pygolabida έγραψε: |
Η σχέση μίας γυναίκας με το αυτοκίνητό της διαφέρει κατά πολύ με αυτή του άντρα, καθώς επί των πλείστων τους τα κορίτσια δέν τα ενδιαφέρουν τόσο οι μηχανολογικές συζητήσεις, το tunning και οι κόντρες αλλά περισσότερο απλά θέματα τα οποία θα μπορούν να αναλυθούν εδώ χωρίς να βγάζουμε εκτός θέματος η να κάνουμε βαρετή μιά άλλη συζήτηση. Επίσης θα μπορούσαμε να συζητάμε και δύο τρία πράγματα εκτός αυτοκινήτου που μας αφορούν...
Κορίτσια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ τον Αργύρη για το topic αυτό! |
shiba έγραψε: |
ναι ομως αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμας τα αρσενικα?οπως να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τους ανδρες?καλο βραδυ σε ολους |
shark_zak έγραψε: |
λοιπόν το πρώτο θεματακι που πρέπει να συζητήσουμε ειναι το πως χάθηκε το δαχτυλίδι σου και πως θα το αντικαταστήσουμε... ![]() ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||
Το δαχτυλύδι χάθηκε κατόπιν γκέλ που έκανε στο παπούτσι του Αργύρη ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||||
"καθήκον μας..." ![]() |
ναι ομωσ αυτο δεν πρεπει να ειναι κλειστο σε εμασ τα αρσενικα?οπωσ να ανοιξει και ενα topic αποκλειστικα τουσ ανδρεσ?καλο βραδυ σε ολουσ |
Touristas έγραψε: | ||
Μα καλά ολόκληρο foroum έχουμε δεν σου φτάνει …… ![]() ![]() Σαν άνδρες έχουμε αρκετό χώρο να πούμε και να γράψουμε ότι θέλουμε, ε δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι ξεχωριστώ. |
shiba έγραψε: | ||||
|
Touristas έγραψε: |
Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή την αύξηση των κοριτσιών μας ...
|
Λοιπον....ξεκινάω με ένα θέμα που θίξαμε χθές.....
Η μουρμούρα είναι αδικαιολόγητη ή επιβάλλεται όταν ο οδηγός δέν σέβεται τον συνοδηγό του? |
...... έγραψε: |
δεν νομιζω κανενας απο σας να ειχε προβλημα να γραφουμε σε οποιοδηποτε τοπικ μεσα στο φορουμ....
![]() ![]() εκτος απο τους "μοντε".... μπραβο ομως στον αργυρη που σπαει το κατεστημενο και αλλη μια φορα αποδεικνυει οτι αγαπαει τις γυναικες και γενικα αυτο που θελετε να ησασταν ολοι....ΓΥΝΑΙΚΑΑΑΑΑΑ... οπως και να το κανουμε εχουμε πολλα καλα στα ποδια μας χωρις προσπαθεια...που εσεις μετα κοπων και βασανων τα κατακτατε... ![]() ![]() ![]() ![]() εεεετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...... φιλια καλο σκ...και φρονιμα κοριτσια... μην παιζετε πολυ με την φωτια..... |
Pygolabida έγραψε: |
αυτό που θα πρέπει να αναρωτηθείς είναι άν θα σε ενδιαφέρουν τα θέματα συζήτησής μας ή απλώς θα το χρησιμοποιήσεις σαν ευκαιρία για σχολιασμό ![]() ![]() ![]() |
Παρόλο που όλες μας οδηγούμε, |
έχει τύχει σε πολλές περιπτώσεις να είμαστε συνοδηγοί με άντρα στο τιμόνι... |
και είναι πολλά τα περιστατικά που νομίζουν.. ότι ο δρόμος είναι πίστα F1... |
καθώς & εγώ δεν είμαι fan της μουρμούρας |
(σε κάποια άλλη περίπτωση θα σου βγεί κάτι άλλο ![]() |
Η μουρμούρα είναι αδικαιολόγητη ή επιβάλλεται όταν ο οδηγός δέν σέβεται τον συνοδηγό του? |
Stalitsa έγραψε: |
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ: Να τον πείσουμε να μην τρέχει χωρίς τσακωμούς,μουρμούρες,φωνές ή κηρύγματα.. |
christhehealer έγραψε: |
Θα ερχόσαστε να μας παίρνετε από το σπίτι, για να πάμε μαζί στο βαρ. |
christhehealer έγραψε: | ||
............................................................................................... |
![]() Στο θέμα μας τώρα.... Οι άντρες έχουν μια τάση να τρέχουν στον δρόμο(το ξέρουμε εξαρχής...αλλιώς να μην μπαίνουμε στο αυτοκίνητο τους)..κατα την γνώμη μου πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την στιγμή που ο άλλος ξεπεράσει κατα πολύ τα όρια,τότε απλά,με ωραίο και ήρεμο τρόπο του λέμε να ελαττώσει ταχύτητα για τον οποιοδήποτε λόγο,γιατί διαφορετικά αν του φωνάξουμε ή μουρμουρίσουμε σίγουρα θα τσαντιστεί και ή θα χαλάσουμε την ζαχαρένια μας και την ζαχαρένια του(βρε κορίτσια μη μας βγεί και απο την μύτη η έξοδος) ή θα συνεχίσει να τρέχει ή οτιδήποτε άλλο που αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ..Και αυτό (όπως ανέφερε και ο Χρήστος) είναι όντως πολύ επικίνδυνο... ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ: Να τον πείσουμε να μην τρέχει χωρίς τσακωμούς,μουρμούρες,φωνές ή κηρύγματα.. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Εγω παντως επειδη ειχα ενα ατυχημα και οδηγουσε αλλος (10 τουμπιτσες) απο τοτε οταν μπαινω καπου συνοδηγος (πραγμα σπανιο) και τρεχει για να αποδηξει και γω δεν ξερω τι..τον λεω με καλο τροπο να κοψει μια δυο φορες.Απο εκει και περα αν δεν καταλαβαινει τον χωνω δυο μπουνιες στο προσωπο (σε ευθεια παντα για να κραταω το τιμονι μην φυγουμε απο τον δρομο) και ηρεμει.Το εχω κανει σε δυο μεχρι τωρα.Σε αυτο το θεμα δεν σηκωνω κουβεντα.Εκανες μαλ***α και δεν βαζεις μυαλο..την εφαγες και η μιση ντροπη δικια σου.Δεεεν εχει τετοια. |
Stalitsa έγραψε: | ||
Είναι και αυτός ένας τρόπος....!!! ![]() Το παν είναι να μην ξεκινάμε κατευθείαν με γκρίνιες και μουρμούρες... ![]() |
LuNa έγραψε: |
Η άποψη μου είναι ότι η μουρμούρα είναι αδικαιολόγητη σε κάθε περίπτωση και μοναδικό μέσο αυτών που δεν έχουν την πειθώ και τα επιχειρήματα να τεκμηριώσουν μια άποψη που θα σεβαστεί ο άλλος. |
Αν δεν παίρνει σε καμία περίπτωση απο λόγια και επιχειρήματα, πάρα πολύ απλά το ανεχομαι για την συγκεκριμένη φορα και απο κει και πέρα φροντίζω να μην υπάρχει επόμενη φορά που θα είμαι συνεπιβάτηδα στον συγκεκριμένο οδηγό. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Οχι..σε αυτο το πραγμα ειμαι καθετος.Οπως εγω δεν τρεχω και σεβομαι οταν εχω αλλον μεσα ετσι θελω να κανουν το ιδιο και με μενα.Δεν ειναι και λιγο αυτο που επαθα φυσικα. |
vinman έγραψε: |
...και μια ειδηση που αφορα τις γυναικες του club μας και εχει να κανει με το αυτοκινητο φυσικα...
Women Off-Road Camp x4 ... θα αγωνιστούν ενάντια στην λάσπη της στενής πίστας του πάρκου ... |
Δεν ξέρετε να οδηγάτε; Ξέρετε [το είπαμε παραπάνω]. Δεν έχετε αυτοκίνητο; Έχετε. Iσότητα δεν έχουμε; Έχουμε. Ωραία!!!! Θα οδηγάτε εσείς, το αυτοκίνητό σας. Oπότε καμία μουρμούρα για τον τρόπο οδήγησης. Θα ερχόσαστε να μας παίρνετε από το σπίτι, για να πάμε μαζί στο βαρ. Θα πίνεται εσείς αυτά τα πορτοκαλοκίτρινα drinks με το μανάβικο και τις ομπρέλες τριγύρω, την ώρα που εμείς θα πίνουμε τας tequilas μας [ δεν θέλω μα, έχει και αλκοτέστ μετά]. Mετά θα κάνετε το γύρο του θριάμβου να μας επιστρέψετε σπίτι και να πάτε στο δικό σας [ συγκατοίκιση προαιρετική] την ώρα που εμείς θα σας τραγουδάμε σαν τον Θεό "yes, you were wonderfull tonight"... |
Είναι και αυτός ένας τρόπος....!!! ![]() Το παν είναι να μην ξεκινάμε κατευθείαν με γκρίνιες και μουρμούρες... ![]() |
Αν δεν παίρνει σε καμία περίπτωση απο λόγια και επιχειρήματα, πάρα πολύ απλά το ανεχομαι για την συγκεκριμένη φορα και απο κει και πέρα φροντίζω να μην υπάρχει επόμενη φορά που θα είμαι συνεπιβάτηδα στον συγκεκριμένο οδηγό.... |
Anthi έγραψε: |
υπάρχουν και κάποιοι άντρες που στραβώνουν όταν οδηγεί γυναίκα...(τους αξίζουν τα χειρότερα ![]() ![]() |
Αισθάνονται μειονεκτικά να είναι σ' ένα αυτοκίνητο και να οδηγεί γυναίκα; Άμα είναι αυτό, δεν είμαι ψυχίατρος αλλά αν θες έχω έναν πολύ καλό... |
Baphomet έγραψε: |
η αλήθεια είναι οτι κι εγώ σε γυναίκα οδηγό δεν μπαίνω... ![]() |
Εγώ μπήκα και στην πίστα μάλιστα ![]() ![]() |
εγώ δεν ειναι οτι τις φοβάμαι τόσο...στην τελική ας τρακάρουν, τι θα πάθω?? τις περισσοτερες φορές οι γυναικες προκαλουν ατυχηματα σε άλλους και αυτες φευγουν χωρις να καταλαβουν τιποτα... |
εγω δεν μπαινω γιατι με εκνευρίζει ο τροπος που οδηγουν. είμαι και ευεξαπτος, δε θελει πολυ..
κολλανε το καθισμα στο τιμονι, στριβουν το ματιζ σαν να στριβουν τον τιτανικο, σταματανε χωρις αλαρμ, πανε εκνευριστικά αργά ακομα και αριστερη λωριδα στην εθνικη, δεν κοιτανε ποτε καθρεφτες και πάντα βριζουν τους αλλους οδηγους νομιζοντας οτι πάντα οι άλλοι έχουν κανει κάτι λάθος... |
Εμ βέβαια, ξέρεις τι κάνεις. 9 μέτρα πλάτος δρόμος συν τις κοπάνες. Ούτε πουλί πετούμενο από απέναντι, ούτε διασταυρώσεις να υπάρχει κίνδυνος να παραβιάσει stop, φανάρια... Σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και τώρα... βαστάτε Τούρκοι, τ' άρματα... μόλις το διαβάσει η χωριανή του Ντιμιπή... |
Κατα την γνώμη μου είναι αδικία να βάζουμε ετικέτες του στιλ:
Γυναίκα οδηγός -> ο χάρος βγήκε παγανιά ή Άντρας οδηγός -> έτοιμος οδηγός για φόρμουλα... Δυστυχώς(κούφια να είναι η ώρα) αν είναι να συμβεί ατύχημα θα συμβεί ανεξάρτητα απο το φύλο και τις ικανότητες του καθενός... Κανένας δεν αναγκάζει ΚΑΝΕΝΑΝ να μπεί στο αυτοκίνητο του... Και είναι επιλογή του καθένα μας που θα μπεί και πώς θα πράξει σε περίπτωση που ο/η οδηγός δεν έχει την σωστή για μας οδική συμπεριφορά.... |
Baphomet έγραψε: | ||
Έχεις κανένα παράπονο μήπως??? ![]() |
Touristas έγραψε: | ||||
ηρεμια θα βγάλω ταμπέλα ..... ![]() |
Έχεις κανένα παράπονο μήπως??? ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||||
ασε ρε...moderator εισαι, όχι συμβουλος σχεσεων! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μην νομίζεις ότι δεν υπάρχουν και άντρες που οδηγούν κατά αυτό των τρόπο. Και μην νομίζεται ότι τις υποστηρίζω για να φανώ καλός απλά η αλήθεια να λέγεται ,είμαστε κι εμείς ώρες και φορές ας μην πω καλύτερα. ![]() |
sod έγραψε: |
Όλα αυτά που έχουν προαναφερθεί είναι σωστά αλλά υπάρχουν και γυναίκες οδηγοί που καμιά φορά έχουν καλύτερη αντίληψη και από μερικούς άντρες οδηγούς . Όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια σίγουρα !!! |
Κ Α Ν Ε Ν Α!!!!! Όσα έγραψα είναι η απάντηση/άποψη μου σε αυτά που ανέφεραν τα παιδία γι'αυτό το θέμα... |
La LuNa έγραψε: |
Μπααααααααα
δεν υπάρχει θέμα γιατί συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και άλλωστε το εχω πει και πάρα πολλές φορές.... |
Η εμπειρία μου στην πίστα με συνοδηγό τον Αργύρη μου ΕΜΑΘΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!
Αν δεν είχε μπει ο Αργύρης μαζί μου να μου πει και να μου δείξει μερικά πράγματα θα ήμουν εντελώς κουκουρούκου! |
ίσα ίσα που μου αρέσει να μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ ...., τουλάχιστον με κάνει καλύτερη άπ ότι είμαι τώρα ![]() ![]() |
Αλοίμονο.... στα αγοράκια που δεν μπήκαν στην πίστα... με ή χωρίς συνοδηγό ![]() ![]() |
Aυτό το forum είναι όλο εκλπήξεις... ![]() |
Aς έχουμε και το νου μας βέβαια καλού -κακού ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σου έχω υλικό για να βελτιωθείς κι άλλο:
[i]Γαρίδες μαρινάτες σχάρας ......................... |
Πότε θα μας κάνεις το τραπέζι; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tι να την κάνουμε την πίστα παιδί μου; Στο δρόμο είναι μια χαρά. Δεν πληρώνουμε, δεν χαλάμε το αυτοκίνητό μας και φοβίζουμε και την κοπέλα μας [είδες έγραψα "κοπέλα", δεν έγραψα "γκόμενα"] για να μην παίρνει πολύ αέρα και να είναι συνέχεια στην τσίτα με την πάρτη μας. ![]() |
nickzotos έγραψε: |
ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eκπαιδευόμενη νεαρή... έγραψε: |
Γιατί καλό μ, δεν έχεις τραπέζι σπίτι σου και πρέπει να το κάνω εγώ?? ![]() |
Δεν διαβάζει όλο το forum... έγραψε: | ||
Ετσι είναι.... όσα δε φτανει η αλεπου.... λεει δεν τα χρειάζεται ![]() |
Θα σε παντρέψουμε αύριο-μεθαύριο... Πως θα σε δώσουμε έτσι στο γαμπρό χωρίς να έχουμε τσεκάρει αν ξέρεις να μαγειρεύεις; E; Έχουμε ευθύνη εμείς ως club... |
Άσε τις τσιπιές και λέγε πότε θα μας κάνεις το τραπέζι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tι αξία έχει βρε, να [ξαναματα]πω, ότι έχω μπει στα Mέγαρα με την καθοδήγηση του "Θείου", έχω "κυνηγήσει" και τον "Mεγαλειότατο" aka "Bασιλιά" [τι νομίζεις χρυσό μου, ότι μιλάς με κανά ταγάρι;], μπροστά στο υπέροχο story του "τρέχω στους δρόμους, για να τρομάζω την κοπέλα μου και να είναι στην τσίτα με την πάρτη μου"? |
