Dio78 έγραψε: |
Σήμερα επέστρεψα απο ολιγοήμερες διακοπές και βρήκα το φάκελο του PSclub να με περιμένει ![]() ![]() |
Dio78 έγραψε: |
Σήμερα επέστρεψα απο ολιγοήμερες διακοπές και βρήκα το φάκελο του PSclub να με περιμένει ![]() ![]() |
pygolabida έγραψε: |
Μιάς & λέμε για αυτοκόλλητα, αυτό το ωραίο με το σήμα του club που είχε στο καπώ το Maxi στο Automotoexelixis, υπάρχει περίπτωση να διατεθεί πρός πώληση? |
MEMsound έγραψε: | ||
Για άσε λίγο την φαντασία σου να τρέξει.... ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
πηρα και εγω το πακετακι μου thanks.
μηπως υπαρχει καποιο ποιο μικρο αυτοκολλητακι σε μεγεθος γιατι αυτο ειναι too much για το γουστο μου. ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
μεγάλο σου φαίνεται..?? αμα βαλεις πιο μικρό δε θα φαίνεται βρε...! ![]() παντως οχι, δεν υπαρχει μικρότερο. Μονο μεγαλύτερο, αυτό για το σκιάδιο. |
Baphomet έγραψε: |
ειπαμε υπαρχει αλλο ενα που ειναι ιδιο με το πισω αλλα πιο μεγάλο και μπαινει στο σκιάδιο (αλεξήλιο). |
CHRYSAF.206GTI έγραψε: | ||
OK!!! μια ερώτηση κάναμε ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Παντως για αυτους που ρωτησαν που αλλου μπορει να μπει δειτε το link της υπογραφης μου με τις φωτο μου. |
Baphomet έγραψε: | ||
εσύ πως εχεις αυτοκολλητο αφου δεν εισαι επίσημο μέλος...?? ![]() |
underage έγραψε: | ||||
Κάποιοι είχαμε πάρει αυτοκόλλητο στην εκδρομή στην Ελάτη, συν αυτό της εγγραφής μας ![]() |
Steve έγραψε: |
Και αυτοκόλλητα πήραμε τότε, και μπλουζάκια, μας τάχθηκαν και καπελάκια που ακόμα τα ψάχνουμε... ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: | ||
Αναμείνατε το eshop του PSClub και θα μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε ![]() ![]() ![]() |
elias έγραψε: |
Με το πλύσιμο και τον υαλοκαθαριστήρα τι γίνεται? Μήπως ξεκολλήσει?
Μήπως να υπήρχε και ένα αυτοκόλλητο μικρότερο και εύκολο στη χρήση? |
elias έγραψε: |
Δεν ξέρω αν φταίει η μεταφορά με το ταχυδρομείο, αλλά με ταλαιπώρησε πολύ μέχρι να το ξεκολλήσω από το χαρτί και να το κολλήσω στο τζάμι. Ξεκολλούσα τα γράμματα ένα-ένα με τον χαρτοκόπτη.
Με το πλύσιμο και τον υαλοκαθαριστήρα τι γίνεται? Μήπως ξεκολλήσει? Μήπως να υπήρχε και ένα αυτοκόλλητο μικρότερο και εύκολο στη χρήση? |
chatasos έγραψε: |
.....μέχρι και εσώρουχα ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
η collection PSClub Underware, θα περιέχει και ....στρινγκ;;;; |
Steve έγραψε: |
Ελπίζω να δέχεστε Paypal ή να υπάρχει έστω ένα υποτυπώδες SSL... ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Είναι πάρα πολύ απλό φτάνει να γνωρίζεις πως γίνεται!!!! ![]() 1. Τρίβεις με μια σπάτουλα ή κάτι το διαφανο φορέα για να ζεσταθεί η κόλλά του και μετά ξεκολλάς το κάτω αδιάφανο κομμάτι με την κέρινη επιφάνεια. 2. Μετά τοποθετείς το αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο και τριβεις καλά πάλι το φορέα για να κολλήσει το αυτοκόλλητο στο τζάμι. Η κόλλα του αυτοκόλλητου είναι πιο δυνατή από του φορέα και έτσι μετά ο φορέας αφαιρείται εύκολα και μένουν τα αυτοκόλλητα στο τζάμι. 3. Μετά καλό είναι να πάρεις το κομμάτι με την κέρινη επιφάνεια και να τρίψεις ελαφρά το κολλημένο αυτοκόλλητο για να κολλήσει καλά στο τζάμι. ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
η collection PSClub Underware, θα περιέχει και ....στρινγκ;;;; |
SnakeMJK έγραψε: |
Κάνα how-to αφαίρεσης του 206club αυτοκολλήτου έχουμε;; Δεν βγαίνει με τίποτα!!!!
|