liakos έγραψε: |
Πρόσφατα στο καπό μου απέκτησα μια αντιαισθητική γρατζουνιά από κλειδί ![]() Σκέφτηκα να την επιδιωρθώσω και μαζί να βάψω τα εξωτερικά πλαστικά. Κοίταξα στο chipaway για επιδιώρθωση και βαφή και μου είπαν ότι η τιμή θα είναι 110 Ευρώ δίχως το βάψιμο των πλαστικών. Λένε ότι δεν δέχονται να βάψουν τα πλαστικά γιατί είναι τα λεγόμενα γιαλιστερά μαύρα και πρέπει να αντικατασταθούν από την Peugeot με πλαστικά κατάλληλα για βαφή. Αυτά στοιχίζουν 200 ευρώ. Αν βαφούν τα υπάρχοντα, μου είπαν ότι μπορεί να ξεβάψουν ακόμα και με το πιεστικό στο πλυντήριο! Αφού απογοητεύτικα κοίταξα και ένα μαγαζάκι κοντά στο σπίτι μου και μου είπε ότι για όλα (γρατζουνιά+πλαστικά) 210 ευρώ! Ερώτηση. Από την πείρα σας, η τιμή είναι καλή? Δεν πρόκειται να δώσω 110 για μια γρατζουνιά μόνο αλλά τα 210 για όλο το πακέτο είναι δελεαστικότατα. Είναι δυνατόν να ΜΗΝ βάφονται τα μαύρα πλαστικά? |
Μώλις τώρα μίλησα με τον φανοποιό που το είχα αφήσει και μετά μου είπε τα ίδια με το chipsaway. Ότι τα πλαστικά τα συγκεκριμένα δεν βάφονται.
Είναι ποτέ δυνατόν? Λέει ότι η βαφή δεν θα κρατήσει. Τι να πω. Μάλλον ο προηγούμενος έσκασε φράγκα για να έχουν το χρώμα της καλιακούδας. Anyway... |
Μώλις τώρα μίλησα με τον φανοποιό που το είχα αφήσει και μετά μου είπε τα ίδια με το chipsaway. Ότι τα πλαστικά τα συγκεκριμένα δεν βάφονται.
Είναι ποτέ δυνατόν? Λέει ότι η βαφή δεν θα κρατήσει. Τι να πω. Μάλλον ο προηγούμενος έσκασε φράγκα για να έχουν το χρώμα της καλιακούδας. Anyway... |