STELIOS έγραψε: |
Εμενα πρωσοπικα δεν μ'αρεσει το νεο στυλ που εχει υοθετησει η BMW |
Baphomet έγραψε: |
σαν να τα εχει πατησει ο hulk ειναι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TZAG έγραψε: |
Και απο Mercedes μόνο η νέα SLK και φυσικά η SLR!!! |
-=N4X=- έγραψε: |
Γιωργο αν εχεις την χαρα (που λεει ο λογος) να ερθεις καποια στιγμη Λαρισα ευχαριστως να σε παω μια "βολτα" με clk 200k να δεις αν ειναι κατα ονομασιαν πισωκινητο! ![]() Αντε κ θα ανοιξουμε κ οροφη για να μας βλεπουν τα πιπινια εν ωρα μπαντηλικιων!! ![]() ![]() |
TZAG έγραψε: |
Ποιός είπε τα Audi είναι πισωκίνητα;; Τα πιό πολλά απο όσο ξέρω είναι και ιστορικώς 4κινητα. Και δεν πρέπει να τα πουμε ψευτοσπορ γιατί απλά δεν είναι. Ίσως να εννοείται ότι δεν είναι τόσο φαινομενικά σχεδιαστικά αεροδυναμικά, αλλά σε καμμιά περίπτωση είναι ψευτοσπορ. |
-=N4X=- έγραψε: |
Γιωργο αν εχεις την χαρα (που λεει ο λογος) να ερθεις καποια στιγμη Λαρισα ευχαριστως να σε παω μια "βολτα" με clk 200k να δεις αν ειναι κατα ονομασιαν πισωκινητο! ![]() Αντε κ θα ανοιξουμε κ οροφη για να μας βλεπουν τα πιπινια εν ωρα μπαντηλικιων!! ![]() ![]() |
netblaster έγραψε: |
Ο κινητηρας αυτος (343ps) δεν θα πληρει τις νεες προδιαγραφες ρυπων, οποτε αναγκαστηκαν να τον "φιμωσουν" λιγο!!! ![]() |
brz20 έγραψε: |
...εδεινα βαση στην μελωδια του κομπρεσορα με το διπλο Vanos... |
Θα επερνα BMW μονο αν ηταν να παρω καποια M ή 545,645.
Την απλη 3αρα δεν θα την επερνα με τιποτα και για κανεναν λογο. Ειδικα την καινουργια. Τελικα εχεις δικιο.Ο S15 ειναι ατμοσφαιρικος 6κυλινδρος σε σειρα. |
netblaster έγραψε: |
Θυμιζω οτι στο Drive που ειχαν τη δοκιμη στις Σερρες εκανε ιδιο χρονο με την Porsche Cayman και κατι δεκατα περισσοτερα απο τη M3!!! |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Το κάθε περιοδικό λέει τα δικά του... Οι 4 λέγανε πως στα Μέγαρα και με υγρό οδόστρωμα έκανε απίστευτο χρόνο... ![]() |
Τωρα αρχιζωκαι περνω πισω τα αρχικα μου λογια. |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Σε αυτό το κόκκινο και με την carbon οροφή είναι....
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ |
PUGMAD έγραψε: |
Το νεο concept car της BMW που συνδιαζει τους χωρους ενος sedan με την εμφανιση ενος coupe...........
|
Εμενα γιατι μου θυμηζει κατι απο την τετραπορτη Porsche που ειχε και εκεινο το ωραιο ονομα,αν δεν κανω λαθος,Primavera.
Ειναι ιδεα μου? |