vassop26 έγραψε: |
και τι μου απάντησε ????
Σιγά μη δώσω βάση σε ένα αναξιόπιστο forum !!!!!!! ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: | ||
Όσο και να με βρίσετε :agrue: ![]() Δυστυχώς αν δεν γίνουμε σύλλογος με την βούλα, πολύ δύσκολα θα γίνουμε αξιόπιστοι. |
christhehealer έγραψε: |
Eίμαστε club σοβαρό, δεν είμαστε αρκουδιαρέοι. |
Sidobre έγραψε: |
Απ’ότι είδαμε τα παράπονα για τα συνεργεία και τα εξουσιοδοτημένα είναι αρκετά και πλέον είναι απαραίτητο να τα συγκεντρώσουμε.
Έτσι θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας αποστείλετε με e-mail στο info@206club.gr ένα κειμενάκι το οποίο θα περιγράφει τεκμηριωμένα και με τον καλύτερο τρόπο το/τα περιστατικό/α που σας ενόχλησαν σχετικά με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργείων ή/και αντιπροσωπειών. Η κίνηση αυτή θα μας βοηθήσει να βρεθούν λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας! |
Άλλαξε κάποια φίλτρα και κάποια άλλα τα οποία δεν θυμάμαι αυτήν τη στιγμή τα οποία ήταν όλα απ΄την χειρότερη μάρκα , ποιότητα που κυκλοφορεί στην αγορά. |
Αυτά της τα είχαν βάλει στη dakar όταν είχε πάει πριν από 2 μήνες για τα 30.000 χλμ. |
τα γνήσια δεν φαίνονται αν είναι γνήσια ή όχι !!!! |
Τον ρώτησα αν είναι με τα καλά του και μετά από μια συζήτηση λέγοντάς του πως πρέπει να βελτιώσουν 1000% την after sales εξυπηρέτησή τους , του ανέφερα το forum και του είπα να ρίξει μια ματιά να δεί κατά πόσο ευχαριστημένοι είναι οι πελάτες τους... και τι μου απάντησε ???? Σιγά μη δώσω βάση σε ένα αναξιόπιστο forum !!!!!!! ![]() ![]() |
Τον ρώτησα αν είναι με τα καλά του και μετά από μια συζήτηση λέγοντάς του πως πρέπει να βελτιώσουν 1000% την after sales εξυπηρέτησή τους , του ανέφερα το forum και του είπα να ρίξει μια ματιά να δεί κατά πόσο ευχαριστημένοι είναι οι πελάτες τους... και τι μου απάντησε ????
Σιγά μη δώσω βάση σε ένα αναξιόπιστο forum !!!!!!! ![]() ![]() Ερώτηση .... τι συμβαίνει με τα ανταλλακτικά? μήπως μας έχουν γραμμένους ??????? |
christhehealer έγραψε: |
Θα πρέπει να καθορίσουμε τι ενοούμε με τις λέξεις "γνήσια ανταλακτικά Peugeot". Kαι αυτό, γιατί ένα αυτοκίνητο αποτελείται από ένα εκατομύριο εξαρτήματα. Tα περισσότερα από αυτά όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες τα προμηθεύονται από τρίτους. Mάλιστα στο Block Exemption αναφέρεται ρητά, ότι πλέον οι αντιπροσωπείες θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται ανταλακτικά, κατ' ευθείαν από τους προμηθευτές αυτούς, χωρίς την μεσολάβιση και μίζα του εργοστασίου. Έστι μεθερμηνευόμενον μάγκες ότι τους εγκέφαλους του 206 τους φτιάχνει η Bosch. Tώρα ο εγκέφαλος τι είναι; Γνήσιο ανταλακτικό Peugeot ή γνήσιο ανταλακτικό Bosch; Άρα θα πρέπει να ξέρουμε γιατί μιλάμε TEΛEIA ΔEYTEPH EΔΩ. |
Vini έγραψε: |
Chris μάλλον δεν έχεις στα χέρια σου το έντυπο της LION HELLAS και του ΔΙΚΤΥΟΥ PEUGEOT με τίτλο:
ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ |
Vini έγραψε: |
Και πραγματικά είχε, μέχρι την στιγμή που ασχολήθηκε ενεργά με το tuning και έκανε χαλάστρα στην Ελληνική Peugeot Sport.....εκεί στην Λ.Κηφισίας.....
Μην με ρωτήσετε αν θα γίνω πελάτης του συνεργείου που ανέφερα....μάλλον όχι....γιατί? α. Είναι πολύ μακριά για μένα...και β. ο χρόνος είναι χρήμα και στην τελική πλέον, όλους τους υποπτεύομαι...στην αρχή όλοι είναι καλοί...μετά γίνεται το πανηγύρι.... |
christhehealer έγραψε: | ||
Όχι δεν το έχω και αγνούσα και την ύπαρξή του. Δέχομαι αυτά που λές, με μια ένσταση. Η κάθε αντιπροσωπεία υπερασπίζεται τα κέρδη της και εγώ την περιουσία ΜΟΥ ( το 206 εν προκειμένω) και τα λεφτά ΜΟΥ. Αυτοί μπορούν να λένε ότι θέλουν, αλλά εγώ θα το ψάχνω πάντα και γι' αυτό είμαι και εδώ. Δεν ξεχνώ όμως και την ιστορία με τα ελατήρια. Μου έγινε πολύ καλό μάθημα. Αρά αναλώσιμα ανταλακτικά (λάδια, τακάκια κλπ,) τα πέρνω μόνος μου και πάω να μου τα τοποθετήσουν αυτοί ή κάποιος άλλος. Από τη στιγμή που θα τα πληρώσω. θα διαλέξω ΕΓΩ που θα δώσω τα λεφτά μου. Για τις συσκευασίες Peugeot ξαναδιάβασε την αναφορά μου στο Block Exemption και θα καταλάβεις, πόσο Peugeot είναι. Στα περισσότερα ανταλακτικά, μεταποιητές είναι οι άνθρωποι ![]() |
Tomcat έγραψε: | ||
Ξέρω ποιος είναι ναννανανανα α ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για την ακρίβεια ήμουν το απογευματάκι από το μαγαζί του και μου έλεγε για τα fuchs που αναφέρω σ'αλλο topic!Ισως πάω από εκει αύριο το πρωι για τα λάδια!Θα κάνω μια πρώτη αναφορά για club να κόψω αντιδράσεις!Vini την πήγες καθόλου προς τα εκεί την κουβέντα? |
chatasos έγραψε: | ||
Όσο και να με βρίσετε :agrue: ![]() Δυστυχώς αν δεν γίνουμε σύλλογος με την βούλα, πολύ δύσκολα θα γίνουμε αξιόπιστοι. |
Miltellas έγραψε: | ||||
Συγνώμη, για να καταλάβω! Να φανούμε αξιόπιστοι σε ποιούς; Στην ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Lion με τους αναξιόπιστους συνεργάτες και αναξιόπιστους υπαλλήλους της; Για ποιόν λόγο; Θα κερδίσουμε τίποτα που δεν μπορούμε να το πάρουμε; |
chatasos έγραψε: |
Δυστυχώς Μίλτο, εδώ οι απόψεις μας διαφωνούν...
