DimiP έγραψε: |
Καλα ρε παιδια αορατος ειμαι η ειναι τοσο του πεταματου το αμαξι μου ; δεν καταδεχτηκαν να με σταματησουν!!! αισχος αλλα παλι καλα να λεω περα απο την πλακα γιατι νυχτιατικα δεν θα ηθελα να με κερνανε αυτογραφα...
|
Alex έγραψε: |
Και αυτο γεγονος.. Βλεπετε οι μπατσοι ειναι τοσο βλ@κες που αντι να γραψουν αυτους που πρεπει να γραψουν αναλωνονται ψαχνοντας αφορμες ωστε να ριξουν προστιμα στους λοιπους φουκαραδες οποτε οταν περναει ο παρανομος τους λεει ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΓΕΙΑΑ!!!!
Φυσικα εγω ειμαι κατα του γραψιματος και των νομιμων και των παρανομων καθως ειμαι ενεργο μελος μιας εκ των δυο κατηγοριων ![]() |
Alex έγραψε: |
Και αυτο γεγονος.. Βλεπετε οι μπατσοι ειναι τοσο βλ@κες που αντι να γραψουν αυτους που πρεπει να γραψουν αναλωνονται ψαχνοντας αφορμες ωστε να ριξουν προστιμα στους λοιπους φουκαραδες οποτε οταν περναει ο παρανομος τους λεει ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΓΕΙΑΑ!!!!
|
Παράθεση: |
Μπορεί να κάνω λάθος και να είμαι υπερβολικός αλλά έτσι νομίζω ότι δουλεύει το σύστημα μετά από 15 χρόνια κυκλοφορίας με μηχανάκι και μένοντας ουσιαστικά δίπλα σε μπλόκα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο!!! |
Rally έγραψε: |
γιατι καταλαβαν οτι κοβε κοβε κλεισεις και μην σβηνεις ειναι μια σημαντικη πηγη εσοδων.φυσικα αν παρανομησω να μου κοψεις κληση να πληρωσω αλλα θελω να βλεπω ομως και δρομους και θεσεις να παρκαρω και και και...... |
Nikel έγραψε: |
Να προσθέσω στα παραπάνω μπλόκα :
-Λεωφ. Αθηνων (Νικαια) και ακριβως απεναντι απ'το γηπεδο του Ιωνικου (στην Πλατεια), στο ρευμα προς Κερατσινι-Περαμα, εχει τακτικο μπλοκο. Τωρα που ερχομουν ειχε παλι...... |
kavaliotis έγραψε: |
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ 2) ΜΑΚΥΝΕΙΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ 3) ΡΙΖΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΚΥΝΕΙΑ 4) ΚΑΤΩ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΓΑΥΡΟΛΙΜΝΗ) 5) ΓΕΦΥΡΑ ΕΥΗΝΟΥ 6) ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 7) ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ ΧΩΡΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗ, 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΛΜ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ) 9) ΑΓΡΙΝΙΟ - Στον δρόμο προς Αμφιλοχία και στα δύο ρεύματα, λίγο μετά το χωριό Στράτος;.. 10) ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ 11) ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΟΖΑΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ) |
1) Μετά στον εσωτερικό -επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στη Χαλκίδα, προσοχή στις ευθείες καθώς ναι μεν προσφέρονται για προσπέρασμα στα φορτηγά που σας έχουν πάει καροτσάκι και σας έχουν σπάσει τα νεύρα, αλλά στο τέλος της ευθείας είναι κάποιες φορές Xsara περιπολικό και έχει πολύ καλή ορατότητα (έχει πολύ μεγάλο οπτικό πεδίο) και σταματάει όλους όσους έκαναν προσπέραση καθώς ο δρόμος έχει διπλή διαχωριστική! Τα 2 επικίνδυνα σημεία είναι η μεγάλη κατηφόρα που είναι το Καλοχώρι (αν δεν κάνω λάθος στην ονομασία), και το δεύτερο είναι η μεγάλη ευθεία πριν τη διασταύρωση που στρίβει κανείς για Ριτσώνα (είναι πιο πριν μια διασταύρωση σχολείου και εκεί τη στήνουν). Σε αυτό το 2ο μπλόκο, εκεί που είναι το σχολείο ιδιαίτερη προσοχή καθώς έχει ΚΑΙ διπλή διαχωριστική ΚΑΙ το όριο ταχύτητας πέφτει στα 60km/h ! 2) Μπλόκο στο πάρκινγκ που είναι στη μεγάλη κρεμαστή γέφυρα της Χαλκίδας. 3) Προσοχή στο δρόμο Χαλκίδα-Ν .Αρτάκη καθώς και Ν.Αρτάκη- Ψαχνά καθώς σε αρκετά σημεία έχει όριο 60km/h (με προειδοποιητικές ταμπέλες για ραντάρ) και είναι ανοιχτός δρόμος και όλοι πηγαίνουν με αρκετά παραπάνω χλμ. Ειδικά σε αυτοκίνητα με αθηναικά νούμερα δεν χαρίζονται! Προσοχή! |
Παιδια δεν εκανα εγω αυτην την ερευνα οποτε μην ευχαριστειτε εμενα! ![]() Τα ευχαριστω να τα πειτε στον ανωνυμο ελληνα οδηγο που εχει πηξει απο τις χαζοκλησεις της αστυνομιας σε μερη που δεν υπαρχει προβλημα και ειναι καθαρα για εισπρακτικους σκοπους... ![]() ![]() ![]() |
smaraghi έγραψε: |
............Να σας πω έγω είμαι χάλια, θέλω να πάω σπίτι μου, έρχομαι από γιατρό (είχα και τα βιβλιάρια ασθενείας) ![]() ![]() ![]() ![]() την γλίτωσα ![]() ![]() Ερώτηση: 1. Επιτρέπεται επιτόπου στροφή 2. Η έγκυος φοράει ζώνη, αν όχι από πιο μήνα; 3. Με τους αερόσακους τη γίνεται αν είσαι ολίγον έγκυος; |
smaraghi έγραψε: |
2. Η έγκυος φοράει ζώνη, αν όχι από πιο μήνα; |
teoman έγραψε: |
Άρθρο 12 παράγραφος 5:
Η χρήση των ζωνών ασφαλείας είναι υποχρεωτική τόσο για τους οδηγούς, όσο και για τους επιβάτες των οχημάτων. Της υποχρέωσης αυτής εξαιρούνται οι οδηγοί επιβατηγών αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης, όταν οδηγούν αυτά εντός της περιμετρικής τους ζώνης, τα άτομα με παθήσεις για τα οποία δεν ενδείκνυται η χρήση της ζώνης, όταν τούτο αποδεικνύεται από πιστοποιητικό κρατικού νοσοκομείου, οι έγγυες γυναίκες, όταν είναι εφοδιασμένες με σχετικό ιατρικό πιστοποιητικό που αναγράφει και την ημερομηνία λήξης, τα άτομα που το ανάστημά τους είναι κάτω από 1.50 μ., ως και οι οδηγοί οχημάτων που κάνουν συνεχείς στάσεις, όπως ταχυδρομικοί διανομείς κ.λ.π. |
TONY PAP έγραψε: |
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ (10/6 ΚΑΙ 11/6) ΣΤΡΟΥΜΦ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ.
ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ 50 !!! |
crusader έγραψε: |
Στην πλατεία "Χρυσοστόμου Σμύρνης" στη Νέα Σμύρνη (δίπλα στη Συγγρού) είναι σχεδόν κάθε απόγευμα στημένα τα στρούμφ, τουλάχιστον γυρω στις 17:30 - 18:00 που περνάω από εκεί.
Από ότι έχω δει γράφουν κυρίως για ζώνες - κράνη (μηχανάκια) |
crusader έγραψε: |
Λίστα με τα μπλόκα της Αστυνομίας σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και τις κύριες οδικές αρτηρίες της Ελλάδας
http://www.remalia.com/ar8ra/mploka.htm Δεν γνωρίζω αν ισχύουν όλα τα σημεία που αναφέρονται στη λίστα και κατά πόσο είναι ενημερωμένη αλλά καλό είναι να ρίξουμε μια ματιά ![]() |
Συνηθως προκειται για φορητο συστημα με ρανταρ και φωτογραφικη μηχανη και οχι για μονιμα εγκαταστημενο τουλαχιστον στην Αθηνα με εξαιρεση τις φωτοκαμερες στους λεωφοριοδρομους. |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
οι οποίες δεν δουλεύουν εδω και αρκετές εβδομάδες... ![]() |
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ KAI ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ (ΣΤΑΣΗ ΦΟΡΟΣ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ (14/6 ΚΑΙ 16/6) ΣΤΡΟΥΜΦ ΜΕ LASER GUN ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ.
|
COOL ALEXIS έγραψε: |
Πρωινό Πρωινό Update....
Στην έξοδο προς Λαμία πριν τα πρώτα διόδια των Αφιδνών μας σημαδεύει από ψηλά στον παράδρομο ένα Octavia και στέλνει σήμα κάτω στα παιδιά στα διόδια για την διανομή των ανάλογων εγγράφων - κλήσεις ![]() Η βλακεία είναι ότι μιλάμε για δρόμο με 4 λωρίδες και κατηφορικό οπότε ξεχνιέσαι πολύ εύκολα ![]() ![]() ![]() |
ePhI έγραψε: |
Σημερα το πρωι στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ στην εξοδο για ΠΑΛΛΗΝΗ......(απο μακρυα φαινοντουσαν) ...... ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Πάντως στο νέο περιοδικό FasteR είχε συνέντευξη του Δκτή Τροχαίας που σαφέστατα και καθαρά έλεγε ότι τα radar detectors δεν είναι παράνομα.
Επομένως θα πρέπει να έχετε ένα τεύχος στο αυτοκίνητο προς επίδειξη στους ανεγκέφαλους τροχαίους που θα θελήσουν να το παίξουν μάγκες. |
RASTAVIPER έγραψε: |
Συγγνωμη βρε παιδια, χρειαζεστε μια σελιδα περιοδικου για να ξερετε αν κατι ειναι νομιμο η οχι?? ![]() ![]() |
crusader έγραψε: | ||
Εμείς το ξέρουμε, αυτοί δεν το ξέρουν, οπότε ναι την χρειαζόμαστε... |
crusader έγραψε: | ||
Εμείς το ξέρουμε, αυτοί δεν το ξέρουν, οπότε ναι την χρειαζόμαστε... |
Baphomet έγραψε: |
Tο έργο της αστυνομίας το παρεμποδίζουν τα Jammers τα οποία ρίχνουν παράσιτα. Τα απλά radar τα οποία σε προειδοποιούν απλά δεν παρεμποδίζουν... |
Το νου σας όλοι γιατί τον τελευταίο καιρό έχει κάθε βράδυ μπλόκο στα διόδια Αφιδνών με πολλά πολλά στρουμφάκια ![]() Δεν ξέρω τι κοιτάνε αλλά σταματάνε πολύ κόσμο και όλο τους βλέπω να γράφουν ![]() |
Το νου σας όλοι γιατί τον τελευταίο καιρό έχει κάθε βράδυ μπλόκο στα διόδια Αφιδνών με πολλά πολλά στρουμφάκια ![]() Δεν ξέρω τι κοιτάνε αλλά σταματάνε πολύ κόσμο και όλο τους βλέπω να γράφουν ![]() |
Δεν νομίζω 4-5 περιπολικά στις 2+ τα ξημερώματα να γράφουν απλά τα στοιχεία σου...
Εκτός αν έχουν αϋπνίες ![]() ![]() ![]() |
Σε λειτουργία από σήμερα οι κάμερες στην Αττική οδό (αποκλειστικό!)
Οι δύο κάμερες που βρίσκονται κατά μήκος της Αττικής οδού έχουν τεθεί σήμερα σε πλήρη λειτουργία! Επομένως οι φωτογραφίες θα αποστέλλονται στους παραβάτες, κάτι που δεν γινόταν μέχρι… χθες, γιατί η τροχαία έκανε συλλογή στοιχείων. Για όσους δεν γνωρίζουν, η πρώτη κάμερα (είναι τριπλή) βρίσκεται στο ύψος των Άνω Λιοσίων (πάνω φωτογραφία) πίσω από τις φωτεινές επιγραφές πριν το τούνελ (με κατεύθυνση από Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα). Προσοχή γιατί φωτογραφίζει και στις 3 λωρίδες κυκλοφορίας Το δεύτερο ραντάρ βρίσκεται στην αρχή της αττικής οδού όταν μπαίνουμε σε αυτή από Ελευσίνα και ακριβώς μετά το τούνελ |
SnakeMJK έγραψε: |
ελπίζω μετά τα 200 να μην σε προλαβαίνει η κάμερα, διαφορετικά..... ![]() |
«Πιστεύω πως η σωστή και συστηματική επιτήρηση ακόμη κι ενός δρόμου με κατασκευαστικά προβλήματα και ελλείψεις, όπως η περιφερειακή, μπορεί να μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τoν αριθμό των ατυχημάτων» |
Jim207GT έγραψε: | ||
Είναι πιό φτινό να σας τα πέρνουμε και να μην τρέχετε παρά να φτιάξουμε το γ@@νο δρόμο μην σκοτώνεστε τζάμπα. Άντε σε λίγο και όριο 50χλμ άμα βρέχει γιατι ο δρόμος γλυστράει από την γλίτσα, σιγά μη σας περάσουμε άσφαλτο. |
salex έγραψε: |
Βρε παιδιά, στην Αττική οδό ήταν ήδη ενεργές δύο κάμερες.
Η μία, μετά τα διόδια της Ελευσίνας, ήταν ενεργή από τότε που τοποθετήθηκε. Δεν ξέρω όμως αν έκανε τίποτα γιατί όλοι τη γνωρίζουν. Επίσης ενεργό ήταν άλλο ένα σετ από κάμερες, στη μεγάλη ανηφόρα πριν το πρώτο τούνελ καθώς πηγαίνουμε από Ελευσίνα προς Μαρκόπουλο. Οι κάμερες είναι κρυμμένες πίσω από την πρώτη μεγάλη πινακίδα πριν το τούνελ. Αμφότερα τα συστήματα ήταν ενεργά. Δεν ξέρω αν τα αξιοποιούσαν δεόντως, αλλά σίγουρα λειτουργούσαν και πριν το ρεπορτάζ. |
reselie έγραψε: |
[...] διαζευγμα.... |
Sinanai έγραψε: | ||
Μάλλον εννοείς διάζωμα, ε; Μια καλή .....χάσεις... ![]() |