TZAG έγραψε: |
Ερώτηση: Ποιός ενημερώνει το πότε πρέπει ένα όχημα να περάσει απο ΚΤΕΟ;; Ή αυτή η χρονική στιγμή είναι για πάντα συγκεκριμένη; |
PHSYBORG έγραψε: |
Στην Αθηνα ακομα περναμε στα 5 χρονια η ειναι στα 7?
Εχει περασει κανεις ΚΤΕΟ προσφατα? να μας πει εντυπωσεις Δημοσιο τελικα η ιδιωτικο ΚΤΕΟ? |
gianic έγραψε: |
τωρα οσον αφορα το κτεο η τεχνικη ειναι απλη . ενα 50αρι κατω απ το χειροφρενο και εισαι κομπλε. τουλαχιστον τοσα χρονια εμεις ετσι κανουμε . δυστυχως αυτοι οι μηχανισμοι θελουν το λαδακι τους για να λειτουργησουν σωστα οπως ειχε πει καποιος αλλος παλιοτερα. |
sod έγραψε: |
Εγω κλεινω 5ετια τον φεβρουαριο (πωs περασε ετσι ο καιροs βρε παιδι μου) πωs μπορω να μαθω ποτε περναω??? |
Εγω κλεινω 5ετια τον φεβρουαριο (πωs περασε ετσι ο καιροs βρε παιδι μου) πωs μπορω να μαθω ποτε περναω??? |
SnakeMJK έγραψε: |
Ήρθε η ώρα μου! Μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να χω περάσει ΚΤΕΟ. Επιτέλους ήρθε η ώρα να φτιάξω και την εξάτμιση. Any tips για τον έλεγχο; |
drdino έγραψε: |
Ωραία παράδειγμα δίνουμε ως κλαμπ. |
Με τα φιμε τι γινεται???Πρεπει να παω εκει που τα εβαλα να ζητησω χαρτι εγκρισηs?? Εγω τελικα μεχρι μεσα φεβρουαριου,πηρα και ρωτησα.... |
micra_iro έγραψε: |
ποσο αθλια δλδ?κοντευουν να βγουν τα λινα?και πελμα μηδεν? |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Λινά όχι ακόμα σίγουρα! Πέλμα έχει μείνει το 10% του αρχικού στα μπροστά και το 40% στα πίσω. Τα πλάγια είναι χάλια, όπου με το ζόρι βλέπεις τι μάρκα είναι ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Λινά όχι ακόμα σίγουρα! Πέλμα έχει μείνει το 10% του αρχικού στα μπροστά και το 40% στα πίσω. Τα πλάγια είναι χάλια, όπου με το ζόρι βλέπεις τι μάρκα είναι ![]() |
Andreas έγραψε: |
εγω απο "κακα" λαστιχα πεταξα ενα αυτοκινητο.
Εσυ σκεφτεσαι τι θα σου πουνε στο Κτεο ? Τελικα αν δεν παθεις δεν μαθαινεις... |
SnakeMJK έγραψε: |
Εννοείται ότι θα τα αλλάξω σύντομα, απλά η απορία μου ήταν, να τα βιαστώ για να προλάβω το ΚΤΕΟ ή να το αφήσω για όποτε ξεβαρεθώ ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Και εγώ που είχα γα** τα λάστιχα, ήρθε άλλος και μου πέταξε το αυτοκίνητο ![]() Σε σένα φταίγανε τα λάστιχα, σε εμένα έφταιγε το αμάξι που ήρθε πάνω μου ![]() Όντως αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Μια υπενθύμιση:
Όσοι έχουν αυτοκίνητο με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2004 θα χρειαστεί να περάσουν ΚΤΕΟ φέτος (2008) την αντίστοιχη ημερομηνία που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας ![]() ![]() ![]() Μαζί κι εγώ ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Παραλίγο να περνούσα και εγώ ΚΤΕΟ... ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Μιας και πλησιάζει η ώρα μου έχετε κανένα ΚΤΕΟ να μου προτείνετε προς Β.Π. ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
ειπαμε ρε βλακα θα παμε στην ηρω στο ηνιοχο μαζι ![]() |
ειπαμε ρε βλακα θα παμε στην ηρω στο ηνιοχο μαζι ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Παίζει άκρη?Πού είναι ο ηνίοχος? |
ερωτηση...
το αμαξι ηταν τοσο βρωμικο που το σηματακι του κτεο στη πινακιδα ξεκολλησε ηδη. εχω καποια επιπτωση ? πρεπει να παω να μου το ξαναβαλουν? |
ηρω εγω περασα ![]() ![]() ξερουμε ορια ρυπων? ειμαι ρελαντι co 0.19 - hc 111 2500 co 0.17 - hc 59 l=1.02 |
micra_iro έγραψε: |
αν πας σε δημοσιο παρε κανενα μηνα πριν, σε ιδιωτικο μπορεις να το περασεις οσο νωριτερα θες, παρε ενα τηλεφωνο μια ή δυο μερες νωριτερα απο την ημερα που θες να το περασεις και θα σε φτιαξουμε κι εσενα ![]() |