Πως θα σε μπριζώσω, να σε πιάσει το φεμινιστικό σου, ν' αρχίσεις να λες, E; ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Για θυμίστε μου, ποιό είναι το θέμα του topic πάλι;;; |
Vaggelis έγραψε: |
Για θυμίστε μου, ποιό είναι το θέμα του topic πάλι;;; |
La Luna έγραψε: |
Είναι που ακόμα δε σου έτυχε καμία "ανοίγω την πόρτα στο φανάρι και πάω σπιτι μου η γυναικα με ταξί, αει σιχτίρ μου έκανες τα εντοσθια για μαγειρίτσα" ![]() |
Kαι ούτε πρόκειται να μου τύχει καρντιά μου... ![]() Aφενός μεν γιατί είμαι γνήσιο τέκνο της Σχολής Mιχελακάκη στην οδήγηση ["ο δρόμος του Θεού" που λέμε εμείς του Mεγάρου της Πάχης] αφετέρου δε, έχω την στοιχειώδη ευγένεια και ωριμότητα, τον άνθρωπο που μεταφέρω από το A σημείο στο B [ακόμα κι αν αυτός είναι γυναίκα] , να τον μεταφέρω με ασφάλεια είτε σωματική, είτε ψυχική. ![]() Πέρα από αυτό, προσωπική μου γνώμη, εάν μία κοπέλα πει στον καλό της [τι ωραία που τα γράφω] ευγενικά να κόψει ταχύτητα γιατί φοβάται - ζαλίζεται - θέλει να χαζέψει τα λιγούστρα, το λογικό είναι να το κάνει. Eάν αρχίσει όμως επιθετικά με εμφανή διάθεση για γκρίνια [γιατί έτσι έχει μάθει και της έχει γίνει συνήθεια] το πιθανότερο είναι ο άλλος να την αγνοήσει. |
silver ps έγραψε: |
Είναι ο χώρος που οι γυναίκες μπορούν να εκφράζονται ελευθέρα με το δικό τους τρόπο…Χωρίς να μας ενοχλούν……Κοινώς ευλογιά & ηρεμία για τα αυτάκια μας…….. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
μαλλον σε κακο θα μας βγει το προηγουμενο μου post... ![]() ![]() |
Αν και είμαι από τα καινούρια με μέλη του Club οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχουν παιδιά που ξερόυν πώς να απαντάνε όταν τους προκαλούν……
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπραβο christhehealer....... |
Είναι ο χώρος που οι γυναίκες μπορούν να εκφράζονται ελευθέρα με το δικό τους τρόπο…Χωρίς να μας ενοχλούν……Κοινώς ευλογιά & ηρεμία για τα αυτάκια μας…….. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Έτσι υποτίθεται ότι είναι, αν και μέχρι τώρα έχουν γράψει περισσότερα αγόρια παρά κορίτσια.... |
Ηρεμία παρακαλώ ηρεμία ![]() |
kanelj έγραψε: |
Eμ,ειδες Αργυρη τι κανεις?
Δωσε θαρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι! Ειπες και εσυ σαν καλος ανθρωπος που εισαι,να ανοιξεις ενα τετοιο τοπικ και ολες οι κοπελες την ειδαν...καπως και δεν θελουν αγορακια στην παρεα τους! Καλα τοτε να μεινετε σε αυτο το τοπικ!Και εμεις δεν σας θελουμε σε ολα τα αλλα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
και μη με ρωτήσετε αν έχω κάποιο θέμα κατά νου...δεν έχω!αναμένονται προτάσεις... ![]() |
kanelj έγραψε: |
Eμ,ειδες Αργυρη τι κανεις?
Δωσε θαρος στον χωριατη να σου ανεβει στο κρεβατι! Ειπες και εσυ σαν καλος ανθρωπος που εισαι,να ανοιξεις ενα τετοιο τοπικ και ολες οι κοπελες την ειδαν...καπως και δεν θελουν αγορακια στην παρεα τους! Καλα τοτε να μεινετε σε αυτο το τοπικ!Και εμεις δεν σας θελουμε σε ολα τα αλλα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
η κουβεντα ειναι κατα κυριο λογο κουβεντα πειράγματος |
.....Οποτε ολα οκ...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Φαίνεται ότι με τον τρόπο μου δυσαρέστησα την LuNa…..πράγμα φυσικά που δεν ήθελα διότι ως γνωστό είμαστε μια παρέα.
Σε ότι αφορά το πείραγμα με την Ανθή να σε ενημερώσω ότι πειράζουμε ο ένας τον άλλο και κάνουμε πλακά μιας και κάνουμε που και που παρέα με την ίδια και το αγόρι της και εκτός Club σαν φίλοι….. Σε ότι αφορά το γενικότερο πείραγμα που υπάρχει στον δικό σας χώρο να σου πω ότι γίνεται από συνήθεια επειδή είναι μέσα στο DNA του άντρα να πειράζει την γυναικά. Βλέποντας λοιπόν ότι η παρέα μου σε ενοχλεί και σεβόμενος την επιθυμία σου για ένα γυναικείο χώρο απομακρύνομαι. ζητώντας σου συγνώμη για όποια αναστάτωση σου προκάλεσα. Ας επανέλθουμε τώρα στο θέμα της φίλης μου της Pigolabidas….. Φιλικά Silver ps |
Πως θα σε μπριζώσω, να σε πιάσει το φεμινιστικό σου, ν' αρχίσεις να λες, E; ![]() ![]() ![]() ![]() |
LuNa έγραψε: | ||||
Αγαπητέ silver ναι έχεις δίκιο ότι δυσαρεστήθηκα με τον τρόπο σου αλλά όχι δε με ενοχλεί η παρουσία σου. Να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πραγματα απ την αρχή γιατι δε μου αρεσουν καθολου οι παρεξηγήσεις. Το ότι είστε φίλοι με την Ανθη αλλάζει πολλά πραγματα και δικαιολογεί κάποια άλλα αλλά.... εφόσον οι πρισσότεροι εδώ μεσα δεν γνωρίζουμε τέτοιες προσωπικες πληροφοριες, ειναι απολυτα φυσικο να δημιουργηθουν εντυπωσεις και σιγουρα λανθασμενες. Συγγνωμη λοιπον και από μεριας μου για τα δικα μου συμπερασματα χωρις να γνωριζω όλες τις παραμέτρους. Σε ότι αφορα το γενικότερο πειραγμα, όπως ειναι στο DNA του αντρα οπως λες να πειραζει τις γυναικες, έτσι ειναι και στο DNA των γυναικων να δυσανασχετουν ![]() Ο καθε ενας μας λοιπον λειτουργεί βάση του DNA του "δικαιολογημένα" Εδώ πέρα όμως είναι ενας χωρος που προσπαθουμε να παταξουμε τα DNA και να ειμαστε ολοι ισοι για ενα χωρο και ενα αντικειμενο που αγαπαμε ολοι. Το να υπαρχουν "κοντρες" αναμεσα σε κοριτσακια και αγορακια δεν ειναι καθολου ελκυστικο και προσβάλει την εικονα του club (κατα την αποψη μου παντα) Οπως πολύ σωστα ειπες εδω ειμαστε ολοι μια παρεα, γιαυτο και διαφωνω καθετα με την φραση σου ότι θα απομακρυνθεις μιας που η παρεα σου με ενοχλει....μιας που ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Αυτο που με ενοχλει είναι καποια σχόλια (οχι μονο δικα σου απαραιτητα) τα οποια γινονται με σκοπο να μας "τσιτωσουν" να μας "πειραξουν" κι ολα αυτα τα ομορφα και πολυ διασκεδαστικα για σας που για μενα τουλαχιστον δεν ειναι καθολου διασκεδαστικα. Και δεν ειναι καθολου διασκεδαστικα γιατι ειλικρινα είναι κουραστικο να πρεπει να αποδεικνυω καθημερινα οτι αξιζω τα ιδια με καποιον αντρα και οτι δεν αξίζω τον χλευασμό του σε κατι που απλά αυτος βλεπει με διαφορετικο τροπο απ οτι εγω. Επειδή λοιπόν το θέμα τείνει να γινει εδω μεσα η "μαχή των φύλων" εγω δηλώνω ότι μετά από τα οσα εγραψα σήμερα, δεν προκειται να ξανα ασχοληθω με τέτοιου τύπου "αστειακια" Πάντα πολύ φιλικά και χωρις καμια διαθεση παρεξήγησης επεξεργασία! το παραπάνω κείμενο είναι αφιερωμένο με πολύ αγάπη στον....
ορίστε... δεν τα καταφερες εσύ, ομορφος, έξυπνος, γεμάτος εμπειρίες άντρας και τα κατάφερε άλλος ![]() |
CHRYSAF.206GTI έγραψε: |
το pug ειναι αντικειμενικά το πιο όμορφο τουτου που έχω δει ποτέ!!!! |
Συμφωνώ απόλυτα με την Χρυσαφούλα και την Ανθή...
Είναι πολύ πολύ όμορφο(απο τα ωραιότερα)εσωτερικά και εξωτερικά.. Μπορεί να μην έχω 206ακι αλλά θα ήθελα πολύ πολύ να αποκτήσω και εγώ ένα!! ![]() |
αιμιλία μου σου εύχομαι ειλικρινά μέσα απο την καρδιά μου να αποκτήσεις σύντομα ένα και να το γευτείς μέχρι τελικής πτώσεως!!!!!!!! ![]() |
Ερώτηση: Ποιά ήταν η πιό άσχημη οδηγική σας εμπειρία??? Είτε ώς οδηγοί, είτε ώς συνοδηγοί..... |
Πήρε μπρος το σημειωματάριο??? ![]() ![]() ![]() |
Ερώτηση: Ποιά ήταν η πιό άσχημη οδηγική σας εμπειρία??? Είτε ώς οδηγοί, είτε ώς συνοδηγοί.....Μπορείτε επίσης να γράψετε για κάτι που έχετε δεί ή σας έχουν πεί, άν δέν έχετε βιώσει κάτι οι ίδιες.... |
Γιάννα μου θα πρότεινα να αλλάξουμε θέμα και να πούμε κάτι πιο ανάλαφρο...Γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο να φέρνουμε στο μυαλό μας άσχημες αναμνήσεις...Τί λές;;; Θα πρότεινα: Ποιά ήταν η πιο αστεία,ωραία,παράξενη οδηγική σας εμπειρία;Είτε ώς οδηγοί, είτε ώς συνοδηγοί.....Μπορείτε επίσης να γράψετε για κάτι που έχετε δεί ή σας έχουν πεί, άν δέν έχετε βιώσει κάτι οι ίδιες.... ![]() |
Τέλεια οδηγική εμπειρία, αρκεί να μήν συγκρουστείς με διερχόμενο καγκουρώ.... ![]() |
..... αρκεί να μήν συγκρουστείς με διερχόμενο καγκουρώ.... ![]() |
Steve έγραψε: |
[Ή με κάποιον διερχόμενο κάγκουρα ![]() |
Παράθεση: |
Υ.Γ.Αλήθεια κυρία μου,πότε θα έρθετε στο στέκι να σας γνωρίσουμε;; ![]() |
χμ...χμ... θα με πιστέψεις αν σου πω αιμιλία μου οτι κάθε μα κάθε φορά που κανονίζω και λέω οτι σήμερα θα πάω στο στέκι ![]() ![]() ![]() ασε δε που την περασμένη πέμπτη ήταν σίγουρο και είχα μιλήσει κ με την ανθή....ΑΛΛΑ.... ΔΥΣΤΥΧΩς ΜΑς ΕΠΙΑΣΕ ΕΡΩΤΑΣ ΒΑΡΥΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΙΑ ΤΟΥ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αμα είναι έτσι..καλά έκανες και δεν ήρθες!!! ![]() Ελπίζω να μπορέσεις να έρθεις κάποια στιγμή για να τα πούμε και απο κοντά!!! ![]() |
Αν και είχα πει .... |
...εξακολουθούσε να συμπεριφέρεται σαν να είναι η ίδια οδηγός. |
Μπράβο Ανθή……
![]() Keep It Up…… ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΘΗ!!! ![]() Ύστερα απο όσα διάβασα για 'σένα Ανθή μου το μόνο που έχω να σου πώ/ρωτήσω είναι:Πότε θα πάμε(με πάς) καμιά βόλτα;;;;;!!!! ![]() ![]() ![]() Έεεεεεετσι γιατί και οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην καλή οδήγηση και στην ταχύτητα φυσικά!!!! ![]() |
vio έγραψε: |
Εγώ να ρωτήσω κάτι ..????
Τι κόλλημα τραβάτε με το ραδιοφωνο-ζάπινγκ ....???? Μέσα σε διάστημα 2 λεπτών έχει φέρει 2 κύκλους όλη την μπάντα των FM η δικιά μου ....... |
![]() Για σας το κάνουμε!!!Ψάχνουμε να βρούμε το πιο ωραίο τραγουδάκι!!! ![]() ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||||
ε, ναι, για να μή ψάχνει σταθμούς ο οδηγός και αφαιρείται, το κάνουμε εμείς, και δέν συμβιβαζόμαστε παρά με το καλύτερο ![]() ![]() |
vio έγραψε: |
Εγώ να ρωτήσω κάτι ..????
Τι κόλλημα τραβάτε με το ραδιοφωνο-ζάπινγκ ....???? Μέσα σε διάστημα 2 λεπτών έχει φέρει 2 κύκλους όλη την μπάντα των FM η δικιά μου ....... |
Νομιζω (και συγνωμη που επεμβαινω στην ενοτητα σας) οτι το θεμα μουσικη στο αυτοκινητο εχει να κανει αποκλειστικα μονο με τον/την οδηγο για τον απλο λογο οτι απο αυτο εξαρταται η ψυχικη ισσοροπια κατα τη διαρκεια της οδηγησης....
Ετσι καλο θα ηταν ο/η οδηγος του εκαστοτε αυτοκινητου να διαλεγει την μουσικη την οποια θα παιζει το ηχοσυστημα αναλογα με την διαθεση που εχει και οχι για να ικανοποιησει τον/την συνοδηγο... ![]() |
το θεμα μουσικη στο αυτοκινητο εχει να κανει αποκλειστικα μονο με τον/την οδηγο για τον απλο λογο οτι απο αυτο εξαρταται η ψυχικη ισσοροπια κατα τη διαρκεια της οδηγησης....
|
Αγαπητε και φίλτατε Χρήστο!
στο δικό μου το χωριο πάντως είθιστε τα ζευγάρια να ακουν αν οχι ακριβως ιδια μουσικη ... τουλαχιστον παρεμφερη! Και αυτο γιατι για να ειναι ενας αντρας και μια γυναικα ζευγαρι, πρεπει να εχουν καποια κοινη κουλτουρα ενα κοινο τροπο διασκεδασης καποια πραγματα που να τους ενωνουν. |
Σπανια συναντας ζευγαρια που ο νεος ακουει rockfm και η νεαρα lampsi... για τον απλουστατο λογο ότι αυτοι οι δυο ανθρωποι δεν ταιριαζουν!!!! |
H σφάζω με το μπαμπάκι... έγραψε: |
Τωρα αν εσυ Χρηστακο μου εχεις πέσει στην περιπτωση τι να σου πω... χαρας στο κουραγιο σου!!! |
H πάω γυρεύοντας!!! έγραψε: |
Εγω παντως δε θα μπορουσα να εχω σχεση με καποιον που ακουει Μελα!!!! |
Αν και είχα πει ότι σε χώρο γυναικών δεν θα ξανά γράψω για να αποφύγω τις παρεξηγήσεις... |
... και συγνωμη που επεμβαινω στην ενοτητα σας... |
...Excuse me για την ενόχληση... |
Anthi έγραψε: | ||||
...βρε κορίτσια,σαν πολύ τους τρομάξαμε τους Λέοντες και τους ψαρώσαμε...! ![]() Δε λέω,έχει την πλάκα του κι αυτό (το απολαμβάνουμε,μη νομίζετε...! ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||||||
Δεν είναι αγαπητή μου, ούτε φόβος, ούτε τρόμος, ούτε ψάρωμα... Eυγένια είναι.... ![]() Όπως λέει κι ένα παλιό τραγουδάκι του Sting: Modesty, propriety can lead to notoriety You could end up as the only one Gentleness, sobriety are rare in this society At night a candle's brighter than the sun Takes more than combat gear to make a man Takes more than license for a gun Confront your enemies, avoid them when you can A gentleman will walk but never run Kαλό ΣK. ![]() ![]() ![]() |
Μιάς και πάτε περπατώντας θα έχετε καιρό να ρίξετε μία ματιά εδώ.....μερικά πράγματα που αρέσουν στις κοπέλες εκτός από το να αλλάζουν τους ραδιοσταθμούς (αλλά μου φαίνεται ότι προσέχουμε ότι μας συμφέρει ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.romanceher.com |
http://www.tiffany.com |
eve έγραψε: | ||
![]() ...αν και όχι μόνο με κάτι τέτειο ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||||
Στο 1/100 της τιμής από αυτά που πουλάνε στο tiffany, α-π-ο-τ-ε-λ-ε-σ-μ-α-τ-ι-κ-ό-τ-α-τ-ο και βγαίνει και η ροκιά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Στο 1/100 της τιμής από αυτά που πουλάνε στο tiffany, α-π-ο-τ-ε-λ-ε-σ-μ-α-τ-ι-κ-ό-τ-α-τ-ο και βγαίνει και η ροκιά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
και δεν χαιρεσαι που η κοπελα σου γουσταρει και αυτη την αυτοκινηση? (προτεινω το συγκεκριμενο ποστ να μεταφερθει στο τοπικ για τις λιονταρινες του κλαμπ!Θα ηθελα πολυ να ακουσω γνωμες!) |
Τι είναι αυτό που οδηγεί τις γυναικές στην επιλογή ενός γρήγορου αυτοκινήτου όπως το CuprA? Και ποια η αντίδραση των ανδρών, όπως τη βλέπουμε εμείς? |
Τι είναι αυτό που οδηγεί τις γυναικές στην επιλογή ενός γρήγορου αυτοκινήτου όπως το CuprA? Και ποια η αντίδραση των ανδρών, όπως τη βλέπουμε εμείς? |
στο δικό μου το χωριο πάντως είθιστε τα ζευγάρια να ακουν αν οχι ακριβως ιδια μουσικη ... τουλαχιστον παρεμφερη!
Και αυτο γιατι για να ειναι ενας αντρας και μια γυναικα ζευγαρι, πρεπει να εχουν καποια κοινη κουλτουρα ενα κοινο τροπο διασκεδασης καποια πραγματα που να τους ενωνουν. Σπανια συναντας ζευγαρια που ο νεος ακουει rockfm και η νεαρα lampsi... για τον απλουστατο λογο ότι αυτοι οι δυο ανθρωποι δεν ταιριαζουν!!!! Εγω παντως δε θα μπορουσα να εχω σχεση με καποιον που ακου Μελα!!!! ![]() ![]() |
Αγαπητε και φίλτατε Χρήστο!
στο δικό μου το χωριο πάντως είθιστε τα ζευγάρια να ακουν αν οχι ακριβως ιδια μουσικη ... τουλαχιστον παρεμφερη! Και αυτο γιατι για να ειναι ενας αντρας και μια γυναικα ζευγαρι, πρεπει να εχουν καποια κοινη κουλτουρα ενα κοινο τροπο διασκεδασης καποια πραγματα που να τους ενωνουν. Σπανια συναντας ζευγαρια που ο νεος ακουει rockfm και η νεαρα lampsi... για τον απλουστατο λογο ότι αυτοι οι δυο ανθρωποι δεν ταιριαζουν!!!! Τωρα αν εσυ Χρηστακο μου εχεις πέσει στην περιπτωση τι να σου πω... χαρας στο κουραγιο σου!!! Εγω παντως δε θα μπορουσα να εχω σχεση με καποιον που ακου Μελα!!!! ![]() ![]() |
underage έγραψε: |
Αγαπητή μου LuNa, όταν είμαι μόνη μου στο αυτοκίνητο ακούω τη δική μου μουσική, όταν ο Μπάμπης είναι μόνος του ακούει την δική του μουσική και όταν είμαστε και οι δυο μαζί δεν ακούμε τίποτα (Μη γελάς σε βλέπω ![]() Στο σπίτι έχουμε ο καθένας το δικό του stereo, εμένα είναι στο παιδικό δωμάτιο, του Μπάμπη στο σαλόνι, εάν στην περίπτωση θέλει να ακούσει κάποιο από τα CD μου (είναι για το μόνο πράγμα που χρησιμοποιώ τη λέξη "μου" στην κοινή μας ζωή), θα με ρωτήσει και συνήθως δεν του δίνω το πρωτότυπο αλλά κάνω μια κόπια. Πάντως σε συναυλίες έρχεται μαζί μου, χωρίς γκρίνια, αλλά μετά γκρινιάζει ότι τον πονάνε τα πόδια του και η μέση του ![]() Από το λίγο που μας έχεις γνωρίσει, σου μοιάζουμε για ταιριαστό ή για αταίριαστο ζευγάρι, παρόλο που ο ένας βγάζει καντίλες με τη μουσική του άλλου ![]() ![]() |
Κανεις λάθος εδώ, τα περισσότερα ζευγάρια έτσι ειναι για τον απλούστατο λόγο οτι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ακούει σκυλοτράγουδα. Το rock κοινό είναι στην πλειοψηφία του αντρικό. Και μη τα παραλέμε, δε σημαίνει οτι αν ακους διαφορετική μουσική από τον σύντροφο σου, δεν ταιριάζεις κιολας. Η κουλτούρα δεν είναι θέμα ακουσμάτων και αν δεν ασχολείσαι ενεργά με την μουσική, ο ρόλος της είναι δευτερεύων σε μια σχέση. |
.....η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ακούει σκυλοτράγουδα. Το rock κοινό είναι στην πλειοψηφία του αντρικό. |
Θα μετρήσω στις 24 του μήνα πόσες γυναίκες θα δώ στον Κο Manson... ![]() |
Μια γυναίκα ακουει με μεγαλύτερη ευκολία όλα τα "νταχτιρντι" ακόμα και αν είναι rockού απ ότι ένας άντρας που δεν κάνει τέτοιους "συμβιβασμούς" |
Κανεις λάθος εδώ, τα περισσότερα ζευγάρια έτσι ειναι για τον απλούστατο λόγο οτι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ακούει σκυλοτράγουδα. Το rock κοινό είναι στην πλειοψηφία του αντρικό. Και μη τα παραλέμε, δε σημαίνει οτι αν ακους διαφορετική μουσική από τον σύντροφο σου, δεν ταιριάζεις κιολας. Η κουλτούρα δεν είναι θέμα ακουσμάτων και αν δεν ασχολείσαι ενεργά με την μουσική, ο ρόλος της είναι δευτερεύων σε μια σχέση. |
ετσιιιιιιιιιιιιιιιι!!! (όχι οτι έχω παράπονο... με την Αιμιλία μου έχουμε τα ίδια γούστα αλλα ακόμα κι αν με πιάσουν οι καφρίλες μου, δινει τόπο στην οργη) ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
να μετρήσεις επίσης και πόσες από αυτές μπορούν να βρούν έναν νορμάλ άνθρωπο για γκόμενο. Γιατί ειλικρινά προτιμώ τις σκυλούδες από τα φρικιά και τις νεκρόφιλες. Και φυσικά δεν έννοω για σένα τιποτα που είσαι νορμάλ. |
Baphomet έγραψε: | ||||
δε σε ικανοποιεί αυτό??? ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
![]() ![]() To χειροτερο ειδος γυναικας πραγματικα....τελειωμενα απο την πρεζα κ ολο νταιλικι κ σνομπαρισμα για οποιοδηποτε αλλο ειδος ανθρωπου κυκλοφορει που δεν συμβαδιζει με αυτες. ![]() |
Ορισμένες φορές,μάλιστα αυτή η διαφορετικότητα μπορεί να λειτουργήσει ευνοϊκά στη σχέση... ![]() |
Kαλά και άγια όλα αυτά που λέτε βρε παιδιά αλλά...
η μουσική [όπως και κάθε τέχνη] είνα ένα μέσο έκφρασης των συναισθημάτων του ανθρώπου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι μέσο εξαγωγής συμπερασμάτων για τον χαρακτήρα του. Aυτό που μου βγάζεται σαν αίσθηση εμένα του [όχι και τόσο] άσχετου αναγνώστη αυτού του topic είναι ότι η μουσική είναι ένα ακόμα power game μεταξύ ανδρών και γυναικών... Δηλαδή, το ότι μία κοπέλα μπαίνει στο αυτοκίνητο του καλού της [sic] και θέλει ν' αλλάξει το σταθμό, δεν είναι γιατί δεν της αρέσει η μουσική, αλλά γιατί θέλει να "βάλει πόδι" στον προσωπικό χώρο του "αντιπάλου". Nοιώθοντας ότι έτσι θα έχει το πάνω χέρι στην σχέση. Aντίστοιχα συμβαίνει όταν ένα αγόρι "θίγει" την κοπέλα του, εάν ακούει καψουροτράγουδα [παραδείγματα και τα δύο]. Mιζέρια... Πόσο δύσκολο σας είναι να δείτε τον άλλο σαν σύντροφο και όχι σαν αποσκευή, να τον πηγαίνετε όπου θέλετε και να τον χρησιμοποιείται όταν και όπως θέλετε; |
Anthi έγραψε: | ||
![]() ![]() Η μουσική είναι ένας παράγοντας που σχετίζεται άμεσα με τον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί ένα άτομο,για το χαρακτήρα του και την κουλτούρα γενικά...Δυο άνθρωποι που έχουν τα ίδια ακούσματα, ΣΥΝΗΘΩΣ έχουν και τις ίδιες απόψεις και ιδέες, μοιράζονται κοινό τρόπο διασκέδασης, αντιλαμβάνονται τα πράγματα με παρόμοιο τρόπο...Βέβαια, ο έρωτας μουσική και κουλτούρα δεν κοιτά ![]() ![]() |
.......Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι μέσο εξαγωγής συμπερασμάτων για τον χαρακτήρα του.......
|
η μουσική [όπως και κάθε τέχνη] είνα ένα μέσο έκφρασης των συναισθημάτων του ανθρώπου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι μέσο εξαγωγής συμπερασμάτων για τον χαρακτήρα του. Aυτό που μου βγάζεται σαν αίσθηση εμένα του [όχι και τόσο] άσχετου αναγνώστη αυτού του topic είναι ότι η μουσική είναι ένα ακόμα power game μεταξύ ανδρών και γυναικών... Δηλαδή, το ότι μία κοπέλα μπαίνει στο αυτοκίνητο του καλού της [sic] και θέλει ν' αλλάξει το σταθμό, δεν είναι γιατί δεν της αρέσει η μουσική, αλλά γιατί θέλει να "βάλει πόδι" στον προσωπικό χώρο του "αντιπάλου". Nοιώθοντας ότι έτσι θα έχει το πάνω χέρι στην σχέση. Aντίστοιχα συμβαίνει όταν ένα αγόρι "θίγει" την κοπέλα του, εάν ακούει καψουροτράγουδα [παραδείγματα και τα δύο]. Mιζέρια... Πόσο δύσκολο σας είναι να δείτε τον άλλο σαν σύντροφο και όχι σαν αποσκευή, να τον πηγαίνετε όπου θέλετε και να τον χρησιμοποιείται όταν και όπως θέλετε; |
-=N4X=- έγραψε: |
To χειροτερο ειδος γυναικας πραγματικα....τελειωμενα απο την πρεζα κ ολο νταιλικι κ σνομπαρισμα για οποιοδηποτε αλλο ειδος ανθρωπου κυκλοφορει που δεν συμβαδιζει με αυτες. |
.....η γυναίκα να εκμεταλεύεται τον άντρα και να τον έχει κάνει μαριονέτα της. |
όταν υπάρχει κατανόηση και σεβασμός ανάμεσα στο ζευγάρι δεν τίθεται θέμα κόντρας αλλά απλά θέμα ασυμφωνίας και διάθεσης την εκάστοτε στιγμή. |
underage έγραψε: | ||
.........και να μην υπάρχουν εξωγενείς παράγοντες μέσα στη σχέση, πχ. γονείς, πεθερικά και λοιπά παράσιτα που προσπαθούν να επιβληθούν και να δημιουργούν προβλήματα σε μια ισοροπήμένη σχέση ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
Αυτο ειναι το πιο σημαντικο απ'ολα Σοφια... ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||||||
Tι τραβάτε κι εσείς οι παντρεμένοι... Nα βάλουμε τον Aργύρη να σας ανοίξει κι εσάς topic... "Kι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!!!!" Nα γράφετε μέσα τα προβλήματα του κλάδου... H θεία Kούλα έχει γενέθλια και μας έχει καλέσει στο εξοχικό της στο Zούμπερι, μαζί με όλη την οικογένεια. Πως "την κάνουμε" για να πάμε ΣK στις Kυκλάδες με τον/την σύζυγο? ή άλλο καλύτερο... "με ποιο τρόπο σταματάμε τις συμπεθέρες να απλώνουν σεμενάκια σε κάθε επιφάνεια μεγαλύτερης των 10 τετραγωνικών εκατοστών, στο σπίτι μας?" To [b]πιεσκλαμπτελειατζιάρ δίπλα και στην συμπαθή τάξη των παντρεμένων... ![]() ![]() ![]() |
Θα ερθει και η σειρα σου αγορι μου....που θα παει... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tι τραβάτε κι εσείς οι παντρεμένοι... Nα βάλουμε τον Aργύρη να σας ανοίξει κι εσάς topic... "Kι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!!!!" Nα γράφετε μέσα τα προβλήματα του κλάδου... H θεία Kούλα έχει γενέθλια και μας έχει καλέσει στο εξοχικό της στο Zούμπερι, μαζί με όλη την οικογένεια. Πως "την κάνουμε" για να πάμε ΣK στις Kυκλάδες με τον/την σύζυγο? ή άλλο καλύτερο... "με ποιο τρόπο σταματάμε τις συμπεθέρες να απλώνουν σεμενάκια σε κάθε επιφάνεια μεγαλύτερης των 10 τετραγωνικών εκατοστών, στο σπίτι μας?" |
Στην άλλη ζωή τώρα... Σ' αυτήν πέρασε η σειρά μου... ![]() ![]() |
Εγώ όσες φόρες οδήγησα... |
καλά όλα αυτά που λέτε αλλά τα κάνουν και άντρες και γυναίκες και σίγουρα δεν εξηγεί το αποτέλεσμα της έρευνας... γιατί δηλαδή όλα αυτά κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν ανασφάλεια στο τιμόνι και όχι τους άντρες? και τελικά κάποιος που νιώθει ανασφαλής (όχι όταν πρωτοοδηγεί, αλλά πάντα) γιατί πιάνει το τιμόνι?? ![]() |
Η καλύτερα για τις μαμάδες που αμολάνε τα καρότσια κάτω απ' τις νησίδες στην Λ.Αθηνών, λες και τα πάνε βόλτα στο πάρκο? ![]() |
... τελικά κάποιος που νιώθει ανασφαλής (όχι όταν πρωτοοδηγεί, αλλά πάντα) γιατί πιάνει το τιμόνι?? ![]() |
γιατί δηλαδή όλα αυτά κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν ανασφάλεια στο τιμόνι και όχι τους άντρες? |
και τελικά κάποιος που νιώθει ανασφαλής (όχι όταν πρωτοοδηγεί, αλλά πάντα) γιατί πιάνει το τιμόνι?? ![]() |
H κόρη του μπαμπά έγραψε: |
Αυτό που αγχώνει νομίζω τις γυναίκες οδηγούς είναι οτι πρέπει συνεχώς να αποδεικνύουν ότι είναι καλές οδηγοί... το γιατί πρέπει να το αποδεικνύουν δεν νομίζω οτι χρειάζεται να το εξηγήσω ε? |
Mε πάνω από 3000 νεκρούς στους δρόμους κάθε χρόνο, πιστεύει κάποιος ότι υπάρχει χώρος για γκομενιλίκια, φαλοκρατισμούς και φεμινισμούς πάνω στο θέμα; |
manosm3 έγραψε: | ||
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου! ![]() ![]() ![]() ![]() |
manosm3 έγραψε: |
Εγω παντως δεν κανω πλακα! Εχω απειρα παραδειγματα γυναικων "οδηγων" που κανουν χαζομαρες, να το πω ετσι. Βεβαια εχω δει και καποιους αντρες, αλλα υπερισχυουν οι γυναικες! Μην ξεχναμε και την αναλογια βεβαια! Ποσοι οδηγοι ειναι αντρες και ποσοι γυναικες; ![]() |
.....Και ναι οι γυναίκες ειναι ανασφαλείς γιατί αυτό τους βγαίνει από την φύση τους. Οι αντρες αντίστοιχα είναι αδαείς γιατί νομίζουν πως είναι ασφαλείς και οδηγάρες αλλά στην πραγματικότητα είναι δημόσιοι κίνδυνοι για τον εαυτό τους και για τους γύρω τους..... |
Συμφωνώ, κάτι παρόμοιο ήθελα να πω πιο πάνω αλλά βγήκε άλλα αντ' άλλων όπως συνήθως... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και ΝΑΙ!!!
Μπορούμε πλέον να είμαστε ακόμα πιο περήφανες ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΕΣ μιας που η κυρία Σταθάκη με το 206 της λίανισε τον Οικονόμου με το C2 του!!! όταν λοιπόν κάποιος πατέρας (λέγε με Σταθάκη) φροντίζει η κόρη να έχει σωστή ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ η κόρη μπορεί να είναι ισάξια οδηγός με κάθε άντρα! Εκστασιάστηκα!!!! Ήταν απίθανα!!!! ![]() Δε θέλω ΚΑΝ να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω τα σχόλια που άκουγα από πίσω από μια.... αντροπαρέα ![]() Η ντροπή που ένοιωσαν όταν μια γυναίκα... κέρδισε τον άντρα οδηγό, είναι από μόνη της η καλύτερη τιμωρία για το μεγάλο στόμα τους και την αλαζονεία τους! |
Divim έγραψε: |
....δεν τον χαρακτηρίζει το πηγαίο οδηγικό ταλέντο. |
...η κυρία Σταθάκη με το 206 της λίανισε τον Οικονόμου με το C2 του!!! |
Λοιπον....ξεκινάω με ένα θέμα που θίξαμε χθές.....
Παρόλο που όλες μας οδηγούμε, έχει τύχει σε πολλές περιπτώσεις να είμαστε συνοδηγοί με άντρα στο τιμόνι...και είναι πολλά τα περιστατικά που νομίζουν ότι στην πεταλιέρα υπάρχει μόνο δεξί πετάλι και ότι ο δρόμος είναι πίστα F1 και η σαμπάνια περιμένει στο τέλος τον "νικητή", η ακόμα παιχνίδι στο pc όπου όσες πιό πολλές προσπεράσεις κάνεις τόσους πόντους μαζεύεις κτλ κτλ κτλ... Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σ΄αυτό το θέμα, καθώς & εγώ δεν είμαι fan της μουρμούρας όταν ο άλλος οδηγεί, αλλά τη στιγμή στην καλύτερη περίπτωση θα σου βγεί το ταξίδι ξυνό, (σε κάποια άλλη περίπτωση θα σου βγεί κάτι άλλο ![]() Η μουρμούρα είναι αδικαιολόγητη ή επιβάλλεται όταν ο οδηγός δέν σέβεται τον συνοδηγό του? |
Όσες γυναίκες έχεις δεί να οδηγούν,οδηγούν ετσί;;;; |
Όσες γυναίκες έχεις δεί να οδηγούν,οδηγούν ετσί;;;; |
SnakeMJK έγραψε: |
δεν έχω δει καμία να πηγαίνει γρήγορα |
.....καινούργιο θέμα......![]() Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.....βρίσκονται παντού.....μας δελεάζουν (δυστυχώς) και πολλοί ενδίδουν (ακόμα πιό δυστυχώς)... Αναφέρομαι στις μαιμούδες τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά κτλ που κυκλοφορούν γενικα.... Ειδικά με αυτές τις τσάντες....αρχίσανε με τις luis vuitton και επεκταθήκανε σε όλες σχεδόν τις μάρκες....μέχρι και Dior φέρανε! Δέν ξέρω τι άποψη έχετε πάνω σε αυτό το θέμα πάντως το θεωρώ αστείο να κυκλοφορεί όλος ο κόσμος με τέτοια προιόντα...... |
Ότι πληρώνεις παίρνεις. Πάρε ότι πραγματικά σου αρέσει. Μην γίνεσαι fashion victim. Μια φιλική προσφορά του MJK ![]() |
σόρρυ που δε θα απαντήσω στο θέμα που έβαλε η Γιάννα αλλά θα βάλω ένα άλλο....
Μήπως θα ενδιαφερόσασταν για ένα γυναικείο mini cup στα κάρτ? Βέβαια η Αιμιλία είναι πλήρως εκπαιδευμένη και θα μας πάρει τα στριγκάκια (sic αντί των σώβρακων) αλλά για σκεφτείτε το... για το χαβαλέ μας ![]() |
Μήπως θα ενδιαφερόσασταν για ένα γυναικείο mini cup στα κάρτ?
Βέβαια η Αιμιλία είναι πλήρως εκπαιδευμένη και θα μας πάρει τα στριγκάκια (sic αντί των σώβρακων) αλλά για σκεφτείτε το... για το χαβαλέ μας ![]() |
......και θα μας πάρει τα στριγκάκια |
Bluewinter έγραψε: |
Μέσα!! Έπαθλο δεν είπατε αλλα τελος πάντων.. έχω και προπόνηση αυριο! ![]() ![]() Τώρα που το σκέφτομαι αν οργανωθούμε μπορούμε να κάνουμε και ένα ομαδικό Mini πρωταθληματακι. Δηλαδή ομάδα θα είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι που θα συμψηφίζουν την βαθμολογία τους. Έτσι θα έχει και χαβαλέ!! ![]() |
σόρρυ που δε θα απαντήσω στο θέμα που έβαλε η Γιάννα αλλά θα βάλω ένα άλλο....
Μήπως θα ενδιαφερόσασταν για ένα γυναικείο mini cup στα κάρτ? Βέβαια η Αιμιλία είναι πλήρως εκπαιδευμένη και θα μας πάρει τα στριγκάκια (sic αντί των σώβρακων) αλλά για σκεφτείτε το... για το χαβαλέ μας ![]() |
Έχουμε συζητήσει με τον Νίκο στην Παλλήνη το ενδεχόμενο... σκυταλοδρομίας!!! Θα δούμε στο μέλλον! |
shark_zak έγραψε: | ||
παρα πολυ καλη ιδεα... ![]() ![]() ![]() |
Oμοφυλόφυλα ζευγάρια μπορούν να συμμετάσχουν στο μίνι πρωτάθλημα ζευγαριών? ![]() |
Oμοφυλόφυλα ζευγάρια μπορούν να συμμετάσχουν στο μίνι πρωτάθλημα ζευγαριών? ![]() |
Γιατί μωρή τρελή; Ξεσαλώστε τσαούσεςςςς ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Future Looser No1 aka crusader έγραψε: |
Μα φυσικά... θα δώσουν μια φρεσκάδα, έναν άλλο αέρα έτσι χαριτωμένα που θα είναι.... |
Future Looser No2 aka Mανθούκος έγραψε: |
Χρήστο...
Μήπως γνώρισες κανέναν εκεί που πήγες όταν έφυγες από το πάρτυ μου...???? χαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
εγώ σκέφτηκα κάτι καλύτερο, να καλέσουμε την κύρια η μάλλον κύριο με το ροζ cc από Θεσσαλονίκη.... ![]() ![]() |
ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΕς!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κούκλες είμαι κι εγώ εδώ, αν κανονίσετε τίποτα, ειδοποιήστε και μένα, η Αιμιλία έχει το τηλέφωνό μου.
Λόγω αφόρητης ζέστης δεν έχω και πολλά κουράγια να ασχολούμε με τον υπολογιστή. δηλαδή δεν έχω κουράγιο να ασχολούμε με τίποτα ![]() ![]() ![]() ![]() |
manosm3 έγραψε: | ||
|
Επειδή εγώ λείπω σε διακοπές διαρκείας και δεν μπαίνω και τόσο συχνά (είχα να μπω δυο βδομάδες περίπου ![]() ![]() |
nickzotos έγραψε: |
να σας ζησει!!!!
Υ.Γ. μην τη ζαχαρωνει κανενας γιατι ειμαι ο μικροτερος εδω περα!!!! |
![]() ![]() ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ??? ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ..... ΕΕΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ... ΜΠΟΡΩ ΜΟΛΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ??? ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ "ΦΙΛΙΕΣ" ΕΤΣΙ...ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ... [color=#e300ff] ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΥΧΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΕΣ... ΑΧΧΧ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ... ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ???? Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΩ ΛΙΓΟ... 20 ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ...ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΜΑΝΑ ΜΑΛΛΟΝ.... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΚΟΜΑ... |
Η Miss Pug μας, ευτυχώς δεν είναι σπάσιμο αλλά δυστυχώς πονάει.... ![]() |
underage έγραψε: | ||
...Περαστικά και από μένα γλυκιά μου, σύντομα να μπορείς να οδηγάς ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Δεν λυπάσαι το αμαξάκι του Stevon... |
Stevon έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν λυπάσαι το αμαξάκι του Stevon... |
miss pug έγραψε: |
...και μπορω επιτελους να περπατισω και οχι μονο ξανα. |
MEMsound έγραψε: | ||
χμμμ και τι άλλο??? ![]() ![]() χιχιχιχι ![]() ![]() ![]() |
χμμμ και τι άλλο??? ![]() ![]() χιχιχιχι ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
...να παρει και το 206 του Stevon και να αρχισει κοντριτσες με την Γιαννα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Είπαμε τα αγοράκια δεν θα γράφουν εδώ εκτός αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος ![]() |
miss pug έγραψε: | ||||
Μανθο εισαι αδιακριτος αλλα μπορω να σου απαντησω οτι με τα ποδια εκτος οτι περπαταμε και οδηγουμε μπορουμε επισης και να κλοτσαμε οπου χρειαζεται... |
MEMsound έγραψε: | ||||||
όπου?? πού?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Άμα έρθει η Stalitsa μας θα περάσω να τη δώ... ![]() |
Harvester έγραψε: |
Και επίσης να παίζουμε και κουτσό όχι να τον κάνουμε ![]() ![]() ![]() |
Το ευχαριστο ειναι οτι χθες εβγαλα το γυψο |
Kαλησπερα θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους για το ενδιαφερον και τις ευχες σας με συγκινησατε πραγματικα.Το ευχαριστο ειναι οτι χθες εβγαλα το γυψο(αλλα ποναει ακομα...)και μπορω επιτελους να περπατισω και οχι μονο ξανα. |
Το ευχαριστο ειναι οτι χθες εβγαλα το γυψο |
ωχ ωχ ωχ... τώρα θα μας πει ότι θα αρχίσει και τα μαθήματα οδήγησης.... Stevon μήπως να κρύψεις κάπου το 206?? χιχιχιχιχιχιχι ![]() |
Χμμμ να δω πότε πότε έχω χρόνο για "μαθήματα" και θα σου πω... ![]() ![]() ![]() |
χμμμμ είναι και αυτό.... ![]() εεε τότε όχι με το δικό μου! χιχιχιχιχιχιχιχι!! ![]() ![]() |
Ενημερώνω τις λιονταρίνες μας (καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο) ότι ξεκίνησαν τα σεμινάρια του εθελοντισμού για το Χαμόγελο του Παιδιού.
Συγκεκριμένα πρόκειται για συντροφιά σε παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις πρίν φιλοξενηθούν από τον οργανισμό. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και δηλώσεις συμμετοχής στο 210 3306140 (Κα Καβαλιαράκη). http://www.hamogelo.gr |
Εγώ και η Γιάννα..Η Γιάννα και εγώ θα είμαστε εκεί..!! ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() με δουλεύετε ρε? ούτε συννενοημένες να είμασταν!!!! έχω δηλώσει τη συμμετοχή μου πριν ένα μήνα! |
χαιρετώ τις λιονταρίνες και τα υπόλοιπα μέλη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Υπαρχουν κοπελες που δεν ξερουν τι θα πει οδηγηση...κι ομως παλευουν να αποδειξουν οτι οδηγουν τελεια...(εχοντας Ν) ![]() ![]() Μπορει να ακουγιεται χαλια να το λεει μια γυναικα αυτο...αλλα ποσες γυναικες ξερετε τελικα που μπορουν να οδηγησουν χωρις να τρακαρουν...??? Εγω παντως καμια... Οσο κι αν θελουμε να υπερασπιστουμε το γυναικειο φυλο κακα τα ψεμματα δεν ειμαστε γεννημενες αγωνιαρες στους δρομους.... οχι πως οι ανδρες πανε πισω...αλλα οι γυναικες πανε ακομα πιο πισω... Ολα αυτα γιατι μια ???γυναικα σημερα πηγε να με τρακαρει...να μην πω αντιδραση...αφησε απλα το τιμονι... Που πας καλε κυρατσα...???δεν ειναι κατσαρολα το αυτοκινητο, καηκες και αφησες το τιμονι.... ακομα μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε η εκφραση της... δεν εγινε και τιποτα.... συνεχιζω το βαψιμο...και αντε παρατα με...εχω και το eyeliner να τελειοποιησω... |
Παράθεση: |
Εγω παντα ημουν της αποψης οτι το αυτοκινητο ειναι παιγνιδι του ανδρα οπως και το playstation....αλλα και το ποδοσφαιρο...
Ας μην μπαινουμε λοιπον στα χωραφια τους γιατι φαινομαστε καπως.... |
Τι λες τωρα????
Εισαι περηφανη που τρακαρες??? Δηλαδη ποτε θα ενιωθες οτι εκανες λαθος??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
οσον αφορά αν ξέρω γυναίκες που δεν έχουν τρακάρει...........................
ΝΑΙ ΞΕΡΩ!!!!! ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!!!!! |
ΕΝΑ "ΔΕΝ"...δεν διαβασα...και το κανες θεμα...σιγα...
αλλαξε λιγο το νοημα... ![]() ![]() ![]() Δεν σου κανω επιθεση.... Δεν εχω τετοια προθεση...αστειο ηταν... ![]() ![]() ![]() ![]() Καιει πολυ το θεμα του φεμινισμου βλεπω....ουυυυυααουυ.. ![]() ![]() ![]() Παντως μ΄αρεσει που "νομιζεις" οτι οδηγεις σωστα.... ![]() ![]() ![]() |
Καταληξαμε "κοριτσα" σε λαθος συμπερασμα...εγω δεν σας κανω κριτικη εσεις κανατε σε μενα απο την αρχη...
εγω απλα την γνωμη μου ειπα...σε κατι που μου ετυχε... επειτα προσπαθησα να κανω το κεφι μου...με την αντιδραση σας... |
για τις λιονταρινες αφιερωμένο!
http://rapidshare.de/files/7678597/Nr._1.wmv.html |
Δεν ανοίγει ρε γμτ, τι είναι ![]() ![]() |
Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, μήπως θα γινόταν να βγεί κάποια μπλούζα του club για τις λιονταρίνες που να είναι τιραντέ? ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Βγάλε καμια φωτο και για μας τους άτυχους...... |
Road_Runner έγραψε: |
Από τους Scorpion εννοείται. Τι να την κάνω την Σακίρα;; |