PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - Τα clubs παίρνουν τα ... βουνά και τα ... νησιά

shark_zak - Παρ 15 Απρ 2005, 10:46:35
Θέμα δημοσίευσης: Τα clubs παίρνουν τα ... βουνά και τα ... νησιά
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιδιοκτητών & Φίλων Peugeot Ελλάδας (www.psclub.gr) στα πλαίσια των κοινωνικών του εκδηλώσεων, οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία το 8ο Touring , στις 8-10 Απριλίου στο Καρπενήσι, την πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας. Στην εκδρομή συμμετείχε ένας πολύ μεγάλος αριθμός μελών από όλη την Ελλάδα με οχήματα Peugeot διαφόρων μοντέλων και κυβισμού που άφησε ικανοποιημένους τους διοργανωτές.

Κατά την διάρκεια της εκδρομής τα μέλη είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους σε ορεινές διαδρομές καθώς επίσης να επισκεφτούν αρκετά αξιοθέατα της περιοχής. Το PSClub σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που σαστισμένοι απορούσαν με τον μεγάλο αριθμό των Peugeot όπου ευλαβικά το ένα ακολουθούσε το άλλο.

ΠΗΓΗ:autopress.gr

Thumb right
MEMsound - Παρ 15 Απρ 2005, 10:51:06
Θέμα δημοσίευσης:
Κύριοι...

We are FAMOUS!!!

Χαχαχαχα!!!!

Περαστικά μας...
Έπεται συνέχεια...

αααα και ένα μόνο Thumb right δεν φτάνει οπότε.....

Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right Thumb right

χεχεχεχε Multi color
LuNa - Παρ 15 Απρ 2005, 10:54:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΛΕ!!!!!

Embarassed
crusader - Παρ 15 Απρ 2005, 11:12:20
Θέμα δημοσίευσης:
Και για του λόγου το αληθές :

http://www.autopress.gr/dnews/show.asp?ID=5561
Stevon - Παρ 15 Απρ 2005, 11:59:11
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
ΟΛΕ!!!!!

Embarassed

Αναστασία αυτό θέλει περισσότερο πάθος
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ..... Multi color
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ............... Laughing Laughing
LuNa - Παρ 15 Απρ 2005, 12:04:25
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Αναστασία αυτό θέλει περισσότερο πάθος
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ..... Multi color
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕ
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ............... Laughing Laughing

Προσπαθω να διατηρω χαμηλους τονους σε τετοια θεματα γιατι η αληθεια ειναι οτι καλα χαιρομαστε αλλα εχουμε πολυ δουλεια ακομα.
Η όποια αναγνωριση μας, αυτοματα μας δίνει και ευθυνες.
Απ οτι βλεπω ανταποκριση εχουμε μονο που χρειαζεται σοβαρη και υπευθυνη δουλεια και απο μερους μας, πραγμα που σημαινει οτι η βοηθεια και η προσπαθεια ολων στο να έχουμε ενα τετοιο προσωπο ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητη!
Stevon - Παρ 15 Απρ 2005, 12:17:46
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Προσπαθω να διατηρω χαμηλους τονους σε τετοια θεματα γιατι η αληθεια ειναι οτι καλα χαιρομαστε αλλα εχουμε πολυ δουλεια ακομα.
Η όποια αναγνωριση μας, αυτοματα μας δίνει και ευθυνες.
Απ οτι βλεπω ανταποκριση εχουμε μονο που χρειαζεται σοβαρη και υπευθυνη δουλεια και απο μερους μας, πραγμα που σημαινει οτι η βοηθεια και η προσπαθεια ολων στο να έχουμε ενα τετοιο προσωπο ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητη!

Σαφώς και έχεις δίκιο...διώτι όταν βρίσκεσαι στο παρασκήνιο(εργαζόμενος πυρετοδώς)...ερχόμενη η αναγνώριση ξαφνικά είσαι στο προσκήνιο...και όπως είπες και εσύ μαζί με αυτό έρχονται και οι ευθύνες τις οποίες πρέπει να αναλαμβάνεις , και ουσιαστικά το club μας αυτό κάνει...(εσύ το γνωρίζεις καλύτερα)με την βοήθεια όλων μας και με το πάθος που μας διακρίνει(ειναι αυτό που μας ενώνει βέβαια!!)μπορούμε να εκμεταλευτούμε την αναγνώριση αυτή... Wink
vinman - Παρ 15 Απρ 2005, 12:20:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αργα.....Σταθερα....αλλα σιγουρα βηματα... Exclamation Exclamation
Μπραβο σε ολους.... Wink Wink
Vaggelis - Παρ 15 Απρ 2005, 12:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
ωραία πράματα....

