Lef205 έγραψε: |
Aν η εταιρεια που εισαι ειναι στη φιλικη και αν συμβει κατι υπαρχει και η αστυνομια ωστε να καταγρψει το περιστατικο, τοτε δεν υπαρχουν ψηλα γραμματα! |
307 ARMY! έγραψε: |
έριξα την πρόταση για την ασφάλιση με μειωμένες τιμές του Αθλητικού Σωματείου PSClub! Αυτό θα το έλεγα την Πέμπτη στο Στέκι, αφού θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να μας απάντήσουν. |
Crosstalk έγραψε: |
Προς υπευθυνους: την Sinco την εχετε εξετασει? Για να μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι πελατης ουτε εχω καποιο συμφερον αλλα την βλεπω που ολο διαφημισεις κανει γιαυτο την αναφερω!
Εγω ειμαι στην General Union κυριως λογω σχεσης με τον ασφαλιστη! |
Crosstalk έγραψε: |
Προς υπευθυνους: την Sinco την εχετε εξετασει? Για να μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι πελατης ουτε εχω καποιο συμφερον αλλα την βλεπω που ολο διαφημισεις κανει γιαυτο την αναφερω!
Εγω ειμαι στην General Union κυριως λογω σχεσης με τον ασφαλιστη! |
307 ARMY! έγραψε: | ||
Αχρειάστη να είναι, καθότι είμουν 2 χρόνια λόγω μίας ξαδέρφης που δούλευε σε πρακτορείο,οπότε: α) Δεν καλύπτει χαλάζι και καθρέπτες β) Καλύπτει θραύση κρυστάλλων μέχρι 800 Ε.(Εύχομαι να μην έχεις αισθητήρα βροχής και τυχόν ζελατίνες στα τζάμια γιατί η εταιρία κρυστάλλων που συνεργάζεται η General Union δεν σε αποζημιώνει) γ)Ακουσον, άκουσον καλύπτει το ηχοσύστημα εώς 300 Ε χωρίς να αναγνωρίζει τον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου! Μόνο η CDιέρα κάνει 500 Ε και δεν την καλύπτει. δ) Ασφαλίζει το αυτοκίνητο σε ότι ποσό θέλουν αυτοί και αν τρακάρεις τρέχεις στη Δραπετσώνα για να πάρεις τα λεφτά από τα τιμολόγια μετά από ενάμιση μήνα και μειωμένα λόγω παλαιότητας. Αυτά είναι ενά μικρό δείγμα της ασφάλισης της περιουσίας μας (η οποία ήταν φουλ ΜΙΚΤΗ στα 900 Ε περίπου) Καλύτερα να το ξανασκεφτείς φίλε. Οσο για την Simco με τα νέα μέτρα της αγοράς θα είναι σε κάνα χρόνο παρελθόν μαζί με ASTRA, AIGAION EGNATIA κλπ Υ.Γ. Καλώς ήρθες στο Club μας |
Παράθεση: |
μακαρι να γινει καποια συνεργασια απο το club για να ξερουμε που βρισκομαστε καθως το θεμα της ασφαλισης ειναι απο τα σημαντικοτερα! |
kanelj έγραψε: | ||
Το καλυτερο που ακουσα μεχρι τωρα! Ταπεινη μου αποψη ειναι να μην το τραβαμε πολυ το θεμα γιατι ηδη εχουμε αρχισει συζητησεις που ειναι πολυ θετικες!Ετσι και αλλιως ο καθενας θα προβαλλει αυτη που θεωρει καλυτερη και θα γινει ενα μπαχαλο Γνωμη μου ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Oτι πληρώνεις παίρνεις.
![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||
1340ευρώ το χρόνο??!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
1340ευρώ το χρόνο??!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Kάτι δεν κάνεις σωστά....
Εγώ δίνω αυτή την στιγμή για φουλ μικτή με όλες τις καλύψεις και οδική βοήθεια με BM 7 (νομίζω) 860 ευρώ/χρόνο. |
elias έγραψε: |
Αυτή είναι η δική μου ασφάλεια για το β' εξάμηνο 2005. Πλήρωσα 218 ευρώ σε αντίθεση με το α' εξάμηνο που πλήρωσα 208 ευρώ. Αυτά που έχω σε μπλε κύκλο τα έβαλαν πρώτη φορά από μόνοι τους. Μου είπαν ότι ισχύουν. Ξέρει κανένας τι παίζεται? Έτσι ξαφνικά μου προσθέσαν καλύψεις δωρεάν? Έχω bonus malus 3.
http://www.psclub.gr/forum/album_pic.php?pic_id=539 |
Φουλ Μικτή με όλες τις καλύψεις με ΒΜ9 και αξία αυτοκινήτου 15.000 ο Φοίνικας δίνει 1340ευρώ το χρόνο.
Φουλ Μικτή με όλες τις καλύψεις με ΒΜ9 και αξία αυτοκινήτου 15.300 ή Ιντεραμέρικαν δίνει 1198 ευρώ το χρόνο με οδική βοήθεια και 1120 χωρίς. Το πολύ χαζό της υπόθεσης είναι ότι οδηγώ 18 χρόνια χωρίς ατυχήματα (δικιά μου υπαιτιότητα) και έπρεπε να έχω ΒΜ -100000000 αλλά δεν μπορώ να το μεταφέρω στην Ελλάδα!!! ![]() Θα ξαναπάρω τον Νικολαϊδη στο Φοίνικα να δω τι συμβαίνει!!!!! |
Sidobre έγραψε: | ||
1ον Θα δείς ΠΟΣΟ είναι η αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου σου. 15.000 με τίποτα δεν είναι αφού αυτή την στιγμή τόσο ΔΕΝ έχει. Που σημαίνει ότι σε όποια ασφαλιστική και αν είσαι αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι, θα πληρώσει την αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου εκείνη την στιγμή. Αυτό είναι ένα από τα μυστικά να αναπροσαρμόζεις την αντικειμενική κάθε χρόνο. |
1ον Θα δείς ΠΟΣΟ είναι η αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου σου. 15.000 με τίποτα δεν είναι αφού αυτή την στιγμή τόσο ΔΕΝ έχει. |
Αυτό είναι για τα γυμνά GTi! Την Ηλιοροφή, τους 6 αερόσακους, το ESP, το συναγερμό, αεροτομή κλπ που ανέβασαν το τιμολόγιο που τα βάζεις???! To μειώσαμε κατά 2350ευρώ από την αξία αγοράς του. Πόσο πιο κάτω να το πάμε?????? ![]() -------------------------------------------------------- Υ.Γ: Με πήρε τηλ. ξανά ο Νικολαίδης από το Φοίνικα. Τελική τιμή με 20% έκπτωση...... 634,60ευρώ το εξάμηνο χωρίς Οδική βοήθεια, με ΒΜ9, 15.000 αξία και απαλλαγή 250ευρώ. Οπότε η διαφορά με την Interamerican με ίσους όρους αυξάνεται στα 151,20ευρώ το χρόνο! |
ePhI έγραψε: |
Eθνικη το 6 μηνο 508 euro(μεικτη)και απαλλαγη 300 euro με 15.000 αξια αυτοκινητου Y.Γ αυτα πληρωσα το προηγουμενο 6μηνο. Γι'αυτο το εξαμηνο ειμαι στην διαδικασια αλλαγης ασφαλιστικης |
Aπό το προηγούμενο 6μηνο απ'όσο ξέρω έχουν ανέβει κι'άλλο τα ασφάλιστρα... |
Το πολύ χαζό της υπόθεσης είναι ότι οδηγώ 18 χρόνια χωρίς ατυχήματα (δικιά μου υπαιτιότητα) και έπρεπε να έχω ΒΜ -100000000 αλλά δεν μπορώ να το μεταφέρω στην Ελλάδα!!! ![]() Θα ξαναπάρω τον Νικολαϊδη στο Φοίνικα να δω τι συμβαίνει!!!!! |
MEMsound έγραψε: |
Να διευκρινήσουμε εδώ ότι στην Ελλάδα όσο μικρότερο είναι το B.M. (Bonuw Maluw) τόσο χαμυλώτερο είναι το ασφάλιστρο.
Ξεκινάει από Β.Μ. 10 και κάθε χρόνο που δεν κάνεις ατύχημα πέφτει κατά 1. Μερικοί ασφαιστές καταφέρνουν και το ξεκινούν από το 7 ή 8. Παρεπιπτόντως εγώ μιας και δεν είχα ποτέ ατύχημα δικής μου υπαιτιότητας έχω πλέον B.M. 2 το οποίο για το 2λιτρο 206 (αξία 17670 / 14φορ.ίπποι) μεταφράζεται σε ασφάλεια ΜΙΝΕΤΤΑ σε 287€/6μηνο για την (όχι μικτή) "υποχρεωτική" ασφάλεια που ζητάει η τράπεζα για να εκρίνει την χρηματοδότηση. |
Lef205 έγραψε: | ||
bonus malus θαναση μου! .... |
Να διευκρινήσουμε εδώ ότι στην Ελλάδα όσο μικρότερο είναι το B.M. (Bonuw Maluw) τόσο χαμυλώτερο είναι το ασφάλιστρο.
Ξεκινάει από Β.Μ. 10 και κάθε χρόνο που δεν κάνεις ατύχημα πέφτει κατά 1. Μερικοί ασφαιστές καταφέρνουν και το ξεκινούν από το 7 ή 8. Παρεπιπτόντως εγώ μιας και δεν είχα ποτέ ατύχημα δικής μου υπαιτιότητας έχω πλέον B.M. 2 το οποίο για το 2λιτρο 206 (αξία 17670 / 14φορ.ίπποι) μεταφράζεται σε ασφάλεια ΜΙΝΕΤΤΑ σε 287€/6μηνο για την (όχι μικτή) "υποχρεωτική" ασφάλεια που ζητάει η τράπεζα για να εκρίνει την χρηματοδότηση. |
elias έγραψε: |
Έχεις στην ασφάλεια ΜΙΝΕΤΤΑ bonus malus 2? Εμένα μου είπαν ότι κάτω από 3 δεν πάει. |
DimiP έγραψε: |
στο www.asfalistra.gr μπορειτε να κανετε συγκρισεις για τα ασφαλιστρα σας σε παρα πολλες εταιριες.
το site ειναι απιστευτο!!! και πολυ λειτουργικο. πιστευω ο,τι καλυτερο για να συγκρινει κανεις αμεσα τι θα πληρωνε σε αλλη ασφαλιστικη εταιρια απο τη δικη του. ![]() |
kanelj έγραψε: |
θυμα διαφημησης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() το ειδες προφανως σε κανενα διαφημιστικο στον δρομο και ειπες να μπεις να δεις τι λεει..... ![]() Επιξε ο δρομος με την διαφημηση του site! |
kanelj έγραψε: | ||
θυμα διαφημησης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() το ειδες προφανως σε κανενα διαφημιστικο στον δρομο και ειπες να μπεις να δεις τι λεει..... ![]() Επιξε ο δρομος με την διαφημηση του site! |
nikq έγραψε: |
Να το ξαναζωντανέψουμε το θέμα αυτο!
Για πέστε μου ποια ασφαλιστική έχετε και ποσό δίνεται το εξάμηνο? Και τι πακέτο? Ενημερωτικά βρήκα ένα πακέτο για 206 1,4 με ολική/μερική ασφάλιση ,νομική προστασια , οδική βοηθεια, θραύση κρυστάλλων φυσικα φαινόμενα, υ.ζ απο ανασφάλιστο οχημα, αστική ευθύνη πυρός , τρομ.ενεργειεσ , πυρκαγιά , υλικές ζημιές τρίτων ,σωματικές βλάβες τρίτων 235 ευρα της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια Με την sinco την εχει ασφαλιστει κανεις? |
volvos έγραψε: |
καλα καλα στην εγνατια κανε κουκου τωρα που θα μπει υπο επιτηρηση μαζι με αλλες 10εταιρειες (τελος μαρτη)
ειναι πολλα τα 17εκ.ευρω για να τα εχουν βρει μεχρι τοτε ![]() ![]() ![]() |
καλα καλα στην εγνατια κανε κουκου τωρα που θα μπει υπο επιτηρηση μαζι με αλλες 10εταιρειες (τελος μαρτη)
ειναι πολλα τα 17εκ.ευρω για να τα εχουν βρει μεχρι τοτε ![]() ![]() ![]() |
...
με οδηγια επισημη που υπαρχει προς τις ασφαλιστικες εταιρειες απο 1/1/04 δεν ασφαλιζεται κανενα μη εργοστασιακο εξτρα..... |
...με βαση δε αυτη την αποφαση σταματησαν να πληρωνουν αμεσως ζημιες πανω της εργοστασιακης τιμης.δηλαδη ειχες εσυ αφτερμαρκετ προφυλακτηρα σου ελεγαν μεγαλε τοσο εχει ο μαμα αμα θες.επρεπε και πρεπει να ξερεις πως θα χειριστεις το θεμα για να παρεις τα φραγκα σου.συνηθως δε στις περισσοτερες περιπτωσεις επρεπε να τους απειλησεις - η και να κανεις- εξωδικο για να ταρακουνηθουν.εννοειται οτι αυτο ειναι παρανομο.. |
...αρα καλο ειναι να προσεχετε την εταιρεια που θα σας ταξει εξτρα ασφαλιστρα για εξτρα πραγματα. |
shiba έγραψε: |
καλησπερα παιδακια...λοιπον ερωτηση γιατι λογικα θα πλακωσω στο ξυλο το νασφαλιστη μ... ![]() |
χαρη προσεξε κατι το οποιο ειναι ιδιο για ολες τις ασφαλιστικες εταιρειες...
η οδικη βοηθεια που προσφερουν ειναι για να σε παει στο πλησιεστερο συνεργειο δηλαδη καπου 100χλμ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΑΘΗΝΑ. αθηνα στο φερνουν αν η ζημια θελει πανω απο 3 εργασημες απο οτι εμαθα. αντε δε να αποδειξεις το μεγεθος της ζημιας κλπ κλπ... οποτε η οδικη ειναι λιγο μουφα για εκτος αθηνων... |
elpa-express......................................... |
karmagos έγραψε: |
η ιντερσαλονικα τι έχει? |
307aris έγραψε: |
.... με πλήρωσαν άμεσα μία μέρα μετά από την κατάθεση των τιμολογίων του συνεργείου.
Μάλλον θα παραμείνω εκεί... ![]() |
vasiliadis1 έγραψε: |
οτι πληρώσεις παίρνεις όπως είπε και ενας φίλος πιό πάνω. |
307aris έγραψε: | ||
Αυτό το πιστεύω, αν σκεφτείς ότι η μικτή για Peugeot 307 XS 1.4 αξίας 16.300 πληρώνω το εξάμηνο 580 ευρώ... αλλά όπως είπα πιο πάνω πλήρωσε η Μινέττα όταν έπρεπε. |
οπα ρε μεγαλε 1600ευρω τι εχεις?????????????
307cc ??? και με τι αξια??? |
σε ποια εταιρεια?
τι μπονους εχεις? απαλλαγη μεικτη τι μικροτερη? |
RASTAVIPER έγραψε: |
Ειμαι στην Υδρογειο και σκεφτομαι να κανω μικτη αφου ζηταει 270 το εξαμηνο με απαλλαγη στα 250.
Ξερει κανεις τι ισχυει με αυτο που ακουσα οτι καποιες ασφαλιστικες δεν καλυπτουν στη μικτη ζαντες,καθρεπτες και το πατωμα??Ισχυει για ολες αυτο? |
RASTAVIPER έγραψε: |
Απο μονος του ο ασφαλιστης ειπε οτι θα στειλει ατομο να το φωτογραφισει μεσα και εξω, οποτε με προλαβαν αυτοι. Παντως μου φαινεται υψηλη η απαλλαγη στα 250 ευρω. Δηλαδη αν καποιος μου σπασει τον καθρεπτη και παρω αλλο, θα μπει ολος απο τη τσεπη μου.Η εθικη εχει στα 150 ευρω, αλλα ποιος αλλαζει τωρα ασφαλιστικη... |
Την αποχώρησή του από τον κλάδο των ασφαλειών, παγκοσμίως, ανακοίνωσε ο ολλανδικός Όμιλος ING. Στον «αέρα» οι περίπου πεντακόσιοι εργαζόμενοι του ομίλου στην Ελλάδα. Ξεπερνά τις 200.000 ο αριθμός των ασφαλισμένων της εταιρίας στη χώρα μας. «Σε κάθε περίπτωση τα συμβόλαια των πελατών μας θα παραμένουν σε ισχύ με τους ίδιους όρους και μετά την πώληση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων του ING», διαβεβαιώνουν παράγοντες του Ομίλου μέσω της εφημερίδας «Ναυτεμπορική». |
Ίδιες ζημίες αυτοκινήτου (μικτή), με απαλλαγή κατά ατύχημα 300€ |
you wish...
ta prota 300esy ta ypoloipa asfaleia |
Road_Runner έγραψε: |
οχι εγω θελω να τρακαρω συνεχεια...
Τι παιζει μετα δλδ? |
Road_Runner έγραψε: |
οχι εγω θελω να τρακαρω συνεχεια...
Τι παιζει μετα δλδ? |
thantsi έγραψε: |
Ζηση μην λες τετοια...8/11 πληρωσα τωρα για την commercial και μου λες οτι κλεινει???Κατι διαβασα απλα πρεπει να ανεβασει το μετοχικο της κεφαλαιο για να ζησει αλλα κατι συζητανε για να την πουλησουν...Τεσπα αυτο που θελω αν ρωτησω ειναι οτι οταν μια εταιρια φαλιριζει χανεις αυτοματα την ασφαλεια και τα λεφτα και οταν πας σε αλλη πληρωνεις παλι καινουργια ασφαλεια...εεε????Αμα ειναι ετσι την κατσαμε....Ειλικρινα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vamvakoolas έγραψε: |
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/562174/Article.aspx
οποτε μεχρι 18/2 θα την παλεψω βαλε και το 1 μηνα το επικουρικο παει 18 μαρτη (εχω ετησιο μεχρι 5/6 κλαψ ![]() ![]() 28 dec 2009 |
xrisa-xs έγραψε: |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ποιές αξιόπιστες ασφαλιστικές παίζουν αυτόν τον καιρό??? θέλω να πάρω προσφορές για μεικτή ασφάλεια (τα πάντα όλα μέσα) χωρίς να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου. αααα επίσης μου λένε πως το αυτοκίνητο μετά από τον 1ο χρόνο κυκλοφορίας έχει πέσει η αξία του περίπου 20%, ισχύει???? Παρακαλώ απαντήστε όσο συντομότερα γίνετε ευχαριστώ ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
προσωπικά κοίταζα τις τιμές του πίνακα, έριχνα κ 10% κάτω κ έλεγα ο ίδιος στον ασφαλιστή ποια αξία αυτοκινήτου επιθυμώ. |
vamvakoolas έγραψε: |
αντιγραφω απο ασφαλιστη:
Αν βάλεις γνήσια καινούρια αφαιρείται από την αξία 5% για κάθε χρόνο παλαιότητας και στη πραξη ειναι παραπανω το ποσοστο! |
franch_power έγραψε: |
Παιδία μιας και αναφέραμε κτεο! Το φήμε το περνάς εύκολα η πρέπει να σπρώξεις τίποτα! ![]() |
giannhs13 έγραψε: |
ειμαι χρονια ασφαλισμενος στη μινεττα και οταν την χρειαστηκα σε ατυχημα,ηταν εκει.και το κυριοτερο δεν εχει φοβο να κλεισει καθοτι ειναι θυγατρικη της λαιον |
απλα το αναφερω εδω
http://www.trelokouneli.gr/2011/04/1_15.html Πάνω από 1 εκ. ανασφάλιστα αυτοκίνητα στους δρόμους |
Sinanai έγραψε: |
Ελπίζω να μην κλείσει κι αυτή... Όλοι εκεί είμαστε, οικογενειακά. ![]() |
Steve έγραψε: |
Καλησπέρα Ηλία και καλωσήρθες!
Καινούριος στην παρέα μας; |
Καλησπέρα Ηλία και καλωσήρθες!
Καινούριος στην παρέα μας; |
chiefjian έγραψε: |
Σορρυ σορρυ...μαλ***α μου... ![]() ![]() ![]() |
Ευτυχώς πριν 1 μήνα που με ενημέρωσε ο ασφαλιστής και δεν συνέχισα ![]() ![]() |
Ιντερσαλόνικα να εύχεσαι να μην έχει ούτε η απέναντι πλευρά αν το χρειαστείς ποτέ! ![]() ![]() |
sps έγραψε: | ||
πως?ουτε γω το καταλαβα ακομα! |
plaketokofths έγραψε: |
Σπύρο ο φίλος σου μηπως εχει και εμπειρία σε παραβάσεις του ΚΟΚ? |
sps έγραψε: | ||
δεν ξερω αν θες πες μου να τον ρωτησω! |
σταυρο καμια σχεση σταθης βγηκε αντιθετο ρευμα |
sps έγραψε: |
Θα δεις στο τελος με κανα δεκαρακι χιλιαδες θα καθαρισεις! |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
το στόρυ έιναι το εξής: λόγω ολισθηρού οδοστρώματος λόγω βροχής και αβλεψίας δικής μου (δεν πηγαινα γρήγορα αλλά γνωριζα οτι η συγκεκριμενη στροφή ειναι σκοτώστρα) το αμάξι έφυγε με μούτρα σε δεξια στροφή και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα όπου κινούνταν ένα αλλο όχημα, για να αποφύγω τη μετωπική το κοψα όλα αριστερα για να βγω σε κάτι χωματάκια, όμως ο οδηγός του αλλου οχήματος στρίβοντας και αυτός δεξια με βρήκε στην πόρτα του συνοδηγού με συνέπεια το 206 μου να φύγει σε ένα γκρεμάκι και να σταματήσει ελάχιστα πριν τη θάλασσα. Το συμβάν έγινε στην επαρχιακή οδό Πρέβεζας-Βόνιτσας |
σταυρο ειναι αντιθετο ρευμα εχει παραδεχθει πληρως στη δηλωση του για το συμβαν την ευθυνη |
isim έγραψε: |
Χρυσα δυστηχως η πανοραμικη δεν καλυπτεται απο την θραυση κρυσταλλων ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
στην ασφαλιστική που είμαι τώρα την καλύπτουν κανονικά και μάλιστα όταν πρωτοέκανα το συμβόλαιο, τους το τόνισα ότι βγαίνει έτσι εργοστασιακά και το έβαλα έτσι στη θραύση κρυστάλλων |
Πρώτος παράγοντας που οδηγήθηκε το Επικουρικό σε αυτή την κατάσταση είναι η συνεχής και ανεξέλεγκτη αύξηση του κόστους των καταβαλλόμενων αποζημιώσεων για την ικανοποίηση της ηθικής βλάβης και της ψυχικής οδύνης. |
Μαριάνα έγραψε: | ||||
Χρύσα μπορείς να μου πεις ποιά σου καλύπτει την πανοραμική; Ευχαριστώ |
sps έγραψε: |
εχω κανει συνδρομη εδω και τρεις μηνες στην anytime και εβαλα πληρωμη μεσω πιστωτικης, αλλα ακομα δεν εχει ερθει καμια δοση.
Εχει τυχη σε κανεναν κατι αντιστοιχο? Να αρχισω να ανυσηχω? |
Δες και στην AXA κάτι αντίστοιχο αν θες ![]() |
Manos206 έγραψε: |
Evima ειχε ενας που με ειχε χτυπησει και δεν ειχα κανενα προβλημα στην αποζημιωση.. |
Manos206 έγραψε: |
Ναι μην αγχωνεσαι.. Δυσκολες εποχες για ακριβες εταιρειες.. ![]() |
Driver ///M έγραψε: |
Γι'αυτή που έγραψα γνωρίζεις τίποτα? |
Steve έγραψε: | ||
Το πρόβλημα με τις ασφαλιστικές είναι ότι πληρώνεις κάτι που μπορεί να μη σου χρειαστεί ποτέ. Το βασικότερο όμως που έχεις σαν απαίτηση, είναι όταν γίνει κάτι, να τελειώνει το θέμα χωρίς πολλά πολλά, ειδικότερα αν μπλέκονται χρήματα (πολλά χρήματα). Σε αυτή τη περίπτωση, Groupama (και πρώην Φοίνικα) έχω εδώ και σχεδόν 9 χρόνια, και δεν είχα ποτέ παράπονο. Τα 30-40-50 ευρώ που έχει διαφορά σε σχέση με τον "ανταγωνισμό" τα υπερκαλύπτει σε απλοποιημένες διαδικασίες αποζημίωσης ![]() |
μινέττα που πληρώνει χθες και έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
επίσης στο μεγάλο της πακέτο καλύπτει πράγματα που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ασφαλιστική, όπως αν τρακάρεις με συγγενή α' βαθμού, με ανασφάλιστο χωρίς πολλά τραβήγματα, προσφέρει ακόμα κ μεικτή χωρίς να πληρώνεις το κόστος της μεικτής, αρκεί το αμάξι να βγει ολική. μου βγαίνει 430 το χρόνο, όλα μέσα. |
ti les more.se oles exei katargithei 5xronia
tora i papatza tou sygggeni pou eixan |
Manos206 έγραψε: | ||
Ισχυει.. ειχαν χτυπησει το αμαξι της μανας μου και εντος εβδομαδας αποζημιωθηκε.. |
reselie-206 έγραψε: | ||||
Oλική το προηγούμενο αμάξι...εντός εβδομάδας απο το ατύχημα πήρα τα χρήματα.... Μινεττα και τα μυαλά στα κάγκελα ![]() ![]() μέχρι και τη κλειδαριά που μου σπάσανε καλύπτει |
Driver ///M έγραψε: | ||||||
Για τι αμάξι μιλάμε? Γιατί αν πρόκειται για το 206 που βλέπω ότι έχεις, τότε τα 270 είναι πολλά λεφτά. Αν μιλάμε για άλλο τότε πάσο. Δεν λέει κανείς πάντως ότι οι εταιρείες αυτές δεν είναι καλές, το αντίθετο. Απλά τα 50-60 ευρώ που έχουν διαφορά με άλλες είναι μεγάλο ποσό, τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότερες εταιρείες που έχουν απομείνει είναι λίγο πολύ αρκετά αξιόπιστες. Προσωπικά προτιμώ να πληρώνω 20-25% λιγότερο για το 207 μου με κάποιο αυξημένο ρίσκο φυσικά να μην αποζημιωθώ στην ώρα μου κλπ. Αλλά μιλάμε για ένα αμάξι που όλα κι όλα πλέον 5-6 χιλιάρικα κάνει, σιγά μην το πληρώνω και χρυσό μην πάθει τίποτα. Στην 320 που έχω επίσης αξίζει νομίζω να δώσω 50-60 ευρώ παραπάνω για μια απ'τις μεγάλες ασφαλιστικές, πόσο μάλλον όταν κάποιος έχει ακόμα ακριβότερα αυτοκίνητα, απλά για ένα μικρό αμάξι πόλης με μικρή αξία πλέον, και τα 100 ευρώ το χρόνο λιγότερα έξοδα μετράνε. |
reselie-206 έγραψε: | ||||||||
όταν όμως το χρόνο κάνεις 60.000 χλμ τα 50-60 € παραπάνω αξίζουν δεδομένου του αυξημένου ρίσκου που έχεις για το οτιδήποτε όπως επίσης και της μικρότερης διαφοράς που θα φανεί στη τσέπη όπως κ να έχει σε σχέση με τις βενζίνες που φευγουν... |
Driver ///M έγραψε: | ||||||||||
Αν κάνεις τόσα χλμ δεν το συζητάω. Εγώ πχ με το 207 δεν κάνω ούτε 10.000, οπότε το ρίσκο για ατυχήματα είναι πολύ μικρότερο από κάποιον που κάνει 5-6πλάσια χλμ. |
lefteraki έγραψε: |
πιστευω θα ηταν καλυτερα αν καναμε 3μηνες ασφαλειες... αν κανει μπουμ η εταιρεια που εισαι ασφαλισμενος τουλαχιστον δε χανεις πολλα λεφτα... ετσι οπως εχει γινει η φαση πλεον...... |
3mini einai sta 2/3 eksaminis s kostos.
Αρα πρεπει ν εισαι καθυστερημενο για να προτιμησεις Τριμηνη σε ααφαλεια που κλεινει απο 6μηνη σε καποια Που δε κλεινει. Αν δε το χρησιμοποιεις κανεις 6μηνη και το ακθρωνεις παιρνοντας πισω τα λεφτα |
Εδώ και χρόνια με ετήσια πάντως, έχω γλιτώσει πολλές αυξήσεις ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Για πείτε μερικές ιδέες ρε παιδιά γιατί έχω πελαγώσει...
Μιλάμε για καινούριο όχημα. Εννοείται για σοβαρή εταιρεία (όχι με το 'να πόδι στον τάφο). Ευχαριστώ. |
Samer έγραψε: |
http://www.ergohellas.gr/
Εγω εχω αυτη την ασφαλιστικη απο το 2010 μικτη. Το 2013 το εκανα 3rd party 6μηνο μαζι με κλοπη κλπ. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. |
by the way, καλοτάξιδο, αλλά δε μας είπες τί είναι! |
Kostaswannabe έγραψε: |
τιμες επαρχιας φανταζομαι κιολας ετσι?? |
Kostaswannabe έγραψε: |
Δεν ξερω μου φαινονται αρκετα εμενα.. Εγω δινω 245 για ολες τις καλυψεις πλην μικτης.(δηλ.νομικ.,θραυσ.κρυσταλ.,κλοπ.7.5,κακοβουλ.ενεργ.,φυσικ.φαινομ.,
οδικ.μπλα μπλα μπλα) και με υπασφαλιστρο Newfish.Αλλα με τοπο κατοικιας επαρχιας |