Μπορούμε να κερδίσουμε πάρα πολλά και πρώτα από όλα τον σεβασμό τους. Να δείξουμε ότι είμαστε "κάποιοι" και όχι ένα τσούρμο άσχετοι. Όσο και να έχεις δίκιο για την απαράδεκτη συμπεριφορά (πολλές φορές) των υπαλλήλων της, η άποψή μου είναι ότι από την στιγμή που είναι η επίσημη αντιπροσωπία της Peugeot (καλώς ή κακώς), θα πρέπει να "ασχοληθούμε" μαζί τους (γενικότερα να τους τα "πρήξουμε") και όχι να κοιτάμε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. |
chatasos έγραψε: | ||||||
Δυστυχώς Μίλτο, εδώ οι απόψεις μας διαφωνούν... Μπορούμε να κερδίσουμε πάρα πολλά και πρώτα από όλα τον σεβασμό τους. Να δείξουμε ότι είμαστε "κάποιοι" και όχι ένα τσούρμο άσχετοι. Όσο και να έχεις δίκιο για την απαράδεκτη συμπεριφορά (πολλές φορές) των υπαλλήλων της, η άποψή μου είναι ότι από την στιγμή που είναι η επίσημη αντιπροσωπία της Peugeot (καλώς ή κακώς), θα πρέπει να "ασχοληθούμε" μαζί τους (γενικότερα να τους τα "πρήξουμε") και όχι να κοιτάμε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. |
Miltellas έγραψε: |
- Να κερδίσουμε τον σεβασμό τους; - Υπάρχει λόγος να μην τον έχουμε; |
- Να τους δείξουμε ότι δεν είμαστε άσχετοι; - Είμαι υποχρεωμένος να είμαι σχετικός; Ας μου δείξουν πρώτα αυτοί ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ! |
Δε νομίζω ότι ο σκοπός του Club θα είναι η "φιλική" προσέγγιση (εννοώντας: γλύψιμο) της Lion και των εκπροσώπων της. |
Rally έγραψε: |
φιλε VINI πρεπει να κανεις οπωσδηποτε κατι με το θεμα σκουπα ![]() ![]() ![]() ![]() τωρα εγω εχω να πω κατι επι του θεματος. για το συγκεκριμενο συνεργειο στο μοσχατο, το γνωριζω και εγω, μου προταθηκε απο ενα φιλο.αυτος που το εχει ηταν ο αρχιμηχανικος στην λιον και εφυγε. λενε οτι ειναι κορυφαιος και δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα και να μν το λυσει,μαλιστα αμα παρει το αμαξακι μια βολτα θα βρει αυτα που ουτε εμεις εχουμε εντωπισει. ξαναπω κατι που εχω ξαναγραψει.αλλο εταιρεια αλλο συνεργειο. τα εξουσιοδοτημενα τρεχουν, τρεχουν να βαλουν μεσα το ενα αμαξι μετα το αλλο με σκοπο το κερδος. νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ψαχνετε για το αμαξι του οπως εμεις?αλλοι δεν εχουν χρονο, αλλοι παλι δεν τους ενδιαφερει. ο μηχανικος ομως που εχει ενα συνεργειο για να ταισει τα παιδια του πρεπει να ειναι καλος και πρεπει να ασχολειται με το αυτοκινητο |
nikapos έγραψε: |
στον πειραιά έχουμε πρόβλημα με το εξουσιοδοτημένο |
Rally έγραψε: |
φιλε VINI πρεπει να κανεις οπωσδηποτε κατι με το θεμα σκουπα ![]() ![]() ![]() ![]() τωρα εγω εχω να πω κατι επι του θεματος. για το συγκεκριμενο συνεργειο στο μοσχατο, το γνωριζω και εγω, μου προταθηκε απο ενα φιλο.αυτος που το εχει ηταν ο αρχιμηχανικος στην λιον και εφυγε. λενε οτι ειναι κορυφαιος και δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα και να μν το λυσει,μαλιστα αμα παρει το αμαξακι μια βολτα θα βρει αυτα που ουτε εμεις εχουμε εντωπισει. ξαναπω κατι που εχω ξαναγραψει.αλλο εταιρεια αλλο συνεργειο. τα εξουσιοδοτημενα τρεχουν, τρεχουν να βαλουν μεσα το ενα αμαξι μετα το αλλο με σκοπο το κερδος. νομιζετε οτι ολος ο κοσμος ψαχνετε για το αμαξι του οπως εμεις?αλλοι δεν εχουν χρονο, αλλοι παλι δεν τους ενδιαφερει. ο μηχανικος ομως που εχει ενα συνεργειο για να ταισει τα παιδια του πρεπει να ειναι καλος και πρεπει να ασχολειται με το αυτοκινητο |
Odysseas έγραψε: |
2.Pas me adeia autokinitou kai ta agorazeis ta antallaktika
|
teoman έγραψε: | ||
Την άδεια τί την χρειάζεσαι? |
kanelj έγραψε: |
ρε παιδια εδω ηχοσυστημα βαζεις και θελουν την αδεια.μηπως ειναι κλεμμενο φανταζομαι...για να μην βρουν και εκεινοι τον μπελα τους ![]() |
teoman έγραψε: | ||
![]() |