Stevon έγραψε: |
Πάλι λάθος πληροφορίες τα περιοδικά...ώς συνήθως....
λοιπόν τα σωστά: 1.Η μέγιστη δυνατή έκπτωση σε όλες τις εκδόσεις παρέχεται πέραν απο τους τρόπους που έγραψε ο Μάνος και με 12μηνη άτοκη χρηματοδότηση. 2. Το 206CC στα 1600κεκ σε οποιαδήποτε έκδοση παρέχεται με -1650ευρώ έκπτωση. 3. Για τα 307 CC και SW υπάρχει και νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 50% προκαταβολή και 50 μήνες άτοκη εξόφληση... Όσοι πιστοί.... |
Stevon έγραψε: |
Προσπαθώ Μάνο , προσπαθώ,ότι περνάει απο το χέρι μου να το διορθώνω. ![]() |
drdino έγραψε: |
γεια σας παιδια! φανατικος πεζακιας και εγω, στην οικογενεια μονο peugeot εχουμε... για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, ας ρωτησω εδς καποια πραγματα. ενδιαφερομαι για το 206 xs ή gti στα 1,6l. ξέρετε αν στα μοντελα αυτα υπαρχει τελικα ο δεικτης θερμοκρασιας/σταθμης λαδιου? επισης στην ιστοσελιδα της πεζο λεει πως το gti στα 1,6 εχει 6 αερόσακους. ισχυει αυτο ή ειναι λαθος; αντε, ελπιζω να το παρω το αμαξακι μου, να γινω και επισημο μελος! |
Παράθεση: |
δεν μπορω δηλαδη να ζητησς να ερθει με το θερμομετρο κατα την αγορα του αυτοκινητου? |
Παράθεση: |
αν θυμαμαι καλα καποιος ειχε πει πως "ξεφορτωνονται"το στοκ των καντραν. ισχυει αυτο? |
netblaster έγραψε: |
Ετσι ακριβως εχουν τα πραγμματα!!! Στο 1.4 16ν XS που πηρα εγω μου εκαναν εκπτωση 1300Ε (αναλογα με τον τροπο αγορας η εκπτωση αρχιζει απο τα 800Ε) και δωρο ζαντες και συναργεμο!!! |
netblaster έγραψε: |
ΟΜΩΣ, καποια πραγματα δεν τα βαζουν πλεον, οπως πχ το δεικτη θερμοκρασιας λαδιου, το ηχομονωτικο στο καπο, μεχρι και τη θηκη της μπαταριας εχουν αντικαταστησει με κατι σαν μαυρο περιτυλιγμα (τουλαχιστον ειναι καλης ποιοτητας)!!! |
άμεσες απαντήσεις βλέπω... ![]() κοίτα, κανω έρευνα αγοράς ώστε να δω τι με συμφέρει. η διαφορα στα χρηματα ειναι μικρη βεβαια, αλλα το ψαχνω. προς το gti κλινω βεβαια, αλλα δεν ξέρω... ευχαριστς για την βοηθεια και παλι! |
ειμαι και καπως....χμ...ευσωμος |