pygolabida έγραψε: |
Εδώ & αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι τρίζουν τα παράθυρα, και όταν είναι ανοιχτά & όταν είναι κλειστά. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από τον αέρα, αλλά γίνεται το ίδιο & στις λακούβες, ακόμα & στις μικρές. Υπάρχει περίπτωση να πέσουν? Άν το πάω για φτιάξιμο θα μου το καλύψει η εγγύηση ή θα μου πούν τίποτα του στύλ "το έχεις χαμηλώσει & είναι ευαίσθητο στα τραντάγματα οπότε δέν το καλύπτουμε". Ή μήπως θέλει ο μηχανισμός λαδάκι? |
Εδώ & αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι τρίζουν τα παράθυρα, και όταν είναι ανοιχτά & όταν είναι κλειστά. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από τον αέρα, αλλά γίνεται το ίδιο & στις λακούβες, ακόμα & στις μικρές. Υπάρχει περίπτωση να πέσουν? Άν το πάω για φτιάξιμο θα μου το καλύψει η εγγύηση ή θα μου πούν τίποτα του στύλ "το έχεις χαμηλώσει & είναι ευαίσθητο στα τραντάγματα οπότε δέν το καλύπτουμε". Ή μήπως θέλει ο μηχανισμός λαδάκι? |
CHRYSAF.206GTI έγραψε: |
[φίλη μου και εγω το έχω αγοράσει το αμάξι εδώ και 5 μήνες και μου τρίζουν!! ![]() ![]() είναι δυνατόν??? ![]() ![]() ![]() |
και μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα,θα ηθελα να σας πω κάτι ρε παιδια να μου πείτε την γνώμη σας... οπως προανέφερα το αμάξι το έχω εδώ και 5 μήνες!! μέσα σε αυτο το διάστημα έχει βγάλει τα εξής προβλήματα ![]() 1)ενω ειμαι εν κινήση, μου ανοίγει ξαφνικά η πόρτα του συνοδηγού και στην οθόνη μου δείχνει πως άνοιξε η δεξιά πόρτα!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
2) εχτες μου έφυγαν οι βίδες που κρατούν τον μηχανισμό ανοίγματος του καπω!!! και ΄πιάνεις το καπω απο το λιοντάρι μπροστά και σηκώνεται!!!
άκουσον,άκουσον!!!! ![]() ![]() |
3)και το καλύτερο ![]() ![]() ![]() ![]() |
και σας ρωτάω λοιπόν!! είναι πράγματα αυτά(και όχι μόνο ΑΥΤΑ!!) ΓΙΑ να τα κάνει ένα ολοκαίνουριο αμάξι???
![]() ![]() ![]() θα επρεπε να θεωρώ την peugeot αξιόπιστη εταιρεία απο δω κ πέρα?? ![]() η μήπως ειμαι πολύ νευρική εγώ και τα παίρνω ΤΟΟΟΟΟΣΟ εύκολα ![]() ![]() ![]() ![]() |
φίλε μου αργύρη,καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση |
και θα ήθελα να σου πω οτι η πόρτα μου ανοίγει,δηλαδή ξελασκάρει και την ακούω οταν το κάνει!!!!!
απλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει τελείως!!(δόξα τω θεο!!) πηγα σήμερα στον πωλητη( που είναι και φίλος μου) και ξέρεις τι μου είπε?? βάζε ασφάλεια!!! ![]() ![]() ![]() |
παλιά είχα το 106 και δεν μου έβγαλε κανένα απολύτως πρόβλημα και τωρα αυτο ειναι καινούριο και μου κάνει τέτοια.... ![]() πιστεύω πως όλα αυτά ειναι μέσα στην εγγύηση και θα μου τα φτιάξουν,ετσι δεν είναι??? |
μάνο φυσικά και είμαστε peugeotεραστές και πέρα απο αυτά που ανέφερα ειμαι πλήρως ικανοποιημένη απο το 206.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Αυτο ισως σηκωνει πολυ κουβεντα....παντως και το δικο σου και το δικο μου οντας ''νηπεια''ακομα,περνανε τις παιδικες ασθενειουλες τους.. ![]() Να δεις που ολα θα λυθουν στο αμμεσο μελλον και θα καμαρωνουμε ακομα περισσοτερο για τα ''Λιονταρια''μας... ![]() ![]() ![]() |