PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - ΓΕΝΙΚΑ - Αυτοκόλλητο PSClub.gr

Baphomet - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 17:45:53
Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Αυτοκόλλητο PSClub.gr
Dio78 έγραψε:
Σήμερα επέστρεψα απο ολιγοήμερες διακοπές και βρήκα το φάκελο του PSclub να με περιμένει Very happy ωραία υποδοχή! Το μόνο που μου έκοψε λίγο τη χαρά είναι το αυτοκόλλητο που μου στάλθηκε το οποίο πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα γιατί τα γράμματα μένουν στο χαρτί Confused και ήθελα να το κολλήσω αμέσως

πηγαινε σε ενα μαγαζι που να κανουν αυτη την δουλεια και θα στο βαλουν. και τα δικά μας έτσι ήταν, αλλά αμα ξέρεις μπαίνουν... Wink καλοφόρετο!
MEMsound - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 17:54:05
Θέμα δημοσίευσης:
Dio78 έγραψε:
Σήμερα επέστρεψα απο ολιγοήμερες διακοπές και βρήκα το φάκελο του PSclub να με περιμένει Very happy ωραία υποδοχή! Το μόνο που μου έκοψε λίγο τη χαρά είναι το αυτοκόλλητο που μου στάλθηκε το οποίο πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα γιατί τα γράμματα μένουν στο χαρτί Confused και ήθελα να το κολλήσω αμέσως

Ελά από το (νέο) στέκι να στο βάλουμε εμείς!! Wink
Baphomet - Παρ 06 Μάϊ 2005, 15:21:37
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά το αυτοκόλλητο κολλάει ακόμα κι αν τα γραμματα ειναι κολλημενα στο χαρτί ή κάτι αλλο... αν δεν ειστε εξοικειωμένοι με το πως να το κολλησετε καλυτερα να πηγαινετε σε καποιο μαγαζι (απο αυτα που φτιαχνουν επιγραφες κτλ) να σας το κολλανε για να μη μενετε με το π++λί στο χέρι.
Να υπενθυμίσω οτι με την συνδρομη παει δώρο το αυτοκολλητο και οτι απο εκει και πέρα κάθε αυτοκολλητο κοστιζει 3 ευρω... Wink
pygolabida - Παρ 06 Μάϊ 2005, 15:32:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μιάς & λέμε για αυτοκόλλητα, αυτό το ωραίο με το σήμα του club που είχε στο καπώ το Maxi στο Automotoexelixis, υπάρχει περίπτωση να διατεθεί πρός πώληση?
MEMsound - Παρ 06 Μάϊ 2005, 15:49:24
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Μιάς & λέμε για αυτοκόλλητα, αυτό το ωραίο με το σήμα του club που είχε στο καπώ το Maxi στο Automotoexelixis, υπάρχει περίπτωση να διατεθεί πρός πώληση?

Για άσε λίγο την φαντασία σου να τρέξει.... Wink Cool Laughing
pygolabida - Παρ 06 Μάϊ 2005, 21:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
pygolabida έγραψε:

Για άσε λίγο την φαντασία σου να τρέξει.... Wink Cool Laughing

Μόνο να τρέξει? Ήδη καλπάζει αχαλίνωτα!!!
Baphomet - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 11:38:24
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
πηρα και εγω το πακετακι μου thanks.
μηπως υπαρχει καποιο ποιο μικρο αυτοκολλητακι σε μεγεθος γιατι αυτο ειναι too much για το γουστο μου. Rolling eyes

μεγάλο σου φαίνεται..?? αμα βαλεις πιο μικρό δε θα φαίνεται βρε...! Laughing
παντως οχι, δεν υπαρχει μικρότερο. Μονο μεγαλύτερο, αυτό για το σκιάδιο.
volvos - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 11:40:48
Θέμα δημοσίευσης:
οροφης εχετε Laughing Laughing
θα το βαλω επανω να με βλεπουν τα αεροπλανα Laughing Laughing Laughing

βασικα πισω δε μου αρεσει να βαζω αυτοκολλητα και ηθελα ενα πιο μικρο για το πλαινο τζαμι....
Baphomet - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 11:42:46
Θέμα δημοσίευσης:
αν ειναι θεμα ορατοτητας να το βαλεις οπως ο προεδρος διπλα στον υαλοκαθαριστηρα
CHRYSAF.206GTI - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 12:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
παιδιά να σας πώ και εγώ πως το αυτοκολλητάκι το βάλαμε χθες το βράδυ Exclamation Exclamation δεν περίμενα να ξημερώσει βλέπετε!!!! Laughing Laughing και επειδή δεν το έβαλα εγώ αλλά μία φίλη μου μας ταλαιπώρησε αρκετά!!!! τελικά είναι πολύ πολύ super και όμορφο!!!!!!!!!! Multi color Multi color
CHRYSAF.206GTI - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 12:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
volvos έγραψε:
πηρα και εγω το πακετακι μου thanks.
μηπως υπαρχει καποιο ποιο μικρο αυτοκολλητακι σε μεγεθος γιατι αυτο ειναι too much για το γουστο μου. Rolling eyes

μεγάλο σου φαίνεται..?? αμα βαλεις πιο μικρό δε θα φαίνεται βρε...! Laughing
παντως οχι, δεν υπαρχει μικρότερο. Μονο μεγαλύτερο, αυτό για το σκιάδιο.