....και λέω εγώ τώρα...
...φαντάζεστε να είχαμε και τηλεοπτική κάλυψη από τοπικό σταθμό;;;;
μετά θα μοιράζαμε την κασέτα και αλλού.....
ως επίσημος αθλητικός σύλλογος και με τέτοια συμμετοχή που είχαμε, σίγουρα θα κινούσαμε το ενδιαφέρον κάποιου σταθμού.....
LuNa - Παρ 15 Απρ 2005, 12:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
ωραία πράματα....

....και λέω εγώ τώρα...
...φαντάζεστε να είχαμε και τηλεοπτική κάλυψη από τοπικό σταθμό;;;;
ως επίσημος αθλητικός σύλλογος και με τέτοια συμμετοχή που είχαμε, σίγουρα θα κινούσαμε το ενδιαφέρον κάποιου σταθμού.....

Δεν εχουμε αναγκη τους τοπικους σταθμους.....
Αυτό εχω να πω μονο και ο νοων νοητω....
Vaggelis - Παρ 15 Απρ 2005, 12:26:57
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Vaggelis έγραψε:

LuNa - Παρ 15 Απρ 2005, 12:31:11
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
LuNa έγραψε:

Vaggelis έγραψε:

νταξ ντεεεεεε Embarassed
δικιο εχεις, αλλα για να ειμαι ειλικρινης.... μιλωντας παντα επι προσωπικου και οχι εξουσιοδοτημενα, ολα αυτα με κανουν να ειμαι σε ενα συνεχες αλερτ..... οι οποιες κινησεις πλεον θελουν μεγαλη προσοχη....
τα βηματα που γινονται ειναι τα θεμελια για το μελλον και αυτο με τρομαζει ως ενα βαθμο....
τι να πω....
τα ευχομουν ολα αυτα αλλα δεν ηξερα αν μπορουν να γινουν πραγματικοτητα ή αν ηταν ουτοπικα....
τωρα που γινονται, νοιωθω καπως περιεργα
και να σκεφτει κανεις οτι ειμαι μονο μερικους μηνες εδω, και εχω συμβαλει το ελαχιστο σε σχεση με καποιους αλλους...

ουφ.....
crusader - Παρ 15 Απρ 2005, 12:37:49
Θέμα δημοσίευσης:
Καλή η σκέψη του Βαγγέλη!!
Κι εγώ την ίδια έκανα σήμερα (καθυστερημένα) όταν έπεσα τυχαία πάνω στο site τοπικής εφημερίδας (http://www.evrytanika.gr/)...
Baphomet - Παρ 15 Απρ 2005, 12:58:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια...το ibiza club διοργανωνει εκδρομη-touring στην Μυκονο!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pygolabida - Παρ 15 Απρ 2005, 22:39:08
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Παιδια...το ibiza club διοργανωνει εκδρομη-touring στην Μυκονο!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η Μύκονος ταιριάζει με την Ibiza..... Razz
madjas - Παρ 15 Απρ 2005, 23:28:07
Θέμα δημοσίευσης:
Κολυμπώντας θα φθάσουν τα Ibiza στην Μύκονο!Τι σόι touring θα είναι αυτό; Πού θα τα οδηγήσουν; Στις εθνικές της Μυκόνου; Μάλλον θα τα βάλουν στο καράβι, θα τα βγάλουν να πάρουν τον θαλασσινό τους αέρα και μετά θα τα ξαναβάλουν για επιστροφή! Δεν έχω τπτ με το ibiza club αλλά δεν με τρελαίνει σαν ιδέα για Μύκονο.
shark_zak - Δευ 18 Απρ 2005, 06:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
madjas έγραψε:
Κολυμπώντας θα φθάσουν τα Ibiza στην Μύκονο!Τι σόι touring θα είναι αυτό; Πού θα τα οδηγήσουν; Στις εθνικές της Μυκόνου; Μάλλον θα τα βάλουν στο καράβι, θα τα βγάλουν να πάρουν τον θαλασσινό τους αέρα και μετά θα τα ξαναβάλουν για επιστροφή! Δεν έχω τπτ με το ibiza club αλλά δεν με τρελαίνει σαν ιδέα για Μύκονο.

ελα μου ντε.... Confused
vinman - Δευ 18 Απρ 2005, 06:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
Θα κανουνε διαδρομες.....στο γκαραζ του πλοιου... Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing
chatasos - Δευ 18 Απρ 2005, 08:58:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιος σας είπε ότι θα πάρουν ΚΑΙ τα αμάξια τους?
Αν είναι όντως έτσι, τότε οι τιμές που έχουν είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!
christhehealer - Δευ 18 Απρ 2005, 09:50:15
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε μωρά μου και στο CNN!!! Silly

Πείτε μου τώρα ότι αυτό το πράμα που είναι γραμμένο σε μια γλώσσα που μοιάζει με Eλληνικά (αλλά δεν είναι), δεν το γράψαμε εμείς, αλλά αυτοί του autopress. Confused Confused
LuNa - Δευ 18 Απρ 2005, 09:52:54
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Άντε μωρά μου και στο CNN!!! Silly

Πείτε μου τώρα ότι αυτό το πράμα που είναι γραμμένο σε μια γλώσσα που μοιάζει με Eλληνικά (αλλά δεν είναι), δεν το γράψαμε εμείς, αλλά αυτοί του autopress. Confused Confused

Δεν ξέρω τι ακριβως διαβασες, αλλά το μισό απο αυτο το κειμενο, ειναι γραμμενο και στο portal μας....
Εβαλαν κομματι απο αυτο που τους στειλαμε με τα Δ.Τ.
307 ARMY! - Δευ 18 Απρ 2005, 10:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Καλημέρα κι απο εμένα. Το Σ-Κ που μας πέρασε το Punto Club πήγε Ζάκυνθο. Προτείνω την ιδέα ενός Touring τέλη Μαίου οδικώς στη Λευκάδα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα , αναλόγως και της συμμετοχής να ευαισθητοποιήσουμε και παράγοντες του Νησιού, όπως δήμο, τοπική τν κλπ. Θα ενδιέφερε κανέναν μία τέτοια ιδέα;
christhehealer - Δευ 18 Απρ 2005, 10:42:55
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Δεν ξέρω τι ακριβως διαβασες, αλλά το μισό απο αυτο το κειμενο, ειναι γραμμενο και στο portal μας....
Εβαλαν κομματι απο αυτο που τους στειλαμε με τα Δ.Τ.

Διάβασα αυτό που έβαλε ο Zak στο πρώτο post. Eίναι τόσο ασύντακτο ώστε δεν βγάζεις νόημα, και τόσο πομπόδες που αγγίζει τα όρια του γελίου...

Ένα Δελτίο Tύπου πρέπει να είναι άμεσο, κατανοητό και ευανάγνωστο. Ότι έχεις να πεις το λές μέσα σε 100 λέξεις. Παραπάνω στο κόβουν. Eάν μετρήσεις αυτό του Zak είναι 110.

Kάθε αρχή και δύσκολη. Θα μάθετε. Wink Razz
crusader - Δευ 18 Απρ 2005, 11:24:37
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Προτείνω την ιδέα ενός Touring τέλη Μαίου οδικώς στη Λευκάδα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα , αναλόγως και της συμμετοχής να ευαισθητοποιήσουμε και παράγοντες του Νησιού, όπως δήμο, τοπική τν κλπ. Θα ενδιέφερε κανέναν μία τέτοια ιδέα;

Νίκο δεν νομίζω ότι έχουμε τα χρονικά περιθώρια για τέλη Μαϊου καθότι έχουν ήδη δρομολογηθεί άλλες εκδηλώσεις.
Πάντως η συγκεκριμένη εκδρομή είναι πολύ καλή ιδέα και βρίσκεται στα μελλοντικά μας σχέδια! Wink
Vaggelis - Δευ 18 Απρ 2005, 11:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, στο επόμενο touring, προτείνω να καλέσουμε το Al-Jazeera (το οποίο είναι και πιο ....trendy από το CNN...) και να βγεί δελτίο τύπου στην Αραβική...
Νομίζω οτι θα είναι πιο κατανοητή από την Νέα Ελληνική... Wink
RASTAVIPER - Κυρ 24 Απρ 2005, 19:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως η εκδρομη του Ibiza στη Μυκονο ειναι μια πολυ ομορφη κινηση και δεν εχει βεβαια οδηγικο χαρακτηρα (με λιγα λογια δεν πανε για σκισιμο) αλλα για συσφιξη των σχεσεων μεταξυ των μελων, κατι που ειναι αρκετα σημαντικο και μπραβο τους.Ωστοσο η επιλογη των βουνων, οπως κανουν αρκετα club παραμενει η καλυτερη λυση για στροφοδιαδρομες και αδρεναλινη στο full!!!
307 ARMY! - Σαβ 14 Μάϊ 2005, 20:01:28
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
307 ARMY! έγραψε:
Προτείνω την ιδέα ενός Touring τέλη Μαίου οδικώς στη Λευκάδα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα , αναλόγως και της συμμετοχής να ευαισθητοποιήσουμε και παράγοντες του Νησιού, όπως δήμο, τοπική τν κλπ. Θα ενδιέφερε κανέναν μία τέτοια ιδέα;

Νίκο δεν νομίζω ότι έχουμε τα χρονικά περιθώρια για τέλη Μαϊου καθότι έχουν ήδη δρομολογηθεί άλλες εκδηλώσεις.
Πάντως η συγκεκριμένη εκδρομή είναι πολύ καλή ιδέα και βρίσκεται στα μελλοντικά μας σχέδια! Wink

Καλό θα ήταν να ανακοινωθούν αυτές οι εκδηλώσεις. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλων και εμείς αντι να οργανώνουμε εξορμήσεις στην ύπαιθρο και συναντήσεις με σκοπό την εξάπλωση του Club πανελλήνια (πχ συναντήσεις με τους Πέζουλες τις Β. Ελλάδος, εξορμήσεις στην Πελλοπόνησο για μας και προς Θράκη ή Ηπειρο για τους Βοριοελλαδίτες ή Θεσσαλούς αντίστοιχα, ακόμη και εκδηλώσεις στην Κρήτη ή άλλα νησιά), μαζευόμαστε καμμιά δεκαριά άτομα σε ενα αχανές μαγαζί κάθε Πέμπτη βράδυ!!! Σπύρο πρέπει να ανοίξουμε νέους ορίζοντες και να κοιτάξουμε να εξαπλωθούμε γιατί μόνο τότε θα είμαστε υπολογίσιμη δύναμη. επιπλέον πρέπει να δωθούν αρμοδιότητες και σε άτομα που είναι σε άλλες περιοχές και θα έχουν το μεράκι της διάδοσης της τρέλας μας, με γνώμονα να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και υπολογίσιμη παρέα. Συγνώμη που ταράζω τα νερά αλλά κάποιος θα πρέπει να το κάνει κι αυτό!!!
MEMsound - Σαβ 14 Μάϊ 2005, 20:41:54
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Καλό θα ήταν να ανακοινωθούν αυτές οι εκδηλώσεις. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλων και εμείς αντι να οργανώνουμε εξορμήσεις στην ύπαιθρο και συναντήσεις με σκοπό την εξάπλωση του Club πανελλήνια (πχ συναντήσεις με τους Πέζουλες τις Β. Ελλάδος, εξορμήσεις στην Πελλοπόνησο για μας και προς Θράκη ή Ηπειρο για τους Βοριοελλαδίτες ή Θεσσαλούς αντίστοιχα, ακόμη και εκδηλώσεις στην Κρήτη ή άλλα νησιά), μαζευόμαστε καμμιά δεκαριά άτομα σε ενα αχανές μαγαζί κάθε Πέμπτη βράδυ!!! Σπύρο πρέπει να ανοίξουμε νέους ορίζοντες και να κοιτάξουμε να εξαπλωθούμε γιατί μόνο τότε θα είμαστε υπολογίσιμη δύναμη. επιπλέον πρέπει να δωθούν αρμοδιότητες και σε άτομα που είναι σε άλλες περιοχές και θα έχουν το μεράκι της διάδοσης της τρέλας μας, με γνώμονα να δημιουργήσουμε μια μεγάλη και υπολογίσιμη παρέα. Συγνώμη που ταράζω τα νερά αλλά κάποιος θα πρέπει να το κάνει κι αυτό!!!

Νίκοχαλάρωσε λίγοπαιδί μου...
Μην μου αγχώνεσαι.
Όά αυτά θα γίνουν απλά αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν ΑΜΕΣΑ.

Ευτυχώς αυτά είναι προς το τέλος τους και θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα.

ΔΕΝ μας κυνηγάει κανένας.

Το θέμα είναι ότι κάνουμε να γίνεται ΤΕΛΕΙΑ και όχι γρήγορα.

Όσοπ για το στέκι επείδη είδα ότι κάτι σε χάλασε με το θέμα και δεν έχω καταλάβει ακόμα τι.

Το μαγαζί είναι μια χαρά και η παρέα γίνεται επίσης μια χαρά.

Την μια φορά μπορεί να είμαστε 40 την άλλη 15, την άλλη 25, την άλλη 5 κλπ κλπ.

Ελπίζω το πρόβλημα να μην είναι η διάταξη των τραπεζιών όπου δεν επικρατεί το (όμορφο βέβαια) χάος του προηγούμενου στεκιού.

Εδώ θα πρέπει να ομολογήσω πως επειδή τις τελευταίες βδομάδες πραγματικά τρέχουμε σαν τρελοί οι υπευθυνοι και είμαστε στις συαντήσεις κάπως στο κόσμο μας και γι αυτό ένοιωσες και εσύ, όπως και άλλοι επίσης, κάπως απόμακρος (σα να χάθηκε η ζεστασιά και η παρέα) αλλά πίστεψε με όταν δεις τι ετοιμάζουμε θα καταλάβεις γιατί έχουμε "είμαστε αλλού" (στον κόσμο μας).

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και να δείξετε λίγη υπομονή (ακόμα). Wink
Baphomet - Δευ 16 Μάϊ 2005, 00:24:22
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο συμφωνώ μαζί σου και καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατί κι εγώ ήμουν στην θέση σου πριν τύχει να ασχοληθώ με τα "κοινά" του club. Πολλά πράγματα ετοιμάζονται και θα ανακοινωθούν στην ώρα τους και θα σκορπίσουν χαμόγελα όπως γίνεται πάντα. Και θα περάσουμε πολύ πολύ ωραία!! Αυτή την στιγμή είναι όλοι πηγμένοι με 3-4 θεματα που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, το ενα εκ των οποίων είναι οι προσφορές.
Μετά την επόμενη συνέλευση του ΔΣ θα έχουμε απαντήσεις σε πολλά θέματα...για την ώρα υπομονή. Wink
307 ARMY! - Δευ 16 Μάϊ 2005, 20:06:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνθο και Πέτρο ζητώ συγγνώμη που σας ανάγκασα να ασχοληθείτε μαζί μου, γιατί πραγματικά ξέρω ότι είστε από τα άτομα που τρέχετε για το σύλλογο χωρίς να θέλω να θείξω κανένα από τα άλλα παιδιά. Ελπίζω να σας έχω δείξει αυτούς τους 6 μήνες που είμαι στην παρέα σας την αγάπη μου για το σύλλογο αλλά και την όμορφη παρέα μας. Δεν λέω λόγια για να καλοποιάσω κανέναν! Τα πιστεύω και τα λέω. Γι'αυτό και φωνάζω για να βοηθήσουν και όσοι έχουν αυτή τη δυνατότητα αλλά το σκέφτονται, αφού είναι άδικο να τρέχουν όλο τα ίδια άτομα. Είμαι οραματιστής και ξέρω ότι βιάζομαι σε κάποια θέματα, αλλά δεν θέλω να χαθεί η ευκαιρία να κάνουμε κάτι μεγάλο, τώρα που είναι ζεστό το θέμα των ενεργών μελών. Γι'αυτό και πιστεύω στην εξάπλωση του Club πανελλαδικά και στην βοήθεια όλων όσων έχουν την αγάπη και το μεράκι για το χόμπι μας. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Φιλικά Νίκος.
xrisa-xs - Δευ 11 Σεπ 2006, 13:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
Το βάζω εδώ γιατί μου άρεσε ο τίτλος του topic και πιστεύω ότι ταιριάζει.
είναι το πρόγραμμα του Συλλόγου Χιονοδρομίας, στον οποίο είμαι μέλος, και πιστεύω ότι κάποιους από εδώ ίσως να τους ενδιαφέρει.
Επίσης, τα συγκεκριμένα χιονοδρομικά είναι και μια πολύ καλή ιδέα για touring το χειμώνα, με καλές στριφτερές διαδρομές...

Σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των εκδρομών της ερχόμενης χιονοδρομικής περιόδου 2006-2007 :

1. Εκδρομή στο Kaprun της Αυστρίας 09-17 Δεκεμβρίου 2006
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες στη νέα ενότητα του forum με τίτλο «Εκδρομή εξωτερικού 2006»

2. Εκδρομή στο χ/κ Παρνασσού 12-14 Ιανουαρίου 2007 (κοπή πίτας).

3. Εκδρομή στο χ/κ Χρυσό Ελάφι 16-19 Φεβρουαρίου 2007.
Διαμονή στο Χρυσό Ελάφι και μονοήμερες επισκέψεις στα χ/κ Σελίου-3/5 Πηγάδια-Ελατοχώρι.

4. Εκδρομή στο χ/κ Καλαβρύτων 09-11 Μαρτίου 2007.

από το www.snowclub.gr
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες