PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? Πως τα ξεχωρίζουμε???

Vasso - Τρι 05 Νοέ 2002, 15:19:58
Θέμα δημοσίευσης: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? Πως τα ξεχωρίζουμε???
Γειά σας παιδιά , καιρό έχω να γράψω αλλά μπαίνω κάθε μέρα και διαβάζω Smile
Βασικά αυτόν τον καιρό δεν πολυασχολούμαι με το αμάξι για να είμαι ειλικρινής.
Ήθελα πάντως να αναφέρω έναν διάλογο που έγινε χθές με το Τεχνικό τμήμα της Lion .
Πήρα τηλέφωνο για μια ξαδέρφη μου η οποία έχει 106 και είχε κάνει service στα 30.000 χλμ στην DAKAR. Αυτήν την εβδομάδα πήγε σε ένα εξωτερικό συνεργείο για το service των 40.000 χλμ. το έχει ένας κύριος που δούλευε 9 χρόνια στη Lion που έφυγε και άνοιξε δικό του συνεργείο στο Μοσχάτο. Δεν ξέρω αν κάποιος τον ξέρει από εσάς....
Τέλος πάντων την χρέωσε 120 ευρώ (καμία σχέση με τις υπερβολικές τιμές των ωρομίσθιων εξουσιοδοτημένων συνεργείων) και το έκανε τζάμι το αμαξάκι. Άλλαξε κάποια φίλτρα και κάποια άλλα τα οποία δεν θυμάμαι αυτήν τη στιγμή τα οποία ήταν όλα απ΄την χειρότερη μάρκα , ποιότητα που κυκλοφορεί στην αγορά.
Αυτά της τα είχαν βάλει στη dakar όταν είχε πάει πριν από 2 μήνες για τα 30.000 χλμ.
Πήρα τηλέφωνο τη Lion και ρώτησα αν τα ανταλλακτικά που τα είχε πληρώσει 210 ευρώ (μαζί και εργασία) έπρεπε να είναι γνήσια της Peugeot και μου είπαν πως τα εξουσιοδοτημένα δεν είναι υποχρεωμένα να βάζουν γνήσια της Peugeot όπως και τα γνήσια δεν φαίνονται αν είναι γνήσια ή όχι !!!!
Τον ρώτησα αν είναι με τα καλά του και μετά από μια συζήτηση λέγοντάς του πως πρέπει να βελτιώσουν 1000% την after sales εξυπηρέτησή τους , του ανέφερα το forum και του είπα να ρίξει μια ματιά να δεί κατά πόσο ευχαριστημένοι είναι οι πελάτες τους... και τι μου απάντησε ????
Σιγά μη δώσω βάση σε ένα αναξιόπιστο forum !!!!!!! Evil Evil
Ερώτηση ....
τι συμβαίνει με τα ανταλλακτικά?
μήπως μας έχουν γραμμένους ???????
chatasos - Τρι 05 Νοέ 2002, 15:32:02
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ανταλλακτικά μαϊμού ή γνήσια ??? πως τα ξεχωρίζουμε???
vassop26 έγραψε:
και τι μου απάντησε ????

Όσο και να με βρίσετε :agrue: Evil :agrue: , εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη του υπαλλήλου από την στιγμή που όλοι μας/σας είμαστε/είσαστε ανώνυμοι μέσα σε αυτό το forum και ο καθένας μπορεί να λέει ότι του καπνίζει. Όταν ζητήσαμε επώνυμες αναφορές σε συγκεκριμένα περιστατικά, κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον.
Δυστυχώς αν δεν γίνουμε σύλλογος με την βούλα, πολύ δύσκολα θα γίνουμε αξιόπιστοι.
Sidobre - Τρι 05 Νοέ 2002, 15:33:28
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Eμεινα άναυδος!!!!

Δεν γνωρίζω αν τα ξέρει αυτά η Lion Ηellas αλλά ξαναφέρνω στο προσκήνιο μια παλαιότερη συζήτησή μας (με όλους).

Αντί όντως να ψάχνουμε να βρούμε φίλτρα-σκούπες-λάδια και λοιπά μικρά θεματάκια καλό είναι να ασχοληθούμε λίγο με πιο σοβαρά θέματα!

Ενα από αυτά είναι και αυτό που αναφέρεις Βάσω!

Καλό είναι να κάνουμε μια συζήτηση με την Lion αλλά έχω απογοητευθεί πλέον τόσο πολύ που αμφιβάλλω αν θα βγάλουμε κάποια άκρη.

Είναι προτιμότερο να κινηθούμε μόνοι μας και να κλείσουμε μια ειλικρηνή συμφωνία με 2-3 συνεργεία (εξουσιοδοτημένα και μη) και να κάνουμε την δουλειά μας χωρίς μ@λ@κ!Εs
Sidobre - Τρι 05 Νοέ 2002, 15:35:18
chatasos έγραψε:
vassop26 έγραψε:
και τι μου απάντησε ????

Όσο και να με βρίσετε :agrue: Evil :agrue: , εγώ θα συμφωνήσω με την άποψη του υπαλλήλου από την στιγμή που όλοι μας/σας είμαστε/είσαστε ανώνυμοι μέσα σε αυτό το forum και ο καθένας μπορεί να λέει ότι του καπνίζει. Όταν ζητήσαμε επώνυμες αναφορές σε συγκεκριμένα περιστατικά, κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον.
Δυστυχώς αν δεν γίνουμε σύλλογος με την βούλα, πολύ δύσκολα θα γίνουμε αξιόπιστοι.

