PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - Το PSClub αποκτά νέο "Καλοκαιρινό Στέκι"

Ronin - Πεμ 28 Απρ 2005, 11:12:46
Θέμα δημοσίευσης: Το PSClub αποκτά νέο "Καλοκαιρινό Στέκι"
Το PSClub αποκτά νέο "Καλοκαιρινό Στέκι"

Με αφορμή τον ερχομό του Καλοκαιριού, το PSClub μετακομίζει σε πιο τροπικά κλίματα!

Μετά από τις πολλές και πολυπληθείς χειμερινές συναντήσεις μας στους Αγίους Αναργύρους, το "Στέκι" μας μεταφέρεται στην παραλία Αλίμου.

Από την Πέμπτη του Πάσχα (05 Μαϊου 2005) οι εβδομαδιαίες συναντήσεις μας θα γίνονται στο Kitchen Bar, Λ. Ποσειδώνος 3, Άλιμος (μετά τις 20:30 ως συνήθως).

Σε ένα ζεστό, πολυμορφικό χώρο με πολύ άνετο πάρκινγκ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ημέρας ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.
Εκτός από τον καφέ μας μπορούμε να απολαύσουμε το ποτό μας, ποικιλία από coctails καθώς και ενδιαφέρουσες γεύσεις.
Επίσης προσφέρει άνετη πρόσβαση από Εθνική Αθηνών-Λαμίας, Λ. Συγγρού και φυσικά από Λ. Ποσειδώνος.

Σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε τα κοινά μας ενδιαφέροντα, τους προβληματισμούς και ανησυχίες μας, τις ίδιες μοναδικές στιγμές που ζούμε εδώ και 3 χρόνια, να μοιραστούμε το ίδιο πάθος!

Σας περιμένουμε όλους εκεί ΚΑΘΕ Πέμπτη!

comments and artwork by crusader
crusader - Πεμ 28 Απρ 2005, 11:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο το νέο μας "Στέκι" Wink
Touristas - Πεμ 28 Απρ 2005, 11:46:07
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο το ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΤΕΚΙ Cheers
και μπράβο σε αυτούς που έτρεξαν για αυτό Smile
vinman - Πεμ 28 Απρ 2005, 11:47:01
Θέμα δημοσίευσης:
Καλες μας συναντησεις στο νεο στεκι... Wink Wink
christhehealer - Πεμ 28 Απρ 2005, 11:52:08
Θέμα δημοσίευσης:
Aνακοίνωσις έγραψε:
καθώς και ενδιαφέρουσες γεύσεις.

... η χαρά του Tσατάσου λέμε!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
DimiP - Πεμ 28 Απρ 2005, 11:54:41
Θέμα δημοσίευσης: Re: Το PSClub αποκτά νέο "Καλοκαιρινό Στέκι"
Ronin έγραψε:
Το PSClub αποκτά νέο "Καλοκαιρινό Στέκι"

Με αφορμή τον ερχομό του Καλοκαιριού, το PSClub μετακομίζει σε πιο τροπικά κλίματα!

Μετά από τις πολλές και πολυπληθείς χειμερινές συναντήσεις μας στους Αγίους Αναργύρους, το "Στέκι" μας μεταφέρεται στην παραλία Αλίμου.

Από την Πέμπτη του Πάσχα (05 Μαϊου 2005) οι εβδομαδιαίες συναντήσεις μας θα γίνονται στο Kitchen Bar, Λ. Ποσειδώνος 3, Άλιμος (μετά τις 20:30 ως συνήθως).

Σε ένα ζεστό, πολυμορφικό χώρο με πολύ άνετο πάρκινγκ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ημέρας ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.
Εκτός από τον καφέ μας μπορούμε να απολαύσουμε το ποτό μας, ποικιλία από coctails καθώς και ενδιαφέρουσες γεύσεις.
Επίσης προσφέρει άνετη πρόσβαση από Εθνική Αθηνών-Λαμίας, Λ. Συγγρού και φυσικά από Λ. Ποσειδώνος.

Σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε τα κοινά μας ενδιαφέροντα, τους προβληματισμούς και ανησυχίες μας, τις ίδιες μοναδικές στιγμές που ζούμε εδώ και 3 χρόνια, να μοιραστούμε το ίδιο πάθος!

Σας περιμένουμε όλους εκεί ΚΑΘΕ Πέμπτη!

comments and artwork by crusader

ασε που μπορουμε να τρωμε επιπλεον, γιατι εχει καλο (αν και American type) φαγητο!
αληθεια καμια εκπτωσουλα για τα μελη "παιζει";;;
μπραβο για την κινηση αλλαγης "στεκιου"! Wink

μηπως εχουμε και γνωριμιες στη νυχτα ; Very happy
ρε σεις ποιος απο σας ξερει τον Armed Armed Armed Κακετση; 2gunfire 2gunfire 2gunfire
crusader - Πεμ 28 Απρ 2005, 11:57:33
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά τι νόμιζες Μήτσο; Ότι είμαστε τίποτα τυχαίοι;
Έχουμε παντού διασυνδέσεις Cool
307 ARMY! - Πεμ 28 Απρ 2005, 12:06:02
Θέμα δημοσίευσης:
Επιτέλους ο αγώνας δικαιώθηκε! Επειτα από πολύ ψηστήρι ήρθε ο καιρός να ξεκολλήσουμε από το cafe των Αγ. Αναργύρων και να απολαύσουμε το νεό στέκι! Συγχαρητήρια παιδιά για την επιλογή του μαγαζιού.Θα τα πούμε την άλλη Πέμπτη.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Πέζουλες!!!
netblaster - Πεμ 28 Απρ 2005, 12:07:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλιστα...Πολυ ωραια...Ειμαι και κοντα!!! Ειναι λιιιγο τσιμπημενες οι τιμες βεβαια!!!
crusader - Πεμ 28 Απρ 2005, 12:21:12
Θέμα δημοσίευσης:
Γιώργο πίστεψέ με έγινε εκτεταμένη έρευνα αγοράς τους τελευταίους 2 μήνες ώστε να βρούμε έναν χώρο ωραίο, παραλιακό, με άνετο πάρκινγκ και όσο πιο λογικές τιμές γίνεται.
Από τα μαγαζιά που δέχτηκαν να μας φιλοξενούν τις Πέμπτες, το Kitchen Bar ήταν η καλύτερη επιλογή! Wink
MEMsound - Πεμ 28 Απρ 2005, 12:35:01
Θέμα δημοσίευσης:
Παίδες μπράβο μας!

Είναι ότι πρέπει για τις συναντήσεις μας.

Ο χώρος είναί πολύ όμορφος.
Ο κόσμος επίσης....
Ο χώρος στάθμευσης απόλυτα "προβλεπόμενος" για τα αγαπημένα μας Pug.

Και είναι και ευκολο να το βρεις.

Τέλος ο συνδιασμός καφέ/ποτού/φαγητού το κάνει ιδανικό μιας και ορισμένοι από εμάς θα είμαστε εί απευθεάς μετά την δουλεία.

Και το βασικότερο...

Είναι δίπλα στην θάλασσα ώστε να υπάρχει η απαραίτητη sumertime διάθεση.

Άρα από την Πέμπτη του Πάσχα και κάθε Πέμπτη όλοι εκεί! Wink
Γιώργος-WRC - Πεμ 28 Απρ 2005, 12:48:50
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλή επιλογή !!!!!!!!!!!!!
Very happy Συμφωνώ αμετάκλητα Cool
BUBA - Πεμ 28 Απρ 2005, 12:58:10
Θέμα δημοσίευσης:
Κitchen Bar Exclamation
Καλα νιωθω λες και αλλαξα Κοινωνικο status
Απο τα αλωνια στα .....Σαλονια

....
crusader - Πεμ 28 Απρ 2005, 13:04:22
Θέμα δημοσίευσης:
Και για όσους δεν γνωρίζουν πού ακριβώς είναι, ίσως αυτός ο χάρτης τους βοηθήσει.

Vaggelis - Πεμ 28 Απρ 2005, 13:05:08
Θέμα δημοσίευσης:
Όμορφα....
ελπίζω να έχει γίνει και συμφωνία για τον χώρο που θα καθόμαστε, γιατί στο Kitchen Bar συνήθως, στον χώρο για καφέ, δεν πέφτει καρφίτσα........
STELIOS - Πεμ 28 Απρ 2005, 13:08:22
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ ωραια επιλογη, λιγο μακρια απο εμενα αλλα δεν πειραζει, καλοκαιρακι ερχεται ετσι θα'χουμε κινητρο να κατεβαινουμε παραλια. Θα σας δω ολους next week σε καινουριο περιβαλλον.
crusader - Πεμ 28 Απρ 2005, 13:10:28
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Όμορφα....
ελπίζω να έχει γίνει και συμφωνία για τον χώρο που θα καθόμαστε, γιατί στο Kitchen Bar συνήθως, στον χώρο για καφέ, δεν πέφτει καρφίτσα........

Εννοείτε Βαγγέλη!
Και μάλιστα η συμφωνία έκλεισε πολύ πιο εύκολα από ότι περιμέναμε!!
Τους έκανε εντύπωση η οργάνωσή μας και γενικά τα όσα πρεσβεύουμε και δεχτήκανε αμέσως! Wink
Vaggelis - Πεμ 28 Απρ 2005, 13:16:09
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
Όμορφα....

Εννοείτε Βαγγέλη!
Και μάλιστα η συμφωνία έκλεισε πολύ πιο εύκολα από ότι περιμέναμε!!
Τους έκανε εντύπωση η οργάνωσή μας και γενικά τα όσα πρεσβεύουμε και δεχτήκανε αμέσως! Wink

μπράβο παιδιά.... Thumb right Thumb right Thumb right
δυστυχως την άλλη Πέμπτη θα λείπω και δεν θα είμαι στα "εγκαίνια" της συνεργασίας.....
shiba - Πεμ 28 Απρ 2005, 14:47:45
Θέμα δημοσίευσης:
mπραβο παιδακια καλη κινηση αν και λιγο μακρυα
pygolabida - Πεμ 28 Απρ 2005, 15:00:38
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Από τα μαγαζιά που δέχτηκαν να μας φιλοξενούν τις Πέμπτες, το Kitchen Bar ήταν η καλύτερη επιλογή! Wink

& απίστευτα καλή επιλογή! Συγχαρητήρια που το κλείσατε!
COOL ALEXIS - Πεμ 28 Απρ 2005, 15:02:20
Θέμα δημοσίευσης:
Well Done ! ! !

Πολύ καλή επιλογή και πολύ καλή κίνηση για άλλη μια φορά Exclamation
sod - Πεμ 28 Απρ 2005, 15:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΕΚΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ????ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ????
MEMsound - Πεμ 28 Απρ 2005, 16:01:47
Θέμα δημοσίευσης:
Βασίλη μου μήπως διαβάζεις λίγο βιαστικά?
Ρωτήθηκε και παραπάνω αυτό και η απάντηση είναι ότι
ΦΥΣΙΚΑ και έχει προβλεφθεί χώρος για εμάς.

Αλλιώς τι στέκι θα ήταν?

Θα υπάρχει RESERVE PSClub.gr Members AREA!

χαχαχα!

Αμ τι νόμιζες!?
Έτσι χύμα πάμε.... Wink

Είναι ένα από τα ζητήματα για τα οποία τόσο καιρό τρέχουμε και το οπoίο όπως βλέπεις διευθετήθηκε τέλεια. Wink
madjas - Πεμ 28 Απρ 2005, 17:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ανυπομονώ και εγώ να έρθει η άλλη Πέμπτη για να δούμε και απο κοντά το KITCHEN BAR. Πιστέυω ότι είναι απ'τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Αν και δεν έχει τύχει να πάω σ'αυτό το μαγαζί έχω ακούσει τα καλύτερα. Ραντεβού την άλλη Πέμπτη.Α! Και να μην ξεχνιόμαστε: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους όσους έτρεξαν για αυτήν την επιλογή.
DIMCHRI - Πεμ 28 Απρ 2005, 21:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καταπληκτικό !!!!

Συγχαρητήρια σε αυτούς που το διάλεξαν !!!

Ανυπομονώ να σας δω όλους πάλι !!!!
kaisaras96 - Παρ 29 Απρ 2005, 00:57:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μπραβο παιδια,επιτελους ενα στεκι πιο κοντα σε μας τους ΝοτιοΑνατολιτες
Την Πεμπτη θα προσπαθησω να μαι εκει.
DimiP - Παρ 29 Απρ 2005, 09:32:46
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Βασίλη μου μήπως διαβάζεις λίγο βιαστικά?
Ρωτήθηκε και παραπάνω αυτό και η απάντηση είναι ότι
ΦΥΣΙΚΑ και έχει προβλεφθεί χώρος για εμάς.

Αλλιώς τι στέκι θα ήταν?

Θα υπάρχει RESERVE PSClub.gr Members AREA!

χαχαχα!

Αμ τι νόμιζες!?
Έτσι χύμα πάμε.... Wink

Είναι ένα από τα ζητήματα για τα οποία τόσο καιρό τρέχουμε και το οπoίο όπως βλέπεις διευθετήθηκε τέλεια. Wink

ελπιζω να ειναι στη μερια με τους καναπεδες και οχι εκει με τις καρεκλες....για ευνοητους λογους Laughing Laughing Laughing Laughing Cool
MEMsound - Παρ 29 Απρ 2005, 12:06:05
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:
Μπραβο παιδια,επιτελους ενα στεκι πιο κοντα σε μας τους ΝοτιοΑνατολιτες....

Φίλε μου όλα σχετικά είναι.
Εγώ μένω προς Β.Π. μεριά (και λίγο πιο μακριά...)

Μου πέφτει μακριά αλλά ακόμα και στο Σούνιο να κανονίζαμε για το Summer στέκι μας δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να πήγαινα.

(Σημείωσε ότι σαν ελεύθερος επαγγελματίας έχω ωράριο καταστημάτων που σημαίνει ότι στο στέκι έρχομαι μετά την δουλεία ενώ και την επόμενη η δουλειά αρχίζει στις 08:30...)

Το θέμα είναι να ερχεσαι επειδή "γουστάρεις" να δεις ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα κοινώς άλλους "Pugoholics"... ή οποίοι σιγά σιγά γίνονται γνωστοί σου και στο τέλος φίλοι σου.Wink Wink

Εξάλλου το PSClub δεν είναι μόνο motosport Σωματείο...

DimiP έγραψε:
..ελπιζω να ειναι στη μερια με τους καναπεδες και οχι εκει με τις καρεκλες....για ευνοητους λογους...

Αυτό δεν το γνωρίζω.
Αλλά μην ανησυχείς θα είμαι εκεί για να σε προστατεψω από τους γευστικούς πειρασμούς όπου και αν καθόμαστε... Laughing Laughing Laughing
mortispug206 - Σαβ 30 Απρ 2005, 01:13:56
Θέμα δημοσίευσης: Πέμπτη στο καινούριο στέκι????
Παιδιά καλησπέρα,την επόμενη πέμπτη θα υπάρχει συνάντηση στο καινούριο στέκι??? καθώς σκέφτομαι να περάσω αφού στο παλιό δεν είχα την ευκαιρία και είμαι νέο μέλος στο forum.Επίσης πώς γνωρίζεται κάποιος καινούριος μαζί σας επειδή εγώ δεν ξέρω κανέναν.... Sad Sad ΈΛπίζω να γνωρίσω κάποιον και να πιούμε και κανα φιλικό καφεδάκι... WinkΑ και κάτι άλλο για να πας πρέπει οπωσδήποτε να είσαι εγγεγραμμένο μέλος με συνδρομή ή μπορείς και έτσι???

Ευχαριστώ και sorry αν σας κούρασα
MEMsound - Σαβ 30 Απρ 2005, 08:29:04
Θέμα δημοσίευσης:
Σα νεο μέλος δεν ξέρεις μερικά πράγματα (και γι αυτό είμαστε δώ να στα εξηγούμε)

Idea Έτσι...
...απο την Πέμπτη του Πάσχα και ΚΑΘΕ Πέμπτη θα μαζευλομαστε στο Kitchen Bar. τουλάχιστον για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Idea Για να μας γνωρίσεις όλο και κάποιος θα φοράει το γνωστό ΜΠΛΕ μπλουζάκι το του CLub.

Άρα έλα από εκεί να τα πούμε και από κοντά και να σου λύσουμε την όποια απορία. Wink

Arrow (παρεπιπτόντως δεν χρειαζόταν να ανοιξεις καινουργιο θέμα για να ρωτήσεις. Θα μπορούσες να ρωτήσεις στο ήδη υπάρχον αλλά αυτά τα διαδικαστικά του φόρουμ θα στα εξηγήσουμε από κοντά την Πέμπτη)

Φυσικά και η συνδρομή δεν έχει καμία σχέση με τις συναντήσεις μας.

Very happy Θα χαρούμε να σε δούμε εκεί. Wink
douf - Σαβ 30 Απρ 2005, 11:13:42
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά να περνάμε και όλα τ' άλλα ρυθμίζονται...καλή αρχή... Wink Laughing
Ghost Dog - Σαβ 30 Απρ 2005, 11:57:56
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
θα μαζευλομαστε στο Kithen Bar

Εμεις στο χωριο μου το λεμε kitchen... Razz Razz Razz (να σε πειραξω θελω και μονο!) Wink
MEMsound - Σαβ 30 Απρ 2005, 12:04:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
MEMsound έγραψε:
θα μαζευλομαστε στο Kithen Bar

Εμεις στο χωριο μου το λεμε kitchen... Razz Razz Razz (να σε πειραξω θελω και μονο!) Wink

χαχαχα
καλά καλά το διόρθωσα!!!!

(πωπω ούτε 1 λαθάκι δεν μπορώ να κάνω και γώ, κοίτα να δεις που τώρα θα ψάχνει για το επόμενο έτσι για να μου την πει, περιμένω...)
Ghost Dog - Σαβ 30 Απρ 2005, 12:08:21
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη φαση! Very happy
Πριν τον πηγαιμο μου στα λ!μ$ θα περναω να τα λεμε! Wink
DimiP - Σαβ 30 Απρ 2005, 12:11:21
Θέμα δημοσίευσης:
για να μαζευομαστε στο στεκι!

ποιος θα φερει τη σουβλα ;;; Laughing
Ghost Dog - Σαβ 30 Απρ 2005, 12:12:38
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
χαχαχα
καλά καλά το διόρθωσα!!!!

(πωπω ούτε 1 λαθάκι δεν μπορώ να κάνω και γώ, κοίτα να δεις που τώρα θα ψάχνει για το επόμενο έτσι για να μου την πει, περιμένω...)

Βρε στο ειπα για να μη μπερδευτει το παιδι και παει αλλου! Shocked Laughing Laughing Laughing
Περα απο πλακα, σιγα μην καθομαι να ξαχνω για ορθογραφικα στους αλλους... Wink Ο Μπαμπινιωτης ειμαι? Razz
MEMsound - Σαβ 30 Απρ 2005, 12:24:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
....Βρε στο ειπα για να μη μπερδευτει το παιδι και παει αλλου!....

Λες????!?!?!?
αχαχαχαχ
Ξέρουμε που είναι και να υπάρχει Kithen Bar??
χαχαχαχ
Ghost Dog - Σαβ 30 Απρ 2005, 12:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
....Βρε στο ειπα για να μη μπερδευτει το παιδι και παει αλλου!....

Λες????!?!?!?
αχαχαχαχ
Ξέρουμε που είναι και να υπάρχει Kithen Bar??
χαχαχαχ

Φερε μου τον χαρτη που ειχες χθες μαζι σου και θα σου δειξω... Shocked Very happy Very happy Very happy Razz
MEMsound - Σαβ 30 Απρ 2005, 12:37:56
Θέμα δημοσίευσης:
θα μου χαράξεις και πορεία για να μην χάσω το δρόμο μου????
tsikis - Κυρ 01 Μάϊ 2005, 17:01:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καιρός ήταν ..... να αλλάξουμε στέκι , γιατί αυτό δεν τράβαγε άλλο !! Wink

χρόνια πολλά σε όλους .......... Exclamation Exclamation Exclamation
mortispug206 - Κυρ 01 Μάϊ 2005, 18:53:03
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ και μάλλον θα τα πούμε την πέμπτη για να με βοηθήσετε και σε μερικά παραγματάκια που θέλω να κάνω στο RC μου!!!
MEMsound - Κυρ 01 Μάϊ 2005, 20:57:00
Θέμα δημοσίευσης:
mortispug206 έγραψε:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ και μάλλον θα τα πούμε την πέμπτη για να με βοηθήσετε και σε μερικά παραγματάκια που θέλω να κάνω στο RC μου!!!

Φίλε μου για αυτό είμαστε εδώ.... Wink
Stevon - Τρι 03 Μάϊ 2005, 09:46:16
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
Κitchen Bar Exclamation
Καλα νιωθω λες και αλλαξα Κοινωνικο status
Απο τα αλωνια στα .....Σαλονια

....

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ...
Τρομερή διαφορά...άσε που θα ταιριάζω με το κλίμα...(όταν θα έρχομαι απο την δουλειά...κουστουμι γάρ..)
Stevon - Τρι 03 Μάϊ 2005, 09:53:41
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
kaisaras96 έγραψε:
Μπραβο παιδια,επιτελους ενα στεκι πιο κοντα σε μας τους ΝοτιοΑνατολιτες....

Φίλε μου όλα σχετικά είναι.
Εγώ μένω προς Β.Π. μεριά (και λίγο πιο μακριά...)

Μου πέφτει μακριά αλλά ακόμα και στο Σούνιο να κανονίζαμε για το Summer στέκι μας δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να πήγαινα.

Όπως τα λές Μάνθο άσε που τώρα θα έχουμε και επιλογή διαδρομών...Εθνική??ή Καρέας...?? Laughing Laughing
Ghost Dog - Τρι 03 Μάϊ 2005, 12:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Όπως τα λές Μάνθο άσε που τώρα θα έχουμε και επιλογή διαδρομών...Εθνική??ή Καρέας...?? Laughing Laughing

Καρεας,Καρεας!!! [Μη σας πω οτι θα ερχομαι και'γω μεχρι εκει (ξερετε εσεις...)μονο και μονο για τη διαδρομη! Shocked Razz ]
Stevon - Τρι 03 Μάϊ 2005, 12:54:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Stevon έγραψε:

Καρεας,Καρεας!!! [Μη σας πω οτι θα ερχομαι και'γω μεχρι εκει (ξερετε εσεις...)μονο και μονο για τη διαδρομη! Shocked Razz ]

Shame on you... Embarassed "Terrorist"
MEMsound - Τρι 03 Μάϊ 2005, 12:55:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Stevon έγραψε:

Α σου άρεσε εεε???

Πάντως πέραν της πλάκας ο περιφερειακός Υμητού έχει γίνει από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Αθήνας.
Arrow Η ασφαλτος γλυστράει σα να έχει λάδια κάτω
Arrow πολύ συχνά ρέχουν νερά από το τάχαμου τάχαμου αυτόματο πότισμα
Arrow κυκλοφορούν μηχανάκια που πάνε πολύ αργά
Arrow δεν έχει φώτα
Arrow έχει ανωμαλίες που αποσταθεροποιούν το αυτοκίνητο
Arrow ΚΑΙ το βασικότερο για μένα ΟΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ είναι διαλειμμένες με ότι συνεπάγεται αυτό αν κάτι πάει στραβά είτε σε εμάς έιτε σε κάποιον από το αντίθετο ρεύμα....

Προσωπικά αν και τον ξέρω πολύ καλά αυτό τον δρόμο προσπαθώ να μην τρέχω γιατί είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο
vinman - Τρι 03 Μάϊ 2005, 18:58:56
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
Stevon έγραψε:

Α σου άρεσε εεε???

Πάντως πέραν της πλάκας ο περιφερειακός Υμητού έχει γίνει από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Αθήνας.
Arrow Η ασφαλτος γλυστράει σα να έχει λάδια κάτω
Arrow πολύ συχνά ρέχουν νερά από το τάχαμου τάχαμου αυτόματο πότισμα
Arrow κυκλοφορούν μηχανάκια που πάνε πολύ αργά
Arrow δεν έχει φώτα
Arrow έχει ανωμαλίες που αποσταθεροποιούν το αυτοκίνητο
Arrow ΚΑΙ το βασικότερο για μένα ΟΙ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ είναι διαλειμμένες με ότι συνεπάγεται αυτό αν κάτι πάει στραβά είτε σε εμάς έιτε σε κάποιον από το αντίθετο ρεύμα....

Προσωπικά αν και τον ξέρω πολύ καλά αυτό τον δρόμο προσπαθώ να μην τρέχω γιατί είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο

Ποσο δικιο εχεις.... Wink Wink
Drapetis206 - Τετ 04 Μάϊ 2005, 11:09:14
Θέμα δημοσίευσης:
Kairo eixa na episkefthw to panemorfo site mas pou apartizetai apo panemorfous anthrwpous.... k xarhka idiaitera pou allazoume steki gia na pame se ena kainourio panemorfo magaz-akion.... Polla panemorfa xairetismata se olous k tha ta poume tin panemorfh Pempth....

Filiaaaaaaaaaaaaaa Afroman
DimiP - Τετ 04 Μάϊ 2005, 11:32:34
Θέμα δημοσίευσης:
Drapetis206 έγραψε:
Kairo eixa na episkefthw to panemorfo site mas pou apartizetai apo panemorfous anthrwpous.... k xarhka idiaitera pou allazoume steki gia na pame se ena kainourio panemorfo magaz-akion.... Polla panemorfa xairetismata se olous k tha ta poume tin panemorfh Pempth....

τι πανεμορφα που τα λες Laughing Laughing Laughing
crusader - Τετ 04 Μάϊ 2005, 11:36:31
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Drapetis206 έγραψε:

τι πανεμορφα που τα λες Laughing Laughing Laughing

Είμαστε μια... πανέμορφη ατμόσφαιρα!!! Very happy
crusader - Τετ 04 Μάϊ 2005, 12:36:29
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη για πες μου για αυτή την προσωπική θέση που θες στο Στεκι...

Θες να είναι σε καναπέ, καρέκλα, αιώρα..?
Κοντά σε ψηλό τραπέζι ή τραπεζάκι?
Να κοιτάει Βόρεια, Ανατολικά..?
Baphomet - Τετ 04 Μάϊ 2005, 12:39:54
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:

μια καρέκλα με μαλακό μαξιλαράκι η οποια να γινεται και κρεβατι, να ειναι στο κεντρο για να μπορει να μιλαει ανετα με ολους, να εχει ψηλό τραπέζι για να μπορεί άνετα να τσιμπάει και κάτι αμα πεινάσει και να εχει απλετη θέα στις σερβιτόρες του μαγαζιού αλλα με φόντο θάλασσα... και φυσικα η θεση να ειναι σωστα μελετημενη ηχητικά ώστε να ακουει την μουσική με την μεγιστη δυνατη ποιοτητα και απόδοση...
christhehealer - Τετ 04 Μάϊ 2005, 13:00:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία!!!!!! Very happy

Έστω ότι έρχεται το νέο μέλος (εγώ δηλαδή), στην είσοδο θα υπάρχει υπεύθυνος να με υποδεχτεί και να με οδηγήσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο* του PSClub ή λέω στον μετρ στην είσοδο "psclub" και κάνει όλη την δουλειά αυτός?

* να ζητήσουμε να βάλουν στασίδια, όπως στις εκκλησίες για να κάθονται οι γέροντες δηλαδή ο Nτιμιπής. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
LuNa - Τετ 04 Μάϊ 2005, 13:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Ωραία!!!!!! Very happy

Έστω ότι έρχεται το νέο μέλος (εγώ δηλαδή), στην είσοδο θα υπάρχει υπεύθυνος να με υποδεχτεί και να με οδηγήσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο* του PSClub ή λέω στον μετρ στην είσοδο "psclub" και κάνει όλη την δουλειά αυτός?

* να ζητήσουμε να βάλουν στασίδια, όπως στις εκκλησίες για να κάθονται οι γέροντες δηλαδή ο Nτιμιπής. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ειδικά για αύριο επειδή είναι η πρώτη μας μέρα στο νέο στέκι, το κοριτσάκι του PR θα είναι εκεί από τις 8:00 να σας περιμένει και να σας καλωσορίσει Cool
crusader - Τετ 04 Μάϊ 2005, 13:28:22
Θέμα δημοσίευσης:
Μην μου ανησυχείς!!!
Θα είναι η κυρία επί των τιμών... εεε επί των δημοσίων σχέσεων εννοώ.., μαζί με κανα 2 άλλους μαντράχαλους έτσι για εφέ και θα σας παραλαμβάνουν! Wink
ultra-one - Τετ 04 Μάϊ 2005, 13:33:14
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Ειδικά για αύριο επειδή είναι η πρώτη μας μέρα στο νέο στέκι, το κοριτσάκι του PR θα είναι εκεί από τις 8:00 να σας περιμένει και να σας καλωσορίσει Cool

Εσύ θα είσαι αυτό το "μικρό" κοριτσάκι????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
LuNa - Τετ 04 Μάϊ 2005, 13:36:27
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
LuNa έγραψε:

Εσύ θα είσαι το "κοριτσάκι" αυτό????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ότι και να λες είμαι πιο μικρή από σένα Razz Razz Razz
Vaggelis - Τετ 04 Μάϊ 2005, 14:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:

μέσα στην κουζίνα, θα ήταν το βέλτιστο......... Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Wink
vinman - Τετ 04 Μάϊ 2005, 15:52:04
Θέμα δημοσίευσης:
Eρωτηση για τους ''γνωστες''του συγκεκριμενου μαγαζιου:
Εχει δικο του χωρο παρκιν το καταστημα,και αν ναι το παρκαρουμε μονοι μας η'υπαρχουν παρκαδοροι?????
(ρωταω γιατι εχω ενα ''θεμα'' στο να δινω το αυτοκινητο και να μου το παρκαρει καποιος ασχετος με μενα...) Wink
crusader - Τετ 04 Μάϊ 2005, 16:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Εχει δικο του χωρο παρκιν το καταστημα,και αν ναι το παρκαρουμε μονοι μας η'υπαρχουν παρκαδοροι?????
(ρωταω γιατι εχω ενα ''θεμα'' στο να δινω το αυτοκινητο και να μου το παρκαρει καποιος ασχετος με μενα...) Wink

Μάνο ούτε "δικό" του πάρκινγκ (με την αυστηρή έννοια), ούτε παρκαδόρους έχει το μαγαζί.
Απλά μεταξύ μαγαζιού και θάλασσας και κατά μήκος όλης της προβλήτας εκεί, υπάρχουν πολλά μέτρα ελεύθερου χώρου όπου ο καθένας παρκάρει όπου θέλει/βρει. Wink
christhehealer - Τετ 04 Μάϊ 2005, 16:09:19
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

'Eχει μία αλάνα που παρκάρεις μόνος σου, απ' ότι μου είπε η μικρή μου Pεζεντά...

Kαι τώρα η αρώτηξις θάνατος Cool

Eμείς που έχουμε κλείσει να καθόμαστε;

Mέσα (δεν είναι high)

Έξω (είναι high, αλλά δεν ξέρεις πότε θα γίνουμε μια ωραία ατμόσφαιρα όλοι εκεί μαζεμένοι... )

Ή μέτζο μετά τη νησίδα που βλέπεις ποιος μπαίνει αλλά δεν σε βλέπουν ότι τους βλέπεις... τσσσσσσ
crusader - Τετ 04 Μάϊ 2005, 16:31:38
Θέμα δημοσίευσης:
αμαν αδερφάκι μου.. ούτε η Ιερά Εξέταση δεν έκανε τόσες ερωτήξεις!! Shocked

Λοιπόν λυπάμαι αλλά τελείωσε ο χρόνος σας.
Όποια άλλη απορία έχετε θα την λύσουμε από κοντά.

Έτσι για να έχει και σασπένςςς... Laughing Laughing
christhehealer - Τετ 04 Μάϊ 2005, 17:49:04
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Έτσι για να έχει και σασπένςςς... Laughing Laughing

Nα δεις πόσο σασπένς θα έχει, αν αρχίσεις να σκουντουφλάς ανευ λόγου... πνιγείς με την μπύρα στα καλά καθούμενα... Rolling eyes

Eδώ ρώτησα απλά που είναι η είσοδος του καταστήματος και άρχισε ο εποικοδομητικός διάλογος (δηλαδή εγώ μόνο άκουγα), τι ώρα να πάω, που να παρκάρω, που να κάτσω, τι να φορέσω, τι να παραγγείλω... Shocked

Kαι μου λες να πάω σαν το πρόβατο στην σφαγή χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας? 2gunfire 2gunfire

den ginontai auta ta pragmata kardia mou.. Laughing Laughing Laughing Laughing
vinman - Τετ 04 Μάϊ 2005, 20:03:40
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
vinman έγραψε:

Μάνο ούτε "δικό" του πάρκινγκ (με την αυστηρή έννοια), ούτε παρκαδόρους έχει το μαγαζί.
Απλά μεταξύ μαγαζιού και θάλασσας και κατά μήκος όλης της προβλήτας εκεί, υπάρχουν πολλά μέτρα ελεύθερου χώρου όπου ο καθένας παρκάρει όπου θέλει/βρει. Wink

Thanks Σπυρο... Wink Wink
crusader - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 08:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα που είπε "είσοδο" ο Χρήστος...

Εκεί που θα μπαίνετε από την Ποσειδώνος στη Shell, όπως δείχνει ο χάρτης στην 1η σελίδα, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΡΑΜ!!!

Αναγκαστικά περνάτε πάνω από τις γραμμές, οπότε να έχετε το νου σας.
Ναι μεν έχει φανάρια αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Bluewinter - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 08:26:46
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια για το νέο μας στέκι!!! Wink Smile
Ελπίζω να έρχομαι συχνότερα τώρα που είναι και πιο κοντά μου..
christhehealer - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 09:56:54
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλημέρα σας! Razz

Πόσες ερωτήσεις έχω σήμερα;

Eίναι και η D Day κι ένα άγχος το έχω, εδώ που τα λέμε... Rolling eyes
crusader - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 10:00:41
Θέμα δημοσίευσης:
D Day ----> Demolition Day??? Rolling eyes Shocked
nickzotos - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 10:11:51
Θέμα δημοσίευσης:
εγω δεν θα μπορεσω να ερθω...λογο διαβασματος (μην το σχολιασετε) και εχω και κατι δουλειες......ελπιζω να περασετε καλα!!!!
CC-Gio - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 10:22:06
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
εχω και κατι δουλειες......

Απ'οτι βλεπω,μαθαινεις...... Wink Laughing
nickzotos - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 10:33:53
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
nickzotos έγραψε:
εχω και κατι δουλειες......

Απ'οτι βλεπω,μαθαινεις...... Wink Laughing

Ο,ΤΙ μπορω κανω Multi color Multi color Multi color Multi color
DimiP - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 10:46:20
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
crusader έγραψε:

μια καρέκλα με μαλακό μαξιλαράκι η οποια να γινεται και κρεβατι, να ειναι στο κεντρο για να μπορει να μιλαει ανετα με ολους, να εχει ψηλό τραπέζι για να μπορεί άνετα να τσιμπάει και κάτι αμα πεινάσει και να εχει απλετη θέα στις σερβιτόρες του μαγαζιού αλλα με φόντο θάλασσα... και φυσικα η θεση να ειναι σωστα μελετημενη ηχητικά ώστε να ακουει την μουσική με την μεγιστη δυνατη ποιοτητα και απόδοση...

συ ειπας! Cool
DimiP - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 10:51:16
Θέμα δημοσίευσης:
για τους νομιμοφρονες (μια και ειμαστε και αθλητικο σωματειο) προσοχη :
κανονικα , στα 2-3 parking που φαινεται να υπαρχουν στο πλαι της προβλητας υπαρχουν απαγορευτικα σηματα γιατι θεωρητικα (και πρακτικα) ειναι παρκινγ για αυτους που εχουν τα κοτερα στη μαρινα και δεν επιτρεπεται να παρκαρουμε εκει.
φυσικα ολα αυτα καταπατουνται σε περιπτωσεις αιχμης (βλεπε καλοκαιρι Σαββατοβραδο π.χ.) και μη!

ο "νομιμος" χωρος parking του bebek (ναι ! ετσι λεγεται αυτο που αποκαλειτε kitchen bar Cool ) ειναι στο πλαι αποο τη μερια της εισοδου του μαγαζιου εκει που αραζουν κατι θωρηκτα (mercedes)

τα αναρχοαυτονομα πνευματα βεβαια παρκαρουν οπου γουσταρουν Twisted evil
MEMsound - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 10:51:48
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Baphomet έγραψε:
crusader έγραψε:

μια καρέκλα με μαλακό μαξιλαράκι η ........

συ ειπας! Cool

Καλά καλά περιμενε εσύ....!!!
Μήπως θες να σου κρατήσουμε και θέση μπροστά από το μαγαζί για το Pug σου????
christhehealer - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 12:59:33
Θέμα δημοσίευσης:
Nτιμιπής έγραψε:
κανονικα , στα 2-3 parking που φαινεται να υπαρχουν στο πλαι της προβλητας υπαρχουν απαγορευτικα σηματα γιατι θεωρητικα (και πρακτικα) ειναι παρκινγ για αυτους που εχουν τα κοτερα στη μαρινα και δεν επιτρεπεται να παρκαρουμε εκει.

Eγώ δεν έχω κότερο στην μαρίνα, αλλά ξέρω μια Mαρίνα. Πιάνει; Mr. Green Mr. Green

δεν τ' άντεχω τα σαλόνια, είμαι για τ' άλώνια έγραψε:
... του bebek (ναι ! ετσι λεγεται αυτο που αποκαλειτε kitchen bar Cool ) ειναι στο πλαι αποο τη μερια της εισοδου του μαγαζιου εκει που αραζουν κατι θωρηκτα (mercedes)

Πτωχέ πλην τίμιε ντιμιπή το bebek και το Kitchen΄s bar μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο αλλά είναι δύο διαφορετικά μαγαζά!!!!

Tο bebek είναι bar-club και το άλλο είναι πιο launge κατάσταση με φαγητό κλπ... Όταν δεν ξέρεις ρώτα κανά celebrity να σε καθοδηγήσει... μου θες και ειδική θέση... που νομίζεις ότι πάμε ρρρρεεεε... στο καφενείο του μπαρμπά Mάρκου στα Λιόσια?????? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing
STELIOS - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 13:23:55
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
... που νομίζεις ότι πάμε ρρρρεεεε... στο καφενείο του μπαρμπά Mάρκου στα Λιόσια?????? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Μα γιατι ρε Chris??? Τι εχει το καφενείο του μπαρμπά Mάρκου στα Λιόσια?????? Eχω παει πολλες φορες και μπορω να σου πω οτι προκειτε για αξιοπρεπεστατο μαγαζακι. Εχει και φτηνο καφε....
scrat - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 16:03:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλή επιλογή του μέρους, αρκούντως καλοκαιρινό και άνετο για εμάς και τα Peugeot μας Smile μπράβο
Touristas - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 16:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδάκια καλά να περάσετε σήμερα , εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω τελικά ……!!!
Steve - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 17:13:46
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Tο bebek είναι bar-club και το άλλο είναι πιο launge κατάσταση με φαγητό κλπ...

lounge ίσως? Laughing
Baphomet - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 17:48:10
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
christhehealer έγραψε:

lounge ίσως? Laughing

Launch καλυτερα...
και Lunch στις μεγαλες πεινες... Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 17:56:23
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Steve έγραψε:
christhehealer έγραψε:

lounge ίσως? Laughing

Launch καλυτερα...
και Lunch στις μεγαλες πεινες... Laughing Laughing Laughing Laughing

Launge ρε παιδιά. Eίναι αιτιατική σύνταξη του Lunch. Shocked

2 το μεσημέρι που το έγραψα δεν υπάρχει διάθεση για lounge. Mόνο πείνα και πρέπει να έρθει το lunch πάραυτα Devil
sod - Πεμ 05 Μάϊ 2005, 23:56:30
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΠΟΘ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!
CHRYSAF.206GTI - Παρ 06 Μάϊ 2005, 00:41:12
Θέμα δημοσίευσης: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!!
πριν απο μιαμιση ώρα περίπου γύρισα απο το στέκι.... είμαι κατενθουσιασμένη!!! Laughing Laughing μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν και έκλεισαν το μαγαζί για να <μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος> κάθε πέμπτη βράδυ... Razz χάρηκα που όλοι σας είστε χαμογελαστοί και πολύ ντόμπρα παιδιά!!! Thumb right
για όσους δεν ήρθαν χάνουν!!!(συμβουλή:ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΧΑΣΕΤΕ!!!!
για όσους είδα εκεί..... ΡΑΝΤΕΒΟΥ την επόμενη πέμπτη,στο ίδιο σημείο(καθότι μας άρεσε ΠΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!)) Multi color Multi color
Baphomet - Παρ 06 Μάϊ 2005, 00:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
όντως ηταν αψογα...ραντεβου στο νεο στεκι μας λοιπον... και εις ανωτερα... Wink
vinman - Παρ 06 Μάϊ 2005, 00:49:00
Θέμα δημοσίευσης:
Mολις γυρισα και εγω απο το νεο μας στεκι... Exclamation Exclamation
Και παλι συγχαρητηρια σε οσους ετρεξαν...το αποτελεσμα ηταν παρα πολυ καλο... Wink Wink
DimiP - Παρ 06 Μάϊ 2005, 01:43:19
Θέμα δημοσίευσης:
o όλα τα ξέρω όλα τα μαχαιρώνω έγραψε:
Πτωχέ πλην τίμιε ντιμιπή το bebek και το Kitchen΄s bar μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο αλλά είναι δύο διαφορετικά μαγαζά!!!!

Tο bebek είναι bar-club και το άλλο είναι πιο launge κατάσταση με φαγητό κλπ... Όταν δεν ξέρεις ρώτα κανά celebrity να σε καθοδηγήσει... μου θες και ειδική θέση... που νομίζεις ότι πάμε ρρρρεεεε... στο καφενείο του μπαρμπά Mάρκου στα Λιόσια?????? Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Embarassed Embarassed Embarassed
ultra-one - Παρ 06 Μάϊ 2005, 08:44:10
Θέμα δημοσίευσης:
Καλό το μαγαζί ανκαι είναι πολύ χαζό εκ μέρους τους ότι για να παρκάρεις το αυτοκίνητο στο πάρκιγκ τους πρέπει να στο παρκάρουν αυτοί! Splat Splat Splat

Εννοείται ότι όταν μου είπε ο παρκαδόρος ότι πρέπει να μου παρκάρει αυτός το αυτοκίνητο του την είπα ότι δεν αγγίζει κανείς το αυτοκίνητο μου και πάρκαρα μόνος μου έξω! Twisted evil

Επίσης όταν φύγαμε περιμέναμε στην ουρά μισή ώρα περίπου μέχρι να βγούμε Ποσειδώνος διότι το φανάρι στο βενζινάδικο αφήνει να περάσουν μόνο 2-3 αυτοκίνητα και η ουρά ήταν πολυυυυυυύ μεγάλη! Shocked

Υπάρχει άλλη έξοδος προς Ποσειδώνος? Question Confused
christhehealer - Παρ 06 Μάϊ 2005, 09:44:20
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
o όλα τα ξέρω όλα τα μαχαιρώνω έγραψε:

Embarassed Embarassed Embarassed

Mην άγχεσαι Nτιμιπή. Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα βρίσκεται μία μεγάλη γυναίκα... Afroman
christhehealer - Παρ 06 Μάϊ 2005, 09:53:00
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Καλό το μαγαζί ανκαι είναι πολύ χαζό εκ μέρους τους ότι για να παρκάρεις το αυτοκίνητο στο πάρκιγκ τους πρέπει να στο παρκάρουν αυτοί! Splat Splat Splat

Εννοείται ότι όταν μου είπε ο παρκαδόρος ότι πρέπει να μου παρκάρει αυτός το αυτοκίνητο του την είπα ότι δεν αγγίζει κανείς το αυτοκίνητο μου και πάρκαρα μόνος μου έξω! Twisted evil

Επίσης όταν φύγαμε περιμέναμε στην ουρά μισή ώρα περίπου μέχρι να βγούμε Ποσειδώνος διότι το φανάρι στο βενζινάδικο αφήνει να περάσουν μόνο 2-3 αυτοκίνητα και η ουρά ήταν πολυυυυυυύ μεγάλη! Shocked

Σε όλα τα "καλά" μαγαζιά Xάρη έτσι γίνεται. Tο ζήτημα είναι ότι μέχρι πέρσυ το Kitchen Bar δεν είχε παρκαδόρους και πάρκαρες free στην αλάνα...

Όσο για την άλλη έξοδο μέχρι πρόπερσυ, έμπαινες από την shell και έβγαινες από την άλλη πλερά, αλλά το έκλεισαν με τα έργα των Oλυμπιακών. Wink
vinman - Παρ 06 Μάϊ 2005, 09:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
ultra-one έγραψε:

Σε όλα τα "καλά" μαγαζιά Xάρη έτσι γίνεται. Tο ζήτημα είναι ότι μέχρι πέρσυ το Kitchen Bar δεν είχε παρκαδόρους και πάρκαρες free στην αλάνα...

Όσο για την άλλη έξοδο μέχρι πρόπερσυ, έμπαινες από την shell και έβγαινες από την άλλη πλερά, αλλά το έκλεισαν με τα έργα των Oλυμπιακών. Wink

Πως φαινεται ο ''καλος'' celebrity!!!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing
CC-Gio - Παρ 06 Μάϊ 2005, 10:15:36
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλο το μαγαζακι....να φερεις το μωρο και να της κανεις το τραπεζι! Shocked

Ο κοσμος ηταν ωραιος,πολυ ωραιος...

Μεγαλη άπλα με αποτελεσμα να μην ειμαστε μια μεγαλη παρεα...

Χαλια μουσικη...
CHRYSAF.206GTI - Παρ 06 Μάϊ 2005, 10:24:49
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

καλημέρα... δεν κτλβνω γιατί σώνει και καλά πρέπει να παρκάρεις το αμάξι μέσα στο parking του kitchen bar Scratch
εμείς παρκάραμε έξω στην αλάνα,βρήκαμε άνετα θέση(γύρω στις 8-30!!) αν θυμάμαι καλά την ώρα και το πιο σημαντικό! Arrow Arrow Arrow
ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΑ ΕΓΩΩΩΩ!!!!!
άρα φίλε μου ultra-one δεν είναι ανάγκη να γεύονται και άλλοι την απόλαυση που τα pug μας προσφέρουν μοοοονο σε ΕΜΑΣ!!!( τους νόμιμους κατόχους ΕΝΝΟΩ!!!!)
Baphomet - Παρ 06 Μάϊ 2005, 11:12:21
Θέμα δημοσίευσης:
εμενα η μουσική μου φάνηκε από τις καλύτερες που εχω ακούσει σε τετοιου ειδους μαγαζια... πολυ το χαρηκα.
underage - Παρ 06 Μάϊ 2005, 11:14:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αν εξαιρέσουμε ότι μετά τις 21:00 δεν σερβίρουν σοκολάτα και καφέ Crying or Very sad κατά τα άλλα είναι ΤΕΛΕΙΟ.Την επόμενη φορά θα έρθω νηστική για να φάω κιόλας Very happy
Ady - Παρ 06 Μάϊ 2005, 11:36:27
Θέμα δημοσίευσης:
10 ευρώ το black label !!!

Ρε γκαζόζα θα πάρω την άλλη φορά !!!

Κατά τ' άλλα, μια χαρά...
ultra-one - Παρ 06 Μάϊ 2005, 11:37:38
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
Αν εξαιρέσουμε ότι μετά τις 21:00 δεν σερβίρουν σοκολάτα και καφέ Crying or Very sad κατά τα άλλα είναι ΤΕΛΕΙΟ.Την επόμενη φορά θα έρθω νηστική για να φάω κιόλας Very happy

Σωστηηηή!

Άλλη χαζομάρα τους! Άλλη φορά όσοι είναι εκεί πριν τις 9 να παραγγέλνουν και καφέδες για τους υπολοιπους που έρχονται μετά!!!! Silly
SnakeMJK - Παρ 06 Μάϊ 2005, 11:39:16
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
εμενα η μουσική μου φάνηκε από τις καλύτερες που εχω ακούσει σε τετοιου ειδους μαγαζια... πολυ το χαρηκα.

Ναι ναι... έφερνε κάτι σε soundtrack τσόντας! Razz
ultra-one - Παρ 06 Μάϊ 2005, 11:50:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

6,10€ η μικρή Heineken..... Shocked Shocked Shocked
LuNa - Παρ 06 Μάϊ 2005, 12:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:

αυτό είναι κάτι που είχαμε ζητήσει.... μας είχαν πει ότι θα σερβιραν καποιους καφεδες... υπαρχει άλλος που ζήτησε καφε μετα τις 9 και του αρνήθηκαν? και... ήταν ας πουμε γυρω στις 9,30 ή καλες 10,30? (έχει σημασια)
Παρακαλω ενημερώστε μας γιατί υπηρχε συμφωνια με το καταστημα

Όσο για τις τιμές, ήταν μέσα και το δώρο Πάσχα.... θα δούμε απ την ερχόμενη βδομάδα τι ακριβως παιζει
Ady - Παρ 06 Μάϊ 2005, 12:23:18
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Όσο για τις τιμές, ήταν μέσα και το δώρο Πάσχα.... θα δούμε απ την ερχόμενη βδομάδα τι ακριβως παιζει

Σωστά, ήταν κι αυτό μέσα, το είχα ξεχάσει.....12% παρακαλώ.
MEMsound - Παρ 06 Μάϊ 2005, 12:33:45
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
ultra-one έγραψε:
......

.....Όσο για την άλλη έξοδο μέχρι πρόπερσυ, έμπαινες από την shell και έβγαινες από την άλλη πλερά, αλλά το έκλεισαν με τα έργα των Oλυμπιακών. Wink

εεεε και οι "Celebrity" κάνουν λαθάκια...

Η "άλλη" έξοδος (προς Γλυφάδα) είναι ανοιχτή...

Εγώ από εκεί την έκανα εχθές...

Όσο για τις τιμές είναι σχετικά ακριβό το μαγαζί αλλά μη μου πείτε ότι δεν πάτε ποτέ σε τέτοια μαγαζιά...

Παρεπιπτίντως θέλω να πιστέυω ότι χωρίς το δώρο οι τιμές θα έρθουν λίγο πιο "στα ίσια" τους.
ultra-one - Παρ 06 Μάϊ 2005, 12:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
underage έγραψε:

αυτό είναι κάτι που είχαμε ζητήσει.... μας είχαν πει ότι θα σερβιραν καποιους καφεδες... υπαρχει άλλος που ζήτησε καφε μετα τις 9 και του αρνήθηκαν? και... ήταν ας πουμε γυρω στις 9,30 ή καλες 10,30? (έχει σημασια)

Ζήτησα φραπέ στις 21:20 περίπου και μου είπαν ότι δεν σερβίρουν μετά τις 21:00 και έτσι πήρα μπύρα τελικά.... Splat Splat
pygolabida - Παρ 06 Μάϊ 2005, 12:50:16
Θέμα δημοσίευσης:
Οι τιμές εάν εξαιρεθεί & το δώρο είναι σε λογικά επίπεδα γιατί το μαγαζί είναι κυριλέ, δέν είναι ο καφενές της γειτονιάς...& διαθέτει & free parking.
Απλώς αυτό με τους καφέδες είναι λίγο κάπως, γιατί σε αναγκάζουν έμμεσα να πάρεις ποτό (η αλλιώς χυμό). Anyway...
LuNa - Παρ 06 Μάϊ 2005, 12:53:22
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Ζήτησα φραπέ στις 21:20 περίπου και μου είπαν ότι δεν σερβίρουν μετά τις 21:00 και έτσι πήρα μπύρα τελικά.... Splat Splat

οκ ευχαριστώ Χάρη, θα το εξετάσουμε ξανά αυτό το θεμα.
crusader - Παρ 06 Μάϊ 2005, 12:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ να παρακαλέσω να γράφει μεν ο καθένας τη γνώμη του, αλλά να λείπουν δε προσβλητικά σχόλια και emoticons?
Μπορείτε να περάσετε το νόημα και πιο κόσμια...

Ευχαριστώ
MEMsound - Παρ 06 Μάϊ 2005, 12:58:39
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
ultra-one έγραψε:

οκ ευχαριστώ Χάρη, θα το εξετάσουμε ξανά αυτό το θεμα.

Προφανώς δεν είχα ενημερωθεί σχετικά οι σερβιτότοι/ες.

Θα διευθετηθεί αυτό.

Πάντως είναι τακτική του μαγαζιού όχι καφέ μετά τις 21:00.

Αλλά για εμάς θα κάνουν μια εξαίρεση αρκεί να μην ζητήσουν όλοι καφέ.!!!

Εξάλλου και στο προηγούμενο στέκι δεν επίναν όλοι καφέ.

Παρεπιπτόντως έτσι όπως περιφερόμουν χθες από δω και από κει σε όλα τα τραπέζια ξέχνιόμουν με την κουβέντα και δεν τελικά δεν πήρα τίποτα!!!! Silly
crusader - Παρ 06 Μάϊ 2005, 13:04:18
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Παρεπιπτόντως έτσι όπως περιφερόμουν χθες από δω και από κει σε όλα τα τραπέζια ξέχνιόμουν με την κουβέντα και δεν τελικά δεν πήρα τίποτα!!!! Silly

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΚΑΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!!! Very happy Very happy Very happy
teoman - Παρ 06 Μάϊ 2005, 13:04:35
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Τουλάχιστον ελπίζω να θυμίθηκες να πάρεις το laptop.Η εκκεντρικότητα σε όλο της το μεγαλείο... Laughing
christhehealer - Παρ 06 Μάϊ 2005, 18:30:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Ρε γκαζόζα θα πάρω την άλλη φορά !!!

Κατά τ' άλλα, μια χαρά...

Tόσο κάνει γενικότερα ανά τα καταστήματα των Aθηνώνε. Bέβαια δεν έχω αναλυτική λίστα πόσο κάνει που, αλλά κάτω από 8-9 ευρώ δεν θυμάμαι να το έχω πληρώσει. Eίναι βέβαια και δύσκολη η διαίρεση μετά από κάποια ώρα...

Eμένα πάντως μου φάνηκαν όλα φυσιολογικά και μια χαρά. Ίσως γιατί ξέρω το στυλ αυτών των μαγαζιών και κατανοώ ότι δεν είναι καφετέριες...

Mην ξεχνάτε ότι και στο Denis μετά από κάποια ώρα δεν σέρβιραν καφέ. Πόσο μάλλον στο Kitchen που είναι στα πέντε κορυφαία μαγαζιά της παραλίας. Wink

A και μην ξεχάσω. H μουσική πολύ καλή (Thanks Πέτρο για τον τραγούδι) και αφήστε τον CC Gio ή Όπα λέει ότι θέλει. Eμ νεαρέ και άπειρε μητσιμπόνα εάν θέλεις να πάς το μώρο για φάγητο σε τέτοια μαγαζιά πρέπει ν' ακούς το εν λόγω είδος... αλλοιώς πήγαινέ τη για σουβλάκια... Mr. Green Mr. Green Lol Lol Lol
MEMsound - Παρ 06 Μάϊ 2005, 19:10:29
Θέμα δημοσίευσης:
Celebrity έγραψε:
...A και μην ξεχάσω. H μουσική πολύ καλή (Thanks Πέτρο για τον τραγούδι) και αφήστε τον CC Gio ή Όπα λέει ότι θέλει. Eμ νεαρέ και άπειρε μητσιμπόνα εάν θέλεις να πάς το μώρο για φάγητο σε τέτοια μαγαζιά πρέπει ν' ακούς το εν λόγω είδος... αλλοιώς πήγαινέ τη για σουβλάκια... Mr. Green Mr. Green Lol Lol Lol

Ο Χρήστος και οι ατάκες του.... Laughing Laughing Laughing
Βρε που σε βρήκαμε εσένα!?!?!?!?!?!!

Αλλά θα μου πεις παντού υπάρχει από ένα Celebrity... Cool
vinman - Παρ 06 Μάϊ 2005, 19:51:52
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

....Παρεπιπτόντως έτσι όπως περιφερόμουν χθες από δω και από κει σε όλα τα τραπέζια ξέχνιόμουν με την κουβέντα και δεν τελικά δεν πήρα τίποτα!!!! Silly

Αμα σε λεω εγω φραγκοφονια.... Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
underage - Παρ 06 Μάϊ 2005, 22:41:53
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
underage έγραψε:

Εγώ της ζήτησα σοκολάτα, της είπα κιόλας ότι είμαι έγκυος και ΘΕΛΩ να πιω σοκολάτα Evil και η ώρα ήταν 21:35 γιατί κοίταξα το ρολόι μου.
Τελικά ήπια ice tea Puke right

Πάντως για να προλάβω καταστάσεις ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ CLUB Wink απλώς το τελευταίο διάστημα γκρινιάζω και μου φταίνε όλα, λίγο υπομονή Laughing Laughing
DimiP - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 01:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
ανακεφαλαιωνουμε:

το μαγαζι εχει δωρεαν παρκινκγ αρκει να στο παρκαρουν αλλοι , οποτε παρκαρουμε ανετα και ωραια μονοι μας λιγο πιο περα στην ...αλανα.

το μαγαζι ειναι απο τα καλα "μαγαζα" με διακεκριμενους πελατες οπως christhehealer οποτε παιζει καλη κατα τα γουστα του πιο πανω πελατη μουσικη Twisted evil

το μαγαζι εχει και εξοδο προς Γλυφαδα οποτε μη συνοστιζεστε ολοι στο "μπροστινο" φαναρι ή μη φευγετε ολοι την ιδια στιγμη

μετα τις 21.00 μη ζητησετε καφε αλλα ποτο, συνηθης τακτικη απο διαφορα μαγαζα!

τελος να γνωριζουμε οτι το μαγαζι ειναι σχετικα ακριβο και στον καφε και στο ποτο και στο φαγητο.

Wink
307 ARMY! - Σαβ 07 Μάϊ 2005, 04:41:50
Θέμα δημοσίευσης:
Το μαγαζί είναι πολύ καλό! Ακριβούλι βέβαια, καθότι ανήκει στα ΤΟΡ της παραλιακής. Ενδεικτικές τιμές:
α) Μικρή βαρελίσια Heineken: 5,5Ε
β) Μεγάλη βαρελίσια Heineken: 6,5Ε
γ) Ποικιλία τυριών - αλλαντικών: 16,5Ε
δ) Τσάι Lipton Ice: 4,5Ε
ε) Ursus: 8,5Ε
Ολα βέβαια είχαν δώρο Πάσχα 12%. Σίγουρα χωρίς αυτό θα είναι καλύτερες!
Περάσαμε πολύ ωραία, ειδαμε φατσούλες που μας είχαν λείψει και γενικά ήταν μια πολύ ευχάριστη βραδυά. Πάντα τέτοια.
christhehealer - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 10:02:45
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

...................

το μαγαζι ειναι απο τα καλα "μαγαζα" με διακεκριμενους πελατες οπως christhehealer οποτε παιζει καλη κατα τα γουστα του πιο πανω πελατη μουσικη Twisted evil

...................

τελος να γνωριζουμε οτι το μαγαζι ειναι σχετικα ακριβο και στον καφε και στο ποτο και στο φαγητο.

Wink

Θα μου έρθεις σήμερα ή θα κάνεις 2-3 μήνες να συνέλθεις απ' το σοκ της περασμένης εβδομάδας; Mr. Green Mr. Green Mr. Green
DimiP - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 14:29:29
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

...................

...................

Wink

Θα μου έρθεις σήμερα ή θα κάνεις 2-3 μήνες να συνέλθεις απ' το σοκ της περασμένης εβδομάδας; Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ειλικρινα δεν ξερω γιατι τα 3/5 της οικογενειας μου ειναι αρρωστα και μεσα σε αυτα κι εγω. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
θα ερχομουν στανταρ αλλα τωρα δεν ξερω
nickzotos - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 14:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
λεω να ερθω σημερα....αλλα δεν ξερω πως......αν μπορει καποιος να δωσουμε ραντεβου παραλιακη......καλο θα ηταν...επειδη δεν θα ξαναμπω,οποιος μπορει το κιν. :6944559759

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Exclamation Very happy
Demis - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 15:41:28
Θέμα δημοσίευσης:
Leo na katebo kai ego simera meta apo toso kairo apoxis apo to Room..Yparxei kapio sygkekrimeno meros pou katomaste ?
(Pros tous moderators) : [b]SOrry gia ta Greeklish alla den mporo na ta allaxo[/b]
crusader - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 15:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
Demis έγραψε:
Leo na katebo kai ego simera meta apo toso kairo apoxis apo to Room..Yparxei kapio sygkekrimeno meros pou katomaste ?
(Pros tous moderators) : SOrry gia ta Greeklish alla den mporo na ta allaxo

Καθόμαστε έξω, στο πλαϊνό τμήμα του μαγαζιού που είναι απέναντι από το πάρκινγκ του.
Αν ρωτήσεις στην είσοδο πάντως θα σε οδηγήσουν.
Επίσης μπορείς να πάρεις το δικό μου τηλέφωνο ή κάποιου άλλου υπεύθυνου από το portal και να επικοινωνήσεις μαζί μας σε περίπτωση που παρ' όλα αυτά δεν μας βρίσκεις. Wink
307 ARMY! - Πεμ 12 Μάϊ 2005, 22:01:23
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς σήμερα δεν θα κατέβω καθότι χθές είχα βάρδια και σήμερα είμαι κομμάτια. Καλά να περάσετε παιδάκια. Τα λέμε την άλλη εβδομάδα!
Touristas - Παρ 13 Μάϊ 2005, 00:10:07
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά την απουσία της περασμένης εβδομάδας τελικά σήμερα εεμμμ εχτές ήθελα να πω Laughing Razz …κατάφερα και πήγα στο νέο μας στέκι .
Καλά περάσαμε αν και περίμενα περισσότερο κόσμο ..τεσπα .
Άντε την άλλη εβδομάδα πάλι
vinman - Παρ 13 Μάϊ 2005, 00:27:45
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Δυστυχώς σήμερα δεν θα κατέβω καθότι χθές είχα βάρδια και σήμερα είμαι κομμάτια. Καλά να περάσετε παιδάκια. Τα λέμε την άλλη εβδομάδα!

Αισθητη η απουσια σου Νικολα....αλλα η δουλεια προηγειται ολων... Wink Wink
Ελπιζω την αλλη εβδομαδα να τα καταφερεις να ερθεις... Wink Wink
Πολλες απουσιες σημερα στο στεκι.... Shocked Shocked
Γιατι????? Wink Wink
Baphomet - Παρ 13 Μάϊ 2005, 00:47:58
Θέμα δημοσίευσης:
πολλες απουσιες για να μας δωσουν το εναυσμα για νεα σχεδια... Very happy
καλά ηταν και σημερα κι ας πιασαμε μολις 2-3 τραπεζακια...
vinman - Παρ 13 Μάϊ 2005, 06:39:04
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
...........πολλες απουσιες για να μας δωσουν το εναυσμα για νεα σχεδια... Very happy
...

Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right
crusader - Παρ 13 Μάϊ 2005, 08:13:16
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

Δεν τα λες καλά... Η υγεία προηγείται όλων! Wink
crusader - Παρ 13 Μάϊ 2005, 08:21:50
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Baphomet έγραψε:
...........πολλες απουσιες για να μας δωσουν το εναυσμα για νεα σχεδια... Very happy
...

Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right

Τα γρανάζια έχουν ήδη αρχίσει να γυρνάνε... Wink
p206Mike - Παρ 13 Μάϊ 2005, 08:56:52
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς επαγγελματική εκδήλωση που δεν μπορούσα να λείψω με κράτησε μακρυά... αν και σίγουρα θα προτιμούσα να είμαι και εγώ στο στέκι χθές... Sad
nickzotos - Παρ 13 Μάϊ 2005, 10:09:50
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστω τον φιλο Σπυρο (crusader) που με πειρε εχτες για βοηθεια!!! Cool
christhehealer - Παρ 13 Μάϊ 2005, 10:14:13
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
πολλες απουσιες για να μας δωσουν το εναυσμα για νεα σχεδια... Very happy

E όχι και νέα... είναι πιο παλιά κι απ' τους παλιούς!!!! Twisted evil Razz Laughing Laughing
crusader - Παρ 13 Μάϊ 2005, 10:25:51
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:

Μακάρι να μην είχα ξεχαστεί και να σε έπαιρνα νωρίτερα... Rolling eyes
nickzotos - Παρ 13 Μάϊ 2005, 10:31:09
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
nickzotos έγραψε:

Μακάρι να μην είχα ξεχαστεί και να σε έπαιρνα νωρίτερα... Rolling eyes

Δεν πειραζει...εσυ να'σαι καλα!!!!!και παλι ευχαριστω!!
christhehealer - Παρ 13 Μάϊ 2005, 10:49:28
Θέμα δημοσίευσης:
Nα σας δω ρε, άμα παντρευτώ τι θα κάνετε εδώ μέσα.... Devil

1) Όταν πάμε το χαρικλάκι για φαγητό δεν ακούμε τα τσιμπιριμπιοπαγιααλαχ που χορεύει ο ζώτος στα Kαρπενήσια. Aκούμε κάτι πιο εκλεπτισμάν....

2) Όταν βλέπουμε τις κοπέλες και πάει ο Σάϊκο να τις διώξει πάμε εκεί και λέμε "όπα είναι φίλες μου τα κορίτσια, θα καθαρίσω εγώ για πάρτη τους" και δεν περιμένουμε να κάνω εγώ νόημα και μόλις έρθουν δίπλα... την κάνουμε για Oλύμπικο , τα Σεσέ μου μω-γά!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Stevon - Παρ 13 Μάϊ 2005, 11:21:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δυστηχώς απουσίαζα λόγω πρωταθλήματος 5Χ5.....
Τί σόι Μέλος Αθλητικού Σωματείου...είμαι....??? Laughing
vinman - Παρ 13 Μάϊ 2005, 15:22:56
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
vinman έγραψε:

Δεν τα λες καλά... Η υγεία προηγείται όλων! Wink

Σαφεστατα και ειναι πανω απο ολα...αλλα για να εχεις δουλεια πρεπει να υπαρχει και η υγεια... αρα εννοειται πως υπαρχει... Wink
DimiP - Παρ 13 Μάϊ 2005, 16:59:11
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

1) Όταν πάμε το χαρικλάκι για φαγητό δεν ακούμε τα τσιμπιριμπιοπαγιααλαχ που χορεύει ο ζώτος στα Kαρπενήσια. Aκούμε κάτι πιο εκλεπτισμάν....

2) Όταν βλέπουμε τις κοπέλες και πάει ο Σάϊκο να τις διώξει πάμε εκεί και λέμε "όπα είναι φίλες μου τα κορίτσια, θα καθαρίσω εγώ για πάρτη τους" και δεν περιμένουμε να κάνω εγώ νόημα και μόλις έρθουν δίπλα... την κάνουμε για Oλύμπικο , τα Σεσέ μου μω-γά!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

δεν αντεχω!
ας τον μεταφρασει καποιος ρε παιδια !!!
Twisted evil Turn-l Turn-l Silly Silly Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Παρ 13 Μάϊ 2005, 18:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
Tι είναι αυτό που δεν κατάλαβες λεβέντη μου? Devil Mr. Green Mr. Green Lol Lol
307 ARMY! - Παρ 13 Μάϊ 2005, 18:42:30
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Παντρέψου εσύ αγόρι μου και θα δεις τι έχει να γίνει...
ΥΓ:Πριν και μετά το γάμο...!!!
underage - Παρ 13 Μάϊ 2005, 23:08:11
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Εγώ στο γάμο σου νερό με κόσκινο θα κουβαλάω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Αχ Χρηστάκη σε βρήκαμε μικρό και σε δουλεύουμε Wink
christhehealer - Δευ 16 Μάϊ 2005, 15:15:35
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:

Tο "πριν" είναι το εύκολο. Tο "μετά" με χαλάει λίγο Laughing Laughing

underage έγραψε:
Εγώ στο γάμο σου νερό με κόσκινο θα κουβαλάω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Eσύ στην καταστασή σου δεν κάνει να σηκώνεις βάρη, γι' αυτό να κάτσεις κάτω. Θα βάλουμε τον Nτιμιπή να κάνει τις δουλειές Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing
tsikis - Τετ 18 Μάϊ 2005, 21:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπέρα !
θελώ να κάνω μια πρόταση ...
το "κάθε πέμπτη στο στέκι" είναι καλό αλλά γίνεται κουραστικό ( όχι ότι έχω έρθει καμιά φορά στο καινούριο το στέκι ) ... δεν θα ήταν καλύτερα τώρα που φτιάχνει ο καιρός να πηγαίνουμε και μονοήμερες εκδρομούλες ??
βλέπω άλλα club που πηγαίνουν αρκετά συχνά σε μέρη εκτώς αττικής ! αυτό είναι πολύ καλό πιστεύω , βέβαια όχι κάθε 'βδομάδα αλλά ανα τακτά χρονικά διαστήματα !! Wink Wink
Baphomet - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 00:53:54
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:
καλησπέρα !
θελώ να κάνω μια πρόταση ...
το "κάθε πέμπτη στο στέκι" είναι καλό αλλά γίνεται κουραστικό ( όχι ότι έχω έρθει καμιά φορά στο καινούριο το στέκι ) ... δεν θα ήταν καλύτερα τώρα που φτιάχνει ο καιρός να πηγαίνουμε και μονοήμερες εκδρομούλες ??
βλέπω άλλα club που πηγαίνουν αρκετά συχνά σε μέρη εκτώς αττικής ! αυτό είναι πολύ καλό πιστεύω , βέβαια όχι κάθε 'βδομάδα αλλά ανα τακτά χρονικά διαστήματα !! Wink Wink

το σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε μεσα στο καλοκαιρι το summer tour και μαλιστα σε μερος super. επισης αρχες σεπτέμβρη θα παμε μια μονοημερη προς κορινθο η οποια θα συμπεριλαμβανει αγωνα καρτ. για άλλες μονοήμερες μέσα στο καλοκαίρι θα δούμε... Wink
Kouzman - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
να ρωτησω....

αν δηλαδή ερθω κατα τις 8.30-9 το βραδακι απο το Kitchen Bar με τον αδερφο μου θα δω κόσμο εκεί? Σκεφτόμαστε σημέρα να κάνουμε μία επίσκεψη... Very happy
kanelj - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:37:58
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχως εγω εχω να παω σημερα ..."Hollywood on ice" Exclamation Rolling eyes
crusader - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:42:22
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
να ρωτησω....

αν δηλαδή ερθω κατα τις 8.30-9 το βραδακι απο το Kitchen Bar με τον αδερφο μου θα δω κόσμο εκεί? Σκεφτόμαστε σημέρα να κάνουμε μία επίσκεψη... Very happy

Φυσικά και θα δεις Wink Αν δεν ξέρεις που καθόμαστε, διάβασε κάποια προηγούμενα ποστ.
Σε περιμένουμε!!
LuNa - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:46:38
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Kouzman έγραψε:
να ρωτησω....

Φυσικά και θα δεις Wink Αν δεν ξέρεις που καθόμαστε, διάβασε κάποια προηγούμενα ποστ.
Σε περιμένουμε!!

ή... ρωτήστε κάποιον από τους μαίτρ!!! και επισημαίνω... ΜΑΙΤΡ και ΟΧΙ σερβιτόρο/α!!!
MEMsound - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:47:10
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
να ρωτησω....

Εμένα πάντως ΔΕΝ θα με βρεις.
ΘΑ έρθω σιτις 21:30-22:00.... Wink Laughing
LuNa - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 09:48:48
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πάντως ΑΝ καταφέρω και έρθω σήμερα τελικά θα είναι μετά τις 10,00-10,30... Sad

θα το παλέψω όμως γιατί δεν σας είδα και την περασμένη Πέμπτη και μου λείψατε ρεμάλια Embarassed
Kouzman - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 10:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
μα και εμεις λεμε κατα τις 8.30-9 ισως και λιγο πιο αργα. Βασικα θα ερθουμε για φαγητο και αναλογα την κουραση ισως να κατσουμε και για καφεδακι... Wink
vinman - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 10:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω μαλλον δεν θα μπορεσω να ερθω σημερα.. Sad Sad
Θα το προσπαθησω παντως...αλλα αν θα ερθω θα ειναι μετα τις 23.00... Wink
Baphomet - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 18:03:49
Θέμα δημοσίευσης:
8.30 περίπου θα είμαι εκεί...μη χαλάσω το σερί μου... Wink
Touristas - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 18:40:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω μιας και μόλις γύρισα από δουλειά
Καλά να περάσετε
Sidobre - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 18:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω μιας και μόλις γύρισα από δουλειά
Καλά να περάσετε

Πλύσ' & Τσακίσ'
Touristas - Πεμ 19 Μάϊ 2005, 18:46:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τη είπες τώρα Rolling eyes …… μην φας έχουμε γλάρο Sleeping
LuNa - Παρ 20 Μάϊ 2005, 08:45:28
Θέμα δημοσίευσης:
θα πρεπει να σας ενημερώσω όλους ότι το μαγαζί δεν έχει την δυνατότητα (και καλά κανει) να μας κρατάει χώρο για 40 άτομα όπως αρχικά είχαμε συμφωνήσει πέραν τις 10:00μμ (τη στιγμή που εκείνη την ώρα είμαστε 15-20)

θα σας παρακαλούσα, όσοι μπορείτε, να μην αργείτε τοοοοοοσο πολύ γιατί από την ερχόμενη Πέμπτη το μαγαζί θα δείνει τον κρατημένο χώρο μας στους πελάτες του
Baphomet - Παρ 20 Μάϊ 2005, 10:59:14
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
θα πρεπει να σας ενημερώσω όλους ότι το μαγαζί δεν έχει την δυνατότητα (και καλά κανει) να μας κρατάει χώρο για 40 άτομα όπως αρχικά είχαμε συμφωνήσει πέραν τις 10:00μμ (τη στιγμή που εκείνη την ώρα είμαστε 15-20)

θα σας παρακαλούσα, όσοι μπορείτε, να μην αργείτε τοοοοοοσο πολύ γιατί από την ερχόμενη Πέμπτη το μαγαζί θα δείνει τον κρατημένο χώρο μας στους πελάτες του

εγω θα σας παρακαλούσα ως πιο μπρουτάλ από την Αναστασία, αμα ειναι να ειμαστε οι ιδιοι και οι ιδιοι 5-10 καθε βδομαδα να μας το πειτε να τις κοψουμε τις συναντησεις.
Touristas - Παρ 20 Μάϊ 2005, 11:05:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ε όχι και οι ίδιοι Razz ……εγώ δεν ήμουνα Silly

(πλακα κάνω ρε )
vinman - Παρ 20 Μάϊ 2005, 12:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Ε όχι και οι ίδιοι Razz ……εγώ δεν ήμουνα Silly

(πλακα κάνω ρε )

Και εγω πρωτη φορα δεν ηρθα.. Sad
christhehealer - Παρ 20 Μάϊ 2005, 15:18:49
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Ε όχι και οι ίδιοι Razz ??εγώ δεν ήμουνα Silly

(πλακα κάνω ρε )

Tο ζήτημα είναι ό,τι δεν ήταν ούτε ο Zαχαρίας... Rolling eyes
Touristas - Παρ 20 Μάϊ 2005, 15:33:44
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Touristas έγραψε:
Ε όχι και οι ίδιοι Razz ??εγώ δεν ήμουνα Silly

(πλακα κάνω ρε )

Tο ζήτημα είναι ό,τι δεν ήταν ούτε ο Zαχαρίας... Rolling eyes

χμ Rolling eyes ύποπτο αυτό Ha Ha
crusader - Παρ 20 Μάϊ 2005, 15:36:22
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτοί είναι ο Dr Jekyl - Mr Hyde... Laughing Laughing

Τους έχει δει ποτέ κανείς και τους 2 μαζί στον ίδιο χώρο??? Rolling eyes
Touristas - Παρ 20 Μάϊ 2005, 15:39:32
Θέμα δημοσίευσης:
ναι...... μια φορά Laughing
άντε δύο ....
307 ARMY! - Παρ 20 Μάϊ 2005, 20:48:48
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα. Χθες δεν μπόρεσα να έρθω γιατί βρίσκομαι ήδη στη Λευκάδα. Εφερα τον πατέρα μου για τις καλοκαιρινές του διακοπές και θα φύγω Κυριακη πρωί. Το κακό είναι ότι δεν θα μπορέσω να έρθω ούτε την άλλη Πέμπτη, καθότι έχω υπηρεσία στη Μονάδα (γι' αυτό φωνάζω για αλλαγή ημέρας και ώρας, γ...μώ τις Πέμπτες μου!) Ουπς συγνώμη! Καλά να μου είστε μαγκες!
christhehealer - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 11:03:40
Θέμα δημοσίευσης:
Tι έχουμε αποφασίσει τα επιτελεία για σήμερα?

Θα μaζευτεύμε? Rolling eyes
LuNa - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 11:09:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχει αλλάξει κάτι....
ισχύει το στέκι μέχρι νεωτέρας
άλλωστε σήμερα στο στέκι είναι η τελευταία διορία για την πληρωμή των εισητηρίων

το μονο που με προβληματίζει είναι το θέμα της βροχής....
αν συνεχίσει θα πρεπει να παρω κανα τηλεφωνο να τους πω για χωρο μέσα Razz
p206Mike - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 11:26:29
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

το μονο που με προβληματίζει είναι το θέμα της βροχής....
αν συνεχίσει θα πρεπει να παρω κανα τηλεφωνο να τους πω για χωρο μέσα Razz

Εκεί που καθόμαστε κλείνει από πάνω αν το θελήσουν, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα Αναστασία....
christhehealer - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 15:08:59
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι να λείπουν τα... θα έρθω στις 10... στις 11... αύριο το πρωί... Mου γίνατε όλοι celebrities Hunter

8.30 με 9.00 θα μου είστε όλοι εκεί και θα έρθω κι εγώ κατά τις 10.00 Yahoo!
vinman - Πεμ 26 Μάϊ 2005, 18:58:56
Θέμα δημοσίευσης:
Aντε να ξεκιναω σιγα σιγα για την παραλια.... Wink
vinman - Παρ 27 Μάϊ 2005, 00:25:54
Θέμα δημοσίευσης:
....καλα ηταν και σημερα....γνωρισαμε τον Backclima απο Θεσσαλονικη (ο οποιος ανεβαινει με υλικο πανω),την Ανθη με το υπεροχο κοκκινο 206 RC και τον Silver ps.... Wink
Steve - Παρ 27 Μάϊ 2005, 03:02:43
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά είναι Very happy
shark_zak - Παρ 27 Μάϊ 2005, 03:17:21
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:

Σπυρο ειμασταν και οι δυο σημερα... Silly
christhehealer - Παρ 27 Μάϊ 2005, 11:04:28
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
crusader έγραψε:

Mιράκολο!!!!!!!!!! Shocked Silly
Touristas - Παρ 27 Μάϊ 2005, 11:17:33
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
shark_zak έγραψε:
crusader έγραψε:

Mιράκολο!!!!!!!!!! Shocked Silly

Φωτογραφίες όμως δεν τραβήξατε γιατί μπορεί να μην το ξαναδείτε Laughing Tease
crusader - Παρ 27 Μάϊ 2005, 15:35:31
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
crusader έγραψε:

Φτουυυυυυυυυ!!! Δεν το πιστεύω ότι το έχασα αυτό.. Laughing Laughing
christhehealer - Τετ 01 Ιούν 2005, 09:58:38
Θέμα δημοσίευσης:
Aύριο... λέω αύριο που είναι Πέμπτη και θα μαζευτούμε στο στέκι [πιστεύω]... θα έρθω μ' έναν φίλο μου.

Φροντήστε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο.

Περεπιπτώντως έχει και κάτι που μοιάζει με 206 Cool
LuNa - Τετ 01 Ιούν 2005, 10:02:31
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Aύριο... λέω αύριο που είναι Πέμπτη και θα μαζευτούμε στο στέκι [πιστεύω]... θα έρθω μ' έναν φίλο μου.

ενταξει λοιπόν...
εγώ θα έρθω, θα βάλω και τα καλά μου (φούστα λέμε) και θα πλύνω και το όχημα Cool
Razz Razz Razz
DIMCHRI - Τετ 01 Ιούν 2005, 10:27:07
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
christhehealer έγραψε:

ενταξει λοιπόν...
εγώ θα έρθω, θα βάλω και τα καλά μου (φούστα λέμε) και θα πλύνω και το όχημα Cool
Razz Razz Razz

παιδια έχω φάει πολλές απουσίες...
Άυριο μόλις θα εχω πάρει το τουτου μου απο to chipsaway, και θα έρθω στο στέκι νωρίς νωρίς !!! άντε γιατί το έχω παραξυλώσει !!!

Α!! και να έρθετε νωρίς !!!! Wink
307 ARMY! - Τετ 01 Ιούν 2005, 17:37:21
Θέμα δημοσίευσης:
Επειτα από τρεις εβδομάδες απουσίας λόγω υπηρεσιών καιεκτάκτου ταξιδίου στα πάτρια εδάφη (Λευκάδα), επιτέλους αύριο επανέρχομαι στο στέκι. Παρακαλώ για απόδωση τιμών! (τι στρατηγός θα γίνω, άλλωστε). Πλάκα στην πλάκα κοιτάξτε να μαζευόμαστε γιατί σε λίγο καιρό θα αρχίσουν και οι διακοπές και τότε 3 κι ο κούκος! Ραντεβού αύριο.
madjas - Τετ 01 Ιούν 2005, 21:17:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αύριο λέω να κατέβω και εγώ ύστερα από μια εβδομάδα απουσίας! Απ'ότι φαίνεται θα έχουμε αρκετό κόσμο και αν το βοηθήσει και ο καιρός θα είμαστε ακόμα περισσότεροι! Θα τα πούμε αύριο από κοντά!
CC-Gio - Τετ 01 Ιούν 2005, 22:48:13
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
LuNa έγραψε:
christhehealer έγραψε:

ενταξει λοιπόν...
Razz Razz Razz

παιδια έχω φάει πολλές απουσίες...
Άυριο μόλις θα εχω πάρει το τουτου μου απο to chipsaway, και θα έρθω στο στέκι νωρίς νωρίς !!! άντε γιατί το έχω παραξυλώσει !!!

Α!! και να έρθετε νωρίς !!!! Wink

EΕΕλα ΕΕΕΕΕλα

Σου εχω και μια εκπληξη....!!! Twisted evil
MEMsound - Πεμ 02 Ιούν 2005, 11:23:15
Θέμα δημοσίευσης:
κατά τα γνωστά δε θα λοίπω.... Wink
underage - Πεμ 02 Ιούν 2005, 13:30:28
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
................ και θα πλύνω και το όχημα Cool
Razz Razz Razz

Το βλέπω να πηγαίνει για βροχή Twisted evil Twisted evil Rolling eyes Laughing Laughing
CHRYSAF.206GTI - Πεμ 02 Ιούν 2005, 14:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
παιδάκια και εγώ μετά απο ποοοοοοοοοολλλλλλλλλλες απουσίες και βάσανα Crying or Very sad θα μπορέσω να έρθω τελικά σήμερα........ Yahoo! Yahoo!
(ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ??????!!!!!! Rotfl
LuNa - Πεμ 02 Ιούν 2005, 14:10:20
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:
LuNa έγραψε:
................ και θα πλύνω και το όχημα Cool
Razz Razz Razz

Το βλέπω να πηγαίνει για βροχή Twisted evil Twisted evil Rolling eyes Laughing Laughing

βασικά άσχετα απ τη βροχη δεν το πλενω σήμερα..
αυριο το πρωι φευγω ταξίδι και θα γεμισει ενα σωρο πτωματα κουνουπιων μυγακιων κλπ πανω ωσπου να φτασω θεσσαλονικη Razz
τζάμπα κοπος!
Ghost Dog - Πεμ 02 Ιούν 2005, 14:36:54
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
παιδάκια και εγώ μετά απο ποοοοοοοοοολλλλλλλλλλες απουσίες και βάσανα Crying or Very sad θα μπορέσω να έρθω τελικά σήμερα........ Yahoo! Yahoo!

Οοοχουυυ, σημερα που δεν θα σκασω μυτη εγω θα ερθεις εσυ? Splat Tease Tease (just kidding...! Laughing )
christhehealer - Πεμ 02 Ιούν 2005, 16:02:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Οοοχουυυ, σημερα που δεν θα σκασω μυτη εγω θα ερθεις εσυ? Splat Tease Tease (just kidding...! Laughing )

Eγκυρες πληροφορίες μου λένε ότι την περασμένη Πέμπτη που δεν ήρθες με το 206, αργότερα εθεάθεις με χαμηλωμένο VITO με τίγκα τα Subwooferια πίσω και από πάνω κρεββάτι... στο Oλύμπικο Cool Tease
CHRYSAF.206GTI - Πεμ 02 Ιούν 2005, 18:01:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:

έλα έλα παιδί μου.........εχουμε πολλά να πούμε....... Twisted evil Twisted evil Whistling
DIMCHRI - Παρ 03 Ιούν 2005, 11:28:28
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
EΕΕλα ΕΕΕΕΕλα

και ναι παιδια ως δια μαγείας το αμάξι του cc-gio φόρεσε θολόμπαρα !!!!

Laughing Cheers Yahoo! Yahoo!
pygolabida - Σαβ 04 Ιούν 2005, 12:09:28
Θέμα δημοσίευσης:
Πρέπει να σημειώθηκε και νέο ρεκόρ προσέλευσης στο καλοκαιρινό στέκι...
Ghost Dog - Σαβ 04 Ιούν 2005, 12:13:02
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Eγκυρες πληροφορίες μου λένε ότι την περασμένη Πέμπτη που δεν ήρθες με το 206, αργότερα εθεάθεις με χαμηλωμένο VITO με τίγκα τα Subwooferια πίσω και από πάνω κρεββάτι... στο Oλύμπικο Cool Tease

Οντως περασα απο Ολυμπικο, αλλα για κακη μου τυχη οχι με VITO (με μηχανη... η οποια λογω του οτι ειναι κ@λοβη Thumb Down και του οτι ειχε βρεξει μου εκανε τη μπλουζα χααααλια! Crying or Very sad Crying or Very sad )
Ghost Dog - Σαβ 04 Ιούν 2005, 12:20:49
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
έλα έλα παιδί μου.........

Δεν μπορουσα με τπτ... Ειχε αγωνα(=μιλημενη κοντρ!τσ@ ενος φιλου Embarassed ) εκεινη τη μερα!!

CHRYSAF.206GTI έγραψε:
εχουμε πολλά να πούμε....... Twisted evil Twisted evil Whistling

αυτο να λεγεται...!! Wink Wink Very happy Alien2
Ghost Dog - Σαβ 04 Ιούν 2005, 12:23:52
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:

UNΠΙΣΤΕΥABLE!! Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
Αντε,(επιτελους... Razz ) καλοριζικη! Very happy
CHRYSAF.206GTI - Δευ 06 Ιούν 2005, 23:25:26
Θέμα δημοσίευσης:
ghostdog έγραψε:Δεν μπορουσα με τπτ... Ειχε αγωνα(=μιλημενη κοντρ!τσ@ ενος φιλου Embarassed ) εκεινη τη μερα!!

τουλάχιστον άξιζε η κοντρίτσα ή τζάμπα δεν ήρθες άρη???? Whistling Tease
CC-Gio - Τρι 07 Ιούν 2005, 18:07:01
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
CC-Gio έγραψε:
EΕΕλα ΕΕΕΕΕλα

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Twisted evil
Baphomet - Τρι 07 Ιούν 2005, 18:11:42
Θέμα δημοσίευσης:
στραβά δεν ειναι ρε μάστορα η σκούπα?? δεν παίζει? τελικά αυτή η σιμοτα σε κανεναν δεν καθεται ΚΟΥΤΙ!
Ghost Dog - Τρι 07 Ιούν 2005, 20:18:46
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
ghostdog έγραψε:Δεν μπορουσα με τπτ... Ειχε αγωνα(=μιλημενη κοντρ!τσ@ ενος φιλου Embarassed ) εκεινη τη μερα!!

τουλάχιστον άξιζε η κοντρίτσα ή τζάμπα δεν ήρθες άρη???? Whistling Tease

Καλουτσικη... Confused
Το φιλαρακι την πηρε σχετικα ανετα,αν και το παλικαρακι με το σουμπαρου παραπονιοταν για το σασμαν,το οδοστρωμα... Shocked (Θα ξαναγινει την Παρασκευη! Wink Very happy )
Touristas - Τετ 08 Ιούν 2005, 06:43:48
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα καλά κι ωραία, μεγιές Very happy
Αλλά ποιο μεγάλη φωτογραφία δεν είχες είναι μικρή αυτή Tease
ultra-one - Τετ 08 Ιούν 2005, 09:43:17
Θέμα δημοσίευσης:
CC-Gio έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
CC-Gio έγραψε:
EΕΕλα ΕΕΕΕΕλα

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Twisted evil

Γιώργο εδώ είναι Off Topic αυτό που θα πω αλλά ίσως να μπορούσες να ποστάρεις σε άλλη κατηγορία τι διαφορές είδες με τη θολόμπαρα σε:

1. Άισθηση Τιμονιού
2. Ακρίβεια Τιμονιού
3. Απόκριση Τιμονιού
4. Συμπεριφορά στις στροφές
5. Άνεση Ανάρτησης

Question Question Question Question
206ccsimos - Πεμ 09 Ιούν 2005, 08:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Γιώργο εδώ είναι Off Topic αυτό που θα πω αλλά ίσως να μπορούσες να ποστάρεις σε άλλη κατηγορία τι διαφορές είδες με τη θολόμπαρα σε:

1. Άισθηση Τιμονιού
2. Ακρίβεια Τιμονιού
3. Απόκριση Τιμονιού
5. Άνεση Ανάρτησης

Καλημέρα Χάρη,
Δεν κατάλαβα τις ερωτήσεις σου. Δηλαδή
τι διαφορά θα έπρεπε να δούμε όσοι φοράμε μπάρα, στην αίσθηση – ακρίβεια –
απόκριση κλπ στο τιμόνι ??? Shocked
Κοίτα προσωπική μου γνώμη είναι ότι για να καταλάβεις διαφορά με την μπάρα
πρέπει να έχεις πολλά μα πολλά άλογα και να στρίβεις με όλα… Twisted evil
Αν το κάνεις αυτό τότε ναι θα δεις μια μικρή διαφορά στο στρίψιμο
( θα μπαίνεις με λίγα χιλιόμετρα παραπάνω ).
Σε εμάς τα CC όμως που έχουμε στρέβλωση πιστεύω ότι είναι must! Wink
Φιλικά..
DIMCHRI - Παρ 10 Ιούν 2005, 17:42:32
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:
ultra-one έγραψε:

1. Άισθηση Τιμονιού
2. Ακρίβεια Τιμονιού
3. Απόκριση Τιμονιού
5. Άνεση Ανάρτησης

Καλημέρα Χάρη,
Δεν κατάλαβα τις ερωτήσεις σου. Δηλαδή
τι διαφορά θα έπρεπε να δούμε όσοι φοράμε μπάρα, στην αίσθηση – ακρίβεια –
απόκριση κλπ στο τιμόνι ??? Shocked
Κοίτα προσωπική μου γνώμη είναι ότι για να καταλάβεις διαφορά με την μπάρα
πρέπει να έχεις πολλά μα πολλά άλογα και να στρίβεις με όλα… Twisted evil
Αν το κάνεις αυτό τότε ναι θα δεις μια μικρή διαφορά στο στρίψιμο
( θα μπαίνεις με λίγα χιλιόμετρα παραπάνω ).
Σε εμάς τα CC όμως που έχουμε στρέβλωση πιστεύω ότι είναι must! Wink
Φιλικά..

είπαμε ... είσται εκτός θέματος !!!! Off Topic
RASTAVIPER - Τετ 15 Ιούν 2005, 18:10:38
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδακια τι κανετε???Καιρο εχουμε να τα πουμε και νας δω και απο κοντα.Διαβαζω ομως οτι τα περνατε ομορφα και οτι η παρεα των λιονταριων μεγαλωνει, οποτε ολα καλα! Very happy
Σε λιγο καιρο κατεβαινω μονιμα Αθηνα οποτε θα τα λεμε και πιο συχνα, ομως προς το παρον θελω να μαθω αν υπαρχει καμια σκεψη για κανενα τουρινγκ μεσα στο καλοκαιρι.Εχω απωθημενο να παω καμια εκδρομουλα με τα ξαδελφακια του ραλλι μου.Θα παιξει τιποτα κατα Ιουλιο η Αυγουστο???
DimiP - Τετ 15 Ιούν 2005, 22:01:36
Θέμα δημοσίευσης:
αυριο θα μαζευτουμε ; στο στεκι ; ή μηπως θα κατσουμε να δουμε τη Βραζιλία σπίτια μας;
Αν μαζευτουμε ειναι ευκολο να εχω μια μπλουζιτσα (δωρακι ειπαμε) και μια συνδρομη ; Wink
Baphomet - Τετ 15 Ιούν 2005, 22:13:03
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Παιδακια τι κανετε???Καιρο εχουμε να τα πουμε και νας δω και απο κοντα.Διαβαζω ομως οτι τα περνατε ομορφα και οτι η παρεα των λιονταριων μεγαλωνει, οποτε ολα καλα! Very happy
Σε λιγο καιρο κατεβαινω μονιμα Αθηνα οποτε θα τα λεμε και πιο συχνα, ομως προς το παρον θελω να μαθω αν υπαρχει καμια σκεψη για κανενα τουρινγκ μεσα στο καλοκαιρι.Εχω απωθημενο να παω καμια εκδρομουλα με τα ξαδελφακια του ραλλι μου.Θα παιξει τιποτα κατα Ιουλιο η Αυγουστο???

8-9-10 ιουλίου πάμε λευκάδα! Wink Wink
nickzotos - Πεμ 16 Ιούν 2005, 14:00:02
Θέμα δημοσίευσης:
θα παει κανεις;;;;;;;;;;;;Ή θα δουμε τον αγωνα;;;;;;;πειτε ρε παιδια να ξερουμε....... Rolling eyes
Ady - Πεμ 16 Ιούν 2005, 14:05:45
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:
θα παει κανεις;;;;;;;;;;;;Ή θα δουμε τον αγωνα;;;;;;;πειτε ρε παιδια να ξερουμε....... Rolling eyes

Το 1974 που παίξαμε με τη Βραζιλία ήμουν τεσσάρων χρονών.

Σήμερα δε το χάνω με τίποτα, γιατί αν είναι να ξαναπαίξουμε με τη Βραζιλία μετά από 31 χρόνια, θα είμαι 66 χρονών (πρώτα ο Θεός).
Vaggelis - Πεμ 16 Ιούν 2005, 14:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
nickzotos έγραψε:

Σήμερα δε το χάνω με τίποτα, γιατί αν είναι να ξαναπαίξουμε με τη Βραζιλία μετά από 31 χρόνια, θα είμαι 66 χρονών (πρώτα ο Θεός).

σωστός ο Ανδριανός.......
σήμερα είμαστε για κρεβατάκι (να γιάνει και η μέση...), πορτοκαλαδίτσα, τηλεκοντρόλ και υπερθέαμα με σάμπα και συρτάκι.....
crusader - Πεμ 16 Ιούν 2005, 14:13:40
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ μάλλον θα μείνω σπίτι σήμερα να κάνω κούρα.
Baphomet - Πεμ 16 Ιούν 2005, 15:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
κι εγώ σπίτι σήμερα...
307 ARMY! - Πεμ 16 Ιούν 2005, 16:02:26
Θέμα δημοσίευσης:
Γ...ώ την ατυχία μου σήμερα μου έτυχε να έχω εξωτερική έφοδο να κάνω, οπότε θα αρκεστώ να ακούω το μάτς από το ραδιόφωνο στο τζιπάκι! Ετσι όπως έχουν τα πράγματα θα τα πούμε στο touring από κοντά. . .
307 ARMY! - Πεμ 16 Ιούν 2005, 16:08:09
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:

Ελπίζω "νέος" να σε δούμε στο touring Λευκάδας 8-10 Ιουλίου. Να τα πούμε κι από κοντά εμείς οι στρατευμένοι...(Αν έχεις κάνα πρόβλημα με τη Μονάδα στείλε π.μ.) Καλώς να ορίσεις!
DIMCHRI - Παρ 17 Ιούν 2005, 00:01:47
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Γ...ώ την ατυχία μου σήμερα μου έτυχε να έχω εξωτερική έφοδο να κάνω, οπότε θα αρκεστώ να ακούω το μάτς από το ραδιόφωνο στο τζιπάκι! Ετσι όπως έχουν τα πράγματα θα τα πούμε στο touring από κοντά. . .

αρμυ δεν έχασες και πολλά ...
Η χειρότερη Εθνική που είδα τα τελευταία 2 χρόνια..

Μάλλον τους υπερεκτιμήσαμε τους Βραζιλιανους..
DimiP - Παρ 17 Ιούν 2005, 09:51:39
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Ady έγραψε:
nickzotos έγραψε:

σωστός ο Ανδριανός.......
σήμερα είμαστε για κρεβατάκι (να γιάνει και η μέση...), πορτοκαλαδίτσα, τηλεκοντρόλ και υπερθέαμα με σάμπα και συρτάκι.....

καλα εκανες γερο μου και εκατσες μεσα, να γιανεις!! Laughing
αυτα τα πραγματα δεν ειναι της ηλικιας σου γιατι αφου δεν το μπορεις το οχημα τι το παιδευεις το καημενο;
τα μαθαμε τα κατορθωματα σου και το χωραφακι που αγορασες παρεα με το Μανθο στις τελευταιες στροφες! Laughing
πλακα κανω ρεεεεεεεε

παντος το στεκι δν μενει ποτε χωρις 206αρηδες οτι κιαν γινεται!
Wink 4-5 μαζευτηκαμε αλλα τι να γινει;
ultra-one - Παρ 17 Ιούν 2005, 10:41:25
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρασα αρκετά αργά (0:20) και δεν βρήκα κανένα!!!!
Vaggelis - Παρ 17 Ιούν 2005, 10:41:55
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

αυτα τα πραγματα δεν ειναι της ηλικιας σου γιατι αφου δεν το μπορεις το οχημα τι το παιδευεις το καημενο;
τα μαθαμε τα κατορθωματα σου και το χωραφακι που αγορασες παρεα με το Μανθο στις τελευταιες στροφες! Laughing
πλακα κανω ρεεεεεεεε

ρε ατίθασο νιάτο.......
γιατί δεν κατέβηκες και εσύ για να δούμε την ......τέχνη σου;;;;
αλλά ξέρω...... κο κο κο κο κο κο.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
εσύ στον πρώτο γύρο, θα εγκατέλειπες από ....κούραση...... Laughing Laughing Laughing Laughing
σε περιμένω στην Παλλήνη, έφηβέ μου...... Laughing Laughing Laughing Wink
DimiP - Παρ 17 Ιούν 2005, 11:04:58
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

πλακα κανω ρεεεεεεεε

ρε ατίθασο νιάτο.......
γιατί δεν κατέβηκες και εσύ για να δούμε την ......τέχνη σου;;;;
αλλά ξέρω...... κο κο κο κο κο κο.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
εσύ στον πρώτο γύρο, θα εγκατέλειπες από ....κούραση...... Laughing Laughing Laughing Laughing
σε περιμένω στην Παλλήνη, έφηβέ μου...... Laughing Laughing Laughing Wink

κατι κουρασμενα παληκαρια ....
κο κο κο κο κο !

χεχε Laughing
RASTAVIPER - Παρ 17 Ιούν 2005, 20:04:44
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:

Ελπίζω "νέος" να σε δούμε στο touring Λευκάδας 8-10 Ιουλίου. Να τα πούμε κι από κοντά εμείς οι στρατευμένοι...(Αν έχεις κάνα πρόβλημα με τη Μονάδα στείλε π.μ.) Καλώς να ορίσεις!

Ωχ με βλεπω να καταντω σαν εκεινους που κοροϊδευα πριν χρονια....Να βγαινω εξω και να μιλαω μονο για το στρατο.. Razz Razz
Τωρα πια τι προβλημα.Σε λιγο καιρο Λελε απο τον Εβρο.Τα λεμε Αθηνα!! Surprised Surprised Και ελπιζω και σε κανενα τουρινγκ που εχω τοσο αναγκη!!! Laughing
307 ARMY! - Κυρ 19 Ιούν 2005, 12:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:

Ωχ με βλεπω να καταντω σαν εκεινους που κοροϊδευα πριν χρονια....Να βγαινω εξω και να μιλαω μονο για το στρατο.. Razz Razz
Τωρα πια τι προβλημα.Σε λιγο καιρο Λελε απο τον Εβρο.Τα λεμε Αθηνα!! Surprised Surprised Και ελπιζω και σε κανενα τουρινγκ που εχω τοσο αναγκη!!! Laughing

Στο λέω παληκάρι μου γιατί έτσι όπως τον κατάντησαν το στρατό μας οι πολιτικάντιδες, θα διαπιστώσεις ότι καλύτερα σε Μονάδα εκστρατείας παρά Αθήνα. Εύχομαι να είσαι τυχερός και εκεί που θα πας να έχει κόσμο. Οι περισσότερες Μονάδες βλέπουν φαντάρο με το μικροσκόπιο. Αυτό βέβαια καταλαβαίνεις έχει ως αντίκτυπο περισσότερες υπηρεσίες & αγγαρίες, και λιγότερες εξούδους.Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, όλα θα πάνε κατ'ευχήν. Αλλωστε τον έφαγες το γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσεις; Καλή συνέχεια και εύχομαι να τα πούμε σύντομα.
Υ.Γ.:Συγγνώμη για το "off topic"!
christhehealer - Πεμ 30 Ιούν 2005, 09:02:06
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μαζευτούμε σήμερα στο στέκι?

Ή άρχισαν [επιτέλους] οι καλοκαιρινές διακοπές? Twisted evil Bomb Cheers
MEMsound - Πεμ 30 Ιούν 2005, 09:36:56
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Εγώ θα είμαι φυσικά.
Η νύφη γουστάρει παραλιακή βλέπεις. Wink
κατά τις 21:30 - 22:00 κλασσικά στο καπάκι μετά την δουλειά. Cool
nickzotos - Πεμ 30 Ιούν 2005, 10:01:47
Θέμα δημοσίευσης:
πιθανο να ερθω και εγω...θα δουμε... Cool
crusader - Πεμ 30 Ιούν 2005, 10:36:08
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Εγώ θα είμαι, όπως πρέπει να είσαι κι εσύ!!

(Ρίξε μια ματιά στην υπογραφή του Φορουμάρχη μας) Cool
SnakeMJK - Πεμ 30 Ιούν 2005, 12:10:26
Θέμα δημοσίευσης:
Λέω να κατέβω κ εγώ απόψε... Cool

Να κανονίσουμε ποιος θα φέρει τις μπύρες κλπ για Λευκάδα Razz
crusader - Πεμ 30 Ιούν 2005, 12:46:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ δεν φέρνω πάλι μπύρες πάντως, γιατί πέρυσι εκεί κατά το ξημέρωμα που προσπαθούσαμε με τον Πέτρο να φτιάξουμε πυργάκι με τα άδεια κουτάκια κάποιοι μας κράζατε ότι κάνουμε φασαρία...
Περίεργοι άνθρωποι... Laughing Laughing

Να δω φέτος τι θα κάνετε ρε που θα ασχοληθούμε με αθλοπαιδίες με άδεια μπουκάλια!! Laughing Laughing Laughing

Ζήση, εσύ είσαι υπεύθυνος για το μπονγκ!!! Μην ξεχνιέσαι!
vinman - Πεμ 30 Ιούν 2005, 12:50:16
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Εγώ δεν φέρνω πάλι μπύρες πάντως, γιατί πέρυσι εκεί κατά το ξημέρωμα που προσπαθούσαμε με τον Πέτρο να φτιάξουμε πυργάκι με τα άδεια κουτάκια κάποιοι μας κράζατε ότι κάνουμε φασαρία...
Περίεργοι άνθρωποι... Laughing Laughing

Να δω φέτος τι θα κάνετε ρε που θα ασχοληθούμε με αθλοπαιδίες με άδεια μπουκάλια!! Laughing Laughing Laughing

Ζήση, εσύ είσαι υπεύθυνος για το μπονγκ!!! Μην ξεχνιέσαι!

Εγω παντως στην Λευκαδα θα φερω κιβωτια με κρουασαν....για το πρωινο μας... Exclamation Exclamation
Περισσοτερες λεπτομερειες το βραδυ στο στεκι... Wink Wink
jasongr - Πεμ 30 Ιούν 2005, 13:43:23
Θέμα δημοσίευσης: Simera sto kitchen bar
Ενταξει
CC-Gio - Πεμ 30 Ιούν 2005, 15:24:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αποψε λεω να περασω με το ετερον-ημιση! Love
MEMsound - Πεμ 30 Ιούν 2005, 16:53:22
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Εγω παντως στην Λευκαδα θα φερω κιβωτια με κρουασαν....για το πρωινο μας...

σλουρπ.... Wink
MEMsound - Πεμ 30 Ιούν 2005, 16:55:37
Θέμα δημοσίευσης:
Επίσης σήμερα το βράδυ θα έχετε την χαρά όσοι έρθετε να δειτε από κοντά πως είναι ένα Carbon καπό καθώς και διάφορα ακόμα πραγματάκια...... Wink Wink
STELIOS - Πεμ 30 Ιούν 2005, 17:21:10
Θέμα δημοσίευσης: Re: Simera sto kitchen bar
jasongr έγραψε:
Hey guys.
Simera thartho proti fora na sas sinadiso sto kitchen bar.
Bori kapios na mou dosi to kinito tou na ton epikinoniso otan ertho.
Epd ..Diladi den xero pu tha katheste den xero pos sas lene tpt..

Opote an borite pite mou.
Ta leme to vradi.

Μην σ'απασχολει.....
Oταν εισαι εξω απ'τη πορτα του μαγαζιου στ'αριστερα εχει ενα "μπαλκονι" ας πουμε (εξωτερικος χωρος βασικα). Σ'αυτο το μπαλκονι καθομαστε παντα, στα τελευταια τραπεζια διπλα στην εισοδο. Απλα πρεπει να μπεις μεσα και να κανεις το γυρο για να μας βρεις γιατι αναμεσα σ'εμας και την εισοδο εχει τοιχο. Φαινομαστε ευκολα γιατι αρκετοι φορανε τα μπλουζακια του Club.
Απλα πλησιασε και φωναξε PEUGOT CLUB ΕΔΩ???? Very happy Very happy Very happy
Βεβαια αν δεν θες να γινεις τοσο προκλητικος απλα ελα ρωτα αν ειμαστε του club, σηστησου και υπολοιπα ερχονται απο μονα τους.
ultra-one - Πεμ 30 Ιούν 2005, 19:11:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως θα την περάσω στο γραφείο μέχρι τις 23:00 τουλάχιστον!!!!!

Και είναι και τα γενέθλια μου σήμερα...... Sad Sad Sad
STELIOS - Πεμ 30 Ιούν 2005, 19:21:11
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Χρονια πολλα Χαρη να τα εκατοστησεις, οτι ωρα τελειωσεις περνα για ενα ποτακι.
Ghost Dog - Παρ 01 Ιούλ 2005, 15:18:42
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕ!! Very happy Very happy
eve - Σαβ 02 Ιούλ 2005, 00:20:18
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Χρόνια Πολλά Χάρη Very happy
vinman - Σαβ 02 Ιούλ 2005, 10:02:26
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Αν και καθυστερημενα....Πολυχρονος Χαρη... Exclamation Exclamation Exclamation
Birthday Birthday Birthday Birthday
ultra-one - Δευ 04 Ιούλ 2005, 15:35:42
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
ultra-one έγραψε:

Αν και καθυστερημενα....Πολυχρονος Χαρη... Exclamation Exclamation Exclamation
Birthday Birthday Birthday Birthday

Σας ευχαριστώ! Επιτέλους ενηλικιώθηκα!! ...................για 2η φορά Silly Silly Silly

Μυαλό όμως δεν έβαλα και ούτε σκοπέυω να βάλω!Silly Ίσως στην 3η ενηλικίωση (...όταν θα είμαι 54) W00t
Baphomet - Δευ 04 Ιούλ 2005, 18:31:25
Θέμα δημοσίευσης:
μήπως να συνεχίζατε τις ευχές στο κατάλληλο τόπικ...?? Evil
shark_zak - Τρι 05 Ιούλ 2005, 06:39:25
Θέμα δημοσίευσης:
αυτήν την πέμπτη 7/6 στο στέκι θα υπάρχουν ΜΑΚΟ-ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ και φυσικά οι πολύπόθητες ΚΑΡΤΕΣ σας... Silly
nickzotos - Τρι 05 Ιούλ 2005, 08:46:36
Θέμα δημοσίευσης:
τιμουλα για τα μακο;;;;; Rolling eyes
crusader - Τρι 05 Ιούλ 2005, 08:53:41
Θέμα δημοσίευσης:
Να προσθέσω ότι υπάρχουν αυτή τη φορά και φοβερά γυναικεία μπλουζάκια! Wink
shark_zak - Τρι 05 Ιούλ 2005, 09:05:32
Θέμα δημοσίευσης:
nickzotos έγραψε:

12 euro τα μελη & 15 euro τα μη μελη }μακο...
8 euro τα καπελακια... Wink
θα μπουν συντομα και στο e shop....
shark_zak - Τρι 05 Ιούλ 2005, 09:23:47
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
nickzotos έγραψε:

12 euro τα μελη & 15 euro τα μη μελη }μακο...
8 euro τα καπελακια...(μπλε - κοκκινο) Wink
θα μπουν συντομα και στο e shop....

shark_zak - Τρι 05 Ιούλ 2005, 10:39:06
Θέμα δημοσίευσης:
επισης θα εχω και τα γαντια των παρακατω...:
Stevon
Ronin
Baphomet
Crusader
Sidobre
giwrgos_wrc
SnakeMJK - Τρι 05 Ιούλ 2005, 11:00:10
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:

γάντια...;;;
shark_zak - Τρι 05 Ιούλ 2005, 11:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
shark_zak έγραψε:

γάντια...;;;

είχαν κάνει μια ομαδική παραγγελιά και απλά τα είχα παραλάβει εγώ... Wink
SnakeMJK - Τρι 05 Ιούλ 2005, 11:33:15
Θέμα δημοσίευσης:
κ εγώ που νόμιζα ότι βγάλαμε PSC γάντια Very happy
shark_zak - Τρι 05 Ιούλ 2005, 11:42:19
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
κ εγώ που νόμιζα ότι βγάλαμε PSC γάντια Very happy

οχι ακομα... Wink
Anthi - Τρι 05 Ιούλ 2005, 22:16:52
Θέμα δημοσίευσης:
...Ουφ, ουφ, αυτή η ρημαδοεξεταστική φτάνει στο τέλος της κι έτσι αυτή την Πέμπτη θα μπορέσω κι εγώ να έρθω στο στέκι... Razz
kanelj - Τετ 06 Ιούλ 2005, 12:37:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιοι θα ειναι τελικα την Πεμπτη....θα μπορεσω να ερθω και εγω επιτελους Exclamation
crusader - Τετ 06 Ιούλ 2005, 12:56:03
Θέμα δημοσίευσης:
θα περάσω κι εγώ μια βόλτα μάλλον
Baphomet - Τετ 06 Ιούλ 2005, 12:58:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα γεμιζω το ψυγειακι με μπυρες εκεινη την ωρα. Very happy
crusader - Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:05:07
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Εγω θα γεμιζω το ψυγειακι με μπυρες εκεινη την ωρα. Very happy

άσε λίγο χώρο να πετάξω κ κάτι gordon space μέσα!!
christhehealer - Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:12:47
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:

Evil Evil Evil

Πέτρο μην του αφήσεις τίποτα. Θα πιει μπύρα. Lol Lol Lol
crusader - Τετ 06 Ιούλ 2005, 14:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
crusader έγραψε:

Evil Evil Evil

Πέτρο μην του αφήσεις τίποτα. Θα πιει μπύρα. Lol Lol Lol

Δεν είναι για εμένα...

εγώ μπύρες - ρούμια - κρασιά.. άντε και κανα μπλακ από την κάβα σου! Very happy
MEMsound - Τετ 06 Ιούλ 2005, 14:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι αυτονόητο ότι και γω θα είμαι κάτω την Πέμπτη... Wink
kanelj - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 17:34:01
Θέμα δημοσίευσης:
τι ωρα θα πατε σημερα,οσοι πατε τελοσπαντων?!
εγω λεω να παω κατα τις 22.00.....
θα ειναι κανεις?
vinman - Παρ 08 Ιούλ 2005, 06:05:51
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ηταν και χθες στο στεκι,αν και εκανε πολυ ζεστη και σε συνδυασμο με την υγρασια που ειχε κολλαγες ολοκληρος... Surprised
(...τα καινουρια μπλουζακια ειναι πολυ ομορφα... Wink Wink)
crusader - Παρ 08 Ιούλ 2005, 07:41:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε γα**το πολύ υγρασία χθες εκεί κάτω... κόλλησα στην καρέκλα λέμε... Rolling eyes
UnderTaker - Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
Κυρίες μου έχετε γίνει... Twisted evil Twisted evil

Δεν πιστεύω τι διαβάζω... Shocked Shocked Shocked Shocked

"Πολύ υγρασία, κόλλησα στην καρέκλα, το μαλλί μου σγούρηνε..." Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Συνέλθετε !!!!! Confused Confused Confused

Δηλαδή συγγνώμη, κανείς δεν είδε δύο ομορφότατες υπάρξεις που καθόντουσαν δίπλα και ΔΕΝ ήταν στο club?

Ή κανείς δεν είδε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ύπαρξη που ήταν λίγο πιο δίπλα παρέα με ένα λοιμούτσο, και ΟΧΙ στο club?

Η υγρασία μας μάρανε....

Τι να πω ρε γα**το. Είναι θέμα προτεραιοτήτων τελικά...
Sidobre - Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:44:52
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Κυρίες μου έχετε γίνει... Twisted evil Twisted evil

Μήπως σε πείραξαν λίγο οι μπύρες χθες βράδυ;;;

Για κοίτα αυτό:

Παρ Ιούλ 08, 2005 7:05 am, vinman έγραψε:

Καλα ηταν και χθες στο στεκι,

8 Ioυλίου Καραβάγγο!!! όχι 15!
UnderTaker - Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:44:58
Θέμα δημοσίευσης:
΄Ασε που φύγανε όλοι νωρίς...
Γι αυτό μ'αρέσεις ρε πρόεδρα. Γιατί εκτός από καλό παιδί, του δίνεις και καταλαβαίνει!
Τέσσερις γύρισα εχτές... Αλλά η καλή φάση ήτανε σήμερα το πρωί... Με αυτόματο πιλότο σηκώθηκα από το κρεββάτι. Υπάρχει ένα κενό μνήμης τις σημερινές πρώτες ώρες...
UnderTaker - Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:45:51
Θέμα δημοσίευσης:
Και σου είπα ρε μεγάλε, μην πιούμε εκείνη την τελευταία... Άκου 8 Ιουλίου...
Sidobre - Παρ 15 Ιούλ 2005, 11:47:51
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
΄Ασε που φύγανε όλοι νωρίς...
Γι αυτό μ'αρέσεις ρε πρόεδρα. Γιατί εκτός από καλό παιδί, του δίνεις και καταλαβαίνει!
Τέσσερις γύρισα εχτές... Αλλά η καλή φάση ήτανε σήμερα το πρωί... Με αυτόματο πιλότο σηκώθηκα από το κρεββάτι. Υπάρχει ένα κενό μνήμης τις σημερινές πρώτες ώρες...

Τώρα τί να σου πω... ότι πήγα Ζωγράφου και μετά ξαναγύρισα και μάλιστα (ποιός... εγώ!) ξημερώθηκα στο Romeo συμμετέχοντας σε γυναικείο (!) Μπατσελορ.... Πρόεδρος σου λέει μετά...
UnderTaker - Παρ 15 Ιούλ 2005, 12:54:33
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΧΟΦΑΗΣ...

Δηλαδή, για να καταλάβω, ανέβηκες, ξανακατέβηκες και πήγες σε ένα πάρτυ όπου υπήρχε γνωστή ΠΑΡΕΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ?
W00t W00t W00t W00t W00t W00t W00t W00t
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ???????? Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Τέτοια κάνεις και χάνεις ψήφους...
SnakeMJK - Παρ 15 Ιούλ 2005, 13:23:56
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Τώρα τί να σου πω... ότι πήγα Ζωγράφου και μετά ξαναγύρισα και μάλιστα (ποιός... εγώ!) ξημερώθηκα στο Romeo συμμετέχοντας σε γυναικείο (!) Μπατσελορ.... Πρόεδρος σου λέει μετά...

Για τέτοια έκτακτα περιστατικά ρε Πρόεδρε έχουμε την SMS υπηρεσία... Razz Razz Razz
UnderTaker - Παρ 15 Ιούλ 2005, 13:31:53
Θέμα δημοσίευσης:
Και για να πάρουμε μια πιο σαφή εικόνα αφού ΔΕ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ, τι ώρα ξεμπερδέψαμε εχτές τελικά κ. Πρόεδρα... Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer

Γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου σήμερα... Εσύ πήγες από το σπίτι καθόλου... Ή κατευθείαν στη δουλειά?
Sidobre - Παρ 15 Ιούλ 2005, 13:37:53
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Και για να πάρουμε μια πιο σαφή εικόνα αφού ΔΕ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ, τι ώρα ξεμπερδέψαμε εχτές τελικά κ. Πρόεδρα... Beer Beer Beer Beer Beer Beer Beer

Γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου σήμερα... Εσύ πήγες από το σπίτι καθόλου... Ή κατευθείαν στη δουλειά?

Οχι εντάξει, 6:00 είχαμε φύγει. Και η όλη ιστορία ήταν prive αρα κανένα τηλ δεν μπορούσε να πέσει.

Δεν νυστάζω αλλά έχω ένα απαίσιο hangover... (Aχ, έπρεπε να θυμηθώ τα νιάτα μου και να τις πήγαινα για καμία σουπίτσα στην κρεαταγορά ) Shocked Shocked Shocked
UnderTaker - Παρ 15 Ιούλ 2005, 13:47:35
Θέμα δημοσίευσης:
Prive και καλά... Πες ότι είσαι μοναχοφάης... Α ρε πρόεδρα... Τι σουπίτσα και αηδίες... Για ρεκτιφιέ πρέπει να πας μπας και βγάλεις τη μέρα ... Wink Wink Wink Wink Wink
Steve - Παρ 15 Ιούλ 2005, 21:28:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Πρόεδρα, αυτά τα ταξίδια στο εξωτερικό σε έχουνε χαλάσει... "hangover..." Laughing
UnderTaker - Πεμ 21 Ιούλ 2005, 14:06:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε φίλτατα μέλη του club, σήμερα θα έρθει κανείς...?

Εχτές το βράδυ πάντως στο Kitchen Bar δεν βρήκα να κάτσω... Είχανε κατέβει όλοι οι λυμούτσοι μετά των γυναικών τους και χλαπακιάζανε τον άμπακο... Για ποτάκι κανείς δεν ήτανε, όλοι σαβουρώνανε...

Και όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά είναι και τσάμπα κόσμος... Λες, δεν μπορεί, αν είναι πήχτρα το μαγαζί, όλο και κάτι καλό θα έχει. Αλλά και καλό να είναι, αν την κοιτάς και βλέπεις ένα στόμα τιγκαρισμένο με κάτι μάγουλα φουσκωμένα που [το χειρότερο] προσπαθεί να μιλήσει διασκορπίζοντας μικρόβια και αποφάγια σε μια ακτίνα 5 μέτρων, κάθετι σεξουαλικό πάνω της έχει πάει περίπατο... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Τέλος πάντων, σήμερα θα είναι κανείς...?
manosm3 - Πεμ 21 Ιούλ 2005, 14:16:56
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Ρε φίλτατα μέλη του club, σήμερα θα έρθει κανείς...?

Εχτές το βράδυ πάντως στο Kitchen Bar δεν βρήκα να κάτσω... Είχανε κατέβει όλοι οι λυμούτσοι μετά των γυναικών τους και χλαπακιάζανε τον άμπακο... Για ποτάκι κανείς δεν ήτανε, όλοι σαβουρώνανε...

Και όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά είναι και τσάμπα κόσμος... Λες, δεν μπορεί, αν είναι πήχτρα το μαγαζί, όλο και κάτι καλό θα έχει. Αλλά και καλό να είναι, αν την κοιτάς και βλέπεις ένα στόμα τιγκαρισμένο με κάτι μάγουλα φουσκωμένα που [το χειρότερο] προσπαθεί να μιλήσει διασκορπίζοντας μικρόβια και αποφάγια σε μια ακτίνα 5 μέτρων, κάθετι σεξουαλικό πάνω της έχει πάει περίπατο... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Τέλος πάντων, σήμερα θα είναι κανείς...?

Μ' αρεσουν οι καμπυλες σε καποιες γυναικες! οχι οι υπεερβολικες ομως!
Και το μπουκωμα ειναι καμπυλη!! Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Πεμ 21 Ιούλ 2005, 14:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
.....Τέλος πάντων, σήμερα θα είναι κανείς...?

Για μάντεψε... Wink
christhehealer - Πεμ 21 Ιούλ 2005, 14:33:01
Θέμα δημοσίευσης:
Tώρα ότι και να πω είναι λίγο... Shocked

Mόλις μπήκα να γράψω, "Θα είναι ο UnderTaker σήμερα στο στέκι, για να φέρω "ζάχαρη" για την υγρασία μια και τον πειράζει και αιτήσεις νέων μελών για τα διπλάνα τραπέζια?"

Όπως βλέπω όμως την κατάσταση, θα φέρω μόνο "ζάχαρη" γιατί αιτήσεις λιγδιασμένες και με ψίχουλα, δεν νομίζω να τις δεχτεί ο ξένιαστος καβαλάρης...
UnderTaker - Πεμ 21 Ιούλ 2005, 14:41:46
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι ρε φέρε αιτήσεις, είσαι σοβαρός...? Μια κουβέντα είπαμε μην το παίρνεις τοις μετρητοίς...

Έχουμε ρίξει κατά πολύ τα στάνταρ... Στη λίγδα θα κολλήσουμε...!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ultra-one - Πεμ 21 Ιούλ 2005, 14:57:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από μήνες απουσίας μάλλον θα έρθω και εγώ σήμερα.
Θέλω κόκκινο χαλί στην είσοδο! Silly
UnderTaker - Πεμ 21 Ιούλ 2005, 15:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πέρνα να ΚΕΡΑΣΕΙΣ εσύ [επειδή έχεις καιρό να έρθεις, όχι επειδή δεν έχουμε φράγκο...] Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing και θα σου έχω εγώ και κόκκινο χαλί, και πράσινο και μπλε... Wink Wink Wink
UnderTaker - Παρ 22 Ιούλ 2005, 12:03:34
Θέμα δημοσίευσης:
Εχτές φεύγω από τη δουλειά στις 10.15. Τρέχω σπίτι, κάνω μπάνιο, σενιαρίζομαι, γίνομαι λεζάντα, και τρέχω παραλία. 11:00 η ώρα ήμουνα μαγαζί και τι να δω? ΚΑΨΙΜΙ!!! Ούτε μια γυναίκα...

Λοιπόν. Αφού είδα και απόειδα με εσάς, από εδώ και πέρα ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Ο UnderTaker ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Την άλλη Πέμπτη πείτε μου πόσες θέλετε. Δώστε και περιγραφή αν θέλετε για να μην υπάρχουν παράπονα μετά...

Χαμένη πήγε η Πανσέληνος...
shark_zak - Παρ 22 Ιούλ 2005, 12:09:55
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Εχτές φεύγω από τη δουλειά στις 10.15. Τρέχω σπίτι, κάνω μπάνιο, σενιαρίζομαι, γίνομαι λεζάντα, και τρέχω παραλία. 11:00 η ώρα ήμουνα μαγαζί και τι να δω? ΚΑΨΙΜΙ!!! Ούτε μια γυναίκα...

Λοιπόν. Αφού είδα και απόειδα με εσάς, από εδώ και πέρα ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Ο UnderTaker ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Την άλλη Πέμπτη πείτε μου πόσες θέλετε. Δώστε και περιγραφή αν θέλετε για να μην υπάρχουν παράπονα μετά...

Χαμένη πήγε η Πανσέληνος...

για αρχη πιασε καμια δεκαρια διαφορων ειδων και βλεπουμε... Wink Rotfl
UnderTaker - Παρ 22 Ιούλ 2005, 12:15:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ε, μα τι να πω...

Ερχόταν η σερβιτόρα να πάρει παραγγελία και τρόμαζε... Άπλωνε χέρι να πάρει τα λεφτά και το μάζευε πάλι... "...κάτσε γιατί εδώ δαγκώνουν..."

Αλλά θα φροντίσει ο UnderTaker... Μοντέλες θα σας έχει... Στο ΟΣΤΡΙΑ σήμερα τις PRιστριες... Α ρε τα κονέξια της νύχτας...Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Υ.Γ. Αυτό έλειπε... Τόσα λεφτά του έχουνε φάει του UnderTaker... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
WIPPERMANN - Παρ 22 Ιούλ 2005, 12:22:55
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:

Αλλά θα φροντίσει ο UnderTaker... Μοντέλες θα σας έχει... Στο ΟΣΤΡΙΑ σήμερα τις PRιστριες... Α ρε τα κονέξια της νύχτας...Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Υ.Γ. Αυτό έλειπε... Τόσα λεφτά του έχουνε φάει του UnderTaker... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αξεπέραστος λέμε ο UnderTaker... Clapping
UnderTaker - Παρ 22 Ιούλ 2005, 17:45:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε εσείς, ούτε το όνομα της γκαρσόνας δεν μάθαμε εχτές... Τώρα μου 'ρθε... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
UnderTaker - Σαβ 23 Ιούλ 2005, 16:30:55
Θέμα δημοσίευσης:
Να κανονίσουμε μια βραδιά σε παραλιακό μαγαζί πριν το διαλύσουμε για τον Αύγουστο?

Δεν χρειάζονται πολλά πολλά, αν υπάρχει ενδιαφέρον, κλείνουμε δυο τρία τέσσερα τραπέζια και λήγει το θέμα. Καθημερινή απαραίτητα όμως για προφανείς λόγους...

Πείτε και προτίμηση μαγαζιού...
Καλύτερα μαγαζιά: ENVY - GALEA... Αλλά μην αγχώνεστε, βρίσκουμε άκρη σε όλα της παραλίας...

Αν είναι όμως, τσακιστείτε γιατί από την άλλη βδομάδα δεν θα υπάρχει ψυχή...
DimiP - Κυρ 24 Ιούλ 2005, 17:58:54
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει καποιος λογος που το εν'λογω μαγαζι δεν σερβιρει φραπε; πια;

περασα χθες για καφε με τον gfg-Γιωργο και με υφος 1000 καρδιναλιων μου ειπαν οτι " το μαγαζι δεν σερβιρει φραπε-μονο εσπρεσσο-καπουτσινο-κ.λ.π "

Η-ΜΑΡ-ΤΟΝ !!! Evil Evil Tease Tease Hunter και η ωρα 20:00 νταλα απογευμα παρακαλω!

καθισαμε οχι εκει που καθεται το club αλλα στην κατω πλευρα παραλληλα στο δρομο. εχουν φτιαξει και κατι σαν μπαρ .
μηπως ειναι αλλο μαγαζι αυτο;

ακομα κιαν ειναι ετσι; οι αθεοφοβοι δεν σερβιρουν φραπε ;;
τι μουρη προσπαθουν να πουλησουν;

σπαστηκα! Evil Evil Evil
underage - Δευ 25 Ιούλ 2005, 00:17:45
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

περασα χθες για καφε με τον gfg-Γιωργο και με υφος 1000 καρδιναλιων μου ειπαν οτι " το μαγαζι δεν σερβιρει φραπε-μονο εσπρεσσο-καπουτσινο-κ.λ.π "
σπαστηκα! Evil Evil Evil

Εγώ της είπα ότι είμαι έγκυος και "ΘΕΛΩ" να πιω σοκολάτα και μου είπε όχι, δεν μπορούμε να σερβίρουμε, γιατί ήταν 21:15
......και μετά λες εσύ για τον φραπέ Rolling eyes
MEMsound - Δευ 25 Ιούλ 2005, 00:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
Για τον φραπέ και την "κατάγησή του" δεν ξέρω τι έχει παιχθεί.

Πάντως για σένα Σοφία (και φαντάζομαι να αναφέρεσαι σε Πέμπτη που πάμε σαν κλαμπ) αφού το έχουμε συμφωνήσει με την κ.Αννίτα (διευθυνση του μαγαζιού) ότι αν θέλουμε 1 - 2 καφεδάκια κλπ θα μας τα φτιάχνουν έπρεπε να απευθυνθείς σε εκείνη.

Οι σερβιτόροι/ες έχουν εντολή να μην σερβίρουν καφε κλπ μετά τις 21:00 και ενδεχομένως να μην το ξέρουν (ή να το έχουν ξεχάσει) ότι για εμάς υπάρχει ειδική συμφωνία και δεν έχεις παρά να τους το θυμήσεις, ή απλά να τους πεις "Ρωτήστε την κΑννίτα κλπ κλπ και φέρτε μου ένα καφέ"
και τέλος.

Αυτό έχει συμφωνηθεί από την αρχή και ήταν βασική προυπόθεση για να γίνει στέκι μας.
underage - Δευ 25 Ιούλ 2005, 00:48:08
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Πάντως για σένα Σοφία (και φαντάζομαι να αναφέρεσαι σε Πέμπτη που πάμε σαν κλαμπ)
Αυτό έχει συμφωνηθεί από την αρχή και ήταν βασική προυπόθεση για να γίνει στέκι μας.

Βασικά ήταν στη πρώτη συνάντηση (δεν έχω αξιωθεί να έρθω και σε άλλη Mad Crying or Very sad) και το είχαμε συζητήσει στις πρώτες σελίδες αυτού του topic, οπότε ας μην το ξανακάνουμε θέμα.
Απλώς σαν έγκυος (περισσότερο λιχούδα και γκρινιάρα από πριν Embarassed Embarassed Embarassed ) μου έκατσε κάπως άσχημα Wink Wink Wink
LuNa - Δευ 25 Ιούλ 2005, 07:37:45
Θέμα δημοσίευσης:
Κοντός ψαλμός αλληλούια....
Μια Πέμπτη μας έμεινε ακόμα (29-07) και μετά κατεβάζουμε ρολλά...
όλοι θα λείπουν και ανησυχίες για στέκι θα έχουμε πάλι από Σεπτέμβρη...
christhehealer - Δευ 25 Ιούλ 2005, 10:32:22
Θέμα δημοσίευσης:
DimiPης έγραψε:

Aνέβηκε επίπεδο. Προσπαθεί να φτάσει στα christhehealer's standards... Mr. Green Mr. Green

DimiPης έγραψε:

"Πόρτα" μου μυρίζει...

Σε πήρανε χαμπάρι [δεν είναι δα και τίποτα δύσκολο]... Tease

DimiPης έγραψε:
Η-ΜΑΡ-ΤΟΝ !!! Evil Evil Tease Tease Hunter και η ωρα 20:00 νταλα απογευμα παρακαλω!

Στις 20.00 στας Eυρώπας, εμείς τρώμε βραδυνό... Tρία χρόνια μαζί μου, δεν έχεις καταφέρει ακόμα να εξευρωπαϊστείς... Eek NodNo NodNo

DimiPης έγραψε:
καθισαμε οχι εκει που καθεται το club αλλα στην κατω πλευρα παραλληλα στο δρομο. εχουν φτιαξει και κατι σαν μπαρ .
μηπως ειναι αλλο μαγαζι αυτο;

Kαθίσατε στο Sailor's... σε άλλο μαγαζί... και μετά αναρωτιέσαι γιατί έφαγες πόρτα? Ha Ha Rotfl Rotfl

DimiPης έγραψε:
ακομα κιαν ειναι ετσι; οι αθεοφοβοι δεν σερβιρουν φραπε ;;

Όχι δεν σερβίρουν... Άμα θες φραπέ, στην καφετέρια της γειτονιάς σου... δεν μπορούμε να ρίξουμε το επίπεδο μας... να ανεβάσεις εσύ το δικό σου... Tease
UnderTaker - Δευ 25 Ιούλ 2005, 10:38:31
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ ενίσταμαι για το μαγαζί !!! ΔΕΝ έχει bacardi! Ζητάω κάθε φορά που πάω, και κάθε φορά μου λέει η σερβιτόρα ότι δεν έχουν. Την τελευταία φορά που ρώτησα γιατί δεν έχουν, δε μου έδωσε κάποια καλή απάντηση.

Έχε χάρη που η κοπελίτσα ήταν ευγενική και είχε και ΠΟΛΥ συμπαθητικό χαμόγελο. Πώς να τσαντιστεί μετά ο UnderTaker... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
UnderTaker - Δευ 25 Ιούλ 2005, 10:41:03
Θέμα δημοσίευσης:
Την άλλη φορά μαζί με τον φραπέ, να ζητήσετε και ένα ΤΑΒΛΙ... RotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotflRotfl

Εκεί να δεις... W00tW00tW00tW00tW00tW00tW00tW00tW00t
christhehealer - Δευ 25 Ιούλ 2005, 10:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Και εγώ ενίσταμαι για το μαγαζί !!! ΔΕΝ έχει bacardi! Ζητάω κάθε φορά που πάω, και κάθε φορά μου λέει η σερβιτόρα ότι δεν έχουν. Την τελευταία φορά που ρώτησα γιατί δεν έχουν, δε μου έδωσε κάποια καλή απάντηση.

Θυμίσου, να σου δώσω την απάντηση, όταν συναντηθούμε...

Eίπαμε ότι μπορεί να μην ξέρω τι είναι "μεταβαλόμενη υποβοήθηση τιμονιού" αλλά σε κάποια άλλα πράγματα... άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.. W00t W00t

PS: δεν κάνω πλάκα... ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Eίναι κομμάτι της δουλειάς μου. Cool
UnderTaker - Δευ 25 Ιούλ 2005, 11:09:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μου πεις ότι προμηθευτής είναι μόνο η DiAgio, που δεν φέρνει το Bacardi, θα σε τσακίσω... Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Και τι με μοιάζει εμένα, εγώ ένα ποτό ζήτησα...
Αναγκάζομαι και πίνω τις παλιομπύρες με την άλλη τη νεροφίδα, και γίνομαι τούμπανο... Πού να σε πιάσει η μπίρα... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Δευ 25 Ιούλ 2005, 15:40:25
Θέμα δημοσίευσης:
κι αφου αγαπητοι μου το sailors ειναι αλλο μαγαζι και δεν σερβιρει φραπε γιατι ...αλλο επιπεδο και τριχες κατσαρες σαν αυτες που λειπουν απο τα νοτια της κεφαλης του Χρηστου Laughing ...γιατι παρακαλω σερβιρει φρεντο,καπουτσινο και αλλες παρομοιες γευσεις ;;;;;; Evil Evil Evil Evil
ας τα πιουν μονοι τους !
UnderTaker - Δευ 25 Ιούλ 2005, 15:56:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε πιάσε ένα φραπέ και ένα τάβλι ... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
eve - Τετ 27 Ιούλ 2005, 14:34:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αύριο μετά κόπων και βασάνων,ελπίζω να καταφέρω να έρθω στο στέκι! Clapping

Θα σας δω στο...πλοίο,οοοοπς στο στέκι ήθελα να γράψω Devil

Και επειδή διαβάζω εδώ οτι δεν φτιάχνουν φραπέ λεει,εγώ που ειμαι φραπέ maniac τι θα πιω δλδ Question Question Question

2 λύσεις υπάρχουν:

1)Ή θα έχω φτιάξει από το σπίτι και θα τον κουβαλάω μαζί μου Yahoo!

2)Ή θα βάλω τις φωνές αν δεν μου σερβίρουν W00t

Smile colors
RASTAVIPER - Τετ 27 Ιούλ 2005, 15:51:49
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει λιγο.
Οπως κατεβαινουμε απο Αλιμου και βγαινουμε παραλιακη, μετα προς τα που παμε για το μαγαζι αυτο?? Question
crusader - Τετ 27 Ιούλ 2005, 16:26:08
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει λιγο.
Οπως κατεβαινουμε απο Αλιμου και βγαινουμε παραλιακη, μετα προς τα που παμε για το μαγαζι αυτο?? Question

Δεξιά και στα φανάρια (νομίζω είναι τα πρώτα) που στο αντίθετο ρεύμα έχει μία SHELL κάνεις αριστερά, περνώντας πάνω από τις γραμμές του τραμ και ακολουθώντας τις πινακίδες για το Kitchen Bar.
SnakeMJK - Πεμ 28 Ιούλ 2005, 09:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
Τι λέει, τελευταία μέρα σήμερα, θα μαζωχτούμε όλοι;
UnderTaker - Πεμ 28 Ιούλ 2005, 12:56:32
Θέμα δημοσίευσης:
O UnderTaker μάλλον δεν θα μπορέσει. Οικογενειακές υποχρεώσεις... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
crusader - Πεμ 28 Ιούλ 2005, 13:00:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα περάσω μια βόλτα μάλλον.
MEMsound - Πεμ 28 Ιούλ 2005, 18:17:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ λόγω των "ιδιαίτερων" συνθηκών που επικρατούν κοντά στο σπίτι μου δεν ξέρω τι θα χρειαστεί να κάνω το βράδυ...
Θα προσπαθήσω να περάσω πάντως... Wink
ultra-one - Παρ 29 Ιούλ 2005, 09:34:10
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Εγώ λόγω των "ιδιαίτερων" συνθηκών που επικρατούν κοντά στο σπίτι μου δεν ξέρω τι θα χρειαστεί να κάνω το βράδυ...

Τελικά όλα καλά στην Πεντέλη? Confused
christhehealer - Παρ 29 Ιούλ 2005, 10:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
Όσοι δεν ήρθατε χάσατε, γιατί θα το ξαναδείτε, ΔEN!!!! Tease

προδότες [γι' αυτούς τους δύο λέω], φύγαμε από τις 12... Sad
MEMsound - Παρ 29 Ιούλ 2005, 12:03:35
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Τελικά όλα καλά στην Πεντέλη? Confused

Πεντελή ναι.
Πιο κάτω όμως άστα....
Κόλαση έχει γίνει... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
RASTAVIPER - Παρ 29 Ιούλ 2005, 13:03:05
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδακια χαρηκα που σας ειδα χτες, αν και δεν μπορεσα λογω θεσης να μιλησω με ολα τα ατομα που ηταν χτες παροντα και σας ευχομαι καλες διακοπες.Τα ξαναλεμε απο Σεπτεμβρη λοιπον. Smile Smile
UnderTaker - Δευ 01 Αύγ 2005, 11:37:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή τη Πέμπτη, που δεν έχουμε τίποτα, θα κανονίσουμε κανένα "άτυπο" καφεδάκι σε όποιο μαγαζί θέλετε; Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συνεννόηση, ένα καφέ όπου νά ναι!
Είναι κανένας μέσα Question Question Question Question

Το παραπάνω αφορά όσους είναι εδώ τέλος πάντων, γιατί αρκετοί είναι σε κάποια παραλία και λιάζουν τα ... κορμιά τους!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Δευ 01 Αύγ 2005, 11:41:51
Θέμα δημοσίευσης:
ίσως αλλά μάλλον χλωμό...
Πάντως αν μπορώ θα ειδοποιήσω.. Wink
UnderTaker - Δευ 01 Αύγ 2005, 12:16:09
Θέμα δημοσίευσης:
Τι μούχλες που είστε.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Touristas - Δευ 01 Αύγ 2005, 12:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω να φάω κάτι κοψίδια την Πέμπτη οπότε …………… Wink Wink Wink Wink
christhehealer - Δευ 01 Αύγ 2005, 14:38:57
Θέμα δημοσίευσης:
Aαααα ωραία... κοψίδια!!!!!!!! Clapping Clapping

Που να έρθουμε και τι ώρα? Yahoo!
UnderTaker - Δευ 01 Αύγ 2005, 14:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε τουρίστα, δεν τρέχει τίποτα. Να μη σε ξεβολέψουμε...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΕΡΝΑΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΟΨΙΔΙΑ!!! Thumbs Up Thumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs UpThumbs Up
Αλεξ@νδρος - Τρι 02 Αύγ 2005, 00:25:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω την Πέμπτη θα παω να δω το φιλικό με την Σαραγόσα
Stevon - Τρι 02 Αύγ 2005, 08:41:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αλεξ@νδρος έγραψε:
Εγω την Πέμπτη θα παω να δω το φιλικό με την Σαραγόσα

Έτσι....έτσι... Thumb right και εγώ μία απο τα ίδια...
MEMsound - Τρι 02 Αύγ 2005, 09:04:09
Θέμα δημοσίευσης:
UnderTaker έγραψε:
Τι μούχλες που είστε....

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κάτσουμε μέσα την Πέμπτη το βράδυ???
Απλά ίσως να μην θέλουμε να δούμε τα μούτρα σου πάλι!
χιχιχιχιχιχιχιχιχ Laughing Laughing

(αστειεύομαι φυσικά) Wink Cool
christhehealer - Τρι 02 Αύγ 2005, 10:04:25
Θέμα δημοσίευσης:
Mανθούκος έγραψε:

Kαι που θα πας Mανθούκο μας?

Mανθούκος έγραψε:
Απλά ίσως να μην θέλουμε να δούμε τα μούτρα σου πάλι!
χιχιχιχιχιχιχιχιχ Laughing Laughing

Oύτε εμείς θέλουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μας πεις που θα πας. Eδώ είμαστε μια οικογένεια, δεν έχουμε μυστικά μεταξύ μας..

Mανθούκος έγραψε:

Aααα, εγώ τα λέω πάρα πολύ σοβαρά!!!!!! Tease Tease Tease
MEMsound - Τρι 02 Αύγ 2005, 10:20:39
Θέμα δημοσίευσης:
χρηστογιατροσόφις... έγραψε:
Mανθούκος έγραψε:

Kαι που θα πας Mανθούκο μας?

τρελός είμαι να σου πω.... Cool

Mανθούκος έγραψε:

Aααα, εγώ τα λέω πάρα πολύ σοβαρά!!!!!! :

εεεε ναι.
πάντα σοβαρά...
το βλέπω...:
.... Tease Tease Tease

χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι Laughing Laughing Laughing Laughing Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
UnderTaker - Τρι 02 Αύγ 2005, 15:39:32
Θέμα δημοσίευσης:
Λαμόγια καλημέρα σας...

Λοιπόν Μανθούκο κάτσε να σε κατατοπίσω γιατί είσαι λίγο αθώος και άβγαλτος σε αυτά τα πράγματα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Φεύγεις από το σπίτι σου κατά τις 12 το βράδυ, κατά προτίμηση φαγωμένος, και κατηφορίζεις για παραλιακή. Δεν πάς παραλία όμως αλλά κόβεις μέσα στο ύψος της Γλυφάδας. Εκεί αν δεν έχεια φάει, κάνεις την πρώτη στάση στα σαβουροφαγάδικα και χτυπάς κάτι στα γρήγορα. Άπαραίτητο αυτό γιατί ποτέ δεν πίνουμε με άδειο στομάχι! Wink Wink

Άσχετο: Προσοχή όταν θα ρίχνεις απέναντι τις γραμμές του τραμ, γιατί ο UnderTaker κόντεψε να γίνει τροπέτο εχτές το βράδυ... Laughing Laughing

Παρκάρεις όπου βρεις και μετά πας με τα πόδια [κάνεις και περαντζάδα δηλαδή] στο γαμώδρομο που είναι όλες οι καφετέριες μαζεμένες. Τις προσπερνάς αδιάφορα όλες, και πηγαίνεις στην κάτω αριστερά. Ψιλοχάλια μαγαζί, αρκετά κυριλλέ αλλά αυτό δε μας ενδιαφέρει για την ώρα. Μπαίνεις μέσα και κάθεσαι στα ΔΕΞΙΑ τραπέζια. Απαραίτητα στα ΔΕΞΙΑ. Γιατί εκεί σερβίρει η Σία!!!! Προσοχή το Σία δεν βγαίνει από το Αναστασία, βγαίνει από το Ασπασία.

Παραγγέλνεις στην γλυκήτατα Σία κάτι ελαφρύ, μια μπύρα κατά προτίμηση. Στην φέρνει ταχύτατα, και το ίδια γρήγορα την πίνεις για να ξαναπαραγγείλεις. Αυτή τη φορά αλλάζεις προτίμηση, παίρνεις κάτι στο πιο ... ποτό, ένα bacardi [καλοκαιρινό ποτάκι], ή μια Ursus. Εκείνη θα κολλήσει για λίγο, θα δει και τη μπύρα πάνω στο τραπέζι και θα σου πει "Μα.... θα τα μπερδέψετε...". Από εκεί και πέρα ανοίγεις κουβέντα και χειρίσου το όπως θέλεις... Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Κατά τις 2.30 η Σία θα σου ζητήσει να την πλπηρώσεις γιατί σχολάει, οπότε ή φεύγετε παρέα [χαλάλι σου ρε Μανθούκο αν τα καταφέρεις...], ή παίρνεις τα κουβαδάκια και πας Παραλία. Τώρα πας Παραλία, όχι νωρίτερα...

Καλή επιλογή σε ελληνάδικο είναι το Dekko αλλά Πέμπτη δε λέει και πολλά. Κάργα πιπίνια, αλλά καλύτερα είναι να πας Δευτέρα που κάνει σόου ο UnderTaker. Καθότι κάθε Δευτέρα είναι ΚΑΡΑΟΚΕ night [χάσατε εχθές...]... Αν δε σου αρέσει φεύγεις στο καπάκι, αν σου αρέσει κάθεσαι καμιά ώρα. Μετά πας δίπλα, στο ENVY! Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να βγεις από το ένα μαγαζί για να μπεις στο άλλο, απλά βγαίνεις στην αμμουδιά, προχωράς λίγο, και ως εκ θαύματος, βρίσκεσαι δίπλα! Ναι, τα δύο μαγαζιά επικοινωνούν δια θαλάσσης!

Χαιρετάς την εκθαμβωτική Σήλια μπας και φιλοτιμηθεί και κεράσει τίποτα, και ή αρχίζεις να κοπανιέσαι ή παρατηρείς τους θαμώνες... [πολύ γέλιο το τελευταίο...]. Πίνεις τα ποτάκια σου και προσπαθείς να μπεις στο πνεύμα των λιωμένων κοριτσόπουλων που έχουν πετάξει τα υποδήματά τους σε μια άκρη του μαγαζιού και χορεύουν ξυπόλητες στο ξύλινο πάτωμα... Tease

Κατά τις 4.30 τρως το ξενέρωμα γιατί ανάβουν τα φώτα και το πρόγραμμα τελειώνει. Τότε παίρνεις φόρα και βουτάς με τα ρούχα στη θάλασσα. Τα φώτα πέφτουν πάνω σου, το μεθύσι φεύγει αμέσως από την ψυχρολουσία, και μπορείς άνετα να οδηγήσεις για να πας σπίτι... Shocked Shocked Shocked

Προσοχή στα βαμβακερά κουστούμια και τα πουκάμισα. Μόλις πέσεις στη θάλασσα μπαμπακιάζουν και βγαίνουν άχρηστα... Τσάμπα λεφτά... Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing Laughing

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΝΘΟΥΚΟ...
MEMsound - Τρι 02 Αύγ 2005, 16:27:29
Θέμα δημοσίευσης:
να δω τι άλλο θα ακούσω εδώ μέσα.... Exclamation Exclamation Exclamation

Καλά όταν δεν θα έχω κοπέλα να βγω ή θα έχω όρεξη για "pareus mpakourius/kagkourius" θα σε πάρω να βγούμε... Cool

Παρεπιπτόντως ρε τρελοκοκομείο για στείλε μου με ένα πμ το κινητό σου γιατί σχεδόν κάθε βράδυ είμαι έξω οπότε όλο και και κάπου θα βρεθούμε...(ελπίζω όχι στην θαλασσα μπροστά από το Envy κατά τις 4:30....)
χιχχιχιχι Laughing Laughing Laughing
Touristas - Τετ 03 Αύγ 2005, 09:14:06
Θέμα δημοσίευσης:
Tο PSClub.gr και τα μέλη του μετά από 4 μήνες επιτυχών συναντήσεων στο γνωστό κατάστημα της παραλιακής Kitchen Bar, φεύγει για καλοκαιρινές διακοπές. Για τέσσερις μήνες κάθε Πέμπτη το Kitchen Bar έπαιρνε ζωή από τα γέλια και τις συζητήσεις των μελών του PSClub.gr που εν μέσω φραπέ [όταν μας σέρβιραν, συνήθως ποτέ] συζητούσαν φλέγοντα ζητήματα της αυτοκίνησης ["αυτές τις γκόμενες δίπλα πως θα γίνει να τις γράψουμε μέλη;"], σπάζοντας την μονοτονία των κατσίφλωρων που συχνάζουν στο εν λόγω κατάστημα...

Tα ατίθασα και ανυπότακτα μέλη του PSClub.gr μετά από μία κουραστική χρονιά, μετακομίζουν σε άλλα μέρη πιο εξωτικά, πιο incognito, μακρυά από τους χοντρούς με τις ξανθιές του Kitchen Bar [τους βλέπαμε και μας ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι]... μα με καλή παρέα προπάντων...

για να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις μπαταριές τους και να μεταδώσουν την ιδέα της αυτοκίνησης σε άλλους πιο υποανάπτυκτους και κατώτερους ανθρώπους...

Θα επιστρέψουμε πίσω με τις πρώτες βροχές του φθινοπώρου, ξεκούραστοι, ανανεωμένοι και γεμάτοι αναμνήσεις

σε νέο χώρο που δεν θα παίζει Tερλέγκα και Zαφείρη Mελά...

To PSClub.gr εύχεται στα μέλη του

Kαλές Διακόπές

Kαλή Ξεκούραση

Kαλά Xριστούγεννα και Kαλή Xρονιά
[Kάτι να γυρίσεις απ' το νησί, κάτι να τυπώσεις τις φωτογραφίες από τις διακοπές, κάτι να τα χαλάσεις με την γκόμενα που τα έφτιαξες το καλοκαίρι, έφτασαν Xριστούγεννα]

Author: cristhehealer
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες