PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Πρόβλημα με το ΚΤΕΟ.

Pugakias206 - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 14:27:08
Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με το ΚΤΕΟ.
Γεια σας. Ειμαι καινούργιος εδω και θελω να αναφερω κι εγω με την σειρα μου το προβλημα μου...
Ειμαι κατοχος ενος Peugeot 206 1.4 ΧΤ (2000) sport. Δυστυχως με κοψανε 2 φορες ΚΤΕΟ αλλά κι αυτοι θελουν να βγαλουν το ψωμι τους με πλαγιο τροπο και με τσαμπουκα...! Την πρωτη φορα δεν μπορεσε να μπει μεσα για ελεγχο διοτι ειναι πολυ χαμηλο (195/50/15) και μου σημειωσαν στις παρατηρησεις μονο τα φιμε τζαμια. Πριν την 2η φορα αλλάζω τα τζαμια με άλλο 206 και λαστιχα (195/60/16) επισης και παλι με κοψανε! Παρατηρησεις: Προφυλακτηρες μπρος-πισω και πλαινα sport τα οποια ειναι εξω απ τις προδιαγραφες, μπλε φωτακια διπλα απ τα φαναρια και στο πορτ-μπαγκαζ... Αν ειναι δυνατον ρε παιδια να μη το αναφερουν την 1η φορα στις παρατηρησεις ετσι ωστε να ειμαι ετοιμος. Εμαθα απο εναν γνωστο μου οτι κι ο ιδιος εχει ενα spor pug που του κοψανε αλλα ο λεφτας του δωσε 400€ κι ετσι περασε.. Εμ τι περιμενες με το γ******* ΚΤΕΟ! Τελος θα το παω σε ιδιωτικο ΚΤΕΟ που με πληροφορησαν οτι επιτρεπουν τα παντα να χω το κεφαλι μου ησυχο... Θα ηθελα να διαβασω παρομοια προβληματα/περιστατικα που εχετε κι εσεις... Ευχαριστω.
gianic - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 14:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
κατ'αρχας καλωσηρθες .

τωρα οσον αφορα το κτεο η τεχνικη ειναι απλη . ενα 50αρι κατω απ το χειροφρενο και εισαι κομπλε. τουλαχιστον τοσα χρονια εμεις ετσι κανουμε .
δυστυχως αυτοι οι μηχανισμοι θελουν το λαδακι τους για να λειτουργησουν σωστα οπως ειχε πει καποιος αλλος παλιοτερα.
STELIOS - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 15:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μια απορια Bill. Σε ποιο ΚΤΕΟ πηγες?
Pugakias206 - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 16:13:18
Θέμα δημοσίευσης:
Χαιρετε και παλι. Στο ΚΤΕΟ βολου πηγα και ε ρε γκαντεμια το ιδιωτικο κτεο βολου θα ανοιξει τον αυγουστο ενω πρεπει σε λιγοτερο απο 1 μηνα πρεπει να το περασω για 3η (και τελευταια ελπιζω) φορα.Ας παω μια βολτα στα τρικαλα στο Ι. ΚΤΕΟ να το περασω μια και καλη κι εφυγα...! Πειτε μου κι εσεις αν οντως επιτρεπονται ολα τα ειδη sport στα Ι. ΚΤΕΟ μην αλλαξω τιποτα παλι και φρικαρω!
TZAG - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 19:07:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση: Ποιός ενημερώνει το πότε πρέπει ένα όχημα να περάσει απο ΚΤΕΟ;; Ή αυτή η χρονική στιγμή είναι για πάντα συγκεκριμένη;
netblaster - Παρ 27 Μάϊ 2005, 00:38:45
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Ερώτηση: Ποιός ενημερώνει το πότε πρέπει ένα όχημα να περάσει απο ΚΤΕΟ;; Ή αυτή η χρονική στιγμή είναι για πάντα συγκεκριμένη;

Για τα αυτοκινητα που ταξινομουνται στην Αθηνα το πρωτο ΚΤΕΟ ερχεται μετα απο 5 χρονια!!! Στην επαρχια (αν θυμαμαι καλα) ειναι μετα απο 3!!! Μετα τον πρωτο ελεγχο νομιζω οτι στην Αθηνα ειναι καθε 3 χρονια και στην επαρχια καθε 2!!! Αυτο ομως ουτως ή αλλως θα το ξερεις απο το σηματακι που σου κολλανε!!!

Παει αναλογα με τη σειρα της πινακιδας και εχεις διορια 4 εργασιμων (απο τη στιγμη που θα ερθει η σειρα σου) για να κλεισεις ραντεβου, αλλιως πας εκπροθεσμος και πληρωνεις ενα μικρο προστιμο!!!

Για περαιτερω πληροφοριες (τρεχοντες αριθμοι που ειναι για ελεγχο, κλεισιμο ραντεβου κλπ) στο 1425!!!
TZAG - Παρ 27 Μάϊ 2005, 08:17:47
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ευχαριστώ Γιώργο. Θα καλέσω να μάθω περισσότερα.
Pugakias206 - Δευ 30 Μάϊ 2005, 13:48:11
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster: Ειναι 4 με 5 χρονια (μπορεις να ζητησεις και αναβολη 1 χρονο αργοτερα) στην επαρχια κι οχι 3. Μετα τον πρωτο ελεγχο ειναι οντως καθε 2 χρονια στην επαρχια. Μολις περασω Ι. ΚΤΕΟ στα τρικαλα θα σας πω... Που μπορω να δημοσιευσω τις φωτο στο προφιλ μου η καπου εδω?
PHSYBORG - Πεμ 18 Μάϊ 2006, 09:04:54
Θέμα δημοσίευσης:
Στην Αθηνα ακομα περναμε στα 5 χρονια η ειναι στα 7?

Εχει περασει κανεις ΚΤΕΟ προσφατα? να μας πει εντυπωσεις

Δημοσιο τελικα η ιδιωτικο ΚΤΕΟ?
teoman - Πεμ 18 Μάϊ 2006, 09:55:34
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Στην Αθηνα ακομα περναμε στα 5 χρονια η ειναι στα 7?

Εχει περασει κανεις ΚΤΕΟ προσφατα? να μας πει εντυπωσεις

Δημοσιο τελικα η ιδιωτικο ΚΤΕΟ?

Στην Αθήνα υπάρχουν κατάλογοι που ανακοινώνονται πότε περνάς.Μετά την πρώτη φορά ξαναπερνάς μετά από 3 χρόνια (2 για επαρχία).Η όλη υπόθεση της εξέτασης είναι 2 λεπτά (και 2 ώρες αναμονή,πληρωμές κλτ).Πρέπει να έχεις φαρμακείο/τρίγωνα πανοράματος/πυροσβεστήρα-αν και δεν τα ζητάνε πάντα.Γίνεται έλεγχος εκπομπών ρίπων και θορύβου εξάτμισης (αν δεν έχεις κάρτα καυσαερίων βγάζεις επιτόπου με το ανάλογο κόστος,έλεγχος φρένων/χειροφρένου,έλεγχος στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και αριθμού πλαισίου.
Πέρασα φέτος στο Ελληνικό.
Spyros_L - Πεμ 18 Μάϊ 2006, 09:57:56
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρασα Κτεο στην Μάντρα (Ελευσίνα) το Carina του πατέρα μου. Αυτό που μου συνέβη είναι απίστευτο. Ο τύπος που το έλεγχε (είναι και μοντέλο 89) σε κάπιο φάση μου είπε"Το δεξί στοπ πίσω έχει καεί η λάμπα" επίσης "Τα πίσω φρένα (ταμπούρα) έχουν έντονη φθορά". Και του απαντώ εγώ "Και τι να κάνω τώρα?Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε ρε μάστορα?' Έχουμε και δουλειές!" Υπέγραψε, πήρα το αμάξι και έφυγα! Πιστεύω πως ούτε σε ιδιωτικό δεν θα πέρναγα έτσι εύκολα. Τώρα τον Ιούνιο έχει σειρά το Πεζάκι. Θα πάω να βρω τον ίδιο τύπο σίγουρα. Αν και το πιτσιρίκι είναι άψογο και δεν έχει κανένα ψεγάδι πάνω του. Με την ευκαιρεία να σας αναφέρω το εξής: Το αυτοκίνητο περνάει για πρώτη φορά Κτέο όταν παρέλθει το πρώτο εξάμηνο μετά το κλείσιμο της πενταετίας. Δηλαδή στα πεντέμιση χρόνια. Απο εκεί και πέρα κάθε 3 χρόνια. Αυτά για την Αττική, όσον δε αφορά την επαρχία δεν έχω ιδέα.
SnakeMJK - Τετ 16 Ιαν 2008, 11:07:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ήρθε η ώρα μου! Μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να χω περάσει ΚΤΕΟ. Επιτέλους ήρθε η ώρα να φτιάξω και την εξάτμιση. Any tips για τον έλεγχο;
PHSYBORG - Τετ 16 Ιαν 2008, 11:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
gianic έγραψε:

τωρα οσον αφορα το κτεο η τεχνικη ειναι απλη . ενα 50αρι κατω απ το χειροφρενο και εισαι κομπλε. τουλαχιστον τοσα χρονια εμεις ετσι κανουμε .
δυστυχως αυτοι οι μηχανισμοι θελουν το λαδακι τους για να λειτουργησουν σωστα οπως ειχε πει καποιος αλλος παλιοτερα.

Wink Laughing
sod - Τετ 16 Ιαν 2008, 13:22:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω κλεινω 5ετια τον φεβρουαριο (πωs περασε ετσι ο καιροs βρε παιδι μου) πωs μπορω να μαθω ποτε περναω???
SnakeMJK - Τετ 16 Ιαν 2008, 14:30:55
Θέμα δημοσίευσης:
sod έγραψε:
Εγω κλεινω 5ετια τον φεβρουαριο (πωs περασε ετσι ο καιροs βρε παιδι μου) πωs μπορω να μαθω ποτε περναω???

Απ όσο ξέρω περνάνε τώρα τα αμάξια που βγήκαν τις χρονιές 2002, 2003, 2004. Η ημερομηνία που πρέπει να περάσεις είναι 3 εβδομάδες πριν την ημερομηνία της άδειας αυτοκινήτου ως και 1 εβδομάδα μετά. Όσο περισσότερο το καθυστερείς μετά από αυτό το διάστημα, τόσο ακριβότερο το ΚΤΕΟ.
Gr@lly - Τετ 16 Ιαν 2008, 18:59:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα 50αρικο στο χειροφρενο και μια καλη χειραψια..
Και καθαρισες....
Ο Γιαννης εχει απολυτο δικαιο...
drdino - Τετ 16 Ιαν 2008, 19:41:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία παράδειγμα δίνουμε ως κλαμπ.
micra_iro - Πεμ 17 Ιαν 2008, 00:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
sod έγραψε:

στειλε pm
micra_iro - Πεμ 17 Ιαν 2008, 00:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Ήρθε η ώρα μου! Μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να χω περάσει ΚΤΕΟ. Επιτέλους ήρθε η ώρα να φτιάξω και την εξάτμιση. Any tips για τον έλεγχο;

tips???
1oν)μην αργησεις τον ελεγχο περαν της καθορισμενης ημερομηνιας θα πληρωσεις προστιμο
2ον)κλεισε ραντεβου και σε μιση ωριτσα καθαρισες
3ον)...... αυτα με pm ή τηλεφωνικα κλεφτες θα γινουμε?
Laughing Laughing
DimiP - Πεμ 17 Ιαν 2008, 01:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Ωραία παράδειγμα δίνουμε ως κλαμπ.

Nαι εμας περιμενουν Evil
SnakeMJK - Πεμ 17 Ιαν 2008, 02:35:45
Θέμα δημοσίευσης:
Σιγά μην λαδώσω! Το αμάξι μόνο ένα πρόβλημα με την εξαγωγή έχει που θα διορθωθεί πολύ σύντομα. Κατά τ'άλλα είναι εντελώς εργοστασιακό.
micra_iro - Πεμ 17 Ιαν 2008, 10:21:02
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι σε θελω δεν εχεις λογο να λαδωσεις απο την στιγμη που το αμαξι ειναι καθαρα εργοστασιακο μονο φτιαξε την εξαγωγη για να μην ταλαιπωρηθεις
sod - Πεμ 17 Ιαν 2008, 16:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
Με τα φιμε τι γινεται???Πρεπει να παω εκει που τα εβαλα να ζητησω χαρτι εγκρισηs?? Εγω τελικα μεχρι μεσα φεβρουαριου,πηρα και ρωτησα....
crusader - Πεμ 17 Ιαν 2008, 16:41:08
Θέμα δημοσίευσης:
sod έγραψε:
Με τα φιμε τι γινεται???Πρεπει να παω εκει που τα εβαλα να ζητησω χαρτι εγκρισηs?? Εγω τελικα μεχρι μεσα φεβρουαριου,πηρα και ρωτησα....

εγώ πάντως είχα περάσει κανονικά ΚΤΕΟ με τα φιμέ και δεν μου είπαν κουβέντα... τώρα είναι και τι θα σου κάτσει...
sod - Πεμ 17 Ιαν 2008, 17:09:12
Θέμα δημοσίευσης:
Wink Wink Wink
Μιλησα και μου ειπαν και απο Lummar να περασω να παρω μια βεβαιωση και ολα οκ....
SnakeMJK - Τετ 23 Ιαν 2008, 12:43:52
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από 7 μήνες επιτέλους έχω κάρτα καυσαερίων Razz Razz

Είμαι πολύ χαρούμενος και πιστεύω και έτοιμος για ΚΤΕΟ. Τελευταία ερώτηση! Έχει σημασία η κατάσταση των ελαστικών όταν περνάς ΚΤΕΟ; Εμένα είναι σε άθλια κατάσταση, ειδικά στην εμφάνιση, ενώ θέλουν τρελή ευθυγράμμιση κλπ. Αυτό φαντάζομαι το ξεπερνάμε με μία απλή παρατήρηση, ε;
micra_iro - Τετ 23 Ιαν 2008, 17:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
ποσο αθλια δλδ?κοντευουν να βγουν τα λινα?και πελμα μηδεν?
SnakeMJK - Τετ 23 Ιαν 2008, 17:28:30
Θέμα δημοσίευσης:
micra_iro έγραψε:

Λινά όχι ακόμα σίγουρα! Πέλμα έχει μείνει το 10% του αρχικού στα μπροστά και το 40% στα πίσω. Τα πλάγια είναι χάλια, όπου με το ζόρι βλέπεις τι μάρκα είναι Razz
micra_iro - Τετ 23 Ιαν 2008, 20:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
αχ αχ αχ βρες 4 μεταχειρισμενα απο κανενα παιδι που να σου κανουν να ειναι καλυτερα να τα βαλεςι για 1 ωριτσα και τα βγαζεις μετα γιατι θα ειναι κριμα να σε κοψουν για λαστιχα
DimiP - Τετ 23 Ιαν 2008, 20:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
micra_iro έγραψε:

Λινά όχι ακόμα σίγουρα! Πέλμα έχει μείνει το 10% του αρχικού στα μπροστά και το 40% στα πίσω. Τα πλάγια είναι χάλια, όπου με το ζόρι βλέπεις τι μάρκα είναι Razz

με τετοια λαστιχα (και ετσι οπως το πας εσυ) που βρισκεις το κουραγιο και γελας ;;;

αλλαξε τα Exclamation
Andreas - Τετ 23 Ιαν 2008, 23:46:56
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
micra_iro έγραψε:

εγω απο "κακα" λαστιχα πεταξα ενα αυτοκινητο.
Εσυ σκεφτεσαι τι θα σου πουνε στο Κτεο ?

Τελικα αν δεν παθεις δεν μαθαινεις...
SnakeMJK - Πεμ 24 Ιαν 2008, 00:11:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείται ότι θα τα αλλάξω σύντομα, απλά η απορία μου ήταν, να τα βιαστώ για να προλάβω το ΚΤΕΟ ή να το αφήσω για όποτε ξεβαρεθώ Razz Οπότε πάμε και για λάστιχα πριν το ΚΤΕΟ.
Steve - Πεμ 24 Ιαν 2008, 00:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
Andreas έγραψε:

Και εγώ που είχα γα** τα λάστιχα, ήρθε άλλος και μου πέταξε το αυτοκίνητο Laughing

Σε σένα φταίγανε τα λάστιχα, σε εμένα έφταιγε το αμάξι που ήρθε πάνω μου Razz

Όντως αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις Razz
Lef205 - Πεμ 24 Ιαν 2008, 03:27:03
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Εννοείται ότι θα τα αλλάξω σύντομα, απλά η απορία μου ήταν, να τα βιαστώ για να προλάβω το ΚΤΕΟ ή να το αφήσω για όποτε ξεβαρεθώ Razz Οπότε πάμε και για λάστιχα πριν το ΚΤΕΟ.

Τι οποτε ξεβαρεθεις βρε κοπανε που μου ελεγες να τα κρατησεις μεχρι Σεπτεμβρη! Evil
Στον Μυτακιδη ΓΡΗΓΟΡΑ! Very happy
salex - Πεμ 24 Ιαν 2008, 07:14:39
Θέμα δημοσίευσης:
Στο ΚΤΕΟ υποτίθεται ότι ελέγχουν τις βασικότερες προυποθέσεις για να είναι το αυτοκίνητο ασφαλές στο δρόμο.
Φρένα, λάστιχα, αναρτήσεις και φώτα πορείας/διασταύρωσης/φρένων είναι από τις βασικότερες.

Τα λάστιχα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, με φρέσκια γόμα και ευανάγνωστα χαρακτηριστικά - διαφορετικά θα σε κόψουν (καλά θα σου κάνουν) κι ένα 50άρικο δεν πρόκειται να κάνει διαφορά!

Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να έχεις σε καλή κατάσταση όλα αυτά γιατί μέσα στο αυτοκίνητο ζεις καθημερινά. Κρίμα δεν είναι να καρφωθείς πουθενά επειδή φόραγες σάπια λάστιχα; Και καλά να διαλύσεις το αυτοκίνητό σου, σκέφτεσαι να πάρεις και κανένα άλλο μαζί σου;
SnakeMJK - Πεμ 24 Ιαν 2008, 10:14:43
Θέμα δημοσίευσης:
Νόμιζα ότι θα πάνε μέχρι Σεπτέμβρη... Τα τελευταία Μέγαρα είχαν άλλη γνώμη όμως!! Ούτε οι ζάντες δεν θα έχουν μείνει μέχρι τότε.... Laughing

Θα τα αλλάξω παιδιά! Τώρα με το νερό που έριξε χθες, γράφει μέχρι και η 5η Razz
Giannis307 - Πεμ 24 Ιαν 2008, 10:20:32
Θέμα δημοσίευσης:
Mπα...μηπως απλα με την βροχη πηρες αλογακαι εγινες hotrod?
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Andreas - Πεμ 24 Ιαν 2008, 11:15:05
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Andreas έγραψε:

Και εγώ που είχα γα** τα λάστιχα, ήρθε άλλος και μου πέταξε το αυτοκίνητο Laughing

Σε σένα φταίγανε τα λάστιχα, σε εμένα έφταιγε το αμάξι που ήρθε πάνω μου Razz

Όντως αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις Razz

Εσενα προκληθηκε απο τριτο , δεν εχεις να μαθεις τιποτα απο αυτο,
περα του οτι συζητησαμε απο το τηλεφωνο Smile

Στο θεμα ομως το συγκεκριμενο , εξαρταται μονο απο τον ιδιο.
Περιμενα και εγω το Σεπτεμβρη οπως μου ελεγαν , δεν χρειαζεται να την πατησει ετσι και ο Ζησης.
micra_iro - Πεμ 24 Ιαν 2008, 16:56:44
Θέμα δημοσίευσης:
αλλαξε τα ζησακο δεν αξιζει τον κοπο ουτε για το ΚΤΕΟ σλλσ ουτε και για την ζωη σου Wink
COOL ALEXIS - Σαβ 23 Φεβ 2008, 11:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μια υπενθύμιση:

Όσοι έχουν αυτοκίνητο με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2004 θα χρειαστεί να περάσουν ΚΤΕΟ φέτος (2008) την αντίστοιχη ημερομηνία που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας Exclamation Exclamation Exclamation

Μαζί κι εγώ Twisted evil
micra_iro - Σαβ 23 Φεβ 2008, 15:14:40
Θέμα δημοσίευσης:
το υπουργειο μεταφορων εχει ενα πλανο τα καινουρια αυτοκινητα να περνανε κτεο στην τετραετια.οποτε για να γινει αυτο περυσι και φετος καλεσε 3 χρονιες. περυσι καλεσανε τα αυτοκινητα που ειχαν πρωτη αδεια κυκλοφοριας το 1999,2000,2001 με βαση την ημερα και τον μηνα που εκδοθηκε η 1η αδεια.
το ιδιο κανει και φετος καλεσε τα αυτοκινητα που εβγαλαν 1η αδεια μεταξυ 2002 και 2004 παλι με την ακριβη ημερομηνια
Steve - Τρι 26 Φεβ 2008, 13:02:18
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Μια υπενθύμιση:

Όσοι έχουν αυτοκίνητο με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2004 θα χρειαστεί να περάσουν ΚΤΕΟ φέτος (2008) την αντίστοιχη ημερομηνία που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας Exclamation Exclamation Exclamation

Μαζί κι εγώ Twisted evil

Παραλίγο να περνούσα και εγώ ΚΤΕΟ... Confused Sad
giannis27 - Τρι 26 Φεβ 2008, 13:30:17
Θέμα δημοσίευσης:
χαχα τι μου θυμησες τωρα!
το περιστατικο ηταν για γελια κ για κλαμματα!
τον Νοεμβριο που με τρακαραν ειχα ενα τρεξιμο με την ασφαλιστικη κ τελικα μου εβγαλαν την αποζημιωση με σωστρα καποιο ποσό δηλαδη επρεπε να πουλησω το αμαξι!βρηκα αγωραστη με περνουν τηλ απο την ασφαλιστικη κ μου λενε οτι η επιταγη εχει κοπει κ απλα πρεπει να τους παω μια φωτοτιποια τις νεας αδειας του αυτοκινητου!ενταξει λεω επιτελους τελιωσε αυτη η ιστορια παω να κανουμε την μεταβιβαση 18/01/08 κ τι μου λενε .......................το αμαξι επρεπε να περασει κτεο στις 16/01/08 βγηκε καινουργιος νομος που λεει οτι αν το αμαξι δεν εχει περασει κτεο δεν γινεται η μεταβιβαση Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
τους καλα εισται σοβαροι το αμαξι ειναι τρακαρισμενο πως θα περασει κτεο?
εεε τοτε θα περιμενεις να γινει το αμαξι κ οταν γινει θα περασει κτεο κ μετα θα κανεις την μεταβιβασει! Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused
ευτηχως που ζουμε στην ελλαδα κ σε μια μερα τελιωσε ολοι η ιστορια ! Laughing Laughing Laughing
COOL ALEXIS - Τρι 26 Φεβ 2008, 19:02:44
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
COOL ALEXIS έγραψε:
Μια υπενθύμιση:

Μαζί κι εγώ Twisted evil

Παραλίγο να περνούσα και εγώ ΚΤΕΟ... Confused Sad

Άκυρο ψηλέ...

Είδες από τι σε γλύτωσε Question Question Question
COOL ALEXIS - Παρ 04 Απρ 2008, 08:22:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας και πλησιάζει η ώρα μου έχετε κανένα ΚΤΕΟ να μου προτείνετε προς Β.Π. Question Question Question
volvos - Παρ 04 Απρ 2008, 08:25:31
Θέμα δημοσίευσης:
ειπαμε ρε βλακα θα παμε στην ηρω στο ηνιοχο μαζι Wink
COOL ALEXIS - Παρ 04 Απρ 2008, 08:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά εγώ θα κάνω ότι δεν σε ξέρω... Cool
Steve - Παρ 04 Απρ 2008, 08:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Μιας και πλησιάζει η ώρα μου έχετε κανένα ΚΤΕΟ να μου προτείνετε προς Β.Π. Question Question Question

Περνάς ΚΤΕΟ το MX-5, μαλ**α?
micra_iro - Παρ 04 Απρ 2008, 22:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

θα σας περιμενω Wink Wink
RASTAVIPER - Σαβ 05 Απρ 2008, 10:06:21
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Παίζει άκρη?Πού είναι ο ηνίοχος?
micra_iro - Σαβ 05 Απρ 2008, 10:16:22
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
volvos έγραψε:

Παίζει άκρη?Πού είναι ο ηνίοχος?

ο ηνιοχος ειναι στην μεταμοφωση στον παραδρομο της εθνικης
volvos - Τετ 09 Απρ 2008, 12:39:00
Θέμα δημοσίευσης:
ηρω εγω περασα Laughing Laughing

ξερουμε ορια ρυπων?

ειμαι

ρελαντι co 0.19 - hc 111
2500 co 0.17 - hc 59
l=1.02
Giannis307 - Τετ 09 Απρ 2008, 12:43:52
Θέμα δημοσίευσης:
Hρω??Ποτε περναω εγω???
Πινακιδα σε πμ
volvos - Τετ 09 Απρ 2008, 12:53:52
Θέμα δημοσίευσης:
στο τσακ...

http://www.kteoinioxos.gr/nomothesia.html
volvos - Τρι 15 Απρ 2008, 14:18:17
Θέμα δημοσίευσης:
ερωτηση...

το αμαξι ηταν τοσο βρωμικο που το σηματακι του κτεο στη πινακιδα ξεκολλησε ηδη.

εχω καποια επιπτωση ?
πρεπει να παω να μου το ξαναβαλουν?
micra_iro - Τρι 15 Απρ 2008, 14:33:43
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ερωτηση...

το αμαξι ηταν τοσο βρωμικο που το σηματακι του κτεο στη πινακιδα ξεκολλησε ηδη.

εχω καποια επιπτωση ?
πρεπει να παω να μου το ξαναβαλουν?

Laughing Laughing Laughing Laughing μπιχλη Laughing Laughing Laughing Laughing
ελα μια μερα με το αμαξι και το δελτιο να στο ξαναβαλουν αν και δεν ειναι το σηματακι το σημαντικο το δελτιο πρεπει να εχεις
volvos - Τρι 15 Απρ 2008, 14:35:55
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΔΕ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΩ

να ακουσουν την εξατμιση και να ψαχνονται πως μου εδωσαν????? Laughing Laughing Laughing
RASTAVIPER - Τρι 22 Απρ 2008, 11:19:46
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ηρω εγω περασα Laughing Laughing

ξερουμε ορια ρυπων?

ειμαι

ρελαντι co 0.19 - hc 111
2500 co 0.17 - hc 59
l=1.02

Για το δικο μου τι ισχυει?Ποια ειναι τα στανταρ νουμερα?
Να δουμε τι ελπιδες εχω να περασω απο ιδιωτικο ΚΤΕΟ για καρτα καυσαεριων.
PHSYBORG - Τετ 14 Μάϊ 2008, 09:59:20
Θέμα δημοσίευσης:
αν κ εχουμε μεχρι τον Αυγουστο που περναω εγω...
Ηρω...για ραντεβου ποσο μερες πριν πρεπει να παρουμε τηλ?
micra_iro - Τετ 14 Μάϊ 2008, 22:51:43
Θέμα δημοσίευσης:
αν πας σε δημοσιο παρε κανενα μηνα πριν, σε ιδιωτικο μπορεις να το περασεις οσο νωριτερα θες, παρε ενα τηλεφωνο μια ή δυο μερες νωριτερα απο την ημερα που θες να το περασεις και θα σε φτιαξουμε κι εσενα Wink
PHSYBORG - Πεμ 15 Μάϊ 2008, 10:16:25
Θέμα δημοσίευσης:
micra_iro έγραψε:
αν πας σε δημοσιο παρε κανενα μηνα πριν, σε ιδιωτικο μπορεις να το περασεις οσο νωριτερα θες, παρε ενα τηλεφωνο μια ή δυο μερες νωριτερα απο την ημερα που θες να το περασεις και θα σε φτιαξουμε κι εσενα Wink

μολις κανουμε rebuild στα αμορτισερ μου ( ακους κυριε Volve)...σας ερχομαι Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες