307Lucifer έγραψε: |
Λοιπόν...
1. κατά την γνώμη μου καλό θα ήταν να προσθέταμε κάποιες προτάσεις όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση - bodykitς etc. (χωρίς να χρειαστεί να παρουσιάσετε όλα τα πλαστικά εξαρτήματα για το κάθε μοντέλο...απλά κάποια συνεργασία με κατάστημα που τα προμηθεύει, ώστε να έχουμε καλύτερες τιμές...) 2. ίσως κάποιες άλλες επιλογές όσον αφορά το θέμα των αναρτήσεων..(εκτός της FK) - π.χ. koni, bilstein, kw, osrav κπλ κπλ... αυτά μου έρχονται προσωπικά πρώτα στο μυαλό.... ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
ίσως μια συνεργασία με κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, για παροχή έκπτωσης στο service για τα μέλη......
επίσης μια βόλτα από το chips-away, μήπως πετύχουμε καμία εκπτωσούλα (με ενδιαφέρει, για αυτό....) ![]() |
Baphomet έγραψε: |
για το πρώτο το έχω γράψει πολλές φορές οτι οι συνεργασίες μας αφορούν και θα αφορούν μόνο προϊόντα και όχι υπηρεσιες. Που σημαινει, συνεργεία και φαναρτζήδες τσουκ! Chips-Away τι ειναι? αν ειναι για πρόγραμμα έχεις δίκιο, αξίζει να το κοιτάξουμε... |
volvos έγραψε: |
μια εκπτωση στην αγορα ανταλλακτικων...
ακομα και απο την ιδια τη πεζο! δεν ειναι δυνατο να δινει 20%στα συνεργεια και να μην μπορουν να δωσουν σε εμας εστω ενα τυπικο 5% οπως εγινε με αναρτηση απο κονδωρα... |
μια εκπτωση στην αγορα ανταλλακτικων...
ακομα και απο την ιδια τη πεζο! δεν ειναι δυνατο να δινει 20%στα συνεργεια και να μην μπορουν να δωσουν σε εμας εστω ενα τυπικο 5% οπως εγινε με αναρτηση απο κονδωρα... |
nikq έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά
Καλό θα ήταν να μας κατευθύνετε λιγάκι για το …. όριο του καταλόγου μας ( αλήθεια υπάρχει ? ) δηλαδή θα υπάρχουν κάποιες κεντρικές κατηγορίες και μονό αυτές θα συμπληρώνουμε – κοιτάμε κάθε φορά ? Κάποιες ιδέες εκτός από αυτές που αναφερθήκαν είναι για τη εσωτερική βελτίωση δηλαδή καντράν , λεδιεδες, πατακια, επενδύσεις - καλύμματα για τα υπάρχον καθίσματα – τιμόνι Για εξωτερική βελτίωση , φιδάκια, λασπωτήρες, ηλιοροφη ,Το αυτόκλητο του club! ![]() Επίσης θα μπορούσε να υπάρχει συνεργασία με καταστήματα αγοράς στερεοφωνικού ηχοσύστηματος , ηχείων , συναγερμό Αυτά! ![]() |
vinman έγραψε: |
....να βρισκαμε κατι και για το ''καραβι''μου... ![]() ![]() ![]() ...το 407 το βρηκα μονο στις μεμβρανες (που με ενδιαφερει αμεσα),αλλα χωρις τιμες... ![]() ![]() (δεν πιεζω κανεναν...πλακα κανω...ισα ισα που εχει γινει τρομερη δουλεια απο τα παιδια που ασχοληθηκαν... ![]() |
....να βρισκαμε κατι και για το ''καραβι''μου... ![]() ![]() ![]() ...το 407 το βρηκα μονο στις μεμβρανες (που με ενδιαφερει αμεσα),αλλα χωρις τιμες... ![]() ![]() (δεν πιεζω κανεναν...πλακα κανω...ισα ισα που εχει γινει τρομερη δουλεια απο τα παιδια που ασχοληθηκαν... ![]() |
giannis_cc έγραψε: |
πετρο αυτο που λειπει απο τον καταλογο ειναι προσφορες απο cdαδικα μιας και οι μουσικοφιλοι ειμαστε πολλοι ![]() (οκ πλακα κανω μη βαρατε) περα απο την πλακα λειπουν προσφορες απο ηχοσυστηματα κλπ κλπ |
MEMsound έγραψε: | ||
Για εσένα θα υπάρχει ιδιαίτερη μεταχείρηση έχουμε πει. Θα μας ζητάς τι θες και θα στο βρίσκουμε. πχ καινούργιο ρεμέτζο, άγκυρα, καινούργιους μούτσους.... κλπ κλπ ναυτυλιακα! χχιχιχιχιχ!!!! Σοβαρά τώρα όπως ήδη ξέρεις προς το παρόν στην αγορά τα πράγματα για το 407 είναι ελάχιστα οπότε είμαστε και εμείς εν αναμονή. ![]() Τα βασικά πάντως θα υπάρχουν μέσα στις επόμενες μέρες. |
memsound έγραψε: |
ρε συ Γιάννη αναρωτιέμα αν διάβασες τι έχει γραφτεί πριν γράψεις.
Ρίξε μια ματιά 5-6 ποστ πιο πάνω...! Τα ηχοσυστήματα είναι πολύ μπερδεμένη υποθεση και συ που έχει ασχολήθεί πρέπει να το ξέρεις ήδη. |
SnakeMJK έγραψε: |
Τι λείπει απ τον καταλογό μας;
Πράγματα που χρησιμοποιούμαι στα service μας! (Εφόσον δεν μπορούμε να έχουμε έκπτωση στα ίδια). Δηλαδή φίλτρα (ελεύθερα και μη, βενζίνης, λαδιού), ΤΑΚΑΚΙΑ (είχαμε έκπτωση με 206club, δεν θα έχουμε στα επίσημα;; ![]() Επίσης, να μπουν αυτοκόλλητα 3 μεγεθών (κλασικ, σκιαδίου και μινι (για τις πίσω πόρτες)), μπλουζάκια σε άλλα χρώματα (κοντομάνικα κυρίως! και μαύρα!!), χμμμμ, αυτά για τώρα. |
sps έγραψε: |
Καμια προσφορα για ημισλικ ισως ? ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Ευθυγραμμίσεις????
Δυναμικές ζυγοσταθμίσεις τροχών ΠΑΝΩ στο αυτοκίνητο?? ![]() Τέλος πάντων ένα καλό επαγγελματία με σύγχρονο εξοπλισμό για να γίνεται καλή δουλεία στα παραπάνω ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
αυτό αφορά υπηρεσίες...για χιλιοστή φορά, δεν προτείνουμε ούτε συφωνούμε για υπηρεσίες. Με εξαίρεση την τοποθετηση ελαστικών-ζαντων και μεμβρανων που ειναι αναποφευκτο. Οπότε ΟΧΙ, εκτός αν αποφασίσει διαφορετικά το ΔΣ. |
Εγώ εννοώ να βρεθεί ένας που να είναι καλός στη δουλεία του και να έχει σύγχρονο εξοπλισμό για να μπορεί να κάνει καλή ευθυγράμμιση 4 τροχών και ζυγοστάθμιση τροχών δυναμικά πάνω στο αυτοκίνητο.
Αν κάποιος έχει κάτι υπόψιν ας το αναφέρει. Αν τον δοκιμάσουμε 2-3 και μείνουμε ευχαριστημένοι, τότε βλέπει και το ΔΣ το θέμα της συνεργασίας! |
Εγώ εννοώ να βρεθεί ένας που να είναι καλός στη δουλεία του και να έχει σύγχρονο εξοπλισμό για να μπορεί να κάνει καλή ευθυγράμμιση 4 τροχών και ζυγοστάθμιση τροχών δυναμικά πάνω στο αυτοκίνητο. |
Πάντως αφού ο Φωκάς ανήκει στις "συνεργασίες", να ξέρετε ότι η ζυγοστάθμιση που έκαναν εκεί είναι χάλια!!!!!
Μετά τα 140 νιώθω αρκετά έντονους κραδασμούς στο τιμόνι. Μπορεί στατικά ο κάθε τροχός να ήταν εντάξει στο μηχάνημα (που και πάλι δεν ισχύει για λάστιχα που μόλις μπήκαν στη ζάντα αφού πρέπει να πατήσουν καλά και να ξαναγίνει ζυγοστάθμιση) αλλά δυναμικά τι γίνεται???? Σίγουρα χρειάζεται να ξανακάνω αλλού ζυγοστάθμιση! Είναι λίγο ![]() ![]() ![]() Το μόνο που πρέπει να έχετε υπόψιν είναι ότι αν βγάλετε ένα τροχό, πρέπει να τον ξαναβάλετε στην ίδια θέση (οι τρύπες της ζάντας στις ίδιες βίδες που ήταν και τα ίδια μπουλόνια που ήταν στην κάθε βίδα!) αλλιώς πάει χαμένη η ζυγοστάθμιση!!!!! ![]() |
christhehealer έγραψε: |
....
- Aμέλησε ο μάστορας να στείλει και τις υπόλοιπες, οπότε πάμε από εκεί πέρνουμε το ελαστικό στην διάσταση που θέλουμε με την έκπτωση του club και όλα OK; |
οι διαστασεις ειναι πάρα πολλες και επισης πολλα ειναι τα μοντελα και οι εταιρίες... ειναι κοπος και για εμας και για αυτους που θα μας τα δωσουν. Έχουμε πάρα πολλα ελαστικα στον καταλογο μας ηδη...πορευομαστε ετσι και αν καποιος ζηταει κατι διαφορετικο οπως εσυ τωρα, παιρνουμε τιμη και γι αυτο και το προσθετουμε... ![]() |
Kαλε μου Μανθο...
Εκεινες τις τιμουλες που λεγαμε για τις μεμβρανες... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τις έχω ζητήσει αλλά προφανώς ξεχάστηκαν να μου απαντήσουν και να σου πω την αλήθεια και 'γω το είχα ξεχάσει και δεν τους ξαναρώτησα. Αύριο θα έχεις και από 3Μ και από Llumar (εκτός απροόπτου). |
![]() ![]() Περιμενω Μανθο....μια απλη και αβιαστη υπενθυμιση σου εκανα... ![]() ![]() |
χαρη εγω δεν εχω δει στην αθηνα μαγαζι να κανει δυναμικη ζυγοσταθμιση...που ειναι αυτο το διαστημομαγαζο? |
ultra-one έγραψε: | ||
.....Στη Λευκωσία ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||||
Προφανώς εννοείται το γνωστό σύστημα με το "σαμαράκι"... Παχύλας στην Kηφισίας. στα Σίδερα Xαλανδρίου, δίπλα στην Subaru... H τμή είναι ίδια με μια κανονική ζυγοστάθμηση και δεν θυμάμαι εάν φτάνει την ταχύτητα [και καλά] στα 140 ή στα 160... Thank you ![]() |
ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
...Aν δεν αλλάξεις λάστιχα με άλλα που να ταιριάζουν στην ανάρτησή σου οι κραδασμοί στο τιμόνι δεν πρόκειται να σταματήσουν... ![]() Kοινώς κοιτάς σε λάθος σημείο στισ προσφορές... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Όλα τα 206 (εκτός RC) μπορούν να τα βάλουν. ![]() Για το RC εγώ θα το έψαχνα αλλιώς....(ρυθμιζόμενα...) αλλιώς θα το άφηνα μαμά... |
...Οι τιμές είναι κοινές για όλα τα ελατήρια αλλά το καλύτερό που έχεις να κάνεις είναι να συνενοηθείς με το συγκεκριμένο κατάστημα για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με το setup που θες να φτιάξεις. |
Mανθούκο μας, απ' ότι διαισθάνομαι μπερδεύτικες...
....... Kαι νομίζω ότι είναι ανώφελο να συζητάμε κάθε φορά, κάθε προϊόν, με κάθε μέλος. Γι' αυτό υποστηρίζω την λεπτομέρια του καταλόγου. ![]() |
θα ηθελα να ρωτησω στην εκπτωση για τα ανταλλακτικα της πεζο σπορτ τι περιλαμβανεται ?
δηλαδη η εκπτωση ισχυει για αυτα που εχει πανω κατω η πεζο σπορτ στο site της? |
shiba έγραψε: |
συνεργασια με καταστημα που εχει ''καλουδια'' οπωσ θολομπαρες,momo+sparco λεβιεδακια πεταλιερεσ κλπ θα υπαρξει?sorry αν εχει απαντηθει ηδη το ερωτημα μου[/flash] |
Αναρωτιέμαι αν έχεις δει το e-shop.......... ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.psclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=21&products_id=79 Στο δεξί μέρος της σελίδας... ![]() |
shiba έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
wizy έγραψε: |
Η έκπτωση στα διάφορα μαγαζιά ισχύει στην αρχική τιμή του προϊόντος ή στην τιμή που συμφωνήσει κάποιος με τον πωλητή?
π.χ. αν οι ζάντες έχουν 540€ και ρίξει κάποιος την τιμή στα 500€, η έκπτωση μετά ισχύει για τα 500 ή μόνο για τα 540? Επίσης, αν κάποιος έχει κάποια έκπτωση (πχ.10%) στην Peugeot Sport η έκπτωση προστίθεται και γίνεται 20+10=30%? Η έκπτωση ισχύει και για την Peugeot? Thanks και sorry για το πρήξιμο! |
wizy έγραψε: |
Thanks a lot MEMsound!!! ![]() |
shiba έγραψε: |
συνεργασια με καταστημα που εχει ''καλουδια'' οπωσ θολομπαρες,momo+sparco λεβιεδακια πεταλιερεσ κλπ θα υπαρξει?sorry αν εχει απαντηθει ηδη το ερωτημα μου[/flash] |
Απλά αυτήν την περίοδο εγώ έχω πολύ δουλεία στο κατάστημα και ο Πέτρος εξεταστική και δεν μπορούσαμε να ασχοληθούμε περισσότερο. |
sps έγραψε: |
Μηπως υπαρχει καμια τιμουλα για τα αμορτισερ peugeot sport, αυτα που συνδυαζονται με τα φαρδια eibach?
Προσοχη, με ενδιαφερη μονο η τιμη του αμορτισερ, οχι του πακετου. Επισης, αληθευει οτι ειναι ανακατασκευη του 2λιτρου, αρα μονο λαδιου? Στην Ελλαδα φτιαχνονται? |
nik_marin έγραψε: |
Στης αναγραφόμενες τιμές π.χ. KW Variant δικαιούμαστε κάποια έκπτωση ? |
SnakeMJK έγραψε: |
φιλτρο-σκουπο-χοανες-κιτ-καθαρισμού.....;;; ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
nOkpos έγραψε: |
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν μαγαζια με εκπτωση στην θεσσαλονικη..? |
nOkpos έγραψε: |
απλα αν γινεται θελω να μου πειτε γιατι σκεφτομαι να γινω μελος και με ενδιαφεφερει να ξερω που θα εχω εκπτωση ![]() |
boxer έγραψε: |
καλησπερα ! ψαχνω εδω και καιρο να βρω μπουζοκαλωδια σιλικονης με 8-8,5mm διαμετρο για 206 Gti 2.0 αλλα ματαια! εχετε τιποτα υποψη σας;;;
ευχαριστω! |
Stevon έγραψε: | ||
Kάτσε ρέ...γιατί τώρα με κόλλησες...... ![]() το 2λιτρο μοτέρ δέν έχει μπουζοκαλώδια , έχει σύστημα άμεσης ανάφλεξης , δλδ έναν πολαπλασιαστή ανα μπουζί. Τί ακριβώς τα θέλεις τα μπουζοκαλώδια??? ![]() |
boxer έγραψε: | ||||
εννοω τα καλωδια που φτανουν μεχρι τον καθε πολαπλασιαστη(πως αλλιως να τα πω; ![]() ![]() |
Νομίζω ότι για την "κανιβαλοδήγισή" σου το 720 είναι ότι πρέπει.... και θα σου κρατήσει και αρκετά... |
.....Anyway φούστα είναι αυτά..
...... |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Σιγα μην ειναι και ζαρτιερα ![]() Καλα χιλιομετρα να εχεις Ζηση με τα νεα σου λαστιχακια ![]() |
A539 πολύ καλά στο στεγνό, στο βρεγμένο..... ![]() ![]() |
Από αυτά που έχω ακούσει... |
Έχεις δίκιο!
Θα προστεθούν και αυτά τις επόμενες μέρες μαζί με την ανανεώση κάπιοων τιμών (μετα τα εγκαίνια όμως) |
tirokomos έγραψε: |
Χωρις να θελω να πιεσω η να προμοταρω καποια ειδη απλα απο την προσωπικη μου εμπειρια και μονο καλο θα ηταν να μπει στο καταλογο μας και το continental sport kontakt 2,οπως και το premium kontakt 2.Εγω στο αμαξι μου φοραω τα πρωτα και ειμαι περαν του δεοντος ευχαριστημενος παιδια.Παροτι ειναι καθαρο βροχολαστιχο....αμα ζεσταθει (ευκολα σχετικα) βιδωνει και στο στεγνο οδοστρωμα!Το προτεινω ανεπιφυλακτα! ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Δεν χρειαζεται να τα εχει ο καταλογος μας, μπορεις να παρεις ενα τηλ. στα καταστηματα που συνεργαζομαστε (Φωκας & Ηλιοπουλος) και να σου πουν τιμη για το μοντελο και τη διασταση που θελεις. Απλα δεν ειναι εφικτο να εχουμε τιμες για ολα τα λαστιχα. |
Steve έγραψε: |
Να μπει Contiγλύστραλ λάστιχο στο κατάλογο μας? ![]() Δεν πάμε καλάαα... ![]() |
για αυτο υπάρχει η έδρα μας που γινονται συναντησεις 2 φορες την βδομάδα... να έρχεται οποιος θελει να τον γνωρίζουμε και να του λέμε τις εντυπωσεις μας απο διαφορα συνεργεια/βελτιωτές, να βλέπει ίσως δουλειά τους στα αυτοκινητα μας και μετά να επιλέγει μόνος του ποιον θα εμπιστευτεί... |
Νομίζω ότι με κάλυψες, πλήρως........... ![]() ![]() ![]() |
_205rallye_ έγραψε: |
...και τα μισα να ειναι φτιαχμενα απο τον λιορη πχ. |
_205rallye_ έγραψε: |
μα αυτο ακριβως ειναι το περιεργο ρε παιδια.εσεις οι ιδιοι που στηριζετε με παθος την peugeot sport το μονο peugeot sport που εχετε πανω στα αυτοκινητα σας ειναι οι σκουπες.οι περισσοτεροι εχουν κανει τισ μετατροπες τους σε γνωστα ονοματα που ειδικευοντε σε peugeot.δεν κατακρινω κανεναν απλα ειναι λιγο περιεργο να λετε ελατε να δειτε τα αυτοκινητα μας και τα μισα να ειναι φτιαχμενα απο τον λιορη πχ. |
Miltellas έγραψε: | ||
Το δικό μου που είναι φτιαγμένο από μένα κάνει διαφορά; Peugeot 206 1.6 16V XSM (Miltellas patented) ![]() ![]() |
... η Peugeot sport ειναι αγωνιστική και όχι βελτιωτική. Πραγμα που σημαινει οτι αυτός που θελει απλά να βελτιωσει το αμαξι του δεν εχει επιλογες από την Peugeot Sport... |
Έχεις δίκιο.
Πρέπει να συνενοηθώ με τον backclima γιατι κάτι έχει κανονήσει. Εντομεταξύ αν θες επικοινώνησε μαζί του να σου πει τι έχει κάνει. ![]() (τσιςς άμεση απάντηση... ![]() |
Θα σε παρακαλούσα πολύ να προσέχεις και να μετράς τι λες. |
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ!!!!!! |
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ!!!!!!
Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να μας ξέρουν όλοι?? Και από που?? Στο χέρι σας είναι να σας μάθει όλη η Θεσσαλονίκη! Αλλά αν μαζεύεστε 2-3 άτομα δεν έχει έννοια! Αναρωτιέμαι: έπρεπε να έρθει ο Γιώργος για να πάτε Σέρρες? (και εντάξυ εσύ είχες το τρακάρισμα) Όλοι οι άλλοι....!!! Θα σε παρακαλούσα πολύ να προσέχεις και να μετράς τι λες. Και εν πάση περιπτώση σιγά να μην μας ξέρει και το κάθε φανοποιείο σε όλη την Ελλάδα! Και εν πάση περιπτώση στο χέρι μας και σας = όλων μας είναι να κάνουμε τα πάντα για να μας γνωρίσουν! Αυτά από εμένα. ![]() |
teodor_v έγραψε: | ||
Καταρχην προσεχε τι λες και πως το λες! Οταν λες στο χερι μας ειναι να μας μαθει ολη η θεσσαλονικη τι θελεις να πεις? Πρεπει να γινουν ολα τα peugeot της θεσσαλονικης turbo? Στο κατω κατω υποτιθεται οτι συνεργαζομαστε με ολους αυτους για οικονομικους λογους κυριως! Τωρα το αν μαζευομαστε 2 η 3 ατομα καθε φορα δεν σε αφορα εσενα η τουλαχιστον δεν ειναι σχετικο με το θεμα και το πετας σαν καρφι.Και καλα θα κανεις να αφησεις τα υπονοουμενα για το αν θα επρεπε να ερθει ο ΥΒΕ η οχι για να παμε. Και επειδη δεν ξερεις αλλα μιλας μαθε οτι πρωτα συναντηθηκαμε και μετα ειπαμε να μην παμε στις Σερρες και να παμε για καφε. Και μετα απο την συναντηση αυτη τρακαρε ο tirokomos. Και δηλ αν καταλαβα καλα σε αυτο που λεει ο tirokomos οτι δεν ηξερε ο φανοποιος το PSclub φταιμε εμεις που δεν πηγαμε να μας "αλλαξει τα φωτα"???? Αντι ομως να εστιασεις στο προβλημα ριχνεις ευθυνες σε εμας. Ξερω οτι ειναι σε υψηλους τονους η απαντηση μου αλλα νομιζω οτι εχουμε και εμεις στη βορεια Ελλαδα δικαιωματα στο Club και θα ηθελα με την ευκαιρια να μαθω καποιοα πραγματα για τα οικονομικα του συλλογου, σε αλλο θεμα βεβαια. |
fynos έγραψε: |
Εγώ ξέρω τι λείπει από το κατάλογο . . . μία κούπα του κλάπ ![]() |