zippy έγραψε: |
Συγνωμη και ολας αλλα εγω ποτε δεν θα το επερνα σαν αμαξι.Σαν πλυντηριο με ροδες ειναι.Αμαξι σαν το 106 το rallye δεν θα ξαναβγει.120 ps σε λιγοτερο απο τονο.Και αμα το εφτιαχνες?Το αμαξι φωναζε ξυνο ασφαλτο. ![]() |
netblaster έγραψε: |
To μονο γνωστο ειναι το μοτερ του, 1.6 16v με 140ps!!! Tα σχολια δικα σας... |
Αμα εχει 140 μουλαρια τοτε ειναι ενα γρηγορο πλυντηριο.Και ο λογος που επιμενω να το κραζω το κακομιρο ειναι οτι ειναι πολυ αθωο.Δεστο δεν ειναι πειθετικο και να πω και τιν αληθεια δεν νομιζω να βγει με τοσα αλογα στο 1.6 μοτορι. ![]() ![]() ![]() |
Val έγραψε: |
Ου κρα το 007!!! Ελεεινο και τρισαθλιο ο αντικαταστατης του rallye... ![]() ![]() |
PHSYBORG έγραψε: | ||
Θα πυροβολαει ασχημα παντως( ειδικα μ ενα κοντο σασμαν ) |
kavaliotis έγραψε: |
Τελικα απο πισω μου θυμιζει αρκετα το A-Class το μικρο το mercedακι... Αλλα αυτο το πραγμα αποκλειεται να μπορει να στριβει οπως το 206 ρε γα**το... Τεσπα αν δεν το δω απο κοντα δεν μπορω να κρινω... |
Πειτεμε κοινικο πειτεμε παλιομοδιτη πειτεμε κολλημενο μια φορα 106 γρηγορο και οραιο δεν γινετε. ![]() ![]() Η μηπως γινετε? |
shark_zak έγραψε: | ||
Μπαααααααα....προς το παρόν χλωμό..... ![]() |
zippy έγραψε: | ||||
Ευτηχος που ειπαρχεις και εσυ Ζαχο και συμφωνεις μαζι μου γιατι απο οτι φενεται ολοι οι αλλοι εχουν διαφορετικη αποψη ![]() ![]() |
Μετριοφρον σε βρισκω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πλακα σε κανω μην τα παρεις ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
ουουουουουουουου..... ελα στο tour να δεις.... ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Καλοοοοό!
Μπράβο στην Peugeot που κατάφερε να φτιάξει ένα τόσο ασφαλές super-mini.Αν ήταν και λίγο πιο όμορφο... ![]() (αναρωτιέμαι όμως γιατί δεν το συμπλήρωσες εδώ (1007 RC!!). ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Ότι ήρθε.. ήρθε!!
Τιμή δεν λέει πουθενά... http://www.peugeot.gr/models/1007/ |
crusader έγραψε: |
Και δεν το 'λεγες τόση ώρα???
Τρέχω να το κλείσω σε λαχανί ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
..πάρτο σε ένα κίτρινο ΜΗ μεταλλικό να γλυτώσεις λεφτά αλλά και να έχεις και ΜΙΑ δόση απο rallye |
MEMsound έγραψε: | ||
ναι ναι μια δόση rallye και μια ενισχυμένη δόση από τούμπες.... Πλάκα πλάκα θέλω να περάσω να το δω από κοντά. |
MEMsound έγραψε: |
Χμμμμμ
Λες? Μπα άσε προτιμώ το λευκό που έχω παραγγείλει. Έιναι πιο αθώο... |
nickzotos έγραψε: |
θα εχει περιπου το 1.4 15.000 ![]() |
Χμμμμμ
Λες? Μπα άσε προτιμώ το λευκό που έχω παραγγείλει. Έιναι πιο αθώο... |
ultra-one έγραψε: |
ΑΠΟΡΙΑ: ![]() Αν σε τρακάρουν από πίσω στο 1007 και στραβώσουν οι ράγες οδηγοί, τότε πως ανοίγουν οι πόρτες???? ![]() ![]() ![]() |
ePhI έγραψε: |
Το Σαββατο ειχα την τιμη να το ΟΔΗΓΗΣΩ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ηταν το 1.6 cc ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ....... ![]() για περισσοτερα θα σας πω το αλλο ΣΚ που θα το ξαναοδηγησω!!!! ![]() ![]() |
ePhI έγραψε: |
Το Σαββατο ειχα την τιμη να το ΟΔΗΓΗΣΩ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ηταν το 1.6 ccΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ....... ![]() για περισσοτερα θα σας πω το αλλο ΣΚ που θα το ξαναοδηγησω!!!! ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Το οδήγησα κι εγώ… ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θέλετε να μου πείτε τι εννοείται με το:
"...ηταν το 1.6 cc...." ...διότι ντεν καταλαβαίνει... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θέλετε να μου πείτε τι εννοείται με το:
"...ηταν το 1.6 cc...." ...διότι ντεν καταλαβαίνει... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
c.c., ελληνιστί κ.ε., ανεπτυγμένα κυβικά εκατοστά...... |
Baphomet έγραψε: |
ειδα σημερα ενα στον δρόμο. ηταν λαχανί και κινούταν στην πέτρου ράλλη πριν κανά μισάωρο. στα πλαινά ειχε αυτοκόλλητο γνωστού περιοδικού άρα μάλλον δοκιμή το έκαναν...αν και ο τυπος ήταν με χαβανεζικο πουκαμισο και 2 γυναικες στο πισω κάθισμα, οπότε ίσως πήγαινε αυτές για δοκιμη ![]() |
netblaster έγραψε: | ||
Οτι ειχα κατεβει απο το συγκεκριμενο 1007!!! (Οι κοπελες ειχαν ηδη δοκιμαστει...) Απο την οδηγικη εμπειρια που ειχα εγω εχω να πω οτι στο δρομο ειναι αρκετα καλο!!! Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το αυτοματο που ειχε!!! Ωραια τα κουμπακια πισω απο το τιμονι, αλλα ελεεινο στις αλλαγες!!! Απο εκει και περα καλο το τιμονι του, πολυ καλα τα φρενα και η αναρτηση τηρουμενων των αναλογιων αρκετα καλη στη γρηγορη οδηγηση!!! Σταθεροτατο στις υψηλες ταχυτητες!!! Το μονο που ζηλεψα σε σχεση με τα 206 μας ειναι η ποιοτητα του εσωτερικου!!! Τα υλικα εκ πρωτης οψεως φαινονται στα ιδια επιπεδα, αλλα ειναι λιγο καλυτερα και η ποιοτητα κατασκευης ειναι αρκετα καλυτερη!!! |
Baphomet έγραψε: | ||||
πάντως στον δρόμο τραβάει τα βλέμματα... εμένα μου άρεσε. |
Το είδα σήμερα από κοντά.
Μπήκα και μέσα. Είναι ένα διαφορετικό Peugeot. Είναι ένα "Μίνι Πολυμορφικό" Με βάση αυτό λοιπόν το κρίνουμε και όχι συγκρίνοντάς το με ένα απλό μικρό αυτοκίνητο. Οι θέσεις για τον οδηγό αλλά και τους επιβάτες είναι σχεδιασμένες για άνετα αστικά χιλιόμετρα. Από την θέση του οδηγού έχεις πολύ καλή ορατότητα προς όλες τις κατευθήνσεις. Εντιαφέρουσες για πρακτικούς λόγους είναι οι συρόμενες πόρτες. Ο χώρος αποσκευών όμως μου φάνηκε μικρός. Μάλλον τον περίμενα λίγο μεγαλύτερο... Αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενο και ταπετσαρίες που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τα γούστα του ιδιοκτήτη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του εσωτερικού. Για μέσα στην πόλη και για καθημερινές μετακινήσεις πρέπει να είναι ποολύ βολικό. ![]() Για πιο μεγάλη απόσταση όμως νομίζω ότι θα κουράσει. Αυτά... ![]() |
Το είδα σήμερα από κοντά.
Είναι Ο χώρος αποσκευών όμως μου φάνηκε μικρός. Αυτά... ![]() |
.........Με βάση αυτό λοιπόν το κρίνουμε και όχι συγκρίνοντάς το με ένα απλό μικρό αυτοκίνητο............ |
H Peugeot μειώνει την παραγωγή του 1007 |
Αναμενόμενο ήταν μιας και δεν πηγαίνει καθόλου καλά σε πωλήσεις ![]() |
Αναμενόμενο ήταν μιας και δεν πηγαίνει καθόλου καλά σε πωλήσεις ![]() |