υπάρχουν και άλλων ειδών αυτοκόλλητα??? Question Question
αν ναι που μπορούν να μπουν στο pug μας αυτά??? Scratch
Baphomet - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 12:14:57
Θέμα δημοσίευσης:
ειπαμε υπαρχει αλλο ενα που ειναι ιδιο με το πισω αλλα πιο μεγάλο και μπαινει στο σκιάδιο (αλεξήλιο).
kanelj - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 12:19:08
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο δεν ειναι προβλημα!
Φτιχνουμε αυτοκολλητα σε οτι μεγεθος θελουμε!
Αυτο που ειχαμε στο 306maxi του Παπαλουκα ειχα ρωτησει αν εχουμε για να βαλω ενα εγω (το μεγαλο στο καπω εννοω) και μου ειπε οτι αν ηθελα μπορουσαμε να φτιαξουμε...απο κοστος δεν ξερω αλλα δενε θα ειναι και μεγαλο...
Baphomet - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 12:20:51
Θέμα δημοσίευσης:
εγω τα θεωρω καπως υπερβολή αυτα... νομιζω οτι με αυτοκολλητακι πισω και σκιαδιο μπροστα είμαι καλλυμένος...
kanelj - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 12:22:29
Θέμα δημοσίευσης:
ναι και εγω...απλα τοτε ηταν να αλλαξω το καπω και για ενα μηνα θα το εβαζα... Wink Wink
CHRYSAF.206GTI - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 12:25:01
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
ειπαμε υπαρχει αλλο ενα που ειναι ιδιο με το πισω αλλα πιο μεγάλο και μπαινει στο σκιάδιο (αλεξήλιο).

OK!!! μια ερώτηση κάναμε Exclamation για να ξέρω τι πάιζει!!! sorry κιόλας!!!!
Baphomet - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 12:26:43
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
Baphomet έγραψε:

OK!!! μια ερώτηση κάναμε Exclamation για να ξέρω τι πάιζει!!! sorry κιόλας!!!!

τι σορρυ καλε? απλα το ειχα γραψει ακριβως απο πανω... Laughing Laughing
scrat - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 12:56:40
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις έβαλα το αυτοκόλλητο και τελικά είναι πολύ πιο εύκολο απ' όσο μου φαινόταν Smile Το πέρασα πρώτα μια με έναν πλάστη Razz και το χαρτί έφυγε σχετικά εύκολα! Λίγο πάτημα τοπικά ήθελε στα μικρά γράμματα κυρίως.
Μετά στο τζάμι καλό πέρασμα ένα-ένα τα γράμματα και ξεκόλλημα του πάνω μέρους πάλι χωρίς προβλήματα! Συνολικά 5 λεπτάκια!
Μάλλον με ένα πολύ καλό πρώτο πέρασμα όλα τα άλλα γίνονται εύκολα
kanelj - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 13:02:42
Θέμα δημοσίευσης:
και μην ξεχασετε να καθαρισετε καλα την επιφανεια που θα το κολλησετε! Wink
και οχι με νερο!!Να ειναι στεγνο...

ΥΓ:οσοι εχουν το αυτοκολλητο 206club.gr κολλημενο και θελουν να το ξεκολλησουν για να βαλουν το καινουργιο, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΙΡΟΥΝΙ οπως μου εκανε εμενα ο P206mike.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
-=N4X=- - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 14:53:59
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως για αυτους που ρωτησαν που αλλου μπορει να μπει δειτε το link της υπογραφης μου με τις φωτο μου.
Baphomet - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 16:24:52
Θέμα δημοσίευσης:
-=N4X=- έγραψε:
Παντως για αυτους που ρωτησαν που αλλου μπορει να μπει δειτε το link της υπογραφης μου με τις φωτο μου.

εσύ πως εχεις αυτοκολλητο αφου δεν εισαι επίσημο μέλος...?? Confused
underage - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 22:36:58
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
-=N4X=- έγραψε:

Κάποιοι είχαμε πάρει αυτοκόλλητο στην εκδρομή στην Ελάτη, συν αυτό της εγγραφής μας Wink
Steve - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 23:57:10
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Baphomet έγραψε:
-=N4X=- έγραψε:

Κάποιοι είχαμε πάρει αυτοκόλλητο στην εκδρομή στην Ελάτη, συν αυτό της εγγραφής μας Wink

Και αυτοκόλλητα πήραμε τότε, και μπλουζάκια, μας τάχθηκαν και καπελάκια που ακόμα τα ψάχνουμε... Evil Twisted evil Cool
elias - Κυρ 08 Μάϊ 2005, 11:05:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω αν φταίει η μεταφορά με το ταχυδρομείο, αλλά με ταλαιπώρησε πολύ μέχρι να το ξεκολλήσω από το χαρτί και να το κολλήσω στο τζάμι. Ξεκολλούσα τα γράμματα ένα-ένα με τον χαρτοκόπτη.
Με το πλύσιμο και τον υαλοκαθαριστήρα τι γίνεται? Μήπως ξεκολλήσει?
Μήπως να υπήρχε και ένα αυτοκόλλητο μικρότερο και εύκολο στη χρήση?
freestyler - Κυρ 08 Μάϊ 2005, 13:36:07
Θέμα δημοσίευσης:
κ γω το παρελαβα μολις χθες το αυτοκολλητο... σαν παλιος το κολλησα ευκολα... Twisted evil Twisted evil απλα θελει προσοχη να μεινουν τα γραμματα πανω στον φορεα...το βοηθας κ λιγο διπλωνοντας το χαρτι καθως το ξεκολλας το σιγα σιγα... τωρα θελω κ ενα καταλληλο για το σκιαδο μου.... που θα βρω?
chatasos - Κυρ 08 Μάϊ 2005, 14:22:15
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Και αυτοκόλλητα πήραμε τότε, και μπλουζάκια, μας τάχθηκαν και καπελάκια που ακόμα τα ψάχνουμε... Evil Twisted evil Cool

Αναμείνατε το eshop του PSClub και θα μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε Twisted evil Twisted evil μέχρι και εσώρουχα Scratch
Steve - Κυρ 08 Μάϊ 2005, 19:57:53
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Steve έγραψε:

Αναμείνατε το eshop του PSClub και θα μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε Twisted evil Twisted evil μέχρι και εσώρουχα Scratch

Ελπίζω να δέχεστε Paypal ή να υπάρχει έστω ένα υποτυπώδες SSL... Wink

Όσο για το περίφημο αυτοκολλητάκι, εγώ πλέον έχω γίνει αστέρι Very happy Το περνάω στο τσακ μπαμ Wink Ηλία, κακώς που δεν μου τηλεφώνησες! Sad
shark_zak - Δευ 09 Μάϊ 2005, 06:22:45
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:

οχι δεν θα εχεις κανενα απολυτος προβλημα ουτε με το πλυσιμο αλλα ουτε με τον υαλοκαθαριστηρα.... Silly

οχι δεν υπαρχει μικροτερο..... Crying or Very sad
ultra-one - Δευ 09 Μάϊ 2005, 10:19:39
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:
Δεν ξέρω αν φταίει η μεταφορά με το ταχυδρομείο, αλλά με ταλαιπώρησε πολύ μέχρι να το ξεκολλήσω από το χαρτί και να το κολλήσω στο τζάμι. Ξεκολλούσα τα γράμματα ένα-ένα με τον χαρτοκόπτη.

Είναι πάρα πολύ απλό φτάνει να γνωρίζεις πως γίνεται!!!! Twisted evil

1. Τρίβεις με μια σπάτουλα ή κάτι το διαφανο φορέα για να ζεσταθεί η κόλλά του και μετά ξεκολλάς το κάτω αδιάφανο κομμάτι με την κέρινη επιφάνεια.

2. Μετά τοποθετείς το αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο και τριβεις καλά πάλι το φορέα για να κολλήσει το αυτοκόλλητο στο τζάμι. Η κόλλα του αυτοκόλλητου είναι πιο δυνατή από του φορέα και έτσι μετά ο φορέας αφαιρείται εύκολα και μένουν τα αυτοκόλλητα στο τζάμι.

3. Μετά καλό είναι να πάρεις το κομμάτι με την κέρινη επιφάνεια και να τρίψεις ελαφρά το κολλημένο αυτοκόλλητο για να κολλήσει καλά στο τζάμι. Cool
Vaggelis - Δευ 09 Μάϊ 2005, 10:57:49
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
.....μέχρι και εσώρουχα Scratch

η collection PSClub Underware, θα περιέχει και ....στρινγκ;;;;
shark_zak - Δευ 09 Μάϊ 2005, 11:08:00
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
chatasos έγραψε:

και πολλα αλλα.... Wink Silly
chatasos - Δευ 09 Μάϊ 2005, 12:33:07
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Ελπίζω να δέχεστε Paypal ή να υπάρχει έστω ένα υποτυπώδες SSL... Wink

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο...γιατί δεν δεχόμαστε πληρωμές μέσω του eshop! Απλά σε αυτό θα δείχνουμε τι υπάρχει διαθέσιμο.

Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες...

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί το θέμα περί eshop σε αυτό εδώ το topic. Όταν έρθει η ώρα, θα ανακοινωθεί και τότε θα μπορείτε να ρωτήσετε οτιδήποτε.

ultra-one έγραψε:
elias έγραψε:

Είναι πάρα πολύ απλό φτάνει να γνωρίζεις πως γίνεται!!!! Twisted evil

1. Τρίβεις με μια σπάτουλα ή κάτι το διαφανο φορέα για να ζεσταθεί η κόλλά του και μετά ξεκολλάς το κάτω αδιάφανο κομμάτι με την κέρινη επιφάνεια.

2. Μετά τοποθετείς το αυτοκόλλητο στο αυτοκίνητο και τριβεις καλά πάλι το φορέα για να κολλήσει το αυτοκόλλητο στο τζάμι. Η κόλλα του αυτοκόλλητου είναι πιο δυνατή από του φορέα και έτσι μετά ο φορέας αφαιρείται εύκολα και μένουν τα αυτοκόλλητα στο τζάμι.

3. Μετά καλό είναι να πάρεις το κομμάτι με την κέρινη επιφάνεια και να τρίψεις ελαφρά το κολλημένο αυτοκόλλητο για να κολλήσει καλά στο τζάμι. Cool

Μάλλον πρέπει να φτιάξουμε ένα HowTo για την τοποθέτηση του αυτοκόλλητου. Πολλούς βλέπω να δυσκολεύονται.
underage - Δευ 09 Μάϊ 2005, 16:14:19
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
chatasos έγραψε:

Εγώ θέλω εσώρουχα εγκυμοσύνης Rolling eyes Rolling eyes

Εννοείται ότι περιμένω ακόμα τα είδη μπεμπέ που είχατε υποσχεθεί σε παλαιότερο topic ότι θα κατασκευαστούν σύντομα Silly Scratch Cheers Joker
SnakeMJK - Τρι 10 Μάϊ 2005, 10:51:28
Θέμα δημοσίευσης:
Κάνα how-to αφαίρεσης του 206club αυτοκολλήτου έχουμε;; Δεν βγαίνει με τίποτα!!!!

Το PSC το κόλλησα αριστερά απ τον υαλοκαθαριστήρα... Καλά είναι..
kanelj - Τρι 10 Μάϊ 2005, 10:59:51
Θέμα δημοσίευσης:
Στον Μιχαλη να το πεις αυτο που μου το εβγαλε με πιρουνι....Ημαρτον Exclamation Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
p206Mike - Τρι 10 Μάϊ 2005, 11:03:48
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ετοιμάσω εγώ ένα how-to, ξέρει ο Γιάννης.... Razz

Γιαννάκη, με ότι μου δωσες με αυτό στο έβγαλα....
Και στο δικό μου έτσι το βγαλα και δεν έπαθε τίποτα....

Εγώ φταίω που το δικό σου είναι μοσχαναθρεμένο... Laughing
shark_zak - Τρι 10 Μάϊ 2005, 12:12:25
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Κάνα how-to αφαίρεσης του 206club αυτοκολλήτου έχουμε;; Δεν βγαίνει με τίποτα!!!!

αν πας να πάρεις μια ξύστρα για τζαμιά θα το βγάλεις πολύ εύκολα... Idea
Touristas - Τρι 10 Μάϊ 2005, 12:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορείτε πολύ εύκολα με ένα μπιστολάκι για τα μαλλιά να το ξεκολλήσετε αν το ζεστάνετε λιώνει η κόλα και φεύγει . Ότι μείνει από την κόλα με λίγο οινόπνευμα καθαρίζει
DimiP - Τετ 11 Μάϊ 2005, 22:39:01
Θέμα δημοσίευσης:
με πιστολακι το παλευα μιση ωρα αλλα η κολα δεν ελειωσε και αναγκαστηκα να φαω τα νυχια μου αλλο ενα μισαωρο για να το βγαλω.
ουτε με βενζινη ουτε με οινοπνευμα εβγαινε.

αθανατο ηταν το ατιμο σαν να μην ηθελε να βγει.

απο την αλλη το νεο παλι ειναι ....χμ... αστο καλυτερα.

λογω των πολλων λεπτων γραμμων που το απαρτιζουν ξεκολαει πανευκολα και θελει προσοχη γιθα να μην χαθει το μισο.
ηδη εχω χασει ενα κομματακι

το παλιο ηταν αλλιως! Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες