Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Πίσω καθίσματα 206 CC σε κλειστό 206!?!? MEMsound - Παρ 29 Απρ 2005, 13:49:11 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πίσω καθίσματα 206 CC σε κλειστό 206!?!?
Επειδή σε όλους μας αρέσεουν κατά βάθος μερικές μετατροπές αλλά μερικοί το ψάχνουν λίγο παραπάνω και απειδή τελικά όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει όρεξη!
Στο αποτέλεσμα του εγχειρήματος μου αρέσει πολύ που η κλίση τον καθισμάτων είναι μικρότερη από τα μαμά του κλειστού 206 (ή αλλιώς τα νέα cc-καθίσματα είναι τοποθετημένα λιγότερο "καθετα" από τα μαμά) και λογικά θα είναι πιο ξεκούραστα σε πολύωρο ταξίδι.
Με χαλάει όμως το γεγονός ότι δεν έχιε πίσω προσκέφαλα...που είναι για μένα από τα πιο συμαντικά πράγματα που πρέπει να έχει ένα αυτοκίνητο (αν και τα hoops είναι ομολογουμένως πολύ όμορφα).
Φυσικά 3ο πίσω άτομο δεν παίζει να κάτσει με την καμία αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει καθόλου...
Το χρώμα δεν μου αρέσει όπως επίσης δεν μου αρέσει και το ότι είναι δερμάτινα!
Το σχέδιο όμως που έχει αποκτήσει το πίσω κάθισμα μου αρέσει πολύ.
Όσο για τα hoops αν και όμορφα είναι ξεκαρφωτα μεσα στο κλειστό 206
(εκτός και αν ήθελε να βάλει rollcage και δεν του εφταναν τα λεφτά!!! ) CC-Gio - Παρ 29 Απρ 2005, 15:42:53 Θέμα δημοσίευσης:
Μερικοι δεν εχουν τι να κανουν!!!
Αυτος ηθελε να μοιασει σε cc παντως! shiba - Σαβ 30 Απρ 2005, 07:20:42 Θέμα δημοσίευσης:
thn βρισκω πολυ ομορφη την κατασκευη...πρεπει να εξοικονομεισ πολυ χωρο πισω με τα καθισματα αλλα cc..εικτοσ απτα προσκεφαλα ισωσ να μην σε βολευει +για αλλα πραγματα MEMsound - Σαβ 30 Απρ 2005, 08:41:31 Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
......εκτος απτα προσκεφαλα ισωσ να μην σε βολευει +για αλλα πραγματα
...ωχ ναι είναι και αυτό...
χμμμμ τώρα με προβληματίσες..... DimiP - Σαβ 30 Απρ 2005, 12:09:35 Θέμα δημοσίευσης:
δε μ΄αρεσει!
sorryBaphomet - Σαβ 30 Απρ 2005, 19:05:21 Θέμα δημοσίευσης:
αμα δεν κερδιζεις σε βαρος και κανεις τετοιο πραγμα πρεπει να εισαι χαζος...