PSClub - Hellas

Νέα - Peugeot 407 επιστολή απο Lion.

Lefty - Τρι 26 Απρ 2005, 13:41:30
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 407 επιστολή απο Lion.
Σε σημερινή επιστολή της Lion Hellas που έλαβα με courier γράφει το εξης:

"Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την αγορά του 407 σας.

Στόχος,τόσο δικός μας όσο και της Automobiles Peugeot, είναι η διατήρηση αυτής της εμποστοσύνης μέσα απο την συνεχή φροντίδα μας για την καλή λειτουργεία του αυτοκινήτου σας,με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια σας.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ενύσχυση της βάσης του πίσω κρίκου ρυμούλκησης καθώς και ο προληπτικός έλεγχος κάποιων σημείων ποθ σχετίζονται με τη χρηστικότητα του αυτοκινήτου σας,όπως μας ζητήθηκε πρόφατα απο την Automobiles Peugeot"

Ο επίσημος Εμπορος PEugeot απο τον οποίο αγοράσατε το αυτοκίνητό σας είναι ήδη ενήμερος και πάντοτε πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει. Σας καλούμε λοιπόν να έρθετε σε επαφή μαζί του η με τον εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή PEugeot της επιλογής σας το σύντομότερο, ώστε να ορίσετε την ημερομηνία για την πραγματοποίηση της παραπάνω επέμβασης, η οποία φυσικά θα γίνει δωρεάν."
crusader - Τρι 26 Απρ 2005, 14:04:10
Θέμα δημοσίευσης:
Tην ίδια επιστολή είχε λάβει πριν 15 μέρες και ο Μάνος (vinman)

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5203

Εσύ έχεις κάποια απορία ή απλά το αναφέρεις έτσι Λευτέρη;
Lefty - Τρι 26 Απρ 2005, 14:45:23
Θέμα δημοσίευσης:
δεν το πρόσεξα καθόλου...... λάθος μου. Sorry.
DRAKE - Τρι 26 Απρ 2005, 23:46:23
Θέμα δημοσίευσης:
Στα τρία χρόνια που έχω το 206 έχω λάβει.... 4 τέτοιες επιστολές με ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο!!!!
sps - Τετ 27 Απρ 2005, 09:46:14
Θέμα δημοσίευσης:
Και λοιπον?
Τι σας κανει εντυπωση?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες