PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Τρίξιμο παραθύρων

pygolabida - Τετ 27 Απρ 2005, 11:13:58
Θέμα δημοσίευσης: Τρίξιμο παραθύρων
Εδώ & αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι τρίζουν τα παράθυρα, και όταν είναι ανοιχτά & όταν είναι κλειστά. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από τον αέρα, αλλά γίνεται το ίδιο & στις λακούβες, ακόμα & στις μικρές. Υπάρχει περίπτωση να πέσουν? Άν το πάω για φτιάξιμο θα μου το καλύψει η εγγύηση ή θα μου πούν τίποτα του στύλ "το έχεις χαμηλώσει & είναι ευαίσθητο στα τραντάγματα οπότε δέν το καλύπτουμε". Ή μήπως θέλει ο μηχανισμός λαδάκι?
ePhI - Τετ 27 Απρ 2005, 11:40:34
Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρίξιμο παραθύρων
pygolabida έγραψε:
Εδώ & αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι τρίζουν τα παράθυρα, και όταν είναι ανοιχτά & όταν είναι κλειστά. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από τον αέρα, αλλά γίνεται το ίδιο & στις λακούβες, ακόμα & στις μικρές. Υπάρχει περίπτωση να πέσουν? Άν το πάω για φτιάξιμο θα μου το καλύψει η εγγύηση ή θα μου πούν τίποτα του στύλ "το έχεις χαμηλώσει & είναι ευαίσθητο στα τραντάγματα οπότε δέν το καλύπτουμε". Ή μήπως θέλει ο μηχανισμός λαδάκι?

τι αυτοκινητο ειπαμε πως εχεις Question Rolling eyes
χμμμμμ... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

πλακα κανω

για καλο και για κακο αφου εισαι στην εγγυηση δεν πας να του ριξουνε μια ματια? Δεν εχεις να χασεις τιποτα.....παντως δεν νομιζω να σου πουν οχι.
CC-Gio - Τετ 27 Απρ 2005, 13:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αν τους κανεις και τα ''γλυκα'' ματια,δε θα σου πουνε τιποτα,θα στο φτιαξουν! Love

Πηγαινε και πες τους τι παρατηρεις..... Wink
CHRYSAF.206GTI - Τετ 27 Απρ 2005, 17:16:30
pygolabida έγραψε:

φίλη μου και εγω το έχω αγοράσει το αμάξι εδώ και 5 μήνες και μου τρίζουν!! Crying or Very sad Crying or Very sad όπως επίσης οταν ανεβάζω τα παράθυρα κάνει θόρυβο και επιπλέον μου τρίζει κάτι στα πίσω καθίσματα!!
είναι δυνατόν??? Question Exclamation καινούριο αμάξι και κάνει τέτοια??? Idea
Touristas - Τετ 27 Απρ 2005, 17:29:14
[quote="CHRYSAF.206GTI"]
pygolabida έγραψε:

Ένα καθάρισμα και λίπανση θέλουν οι γρύλοι των παραθύρων.
Τώρα ένα ας το πω ελάττωμα που έχουν είναι ότι αν είναι μισάνοιχτα κάνουν θόρυβο , χτυπάνε συνήθως .
Αυτό δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να φτιαχτεί .

CHRYSAF.206GTI έγραψε:
[φίλη μου και εγω το έχω αγοράσει το αμάξι εδώ και 5 μήνες και μου τρίζουν!! Crying or Very sad Crying or Very sad όπως επίσης οταν ανεβάζω τα παράθυρα κάνει θόρυβο και επιπλέον μου τρίζει κάτι στα πίσω καθίσματα!!
είναι δυνατόν??? Question Exclamation καινούριο αμάξι και κάνει τέτοια??? Idea

Για τα πίσω καθίσματα που τρίζουν πρέπει να είναι στο σημείο που ασφαλίζουν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων.
Δοκίμασε να τα ξεκουμπώσεις για να δεις αν σταματάει. Αν ναι με λίγη αυτοκόλλητη τσόχα στο σημείο εκείνο θα σταματήσουν .
CHRYSAF.206GTI - Τετ 27 Απρ 2005, 17:33:38
Θέμα δημοσίευσης:
και μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα,θα ηθελα να σας πω κάτι ρε παιδια να μου πείτε την γνώμη σας... οπως προανέφερα το αμάξι το έχω εδώ και 5 μήνες!! μέσα σε αυτο το διάστημα έχει βγάλει τα εξής προβλήματα Arrow
1)ενω ειμαι εν κινήση, μου ανοίγει ξαφνικά η πόρτα του συνοδηγού και στην οθόνη μου δείχνει πως άνοιξε η δεξιά πόρτα!! Idea Exclamation αυτο μου έχει συμβει 3 φορές και είμαι σίγουρη πως η πόρτα εχει κλείσει κανονικότατα!!! δηλαδή κάλιστα μπορεί να κινούμαι αμέριμνη,να μου ανοίξει η πόρτα στα καλα καθούμενα και να μου την πάρει κάποιο άλλο αμάξι σβάρνα!!! Mad Mad
2) εχτες μου έφυγαν οι βίδες που κρατούν τον μηχανισμό ανοίγματος του καπω!!! και ΄πιάνεις το καπω απο το λιοντάρι μπροστά και σηκώνεται!!!
άκουσον,άκουσον!!!! Mad Mad
3)και το καλύτερο Confused Confused έβαλα καινούρια εξάτμιση και μου έδειξαν πως το σύρμα του χειροφρένου μου(το οποίο ειναι μέσα σε πλαστικο),ακουμπούσε στην παλιά μου εξάτμιση και κατα συνέπεια κάηκε το πλαστικο και τώρα σε εκείνο το σημείο ειναι γυμνό το σύρμα!!!! Mad Mad
και σας ρωτάω λοιπόν!! είναι πράγματα αυτά(και όχι μόνο ΑΥΤΑ!!) ΓΙΑ να τα κάνει ένα ολοκαίνουριο αμάξι???
Exclamation Question Question
θα επρεπε να θεωρώ την peugeot αξιόπιστη εταιρεία απο δω κ πέρα?? Confused
η μήπως ειμαι πολύ νευρική εγώ και τα παίρνω ΤΟΟΟΟΟΣΟ εύκολα Twisted evil Twisted evil??? Mad Mad
Touristas - Τετ 27 Απρ 2005, 17:51:29
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
και μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα,θα ηθελα να σας πω κάτι ρε παιδια να μου πείτε την γνώμη σας... οπως προανέφερα το αμάξι το έχω εδώ και 5 μήνες!! μέσα σε αυτο το διάστημα έχει βγάλει τα εξής προβλήματα Arrow
1)ενω ειμαι εν κινήση, μου ανοίγει ξαφνικά η πόρτα του συνοδηγού και στην οθόνη μου δείχνει πως άνοιξε η δεξιά πόρτα!! Idea Exclamation αυτο μου έχει συμβει 3 φορές και είμαι σίγουρη πως η πόρτα εχει κλείσει κανονικότατα!!! δηλαδή κάλιστα μπορεί να κινούμαι αμέριμνη,να μου ανοίξει η πόρτα στα καλα καθούμενα και να μου την πάρει κάποιο άλλο αμάξι σβάρνα!!! Mad Mad

Όταν λες ανοίγει θες να πεις μόνο στην οθόνη το λέει αυτό έτσι. Αν είναι μόνο στην οθόνη τότε ή θέλει ρύθμιση η πόρτα ή θέλει αλλαγή η κλειδαριά .
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
2) εχτες μου έφυγαν οι βίδες που κρατούν τον μηχανισμό ανοίγματος του καπω!!! και ΄πιάνεις το καπω απο το λιοντάρι μπροστά και σηκώνεται!!!
άκουσον,άκουσον!!!! Mad Mad

Τώρα για αυτό τη να πω ότι συμβαίνουν , ανεπίτρεπτο μεν αλλά …..
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
3)και το καλύτερο Confused Confused έβαλα καινούρια εξάτμιση και μου έδειξαν πως το σύρμα του χειροφρένου μου(το οποίο ειναι μέσα σε πλαστικο),ακουμπούσε στην παλιά μου εξάτμιση και κατα συνέπεια κάηκε το πλαστικο και τώρα σε εκείνο το σημείο ειναι γυμνό το σύρμα!!!! Mad Mad

Θα πρέπει να σου αλλάξουν την ντίζα εφόσον έχει πρόβλημα

CHRYSAF.206GTI έγραψε:
και σας ρωτάω λοιπόν!! είναι πράγματα αυτά(και όχι μόνο ΑΥΤΑ!!) ΓΙΑ να τα κάνει ένα ολοκαίνουριο αμάξι???
Exclamation Question Question
θα επρεπε να θεωρώ την peugeot αξιόπιστη εταιρεία απο δω κ πέρα?? Confused
η μήπως ειμαι πολύ νευρική εγώ και τα παίρνω ΤΟΟΟΟΟΣΟ εύκολα Twisted evil Twisted evil??? Mad Mad

Δεν έχεις άδικο που εκνευρίζεσαι με όλα αυτά που σου συμβαίνουν . Πάντως είμαι σίγουρος πως όλα σου τα προβλήματα θα λυθούν και θα ησυχάσεις .
Τώρα για το αναξιόπιστη ε δεν νομίζω λίγο υπομονή μόνο και όλα θα είναι μια χαρά
CHRYSAF.206GTI - Τετ 27 Απρ 2005, 18:09:20
Θέμα δημοσίευσης:
φίλε μου αργύρη,καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και θα ήθελα να σου πω οτι η πόρτα μου ανοίγει,δηλαδή ξελασκάρει και την ακούω οταν το κάνει!!!!!
απλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει τελείως!!(δόξα τω θεο!!)
πηγα σήμερα στον πωλητη( που είναι και φίλος μου) και ξέρεις τι μου είπε?? βάζε ασφάλεια!!! Laughing Laughing δηλαδή να βάζω ασφάλειες για να μην μου ανοίξει η πόρτα!! δεν είναι γελοίο αυτο??? Question
παλιά είχα το 106 και δεν μου έβγαλε κανένα απολύτως πρόβλημα και τωρα αυτο ειναι καινούριο και μου κάνει τέτοια.... Crying or Very sad για αυτο με ΄πιάνει το παράπονο!!!
πιστεύω πως όλα αυτά ειναι μέσα στην εγγύηση και θα μου τα φτιάξουν,ετσι δεν είναι???
vinman - Τετ 27 Απρ 2005, 18:13:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτα συμβαινουν κατα κορον σε ολα τα αυτοκινητα... Wink
Εδω και στο δικο μου που λογικα θα επρεπε λογω τιμης και κατηγοριας να μην εχει το παραμικρο ψεγαδι ακουγονται κατα καιρους(οχι παντα)τριξιματακια απο τα παραθυρα....
Ολα ομως ξεπερνιουνται μα καλη θεληση και ψυχραιμια... Wink
Εξαλλου τι peugeραστες ειμαστε... Question Question Wink Wink Very happy
Touristas - Τετ 27 Απρ 2005, 18:19:28
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
φίλε μου αργύρη,καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Για αυτό είμαστε εδώ .

CHRYSAF.206GTI έγραψε:
και θα ήθελα να σου πω οτι η πόρτα μου ανοίγει,δηλαδή ξελασκάρει και την ακούω οταν το κάνει!!!!!
απλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει τελείως!!(δόξα τω θεο!!)
πηγα σήμερα στον πωλητη( που είναι και φίλος μου) και ξέρεις τι μου είπε?? βάζε ασφάλεια!!! Laughing Laughing δηλαδή να βάζω ασφάλειες για να μην μου ανοίξει η πόρτα!! δεν είναι γελοίο αυτο??? Question

Αν όντως άνοιγε η πόρτα καλό είναι να αλλάξεις κλειδαριά και γρήγορα μάλιστα . Μην σε φοβίζει πάντως γιατί έχει ασφάλεια η κλειδαριά από μόνη της για να μην ανοίγει η πόρτα .
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
παλιά είχα το 106 και δεν μου έβγαλε κανένα απολύτως πρόβλημα και τωρα αυτο ειναι καινούριο και μου κάνει τέτοια.... Crying or Very sad για αυτο με ΄πιάνει το παράπονο!!!
πιστεύω πως όλα αυτά ειναι μέσα στην εγγύηση και θα μου τα φτιάξουν,ετσι δεν είναι???
Θα στρώση και αυτό μην στενοχωριέσαι , και είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς όσο και το 106
CHRYSAF.206GTI - Τετ 27 Απρ 2005, 18:20:28
Θέμα δημοσίευσης:
μάνο φυσικά και είμαστε peugeotεραστές και πέρα απο αυτά που ανέφερα ειμαι πλήρως ικανοποιημένη απο το 206.... Laughing αλλά γενικότερα αρχίζω να πιστεύω πως πλέον τα αυτοκίνητα στις μέρες μας τείνουν να γίνουν πολύ <<<ψεύτικα!!!!>>>> Exclamation Exclamation Idea
CHRYSAF.206GTI - Τετ 27 Απρ 2005, 18:23:39
Θέμα δημοσίευσης:
αργύρη σε ευχαριστώ για την παρηγοριά και τα λόγια εμψύχωσης
Smile colors Laughing Laughing Laughing Razz Razz Smile Razz Smile Bounce
vinman - Τετ 27 Απρ 2005, 18:28:25
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
μάνο φυσικά και είμαστε peugeotεραστές και πέρα απο αυτά που ανέφερα ειμαι πλήρως ικανοποιημένη απο το 206.... Laughing αλλά γενικότερα αρχίζω να πιστεύω πως πλέον τα αυτοκίνητα στις μέρες μας τείνουν να γίνουν πολύ <<<ψεύτικα!!!!>>>> Exclamation Exclamation Idea

Αυτο ισως σηκωνει πολυ κουβεντα....παντως και το δικο σου και το δικο μου οντας ''νηπεια''ακομα,περνανε τις παιδικες ασθενειουλες τους.. Very happy
Να δεις που ολα θα λυθουν στο αμμεσο μελλον και θα καμαρωνουμε ακομα περισσοτερο για τα ''Λιονταρια''μας... Wink Wink Very happy
CHRYSAF.206GTI - Τετ 27 Απρ 2005, 18:32:50
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:

Αυτο ισως σηκωνει πολυ κουβεντα....παντως και το δικο σου και το δικο μου οντας ''νηπεια''ακομα,περνανε τις παιδικες ασθενειουλες τους.. Very happy
Να δεις που ολα θα λυθουν στο αμμεσο μελλον και θα καμαρωνουμε ακομα περισσοτερο για τα ''Λιονταρια''μας... Wink Wink Very happy

χα!!!χα!!!! εχεις δίκιο!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pygolabida - Τετ 27 Απρ 2005, 22:58:14
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, απλώς φοβήθηκα μήν τυχόν πέσουν & τρέχα γύρευε μετα....όσο για τα γλυκά μάτια δέν παίζει, αν και πάντα έχουν τάση να εξυπηρετούνε τις κοπέλες, το οποίο με βάζει σε υποψίες μήπως βρίσκουνε λεία για παραμύθιασμα & στο βγάλουνε άχρηστο για να το φτιάξεις.... Scratch anyway...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες