STELIOS έγραψε: |
* Εχω χτηπησει με αρκετα σε κρασπεδο που μου εσπασε ζαντα, ψαληδι, ιμηαξονιο, ακρομπαρο. Η κρεμαγιερα τιποτα, μια χαρα. |
CC-Gio έγραψε: | ||
Μηπως σου αφησε κανενα κουσουρι ομως? οταν ειναι κρυο εννοω... ![]() |
ΙΑΚΩΒΟΣ έγραψε: |
Κάνοντας το σέρβις των 90.000 χλμ. (175 ευρώ) ελέγχθηκε το πρόβλημα που είχα με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.
Συγκεκριμένα, το μπροστινό σύστημα κάνει έναν φοβερό θόρυβο σαν να πρόκειται να διαλυθεί. Ο θόρυβος είναι αρκετά δυνατός και ακόμη και ο πλέον άσχετος καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει. Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν οι τροχοί είναι στριμμένοι και υπάρχει κάποια ανωμαλία στο δρόμο. Φανταστείτε μια στροφή μέσα στην πόλη όπου πηγαίνω με μικρή ταχύτητα και η μπροστινή ανάρτηση παράγει έναν υπόκωφο θόρυβο, σαν να οδηγούσατε αυτοκίνητο με 500.000 χλμ. Η διάγνωση του συνεργείου, ότι έχοντας αποκλείσει πρόβλημα σε top mount και όπου αλλού, είναι ότι φταίει η κρεμαγιέρα. Όλα αυτά μετά από προσεκτικό ψάξιμο και προσοχή που έδωσαν στο αυτοκίνητο. Υπαίτιοι είναι οι ελληνικοί δρόμοι σύμφωνα με τους ανθρώπους του συνεργείου. Υπόψιν ότι σε αυτό το συνεργείο κάνω όλα τα σέρβις και υπάρχει σχετική εμπιστοσύνη από εμένα. Σχετική, γιατί μιλάμε για ελληνικά συνεργεία. Καινούργια κρεμαγιέρα κάνει 750 ευρώ, εκτός εργατικών. Μου είπαν ότι υπάρχει μεταχειρισμένη από το ίδιο αυτοκίνητο με 18.000 χλμ που τρακάρισε. Εννοείται η κρεμαγιέρα του έμεινε άθικτη, σύμφωνα με αυτά που μου είπαν. Μου εξήγησαν ότι δεν θα έχω πρόβλημα αν βάλω τη μεταχειρισμένη, ότι θα είναι σαν να έβαζα την καινούργια και όλα τα σχετικά παραμύθια. Επίσης με καθησύχασαν λέγοντας ότι και με αυτή την κρεμαγιέρα που έχω τώρα δεν έχω πρόβλημα ασφάλειας, απλά θόρυβο, χωρίς επιπτώσεις αλλού. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν αυτά που μου είπαν για την μεταχειρισμένη έχουν βάση. Υπάρχει σχετική εμπειρία, ή μου τα είπαν επειδή είδαν ότι δεν βάζω την καινούργια, αλλά το σκέφτομαι για την μεταχειρισμένη; Ευχαριστώ από πριν για απαντήσεις, αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι εδώ είμαι. |
TONY PAP έγραψε: |
Βασίλη εγω είχα και κομμένη βάση μηχανής την οποία και άλλαξα γιαυτό είχα και περισσότερο τρέμολο γκαπ γκουπ το οποίο το καταλαβαινα σε στροφή 90 μοιρών με 20-30 χλμ. Πάντως τα μπόσικα της κρεμαγιέρας είναι ότι χειρότερο ειδικά όταν οδηγώ με πολλά χλμ. |
mtsiou έγραψε: |
geia se olous
thx |