Νέα - Hulme F1 Champion 1967 Supercar MEMsound - Παρ 29 Απρ 2005, 13:37:39 Θέμα δημοσίευσης: Hulme F1 Champion 1967 Supercar
Επειδή το είδα και "εχασα ελαφρώς την μπάλα...."
Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρεις πέραν των εικόνων και ότι έχει φτιαχτεί στη Νέα Ζηλανδία.
http://www.rsportscars.com/eng/articles/images01/hulme_f1_05.jpgvinman - Παρ 29 Απρ 2005, 14:44:41 Θέμα δημοσίευσης:
Ωστε καταφερες και βρηκες τον ιδιωτικο χωρο δοκιμων μου....
Ατιμε Μανθο...χιχιχιχιχιχιχι....
Παλι με εβγαλες φορα παρτιδα... pygolabida - Σαβ 30 Απρ 2005, 13:52:30 Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, προσθέτω για το ανωτέρω τα εξής:
Το αυτοκίνητο αυτο κατασκευαζόταν με μυστικότητα τα τελευταία 2 χρόνια
Πήρε το όνομά του από το Νεοζηλανδό πρωταθλητή της F1 Denny Hulme.
Έχει τροποποιημένη μηχανή από BMW M5, και είναι σχεδιασμένο για να δίνει την αίσθηση οδήγησης φόρμουλας.
Έχουν παραχθεί κάποια οχήματα για crash test, και η διάθεση θα ξεκινήσει το 2006, και υπολογίζονται ότι θα βγαίνουν 100 αυτοκίνητα το χρόνο, με προοπτική να κατασκευαστούν το λιγότερο 500 συνολικά.
Αποτελεί την υλοποίηση του ονείρου ενός φιλόδοξου καθηγητή βιομηχανικού σχεδιασμού με πάθος για τα αυτοκίνητα, που μαζί με έναν επιχειρηματία που μοιράζονταν αυτό το πάθος ιδρύσαν την εταιρία SupercarsNZ Ltd με τη χρηματοδότηση ξένων επενδυτών & ενός Πανεπιστημίου, με σκοπό τη δημιουργία αυτού του αυτοκινήτου που θα τιμήσει τη Νέα Ζηλανδία.
Όσο για τεχνικά χαρακτηριστικά, δέν αναφερόντουσαν προς το παρον.... zippy - Σαβ 30 Απρ 2005, 19:12:26 Θέμα δημοσίευσης:
Οραιο ειναι θα το παρω να παω στον μαρινοπουλο.Και ετσι οπως θα βγαινει η γιαγια με το καροτσι θα του τραβιξει μια οραια μεγαλη γραντουνια που θα εχω να θημαμαι πως εκανα των πρωτο μου φονο .
Οχι γιατι το γρατζουνησε αλλα γιατι δεν θα βρισκω χρωμα να το βαψω.ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..................... MEMsound - Σαβ 30 Απρ 2005, 19:43:20 Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Λοιπόν, προσθέτω για το ανωτέρω τα εξής:....
Όσο για τεχνικά χαρακτηριστικά, δέν αναφερόντουσαν προς το παρον....
Οκ!
Γιάννα είσαι απίστευτη! pygolabida - Τρι 03 Μάϊ 2005, 07:57:54 Θέμα δημοσίευσης:
Thanx αλλά τι απίστευτη.... έκανα μετάφραση από το site που βρήκες τις photo.. MEMsound - Τρι 03 Μάϊ 2005, 09:03:24 Θέμα δημοσίευσης:
ΣοβαρΆ?!?
Βασικά τις φωτογραφίες μου τις έστειλαν και δεν είχα δει από πιο site ήταν...!!