LuNa έγραψε: |
ΟΛΕ!!!!!
![]() |
Stevon έγραψε: |
Αναστασία αυτό θέλει περισσότερο πάθος
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ..... ![]() ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ............... ![]() ![]() |
Προσπαθω να διατηρω χαμηλους τονους σε τετοια θεματα γιατι η αληθεια ειναι οτι καλα χαιρομαστε αλλα εχουμε πολυ δουλεια ακομα. Η όποια αναγνωριση μας, αυτοματα μας δίνει και ευθυνες. Απ οτι βλεπω ανταποκριση εχουμε μονο που χρειαζεται σοβαρη και υπευθυνη δουλεια και απο μερους μας, πραγμα που σημαινει οτι η βοηθεια και η προσπαθεια ολων στο να έχουμε ενα τετοιο προσωπο ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητη! |
Vaggelis έγραψε: |
ωραία πράματα....
....και λέω εγώ τώρα... ...φαντάζεστε να είχαμε και τηλεοπτική κάλυψη από τοπικό σταθμό;;;; μετά θα μοιράζαμε την κασέτα και αλλού..... ως επίσημος αθλητικός σύλλογος και με τέτοια συμμετοχή που είχαμε, σίγουρα θα κινούσαμε το ενδιαφέρον κάποιου σταθμού..... |
Δεν εχουμε αναγκη τους τοπικους σταθμους..... Αυτό εχω να πω μονο και ο νοων νοητω.... |
Vaggelis έγραψε: |
μετά θα μοιράζαμε την κασέτα και αλλού..... |
Vaggelis έγραψε: | ||||
|
Baphomet έγραψε: |
Παιδια...το ibiza club διοργανωνει εκδρομη-touring στην Μυκονο!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
madjas έγραψε: |
Κολυμπώντας θα φθάσουν τα Ibiza στην Μύκονο!Τι σόι touring θα είναι αυτό; Πού θα τα οδηγήσουν; Στις εθνικές της Μυκόνου; Μάλλον θα τα βάλουν στο καράβι, θα τα βγάλουν να πάρουν τον θαλασσινό τους αέρα και μετά θα τα ξαναβάλουν για επιστροφή! Δεν έχω τπτ με το ibiza club αλλά δεν με τρελαίνει σαν ιδέα για Μύκονο. |
christhehealer έγραψε: |
Άντε μωρά μου και στο CNN!!! ![]() Πείτε μου τώρα ότι αυτό το πράμα που είναι γραμμένο σε μια γλώσσα που μοιάζει με Eλληνικά (αλλά δεν είναι), δεν το γράψαμε εμείς, αλλά αυτοί του autopress. ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
Παιδια...το ibiza club διοργανωνει εκδρομη-touring στην Μυκονο!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν ξέρω τι ακριβως διαβασες, αλλά το μισό απο αυτο το κειμενο, ειναι γραμμενο και στο portal μας....
Εβαλαν κομματι απο αυτο που τους στειλαμε με τα Δ.Τ. |
307 ARMY! έγραψε: |
Προτείνω την ιδέα ενός Touring τέλη Μαίου οδικώς στη Λευκάδα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα , αναλόγως και της συμμετοχής να ευαισθητοποιήσουμε και παράγοντες του Νησιού, όπως δήμο, τοπική τν κλπ. Θα ενδιέφερε κανέναν μία τέτοια ιδέα; |
crusader έγραψε: | ||
Νίκο δεν νομίζω ότι έχουμε τα χρονικά περιθώρια για τέλη Μαϊου καθότι έχουν ήδη δρομολογηθεί άλλες εκδηλώσεις. Πάντως η συγκεκριμένη εκδρομή είναι πολύ καλή ιδέα και βρίσκεται στα μελλοντικά μας σχέδια! ![]() |
307 ARMY! έγραψε: |
Καλό θα ήταν να ανακοινωθούν αυτές οι εκδηλώσεις. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλων και εμείς αντι να οργανώνουμε εξορμήσεις στην ύπαιθρο και συναντήσεις με σκοπό την εξάπλωση του Club πανελλήνια (πχ συναντήσεις με τους Πέζουλες τις Β. Ελλάδος, εξορμήσεις στην Πελλοπόνησο για μας και προς Θράκη ή Ηπειρο για τους Βοριοελλαδίτες ή Θεσσαλούς αντίστοιχα, ακόμη και εκδηλώσεις στην Κρήτη ή άλλα νησιά), μαζευόμαστε καμμιά δεκαριά άτομα σε ενα αχανές μαγαζί κάθε Πέμπτη βράδυ!!! Σπύρο πρέπει να ανοίξουμε νέους ορίζοντες και να κοιτάξουμε να εξαπλωθούμε γιατί μόνο τότε θα είμαστε υπολογίσιμη δύναμη. επιπλέον πρέπει να δωθούν αρμοδιότητες και σε άτομα που είναι σε άλλες περιοχές και θα έχουν το μεράκι της διάδοσης της τρέλας μας, με γνώμονα να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και υπολογίσιμη παρέα. Συγνώμη που ταράζω τα νερά αλλά κάποιος θα πρέπει να το κάνει κι αυτό!!! |