Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 206 SW Interior Tuning MEMsound - Πεμ 28 Απρ 2005, 18:48:57 Θέμα δημοσίευσης: 206 206 SW Interior Tuning
Επειδή και τα SW έχουν ψυχή ορίστε τι μπορεί να κάνει κανείς όταν έχει ένα τέτοιο...!
και είναι 1,4 HDI (turbo diesel) ... με όπως λέει:
160nm/1750/1.1 bar
No it is not a bigger turbo,it is original.
I saw 200km/hr,and the last bar you can see is 1.1 bar.I suppose that you can't not increase the turbo more than 1.1 bar.I tried but it was not allowed.
206kwn - Τετ 09 Σεπ 2009, 04:08:47 Θέμα δημοσίευσης:
δεν βρηκα πιο σχετικο τοπικ για να παραθεσω την ερωτηση μου!!!! αν ειμαι λαθος τοτε μετακινειστε με
λοιπον μιας και θα ενισχυσω λιγουλααααααακι τον ηχο μου στο τουτου μου θα χρειαστω ενα βολτομετρο για να ξερω σε τι σημεια παιζει η μπαταρια μου!!!! εχω 2 υποψηφιες θεσεις και καποιες ερωτησουλες για τους γνωστες του αντικειμενου!!!
1η θεση: κολωνα οδηγου!θελω να βρω μια μονη θηκη που να μπορει να κατσει στην κολωνα ΧΩΡΙΣ να την τρυπησει! υπαρχει λυση γι αυτο η πρεπει οπωσδηποτε να τρυπηθει??
2η θεση: μιας και το τασακι και γενικα ο χωρος μπροστα απο το λεβιε των ταχυτητων δεν μου χρειαζεται ελεγα να κανω μια πολυεστερικη κατασκευουλα και να κατσει εκει ενα ψηφιακο βολτομετρο! οπως το εχω στο μυαλο μου θα ειναι πολυ ωραιο το αποτελεσμα αλλα δεν θα ειναι αναστρεψιμο!! δηλαδη αν θελησω να πουλησω το αυτοκινιτο αργοτερα ολο αυτο θα μεινει εκει σωστα?? και θα τρυπηθει και η ταπετσαρια!! οποτε ακυρο και αυτο??
οποιος εχει κατι αλλο στο νου του για το που μπορει να κατσει κατι τετοιο ας το ριξει στο τραπεζι!!