shiba έγραψε: |
step 4 allazeis to false me to true |
kanelj έγραψε: | ||
To 3 ειναι αυτο! το 4 ποιο ειναι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
το ξερω οτι ειναι σηματα μορς....δεν ξερω να τα διαβαζω ομως!!!!
πες μου τι να κανω!!!!! εχω σκασει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
τωρα κολλησα στο 6.... ![]() ![]() ![]() ![]() (εδω θα την βγαλω την νυχτα........) |
Χρειαστηκα ακριβως 1 ωρα αλλα το ελυσα το γαμ...εχμ... το τιμημενο!
Μου εβγαλε την ψυχη! Θελεις μια μικρη βοηθεια...??? ![]() πηγαινε κατω κατω στην σελιδα (Στο μαυρο) και κανε ενα δεξι κλικ και πατα στο "επιλογη ολων" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LuNa έγραψε: |
![]() ![]() ![]() jeasus!!!! δηλαδή συγγνωμη..... στο επιπεδο 100 τι κανεις???? α ρε μανα... πυρηνική επιστήμων επρεπε να με κανεις! |
δεν θελει MP3!!!
μην ψαρωνεις!!! πριν το κανεις Save και "αποθηκευση σε" γραψε στο τελος του ονοματος ".jpg" ![]() ![]() ![]() |
πες "jay pack" loudly and proudly..... ![]() για διαβασε το γρηγορα και συνεχεια..... ![]() ακου πως ακουγετε......τζειπακ (τζειπεγκ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
giannis_cc έγραψε: |
ρε γα**το οντως ειναι κολλημα ~
εχω κολλησει στο 4 ρε σεις . βαζω τον κωδικο αφου τον μεταφρασα αλλα τιποτα . καμια ιδεα ???? |
αν δεν υπηρχαν αυτα....... την ειχαμε κατσει ασχημα την βαρκα ![]() δεν πιστευω οτι μπορει να το βγαλει καποιος χωρις αυτα! |
παιδια τπτ . εστειλα μηνυμα και στον mod του ειπα τη διαδικασια που ακολουθω και μου πε οτι ειναι σωστη και κατεληξε οτι εχει προβλημα το pc μου ! τοινκ ![]() |
voodoo
power |
του 3 ή του 4 ? |
OK αν βρειθ και που θκατα τιθ γραφειθ θτο 20 πεθ μου και μενα! |
AAAAA!Δεν αντεχω αλλο... ![]() Καποιος για το 23 ρε παιδια....!Ξερω οτι καπου πρεπει να υπαρχει κατι γραμμενο κρυμενο μεσα στην εικονα (μαλλον ή πολυ μικρο θα ειναι ή κατι με τα γραμματα θα παιζει...) Καποιος να βοηθησει ![]() ![]() ![]() |
το "κλειδι" με το Jpg αν προσεξεις ειναι σχετικα ευκολο... αν δεις με δεξι κλικ την σελιδα λεει κατι για Mp3 και jpg.....! γιαυτο και ελεγε: πες "jay pack" loudly and proudly..... ![]() για διαβασε το γρηγορα και συνεχεια..... ![]() ακου πως ακουγετε......τζειπακ (τζειπεγκ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΕΛΕΟΣ!!!!! ΘΕΛΕΙ DOWNLOAD ΕΝΑ MP3!!!!!
|
δεν θελει MP3!!!
μην ψαρωνεις!!! πριν το κανεις Save και "αποθηκευση σε" γραψε στο τελος του ονοματος ".jpg" ![]() ![]() ![]() |