PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Δέρμα στεφάνης τιμονιού χαλάει

Makis77 - Παρ 08 Απρ 2005, 14:03:31
Θέμα δημοσίευσης: Δέρμα στεφάνης τιμονιού χαλάει
Δεν ξέρω τελικά αν αυτό που έχει το τιμόνι επάνω είναι αληθινό δέρμα. Πολυ χλωμό μου φαίνεται.
Το αυτοκίνητο έχει κάνει μόλις 14000 χλμ και το έπανω μέρος της στεφάνης του τιμονιού έχει αρχίσει να χαλάει επιφανειακά. Κάτι σα να λιώνει το "δέρμα" κάνοντας πολλές μικρές τρυπίτσες. Νομίζω ότι οφείλεται στο ότι όταν κάνω μανούβρες με το ένα χέρι, σ' εκείνο το σημείο ασκώ αρκετά μεγάλη πίεση και τρίβεται.
Υπάρχει περίπτωση να μπει μέσα στην εγγύηση; Βέβαια και τι να μου βάλουν αν είναι έτσι το υλικό. Το RC έχει τίποτα καλύτερο μήπως;
netblaster - Παρ 08 Απρ 2005, 14:59:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο το ακουω πρωτη φορα!!! Μπορει να φταιει το υλικο που χρησιμοποιηθηκε στη συγκεκριμενη παρτιδα αυτοκινητων!!! Παντως, αν ειναι οντως προωρη φθορα η εγγυηση το καλυπτει, θεωρητικα τουλαχιστον!!!
Makis77 - Παρ 08 Απρ 2005, 16:00:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως συμβαίνει και σε κανέναν άλλο αυτό; Αν όχι τότε μάλλον έχει πρόβλημα το δικό μου. Μπορεί να ήταν πολύ λεπτό το δέρμα με το οποίο ντύσανε το τιμόνι.
Το αυτοκίνητο βέβαια το χρησιμοποιώ 17 μήνες. Μήπως μου πούνε ότι δεν είναι πρόωρη φθορά και ότι δικαιολογείται από τη χρήση 17 μηνών;
Η κατάσταση βέβαια δεν είναι και τόσο τραγική. Π.χ. το βράδυ δε φαίνεται αφού και το υλικό κάτω από το δέρμα έχει σχεδόν το ίδιο χρώμα. Ποιος ξέρει όμως πώς θα γίνει μετά από κανά χρόνο.
gianic - Παρ 08 Απρ 2005, 16:01:34
Θέμα δημοσίευσης:
αστοχεια υλικου φιλε μου .

πηγαινε και απαιτησε να στο αλλαξουν
sps - Σαβ 09 Απρ 2005, 09:37:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ειναι πολλοι που το εχουν παθει αυτο.
Στο αλλαζουν μεσα στην εγγυηση.
Απο εδω μεσα σιγουρα το εχει αλλαξει ο Kaisaras ενω και ενα παιδι απο θεσσ/κη το αλλαξε απο αλλο φορουμ.
xeskepastos - Κυρ 08 Μάϊ 2005, 10:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αληθεια ειναι, ξερω κι εγω αρκετους που το εχουν παθει και παντα εχει αλλαχτει στην εγγυηση...
Η δικη μου περιπτωση ειναι λιγο διαφορετικη.. εμενα εχει αρχισει να σκαει και να ξεφλουδιζει στο κεντρικο μερος (εκει που ειναι ο αεροσακος)... πρωτα κανει μικροσκοπικες φουσκαλιτσες και μετα σκαει και αρχιζει να φευγει το "δερμα" στην επιφανεια. Αυτο εγινε πρωτα στο πανω μερος και μετα στα πλαγια.. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν θελουν να μου το αλλαξουν στην εγγυηση (πιθανον γιατι παει πακετο με τον αεροσακο-->$$$) γιατι λενε οτι φαινονται σα γρατζοιυνιες, εφτασαν να μου πουν οτι το εχει κανει γατα που εβαλα στο αμαξι η εγω χτυπωντας πανω στο τιμονι το κλειδι (!!!!! μα ειναι μ@*&%ε$???) αν ειναι δυνατον... Μιας που εχω ακομα εγγυηση για πολυ καιρο, συμφωνησαμε να το τσεκαρουμε περαιτερω στις επομενες επισκεψεις για σεερβις, αλλα κατα τη διαρκεια του χειμωνα δεν προχωρησε η ζημια, οποτε πιθανολογω οτι εχει να κανει με τον ηλιο και τη ζεστη...
Εχει παθει κανεις κατι αναλογο η ειμαι εγω ο γκαντεμης του χωριου???
-=N4X=- - Δευ 09 Μάϊ 2005, 00:05:58
Θέμα δημοσίευσης:
Το οτι μπορει να φταιει ο ιδρωτας σας το εχετε σκεφτει???
Το δερμα αντιδρα με την οξυτητα του ιδρωτα...κ επειδη καθε ανθρωπος ιδρωνει περισσοτερο η λιγοτερο αναλογα φθειρετε κ το δερμα.
Εμενα εχει φθαρει αρκετα αλλα το ξερω γιατι τα χερια μου οταν οδηγαω ιδρωνουν αρκετα.
Παντως αν αλλαζετε στην εγγυηση σαν "αστοχια" τοτε να παω κ εγω μια βολτα!! Wink
MEMsound - Δευ 09 Μάϊ 2005, 07:01:39
Θέμα δημοσίευσης:
Σε αυτό για τον ιδρώτα δεν έχει άδικο ο N4X.
Σε πολλούς ανθρώπους η σύσταση του ιδρώτα είναι αρκετά δραστική σε διάφορα υλικά.

Παρόλα αυτά όσο καυστικός και να είναι ο ιδρώτας μας το τιμόνι δεν θα έπρεπε να χαλάει ή τουλάχιστον αν και εφόσον ισχύει ακόμα η περίοδος της εγγύησης τότε να αντικαθίσταται χωρίς επιβάρυνση.

Αλλιώς με την πώληση του αυτοκινήτου θα επρεπε να σε ενημερώνουν ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο (πρόωρης φθοράς του τιμονιού από τον ιδρώτα) και οτι η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για κάτι τέτοιο.
Makis77 - Δευ 09 Μάϊ 2005, 08:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
Στο ASTRA (1999) των γονιών μου, το οποίο οδηγούσα για 1.5 χρόνο (20000 χλμ) περίπου, δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα μέχρι τώρα που έχει 75000 χλμ.
Εκεί βέβαια έχουν βάλει πραγματικό μαύρο δέρμα κι όχι αυτό που έχει το 206.
DimiP - Δευ 09 Μάϊ 2005, 23:23:49
Θέμα δημοσίευσης:
Makis77 έγραψε:
Στο ASTRA (1999) των γονιών μου, το οποίο οδηγούσα για 1.5 χρόνο (20000 χλμ) περίπου, δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα μέχρι τώρα που έχει 75000 χλμ.
Εκεί βέβαια έχουν βάλει πραγματικό μαύρο δέρμα κι όχι αυτό που έχει το 206.

το δερμα που εχει το δερματινο τιμονι του 206 δεν ειναι πραγματικο δερμα ; η ειναι β κατηγοριας δερμα;
kaisaras96 - Τρι 10 Μάϊ 2005, 00:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι..εχω αλλαξει τιμονι στην εγγυηση(μεσα στην Lion) το καλοκαιρι λιγο πριν ληξει και πρεπει να ναι πολυ συχνο προβλημα στα μοντελα προ facelift (το μικρο ξεχωριστο κομματι πανω πανω ειχε αρχισει να ξεφτιζει).Η τιμη του ειναι 260 ευρω αν θυμαμαι καλα.Το καινουργιο εχει λιγο πιο γκρι αποχρωση και φαινεται ακομα οκ!
Touristas - Τρι 10 Μάϊ 2005, 06:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω κι εγώ κάτι , σας πέρασε καθόλου από το μυαλό να έχει βγει ελαττωματική παρτίδα από τιμόνια Question Rolling eyes
Και μην πει κανείς ότι τέτοια δεν γίνονται σε άλλες εταιρίες Exclamation Wink
Makis77 - Τρι 10 Μάϊ 2005, 10:55:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως εμένα είναι μετά το facelift (8ος 2003).
Σήμερα το πήγα για αλλαγή εντός εγγύησης. Όταν ρώτησα τον υπεύθυνο εκεί του συνεργείου αν και το αλλαγμένο τιμόνι θα γίνει έτσι, μου είπε ότι δίνουν εγγύηση ένα χρόνο.
Οπότε αν είναι η ίδια ποιότητα σίγουρα μέσα σε ένα χρόνο με βλέπω να ξαναπηγαίνω. Πλάκα θα 'χει.
Makis77 - Τετ 11 Μάϊ 2005, 10:44:41
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα πήρα το αυτοκίνητο με το καινούριο τιμόνι.
Μόλις το είδα μου φάνηκε ότι είναι διαφορετικό και πολύ καλύτερο σε ποιότητα από αυτό που είχα στην αρχή. Μου φαίνεται σα να είναι λίγο πιο χοντρό και πιο μαλακό.
Μπορεί βέβαια να είναι η ιδέα μου και να μη θυμάμαι καλά πώς ήταν το τιμόνι μου πρίν από 20 μήνες που αγόρασα το 206.
Πάντως ευτυχώς που μου έκοψε να πάω να το αλλάξω γιατί πραγματικά τώρα είναι σα να έχω άλλο τιμόνι.
Τώρα αν η ποιότητα είναι όντως καλύτερη, θα δείξει στο μέλλον.
kanelj - Τετ 11 Μάϊ 2005, 10:56:32
Θέμα δημοσίευσης:
Makis77 έγραψε:
Μόλις το είδα μου φάνηκε ότι είναι διαφορετικό και πολύ καλύτερο σε ποιότητα από αυτό που είχα στην αρχή. Μου φαίνεται σα να είναι λίγο πιο χοντρό και πιο μαλακό.

Παλι καλα που το τονισες οτι μιλας για το τιμονι.... Exclamation Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Makis77 - Τετ 11 Μάϊ 2005, 11:10:41
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή θα ήταν καλύτερο κάτι σαν κι αυτό:

"Σήμερα πήρα το καινούριο τιμόνι μαζί με το αυτοκίνητο" Question Very happy

Μήπως είσαι κι εσύ κανένας δημοσιογράφος από αυτούς που απομονώνουν μια πρόταση από μια συνέντευξη και μετά άντε να βρεις το δίκιο σου;
Για μας τους celebrity λέω Very happy
kanelj - Τετ 11 Μάϊ 2005, 11:18:45
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο εννοεις Question Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Cool Cool Cool

Makis77 έγραψε:
Σήμερα πήρα το καινούριο....Μου φαίνεται σα να είναι λίγο πιο χοντρό και πιο μαλακό.
Μόλις το είδα ειπα οτι ειναι πολύ καλύτερο σε ποιότητα από αυτό που είχα στην αρχή.
Μπορεί βέβαια να είναι η ιδέα μου και να μη θυμάμαι καλά πώς ήταν πρίν από 20 μήνες που το ειχα χρησιμοποιησει...
Πάντως ευτυχώς που μου το έκοψε και πηγα να το αλλάξω γιατί πραγματικά τώρα είναι σα να έχω άλλο.. .

Makis77 - Τετ 11 Μάϊ 2005, 11:20:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως να το έγραφα κάπως έτσι:

Μόλις το είδα το τιμόνι μου φάνηκε ότι είναι διαφορετικό τιμόνι και πολύ καλύτερο τιμόνι σε ποιότητα από αυτό το τιμόνι που είχα στην αρχή. Μου φαίνεται σα να είναι λίγο πιο χοντρό και πιο μαλακό τιμόνι.
Μπορεί βέβαια να είναι η ιδέα μου και να μη θυμάμαι καλά πώς ήταν το τιμόνι μου πρίν από 20 μήνες που αγόρασα το 206.
Πάντως ευτυχώς που μου έκοψε να πάω να το αλλάξω το τιμόνι γιατί πραγματικά τώρα είναι σα να έχω άλλο τιμόνι.

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Δεν έχω και πολύ δουλειά και είπα να γράψω κάτι παραπάνω Smile
kanelj - Τετ 11 Μάϊ 2005, 11:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
ε ετσι θα το καταλαβαιναμε οτι λες για το τιμονι Exclamation Wink
γιατι εμεις εχουμε δουλεια....γιάυτο γραφουμε...!
cipher - Παρ 30 Ιούν 2006, 02:33:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ και 2-3 μέρες το έπαθα κι εγώ Sad
Έχω ένα μικρό ξεφλούδισμα, σα φουσκάλα σκασμένη. Επειδή είμαι εκτός εγγύησης πλέον και το να πάρω καινούριο τιμόνι δεν παίζει, σκέφτομαι να του βάλω λίγη κόλλα. Πρώτα με λίγη βενζινόκολλα να κολλήσω τα "αυτάκια", ώστε να μην προχωρήσει άλλο το ξεφλούδισμα, και μετά ίσως να το περάσω με μια σκληρότερη (σα βερνίκι), γιατί η βενζινόκολλα μάλλον δε θα αντέξει πολύ στις τριβές. Είναι πολύ μικρό και πιστεύω ότι αν το κάνω προσεκτικά, δε θα φαίνεται καν.

Άλλες ιδέες είναι καλοδεχούμενες!
sod - Κυρ 02 Ιούλ 2006, 22:17:50
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Αλεξανδρε οτι και να κανειs θα σου ξεφλουδισει και αλλου!!Το πανω μεροs απο το δικο μου εχει ξεφλουδισει!!!Θα το ειχα αλαξει αλλα υπαρχει ο αεροσακοs και δεν θελω να τον καταργησω,αν δεν κανω λαθοs υπαρχουν τιμονια aftermarket με αεροσακο αλλα ειναι πανακριβα!!
cipher - Δευ 03 Ιούλ 2006, 02:48:01
Θέμα δημοσίευσης:
Σε εκείνο το σημείο θυμάμαι ότι είχε μια μικρή ζάρα προς τα επάνω (ίσα-ίσα που την πρόσεχες) κι από εκεί ξεκίνησε το κακό.

Καλά, καινούριο τιμόνι με αερόσακο και αυτό το "δέρμα", δε νομίζω να το έχουν κάτω από 300-400 ευρώπουλα. Γι' αυτό και είπα ότι δεν παίζει. Το θεωρώ πεταμένα λεφτά. Και να πω ότι το είχα χρόνια, να πάει στα κομμάτια. 3 και κάτι το έχω.

Εσύ Βασίλη, πόσο το έχεις και πόσα χλμ έχεις κάνει; Το δικό σου έχει γίνει εντελώς "καραφλό";

Θα κάνω την πατέντα με την κόλλα και άμα δεν πιάσει, ή άμα μου ανοίξει κι αλλού, θα πετάξω ένα ωραίο καλυμματάκι από πάνω και άμα θέλει μετά ας ξαναξεφλουδίσει.

Άντε μην τα πάρω και το... "λειάνω" με το παλμικό τριβείο Twisted evil
(καφρίλα!!!)
Stevon - Δευ 03 Ιούλ 2006, 11:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
cipher έγραψε:

Καλά, καινούριο τιμόνι με αερόσακο και αυτό το "δέρμα", δε νομίζω να το έχουν κάτω από 300-400 ευρώπουλα.

Καινούριο μαζί με τον αερόσακο σε full μαύρο χρώμα περίπου 200€ μαζί με την τοποθέτηση.
Υπάρχει και δίχρωμο μαυρο-γκρί το οποίο όμως έχει 320€ περίπου... Confused Confused
COOL ALEXIS - Δευ 03 Ιούλ 2006, 11:55:42
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως με καμία αλοιφούλα βελτιώναμε την κατάσταση και μειώναμε τον ρυθμό φθοράς Idea
MEMsound - Δευ 03 Ιούλ 2006, 11:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
ο νους σου εσένα στις αλοιφές και στα επιβραδυντικά λιπαντικά...

"θέλεις να σε αλείψω γλυκό μου τιμονάκι" Laughing Laughing Laughing
COOL ALEXIS - Δευ 03 Ιούλ 2006, 12:03:27
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ σκέφτομαι εντελώς αθώα, ενώ εσύ κατευθείαν στο πονηρό και στο .......... κοκό Exclamation

Πολύ αόρατος δεν είσαι????
MEMsound - Δευ 03 Ιούλ 2006, 12:16:51
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
cipher - Δευ 03 Ιούλ 2006, 18:23:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και φύγαμε λίγο Off Topic ...

Rotfl Rotfl Rotfl
Το thread "Peugeot Sex Club" αρχίζει να διεισδύει και σε άλλα threads Very happy
cipher - Δευ 03 Ιούλ 2006, 18:31:44
Θέμα δημοσίευσης:
COOL ALEXIS έγραψε:
Αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως με καμία αλοιφούλα βελτιώναμε την κατάσταση και μειώναμε τον ρυθμό φθοράς Idea

Ναι, αλλά πώς να μειώσει ρυθμό φθοράς; Με ελάττωση τριβής; Αν ναι, μας βλέπω να γινόμαστε οι καλύτεροι πελάτες του φαναρτζή!!! Οι τριβές στα φρένα και στο τιμόνι πιστεύω είναι οι μόνες που δε θα ήθελα να αποχωριστώ ποτέ Wink
COOL ALEXIS - Δευ 03 Ιούλ 2006, 20:11:43
Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις απόλυτο δίκιο απλά έλεγα μήπως υπάρχει κανένα προϊόν που να αφήνει κάτι σαν προστατευτικό στρώμα Exclamation
cipher - Τρι 04 Ιούλ 2006, 02:31:33
Θέμα δημοσίευσης:
Το ψυλλιάστηκα ότι κάτι τέτοιο είχες στο μυαλλό σου. Απλά εγώ προσπάθησα να σκεφτώ τι θα κάνει αυτό το σπρέι. Η μία επιλογή είναι να δημιουργεί ένα λείο και σκληρό στρώμα, οπότε χάνουμε τριβή και συμφωνούμε στο ότι δεν το θέλουμε με τίποτα! Η άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσει ένα πιο μαλακό στρώμα, αλλά το βλέπω να εξαφανίζεται πολύ γρήγορα. Τέλος, μια τρίτη πιθανότητα είναι το να μαλακώνει αυτό το "δέρμα", αλλά πιστεύω θα ήταν ό,τι χειρότερο.

Άσε που δεν το βλέπω το τιμόνι να αφήνει πολλά περιθώρια να "πιάσει" κάποιο άλλο υλικό επάνω του. Ό,τι εν πάσει περιπτώσει είναι αυτό που έχει επάνω, είναι αρκετά γυαλιστερό και τεντωμένο, χωρίς ιδιαίτερους πόρους. Και αυτό το πάνω στρώμα, μου θυμίζει το αντίστοιχο δερματίνης που έχουν τα παπούτσια. Άμα ξεφτίσει από επάνω, χαίρετε!

Αλλά είναι το γ@μώτο... Το έχω 3 χρόνια, 38.000 km και το θεωρώ ξεφτίλα να ξεφλουδίσει το τιμόνι. Ας βάζανε σκέτο πλαστικό. Αλλά, όταν στο δίνουν δερμάτινο, δεν είναι για να το κουκουλώσεις. Σωστά;
Confused
volvos - Τρι 04 Ιούλ 2006, 07:50:30
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνα με καποιον που δουλευε στη κονολυ παλια μας ειχε πει το εξης...
στο δερμα σας κυριοι τι ειναι το καλυτερο που βαζετε?
σαπουνι χωρις αλκαλικα με ουδετερο ph...σωστα?
και μετα?
vaseline intensive care για ευαισθητες επιδερμιδες σωστα?

τραβα παρε αυτα τα δυο πλυνε το τιμονι λιγο πρωτα γιατι αλλιως δεν θα ανοιξουν οι ποροι του δερματος και περνατο λιγο απο το δευτερο και θα εισαι αρχοντας!!
MEMsound - Τρι 04 Ιούλ 2006, 08:34:26
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω την αίσθηση ότι αυτό που χαλάει το δέρμα είναι ότι το βλέπει ο ήλιος και το ξεραίνει μειώνοντας την ελαστικότητά του με αποτέλεσμα να θροιματίζεται και να ξεφλουδίζει.

Έχετε σκεφτεί όποτε παρκάρετε να βάζετε στο παρμπριζ ένα αλεξήλιο?

Μιλάμε για διαδικασία 10 δευτερολέπτων και προστατευετε τιμόνι/ταμπλό/καθίσματα + ότι μειώνεται την θερμοκρασία στο εσωτερικό κατά πολύ... Wink

Αυτά.

Κατα τα άλλα αυτό που ανέφερε ο volvos μου ακούγεται πολύ καλό και θα το εφαρμόσω το συντομότερο. Wink
COOL ALEXIS - Τρι 04 Ιούλ 2006, 08:45:09
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχει άδικο απλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ψόφιο δέρμα το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει την δυνατότητα ανανέωσης όπως το ζωντανό. Γιατί πέρα από το ξεφλούδισμα και την ταλαιπωρία λόγω συνθηκών υπάρχει και η παράμετρος της τριβής με τα χέρια Exclamation
307BLUE - Τρι 04 Ιούλ 2006, 11:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
Στο 307 μου το τιμόνι μετά από ένα χρόνο είχε τριφτεί στο αριστερό μέρος του μόνο. Πήγα στην αντιπροσωπεία απ 'οπου είχα αγοράσει το 307, είδαν το τιμόνι και μου το άλλαξαν αμέσως χωρίς καμία απολύτως αντίρηση!!!Μάλιστα μου είπαν ότι αν και το νέο τιμόνι παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα θα μου το ξαναλλάξουν!!!
Στη δική μου περίπτωση υποψιάζομαι ότι είχε φαγωθεί σε εκείνο το σημείο λόγω του ρολογιού μου που έχει μεταλλικό μπρασελέ....
Το καινούριο τιμόνι δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο. Το δέρμα μου φαίνεται ότι είναι πολύ καλύτερης ποιότητας!!!
PHSYBORG - Τρι 04 Ιούλ 2006, 11:43:27
Θέμα δημοσίευσης:
το δικο μου στα 3 χρονια πανω εγινε χαλια μονο στα σημεια που πιανει το χερι πιο συχνα...
εψαξα για καλλυμα της ISOTTA αλλα ειναι ακριβουτσικο 80ε οποτε παμε για Φραντζη! Wink Exclamation
PHSYBORG - Τρι 04 Ιούλ 2006, 11:48:36
Θέμα δημοσίευσης:
οριστε κ φωτο απο το καλυμμα της ΙSOTTA που μπαινει ραφτο πανω!

cipher - Τρι 04 Ιούλ 2006, 15:42:44
Θέμα δημοσίευσης:
@ MEMsound: Το παρκάρω σε σκεπαστό γκαράζ, οπότε δεν τίθεται θέμα ήλιου. Όταν πάω για μπάνιο χρησιμοποιώ αλεξήλιο, γιατί αλλιώς χρειάζεται πετσέτα στο κάθισμα για να μην καεί ο κ****! Mr. Green

@ PHSYBORG: Καλό αυτό το κάλυμμα της Isotta, κι ας είναι λίγο τσιμπημένο. Μήπως ξέρεις αν βγαίνει/ταιριάζει και για το τιμόνι εκείνο με τα εσωτερικά "αυτιά" στις ώρα 10 και ώρα 2;

Χάθηκε να μου είχε ξεφλουδίσει 4 μήνες πιο πριν...; Mad Cussing out
PHSYBORG - Τετ 05 Ιούλ 2006, 08:21:12
Θέμα δημοσίευσης:
ταιριαζει ταιριαζει αλλα παντα υπαρχει κ η λυση να πας σ καποιον που βαζει δερμα στο σαλονι να σου φτιαξει χειροποιητο για το τιμονι με 150e!
COOL ALEXIS - Τετ 05 Ιούλ 2006, 08:28:49
Θέμα δημοσίευσης:
150 ευρώ και βάλε γιατί λέει αυτό που κοστίζει είναι η εργασία....
tsosmoulis - Τετ 05 Ιούλ 2006, 08:29:51
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν είχα πάθει το ίδιο στο 206 είχα βρει σε ένα μαγαζί κανονικό δερμάτινο κάλυμα, με ραφές ακριβώς σαν το μαμά και μάλιστα σε αρκετά χρώματα. Η ποιότητα ήταν πολύ καλή και η τιμή αν θυμάμαι καλά περί τα 120€ χωρίς τα περαστικά. Βέβαια δεν ξέρω και αν χρεώνεται αλλά έχει αρκετή δουλειά για να μπει.
cipher - Τρι 11 Ιούλ 2006, 13:57:29
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά, η πατέντα με την κόλλα δούλεψε!!! Πέρασα ένα λεπτό στρώμα Araldite (εποξειδική 2 συστατικών) πάνω από το σημείο που μου ξεφλούδισε και το πρόβλημα λύθηκε. Από αισθητικής πλευράς δεν είναι άσχημο, αφού η κόλλα γίνεται διάφανη όταν στεγνώσει και το εν λόγω σημείο είναι σχετικά μικρό (μισό cm^2). Αν μου ξεφλουδίσει κι αλλού, θα αρχίσω να σκέφτομαι τις λύσεις κάλυμμα και αλλαγή δερμάτινης επένδυσης...
drioannis - Σαβ 12 Αύγ 2006, 20:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν αρχίσει να διαλύεται η δερμάτινη επένδυση του τιμονιού τι με συμβουλεύετε να κάνω?Να χρησιμοποιήσω τα καθαριστηκά και το conditioner που έχω για τα δερμάτινα?Προσπαθώ όσο γίνετε να μην είναι στον ήλιο το τιμόνι.
HATZHS - Πεμ 21 Σεπ 2006, 02:01:21
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα το ιδιο προβληματακι εχω ξαθ εγω στο αρστερο μερος του τιμονιου εχει σκασει και αρχιζει να ξεφλουδιζει...δεν πιστευω να μην μου το αλλαξουν.το αμαξι ειναι σχεδον καινουργιο 8 μηνες το εχω!!!κατι ακομα το αλλαζουν αμεσως????
ευχαριστω
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες