Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ταξί Xsara Picasso?? Baphomet - Σαβ 23 Απρ 2005, 17:53:38 Θέμα δημοσίευσης: Ταξί Xsara Picasso??
ειδα ενα xsara picasso προχτες στην πετρου ραλλη και ηταν ταξι!! δεν εχω δει αλλο τετοιο μοντελο ή της ιδιας κατηγοριας να γινεται ταξι...!!! ωραιο και ευρυχωρο θα ειναι ε?? netblaster - Σαβ 23 Απρ 2005, 19:16:32 Θέμα δημοσίευσης:
Λετε να γινομαστε Ευρωπη τελικα??? Θυμαμαι, πριν κανα 3αρι χρονια που ειχα παει στη Γαλλια, τα ταξι ηταν ή station ή πολυμορφικα!!! Ταξι 4πορτα δεν υπηρχαν... vinman - Κυρ 24 Απρ 2005, 00:38:59 Θέμα δημοσίευσης:
Εγω εχω δει ταξι ''nissan Tino''το οποιο ειναι στην ουσια η πολυμορφικη εκδοση του Almera.... RASTAVIPER - Κυρ 24 Απρ 2005, 18:53:23 Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Λετε να γινομαστε Ευρωπη τελικα??? Θυμαμαι, πριν κανα 3αρι χρονια που ειχα παει στη Γαλλια, τα ταξι ηταν ή station ή πολυμορφικα!!! Ταξι 4πορτα δεν υπηρχαν...
Και το 406 τι ειναι? netblaster - Κυρ 24 Απρ 2005, 19:37:23 Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
netblaster έγραψε:
Λετε να γινομαστε Ευρωπη τελικα??? Θυμαμαι, πριν κανα 3αρι χρονια που ειχα παει στη Γαλλια, τα ταξι ηταν ή station ή πολυμορφικα!!! Ταξι 4πορτα δεν υπηρχαν...
Και το 406 τι ειναι?
Δεν ετυχε να δω προφανως... Παντως τα 4πορτα ειναι μειοψηφια εκει περα!!! CC-Gio - Δευ 25 Απρ 2005, 08:45:19 Θέμα δημοσίευσης:
Οντως! Και στη Γερμανια το ιδιο πραγμα,station ηταν ολα!
Οσο για το picasso το εχω δει και εγω,στην Αλεξανδρας!