GTA έγραψε: |
Μιλάμε ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
...που ομως δεν δικαιολογει στο επακρο οτι θα ειναι στο ανω μεσο ορο της κατηγοριας του οσον αφορα την τιμη του... ![]() ![]() |
shiba έγραψε: |
ακριβα τα μπρικια σασ μητσαρα.... |
giannis_cc έγραψε: |
γιατι κατι c180 , 316, α4 δεν ειναι ακριβα ?
προσωπικα οδηγησα 156 μοντελο 04 και απλα τρελαθηκα απο την εσωτερικη ομορφια της . για την εξωτερικη τα λογια περισσεουν . |
το ποστ μου πηγαινε στον shiba κι οχι σε σενα φιλε μου ![]() |
shiba έγραψε: |
ακριβα τα μπρικια σασ μητσαρα.... |
vinman έγραψε: |
...που ομως δεν δικαιολογει στο επακρο οτι θα ειναι στο ανω μεσο ορο της κατηγοριας του οσον αφορα την τιμη του... |
bouboulis έγραψε: | ||||
Μμμμ... δεν θα το έλεγα. Όλες οι Αλφα είναι πιο φτηνές από τον αντίστοιχο ανταγωνισμό. Μην ξεχνάς ότι θεωρούνται αυτοκίνητα πολυτελείας ή upper class (αν προτιμάς), οπότε πρέπει να τα συγκρίνεις με κάτι παρόμοιο. Τότε θα δεις ότι στα λεφτά τους προσφέρουν πολλά περισσότερα, όχι μόνο σε ηλεκτρονικές ευκολίες, αλλά και σε οδηγική συμπεριφορά. |
Μελλοντικα μοτερ 3.2JTS T.Turbo 405cv/6000 680nm/2000 |
Ronin έγραψε: | ||
Το συγκεκριμένο θα είναι τετρακίνητο με 2 τουρμπίνες ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
Το συγκεκριμένο θα έίναι κόλαση και στοχεύει τα Μ3, S4, C Class AMG κλπ κλπ extreme "οικογενειακά".... |
vinman έγραψε: | ||||||
Στην συγκεκριμενη κατηγορια που ανηκει και η 159 (ex 156) υπαρχουν τρεις κλασεις αυτοκινητων....η executive (mercedes 180 - Bmw 3 - volvo s40 - saab 9,3 - audi a4)....premium (alfa 156 - peugeot 407 - mondeo -vectra - passat - laguna - mazda 6 - primera - avensis - octavia5 - lancia lybra)...και τα πιο προσιτα ( octavia - carisma - elantra - lacceti - toledo)...Ετσι κατατασονται τα παραπανω αυτοκινητα συμφωνα με την υπηρεσια που διαχειριζεται καθε χρονο τις πωλησεις των αυτοκινητων....Γιατι λοιπον η 159 να ειναι τοσο τσιμπημενη σε τιμη οταν η premium class εχει εξισου αξιολογα αυτοκινητα???Και στην ουσια η 159 δεν προσφερει κατι παραπανω απο οτι τα υπολοιπα αυτοκινητα... ![]() |
Ydwr έγραψε: | ||||||||
Μηπως ομως φιλε vinman, με την κινηση της αυτη η Alfa θελει να ανεβει κατηγορια ![]() ![]() ![]() Γιατι καπου εκει βλεπω να στοχευει με το δι-τουρμπινο θεριο της (Μ3, S4, C class AMG). Ανταγωνιζοντας με το κορυφαιο μοντελο της τα προαναφερθεντα, σε κανει να βλεπεις και τα ταπεινοτερα μοντελα σαν ανταγωνιστες ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: |
Καλη και Αγια η Alfa, δε λεω...Εχει κανει μεγαλη προοδο σε τομεις οπως η ποιοτητα και η αξιοπιστια, εχει (αντικειμενικα) ομορφο design, πολυ καλη οδικη συμπεριφορα, ΑΛΛΑ ανοικει σε ενα ομιλο που αυτη τη στιγμη παραπαιει!!! Αυτο για μενα ειναι ενας μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας οσον αφορα την αγορα ενος αυτοκινητου και μαλιστα ακριβου!!! |
Παράθεση: |
H Alfa, οπως ειπα αλλωστε, εχει κανει προοδους αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο!!! Η 156 πηγε καλα, η 147 αν και πολυ καλο αυτοκινητο δεν καλυψε τις προσδοκιες της εταιριας, για να μην μιλησω για την 166!!!
|
fiat coupe ποπο τι ασχημο αυτοκινητο ... και αργο ! χαλι χαλι η φιατ . μην ξεχναμε οτι μεσα απο την φιατ ανεπνευσε και η φεραρι . |
...Το coupe είναι ένα πανέμορφο αυτοκίνητο και πάρα πολύ γρήγορο... |
το φιατ κουπε καποτε ηταν το αμαξι των ονειρων μου (ναι ναι καλα ακουσατε) .
και ακομα δυστυχως το θελω αλλα δεν εχω τα λεφτα να το συντηρησω . γιατι αποτυχια η 166 bouboulis ? |
bouboulis έγραψε: | ||
Η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία περνάει τρομερή κρίση και εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις (βλέπε BMW) ακόμα και τεράστιες και πολύ εμπορικές φίρμες αναγκάζονται να συνεργαστούν για να μειώσουν το κόστος παραγωγής. Πρόσφατο το παράδειγμα της συνεργασίας της Toyota με τον όμιλο PSA. Όλα αυτά όμως δεν είναι ικανά να κρίνουν ένα αυτοκίνητο για το πόσο καλό είναι. Δεν ξέρω αν έχει τύχει να οδηγήσεις μια 156 ή μια 147 ή ίσως την "αποτυχία" 166, αν όμως σου δοθεί η ευκαιρία φρόντισε να μην τη χάσεις!!! ![]() |
bouboulis έγραψε: |
... Ήθελα απλά να τονίσω ότι η εμπορική πορεία ενός αυτοκινήτου είναι μεν ενδεικτική αλλά δεν δείχνει αναγκαστικά το πόσο καλό ή κακό είναι ένα αυτοκίνητο. |
Tomakos έγραψε: |
Απλά...ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!!!!!! ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Απο 29.900 η βασικη εκδοση της 159 η οποιοα περιλαμβανει και όλα τα service για 3 χρονια (ανταλλακτικα και εργασια) ή 120.000 χλμ.
Όλο και καλυτερο γινεται ![]() ![]() Ειναι ωραίος ο Ιταλος http://www.auto-internet.gr/images/news/Alfa_159/159_2_big.jpg http://www.auto-internet.gr/images/news/Alfa_159/159_4_big.jpg http://www.auto-internet.gr/images/news/Alfa_159/159_5_big.jpg Εγω παντως θα περιμενω την brera ![]() |