Aνακοίνωσις έγραψε: |
καθώς και ενδιαφέρουσες γεύσεις. |
Ronin έγραψε: |
Το PSClub αποκτά νέο "Καλοκαιρινό Στέκι"
![]() Μετά από τις πολλές και πολυπληθείς χειμερινές συναντήσεις μας στους Αγίους Αναργύρους, το "Στέκι" μας μεταφέρεται στην παραλία Αλίμου. Από την Πέμπτη του Πάσχα (05 Μαϊου 2005) οι εβδομαδιαίες συναντήσεις μας θα γίνονται στο Kitchen Bar, Λ. Ποσειδώνος 3, Άλιμος (μετά τις 20:30 ως συνήθως). Σε ένα ζεστό, πολυμορφικό χώρο με πολύ άνετο πάρκινγκ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ημέρας ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς. Εκτός από τον καφέ μας μπορούμε να απολαύσουμε το ποτό μας, ποικιλία από coctails καθώς και ενδιαφέρουσες γεύσεις. Επίσης προσφέρει άνετη πρόσβαση από Εθνική Αθηνών-Λαμίας, Λ. Συγγρού και φυσικά από Λ. Ποσειδώνος. Σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε τα κοινά μας ενδιαφέροντα, τους προβληματισμούς και ανησυχίες μας, τις ίδιες μοναδικές στιγμές που ζούμε εδώ και 3 χρόνια, να μοιραστούμε το ίδιο πάθος! ![]() comments and artwork by crusader |
Vaggelis έγραψε: |
Όμορφα....
ελπίζω να έχει γίνει και συμφωνία για τον χώρο που θα καθόμαστε, γιατί στο Kitchen Bar συνήθως, στον χώρο για καφέ, δεν πέφτει καρφίτσα........ |
crusader έγραψε: | ||
Εννοείτε Βαγγέλη! Και μάλιστα η συμφωνία έκλεισε πολύ πιο εύκολα από ότι περιμέναμε!! Τους έκανε εντύπωση η οργάνωσή μας και γενικά τα όσα πρεσβεύουμε και δεχτήκανε αμέσως! ![]() |
crusader έγραψε: |
Από τα μαγαζιά που δέχτηκαν να μας φιλοξενούν τις Πέμπτες, το Kitchen Bar ήταν η καλύτερη επιλογή! ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Βασίλη μου μήπως διαβάζεις λίγο βιαστικά?
Ρωτήθηκε και παραπάνω αυτό και η απάντηση είναι ότι ΦΥΣΙΚΑ και έχει προβλεφθεί χώρος για εμάς. Αλλιώς τι στέκι θα ήταν? Θα υπάρχει RESERVE PSClub.gr Members AREA! χαχαχα! Αμ τι νόμιζες!? Έτσι χύμα πάμε.... ![]() Είναι ένα από τα ζητήματα για τα οποία τόσο καιρό τρέχουμε και το οπoίο όπως βλέπεις διευθετήθηκε τέλεια. ![]() |
kaisaras96 έγραψε: |
Μπραβο παιδια,επιτελους ενα στεκι πιο κοντα σε μας τους ΝοτιοΑνατολιτες.... |
DimiP έγραψε: |
..ελπιζω να ειναι στη μερια με τους καναπεδες και οχι εκει με τις καρεκλες....για ευνοητους λογους... |
θα μαζευλομαστε στο Kithen Bar |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Εμεις στο χωριο μου το λεμε kitchen... ![]() ![]() ![]() ![]() |
χαχαχα
καλά καλά το διόρθωσα!!!! (πωπω ούτε 1 λαθάκι δεν μπορώ να κάνω και γώ, κοίτα να δεις που τώρα θα ψάχνει για το επόμενο έτσι για να μου την πει, περιμένω...) |
Ghost Dog έγραψε: |
....Βρε στο ειπα για να μη μπερδευτει το παιδι και παει αλλου!.... |
MEMsound έγραψε: | ||
Λες????!?!?!? αχαχαχαχ Ξέρουμε που είναι και να υπάρχει Kithen Bar?? χαχαχαχ |
mortispug206 έγραψε: |
Παιδιά ευχαριστώ πολύ και μάλλον θα τα πούμε την πέμπτη για να με βοηθήσετε και σε μερικά παραγματάκια που θέλω να κάνω στο RC μου!!! |
BUBA έγραψε: |
Κitchen Bar ![]() Καλα νιωθω λες και αλλαξα Κοινωνικο status Απο τα αλωνια στα .....Σαλονια .... |
MEMsound έγραψε: | ||
Φίλε μου όλα σχετικά είναι. Εγώ μένω προς Β.Π. μεριά (και λίγο πιο μακριά...) Μου πέφτει μακριά αλλά ακόμα και στο Σούνιο να κανονίζαμε για το Summer στέκι μας δεν θα με ενοχλούσε καθόλου να πήγαινα. |
Stevon έγραψε: |
Όπως τα λές Μάνθο άσε που τώρα θα έχουμε και επιλογή διαδρομών...Εθνική??ή Καρέας...?? ![]() ![]() |
Καρεας,Καρεας!!! [Μη σας πω οτι θα ερχομαι και'γω μεχρι εκει (ξερετε εσεις...)μονο και μονο για τη διαδρομη! ![]() ![]() |
Καρεας,Καρεας!!! [Μη σας πω οτι θα ερχομαι και'γω μεχρι εκει (ξερετε εσεις...)μονο και μονο για τη διαδρομη! ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
Α σου άρεσε εεε??? Πάντως πέραν της πλάκας ο περιφερειακός Υμητού έχει γίνει από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της Αθήνας. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Προσωπικά αν και τον ξέρω πολύ καλά αυτό τον δρόμο προσπαθώ να μην τρέχω γιατί είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο |
Drapetis206 έγραψε: |
Kairo eixa na episkefthw to panemorfo site mas pou apartizetai apo panemorfous anthrwpous.... k xarhka idiaitera pou allazoume steki gia na pame se ena kainourio panemorfo magaz-akion.... Polla panemorfa xairetismata se olous k tha ta poume tin panemorfh Pempth....
Filiaaaaaaaaaaaaaa ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
τι πανεμορφα που τα λες ![]() ![]() ![]() |
Δημήτρη για πες μου για αυτή την προσωπική θέση που θες στο Στεκι...
Θες να είναι σε καναπέ, καρέκλα, αιώρα..? Κοντά σε ψηλό τραπέζι ή τραπεζάκι? Να κοιτάει Βόρεια, Ανατολικά..? |
christhehealer έγραψε: |
Ωραία!!!!!! ![]() Έστω ότι έρχεται το νέο μέλος (εγώ δηλαδή), στην είσοδο θα υπάρχει υπεύθυνος να με υποδεχτεί και να με οδηγήσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο* του PSClub ή λέω στον μετρ στην είσοδο "psclub" και κάνει όλη την δουλειά αυτός? * να ζητήσουμε να βάλουν στασίδια, όπως στις εκκλησίες για να κάθονται οι γέροντες δηλαδή ο Nτιμιπής. ![]() ![]() ![]() |
LuNa έγραψε: |
Ειδικά για αύριο επειδή είναι η πρώτη μας μέρα στο νέο στέκι, το κοριτσάκι του PR θα είναι εκεί από τις 8:00 να σας περιμένει και να σας καλωσορίσει ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Εσύ θα είσαι το "κοριτσάκι" αυτό????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δημήτρη για πες μου για αυτή την προσωπική θέση που θες στο Στεκι...
Θες να είναι σε καναπέ, καρέκλα, αιώρα..? Κοντά σε ψηλό τραπέζι ή τραπεζάκι? Να κοιτάει Βόρεια, Ανατολικά..? |
vinman έγραψε: |
Eρωτηση για τους ''γνωστες''του συγκεκριμενου μαγαζιου:
Εχει δικο του χωρο παρκιν το καταστημα,και αν ναι το παρκαρουμε μονοι μας η'υπαρχουν παρκαδοροι????? (ρωταω γιατι εχω ενα ''θεμα'' στο να δινω το αυτοκινητο και να μου το παρκαρει καποιος ασχετος με μενα...) ![]() |
Eρωτηση για τους ''γνωστες''του συγκεκριμενου μαγαζιου:
Εχει δικο του χωρο παρκιν το καταστημα,και αν ναι το παρκαρουμε μονοι μας η'υπαρχουν παρκαδοροι????? (ρωταω γιατι εχω ενα ''θεμα'' στο να δινω το αυτοκινητο και να μου το παρκαρει καποιος ασχετος με μενα...) ![]() |
Έτσι για να έχει και σασπένςςς... ![]() ![]() |
Μάνο ούτε "δικό" του πάρκινγκ (με την αυστηρή έννοια), ούτε παρκαδόρους έχει το μαγαζί. Απλά μεταξύ μαγαζιού και θάλασσας και κατά μήκος όλης της προβλήτας εκεί, υπάρχουν πολλά μέτρα ελεύθερου χώρου όπου ο καθένας παρκάρει όπου θέλει/βρει. ![]() |
nickzotos έγραψε: |
εχω και κατι δουλειες...... |
CC-Gio έγραψε: | ||
Απ'οτι βλεπω,μαθαινεις...... ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
μια καρέκλα με μαλακό μαξιλαράκι η οποια να γινεται και κρεβατι, να ειναι στο κεντρο για να μπορει να μιλαει ανετα με ολους, να εχει ψηλό τραπέζι για να μπορεί άνετα να τσιμπάει και κάτι αμα πεινάσει και να εχει απλετη θέα στις σερβιτόρες του μαγαζιού αλλα με φόντο θάλασσα... και φυσικα η θεση να ειναι σωστα μελετημενη ηχητικά ώστε να ακουει την μουσική με την μεγιστη δυνατη ποιοτητα και απόδοση... |
DimiP έγραψε: | ||||
συ ειπας! ![]() |
Nτιμιπής έγραψε: |
κανονικα , στα 2-3 parking που φαινεται να υπαρχουν στο πλαι της προβλητας υπαρχουν απαγορευτικα σηματα γιατι θεωρητικα (και πρακτικα) ειναι παρκινγ για αυτους που εχουν τα κοτερα στη μαρινα και δεν επιτρεπεται να παρκαρουμε εκει. |
δεν τ' άντεχω τα σαλόνια, είμαι για τ' άλώνια έγραψε: |
... του bebek (ναι ! ετσι λεγεται αυτο που αποκαλειτε kitchen bar ![]() |
... που νομίζεις ότι πάμε ρρρρεεεε... στο καφενείο του μπαρμπά Mάρκου στα Λιόσια?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tο bebek είναι bar-club και το άλλο είναι πιο launge κατάσταση με φαγητό κλπ... |
Steve έγραψε: | ||
lounge ίσως? ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
Launch καλυτερα... και Lunch στις μεγαλες πεινες... ![]() ![]() ![]() ![]() |
o όλα τα ξέρω όλα τα μαχαιρώνω έγραψε: |
Πτωχέ πλην τίμιε ντιμιπή το bebek και το Kitchen΄s bar μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο αλλά είναι δύο διαφορετικά μαγαζά!!!!
Tο bebek είναι bar-club και το άλλο είναι πιο launge κατάσταση με φαγητό κλπ... Όταν δεν ξέρεις ρώτα κανά celebrity να σε καθοδηγήσει... μου θες και ειδική θέση... που νομίζεις ότι πάμε ρρρρεεεε... στο καφενείο του μπαρμπά Mάρκου στα Λιόσια?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Καλό το μαγαζί ανκαι είναι πολύ χαζό εκ μέρους τους ότι για να παρκάρεις το αυτοκίνητο στο πάρκιγκ τους πρέπει να στο παρκάρουν αυτοί! ![]() ![]() ![]() Εννοείται ότι όταν μου είπε ο παρκαδόρος ότι πρέπει να μου παρκάρει αυτός το αυτοκίνητο του την είπα ότι δεν αγγίζει κανείς το αυτοκίνητο μου και πάρκαρα μόνος μου έξω! ![]() Επίσης όταν φύγαμε περιμέναμε στην ουρά μισή ώρα περίπου μέχρι να βγούμε Ποσειδώνος διότι το φανάρι στο βενζινάδικο αφήνει να περάσουν μόνο 2-3 αυτοκίνητα και η ουρά ήταν πολυυυυυυύ μεγάλη! ![]() Υπάρχει άλλη έξοδος προς Ποσειδώνος? ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Σε όλα τα "καλά" μαγαζιά Xάρη έτσι γίνεται. Tο ζήτημα είναι ότι μέχρι πέρσυ το Kitchen Bar δεν είχε παρκαδόρους και πάρκαρες free στην αλάνα... Όσο για την άλλη έξοδο μέχρι πρόπερσυ, έμπαινες από την shell και έβγαινες από την άλλη πλερά, αλλά το έκλεισαν με τα έργα των Oλυμπιακών. ![]() |
Καλό το μαγαζί ανκαι είναι πολύ χαζό εκ μέρους τους ότι για να παρκάρεις το αυτοκίνητο στο πάρκιγκ τους πρέπει να στο παρκάρουν αυτοί! ![]() ![]() ![]() Εννοείται ότι όταν μου είπε ο παρκαδόρος ότι πρέπει να μου παρκάρει αυτός το αυτοκίνητο του την είπα ότι δεν αγγίζει κανείς το αυτοκίνητο μου και πάρκαρα μόνος μου έξω! ![]() Επίσης όταν φύγαμε περιμέναμε στην ουρά μισή ώρα περίπου μέχρι να βγούμε Ποσειδώνος διότι το φανάρι στο βενζινάδικο αφήνει να περάσουν μόνο 2-3 αυτοκίνητα και η ουρά ήταν πολυυυυυυύ μεγάλη! ![]() Υπάρχει άλλη έξοδος προς Ποσειδώνος? ![]() ![]() |
underage έγραψε: |
Αν εξαιρέσουμε ότι μετά τις 21:00 δεν σερβίρουν σοκολάτα και καφέ ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
εμενα η μουσική μου φάνηκε από τις καλύτερες που εχω ακούσει σε τετοιου ειδους μαγαζια... πολυ το χαρηκα. |
Ady έγραψε: |
10 ευρώ το black label !!! |
Αν εξαιρέσουμε ότι μετά τις 21:00 δεν σερβίρουν σοκολάτα και καφέ ![]() ![]() |
Όσο για τις τιμές, ήταν μέσα και το δώρο Πάσχα.... θα δούμε απ την ερχόμενη βδομάδα τι ακριβως παιζει |
.....Όσο για την άλλη έξοδο μέχρι πρόπερσυ, έμπαινες από την shell και έβγαινες από την άλλη πλερά, αλλά το έκλεισαν με τα έργα των Oλυμπιακών. ![]() |
LuNa έγραψε: | ||
αυτό είναι κάτι που είχαμε ζητήσει.... μας είχαν πει ότι θα σερβιραν καποιους καφεδες... υπαρχει άλλος που ζήτησε καφε μετα τις 9 και του αρνήθηκαν? και... ήταν ας πουμε γυρω στις 9,30 ή καλες 10,30? (έχει σημασια) Παρακαλω ενημερώστε μας γιατί υπηρχε συμφωνια με το καταστημα Όσο για τις τιμές, ήταν μέσα και το δώρο Πάσχα.... θα δούμε απ την ερχόμενη βδομάδα τι ακριβως παιζει |
Ζήτησα φραπέ στις 21:20 περίπου και μου είπαν ότι δεν σερβίρουν μετά τις 21:00 και έτσι πήρα μπύρα τελικά.... ![]() ![]() |
οκ ευχαριστώ Χάρη, θα το εξετάσουμε ξανά αυτό το θεμα. |
Παρεπιπτόντως έτσι όπως περιφερόμουν χθες από δω και από κει σε όλα τα τραπέζια ξέχνιόμουν με την κουβέντα και δεν τελικά δεν πήρα τίποτα!!!! ![]() |
Παρεπιπτόντως έτσι όπως περιφερόμουν χθες από δω και από κει σε όλα τα τραπέζια ξέχνιόμουν με την κουβέντα και δεν τελικά δεν πήρα τίποτα!!!! ![]() |
Ady έγραψε: |
10 ευρώ το black label !!!
