PSClub - Hellas

Νέα - Nissan Micra 160 SR 1,6lt / 110ps

MEMsound - Τετ 06 Απρ 2005, 13:27:44
Θέμα δημοσίευσης: Nissan Micra 160 SR 1,6lt / 110ps

Η Nissan πρόκειται να λανσάρει στην αγορά μία σπορ έκδοση του Micra, η οποία αναμένεται στη χώρα μας τον Ιούλιο. Η έκδοση αυτή ονομάζεται 160 SR και εφοδιάζεται με έναν νέο κινητήρα 1.6 λίτρων με απόδοση 110 ίππων. Ο κινητήρας αυτός έχει εξελιχθεί εξολοκλήρου από τη Nissan και είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να τον δούμε και σε άλλα μοντέλα της, με πρώτο υποψήφιο στη σχετική λίστα το Primera. Η έκδοση 160 SR θα διατίθεται σε 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το βάρος του αμαξώματος που έχει μειωθεί στα 1.017 κιλά, καθιστά εφικτή τιμή επιτάχυνσης 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 10''.

Η εξωτερική εμφάνιση του Micra 160 SR είναι σαφώς πιο επιθετική από των υπόλοιπων εκδόσεων του ιαπωνικού μίνι, χωρίς ωστόσο να προκαλεί. Ξεχωρίζουν τα σκουρόχρωμα καλύμματα των φώτων και οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ενώ στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί σπορ καθίσματα, πίνακας οργάνων με λευκό φόντο και αλουμινένια πεντάλ. Σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, η Nissan υπόσχεται σπορ ρυθμίσεις σε ανάρτηση και καλύτερη πληροφόρηση από το σύστημα διεύθυνσης.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η εν λόγω έκδοση του Micra, είναι πιθανό να αποτελέσει τη βάση για την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία Super1600 του παγκοσμίου πρωταθλήματος, μετά και την απόφαση αποχώρησής της από το Ράλι Ντακάρ.
sps - Τετ 06 Απρ 2005, 14:09:38
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα παλι, γιατι κατι μου λεει οτι ο κινητηρας ειναι της Renault?
MEMsound - Τετ 06 Απρ 2005, 17:37:25
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ πιθανό.....
vinman - Τετ 06 Απρ 2005, 20:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι και να κανουν οι μηχανικοι της nissan,παραμενει ενα απο τα πιο ασχημα αυτοκινητα.....Οποτε τι να τις κανεις τις επιδοσεις.....
Puke right Puke right Puke right
GTA - Τετ 06 Απρ 2005, 23:34:38
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Οτι και να κανουν οι μηχανικοι της nissan,παραμενει ενα απο τα πιο ασχημα αυτοκινητα.....Οποτε τι να τις κανεις τις επιδοσεις.....
Puke right Puke right Puke right

Salute Αι αγκρι Very happy
netblaster - Πεμ 07 Απρ 2005, 13:18:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ενταξει, ασχημο μπορει να ειναι, αλλα το θεμα ειναι οτι θα ειναι γρηγορο!!! Wink
Lef205 - Πεμ 07 Απρ 2005, 13:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
netblaster έγραψε:
Ενταξει, ασχημο μπορει να ειναι, αλλα το θεμα ειναι οτι θα ειναι γρηγορο!!! Wink

Σε καμια ανιαρη ευθεια ισως.Σε στροφες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Twisted evil
netblaster - Πεμ 07 Απρ 2005, 13:32:17
Θέμα δημοσίευσης:
Να σου πω, αυτο σηκωνει αρκετη συζητηση!!! Το θυμαστε το Micra Race??? Στη δοκιμη του Drive στις Σερρες ειχε κανει παρα πολυ καλο χρονο!!! Μπορει σε αισθηση και λοιπα να μην ειναι 206, αλλα σε αποτελεσματικοτητα ειναι καλο!!! Χρειαζεται βεβαια και καλο driver ετσι...
asa1 - Σαβ 09 Απρ 2005, 07:51:34
Θέμα δημοσίευσης:
Το γεγονος ειναι οτι τα τελευτεα χρονια οι ιαπωνες φτιαχνουν αυτοκινιτα που στριβουν κιολας τωρα το συγκεκριμενο ειναι πρωιον με τη renault και συγουρα εχουν επεμβει σε ολους τους τομεις.Ειδωμεν!!!
zippy - Κυρ 10 Απρ 2005, 02:05:44
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ενα πραμα θα πω!Αυγο με ροδες. Devil Αρε 106 ΑΘΑΝΑΤΟ.Δυο καθισματα το τιμονι οι ροδες και η λαμαρινα και παμε.Γρηγορο οραιο και Κ****ΓΚΑΖΟ. Silly

Το γιατι πηρα 206 ειναι αλλου παπα ευαγγελιο............
shiba - Κυρ 10 Απρ 2005, 05:09:04
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
το γιατι θα στο απαντησω αμεσωσ...γιατι συδυαζεισ πανεμορφο αμαξι,με αρκετα καλο γκαζι,και πανω απολα σε τιμη που μπορει να το αγορασει ενασ ''μεσοσ'' ελληνασ
zippy - Κυρ 10 Απρ 2005, 13:27:31
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
zippy έγραψε:
το γιατι θα στο απαντησω αμεσωσ...γιατι συδυαζεισ πανεμορφο αμαξι,με αρκετα καλο γκαζι,και πανω απολα σε τιμη που μπορει να το αγορασει ενασ ''μεσοσ'' ελληνασ

Βασικα επεσες εξω.Οταν το πειρα πεξανε 2 σκηνικα.1 Το 106 ειχε σταματησει η παραγωγη του και καπως χαλιομουνα να εχω κατηργημενο αμαξι.2 Ο πατερας μου που ητανε και βασικος χρηματοδοτης του ολου προτζεκτ ασκησε βετο στο 106 και μου ειπε 206 1.6 και αν σου αρεσει.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ η απαντηση ητανε οχι ενταξει μαζι σου....... Cool
shiba - Κυρ 10 Απρ 2005, 13:31:48
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχουν και αυτοι οι λογοι οντωσ τουσ οποιουσ παρεβλεψα.....
zippy - Κυρ 10 Απρ 2005, 13:37:12
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:

Αχαχαχαχα αλλα εγω για εκδηκηση θα τον ψησω να παρει το 407 το 2.2.Σε ενα χρονο θα αλλαξει αμαξι τοτε ειναι το pay back time Twisted evil .Και απο οτι καταλαβενεις θα το βουταω κιολας Razz
shiba - Κυρ 10 Απρ 2005, 13:50:30
Θέμα δημοσίευσης:
σωστοσ ο billys
GTA - Κυρ 10 Απρ 2005, 15:59:26
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
shiba έγραψε:

Αχαχαχαχα αλλα εγω για εκδηκηση θα τον ψησω να παρει το 407 το 2.2.Σε ενα χρονο θα αλλαξει αμαξι τοτε ειναι το pay back time Twisted evil .Και απο οτι καταλαβενεις θα το βουταω κιολας Razz

Σκέψου και την 159 Razz
gianic - Κυρ 10 Απρ 2005, 20:06:20
Θέμα δημοσίευσης:
η 159 ειναι καυλα . απιστευτη εκθαμβωτικη . δηλωνω ερωτευμενος απο τωρα .... Embarassed
vinman - Κυρ 10 Απρ 2005, 21:12:50
Θέμα δημοσίευσης:
giannis_cc έγραψε:
η 159 ειναι καυλα . απιστευτη εκθαμβωτικη . δηλωνω ερωτευμενος απο τωρα .... Embarassed

Οντως φαινεται απο την παρουσιαση που εγινε στην Γενευη να ειναι πολυ ομορφη η 159.......αλλα.....407 και παλι 407..δαγκωτο....γιατι ''αν δεν παινεψω το σπιτι μου θα πεσει να με πλακωσει''........ Wink Wink Wink
vinman - Κυρ 10 Απρ 2005, 21:15:12
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:

Κολλα του να το παρει χαλαρα........το 2,2 εκμεταλευεται πληρως το πλαισιο του αυτοκινητου και ειναι απλα κορυφαιο....... Wink Wink
Και οταν θα του το βουτας,να περνας κι απο το στεκι να κανουμε καμμια βολτουλα.... Wink Wink Wink
zippy - Κυρ 10 Απρ 2005, 21:45:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ειπαμε να παρω ενα αμαξι και οχι ενα αμαξι που ειναι κινουμενο προβλημα.και δεν ακουω κοβεντα γιατι ο Μοσχους με τις αλφα ειναι διπλα μου και ξερω τι παιζει. Cool
GTA - Κυρ 10 Απρ 2005, 21:48:58
Θέμα δημοσίευσης:
zippy έγραψε:
Ειπαμε να παρω ενα αμαξι και οχι ενα αμαξι που ειναι κινουμενο προβλημα.και δεν ακουω κοβεντα γιατι ο Μοσχους με τις αλφα ειναι διπλα μου και ξερω τι παιζει. Cool

Σωστός.
vinman - Κυρ 10 Απρ 2005, 23:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
GTA έγραψε:
zippy έγραψε:

Σωστός.

Oλοσωστος... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Wink
(αρα....407... Razz Razz Razz Razz )
gianic - Δευ 11 Απρ 2005, 12:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
σωστος αρα lada niva !
MEMsound - Δευ 11 Απρ 2005, 13:59:18
Θέμα δημοσίευσης:
ρε ΣΕΙΣ!
Έλεος πια!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ OFF-TOPIC????!?!?!?!?!

Μπορείτε να συγκεντρωθείτε και να μην γράφετε ότι σας έρθει, όπου να ναι ? ? ?
l3ft3r1s - Τρι 11 Απρ 2006, 05:07:34
Θέμα δημοσίευσης:
είμαι ο μόνος που δεν βρίσκει την σειρά Micra άσχημη? υπάρχουν πολλά άσχημα αυτοκίνητα εκεί έξω, ή που είναι απλά "ψυχρά", χωρίς καμπύλες, αλλά για ένα micra, πιστεύω θα το καταδεχόμουν...

ιδιαίτερα αυτή την καινούρια έκδοση των 110hp ή το C+C... :D
gianic - Τρι 11 Απρ 2006, 11:17:11
Θέμα δημοσίευσης:
ειδικα το c+c ,παπαπαπα ελεος ...
Eγω αν ημουν nissan θα ντρεπομουν να το κυκλοφορησω στην αγορα.
Νομιζω πως πρεπει να απολυσουν τον σχεδιαστη τους
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες