pduke έγραψε: |
"Όσον αφορά στους κινητήρες EW10J4 και EW12J4 παρόλο ότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία κινητήρων έχουν εντελώς διαφορετική τεχνογνωσία και λειτουργούν με εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς." |
XS έγραψε: |
Κάποιος πρέπει να τους πει ότι οι κινητήρες δεν έχουν τεχνογνωσία. ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Tέλος πάντων, φίλε Stang's swang όπως σου έλεγα την ανάλογη μετατροπή της 156 την είχε κάνει μηχανικός με εμπειρία στις Alfa και είχε διαπιστώσει ότι γίνεται. Θα ψάξω να βρω το άρθρο και θα πω λεπτομέριες, για το ποια μηχανικά μέρη αλλάζουν. |
Miltellas έγραψε: |
Τί έγινε ρε Πάνο; Τα κονόμησες;
Μακάρι, μπας και καβαλήσουμε κανά σπέσιαλ 206 στις Σέρρες... ![]() Να το χρονομετρήσουμε κιόλας... ![]() ![]() |
.Μίλησα και με τους Βασίληδες και πήρα θετικές γνώμες.Μπαίνει μου είπαν!!
Να βρίσκαμε και έναν!!! |
christhehealer έγραψε: | ||
Tι μπαίνει ρε γκαρντάση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θα μας παίξεται και μας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Οι Σέρρες που κολλάνε??Κανονίσαμε κάτι και δεν το ξέρω? |
DIMSAV έγραψε: |
..ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ EW10J4 KAI EW12J4 ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .. |
gskarmou έγραψε: | ||
Aν είναι στην ίδια οικογένεια δεν θα έπρεπε με την αλλαγή στα χιτώνια των κυλίνδρων ,έμβολα , στροφαλοφόρο και κάρτερ να μετατρέπεται ?? Στην περίπτωση που έιναι μόνο αυτά που αλλάζουν . Η διάμετρος Χ διαδρομή των δύο μοτέρ ποιά είναι αλήθεια ? Για την εισαγωγη αφού μπαίνει στο RC ..... ![]() |
Touristas έγραψε: | ||||
Τα χιτωνια ειναι ενσωματομενα με το υπολυπο μπλοκ δεν ειναι χωρια οπως στα XU !!!! ![]() |
Touristas έγραψε: |
Επιδη εγω ψαχνωμαι με τετοια θεματα και το εχω μελετιση το μοτερ μπαινει αερας!!Ειναι ιδια μοτερ και τα δυο EW10 +EW12!!Η διαφορα ειναι στα κηβηκα,βασης και τα γυρω γυρω ειναι ιδια!!Το εχω ψαξει γιατι θελω να το βαλω στο 307 ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Ερώτηση ... αν το ψυγείο το οποίο τόσο σας έχει ταλαιπωρήσει ... το αντικαταστούσατε με άλλο παρόμοιων δυναμικών μεγεθών (Επιφάνεια εναλλαγής .. ,ροη κτλ... )αλλά σε μορφή intercooler .. για να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του προφυλακτήρα του GT? Έχω ακούσει ότι υπάρχουν και χειροποίητα intercooler oπότε η λογική λέει ότι θα μπορούν να κατασκευαστούν και xειροποίητα Ψυγεία .... |
Touristas έγραψε: | ||||
Τα χιτωνια ειναι ενσωματομενα με το υπολυπο μπλοκ δεν ειναι χωρια οπως στα XU !!!! ![]() |