Lefty έγραψε: |
μια που έχουμε μια απο τα ίδια τα 860 είναι πολλά? λίγα? |
ultra-one έγραψε: |
Παίδες εγώ πάντως πληρώνω 1300€ στην Ιντεραμέρικαν. ![]() ![]() ![]() Οι φτηνές εταιρείες είναι απάτη, διότι όταν θα πρέπει να πληρώσουν δεν το κάνουν! (Και δε μιλάω μόνο για τις υλικές ζημιές αλλά πιο σοβαρές αποζημιώσεις σε επιβάτες κλπ) |
Baphomet έγραψε: | ||
1300??? εχεις ασφαλισει και τον αερα στα λαστιχα?????? εγω στον φοινικα και με επασφαλιστρο πληρωνω γυρω στα 600 τον χρονο. ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||||
Μικτή με όλες τις καλύψεις και δικιά μου ευθύνη 700 ευρώ. Με 300 ευρώ ευθύνη δικιά μου ανεβαίνε πάνω από 1500... |
volvos έγραψε: |
αμα θεωρειτε την ιντεραμερικαν μεγαλη και σοβαρη εταιρεια που πληρωνει και δεν υπαρχει περιπτωση να κλεισει ποτε τοτε τι να πω....
μπραβο σας τα ξερετε ολα ![]() |
volvos έγραψε: |
εεε αμα εχεις τη μυγα μυγιαζεσαι ![]() παντως δε κλεινει απλα παλυεουν εδω και ενα χρονο να τη ξεφορτωθουν...αυτοι οι οποιοι την εχουν... με πρωτο θυμα την εθνικη!!!!! ασφαλιστικη εταιρεια δεν μπορει να κλεισει απαγορευται απλα....εξαγοραζεται.ετσι το λενε για να μας παραμυθιαζουν ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλά ρε, τι ΒΜ έχεις και είναι τόσα; Μόλις ανοίξει ο κατάλογος των συνεργατών σε βλέπω να τρέχεις για αλλαγή ασφαλιστικής! ![]() |
307 ARMY! έγραψε: |
...... καλό δε θα ήταν να αναγράφονται οι καλύψεις, ή η έκπτωση του 20% αφορά οποιοδήποτε πακέτο λόγω ομαδικής ασφάλισης; Τέλος Ιουλίου λίγη η μικτή μου και θέλω να την συγκρίνω πρωτού ανανεώσω. |
RASTAVIPER έγραψε: |
Eγω δινω 240 στο εξαμηνο για το ραλλακι χωρις μικτη με malus 1.Πως σας φαινεται? |