Ρε γκαζόζα θα πάρω την άλλη φορά !!! Κατά τ' άλλα, μια χαρά... |
Celebrity έγραψε: |
...A και μην ξεχάσω. H μουσική πολύ καλή (Thanks Πέτρο για τον τραγούδι) και αφήστε τον CC Gio ή Όπα λέει ότι θέλει. Eμ νεαρέ και άπειρε μητσιμπόνα εάν θέλεις να πάς το μώρο για φάγητο σε τέτοια μαγαζιά πρέπει ν' ακούς το εν λόγω είδος... αλλοιώς πήγαινέ τη για σουβλάκια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....Παρεπιπτόντως έτσι όπως περιφερόμουν χθες από δω και από κει σε όλα τα τραπέζια ξέχνιόμουν με την κουβέντα και δεν τελικά δεν πήρα τίποτα!!!! ![]() |
αυτό είναι κάτι που είχαμε ζητήσει.... μας είχαν πει ότι θα σερβιραν καποιους καφεδες... υπαρχει άλλος που ζήτησε καφε μετα τις 9 και του αρνήθηκαν? και... ήταν ας πουμε γυρω στις 9,30 ή καλες 10,30? (έχει σημασια) Παρακαλω ενημερώστε μας γιατί υπηρχε συμφωνια με το καταστημα |
................... το μαγαζι ειναι απο τα καλα "μαγαζα" με διακεκριμενους πελατες οπως christhehealer οποτε παιζει καλη κατα τα γουστα του πιο πανω πελατη μουσικη ![]() ................... τελος να γνωριζουμε οτι το μαγαζι ειναι σχετικα ακριβο και στον καφε και στο ποτο και στο φαγητο. ![]() |
Θα μου έρθεις σήμερα ή θα κάνεις 2-3 μήνες να συνέλθεις απ' το σοκ της περασμένης εβδομάδας; ![]() ![]() ![]() |
Demis έγραψε: |
Leo na katebo kai ego simera meta apo toso kairo apoxis apo to Room..Yparxei kapio sygkekrimeno meros pou katomaste ?
(Pros tous moderators) : SOrry gia ta Greeklish alla den mporo na ta allaxo |
307 ARMY! έγραψε: |
Δυστυχώς σήμερα δεν θα κατέβω καθότι χθές είχα βάρδια και σήμερα είμαι κομμάτια. Καλά να περάσετε παιδάκια. Τα λέμε την άλλη εβδομάδα! |
...........πολλες απουσιες για να μας δωσουν το εναυσμα για νεα σχεδια... ![]() ... |
Αισθητη η απουσια σου Νικολα....αλλα η δουλεια προηγειται ολων... ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
πολλες απουσιες για να μας δωσουν το εναυσμα για νεα σχεδια... ![]() |
ευχαριστω τον φιλο Σπυρο (crusader) που με πειρε εχτες για βοηθεια!!! ![]() |
Μακάρι να μην είχα ξεχαστεί και να σε έπαιρνα νωρίτερα... ![]() |
Δεν τα λες καλά... Η υγεία προηγείται όλων! ![]() |
Nα σας δω ρε, άμα παντρευτώ τι θα κάνετε εδώ μέσα.... ![]() 1) Όταν πάμε το χαρικλάκι για φαγητό δεν ακούμε τα τσιμπιριμπιοπαγιααλαχ που χορεύει ο ζώτος στα Kαρπενήσια. Aκούμε κάτι πιο εκλεπτισμάν.... 2) Όταν βλέπουμε τις κοπέλες και πάει ο Σάϊκο να τις διώξει πάμε εκεί και λέμε "όπα είναι φίλες μου τα κορίτσια, θα καθαρίσω εγώ για πάρτη τους" και δεν περιμένουμε να κάνω εγώ νόημα και μόλις έρθουν δίπλα... την κάνουμε για Oλύμπικο , τα Σεσέ μου μω-γά!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Nα σας δω ρε, άμα παντρευτώ τι θα κάνετε εδώ μέσα.... ![]() 1) Όταν πάμε το χαρικλάκι για φαγητό δεν ακούμε τα τσιμπιριμπιοπαγιααλαχ που χορεύει ο ζώτος στα Kαρπενήσια. Aκούμε κάτι πιο εκλεπτισμάν.... 2) Όταν βλέπουμε τις κοπέλες και πάει ο Σάϊκο να τις διώξει πάμε εκεί και λέμε "όπα είναι φίλες μου τα κορίτσια, θα καθαρίσω εγώ για πάρτη τους" και δεν περιμένουμε να κάνω εγώ νόημα και μόλις έρθουν δίπλα... την κάνουμε για Oλύμπικο , τα Σεσέ μου μω-γά!!!!! ![]() ![]() ![]() |
307 ARMY! έγραψε: | ||
Παντρέψου εσύ αγόρι μου και θα δεις τι έχει να γίνει... ΥΓ:Πριν και μετά το γάμο...!!! |
Παντρέψου εσύ αγόρι μου και θα δεις τι έχει να γίνει...
ΥΓ:Πριν και μετά το γάμο...!!! |
Εγώ στο γάμο σου νερό με κόσκινο θα κουβαλάω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tsikis έγραψε: |
καλησπέρα !
θελώ να κάνω μια πρόταση ... το "κάθε πέμπτη στο στέκι" είναι καλό αλλά γίνεται κουραστικό ( όχι ότι έχω έρθει καμιά φορά στο καινούριο το στέκι ) ... δεν θα ήταν καλύτερα τώρα που φτιάχνει ο καιρός να πηγαίνουμε και μονοήμερες εκδρομούλες ?? βλέπω άλλα club που πηγαίνουν αρκετά συχνά σε μέρη εκτώς αττικής ! αυτό είναι πολύ καλό πιστεύω , βέβαια όχι κάθε 'βδομάδα αλλά ανα τακτά χρονικά διαστήματα !! ![]() ![]() |
Kouzman έγραψε: |
να ρωτησω....
αν δηλαδή ερθω κατα τις 8.30-9 το βραδακι απο το Kitchen Bar με τον αδερφο μου θα δω κόσμο εκεί? Σκεφτόμαστε σημέρα να κάνουμε μία επίσκεψη... ![]() |
Φυσικά και θα δεις ![]() Σε περιμένουμε!! |
Kouzman έγραψε: |
να ρωτησω....
αν δηλαδή ερθω κατα τις 8.30-9 το βραδακι απο το Kitchen Bar με τον αδερφο μου θα δω κόσμο εκεί? Σκεφτόμαστε σημέρα να κάνουμε μία επίσκεψη... ![]() |
Touristas έγραψε: |
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω μιας και μόλις γύρισα από δουλειά
Καλά να περάσετε |
θα πρεπει να σας ενημερώσω όλους ότι το μαγαζί δεν έχει την δυνατότητα (και καλά κανει) να μας κρατάει χώρο για 40 άτομα όπως αρχικά είχαμε συμφωνήσει πέραν τις 10:00μμ (τη στιγμή που εκείνη την ώρα είμαστε 15-20)
θα σας παρακαλούσα, όσοι μπορείτε, να μην αργείτε τοοοοοοσο πολύ γιατί από την ερχόμενη Πέμπτη το μαγαζί θα δείνει τον κρατημένο χώρο μας στους πελάτες του |
Ε όχι και οι ίδιοι ![]() ![]() (πλακα κάνω ρε ) |
Ε όχι και οι ίδιοι ![]() ![]() (πλακα κάνω ρε ) |
Tο ζήτημα είναι ό,τι δεν ήταν ούτε ο Zαχαρίας... ![]() |
το μονο που με προβληματίζει είναι το θέμα της βροχής.... αν συνεχίσει θα πρεπει να παρω κανα τηλεφωνο να τους πω για χωρο μέσα ![]() |
Αυτοί είναι ο Dr Jekyl - Mr Hyde... ![]() ![]() Τους έχει δει ποτέ κανείς και τους 2 μαζί στον ίδιο χώρο??? ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
Σπυρο ειμασταν και οι δυο σημερα... ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||||
Mιράκολο!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
Σπυρο ειμασταν και οι δυο σημερα... ![]() |
Aύριο... λέω αύριο που είναι Πέμπτη και θα μαζευτούμε στο στέκι [πιστεύω]... θα έρθω μ' έναν φίλο μου.
Φροντήστε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Περεπιπτώντως έχει και κάτι που μοιάζει με 206 ![]() |
ενταξει λοιπόν... εγώ θα έρθω, θα βάλω και τα καλά μου (φούστα λέμε) και θα πλύνω και το όχημα ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||||
παιδια έχω φάει πολλές απουσίες... Άυριο μόλις θα εχω πάρει το τουτου μου απο to chipsaway, και θα έρθω στο στέκι νωρίς νωρίς !!! άντε γιατί το έχω παραξυλώσει !!! Α!! και να έρθετε νωρίς !!!! ![]() |
................ και θα πλύνω και το όχημα ![]() ![]() ![]() ![]() |
underage έγραψε: | ||
Το βλέπω να πηγαίνει για βροχή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CHRYSAF.206GTI έγραψε: |
παιδάκια και εγώ μετά απο ποοοοοοοοοολλλλλλλλλλες απουσίες και βάσανα ![]() ![]() ![]() (ΧΕΙΡΟΚΡΌΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ??????!!!!!! ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Οοοχουυυ, σημερα που δεν θα σκασω μυτη εγω θα ερθεις εσυ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Οοοχουυυ, σημερα που δεν θα σκασω μυτη εγω θα ερθεις εσυ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
CC-Gio έγραψε: |
EΕΕλα ΕΕΕΕΕλα
Σου εχω και μια εκπληξη....!!! ![]() |
Eγκυρες πληροφορίες μου λένε ότι την περασμένη Πέμπτη που δεν ήρθες με το 206, αργότερα εθεάθεις με χαμηλωμένο VITO με τίγκα τα Subwooferια πίσω και από πάνω κρεββάτι... στο Oλύμπικο ![]() ![]() |
έλα έλα παιδί μου......... |
εχουμε πολλά να πούμε....... ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
και ναι παιδια ως δια μαγείας το αμάξι του cc-gio φόρεσε θολόμπαρα !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
και ναι παιδια ως δια μαγείας το αμάξι του cc-gio φόρεσε θολόμπαρα !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ghostdog έγραψε:Δεν μπορουσα με τπτ... Ειχε αγωνα(=μιλημενη κοντρ!τσ@ ενος φιλου ![]() τουλάχιστον άξιζε η κοντρίτσα ή τζάμπα δεν ήρθες άρη???? ![]() ![]() |
CC-Gio έγραψε: | ||||
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ![]() ![]() |
Γιώργο εδώ είναι ![]() 1. Άισθηση Τιμονιού 2. Ακρίβεια Τιμονιού 3. Απόκριση Τιμονιού 4. Συμπεριφορά στις στροφές 5. Άνεση Ανάρτησης ![]() ![]() ![]() ![]() |
206ccsimos έγραψε: | ||
Καλημέρα Χάρη, Δεν κατάλαβα τις ερωτήσεις σου. Δηλαδή τι διαφορά θα έπρεπε να δούμε όσοι φοράμε μπάρα, στην αίσθηση – ακρίβεια – απόκριση κλπ στο τιμόνι ??? ![]() Κοίτα προσωπική μου γνώμη είναι ότι για να καταλάβεις διαφορά με την μπάρα πρέπει να έχεις πολλά μα πολλά άλογα και να στρίβεις με όλα… ![]() Αν το κάνεις αυτό τότε ναι θα δεις μια μικρή διαφορά στο στρίψιμο ( θα μπαίνεις με λίγα χιλιόμετρα παραπάνω ). Σε εμάς τα CC όμως που έχουμε στρέβλωση πιστεύω ότι είναι must! ![]() Φιλικά.. |
RASTAVIPER έγραψε: |
Παιδακια τι κανετε???Καιρο εχουμε να τα πουμε και νας δω και απο κοντα.Διαβαζω ομως οτι τα περνατε ομορφα και οτι η παρεα των λιονταριων μεγαλωνει, οποτε ολα καλα! ![]() Σε λιγο καιρο κατεβαινω μονιμα Αθηνα οποτε θα τα λεμε και πιο συχνα, ομως προς το παρον θελω να μαθω αν υπαρχει καμια σκεψη για κανενα τουρινγκ μεσα στο καλοκαιρι.Εχω απωθημενο να παω καμια εκδρομουλα με τα ξαδελφακια του ραλλι μου.Θα παιξει τιποτα κατα Ιουλιο η Αυγουστο??? |
θα παει κανεις;;;;;;;;;;;;Ή θα δουμε τον αγωνα;;;;;;;πειτε ρε παιδια να ξερουμε....... ![]() |
Ady έγραψε: | ||
Το 1974 που παίξαμε με τη Βραζιλία ήμουν τεσσάρων χρονών. Σήμερα δε το χάνω με τίποτα, γιατί αν είναι να ξαναπαίξουμε με τη Βραζιλία μετά από 31 χρόνια, θα είμαι 66 χρονών (πρώτα ο Θεός). |
Παιδακια τι κανετε???Καιρο εχουμε να τα πουμε και νας δω και απο κοντα.Διαβαζω ομως οτι τα περνατε ομορφα και οτι η παρεα των λιονταριων μεγαλωνει, οποτε ολα καλα! ![]() Σε λιγο καιρο κατεβαινω μονιμα Αθηνα οποτε θα τα λεμε και πιο συχνα, ομως προς το παρον θελω να μαθω αν υπαρχει καμια σκεψη για κανενα τουρινγκ μεσα στο καλοκαιρι.Εχω απωθημενο να παω καμια εκδρομουλα με τα ξαδελφακια του ραλλι μου.Θα παιξει τιποτα κατα Ιουλιο η Αυγουστο??? |
Γ...ώ την ατυχία μου σήμερα μου έτυχε να έχω εξωτερική έφοδο να κάνω, οπότε θα αρκεστώ να ακούω το μάτς από το ραδιόφωνο στο τζιπάκι! Ετσι όπως έχουν τα πράγματα θα τα πούμε στο touring από κοντά. . . |
Vaggelis έγραψε: | ||||
σωστός ο Ανδριανός....... σήμερα είμαστε για κρεβατάκι (να γιάνει και η μέση...), πορτοκαλαδίτσα, τηλεκοντρόλ και υπερθέαμα με σάμπα και συρτάκι..... |
καλα εκανες γερο μου και εκατσες μεσα, να γιανεις!! ![]() αυτα τα πραγματα δεν ειναι της ηλικιας σου γιατι αφου δεν το μπορεις το οχημα τι το παιδευεις το καημενο; τα μαθαμε τα κατορθωματα σου και το χωραφακι που αγορασες παρεα με το Μανθο στις τελευταιες στροφες! ![]() πλακα κανω ρεεεεεεεε παντος το στεκι δν μενει ποτε χωρις 206αρηδες οτι κιαν γινεται! ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
ρε ατίθασο νιάτο....... γιατί δεν κατέβηκες και εσύ για να δούμε την ......τέχνη σου;;;; αλλά ξέρω...... κο κο κο κο κο κο.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εσύ στον πρώτο γύρο, θα εγκατέλειπες από ....κούραση...... ![]() ![]() ![]() ![]() σε περιμένω στην Παλλήνη, έφηβέ μου...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ελπίζω "νέος" να σε δούμε στο touring Λευκάδας 8-10 Ιουλίου. Να τα πούμε κι από κοντά εμείς οι στρατευμένοι...(Αν έχεις κάνα πρόβλημα με τη Μονάδα στείλε π.μ.) Καλώς να ορίσεις! |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Ωχ με βλεπω να καταντω σαν εκεινους που κοροϊδευα πριν χρονια....Να βγαινω εξω και να μιλαω μονο για το στρατο.. ![]() ![]() Τωρα πια τι προβλημα.Σε λιγο καιρο Λελε απο τον Εβρο.Τα λεμε Αθηνα!! ![]() ![]() ![]() |
Θα μαζευτούμε σήμερα στο στέκι?
Ή άρχισαν [επιτέλους] οι καλοκαιρινές διακοπές? ![]() ![]() ![]() |
Θα μαζευτούμε σήμερα στο στέκι?
Ή άρχισαν [επιτέλους] οι καλοκαιρινές διακοπές? ![]() ![]() ![]() |
Εγώ δεν φέρνω πάλι μπύρες πάντως, γιατί πέρυσι εκεί κατά το ξημέρωμα που προσπαθούσαμε με τον Πέτρο να φτιάξουμε πυργάκι με τα άδεια κουτάκια κάποιοι μας κράζατε ότι κάνουμε φασαρία...
Περίεργοι άνθρωποι... ![]() ![]() Να δω φέτος τι θα κάνετε ρε που θα ασχοληθούμε με αθλοπαιδίες με άδεια μπουκάλια!! ![]() ![]() ![]() Ζήση, εσύ είσαι υπεύθυνος για το μπονγκ!!! Μην ξεχνιέσαι! |
Εγω παντως στην Λευκαδα θα φερω κιβωτια με κρουασαν....για το πρωινο μας... |
jasongr έγραψε: |
Hey guys.
Simera thartho proti fora na sas sinadiso sto kitchen bar. Bori kapios na mou dosi to kinito tou na ton epikinoniso otan ertho. Epd ..Diladi den xero pu tha katheste den xero pos sas lene tpt.. Opote an borite pite mou. Ta leme to vradi. |
Εγώ πάντως θα την περάσω στο γραφείο μέχρι τις 23:00 τουλάχιστον!!!!!
Και είναι και τα γενέθλια μου σήμερα...... ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Αν και καθυστερημενα....Πολυχρονος Χαρη... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
τιμουλα για τα μακο;;;;; ![]() |
12 euro τα μελη & 15 euro τα μη μελη }μακο... 8 euro τα καπελακια...(μπλε - κοκκινο) ![]() θα μπουν συντομα και στο e shop.... |
shark_zak έγραψε: |
επισης θα εχω και τα γαντια των παρακατω...: |
SnakeMJK έγραψε: | ||
γάντια...;;; |
SnakeMJK έγραψε: |
κ εγώ που νόμιζα ότι βγάλαμε PSC γάντια ![]() |
Εγω θα γεμιζω το ψυγειακι με μπυρες εκεινη την ωρα. ![]() |
άσε λίγο χώρο να πετάξω κ κάτι gordon space μέσα!! |
![]() ![]() ![]() Πέτρο μην του αφήσεις τίποτα. Θα πιει μπύρα. ![]() ![]() ![]() |
UnderTaker έγραψε: |
Κυρίες μου έχετε γίνει... ![]() ![]() |
Παρ Ιούλ 08, 2005 7:05 am, vinman έγραψε: |
Καλα ηταν και χθες στο στεκι, |
΄Ασε που φύγανε όλοι νωρίς...
Γι αυτό μ'αρέσεις ρε πρόεδρα. Γιατί εκτός από καλό παιδί, του δίνεις και καταλαβαίνει! Τέσσερις γύρισα εχτές... Αλλά η καλή φάση ήτανε σήμερα το πρωί... Με αυτόματο πιλότο σηκώθηκα από το κρεββάτι. Υπάρχει ένα κενό μνήμης τις σημερινές πρώτες ώρες... |
Sidobre έγραψε: |
Τώρα τί να σου πω... ότι πήγα Ζωγράφου και μετά ξαναγύρισα και μάλιστα (ποιός... εγώ!) ξημερώθηκα στο Romeo συμμετέχοντας σε γυναικείο (!) Μπατσελορ.... Πρόεδρος σου λέει μετά... |
Και για να πάρουμε μια πιο σαφή εικόνα αφού ΔΕ ΜΑΣ ΦΩΝΑΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ, τι ώρα ξεμπερδέψαμε εχτές τελικά κ. Πρόεδρα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου σήμερα... Εσύ πήγες από το σπίτι καθόλου... Ή κατευθείαν στη δουλειά? |
Ρε φίλτατα μέλη του club, σήμερα θα έρθει κανείς...?
Εχτές το βράδυ πάντως στο Kitchen Bar δεν βρήκα να κάτσω... Είχανε κατέβει όλοι οι λυμούτσοι μετά των γυναικών τους και χλαπακιάζανε τον άμπακο... Για ποτάκι κανείς δεν ήτανε, όλοι σαβουρώνανε... Και όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά είναι και τσάμπα κόσμος... Λες, δεν μπορεί, αν είναι πήχτρα το μαγαζί, όλο και κάτι καλό θα έχει. Αλλά και καλό να είναι, αν την κοιτάς και βλέπεις ένα στόμα τιγκαρισμένο με κάτι μάγουλα φουσκωμένα που [το χειρότερο] προσπαθεί να μιλήσει διασκορπίζοντας μικρόβια και αποφάγια σε μια ακτίνα 5 μέτρων, κάθετι σεξουαλικό πάνω της έχει πάει περίπατο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τέλος πάντων, σήμερα θα είναι κανείς...? |
.....Τέλος πάντων, σήμερα θα είναι κανείς...? |
Εχτές φεύγω από τη δουλειά στις 10.15. Τρέχω σπίτι, κάνω μπάνιο, σενιαρίζομαι, γίνομαι λεζάντα, και τρέχω παραλία. 11:00 η ώρα ήμουνα μαγαζί και τι να δω? ΚΑΨΙΜΙ!!! Ούτε μια γυναίκα...
Λοιπόν. Αφού είδα και απόειδα με εσάς, από εδώ και πέρα ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ Ο UnderTaker ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Την άλλη Πέμπτη πείτε μου πόσες θέλετε. Δώστε και περιγραφή αν θέλετε για να μην υπάρχουν παράπονα μετά... Χαμένη πήγε η Πανσέληνος... |
Αλλά θα φροντίσει ο UnderTaker... Μοντέλες θα σας έχει... Στο ΟΣΤΡΙΑ σήμερα τις PRιστριες... Α ρε τα κονέξια της νύχτας... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Αυτό έλειπε... Τόσα λεφτά του έχουνε φάει του UnderTaker... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
υπαρχει καποιος λογος που το εν'λογω μαγαζι δεν σερβιρει φραπε; πια;
περασα χθες για καφε με τον gfg-Γιωργο και με υφος 1000 καρδιναλιων μου ειπαν οτι " το μαγαζι δεν σερβιρει φραπε-μονο εσπρεσσο-καπουτσινο-κ.λ.π " σπαστηκα! ![]() ![]() ![]() |
Πάντως για σένα Σοφία (και φαντάζομαι να αναφέρεσαι σε Πέμπτη που πάμε σαν κλαμπ)
Αυτό έχει συμφωνηθεί από την αρχή και ήταν βασική προυπόθεση για να γίνει στέκι μας. |
DimiPης έγραψε: |
υπαρχει καποιος λογος που το εν'λογω μαγαζι δεν σερβιρει φραπε; πια; |
περασα χθες για καφε με τον gfg-Γιωργο και με υφος 1000 καρδιναλιων μου ειπαν οτι " το μαγαζι δεν σερβιρει φραπε-μονο εσπρεσσο-καπουτσινο-κ.λ.π " |
Η-ΜΑΡ-ΤΟΝ !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
καθισαμε οχι εκει που καθεται το club αλλα στην κατω πλευρα παραλληλα στο δρομο. εχουν φτιαξει και κατι σαν μπαρ .
μηπως ειναι αλλο μαγαζι αυτο; |
ακομα κιαν ειναι ετσι; οι αθεοφοβοι δεν σερβιρουν φραπε ;; |
Και εγώ ενίσταμαι για το μαγαζί !!! ΔΕΝ έχει bacardi! Ζητάω κάθε φορά που πάω, και κάθε φορά μου λέει η σερβιτόρα ότι δεν έχουν. Την τελευταία φορά που ρώτησα γιατί δεν έχουν, δε μου έδωσε κάποια καλή απάντηση. |
Παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει λιγο.
Οπως κατεβαινουμε απο Αλιμου και βγαινουμε παραλιακη, μετα προς τα που παμε για το μαγαζι αυτο?? ![]() |
Εγώ λόγω των "ιδιαίτερων" συνθηκών που επικρατούν κοντά στο σπίτι μου δεν ξέρω τι θα χρειαστεί να κάνω το βράδυ...
Θα προσπαθήσω να περάσω πάντως... ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
Τελικά όλα καλά στην Πεντέλη? ![]() |
Αλεξ@νδρος έγραψε: |
Εγω την Πέμπτη θα παω να δω το φιλικό με την Σαραγόσα |
Τι μούχλες που είστε.... |
Mανθούκος έγραψε: |
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κάτσουμε μέσα την Πέμπτη το βράδυ??? |
Απλά ίσως να μην θέλουμε να δούμε τα μούτρα σου πάλι!
χιχιχιχιχιχιχιχιχ ![]() ![]() |
(αστειεύομαι φυσικά) ![]() ![]() |
χρηστογιατροσόφις... έγραψε: | ||
Kαι που θα πας Mανθούκο μας? |
χρηστογιατροσόφις... έγραψε: | ||
Aααα, εγώ τα λέω πάρα πολύ σοβαρά!!!!!! : |
χρηστογιατροσόφις... έγραψε: |
.... ![]() ![]() ![]() |