ps180 έγραψε: |
Εγώ έτυχε να στεναχωρήσω ενα CZT στην Πειραιως απο εκκινηση ... ![]() Καλο αλλα δε με πτοησε ιδιαιτερα.. |
ps180 έγραψε: |
Εγώ έτυχε να στεναχωρήσω ενα CZT στην Πειραιως απο εκκινηση ... ![]() Καλο αλλα δε με πτοησε ιδιαιτερα.. |
Kouzman έγραψε: |
... |
Το czt δεν εχει χαρακτηριστει mini evo τυχαια...
|
-=N4X=- έγραψε: | ||
Αν ο δρομος γλυστραει το colt δεν ξεκιναει με τιποτα....αλλα σε καλο δρομο ξεκινοντας απο κοφτη το κωλοtraction αντι να το κοψει το βοηθαει πραγματικα να κανει αλμα στην αρχη... Ερχεται λενε απο την rallyart κιτακι για 205 αλογα κ χωρις να χανεις τα 7 χρονια εγγυηση.....αυτα ειναι! |
-=N4X=- έγραψε: | ||||
Το κατα ποσο εκλεβε παγκαρι αστο....μαλλον το παγκαρι δεν το πηγαιναν καλα....απο περιεργεια τι χρονο δινουν το rc 0-400???...το coltaki χτυπαει 15.3-15.5 στην χειροτερη.... |
nido έγραψε: |
....Αν μπει πρόγραμμα, βέβαια, στον Ιάπωνα (και η πρόσφυση του οδοστρώματος είναι καλή) η διαφορά από τους πρώτους ενδέχεται να εξαφανιστεί. Κατά τ' άλλα, κρίμα που το "Μ.Α.S.C." δεν απενεργοποιείται εντελώς, που το γκάζι είναι ηλεκτρονικό και που το κέντρο βάρους είναι -συγκριτικά- ψηλά....
![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
15.9 μου φαινετε οτι ειναι παρα πολυ για το czt....εχει σιγουρα 15.5 το πολυ....αυτο δειχνει κ με αλλα αμαξια που εχει ανοιξει ο φιλος μου.
Πρωτα πρωτα ραλακι με σκουπα-εξατμιση supersprint εξω καταλυτη-τυπικο ελαφρωμα (εταζιερα-ρεζερβα) κ κ1 ζαντουλες του εριξε πολυ...κ μην μου πειτε οτι το ραλλακι αυτο κανει πανω απο 15.9.... |
Tiesto έγραψε: |
το CZT σ ευθεια ειναι πιο αργο και απτο fiesta st. δεν πιστευω να ναι πιο γρηγορο απτο RC επειδη τοτε το ST ειναι πιο γρηγορο απτο RC πραγμα που δεν πιστευω οτι ισχυει.
Σε στροφες, εννοειται πως δεν εχει καμια σχεση με το RC.... |
-=N4X=- έγραψε: | ||
Το st (fiesta οχι focus) ειναι πιο αργο κ απο μενα κ το colt ειναι πολυ πιο γρηγορο....οποτε ακυρο εντελως αυτο που λες...κ φαινεται σε ολα τα περιοδικα αυτο...+ ποσα ατομα το εχουν δει η οδηγησει που το λενε...εχει αλλα χαρισματα ομως που το colt απλα δεν.... Επισης... Εγω δεν ειπα πουθενα οτι το colt ειναι πιο γρηγορο απο rc Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΑΞΙ....απλα ειπα οτι ειναι πολυ γρηγορο κ μεχρι να δουμε κατι με τα ματια μας δεν μπορουμε να λεμε ετσι... Κ δεν χωραει αμφιβολια οτι θα προτιμουσα να παρω το rc απο το colt αν ειχα λεφτα....μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα... |
Tiesto έγραψε: |
Drive τευχος 110. 0-160-0 στην Αγγλια με VBOX. Fiesta ST 0-100 se 7.9, 0-160 se 20.95. Colt 0-100 se 8.1, 0-160 se 21.92. Αυτα σε περιβαλον που ευνοει το turbo επειδη εχει κρυο.
Ποτε δεν μιλαω χωρις αποδειξεις my friend ![]() |
volvos έγραψε: | ||
ποιος ο αγγλικος τυπος?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
UnderTaker έγραψε: |
Θα τουρμπίσω το δικό μου να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
UnderTaker έγραψε: |
Άνοιξα δύο φορές στην εθνική, από φανάρι Λαινόπουλου [κάποτε...] μέχρι όσο πάει... Από στάση... Αλύπητο ξεκίνημα στο CZT [όσο γίνεται αυτό...], και τις δύο φορές έκανα 1,5 αμάξι στην αρχή και μετά στα τελειώματα κάθε ταχύτητας με μάζευε λίγο, αλλά μόλις άλλαζα και κούμπωνε η επόμενη σχέση ξαναάνοιγα ελάχιστα... Μέχρι τα 190 περίπου [ανοιξαμε πάνω από 1000 μέτρα...], το RC ούτε μάζεψε ούτε έφυγα... Κράτησα τη διαφορά της εκκίνησης... |
σκεφτητε το coltaki πιο χαμηλο για να κατεβει το κεντρο βαρους |
nido έγραψε: |
Μάλιστα..... Παρεμπιπτόντως, αν δεχτούμε ως πιο αντιπροσωπευτικές για τις επιδόσεις του κάθε αυτοκινήτου στο 0-1000m τις γνωστές μετρήσεις των περιοδικών (28.6" για το RC με ταχύτητα εξόδου 183km/h και 29.4" για το CZT με ταχύτητα εξόδου 175.3km/h), ολοκληρώνοντας το πρώτο χιλιόμετρο το Colt θα έπρεπε να είχε μείνει ούτε λίγο ούτε πολύ 10 αμάξια πίσω από το 206, εφόσον τα 0.8" της διαφοράς επί 183km/h μεταφράζονται σε άλλα 40 μέτρα που θα είχε καλύψει το Peugeot (αν δε συνέχιζε να επιταχύνει και μετά το χιλιόμετρο) μέχρι να σταματήσει το χρονόμετρο για το Μίτσου... |
volvos έγραψε: |
κουζμαν στις ιδιες στροφες με πουντο και στα ιδια χλμ περνας τα 106 απο πανω εκει(αρτεμισιο προς αθηνα) ... το εχω δει με τα ματια μου.
το πουντο ηθελε απλα ενα σετ αντιστεπτικες eibach και 4αμορτισερ bilstein-eibach και εκανε παπαδες σε στριψιμο με πανω απο 140.... |
MEMsound έγραψε: |
Γουστα είναι αυτά.
Στις φώτο αδικείται. Στην Διεθνή έκθεση που το είχα δει από κοντά εμλενα μου άρεσε πολύ και εν συγκρίση με το Micra δεν έχει καμία σχέση. ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! ![]() |
volvos έγραψε: |
κουζμαν στις ιδιες στροφες με πουντο και στα ιδια χλμ περνας τα 106 απο πανω εκει(αρτεμισιο προς αθηνα) ... το εχω δει με τα ματια μου.
το πουντο ηθελε απλα ενα σετ αντιστεπτικες eibach και 4αμορτισερ bilstein-eibach και εκανε παπαδες σε στριψιμο με πανω απο 140.... |
Steve έγραψε: |
Πολυμορφικό βαν, τώρα και από την Ralliart! |