy Very happy Razz Razz Razz
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες