Miltellas έγραψε: |
Θα σου πρότεινα να μην προβείς σε μηχανικές βελτιώσεις (κινητήρα-ανάρτηση) εάν δεν μάθεις πρώτα το αυτοκίνητό σου. Να περάσει και λίγος καιρός να σιγουρευτείς ότι όλα λειτουργούν σωστά, για να μην ψάχνεσαι αργότερα να βρεις τί σου φταίει. Μηχανικές βελτιώσεις που δεν προτείνονται από τον αντιπρόσωπο, βγάζουν εκτός εγγυήσεως το 206 σου, σύμφωνα με τους όρους εγγύησης.
Στο κάτω-κάτω εάν δεν οδηγήσεις-απολαύσεις το 206 σου πώς θα ξέρεις ποιά βελτίωση είναι η καλύτερη γι αυτό (και για σένα); |
PoiSoN® έγραψε: |
Δεν ειναι και ασχημο το σκεπτικο σας....& για να το λετε εσεις κατι παραπανω απο εμενα θα ξερετε!!!!
Οσον αφορα την ηλιοροφη αραγε? Η webasto παντως δινει 10 χρονια εγγυηση! |
Vini έγραψε: |
Επίσης να θυμάσαι (για να είσαι νομότυπος) ότι αν βάλεις ηλιοροφή θα πρέπει να την περάσεις στην άδεια σου. Διαφορετικά δεν περνάει ΚΤΕΟ και δεν μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητο. |
.
Επίσης να θυμάσαι (για να είσαι νομότυπος) ότι αν βάλεις ηλιοροφή θα πρέπει να την περάσεις στην άδεια σου. Διαφορετικά δεν περνάει ΚΤΕΟ και δεν μπορείς να πουλήσεις το αυτοκίνητο. Αυτά |
seridim έγραψε: |
Επίσης μου είπαν ότι η ηλιοροφή θεωρείται από την εφορία ''στοιχείο πολυτελείας'' σε ένα αυτοκίνητο. Γνωρίζει κανείς αν πράγματι ισχύει αυτό ![]() |
Εκτός αν ζω μέσα στην χλίδα και δεν το έχω καταλάβει.... ![]() ![]() |
Με το σκεπτικο οτι ο πεζακλας θα ειναι στα χερια μου σε λιγοτερο απο ενα μηνα εχω ξεκινησει να κανω αγορες για την παρτη του!
Θα ηθελα ομως να με βοηθησετε στο τι προιοντα να μην βαλω για να ισχυει η 2ετης εγγυηση της peugeot! 1)ηχο/μα με subwoofer,amplifier 2)Φωτα στιλ lexus 3)3ποντα ελατηρια ΑPEX 4)Tρυπητες δισκοπλακες & σωλινακια αεροπορικου τυπου ΟΜP 5)Τελικο καζανικι 6)Σκουπα Peugeot sport 7)Μπαρα θολων sparco 8)Aντικατασταση των πισω ταμπουρων με δισκους 9)Ηλιοροφη webasto(Αργοτερα!!!) Eυχαριστω για τον χρονο σας!!!! |
DimiP έγραψε: |
...κανε λιγο κρατει εκτος κιαν δεν υφισταται οικονομικο θεμα. |
PoiSoN® έγραψε: | ||
Οικονομικο 8εμα υφιστατει και ΠΑΡΑυφισταται(ενταξει δεν ειπα οτι δεν εχω και να φαω ![]() ![]() |
Οικονομικο 8εμα υφιστατει και ΠΑΡΑυφισταται(ενταξει δεν ειπα οτι δεν εχω και να φαω ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
να χαμε την τυχη σου!!! |
Αλέξανδρε, σκύλο να μην πάρεις! Έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει μακριά σου... ![]() |
Αλέξανδρε, σκύλο να μην πάρεις! Έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει μακριά σου... ![]() |