Τασούλη, εμείς τα λέμε αλλά εμείς τα ακούμε!

Γράψαμε και οι δύο παρόμοια απάντηση...

Δεν ξέρω τι άλλο να πώ... έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου!
teoman - Τρι 05 Νοέ 2002, 15:36:08
Θέμα δημοσίευσης:
Μεταφέρω κάτι σωστό που πρέπει να ακούγεται:

christhehealer έγραψε:

Eίμαστε club σοβαρό, δεν είμαστε αρκουδιαρέοι.

Vasso - Τρι 05 Νοέ 2002, 15:36:15
Θέμα δημοσίευσης:
όταν λές επώνυμες αναφορές , εννοείς να στείλουμε πλήρη περιγραφή γεγονότων με όλα μας τα στοιχεία και τα στοιχεία των συνεργείων στο email που έχετε δώσει?
no problem Razz
Sidobre - Τρι 05 Νοέ 2002, 15:39:37
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Απ’ότι είδαμε τα παράπονα για τα συνεργεία και τα εξουσιοδοτημένα είναι αρκετά και πλέον είναι απαραίτητο να τα συγκεντρώσουμε.

Έτσι θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας αποστείλετε με e-mail στο info@206club.gr ένα κειμενάκι το οποίο θα περιγράφει τεκμηριωμένα και με τον καλύτερο τρόπο το/τα περιστατικό/α που σας ενόχλησαν σχετικά με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργείων ή/και αντιπροσωπειών.

Η κίνηση αυτή θα μας βοηθήσει να βρεθούν λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας!

pugsang - Τρι 05 Νοέ 2002, 15:44:08
vassop26 έγραψε:

Άλλαξε κάποια φίλτρα και κάποια άλλα τα οποία δεν θυμάμαι αυτήν τη στιγμή τα οποία ήταν όλα απ΄την χειρότερη μάρκα , ποιότητα που κυκλοφορεί στην αγορά.

Αυτό τώρα πως το εξακρίβωσες?Αν γράφει valeo και δεν γράφει peugeot δεν σημαίνει οτι είναι & χείριστης ποιότητας.

vassop26 έγραψε:

Αυτά της τα είχαν βάλει στη dakar όταν είχε πάει πριν από 2 μήνες για τα 30.000 χλμ.

Αυτό τωρα είναι τραγικό.Είσαι σίγουρη?

vassop26 έγραψε:

τα γνήσια δεν φαίνονται αν είναι γνήσια ή όχι !!!!

Ναι δεν φαίνονται γι αυτο είναι σε κουτί που γράφει παντού peugeot

vassop26 έγραψε:

Τον ρώτησα αν είναι με τα καλά του και μετά από μια συζήτηση λέγοντάς του πως πρέπει να βελτιώσουν 1000% την after sales εξυπηρέτησή τους , του ανέφερα το forum και του είπα να ρίξει μια ματιά να δεί κατά πόσο ευχαριστημένοι είναι οι πελάτες τους... και τι μου απάντησε ????

Καλα σίγουρα δεν είναι με τα καλα του αλλα δεν χρειάζεται να το συζητάμε κιολας.Πάντως για μενα αν το ανταλλακτικό γράφει valeo,ngk,purflux ή τελος παντων μια μαρκα που εχω δει οτι τελικά ειναι αυτό που μου πουλάει και η peugeot δεν εχω κανενα πρόβλημα.Πάντως το πρόβλημα δεν είναι οι τιμές των ανταλλακτικών οσο η διαφορά στην χρέωση εργασίας.

Π.χ.φίλτρο λαδιού 106
6 Ευρώ τιμή peugeot
8 ευρώ σε μαγαζί με ανταλλακτικά peugeot

Τοποθέτηση φίλτρου & αλλαγή λαδιών στην peugeot 30Ευρώ (minimum χρέωση εργασίας)
Τοποθέτηση φίλτρου σε μαγαζί με λάδια Δωρεάν ή μεσα στην αξία των λαδιών
Vini - Τρι 05 Νοέ 2002, 15:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
Kαταρχήν έχω να κάνω μία δήλωση!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΚΟΥΠΕΣ!!!!!! (άσχετο!!! Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes )

Επίσης, όσο αφορά το σκηνικό που είπε η Βάσω....νομίζω ότι έχει ξαναειπωθεί πολλές φορές και σε άλλα τοπικ με παρόμοια περιστατικά...η ποιο απλή απόδειξη είναι τα λάδια που βάζουν τα εξουσιοδοτημένα....δεν έχουν καμιά σχέση με τις μάρκες που προτείνει η Peugeot....

Εγώ θα πω και κάτι ποιο απλό, στο συνεργείο που πάω αυτές τις δύο μέρες, όταν μπήκα μέσα νόμιζα ότι ήμουν σε εξουσιοδοτημένο.....όλα έδειχναν ότι το συνεργείο κάποια στιγμή είχε εξουσιοδότηση (ακόμη και οι αποδείξεις που έκοβε)... Και πραγματικά είχε, μέχρι την στιγμή που ασχολήθηκε ενεργά με το tuning και έκανε χαλάστρα στην Ελληνική Peugeot Sport.....εκεί στην Λ.Κηφισίας.....

Μην με ρωτήσετε αν θα γίνω πελάτης του συνεργείου που ανέφερα....μάλλον όχι....γιατί? α. Είναι πολύ μακριά για μένα...και β. ο χρόνος είναι χρήμα και στην τελική πλέον, όλους τους υποπτεύομαι...στην αρχή όλοι είναι καλοί...μετά γίνεται το πανηγύρι....

Οσο για τα σενάρια....περί LION, συλλόγους, clubs, boards, forums και τα ρέστα....θα μιλήσω πολύ αργότερα....
Rally - Τρι 05 Νοέ 2002, 17:39:34
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε VINI πρεπει να κανεις οπωσδηποτε κατι με το θεμα σκουπα Laughing Exclamation Laughing και ξερεις ποιον να ρωτησεις να σου πει για κατι σκουπιτσες που του ειπα:!: Exclamation
τωρα εγω εχω να πω κατι επι του θεματος.
για το συγκεκριμενο συνεργειο στο μοσχατο, το γνωριζω και εγω, μου προταθηκε απο ενα φιλο.αυτος που το εχει ηταν ο αρχιμηχανικος στην λιον και εφυγε. λενε οτι ειναι κορυφαιος και δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα και να μν το λυσει,μαλιστα αμα παρει το αμαξακι μια βολτα θα βρει αυτα που ουτε εμεις εχουμε εντωπισει.
ξαναπω κατι που εχω ξαναγραψει.αλλο εταιρεια αλλο συνεργειο. τα εξουσιοδοτημενα τρεχουν, τρεχουν να βαλουν μεσα το ενα αμαξι μετα το αλλο με σκοπο το κερδος. νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ψαχνετε για το αμαξι του οπως εμεις?αλλοι δεν εχουν χρονο, αλλοι παλι δεν τους ενδιαφερει. ο μηχανικος ομως που εχει ενα συνεργειο για να ταισει τα παιδια του πρεπει να ειναι καλος και πρεπει να ασχολειται με το αυτοκινητο
christhehealer - Τρι 05 Νοέ 2002, 17:43:43
vassop26 έγραψε:
Ερώτηση ....
τι συμβαίνει με τα ανταλλακτικά?
μήπως μας έχουν γραμμένους ???????

Mε αφήνει παγερά αδιάφορο η γνώμη του κάθε κύριου και κυρίας περί αξιοπιστίας του board... Tο πόσο αξιόπιστοι ή αναξιόπιστοι είμαστε το καθορίζουμε εμείς με αυτά που γράφουμε και κανένας άλλος. TEΛEIA ΠPΩTH EΔΩ.

Θα πρέπει να καθορίσουμε τι ενοούμε με τις λέξεις "γνήσια ανταλακτικά Peugeot". Kαι αυτό, γιατί ένα αυτοκίνητο αποτελείται από ένα εκατομύριο εξαρτήματα. Tα περισσότερα από αυτά όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες τα προμηθεύονται από τρίτους. Mάλιστα στο Block Exemption αναφέρεται ρητά, ότι πλέον οι αντιπροσωπείες θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται ανταλακτικά, κατ' ευθείαν από τους προμηθευτές αυτούς, χωρίς την μεσολάβιση και μίζα του εργοστασίου. Έστι μεθερμηνευόμενον μάγκες ότι τους εγκέφαλους του 206 τους φτιάχνει η Bosch. Tώρα ο εγκέφαλος τι είναι; Γνήσιο ανταλακτικό Peugeot ή γνήσιο ανταλακτικό Bosch; Άρα θα πρέπει να ξέρουμε γιατί μιλάμε TEΛEIA ΔEYTEPH EΔΩ.

Για να σταθεί στο δικαστήριο μία μύνηση για "λάθος ανταλακτικό" θα πρέπει ο μηνυτής να αποδείξει αυτό το ανταλακτικό επηρεάζει την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου. Oτιδήποτε άλλο είναι, κουβέντα να γίνεται TEΛEIA TPITH EΔΩ

Tα νεύρα είναι πάντα, κακός σύμβουλος TEΛEIA KAI ΠAYΛA
Vini - Τρι 05 Νοέ 2002, 19:38:17
christhehealer έγραψε:

Θα πρέπει να καθορίσουμε τι ενοούμε με τις λέξεις "γνήσια ανταλακτικά Peugeot". Kαι αυτό, γιατί ένα αυτοκίνητο αποτελείται από ένα εκατομύριο εξαρτήματα. Tα περισσότερα από αυτά όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες τα προμηθεύονται από τρίτους. Mάλιστα στο Block Exemption αναφέρεται ρητά, ότι πλέον οι αντιπροσωπείες θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται ανταλακτικά, κατ' ευθείαν από τους προμηθευτές αυτούς, χωρίς την μεσολάβιση και μίζα του εργοστασίου. Έστι μεθερμηνευόμενον μάγκες ότι τους εγκέφαλους του 206 τους φτιάχνει η Bosch. Tώρα ο εγκέφαλος τι είναι; Γνήσιο ανταλακτικό Peugeot ή γνήσιο ανταλακτικό Bosch; Άρα θα πρέπει να ξέρουμε γιατί μιλάμε TEΛEIA ΔEYTEPH EΔΩ.

Chris μάλλον δεν έχεις στα χέρια σου το έντυπο της LION HELLAS και του ΔΙΚΤΥΟΥ PEUGEOT με τίτλο:
ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ
Λοιπόν σε αυτό το μικρό έντυπο ΓΙΝΕΤΑΙ μια αναφορά σε όλα τα ανταλλακτικά που θα πρέπει να μπαίνουν στο αυτοκίνητο σε όλες τις εργασίες. Έχει φωτογραφίες από όλα τα ανταλλακτικά (μέχρι και τακάκια) και όλα είναι σε συσκευασίες PEUGEOT.

Τελευταία σελίδα ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ τον ΠΕΛΑΤΗ να ΖΗΤΑΕΙ γνήσια ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Peugeot για μερικούς λόγους καλά και ντε...όπου και αν κάνει Service...
Ενώ ΛΕΕΙ καθαρά στην 1η ΣΕΛΙΔΑ ότι, ως φυσικό, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ.
Τώρα από την LION ακούμε άλλα....ότι ο καθένας έχει το ελευθερο να πράξει ανάλογα...

Προσοχή! Δεν λέω ότι τα ανταλλακτικά που ανέφερε η Βάσω είναι σώνει και καλά άχρηστα ή μη εγκεκριμένα.... αλλά νομίζω ότι η Peugeot και τα εξουσιοδοτημένα θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν τα γνήσια ή τουλάχιστον ας κάνουν πράξη αυτά που συμβουλεύουν τους πελάτες τους.
christhehealer - Τρι 05 Νοέ 2002, 23:45:50
Vini έγραψε:
Chris μάλλον δεν έχεις στα χέρια σου το έντυπο της LION HELLAS και του ΔΙΚΤΥΟΥ PEUGEOT με τίτλο:

Όχι δεν το έχω και αγνούσα και την ύπαρξή του. Δέχομαι αυτά που λές, με μια ένσταση. Η κάθε αντιπροσωπεία υπερασπίζεται τα κέρδη της και εγώ την περιουσία ΜΟΥ ( το 206 εν προκειμένω) και τα λεφτά ΜΟΥ.

Αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν, αλλά εγώ θα το ψάχνω πάντα και γι' αυτό είμαι και εδώ. Δεν ξεχνώ όμως και την ιστορία με τα ελατήρια. Μου έγινε πολύ καλό μάθημα.

Αρά αναλώσιμα ανταλακτικά (λάδια, τακάκια κλπ,) τα πέρνω μόνος μου και πάω να μου τα τοποθετήσουν αυτοί ή κάποιος άλλος. Από τη στιγμή που θα τα πληρώσω. θα διαλέξω ΕΓΩ που θα δώσω τα λεφτά μου.

Για τις συσκευασίες Peugeot ξαναδιάβασε την αναφορά μου στο Block Exemption και θα καταλάβεις, πόσο Peugeot είναι. Στα περισσότερα ανταλακτικά, μεταποιητές είναι οι άνθρωποι Wink
Alex - Τετ 06 Νοέ 2002, 01:28:45
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα τα λες.. εμεις πληρωνουμε αρα και αποφασιζουμε που θα τα ακουμπησουμε.. Και σε γενικοτερο φαση να πω οτι επειδη αυτοι δεν μας "αναγνωριζουν" σαν "αξιοπιστους" δεν σημαινει οτι σταματαμε αυτοματως να διαθετουμε ενα αξιοσεβαστο κομματι αγοραστικης δυναμης που στην τελικη το κατευθυνουμε οπου θελουμε..

Εξαλλου οι αυτοκινητοβιομηχανιες ζουν απο τα ανταλλακτικα μιας και λογω ανταγωνισμου τα αμαξια πωλουνται σχεδον σε επιπεδα κοστους.. Το ιδιο ισχυει και απο τις αντιπροσωπειες. Δεν τα κονομανε απο τις πωλησεις αλλα απο τα σερβις.. Οσο και να προσπαθουν να μας "υποβαθμισουν" γνωριζουν καλα το ρολο του σερβις στα οικονομικα τους αποτελεσματα. Ετσι θελουν δε θελουν θα δειξουν επιπλεον προσοχη, οχι για καναν αλλο λογο, απλα επειδη θα δουν οτι χανουν λεφτα μιας και οι πελατες πανε αλλου (σε συνεργεια ιδιωτων για παραδειγμα)...

Εγω αυτο το βημα το εχω ηδη κανει απο το καλοκαιρι του 2000. Τοτε με ειδε τελευταια φορα επισημο συνεργειο Peugeot.. Αν δεν στρωσει η κατασταση ουτε και σκοπευω να ξαναπαω..
Tomcat - Τετ 06 Νοέ 2002, 02:50:37
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Και πραγματικά είχε, μέχρι την στιγμή που ασχολήθηκε ενεργά με το tuning και έκανε χαλάστρα στην Ελληνική Peugeot Sport.....εκεί στην Λ.Κηφισίας.....

Μην με ρωτήσετε αν θα γίνω πελάτης του συνεργείου που ανέφερα....μάλλον όχι....γιατί? α. Είναι πολύ μακριά για μένα...και β. ο χρόνος είναι χρήμα και στην τελική πλέον, όλους τους υποπτεύομαι...στην αρχή όλοι είναι καλοί...μετά γίνεται το πανηγύρι....

Ξέρω ποιος είναι ναννανανανα α Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Για την ακρίβεια ήμουν το απογευματάκι από το μαγαζί του και μου έλεγε για τα fuchs που αναφέρω σ'αλλο topic!Ισως πάω από εκει αύριο το πρωι για τα λάδια!Θα κάνω μια πρώτη αναφορά για club να κόψω αντιδράσεις!Vini την πήγες καθόλου προς τα εκεί την κουβέντα?

Πάντως τώρα σχετικά μα τα immitation ανταλλακτικά θέλω να πω πως οτιδήποτε σχετίζεται με μηχανικά μέρη πάντα PUG!!!!Τώρα αν μιλήσουμε για ανταλλακτικά όπως πόρτες , καπώ , κτλ είναι πολύ πιθανό να έβαζα κάτι επάνω αν δεν είχα λεφτά!Θα σας αναφέρω ότι ψάχνω αεροτομή και ενώ η αντιπροσωπία μου είπε 220 euro την βρήκα immitation (από το ίδιο εργοστάσιο κατασκευής με αυτήν την peugeot) 85euro +50 βάψιμο τοποθέτηση.Μιλαμε για σχεδόν 85 Euro κάτω.PLs αναφέρετε γνώμες ή εμπειρίες γύρω από immitation ανταλλακτικά!
Svstouk - Τετ 06 Νοέ 2002, 10:10:13
Θέμα δημοσίευσης:
Προς Βάσω : Κούκλα μου, μην το πάρεις προσωπικά ή ρατσιστικά, αλλά πιστεύω ότι αυτός ο μα$άκας σου απάντησε έτσι, επειδή είδε ότι είσαι γυναίκα και κάπως έπρεπε να ικανοποιηθεί ο φαλλοκρατικός εγωισμός του Shocked (μετάφρ. έπρεπε να σου την πει τελευταίος, κι όχι να του την βγεις εσύ - έτσι είμαστε εμείς οι αρσενικοί, γουρούνια Shocked :D ). Αν μιλούσε με άντρα δεν ξέρω αν θα έλεγε κάτι τέτοιο.... Confused

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, οι προλαλήσαντες με κάλυψαν πλήρως. Ρε παιδιά, η Peugeot και η κάθε Peugeot αγοράζει από κάποιες εταιρίες τα διάφορα αναλώσιμα ανταλλακτικά, τους κολλάει την ετικέτα της και σου το μοστράρει για δικό της! Έχει βέβαια τεστάρει τα διάφορα ανταλλακτικά, ώστε να μπορεί να δίνει εγγύηση ενός έτους για αυτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα κατασκευάζει η ΙΔΙΑ. Γιατί λοιπόν εγώ να πάω να πάρω ένα φίλτρο λαδιού, που να είναι σε συσκευασία Peugeot και να το πληρώσω 10 ευρώ, και να μην πάρω το ΙΔΙΟ της PURFLUX (και τώρα πλέον JURID ) με 8 ευρώ; Και μιλάμε για το ΙΔΙΟ φίλτρο, το ΙΔΙΟ υλικό! Wink

Με την ίδια λογική, γιατί να πάω στη LION και να μην πάω να πάρω μόνος μου τα ανταλλακτικά και να πάω σε ένα μηχανικό της εμπιστοσύνης μου για τα περαιτέρω; Question

Να το πω κι αλλιώς. Αν έβρισκα έναν αντιπρόσωπο της Peugeot, με αξιόπιστα άτομα, δεν θα ήταν το τέλειο;
Vini - Τετ 06 Νοέ 2002, 11:12:19
christhehealer έγραψε:
Vini έγραψε:

Όχι δεν το έχω και αγνούσα και την ύπαρξή του. Δέχομαι αυτά που λές, με μια ένσταση. Η κάθε αντιπροσωπεία υπερασπίζεται τα κέρδη της και εγώ την περιουσία ΜΟΥ ( το 206 εν προκειμένω) και τα λεφτά ΜΟΥ.

Αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν, αλλά εγώ θα το ψάχνω πάντα και γι' αυτό είμαι και εδώ. Δεν ξεχνώ όμως και την ιστορία με τα ελατήρια. Μου έγινε πολύ καλό μάθημα.

Αρά αναλώσιμα ανταλακτικά (λάδια, τακάκια κλπ,) τα πέρνω μόνος μου και πάω να μου τα τοποθετήσουν αυτοί ή κάποιος άλλος. Από τη στιγμή που θα τα πληρώσω. θα διαλέξω ΕΓΩ που θα δώσω τα λεφτά μου.

Για τις συσκευασίες Peugeot ξαναδιάβασε την αναφορά μου στο Block Exemption και θα καταλάβεις, πόσο Peugeot είναι. Στα περισσότερα ανταλακτικά, μεταποιητές είναι οι άνθρωποι Wink

Συμφωνώ 100%...σε ότι λες...
Vini - Τετ 06 Νοέ 2002, 11:15:21
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Vini έγραψε:
Και πραγματικά είχε, μέχρι την στιγμή που ασχολήθηκε ενεργά με το tuning και έκανε χαλάστρα στην Ελληνική Peugeot Sport.....εκεί στην Λ.Κηφισίας.....

Ξέρω ποιος είναι ναννανανανα α Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Για την ακρίβεια ήμουν το απογευματάκι από το μαγαζί του και μου έλεγε για τα fuchs που αναφέρω σ'αλλο topic!Ισως πάω από εκει αύριο το πρωι για τα λάδια!Θα κάνω μια πρώτη αναφορά για club να κόψω αντιδράσεις!Vini την πήγες καθόλου προς τα εκεί την κουβέντα?

Οχι .... γιατί .... διάβασε το PM που σου έχω στείλει ....
Επιγραμματικά αναφέρω, ότι μιλάω για σύλλογο εκεί που πρέπει και εκεί που θα έχουμε όλα τα παιδιά φανερό όφελος .... σε όλα τα σημεία ....
Miltellas - Πεμ 07 Νοέ 2002, 05:16:11
chatasos έγραψε:
vassop26 έγραψε:
και τι μου απάντησε ????

Συγνώμη, για να καταλάβω!
Να φανούμε αξιόπιστοι σε ποιούς; Στην ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Lion με τους αναξιόπιστους συνεργάτες και αναξιόπιστους υπαλλήλους της;
Για ποιόν λόγο; Θα κερδίσουμε τίποτα που δεν μπορούμε να το πάρουμε;

Έχω παράπονα από την Lion και τον συρφετό της τόσα πολλά που δεν έχω καμία διάθεση να της τα μεταφέρω, γιατί δεν έχω κανέναν σαφή σκοπό να πετύχω μεταφέροντάς τα σε αυτήν! Μου αρκεί να τα μεταβιβάζω σε ομοιοπαθείς(!!) να τους "σώζω" και να με "σώζουν". Δεν περιμένω να με σώσει η Lion από τίποτα... Να με κάψει μάλλον! Βρε, ουστ! Μακρυά από μένα!

Σαν Club το μόνο σχετικό που έχει να μας ενδιαφέρει με την Lion, είναι να σώζουμε όλους αυτούς τους ταλαίπωρους πελάτες της που επιθυμούν να απελευθερωθούν από τα γαμψά της νύχια! Νομίζει κανείς ότι η Lion μας περιμένει εναγωνίως να την σώσουμε από... τον κακό της εαυτό; Μας θέλει μόνο σαν πελάτες της, ειδάλλως θα λένε παντού και πάντα αγόγγυστα και αψήφιστα ότι είμαστε αναξιόπιστοι... Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό "κεφάλα"!

Στην Θεσσαλονίκη, ενώ μέχρι τώρα μπορούσα να παραγγείλω κάτι τηλεφωνικώς, τώρα πλέον πρέπει να πάω να τους το παραγγείλω αυτοπροσώπως. Στην άλλη άκρη της πόλης, περί τα 25 χλμ!! Το ίδιο κάνει και με τα συνεργεία-πελάτες της!!!! Shocked Έχει, λέει, οδηγίες τέτοιες από τα κεντρικά στην Αθήνα! Shocked

Ξου! Ξου! 666! Σατανάς!! Evil Ουουουου!!!! Laughing
chatasos - Πεμ 07 Νοέ 2002, 07:29:05
Miltellas έγραψε:
chatasos έγραψε:
vassop26 έγραψε:
και τι μου απάντησε ????

Να φανούμε αξιόπιστοι σε ποιούς; Στην ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Lion με τους αναξιόπιστους συνεργάτες και αναξιόπιστους υπαλλήλους της;

Δυστυχώς Μίλτο, εδώ οι απόψεις μας διαφωνούν...
Μπορούμε να κερδίσουμε πάρα πολλά και πρώτα από όλα τον σεβασμό τους. Να δείξουμε ότι είμαστε "κάποιοι" και όχι ένα τσούρμο άσχετοι.
Όσο και να έχεις δίκιο για την απαράδεκτη συμπεριφορά (πολλές φορές) των υπαλλήλων της, η άποψή μου είναι ότι από την στιγμή που είναι η επίσημη αντιπροσωπία της Peugeot (καλώς ή κακώς), θα πρέπει να "ασχοληθούμε" μαζί τους (γενικότερα να τους τα "πρήξουμε") και όχι να κοιτάμε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.
Sidobre - Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:03:02
chatasos έγραψε:
Μπορούμε να κερδίσουμε πάρα πολλά και πρώτα από όλα τον σεβασμό τους. Να δείξουμε ότι είμαστε "κάποιοι" και όχι ένα τσούρμο άσχετοι.
Όσο και να έχεις δίκιο για την απαράδεκτη συμπεριφορά (πολλές φορές) των υπαλλήλων της, η άποψή μου είναι ότι από την στιγμή που είναι η επίσημη αντιπροσωπία της Peugeot (καλώς ή κακώς), θα πρέπει να "ασχοληθούμε" μαζί τους (γενικότερα να τους τα "πρήξουμε") και όχι να κοιτάμε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.

Θα συμφωνήσω απόλυτα συνονόματε Τασούλη!

Εχουμε τον κόσμο και αυτόματα αυτό μας δίνει και την δύναμη!

Στο κάτω κάτω αυτό που ζητάμε δεν είναι κάτι παράλογο! Να μας αντιμετωπίσουν με τον δέοντα τρόπο και να μας εξυπηρετήσουν όπως μας αρμόζει!

Τόσο δύσκολο είναι αυτό;

Στο κάτω κάτω οι ίδιοι δηλώνουν ότι επιθυμούν να φτιάξουν το aftersales τους!
Rally - Πεμ 07 Νοέ 2002, 10:05:22
chatasos έγραψε:
Miltellas έγραψε:
chatasos έγραψε:
vassop26 έγραψε:
και τι μου απάντησε ????

τι να τον κανεις τον σεβασμο τους, πιο σημαντικο μου φαινεται να κερδισουν αυτοι το σεβασμο μας που οπως φαινεται εχει χαθει προ πολλου. ισως απο τα σημαντικοτερα που μπορεις να πετυχεις ειναι να καταλαβουν οτι δεν ειμαστε μ...κες.
ηθελα επισης να επισημανω την παγιδα που λεγεται εγγυηση.ενταξει το να εχεις πολυχρονη εγγυηση ειναι κατι πολυ καλο αλλα αο την αλλη για να ισχυει η εγγυση πρεπει να πηγαινεις το αμαξι σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο. αυτο εχουν κανει toyota, nissan, honda, daewoo και αλλες που καταλαβαν οτι εκει ειναι τα χρηματα. ευτυχως που δεν ειμαστε νανγκασμενοι να πηγαινουμε στην λιον
Miltellas - Σαβ 09 Νοέ 2002, 02:33:14
Θέμα δημοσίευσης:
- Να κερδίσουμε τον σεβασμό τους;
- Υπάρχει λόγος να μην τον έχουμε;

- Να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε άσχετοι;
- Είμαι υποχρεωμένος να είμαι σχετικός;
Ας μου δείξουν πρώτα αυτοί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!

- Να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια;
- Αυτήν την εντύπωση σου έχω δώσει συν-οδηγέ μου, Τάσο;

Δε νομίζω ότι ο σκοπός του Club θα είναι η "φιλική" προσέγγιση (εννοώντας: γλύψιμο) της Lion και των εκπροσώπων της.

Δεν γλύφω αυτά που έφτυσα (δικαιολογημένα)!
Πόσο μάλλον όταν με έφτυσαν (αδικαιολόγητα)!
Εάν αντέχετε να κάνετε αυτή τη δουλειά, ε τότε... με γειά! Και καλό κουράγιο!
Η πείρα λέει ότι η Lion θα παραμείνει Lion.
Και για να αλλάξει θα χρειαστεί να γίνει... πόλεμος!
Όχι με μας!
Ούτε με τους Αμερικανούς, αυτοί τα πάνε καλά με το κεφάλαιο!
Με τους άλλους....

ΥΓ Δεν με ενδιαφέρει αλλά μάλλον σας ενδιαφέρει. Δεν θα είναι η Lion για πολύ ακόμη η αποκλειστική αντιπροσωπεία της Peugeot στην Ελλάδα...
Alex - Σαβ 09 Νοέ 2002, 02:53:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ε ρε γλεντια αμα χασουν την αποκλειστικη εμπορια και υποστηριξη των Peugeot...
Miltellas - Σαβ 09 Νοέ 2002, 03:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό ισχύει για όλες τις αντιπροσωπείες και είναι κοινή επιθυμία των εργοστασίων και κυρίως της Ε.Ε. με σκοπό την κατάργηση των μονοπωλίων για αύξηση της ανταγωνιστικότητας αλλά και της παραγωγικότητας. Τα μονοπώλια πάντα μειώνουν την παραγωγικότητα και την γενικότερη επιχειρηματική εξέλιξη.

Για να αντιμετωπίσει η Ε.Ε. τον ανταγωνισμό με το δολλάριο πρέπει να καταργήσει τα όποια μονοπώλια με την μορφή των αποκλειστικών αντιπροσώπων...
Ghost Dog - Σαβ 09 Νοέ 2002, 09:48:01
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως,οπως εγινε ηδη με τον Σαρακακη και τη Volvo!!!
chatasos - Σαβ 09 Νοέ 2002, 11:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

- Να κερδίσουμε τον σεβασμό τους;
- Υπάρχει λόγος να μην τον έχουμε;

Αν δεν υπάρχει γιατί να τον δημιουργήσουμε?

Miltellas έγραψε:

- Να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε άσχετοι;
- Είμαι υποχρεωμένος να είμαι σχετικός;
Ας μου δείξουν πρώτα αυτοί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ!

Την κολοκυθιά θα παίζουμε??? Έτσι δεν πρόκειται κανείς να κάνει τίποτα.

Miltellas έγραψε:

Δε νομίζω ότι ο σκοπός του Club θα είναι η "φιλική" προσέγγιση (εννοώντας: γλύψιμο) της Lion και των εκπροσώπων της.

Έγραψα παραπάνω...
θα πρέπει να "ασχοληθούμε" μαζί τους (γενικότερα να τους τα "πρήξουμε")
DimiP - Σαβ 09 Νοέ 2002, 16:42:24
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
φιλε VINI πρεπει να κανεις οπωσδηποτε κατι με το θεμα σκουπα Laughing Exclamation Laughing και ξερεις ποιον να ρωτησεις να σου πει για κατι σκουπιτσες που του ειπα:!: Exclamation
για το συγκεκριμενο συνεργειο στο μοσχατο, το γνωριζω και εγω, μου προταθηκε απο ενα φιλο.αυτος που το εχει ηταν ο αρχιμηχανικος στην λιον και εφυγε. λενε οτι ειναι κορυφαιος και δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα και να μν το λυσει,μαλιστα αμα παρει το αμαξακι μια βολτα θα βρει αυτα που ουτε εμεις εχουμε εντωπισει.
ξαναπω κατι που εχω ξαναγραψει.αλλο εταιρεια αλλο συνεργειο. τα εξουσιοδοτημενα τρεχουν, τρεχουν να βαλουν μεσα το ενα αμαξι μετα το αλλο με σκοπο το κερδος. νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ψαχνετε για το αμαξι του οπως εμεις?αλλοι δεν εχουν χρονο, αλλοι παλι δεν τους ενδιαφερει. ο μηχανικος ομως που εχει ενα συνεργειο για να ταισει τα παιδια του πρεπει να ειναι καλος και πρεπει να ασχολειται με το αυτοκινητο

Δεν το λετε και σε εμας που ζουμε κοντα στο Μοσχατο αυτο το συνεργειο να του ριξουμε μια ματια;
Αν υπαρχει προβλημα -που τα εχουμε ξαναπει δεν θα επρεπε να υπαρχει- με τα περι δια/δυς-φημησεως καντε ενα PM. Αντε να μαθουμε τα καλα συνεργεια που βρισκονται γυρω μας αλλα δυστυχως δεν ...φωναζουν!
Ενα PM με το ονομα και τη διευθυνση παρακαλω .
DimiP - Σαβ 09 Νοέ 2002, 16:59:45
Θέμα δημοσίευσης:
θα ηθελα πολυ να δω τα μουτρα ολων εκεινων των υπευθυνων στην LION , την Peugeot Sport , τις μεγαλες εξουσιοδοτημενες "εκθεσεις" αυτοκινητων (το πιασατε το υπονοουμενο; γιατι δεν ειναι για τιποτα αλλο παρα για εκθεση μοντελων), και τα μεγαλυτερα εξουσιοδοτημενα συνεργεια , οταν θα λαβουν ενα ωραιοτατο δελτιο τυπου -μετα την νομιμοποηση του club- που θα ανακοινωνει την επισημοποιηση + νομιμοποιηση του club μας.
Τοτε να δω πως θα μας συμπεριφερθουν και ποσο θα μετρησουν τα λογια τους πριν εκφρασουν την γνωμη τους.

τι λετε ;

* καλη ιδεα για το δελτιο τυπου; αν και νομιζω πως θα εχουν γνωση οι φυλακες.
nikapos - Παρ 10 Οκτ 2003, 09:31:38
Θέμα δημοσίευσης:
θα ήθελα κι εγώ το όνομα του συνεργείου στο μοσχάτο. στον πειραιά έχουμε πρόβλημα με το εξουσιοδοτημένο
mick206 - Σαβ 11 Οκτ 2003, 19:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
nikapos έγραψε:
στον πειραιά έχουμε πρόβλημα με το εξουσιοδοτημένο

LaughingLaughingLaughing
Ελπίζω να μην είναι αργά τώρα που το κατάλαβες... Rolling eyes Wink
kanelj - Δευ 13 Οκτ 2003, 00:12:45
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως θα ηθελα πολυ να συνεχιστει η κουβεντα σε
αυτο το topic !!!
Anonymous - Τρι 14 Οκτ 2003, 16:50:40
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:

Aν μπορείς στείλε την διεύθυνση αυτή .......έστω και με ΡΜ Wink

Υπάρχει και ένα εξουσιοδοτημένο στην παρακείμενη περιοχή αλλα σε αυτούς θα πάω για σέρβις μόνο με Λέοπαρντ.......
Odysseas - Πεμ 23 Οκτ 2003, 10:54:52
Θέμα δημοσίευσης:
Akouse ti egw biwnw....Paw me tin adeia tou autokinitou kai pairnw ta antallaktika apo ti Lion. Autoi dinoun gnhsia, sfragismena,xarti tis Peugeot.Epeita ta paw se ena sunergeio tis geitonias...(sto Maki, ston Taki...) kai tou lew forata....exontas kanei sumfwnia posa 8elei na ta foresei..(kamia 20 Eurw....). Etsi kaneis to pio f8ino service me gnhsia antallaktika...kserontas ti bazeis....alliws sou bazoun maimou.....paratas to car sou kai oti ginei...kai se yperxrewnoun tin ergasia....emena mou eipan gia na allaksw mpouzi, filtra, kai ladia 80 Euros ergasia!....Ara...

1.Diavazeis bibliaraki pote einai to service kai ti prepei na kaneis
2.Pas me adeia autokinitou kai ta agorazeis ta antallaktika
3.Ta foras se sunergeio tis geitonias

Kai nomizw ka8arises......
nikapos - Παρ 24 Οκτ 2003, 08:17:30
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ είχα πάει σ ένα συνεργείο -οχι αντιπροσωπείας- και μου έβαλαν μονάκιδα μπουζί και τα χρέωσαν για διάκιδα!
οπότε άλλη φορά με τα ανταλλακτικά στο χέρι!

ακομα καλύτερα αν δεν βάλεις γνήσια πεζό. δηλαδή αν το φίλτρο αέρα δεν λέει πεζό δεν θα δουλεύει?

επιπλέον αν πας στη γειτονιά γλυτώνεις κίνηση και τελειώνεις και μια ώρα αρχίτερα
teoman - Παρ 24 Οκτ 2003, 10:37:03
Θέμα δημοσίευσης:
Odysseas έγραψε:

Την άδεια τί την χρειάζεσαι?
vangsgr - Παρ 24 Οκτ 2003, 12:07:42
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Odysseas έγραψε:

Την άδεια τί την χρειάζεσαι?

Έλα μου ντε
Έχω κι εγώ την ίδια απορία. Μπορείς να μας φωτίσεις Question
kanelj - Παρ 24 Οκτ 2003, 15:57:02
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια εδω ηχοσυστημα βαζεις και θελουν την αδεια.μηπως ειναι κλεμμενο φανταζομαι...για να μην βρουν και εκεινοι τον μπελα τους Confused
teoman - Παρ 24 Οκτ 2003, 16:03:26
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
ρε παιδια εδω ηχοσυστημα βαζεις και θελουν την αδεια.μηπως ειναι κλεμμενο φανταζομαι...για να μην βρουν και εκεινοι τον μπελα τους Confused

vangsgr - Παρ 24 Οκτ 2003, 16:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
Που συμβαίνει αυτό ρε παιδιά Question Question Question Question Question
Πρώτη φορά το ακούω Shocked Shocked Shocked Shocked
kanelj - Παρ 24 Οκτ 2003, 16:22:25
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
kanelj έγραψε:

μου το κλεψε..... Crying or Very sad Wink
ναι σοβαρα.εγω οταν εβαλα ολοκληρο το ηχοσυστημα αλλα και με τον συναγερμο μου ζητησανε αδεια.και σημερα πηγα το αυτοκινητο στο συνεργειο για μια μικροεπεμβασουλα στην μουρη και μου εβγαλε φωτοτυπια την αδεια
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες