PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Ασφαλιστικές εταιρείες

vinman - Κυρ 27 Μάρ 2005, 01:22:58
Θέμα δημοσίευσης: Ασφαλιστικές εταιρείες
Επειδη σχεδον ολοι μας πιστευω εδω μεσα θα εχει τυχει καποιες φορες να μην ειμαστε ευχαριστημενοι με τις εκαστοτε ασφαλιστικες εταιρειες,η' τις καλυψεις που εχουμε επιλεξει για τα αυτοκινητα μας,θα ηθελα να ρωτησω ποσο δυνατον ειναι να επιλεξει επειτα απο ερευνα αγορας το club την καταλληλη ασφαλιστικη,με τα καταλληλα πακετα και τον καλυτερο τιμοκαταλογο για τις παρεχομενες υπηρεσιες που θα μας προσφερουν.
Εαν δεν εχει γινει κατι τετοιο (η' αν δεν ειναι ηδη υπο σκεψη),πιστευω οτι καποια στιγμη ισως πρεπει να το ψαξουμε γιατι ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα κομματια στην κατηγορια αυτοκινητο,και δυστυχως πολλοι απο εμας (οπως και εγω αλλωστε)δεν γνωριζουμε τα ''ψιλα γραμματα''των εταιρειων με αποτελεσμα καποιες φορες να την παταμε ασχημα.
Lef205 - Κυρ 27 Μάρ 2005, 01:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
Aν η εταιρεια που εισαι ειναι στη φιλικη και αν συμβει κατι υπαρχει και η αστυνομια ωστε να καταγρψει το περιστατικο, τοτε δεν υπαρχουν ψηλα γραμματα!
vinman - Κυρ 27 Μάρ 2005, 01:36:23
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Aν η εταιρεια που εισαι ειναι στη φιλικη και αν συμβει κατι υπαρχει και η αστυνομια ωστε να καταγρψει το περιστατικο, τοτε δεν υπαρχουν ψηλα γραμματα!

Δεν ειναι μονο θεμα ατυχηματος Λευτερη...ειναι και αλλα τοσα που ασφαλιζεις πανω σε ενα αυτοκινητο....γι'αυτο λεω για το συνολικο πακετο... Wink
307 ARMY! - Τρι 29 Μάρ 2005, 08:42:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα. Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά επειδή έχω αχτί με τις ασφαλιστικές και τα κόλπα τους, έκατσα και σκέφτηκα γιατί να μην είμαστε εμείς που θα διαμορφώνουμε τις ασφαλειές μας; Για να μην πολυλογώ η σύζυγός μου δουλεύει στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μια εταιρία από τις κορυφαίες στην Ελλάδα, και η διευθυντριά της με τον άντρα της διαθέτουν ένα 106 rallye. Καταλαβαίνετε ότι μέσα από την Peugeotσυζήτηση, έβγαλα λαβράκι κι έριξα την πρόταση για την ασφάλιση με μειωμένες τιμές του Αθλητικού Σωματείου PSClub! Αυτό θα το έλεγα την Πέμπτη στο Στέκι, αφού θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να μας απάντήσουν. Αισιοδοξώ μέχρι το Touring να ξέρω, γι' αυτό σε όποιον λίγει η ασφάλεια ας κάνει λίγη υπομονή, ή ας στείλει πμ. Δυστυχώς ενεργώ αυτόβουλα( αφού το τηλ του Club δεν λειτουργεί προσωρινά), αλλά επειδή κάθε χρόνο οι εταιρίες μου τρώνε 1000 Ε περίπου, θεώρώ ότι δεν θα έχει κανείς πρόβλημα να ασφαλίσει σωστά και φθηνότερα το Pug του. Αυτά λεπτομέριες την Πέμπτη στο Στέκι.Νίκος.
LuNa - Τρι 29 Μάρ 2005, 08:55:32
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
έριξα την πρόταση για την ασφάλιση με μειωμένες τιμές του Αθλητικού Σωματείου PSClub! Αυτό θα το έλεγα την Πέμπτη στο Στέκι, αφού θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να μας απάντήσουν.

Αν επιτευχθεί τέτοιου είδους συμφωνία, πράγμα που το εύχομαι ολόψυχα αν και το βρίσκω αρκετά δύσκολο, νομίζω ότι θα είμαστε ΜΑΚΡΑΝ μπροστά σαν σύλλογος!
Νίκο από εμένα προσωπικά τα συγχαρητήρια μου για την ατομική σου προσπάθεια, διάθεση και συμβολή που τα θεωρώ παράδειγμα προς μίμιση!
ultra-one - Τρι 29 Μάρ 2005, 09:39:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά είναι πάρα πολύ καλή ιδέα να έχουμε και ειδικές τιμές από μια ΚΑΛΗ ασφαλιστική.
Ενδεικτικά εγω φέτος πλήρωσα 1400ευρω ασφάλιστρα στην Interamerican (για καινούριο αμάξι στη φουλ αξία του). Shocked

To ξέρω ότι υπάρχουν και πολύ φτηνές εταιρείες της πλάκας αλλά για μένα είναι σημαντικό να έχω ασφάλεια σε μια εταιρεία που δεν θα σε κρεμάσει αν χρειαστεί να πληρώσει. Splat

Μας ενημερώνετε όταν έχετε νεότερα! Cool
Lef205 - Τρι 29 Μάρ 2005, 13:58:50
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδη τυχαινει να ειμουν ασφαλιστης full time πρεπει να σας πω πως για να γινει μια τετοια ασφαλιση, ομαδικη οπως λεγεται, στα μελη του συλλογου, πρεπει για να επιτευχθουν καλυτερες τιμες να υπαρχει καποιος αριθμος αυτοκινητων και δεν μπορει να γινει μεμονωμενα.Απο οτι ξερω, αν εχει αλλαξει κατι . . .
-=N4X=- - Τρι 29 Μάρ 2005, 15:11:02
Θέμα δημοσίευσης:
Τα ασφαλιστικα γραφεια Ε.Σαμαρα-Κ.Ναστος (πατερας Very happy ) τα οποια εκπροσωπουν πολλες εκ των μεγαλων ασφαλιστικων εταιριων κ ειναι πολυ γνωστοι στην Ελλαδα θα προσφερουν εκπτωση 30% στα μελη του κλαμπ.
Αν ενδιαφερεται η διευθυνση μπορει να μου πει για να δωσω τηλ για να κανονιστουν.
Βεβαια θα τα πουμε κ απο κοντα την Πεμπτη.
Lef205 - Τρι 29 Μάρ 2005, 20:34:46
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ποια εταιρεια?
kanelj - Τετ 30 Μάρ 2005, 00:58:00
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια πρεπει να καταλαβετε κατι......
Δεν ειναι τιποτα δυσκολο αρκει να υπαρχει θεληση....και εγω εχω μια τετοια προταση απο ασφαλιστικη μιας και οικογενειακο προσωπο δουλευει σε ασφαλιστικη....ΑΝΑΜΟΝΗ λοιπον...
shark_zak - Τετ 30 Μάρ 2005, 07:03:12
Θέμα δημοσίευσης:
σιγουρα η καλητερη δυνατη προσφορα για το club θα ειναι και αυτη που θα επιλεγει...σιγα σιγα.... Wink
Crosstalk - Δευ 04 Απρ 2005, 17:53:50
Θέμα δημοσίευσης:
Προς υπευθυνους: την Sinco την εχετε εξετασει? Για να μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι πελατης ουτε εχω καποιο συμφερον αλλα την βλεπω που ολο διαφημισεις κανει γιαυτο την αναφερω!
Εγω ειμαι στην General Union κυριως λογω σχεσης με τον ασφαλιστη!
mick206 - Δευ 04 Απρ 2005, 20:22:21
Θέμα δημοσίευσης:
Crosstalk έγραψε:
Προς υπευθυνους: την Sinco την εχετε εξετασει? Για να μην παρεξηγηθω, δεν ειμαι πελατης ουτε εχω καποιο συμφερον αλλα την βλεπω που ολο διαφημισεις κανει γιαυτο την αναφερω!

Ελπίζω να είναι επαγγελματική η σχέση σας έτσι; Rolling eyes Razz Laughing Laughing Laughing
307 ARMY! - Δευ 04 Απρ 2005, 20:52:00
Θέμα δημοσίευσης:
Crosstalk έγραψε:

Αχρειάστη να είναι, καθότι είμουν 2 χρόνια λόγω μίας ξαδέρφης που δούλευε σε πρακτορείο,οπότε:
α) Δεν καλύπτει χαλάζι και καθρέπτες
β) Καλύπτει θραύση κρυστάλλων μέχρι 800 Ε.(Εύχομαι να μην έχεις αισθητήρα βροχής και τυχόν ζελατίνες στα τζάμια γιατί η εταιρία κρυστάλλων που συνεργάζεται η General Union δεν σε αποζημιώνει)
γ)Ακουσον, άκουσον καλύπτει το ηχοσύστημα εώς 300 Ε χωρίς να αναγνωρίζει τον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου! Μόνο η CDιέρα κάνει 500 Ε και δεν την καλύπτει.
δ) Ασφαλίζει το αυτοκίνητο σε ότι ποσό θέλουν αυτοί και αν τρακάρεις τρέχεις στη Δραπετσώνα για να πάρεις τα λεφτά από τα τιμολόγια μετά από ενάμιση μήνα και μειωμένα λόγω παλαιότητας.
Αυτά είναι ενά μικρό δείγμα της ασφάλισης της περιουσίας μας (η οποία ήταν φουλ ΜΙΚΤΗ στα 900 Ε περίπου)
Καλύτερα να το ξανασκεφτείς φίλε. Οσο για την Simco με τα νέα μέτρα της αγοράς θα είναι σε κάνα χρόνο παρελθόν μαζί με ASTRA, AIGAION EGNATIA κλπ
Υ.Γ. Καλώς ήρθες στο Club μας
shiba - Δευ 04 Απρ 2005, 22:19:28
Θέμα δημοσίευσης:
307 ARMY! έγραψε:
Crosstalk έγραψε:

Αχρειάστη να είναι, καθότι είμουν 2 χρόνια λόγω μίας ξαδέρφης που δούλευε σε πρακτορείο,οπότε:
α) Δεν καλύπτει χαλάζι και καθρέπτες
β) Καλύπτει θραύση κρυστάλλων μέχρι 800 Ε.(Εύχομαι να μην έχεις αισθητήρα βροχής και τυχόν ζελατίνες στα τζάμια γιατί η εταιρία κρυστάλλων που συνεργάζεται η General Union δεν σε αποζημιώνει)
γ)Ακουσον, άκουσον καλύπτει το ηχοσύστημα εώς 300 Ε χωρίς να αναγνωρίζει τον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου! Μόνο η CDιέρα κάνει 500 Ε και δεν την καλύπτει.
δ) Ασφαλίζει το αυτοκίνητο σε ότι ποσό θέλουν αυτοί και αν τρακάρεις τρέχεις στη Δραπετσώνα για να πάρεις τα λεφτά από τα τιμολόγια μετά από ενάμιση μήνα και μειωμένα λόγω παλαιότητας.
Αυτά είναι ενά μικρό δείγμα της ασφάλισης της περιουσίας μας (η οποία ήταν φουλ ΜΙΚΤΗ στα 900 Ε περίπου)
Καλύτερα να το ξανασκεφτείς φίλε. Οσο για την Simco με τα νέα μέτρα της αγοράς θα είναι σε κάνα χρόνο παρελθόν μαζί με ASTRA, AIGAION EGNATIA κλπ
Υ.Γ. Καλώς ήρθες στο Club μας
kai εγω στην general union το εχω ασφαλισει..φιλοσ ομωσ απτην ομαδα μου που ειναι ασφαλιστησ μου λεει οτι ειναι απτισ χειροτερεσ..μακαρι σαν club να γινοτανε κανενα καλο ''πακετο''και να καναμε μικτη..μονο αυτη μετραει τελικα σε καμια εθνικη..λιγεσ ασφαλιστικεσ ειναι καλεσ
Crosstalk - Δευ 04 Απρ 2005, 23:06:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι οπως μου τα λετε παιδες ειναι μεγαλο μανικι να βρεις μια καλη λυση!

Απο την μια στην αλλη παμε μου φαινεται ολοι μας!

μακαρι να γινει καποια συνεργασια απο το club για να ξερουμε που βρισκομαστε καθως το θεμα της ασφαλισης ειναι απο τα σημαντικοτερα!

Στην δικη μου περιπτωση, υπαρχουν αλλα 2 αυτοκινητα στην οικογενεια και κανει κατι κολπα ο ασφαλιστης και γενικα ειναι σε καλες τιμες - υποφερτες μαλλον ειναι η καλυτερη λεξη Confused
kanelj - Δευ 04 Απρ 2005, 23:09:58
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
μακαρι να γινει καποια συνεργασια απο το club για να ξερουμε που βρισκομαστε καθως το θεμα της ασφαλισης ειναι απο τα σημαντικοτερα!

Το καλυτερο που ακουσα μεχρι τωρα!
Ταπεινη μου αποψη ειναι να μην το τραβαμε πολυ το θεμα γιατι ηδη εχουμε αρχισει συζητησεις που ειναι πολυ θετικες!Ετσι και αλλιως ο καθενας θα προβαλλει αυτη που θεωρει καλυτερη και θα γινει ενα μπαχαλο
Γνωμη μου Rolling eyes
Crosstalk - Δευ 04 Απρ 2005, 23:16:58
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Παράθεση:

Το καλυτερο που ακουσα μεχρι τωρα!
Ταπεινη μου αποψη ειναι να μην το τραβαμε πολυ το θεμα γιατι ηδη εχουμε αρχισει συζητησεις που ειναι πολυ θετικες!Ετσι και αλλιως ο καθενας θα προβαλλει αυτη που θεωρει καλυτερη και θα γινει ενα μπαχαλο
Γνωμη μου Rolling eyes

Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα μου............ θεωρω οτι εφοσον οπως λες εχουν γινει καποιες επαφες (που καλως κατεμενα εγιναν) ειναι λογικο ο καθενας να περιμενει τα αποτελεσματα των συζητησεων και εαν τον συμφερει να προχωρησει σε συνεργασια με την συγκεκριμενη ασφαλιστικη!
Απλα η κουβεντα πηγε σε 2-3 ονοματα εταιριων και καλως καποια παιδια που ειχαν/εχουν συνεργασια με αυτες, κατεθεσαν τις αποψεις τους!
kanelj - Δευ 04 Απρ 2005, 23:19:39
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι να παρεξηγηθουν???καμια σχεση!
Απλα λεω πως 2-3 εχουν παρει μερος στην συζητηση αυτη....αν αρχισουν και λενε οοοολοι την δικη τους (ή καποια αλλη ασφαλιστικη)θα αρχισουν οι διαφωνιες κτλ κτλ κτλ!
Γι'αυτο λεω πως θα πρεπει (πιστευω) να περιμενουμε για να δουμε τι θα γινει Exclamation Wink Wink
pygolabida - Πεμ 07 Απρ 2005, 22:59:19
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ στα ακόλουθα:

Η ΑΣΤΡΑ έχει μπράβους, έτσι ώστε να σου κόβεται η φόρα όταν μπαινοβγαίνεις μήνες τουλάχιστον για να πληρωθείς...

Επίσης μακριά από τις: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ , ΓΑΛΑΞΙΑΣ , ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ , COMMERCIAL VALUE , ΕΓΝΑΤΙΑ , ΑΙΓΑΙΟΝ , ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ και ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ.

Κατά τη γνώμη συνάδελφου ειδικού στις ασφάλειες, κορυφαίες σε θέματα αποζημιώσεων είναι:

1) AIG NATIONAL UNION
2) INTERAMERICAN
3) INTERNATIONAL
4) EΘΝΙΚΗ
5) ΦΟΙΝΙΞ
6) ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Baphomet - Παρ 08 Απρ 2005, 00:18:44
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά οι επαφές έχουν γίνει ήδη με δύο απο τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές για λογους αξιοπιστίας. Συντομα μαζι με τις υπολοιπες προσφορές θα υπάρξει και η ανακοινωση της προσφορας ασφαλιστικών. Μη γραφετε άσκοπα προτάσεις λοιπον...
ultra-one - Πεμ 04 Αύγ 2005, 09:43:36
Θέμα δημοσίευσης:
Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι η προσφορά (για 6μηνο) για μικτή ασφάλεια με όλες τις καλύψεις που πήρα από το "ΦΟΙΝΙΚΑ" συμπεριλαμβανομένης και της "έκπτωσης" του Club είναι κατά 70ευρώ ακριβότερη από την Interamerican που υποτίθεται είναι ακριβή!!!!! Shocked
Σημειώστε επίσης ότι η υπολογιζόμενη αξία του αυτοκινήτου είναι μεγαλύτερη στην Interamerican κατά 300ευρώ...

140ευρώ το χρόνο διαφορά είναι πολύ μεγάλο ποσό πιστεύω!
Sidobre - Πεμ 04 Αύγ 2005, 09:54:40
Θέμα δημοσίευσης:
Oτι πληρώνεις παίρνεις.
Wink Wink Wink

Βασικά έχουμε προσφορά και από την Εθνική (θα ανέβει λίγο μετά τις διακοπές) με ίδιες τιμές με του ΦΟΙΝΙΚΑ.
ultra-one - Πεμ 04 Αύγ 2005, 10:59:31
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Oτι πληρώνεις παίρνεις.
Wink Wink Wink

1340ευρώ το χρόνο??!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked

---------------------------------------------------------------------------
Υ.Γ: Έψαξα λίγο το θέμα περί αξιοπιστίας των ασφαλιστικών και αυτό που μου είπαν για την Interamerican είναι ότι με τους πελάτες της είναι πολύ καλή και πληρώνει τα σπασμένα του πελάτη της (στις μικτές). Αν όμως πρέπει να πληρώσει ζημιές άλλου, τότε θα του βγάλει την πίστη.......

Αφού εγώ είμαι ο πελάτης της τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχώ! Silly
Sidobre - Πεμ 04 Αύγ 2005, 11:07:13
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Oτι πληρώνεις παίρνεις.
Wink Wink Wink

Kάτι δεν κάνεις σωστά....
Εγώ δίνω αυτή την στιγμή για φουλ μικτή με όλες τις καλύψεις και οδική βοήθεια με BM 7 (νομίζω) 860 ευρώ/χρόνο.

Αρα μάλλον έχεις δώσει λάθος στοιχεία στον άνθρωπο!
SnakeMJK - Πεμ 04 Αύγ 2005, 11:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Πόσα;;;;;;;;; Εγώ με 600 τον χρόνο την βγάζω κ έχω κ δηλωμένα 2 ατυχήματα εις βάρος μου (όχι μου, αλλά του αυτοκινήτου τες πα!)(απλή ασφάλεια με ολική κλοπή, νομική κάλυψη και οδική βοήθεια).
christhehealer - Πεμ 04 Αύγ 2005, 11:29:35
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Kάτι δεν κάνεις σωστά....
Εγώ δίνω αυτή την στιγμή για φουλ μικτή με όλες τις καλύψεις και οδική βοήθεια με BM 7 (νομίζω) 860 ευρώ/χρόνο.

H τιμή του Πρόεδρα είναι λογική.

Eγώ δίνω 740 στην Eθνική και η μόνη κάλυψη που δεν έχω είναι "ίδιες ζημιές". Έχω όμως "μερική κλοπή" για όλη την αξία του αυτοκινήτου. Kαι στο Yaris που το bonus -malus είναι στα κόκκινα κάπου τόσα είναι περίπου...

1340 είναι υπερβολικά πολλά!!! Confused Confused
ultra-one - Πεμ 04 Αύγ 2005, 11:30:07
Θέμα δημοσίευσης:
Φουλ Μικτή με όλες τις καλύψεις με ΒΜ9 και αξία αυτοκινήτου 15.000 ο Φοίνικας δίνει 1340ευρώ το χρόνο.
Φουλ Μικτή με όλες τις καλύψεις με ΒΜ9 και αξία αυτοκινήτου 15.300 ή Ιντεραμέρικαν δίνει 1198 ευρώ το χρόνο με οδική βοήθεια και 1120 χωρίς.

Το πολύ χαζό της υπόθεσης είναι ότι οδηγώ 18 χρόνια χωρίς ατυχήματα (δικιά μου υπαιτιότητα) και έπρεπε να έχω ΒΜ -100000000 αλλά δεν μπορώ να το μεταφέρω στην Ελλάδα!!! Evil

Θα ξαναπάρω τον Νικολαϊδη στο Φοίνικα να δω τι συμβαίνει!!!!!
elias - Πεμ 04 Αύγ 2005, 11:30:30
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή είναι η δική μου ασφάλεια για το β' εξάμηνο 2005. Πλήρωσα 218 ευρώ σε αντίθεση με το α' εξάμηνο που πλήρωσα 208 ευρώ. Αυτά που έχω σε μπλε κύκλο τα έβαλαν πρώτη φορά από μόνοι τους. Μου είπαν ότι ισχύουν. Ξέρει κανένας τι παίζεται? Έτσι ξαφνικά μου προσθέσαν καλύψεις δωρεάν? Έχω bonus malus 3.

http://homepages.pathfinder.gr/elias1640/asfaleia.JPG
Sidobre - Πεμ 04 Αύγ 2005, 11:44:13
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:
Αυτή είναι η δική μου ασφάλεια για το β' εξάμηνο 2005. Πλήρωσα 218 ευρώ σε αντίθεση με το α' εξάμηνο που πλήρωσα 208 ευρώ. Αυτά που έχω σε μπλε κύκλο τα έβαλαν πρώτη φορά από μόνοι τους. Μου είπαν ότι ισχύουν. Ξέρει κανένας τι παίζεται? Έτσι ξαφνικά μου προσθέσαν καλύψεις δωρεάν? Έχω bonus malus 3.

http://www.psclub.gr/forum/album_pic.php?pic_id=539

Το καλύτερο είναι ότι σου έβαλαν ασφάλιση κατά ανασφάλιστου. Οι πιο πολλές μικρές εταιρίες ΔΕΝ έχουν.
Sidobre - Πεμ 04 Αύγ 2005, 11:46:38
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Φουλ Μικτή με όλες τις καλύψεις με ΒΜ9 και αξία αυτοκινήτου 15.000 ο Φοίνικας δίνει 1340ευρώ το χρόνο.
Φουλ Μικτή με όλες τις καλύψεις με ΒΜ9 και αξία αυτοκινήτου 15.300 ή Ιντεραμέρικαν δίνει 1198 ευρώ το χρόνο με οδική βοήθεια και 1120 χωρίς.

Το πολύ χαζό της υπόθεσης είναι ότι οδηγώ 18 χρόνια χωρίς ατυχήματα (δικιά μου υπαιτιότητα) και έπρεπε να έχω ΒΜ -100000000 αλλά δεν μπορώ να το μεταφέρω στην Ελλάδα!!! Evil

1ον Θα δείς ΠΟΣΟ είναι η αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου σου. 15.000 με τίποτα δεν είναι αφού αυτή την στιγμή τόσο ΔΕΝ έχει. Που σημαίνει ότι σε όποια ασφαλιστική και αν είσαι αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι, θα πληρώσει την αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου εκείνη την στιγμή.
Αυτό είναι ένα από τα μυστικά να αναπροσαρμόζεις την αντικειμενική κάθε χρόνο.
ePhI - Πεμ 04 Αύγ 2005, 11:56:52
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
ultra-one έγραψε:

1ον Θα δείς ΠΟΣΟ είναι η αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου σου. 15.000 με τίποτα δεν είναι αφού αυτή την στιγμή τόσο ΔΕΝ έχει. Που σημαίνει ότι σε όποια ασφαλιστική και αν είσαι αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι, θα πληρώσει την αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου εκείνη την στιγμή.
Αυτό είναι ένα από τα μυστικά να αναπροσαρμόζεις την αντικειμενική κάθε χρόνο.

ακριβως ετσι ειναι...σε μια προσφατη προσωπικη περιπτωση η ασφαλιστικη αποζημειωσε βαση της αντικειμενικης αξιας του αυτοκινητου.

(Υ.Γ.το αυτοκινητο βγηκε ολικη καταστροφη απο την ασφαλιστικη) Sad
ultra-one - Πεμ 04 Αύγ 2005, 12:28:55
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Sidobre"]
ultra-one έγραψε:
1ον Θα δείς ΠΟΣΟ είναι η αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου σου. 15.000 με τίποτα δεν είναι αφού αυτή την στιγμή τόσο ΔΕΝ έχει.

Αυτό είναι για τα γυμνά GTi!
Την Ηλιοροφή, τους 6 αερόσακους, το ESP, το συναγερμό, αεροτομή κλπ που ανέβασαν το τιμολόγιο που τα βάζεις???!

To μειώσαμε κατά 2350ευρώ από την αξία αγοράς του. Πόσο πιο κάτω να το πάμε?????? Shocked

--------------------------------------------------------

Υ.Γ: Με πήρε τηλ. ξανά ο Νικολαίδης από το Φοίνικα.
Τελική τιμή με 20% έκπτωση...... 634,60ευρώ το εξάμηνο χωρίς Οδική βοήθεια, με ΒΜ9, 15.000 αξία και απαλλαγή 250ευρώ.

Οπότε η διαφορά με την Interamerican με ίσους όρους αυξάνεται στα 151,20ευρώ το χρόνο!
ePhI - Πεμ 04 Αύγ 2005, 12:36:23
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="ultra-one"]
Sidobre έγραψε:
ultra-one έγραψε:
1ον Θα δείς ΠΟΣΟ είναι η αντικειμενική αξία του αυτοκινήτου σου. 15.000 με τίποτα δεν είναι αφού αυτή την στιγμή τόσο ΔΕΝ έχει.

Αυτό είναι για τα γυμνά GTi!
Την Ηλιοροφή, τους 6 αερόσακους, το ESP, το συναγερμό, αεροτομή κλπ που ανέβασαν το τιμολόγιο που τα βάζεις???!

To μειώσαμε κατά 2350ευρώ από την αξία αγοράς του. Πόσο πιο κάτω να το πάμε?????? Shocked

--------------------------------------------------------

Υ.Γ: Με πήρε τηλ. ξανά ο Νικολαίδης από το Φοίνικα.
Τελική τιμή με 20% έκπτωση...... 634,60ευρώ το εξάμηνο χωρίς Οδική βοήθεια, με ΒΜ9, 15.000 αξία και απαλλαγή 250ευρώ.

Οπότε η διαφορά με την Interamerican με ίσους όρους αυξάνεται στα 151,20ευρώ το χρόνο!

Eθνικη το 6 μηνο 508 euro(μεικτη)και απαλλαγη 300 euro με 15.000 αξια αυτοκινητου

Y.Γ αυτα πληρωσα το προηγουμενο 6μηνο. Γι'αυτο το εξαμηνο ειμαι στην διαδικασια αλλαγης ασφαλιστικης
Sidobre - Πεμ 04 Αύγ 2005, 12:49:38
Θέμα δημοσίευσης:
ePhI έγραψε:

Eθνικη το 6 μηνο 508 euro(μεικτη)και απαλλαγη 300 euro με 15.000 αξια αυτοκινητου

Y.Γ αυτα πληρωσα το προηγουμενο 6μηνο. Γι'αυτο το εξαμηνο ειμαι στην διαδικασια αλλαγης ασφαλιστικης

Aπό το προηγούμενο 6μηνο απ'όσο ξέρω έχουν ανέβει κι'άλλο τα ασφάλιστρα...
ePhI - Πεμ 04 Αύγ 2005, 12:52:26
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
ePhI έγραψε:

Aπό το προηγούμενο 6μηνο απ'όσο ξέρω έχουν ανέβει κι'άλλο τα ασφάλιστρα...

γι'αυτο το εξαμηνο μου βγαλανε 520 euro Shocked και τους ειπα θα σας απαντησω σε λιγες μερες εαν θα συνεχισω μαζι τους...
Stevon - Πεμ 04 Αύγ 2005, 13:16:20
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Τί λές ρε Χάρη τώρα ή έχεις μπλέξει με μλκ@ ασφαλιστή ή έχεις μπλέξει με πάρα πολύ μλκ@ ασφαλιστή... Laughing ένα απο τα δύο....

Σοβαρά τώρα μπορείς να το μεταφέρεις το Β.Μ και απο το εξωτερικό με την κατάληλη τροποποίηση ...π.χ το δικό σου στην Κύπρο 75% είναι το αντίστοιχο Β.Μ=3-4 στην Ελλάδα.
MEMsound - Πεμ 04 Αύγ 2005, 13:25:48
Θέμα δημοσίευσης:
Να διευκρινήσουμε εδώ ότι στην Ελλάδα όσο μικρότερο είναι το B.M. (Bonuw Maluw) τόσο χαμυλώτερο είναι το ασφάλιστρο.

Ξεκινάει από Β.Μ. 10 και κάθε χρόνο που δεν κάνεις ατύχημα πέφτει κατά 1.

Μερικοί ασφαιστές καταφέρνουν και το ξεκινούν από το 7 ή 8.

Παρεπιπτόντως εγώ μιας και δεν είχα ποτέ ατύχημα δικής μου υπαιτιότητας έχω πλέον B.M. 2 το οποίο για το 2λιτρο 206 (αξία 17670 / 14φορ.ίπποι) μεταφράζεται σε ασφάλεια ΜΙΝΕΤΤΑ σε 287€/6μηνο για την (όχι μικτή) "υποχρεωτική" ασφάλεια που ζητάει η τράπεζα για να εκρίνει την χρηματοδότηση.
SnakeMJK - Πεμ 04 Αύγ 2005, 19:16:24
Θέμα δημοσίευσης:
Σωματικές βλάβες τρίτων
Υλικές ζημιές τρίτων
Τροχαίο προσωπικό
Πυρκαγιά
Ολική / μερική κλοπή
Τρομοκρατικές
Φωτιά οχήματος
Κατά τη μεταφορά οχήματος
υλικές ζημιές από ανασφάλιστο
φροντίδα ατυχήματος
νομική προστασία
οδική / ταξιδιωτική βοήθεια
ΒΜ7

268 ευρώ / 6μηνο στη Eurostar

Μέχρι πέρσυ ήμουν στην Εθνική που ήταν 320-340 το εξάμηνο (με ΒΜ στα κόκκινα τότε).
Lef205 - Πεμ 04 Αύγ 2005, 19:23:17
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Να διευκρινήσουμε εδώ ότι στην Ελλάδα όσο μικρότερο είναι το B.M. (Bonuw Maluw) τόσο χαμυλώτερο είναι το ασφάλιστρο.

Παρεπιπτόντως εγώ μιας και δεν είχα ποτέ ατύχημα δικής μου υπαιτιότητας έχω πλέον B.M. 2 το οποίο για το 2λιτρο 206 (αξία 17670 / 14φορ.ίπποι) μεταφράζεται σε ασφάλεια ΜΙΝΕΤΤΑ σε 287€/6μηνο για την (όχι μικτή) "υποχρεωτική" ασφάλεια που ζητάει η τράπεζα για να εκρίνει την χρηματοδότηση.

bonus malus θαναση μου! Laughing

Αυτο που "καταφερνουν" οι ασφαλιστες,ειναι παρανομο. Evil

κοιταξτε παντως η ασφαλιστικη σας να ειναι στη φιλικη.
MEMsound - Πεμ 04 Αύγ 2005, 19:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Να διευκρινήσουμε εδώ ότι στην Ελλάδα όσο μικρότερο είναι το B.M. (Bonuw Maluw) τόσο χαμυλώτερο είναι το ασφάλιστρο.....

bonus malus θαναση μου! ....

σωστό και αυτό Βαγγέλη μου.... Laughing Laughing Laughing
elias - Παρ 05 Αύγ 2005, 06:53:03
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Έχεις στην ασφάλεια ΜΙΝΕΤΤΑ bonus malus 2? Εμένα μου είπαν ότι κάτω από 3 δεν πάει.
MEMsound - Παρ 05 Αύγ 2005, 09:11:46
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:
Έχεις στην ασφάλεια ΜΙΝΕΤΤΑ bonus malus 2? Εμένα μου είπαν ότι κάτω από 3 δεν πάει.

Τλικά εχεις δίκιο. 3 έχω και γω.
Δεν το είχα προσέξει.
Αλλά πήρα τώρα τηλέφωνο στον πωλητή από όπου το αγόρασα και μου είπε ότι η χρέωση της ΜΙΝΕΤΤΑ με B.M.3 είναι ίδια με της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ που είχα πριν με B.M. 2.
Δεν ξέρω αν και κατά πόσο ισχύει αυτό (μιας και είναι διαφορετικά κιβικα και δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση, μάλλον δεν...) αλλά ούτως ή άλλως και να μην ισχύει η διαφορά (μεταξύ 2 και 3) είναι πολύ μικρή.
Όπως και να 'χει όταν το ξεπληρώσω (για να μην μπλέκω με την χαρτούρα της τράπεζας τώρα) θα δω τι θα κάνω με την ασφάλεια και μάλλον με βλέπω για την ασφάλεια που έχουμε με το Clubακι μας. Wink Wink.

Παρεπιπτόνως η διαφορά στην ασφάλεια μεταξύ 206 GTI 1,6 και 206 GTI 2,0 είναι ~ 42€ το εξάμηνο (245και κάτι ψηλά αν θυμάμαι καλά το 1600άρι και 287 το 2λιτρο) (αναφέρομαι με απλή ασφάλεια στην ΜΙΝΕΤΤΑ)
DimiP - Παρ 05 Αύγ 2005, 12:55:43
Θέμα δημοσίευσης:
στο www.asfalistra.gr μπορειτε να κανετε συγκρισεις για τα ασφαλιστρα σας σε παρα πολλες εταιριες.
το site ειναι απιστευτο!!! και πολυ λειτουργικο.

πιστευω ο,τι καλυτερο για να συγκρινει κανεις αμεσα τι θα πληρωνε σε αλλη ασφαλιστικη εταιρια απο τη δικη του. Wink
shark_zak - Δευ 08 Αύγ 2005, 06:14:20
Θέμα δημοσίευσης:
όντως παρά πολύ καλό και χρήσιμο site... Thumb right
kanelj - Τρι 09 Αύγ 2005, 05:36:31
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
στο www.asfalistra.gr μπορειτε να κανετε συγκρισεις για τα ασφαλιστρα σας σε παρα πολλες εταιριες.

πιστευω ο,τι καλυτερο για να συγκρινει κανεις αμεσα τι θα πληρωνε σε αλλη ασφαλιστικη εταιρια απο τη δικη του. Wink

θυμα διαφημησης Exclamation Exclamation Laughing Laughing Laughing
το ειδες προφανως σε κανενα διαφημιστικο στον δρομο και ειπες να μπεις να δεις τι λεει..... Cool
Επιξε ο δρομος με την διαφημηση του site!
Vaggelis - Τρι 09 Αύγ 2005, 09:54:30
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

το ειδες προφανως σε κανενα διαφημιστικο στον δρομο και ειπες να μπεις να δεις τι λεει..... Cool

εγώ πάντως όταν πρωτοείδα την διαφήμιση από μακρυά στο δρόμο, νόμισα οτι διαφημίζουν καινούργια λάστιχα.....
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
307 ARMY! - Τρι 09 Αύγ 2005, 19:36:40
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα κι από εμένα.Θέλω να υπενθυμίσω για όσους δεν γνωρίζουν ότι έχω στην κατοχή μου το πρόγραμμα ασφάλισης της ΕΘΝΙΚΗΣ, καθότι η σύζυγός μου είναι ασφαλίστρια. Οπως ενημέρωσε και ο Πρόεδρος, μετά τις διακοπές θα ανέβει και η προσφορά της ΕΘΝΙΚΗΣ, από το ασφαλιστικό γραφείο στο οποίο εργάζεται η σύζυγος, οπότε όποιος θέλει μπορει ανα πάσα στιγμή να μου στείλει με π.μ. ότι απορία έχει για να τον βοηθήσω να διευκολυνθεί, ανέξάρτητα αν θέλει να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του στην παραπάνω εταιρία ή σε όποια αλλη θέλει. Ενημερώνω πάντως ότι θέλει πολύ ψάξιμο για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά που δίνουμε.
Υ.Γ.:Στην προσφορά της ΕΘΝΙΚΗΣ να σημειωθεί ότι για τα μέλη του Club, έχει συμφωνηθεί η πτώση του bonus-malus κατά μία μονάδα!
DimiP - Τετ 10 Αύγ 2005, 01:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
DimiP έγραψε:

θυμα ;;; δε νομιζω !
μια και εμενα μου το εδειξαν στη δουλεια.
ουτε που το ειχα ξαναματακουσει Twisted evil

μη προτρεχετω η γλωτα της δοιανιας Wink
nikq - Τετ 22 Φεβ 2006, 13:18:35
Θέμα δημοσίευσης:
Να το ξαναζωντανέψουμε το θέμα αυτο!
Για πέστε μου ποια ασφαλιστική έχετε και ποσό δίνεται το εξάμηνο?
Και τι πακέτο?
Ενημερωτικά βρήκα ένα πακέτο για 206 1,4 με
ολική/μερική ασφάλιση ,νομική προστασια , οδική βοηθεια, θραύση κρυστάλλων φυσικα φαινόμενα, υ.ζ απο ανασφάλιστο οχημα, αστική ευθύνη πυρός , τρομ.ενεργειεσ , πυρκαγιά , υλικές ζημιές τρίτων ,σωματικές βλάβες τρίτων
235 ευρα της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια

Με την sinco την εχει ασφαλιστει κανεις?
kanelj - Τετ 22 Φεβ 2006, 13:22:44
Θέμα δημοσίευσης:
Καλο θα ειναι να κοιτας να εχει και "φροντιδα ατυχηματος"
Wink
307 ARMY! - Τετ 22 Φεβ 2006, 19:24:26
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Να το ξαναζωντανέψουμε το θέμα αυτο!
Για πέστε μου ποια ασφαλιστική έχετε και ποσό δίνεται το εξάμηνο?
Και τι πακέτο?
Ενημερωτικά βρήκα ένα πακέτο για 206 1,4 με
ολική/μερική ασφάλιση ,νομική προστασια , οδική βοηθεια, θραύση κρυστάλλων φυσικα φαινόμενα, υ.ζ απο ανασφάλιστο οχημα, αστική ευθύνη πυρός , τρομ.ενεργειεσ , πυρκαγιά , υλικές ζημιές τρίτων ,σωματικές βλάβες τρίτων
235 ευρα της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια

Με την sinco την εχει ασφαλιστει κανεις?

Τι bonus έχεις και σε τι αξία είναι ασφαλισμένο για κλοπή το αυτοκίνητο;(ποιου έτους είναι το μοντέλο)
206xs - Σαβ 04 Μάρ 2006, 23:00:11
Θέμα δημοσίευσης:
To asfalistra.gr είναι σχετικά καλό αρκεί να έχεις B.M <=10 γιατί εγώ που έχω 11 κάναν σαν να βλέπαν αριανό! Στο site δεν δέχεται τιμή πάνω από 10 και στο τηλέφωνο μου λέγαν ιστορίες για αγρίους. Εγώ πάντως συνειδητά πληρώνω πολλά για ασφάλεια (εκτός από το ΒΜ) γιατί έχω βάλει μικτή,μερική,ολική κλοπή,θραύση κρυστάλων,3ος οδηγός,υγειονομικές καλύψεις κτλ και πληρώνω 1150ευρώ το χρόνο για το δίλιτρο. Πολλοί θα πούν πολλά εγώ θα πώ ότι η ασφαλιστική έχει πληρώσει 6.500ευρώ για ένα ατύχημα που είχα στο πέταλο του θανάτου πάνω από το ΣΕΦ στο τέλος της Εθνικής (Πρώτη φορά την πέρναγα τη στροφή ήταν και βράδυ - θύμα των ελλήνων εργολάβων) και άλλα 900 για ένα τζιπ που μου έσπασε το ψυγείο ξεπαρκάρωντας και έφυγε κύριος! Παραλίγο να μου πληρώσει και 18.000 με τη κλοπή αλλά το βρήκα και πλήρωσε αλλαγή κλειδαριών,ένα λάστιχο και μία ζάντα (είχαν στραβώσει τη ζάντα και καρουμπαλιάσει το λάστιχο οι κλέφτες) δεν έχω δει το τιμολόγιο αλλά κάνα 500αράκι θα είναι σίγουρα (Το λάστιχο μόνο κάνει 120). Ήτοι μου έχει πληρώσει ~8.000 και εγώ της έχω πληρώσει ~2.500 στα 2.5 χρόνια που έχω το αυτοκίνητο και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο, τώρα το Μάη υπολογίζω να μου πάνε τα ασφάλιστρα στα 1.300-1.400 για τον επόμενο χρόνο. Πολλοί θα πούν πολλά πληρώνεις εγώ θα πώ ένα, το ατύχημα που είχα με το αυτοκίνητο να έχει 9.000χλμ και 8 μήνες στην Εθνική αν δεν είχα μικτή θα είχα πουλήσει το αμάξι παλιοσίδερα για ένα ατύχημα που δεν πήρε καν σασί επειδή δεν θα είχα τα λεφτά να το φτιάξω(χτύπησε με τις ζάντες και πήρε τα πάντα από κάτω +πλαϊνός αερόσακος που άνοιξε).
Lef205 - Κυρ 05 Μάρ 2006, 02:06:46
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω στο ψψ πληρωνω για μικτη στην Εγνατια 940 και κατι αν θυμαμαι καλα τον χρονο.Φυσικα εχω μικτη και σε δυο περιπτωσεις που χρειαστικε ειχα αμεση ανταποκριση.
Γενικα ειμαι υπερ της μικτης γιατι ναι μεν πληρωνω 940 το χρονο αλλα αν συμβει οτιδηποτε θα παρω πισω πολλα περισσοτερα απο αυτα που πληρωνω.
Ισως να μην παρω αυτα που επιθυμω, αλλα σιγουρα παραπανω απο αυτα που πληρωνω.
Παντως στην Ελλαδα το θεμα της ασφαλισης αντιμετωπιζεται λιγο περιεργα και οι περισσοτεροι ξεκινανε με τον λαθος τροπο, "που πληρωνω λιγοτερα".Καλο ειναι η εταιρεια που θα συνεργαστουμε να ειναι στον φιλικο διακανονισμο και να διαβαζουμε πριν υπογραψουμε το συμβολαιο ωστε να εχουμε γνωση και να μην αρχιζουμε τα παραπονα μετα.
volvos - Τρι 07 Μάρ 2006, 09:38:29
Θέμα δημοσίευσης:
καλα καλα στην εγνατια κανε κουκου τωρα που θα μπει υπο επιτηρηση μαζι με αλλες 10εταιρειες (τελος μαρτη)
ειναι πολλα τα 17εκ.ευρω για να τα εχουν βρει μεχρι τοτε Laughing Laughing Laughing
sps - Τρι 07 Μάρ 2006, 11:24:15
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
καλα καλα στην εγνατια κανε κουκου τωρα που θα μπει υπο επιτηρηση μαζι με αλλες 10εταιρειες (τελος μαρτη)
ειναι πολλα τα 17εκ.ευρω για να τα εχουν βρει μεχρι τοτε Laughing Laughing Laughing

Ποιες αλλες εταιρειες θα μπουν υπο παρακολουθηση παναγιωυη, γνωριζεις?
Αν ναι γραφτες εδω να δουμε αν ειμαστε μεσα!
Lef205 - Τετ 08 Μάρ 2006, 15:05:13
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Oυ καλα απο τετοια αλλο τιποτα.Τετοιες φημες ακουγονται παντα και για πολλες ασφαλιστικες και εχω πολλα τετοια παραδειγματα να σου αναφερω!
Κατσε να δουμε αν θα γινει πρωτα.
volvos - Τετ 08 Μάρ 2006, 16:43:17
Θέμα δημοσίευσης:
λεφ πιστεψε με αυτο θα γινει. ειναι πολλες οι φορες που την εχει γλυτωσει στο παρατσακ η εγνατια...εμενα αυτο μου το ειπε ανθρωπος μεσα απο την εγνατια...να φανταστεις ο ξαδερφος μου εχει ασφαλιστικο πρακτορειο και δεν ηξερε τιποτα!

σπυρο δεν εχω μαθει πολλα ονοματα. οι περισσοτερες θα ειναι μικρες και γνωστες στην αγορα
οικονομικη
γαλαξιας(κλεινει μαλλον)
3-4 επαρχειακες.
ειδωμεν.
shiba - Παρ 31 Μάρ 2006, 20:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα παιδακια...λοιπον ερωτηση γιατι λογικα θα πλακωσω στο ξυλο το νασφαλιστη μ... Evil αυτεσ τισ μερεσ μαλλον θα βαλω το dvd player στο τουτου μ...τον πηρα τηλ πριν λιγο μιασ +σε λιγεσ μερεσ ληγει η ασφαλεια μ για να τον ρωτησω αν μπορω να ασφαλισω κα ιτο dvd..η απαντηση του ηταν η εξης:''πρεπει το dvd na ειναι το εχει βαλει η peugeot για να το ασφαλισει κα ιδεν γινεται'' +τετοιεσ @@ριεσ(τα ιδια μου ειχε πει και για τον gt προφυλακτηρα)...τελικα κοροιδευει κα ιεμενα και τον πατερα μ μιασ και ειναι γνωστοσ τ η εχει δικιο αυτοσ?δεν ξερω αν πρεπει να το αναφερω αλλα το αμαξι μ το εχω ασφαλισει στην general union...παρακαλω απαντηστε και οσοι εχετε συγκεκριμενα παραδειγματα για να του τα δειξω να δω τι θα μ πει...
MEMsound - Παρ 31 Μάρ 2006, 20:32:11
Θέμα δημοσίευσης:
μαλ***ες σου λεεί.
Αν έχεις αποδείξεις για τα πράγματα που θα βάλουν ώστε να φαίνεται η αξία τους μπαίνουν κανονικά στην ασφάλεια.

Αν σου κάνει το κινέζο άλλαξε ασφαλιστή .
υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...
volvos - Παρ 31 Μάρ 2006, 21:29:17
Θέμα δημοσίευσης:
Μανθο δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα.
με οδηγια επισημη που υπαρχει προς τις ασφαλιστικες εταιρειες απο 1/1/04 δεν ασφαλιζεται κανενα μη εργοστασιακο εξτρα.αυτο επισημα - ανεπισημα παει αλλου η βαλιτσα.
ετσι βασιζομενες πανω σε αυτη την αποφαση πολλες μεσαιου μεγεθους ασφαλιστικες(απο οσα μου εξηγησε πραγματογνωμωνας) σταματησαν να ασφαλιζουν ηχοσυστηματα ζαντολαστιχα και γενικα εξτρα που μπηκαν μετα την αγορα του αυτοκινητου.με βαση δε αυτη την αποφαση σταματησαν να πληρωνουν αμεσως ζημιες πανω της εργοστασιακης τιμης.δηλαδη ειχες εσυ αφτερμαρκετ προφυλακτηρα σου ελεγαν μεγαλε τοσο εχει ο μαμα αμα θες.επρεπε και πρεπει να ξερεις πως θα χειριστεις το θεμα για να παρεις τα φραγκα σου.συνηθως δε στις περισσοτερες περιπτωσεις επρεπε να τους απειλησεις - η και να κανεις- εξωδικο για να ταρακουνηθουν.εννοειται οτι αυτο ειναι παρανομο.
για αυτο πλεον οι πιο πολλες εταιρειες σου λενε π.χ ηχοσυστημα ως τοσα ευρω ασχετα με το τι εχεις βαλει.

τωρα μπαινει το θεμα της εξτρα ασφαλισης για αυτα τα εξτρα. το θεμα ειναι οτι αυτο σηκωνει πολυ συζητηση . εχω ακουσει-δει περιπτωσεις σε εταιρειες που αναφερθηκαν πιο πανωω...................................οπου ηχοσυστημα δεν του το πληρωναν μετα τη κλοπη προφασιζομενη η εταιρεια διαφορες μπουρδες . αρα καλο ειναι να προσεχετε την εταιρεια που θα σας ταξει εξτρα ασφαλιστρα για εξτρα πραγματα.
shiba - Παρ 31 Μάρ 2006, 22:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι ομωσ το κανουνε αυτο και δεν ασφαλιζουνε?ειναι πολυ ελεος....δηλαδη υπαρχει περιπτωση να παρεισ ενα μηχανημα 1000 ευρω η γενικοτερα να εχεισ πολυ ακριβο ηχοσυστημα και να σου δωσουνε σε περιπτωση κλοπησ το 1/10 η και λιγοτερο...γιαυτο λογικα αν ολα αυτα περι μη ασφαλισησ,ισχυουνε,τοτε θα καταφυγω σε φτηνομαιμουδιαστικεσ λυσεισ...δεν μπορω να κανω κα ιαλλιωσ Crying or Very sad
MEMsound - Σαβ 01 Απρ 2006, 02:05:47
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
...
με οδηγια επισημη που υπαρχει προς τις ασφαλιστικες εταιρειες απο 1/1/04 δεν ασφαλιζεται κανενα μη εργοστασιακο εξτρα.....

Οδηγία από ποιόν?
Του Ελληνικού κράτους?
Της Ευρ. Ενωσης?
Ή "επίσημη" συμφωνία μεταξύ των εταιρίων ασφάλισης?

volvos έγραψε:
...με βαση δε αυτη την αποφαση σταματησαν να πληρωνουν αμεσως ζημιες πανω της εργοστασιακης τιμης.δηλαδη ειχες εσυ αφτερμαρκετ προφυλακτηρα σου ελεγαν μεγαλε τοσο εχει ο μαμα αμα θες.επρεπε και πρεπει να ξερεις πως θα χειριστεις το θεμα για να παρεις τα φραγκα σου.συνηθως δε στις περισσοτερες περιπτωσεις επρεπε να τους απειλησεις - η και να κανεις- εξωδικο για να ταρακουνηθουν.εννοειται οτι αυτο ειναι παρανομο..

Εννοείς ότι ενώ σου τα είχαν ασφαλήσει αρχικά μετά δεν σου τα πλήρωναν?
Λογικό είναι να είναι παράνομο κάτι τέτοι και με νομικές διαδικασίες την βρήσκεις την άκρη.
Από την στιγμή που βγήκε / ισχύει η παραπάνω οδηγία (αν τελικά ισχύει) θα έπρεπε όποιος πλήρωνε Χ έπιπλέον ασφάληστρα για τα Ψ εξτρα aftermarket να σταμάτήχει να πληρώνει αυτά τα επιπλέον Χ χρήματα.
για αυτο πλεον οι πιο πολλες εταιρειες σου λενε π.χ ηχοσυστημα ως τοσα ευρω ασχετα με το τι εχεις βαλει.

volvos έγραψε:
...αρα καλο ειναι να προσεχετε την εταιρεια που θα σας ταξει εξτρα ασφαλιστρα για εξτρα πραγματα.

Εννοείται!
Θέλει προσοχή και σε περίπτωση ασφάλισης aftermarket καλό είναι να έχετε γραπτή εξασφάλιση από τον ασφαλιστή για να έχετε τοκεφάλι σας ύσηχο. Wink
volvos - Σαβ 01 Απρ 2006, 09:34:50
Θέμα δημοσίευσης:
σιμπα το κανουν για να βγουν απο το τριπακι του το ασφαλιζω ή οχι και ποσο και γενικα ειχαν πληρωσει παρα πολλα λεφτα σε τετοιες καλυψεις...

μανθο λογικα ειναι οδηγια-συμφωνια μεταξυ των ιδιων των ασφαλιστικων εταιρειων.μπορω να το ρωτησω απο δευτερα.απλα επειδη τους βολευει ολους το εφαρμοζουν οι περισσοτεροι.

αυτο που λες ειναι ετσι ακριβως.ειχε τηλεοραση την εκλεψαν και απο σεπτεμβρη πηρε τα λεφτα τελος γεναρη . . .
307 ARMY! - Τρι 04 Απρ 2006, 18:36:03
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
καλησπερα παιδακια...λοιπον ερωτηση γιατι λογικα θα πλακωσω στο ξυλο το νασφαλιστη μ... Evil αυτεσ τισ μερεσ μαλλον θα βαλω το dvd player στο τουτου μ...τον πηρα τηλ πριν λιγο μιασ +σε λιγεσ μερεσ ληγει η ασφαλεια μ για να τον ρωτησω αν μπορω να ασφαλισω κα ιτο dvd..η απαντηση του ηταν η εξης:''πρεπει το dvd na ειναι το εχει βαλει η peugeot για να το ασφαλισει κα ιδεν γινεται'' +τετοιεσ @@ριεσ(τα ιδια μου ειχε πει και για τον gt προφυλακτηρα)...τελικα κοροιδευει κα ιεμενα και τον πατερα μ μιασ και ειναι γνωστοσ τ η εχει δικιο αυτοσ?δεν ξερω αν πρεπει να το αναφερω αλλα το αμαξι μ το εχω ασφαλισει στην general union...παρακαλω απαντηστε και οσοι εχετε συγκεκριμενα παραδειγματα για να του τα δειξω να δω τι θα μ πει...

Είναι πολιτική της συγκεκριμένης εταιρίας! Δυστυχώς μου το είχαν κάνει κι εμένα, οπότε ήταν άλλος ένας λόγος για να την ... κάνω!
mad73 - Παρ 12 Μάϊ 2006, 00:18:19
Θέμα δημοσίευσης:
Προσοχή θα πρέπει να δίνεται και στο αν η εταιρεία είναι στον φιλικό διακανονισμό γιατί αν τρακάρεις πληρώνεσαι από την δική σου ασφαλιστική εταιρεία. Στο www.e-asfalisi.gr πάντος που μπήκα έπαθα πλάκα με τα ασφάλιστρα που μου δώσανε και ασφάλισα την μοτ/τα μου 600 cc με 120 € το χρόνο. ενώ για το αυτοκίνητο μου έβγαλε για 1600 cc 250 € το χρόνο με θραύση κρυστάλλων και νομική προστασία ενώ στην προηγούμενη πλήρωνα 600 € με τα ίδια. Μου κατέβασαν και το bonus από 10 στο 2
307 ARMY! - Πεμ 18 Μάϊ 2006, 14:27:57
Θέμα δημοσίευσης: Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ
"Νέα τιμολογιακή πολιτική στον κλάδο Αυτοκινήτων, από την οποία προκύπτουν εκπτώσεις μέχρι και 35% σε ορισμένες περιοχές της χώρας, εφαρμόζει, από 1η Μαΐου, η Εθνική Ασφαλιστική.

Η Εταιρία, μετά από ενδελεχή μελέτη των κινδύνων και της οδικής συμπεριφοράς των πελατών της ανά περιοχή, χώρισε την Ελλάδα σε 6 γεωγραφικές ζώνες και διαμόρφωσε μία νέα τιμολογιακή πολιτική.

Με βάση την πολιτική αυτή, τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου παγώνουν στην περιοχή της Αττικής και φτάνουν να υποχωρήσουν μέχρι και 35% σε κάποιες περιοχές της χώρας όπως για παράδειγμα, Φλώρινα, Καστοριά, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Κομοτηνή, Κοζάνη, Δράμα, Γρεβενά, Κατερίνη, Σέρρες και Μυτιλήνη, Σάμο, Χίο, Ικαρία και Λήμνο.

Η αναδιάρθρωση της τιμολογιακής πολιτικής της εταιρίας προβλέπει ακόμη μία σειρά νέων καλύψεων.

Σημαντικότερες από αυτές είναι η κάλυψη ζημιών του οχήματος, όταν αυτές προκληθούν κατά την διάρκεια που το όχημα είναι στην κατοχή του κλέφτη.

Επίσης η εταιρία δίδει τη δυνατότητα για κάλυψη απώλειας ζωής από ατύχημα μέχρι 15.000 ευρώ, κάλυψη μόνιμης ολικής ανικανότητας και μόνιμης μερικής ανικανότητας μέχρι του ίδιου ποσού, κάλυψη ιατροφαρμακευτικών εξόδων έως 1000 ευρώ ανά γεγονός για τον οδηγό και τα ανήλικα τέκνα όπως και κάλυψη επιδόματος νοσηλείας 50 ευρώ ημερησίως και για μονάδα εντατικής μέχρι 100 ευρώ ημερησίως με ανώτατο όριο τις 30 ημέρες.

Παράλληλα καθιερώνεται η προστασία Bonus μέχρι δύο ζημιές ανά ασφαλιστικό έτος για τις καλύψεις που επηρεάζουν το Bonus Malus, ενώ παρέχεται η δυνατότητα στους ασφαλισμένους να καταβάλουν μόνον ένα επασφάλιστρο νέου οδηγού σε οδήγηση ή σε ηλικία, ανεξαρτήτως του αριθμού των ασφαλισμένων οχημάτων που έχει η οικογένεια στην εταιρία σε αντίθεση με ότι ίσχυε μέχρι σήμερα.

Ακόμη θα παρέχεται οικογενειακή έκπτωση ποσοστού 5% σε όλες τις καλύψεις που επιδέχονται εκπτώσεις από το 3ο όχημα και πάνω και μέχρι το 6ο όχημα μίας οικογένειας."

Τα παραπάνω είναι από το site της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και αποδεικνύουν την μεγάλη επιστροφή της Νο 1 εταιρίας ασφαλίσεων, στον κλάδο των αυτοκινήτων. Τα παραπάνω είναι μόνο ενδεικτικά και είναι πλέον στην διάθεση όλων των ιδιοκτητών αυτοκινήτων και φυσικά των ιδιοκτητών Peugeot. Για τυχόν λεπτομέρειες απευθυνθείτε στον κατάλογο προσφορών ή στείλετε πμ.
volvos - Τετ 26 Ιούλ 2006, 12:04:14
Θέμα δημοσίευσης:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_100012_26/07/2006_192156

αν εχεις ακρες στη κυβερνηση τοτε μονο εξηγειται να εχεις ιδια κεφαλαια 29 εκ. και να χρωστας 28......
DIMCHRI - Δευ 31 Ιούλ 2006, 14:14:22
Θέμα δημοσίευσης:
πάντως παιδιά εμένα η Μινέτα μου κάλυψε πριν δυό χρόνια τον προφυλακτήρα gt που είχα βάλει ως έξτρα στο αυτοκινητό μου.

μου τον κάλυψε κανονικότατα.

Wink
ultra-one - Δευ 07 Αύγ 2006, 12:14:04
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά με τη λήξη του συμβολαίου που είχα με την Ιντεραμέρικαν έχω αλλάξει ασφαλιστική και έχω πάει στην Εθνική στο πακέτο Ε20 με όλες τις καλύψεις.

Δείτε εδώ για λεπτομέριες: http://www.ethniki-asfalistiki.gr/greek/products/car.asp#paketa

Ανκαι η Ιντεραμέρικαν έχει δικιά της Οδική Βοήθεια και απλούστερες διαδικασίες εντούτοις έχει κάποιες τρύπες στις καλύψεις της στη φούλ μικτή.

Στη θραύση κρυστάλλων η Ιντεραμέρικαν καλύπτει μέχρι ποσό 600 ευρώ και δεν καλύπτει την γυάλινη ηλιοροφή, τους καθρέφτες και τα φλάς.
Αυτά καλύπτονται από τη μικτή και αφού πληρώσεις την ελάχιστη απαλλαγή που είναι 600 ευρώ.
Η Εθνική στη θράυση κρυστάλλων καλύπτει μέχρι 3000 ευρώ συμπεριλαμβανομένης και της οροφής, καθρεφτών και φλας. Wink

Επίσης στην Εθνική οι κακόβουλες ζημιές (π.χ χαρακιές, οξύ, σπρέι, κλοτσίες, μπουνιές στο αυτοκίνητο) καλύπτονται με απαλλαγή 44 ευρώ ανά ζημιά.

Πάντως η φουλ μικτή + Οδική βοήθεια στην Ιντεραμέρικαν (με αξία αυτοκινήτου 13.700 και απαλλαγή 750 ευρώ) θα μου κόστιζε 558 ευρώ το εξάμηνο, ενώ στην Εθνική με καλύτερες καλύψεις + Οδική βοήθεια με την Mundial Assistance (με αξία πάλι 13.700 και απαλλαγή 298 ευρώ όμως) μου κόστισε 511 ευρώ. Cool

Έχω ακούσει ότι οι διαδικασίες της Εθνικής είναι λίγο δημόσιο...., αλλά οι καλύψεις τους είναι πολύ καλές και σίγουρα είναι αξιόπιστη εταιρεία.

Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά (ξέρουν ποια είναι, αν δεν θέλουν να αναφέρω τα ονόματα τους εδώ) που με βοήθησαν! Cool
volvos - Δευ 07 Αύγ 2006, 12:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
χαρη προσεξε κατι το οποιο ειναι ιδιο για ολες τις ασφαλιστικες εταιρειες...
η οδικη βοηθεια που προσφερουν ειναι για να σε παει στο πλησιεστερο συνεργειο δηλαδη καπου 100χλμ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΑΘΗΝΑ.
αθηνα στο φερνουν αν η ζημια θελει πανω απο 3 εργασημες απο οτι εμαθα. αντε δε να αποδειξεις το μεγεθος της ζημιας κλπ κλπ...
οποτε η οδικη ειναι λιγο μουφα για εκτος αθηνων...
ultra-one - Δευ 07 Αύγ 2006, 13:47:33
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
χαρη προσεξε κατι το οποιο ειναι ιδιο για ολες τις ασφαλιστικες εταιρειες...
η οδικη βοηθεια που προσφερουν ειναι για να σε παει στο πλησιεστερο συνεργειο δηλαδη καπου 100χλμ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΑΘΗΝΑ.
αθηνα στο φερνουν αν η ζημια θελει πανω απο 3 εργασημες απο οτι εμαθα. αντε δε να αποδειξεις το μεγεθος της ζημιας κλπ κλπ...
οποτε η οδικη ειναι λιγο μουφα για εκτος αθηνων...

Αυτό που λες δυστυχώς ισχύει και είναι μεγάλη απάτη!!!!!!

Τώρα ξέρει κανείς αν υπάρχει (και ποια) οδική βοήθεια που σου μεταφέρει το αυτοκίνητο από π.χ Ορεστιάδα σε Καλαμάτα???? Shocked
volvos - Δευ 07 Αύγ 2006, 13:54:37
Θέμα δημοσίευσης:
elpa-express.........................................
volvos - Δευ 07 Αύγ 2006, 17:15:17
Θέμα δημοσίευσης:
πηρα τηλ στη ουροσοσ που ειναι η ασφαλεια μου και μου ειπαν οτι ειναι υποχρεωμενοι να στο φερουν στο τοπο που εχεις δηλωσει ως κατοικια απο οπουδηποτε εαν η ζημια δε φτιαχνεται εντος 30λεπτων σε συνεργειο...τωρα ποιος καθοριζει τα 30λεπτα ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.αλλα τουλαχιστον σε τρακαρισμα στο φερνουν αθηνα....

ουφ ησυχασα.
307 ARMY! - Τρι 08 Αύγ 2006, 21:09:20
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
elpa-express.........................................

Επειδή ετυχε να έχω παλαιοτερα τις παραπάνω εταιρίες, θα αναφέρω τα εξής:
α) Πέραν του ότι είναι πανάκριβες (υπερτιμημένες για την ακρίβεια), η έλπα τη μία φορά που την χρειάστηκα επειδή τα έπεξε η μπαταρία, δέχθηκε την κλήση μου στις 06:10 στην Καλλιθέα και ήρθαν στις 06:55, από τη Ν.Σμύρνη...!!
β) Η express όταν κατέβαινα στη Σπάρτη και κλαταρε το λάστιχο με συνέπεια να πέσω σε ένα ανάχωμα και να σπάσει το ψαλίδι, ήρθε από Τρίπολη γιατί ήμουν στα όρια του Ν. Αρκαδίας και ήθελε 11 το βράδυ να με πάει στην Τρίπολη κι όχι Αθήνα (έδρα αυτοκινήτου) ή Σπάρτη που έμενα, με απότέλεσμα να πάρω προσωπικά τηλ. τον άνθρωπο που ήταν υπευθυνος για το Ν. Λακωνίας προκειμένου να με εξυπηρετήσει (με αντάλαγμα να φτιάξω σ' αυτόν το αυτοκίνητο κι όχι στην αντιπροσωπεία).

Αυτά ενδεικτικά του ότι πρέπει να πατήσεις πόδι για να εξυπηρετηθείς. Οπότε Mondial Assistance με 60€ το χρόνο, που έχει μέχρι και στην Ορεστιάδα και ανήκει εξολοκλήρου στην ΕΘΝΙΚΗ. Σημειωτέον το ίδιο πακέτο με του Χάρη (Ε20) αλλά στις 12500€ μου κοστίζει 395€ (λόγω παραμεθορείου).
karmagos - Τρι 08 Αύγ 2006, 21:37:15
Θέμα δημοσίευσης:
η ιντερσαλονικα τι έχει?
karmagos - Τρι 08 Αύγ 2006, 21:39:10
Θέμα δημοσίευσης:
επισης αν σας δωσουν επιταγη για χρηματα τρακαρισματος και γραφει σε κανα μηνα να πατε αμεσως στην τραπεζα να τα εισπραξετε ασχετος της ημερομηνιας,απλα επειδη αρκετες κλεινοντας για να μην έχουν παραπάνω χρέει κλεινουν επιταγες μετα απο ενα μηνα η και δυο που θα εχει κλεισει τοτε,οποτε τρέχτε στην τραπεζα και παρτε τα λεφτα οσο ειναι καιρος!!
307 ARMY! - Τετ 09 Αύγ 2006, 19:45:16
Θέμα δημοσίευσης:
karmagos έγραψε:
η ιντερσαλονικα τι έχει?

Η Ιντερσαλόνικα ειναι καλη και φτηνή αλλα δεν ανήκει στο φιλικό διακανονισμό, με αποτέλεσμα να τρέχεις εσύ για να βρείς λύση σε τυχον πρόβλημα. Επίσης πληρώνεσε γύρω στις 45 ημέρες. Την προτείνω μόνο σε όσους θέλουν μια οικονομική ασφάλεια αλλα δεν είναι και φανατικοί χρήστες του αυτοκινήτου. Αντίθετα προτείνω την Commercial Value, ου είναι θυγατρική της Ασπις Πρόνοια και είναι στο φιλικό διακανονισμό, αλλά είναι λίγο πιο ακριβή από την Ιντερσαλόνικα. Με αυτές τις 2 αλλά και με τη σιγουριά της ΕΘΝΙΚΗΣ, δουλεύουμε κυρίως τους τελευταίους μήνες, ανάλογα πάντα του τι ζητάει ο πελάτης.
volvos - Τετ 09 Αύγ 2006, 19:59:00
Θέμα δημοσίευσης:
sory αλλα επειδη τη κομερσιαλ τη τρωω στη μαπα πολλαααααααααααα χρονιαα το τμημ αυτοκινητων της ειναι απλα Α Θ Λ Ι Ο ΚΑΙ Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Ο....

ΟΙ 45 μερες ειναι πολυ λιγο για το ποτε πληρωνεσαι και τι παιρνεις....
ειναι ο ξαδερφος μου διευθυντης εκει μεσα...
το τμημα ζωης ακομα βασταει αλλα ο κλαδος αυτοκινητων απλα ειναι για γελια...θα γινετε ρεζιλι προσεχτε τους.
karmagos - Τετ 09 Αύγ 2006, 20:57:12
Θέμα δημοσίευσης:
στην προηγουμενη που ημουν και μεσα στη σταδιου εσπασε το συρματοσχοινο του συμπλεκτη και ειχα μεινει μεστη μεση της σα μου η κολοασφαλεια δεν μου το μετεφερε στο συνεργειο,ελεγε οτι μονο σε ατυχημα στο μεταφερει τσαμπα,ακου μαλ***ες.η ιστερσαλονικα που εχω τωρα παντως το εχει αυτο..
vasiliadis1 - Τετ 09 Αύγ 2006, 22:59:33
Θέμα δημοσίευσης:
καλυσπέρα και απο μένα, οντως αυτό που λέτε ισχύει,οι οδικές βοήθειες που έχουν σύμβαση με τις ασφαλιστικές μεταφέρουν το όχημα στο πλησιέστερο συνεργείο. Για αυτό και έχουν μεγαλη διαφορά τιμής με τις ανεξάρτητες οδικές βοηθειες
karmagos - Παρ 18 Αύγ 2006, 12:02:38
Θέμα δημοσίευσης:
παντως η εθνικη ειναι η καλυτερη ασφαλιστικη..
Road_Runner - Παρ 18 Αύγ 2006, 13:34:21
Θέμα δημοσίευσης:
Και η πιο ακριβή επίσης!
karmagos - Παρ 18 Αύγ 2006, 13:42:37
Θέμα δημοσίευσης:
οτι πληρωσεις παιρνεις που λενε..
Road_Runner - Παρ 18 Αύγ 2006, 13:54:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, αλλά υπάρχουν και εταιρίες οι οποίες είναι πιο φθηνές και προσφέρουν πάλι πολλά...... Wink
ultra-one - Παρ 18 Αύγ 2006, 14:52:45
Θέμα δημοσίευσης:
Και όμως.....

Έκανα "μεταγραφή" στην Εθνική από την Interamerican και πήρα καλύτερες καλύψεις στη φουλ μικτή με μικρότερο ετήσιο ασφάλιστρο!

Μόνο που η Ιντεραμέρικαν ίσως έχει πιο εύκολες και καλύτερες διαδικασίες και ίσως καλύτερη οδική βοήθεια από την Εθνική.....
karmagos - Παρ 18 Αύγ 2006, 15:20:57
Θέμα δημοσίευσης:
Interamerican δεν εχω και καλες εντυπωσεις!
Road_Runner - Παρ 18 Αύγ 2006, 15:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
Η Ιντεραμερικαν έχει απο τις καλύτερες οδικές για ασφαλιστική.
Επίσης έχει αρκετά καλές καλύψεις, (δεν με ενδιαφέρουν μικτες κλπ) και είναι σχετικά φθηνή για αυτά που προσφέρει..
Amaxopoulos - Παρ 18 Αύγ 2006, 16:08:54
Θέμα δημοσίευσης:
Πληρωνει και αρκετα αμεσα σε περιπτωση αποζημιωσης η Ιντεραμερικαν!
Υπαρχουν και αρκετες αλλες που ......φτυνεις αιμα για να δεις χρηματα....
Road_Runner - Παρ 18 Αύγ 2006, 16:39:27
Θέμα δημοσίευσης:
H Προηγούμενή μου ας πούμε.....
Μην λέμε ονόματα αλλά είναι εκ Θεσσαλονίκης μεριά....
Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να το διαπιστώσω μόνος μου ότι δεν πληρώνει αλλά μόλις μουείπαν ότι είναι έτοιμη να κλείσει την έκανα με ελαφρά...... Rolling eyes
307aris - Σαβ 19 Αύγ 2006, 00:11:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά από πρόσφατη εμπειρία με μικροτρακάρισμα. Η ασφάλεια που έκανα μέσω αντιπροσωπείας (μικτή) της Μινέττα φαίνεται καλή, με πλήρωσαν άμεσα μία μέρα μετά από την κατάθεση των τιμολογίων του συνεργείου.

Μάλλον θα παραμείνω εκεί... Smile
Ghost Dog - Σαβ 19 Αύγ 2006, 04:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
307aris έγραψε:
.... με πλήρωσαν άμεσα μία μέρα μετά από την κατάθεση των τιμολογίων του συνεργείου.

Μάλλον θα παραμείνω εκεί... Smile

Μπραβο τους! Very happy
Και καλα θα κανεις να παραμεινεις εκει αφου ειναι ετσι... Wink
vasiliadis1 - Σαβ 19 Αύγ 2006, 22:10:13
Θέμα δημοσίευσης:
οτι πληρώσεις παίρνεις όπως είπε και ενας φίλος πιό πάνω. Εθνική , victoria, ασπις και αρκετές άλλες είναι αξιολογες ασφαλιστικές εταιρίες αλλα ενοείται πως θα πληρώσεις αρκετα παραπάνω χρήματα απο αυτά που κάποιοι πλήρωναν σε εταιρίες που λίγες μέρες πρίν είπαν αντίο...αλλωστε στους επόμενους δωδεκα μήνες αλλες 5 έχουν σειρά. Το γνωρίζω απο πρώτο χέρι λόγω επαγγέλματος.
Παντως και τελειώνοντας σημασία εχει να εχεις εμπιστοσύνη στον ασφαλιστή που εχεις. Αν ο ασφαλιστής σου δέν ξέρει να κάνει καλά την δουλειά του και δέν ξέρει τα κόλπα τι να σου κάνει αν έχεις και την καλύτερη ασφαλιστική εταιρία. Wink
307aris - Σαβ 19 Αύγ 2006, 23:07:37
Θέμα δημοσίευσης:
vasiliadis1 έγραψε:
οτι πληρώσεις παίρνεις όπως είπε και ενας φίλος πιό πάνω.

Αυτό το πιστεύω, αν σκεφτείς ότι η μικτή για Peugeot 307 XS 1.4 αξίας 16.300 πληρώνω το εξάμηνο 580 ευρώ... αλλά όπως είπα πιο πάνω πλήρωσε η Μινέττα όταν έπρεπε.
vasiliadis1 - Κυρ 20 Αύγ 2006, 12:59:12
Θέμα δημοσίευσης:
307aris έγραψε:
vasiliadis1 έγραψε:
οτι πληρώσεις παίρνεις όπως είπε και ενας φίλος πιό πάνω.

Αυτό το πιστεύω, αν σκεφτείς ότι η μικτή για Peugeot 307 XS 1.4 αξίας 16.300 πληρώνω το εξάμηνο 580 ευρώ... αλλά όπως είπα πιο πάνω πλήρωσε η Μινέττα όταν έπρεπε.

εγώ που είμαι και ασφαλιστής πληρώνω για το δικό μου 1600 ευρώ τον χρόνο σε καλή ασφαλιστική εταιρία, την στιγμή που υπαρχει μικρότερη εταιρία στην οποία θα πλήρωνα μόνο 960 εύρώ.!!! Οι διαφορές τιμών είναι πολύ μεγάλες. Μία φορά όμως να χρειαστεις κάτι τα έβγαλες τα λεφτά σου... Wink
volvos - Δευ 21 Αύγ 2006, 09:59:07
Θέμα δημοσίευσης:
οπα ρε μεγαλε 1600ευρω τι εχεις?????????????
307cc ???
και με τι αξια???
COOL ALEXIS - Δευ 21 Αύγ 2006, 11:14:52
Θέμα δημοσίευσης:
Με αγάπη προς όλους εμάς

Τα χάλια μας Exclamation
vasiliadis1 - Δευ 21 Αύγ 2006, 11:21:27
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
οπα ρε μεγαλε 1600ευρω τι εχεις?????????????
307cc ???
και με τι αξια???

full πακετο με μικτή για 30.000 ευρώ, τι νομισες λιγότερο κοστίζει?
εχει και με 700 , και καλη τύχη.
Ειχα ζημιά 7500 ευρώ πρίν ενα χρόνο και τα πήρα σε 15 μέρες, αυτή είναι η διαφόρά
volvos - Δευ 21 Αύγ 2006, 11:23:19
Θέμα δημοσίευσης:
σε ποια εταιρεια?
τι μπονους εχεις?
απαλλαγη μεικτη τι μικροτερη?
vasiliadis1 - Δευ 21 Αύγ 2006, 13:01:24
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
σε ποια εταιρεια?
τι μπονους εχεις?
απαλλαγη μεικτη τι μικροτερη?

απαλλαγή 150 ευρώ, έθνικη ασφαλιστική , τώρα για το μπονους θα σε γελάσω πρεπει να το δώ...
RASTAVIPER - Παρ 13 Οκτ 2006, 20:24:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ειμαι στην Υδρογειο και σκεφτομαι να κανω μικτη αφου ζηταει 270 το εξαμηνο με απαλλαγη στα 250.
Ξερει κανεις τι ισχυει με αυτο που ακουσα οτι καποιες ασφαλιστικες δεν καλυπτουν στη μικτη ζαντες,καθρεπτες και το πατωμα??Ισχυει για ολες αυτο?
DIMCHRI - Παρ 13 Οκτ 2006, 22:49:29
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Ειμαι στην Υδρογειο και σκεφτομαι να κανω μικτη αφου ζηταει 270 το εξαμηνο με απαλλαγη στα 250.
Ξερει κανεις τι ισχυει με αυτο που ακουσα οτι καποιες ασφαλιστικες δεν καλυπτουν στη μικτη ζαντες,καθρεπτες και το πατωμα??Ισχυει για ολες αυτο?

δεν καλύπτουν συνήθως τα εξτρά.

Γενικά πρέπει να τους απαιτείται ν αέρθουν να φωτογραφίσουν το αμάξι και να τους πείτε αυτόι πόσο το ασφαλίζουν.
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι μας είναι ότι συνήθως το ασφαλίζουμε όσο εμείς πιστεύουμε ότι κάνει....
Και όταν πάνε να μας αποζημιώσουν παίρνουν τους πίνακες του auto τρίτη και μας λένε πόσο κοστίζει το του του μεταχειρισμένο !!!!
Εννοείται ότι παίρνουν την φθηνότερη τιμή...
όταν τους πεις ότι ρε παιδιά εμένα είναι το μοντέλο με τον πλούσιο εξοπλισμό από μαμά σου λένε ναι μεν αλλά.....

Πρόσφατα αποζημιώθηκα από Ιντερσαλόνικα 10000+2000 που το πούλησα για ανταλλακτικά.
Τον απρίλιο κάποιος μου έδινε 14500 και δεν το έδωσα... Crying or Very sad

Τέλος πάντων , το νου σας και το κυριότερο να τους φωνάζεται να το φωτογραφίζουν και να το αξιολογούν αυτόι !!!
Wink Wink
RASTAVIPER - Δευ 16 Οκτ 2006, 17:25:56
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="DIMCHRI"
δεν καλύπτουν συνήθως τα εξτρά.

Γενικά πρέπει να τους απαιτείται ν αέρθουν να φωτογραφίσουν το αμάξι και να τους πείτε αυτόι πόσο το ασφαλίζουν.
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι μας είναι ότι συνήθως το ασφαλίζουμε όσο εμείς πιστεύουμε ότι κάνει....
Και όταν πάνε να μας αποζημιώσουν παίρνουν τους πίνακες του auto τρίτη και μας λένε πόσο κοστίζει το του του μεταχειρισμένο !!!!
Εννοείται ότι παίρνουν την φθηνότερη τιμή...
όταν τους πεις ότι ρε παιδιά εμένα είναι το μοντέλο με τον πλούσιο εξοπλισμό από μαμά σου λένε ναι μεν αλλά.....

Πρόσφατα αποζημιώθηκα από Ιντερσαλόνικα 10000+2000 που το πούλησα για ανταλλακτικά.
Τον απρίλιο κάποιος μου έδινε 14500 και δεν το έδωσα... Crying or Very sad

Τέλος πάντων , το νου σας και το κυριότερο να τους φωνάζεται να το φωτογραφίζουν και να το αξιολογούν αυτόι !!!
Wink Wink[/quote]

Απο μονος του ο ασφαλιστης ειπε οτι θα στειλει ατομο να το φωτογραφισει μεσα και εξω, οποτε με προλαβαν αυτοι.
Παντως μου φαινεται υψηλη η απαλλαγη στα 250 ευρω.
Δηλαδη αν καποιος μου σπασει τον καθρεπτη και παρω αλλο, θα μπει ολος απο τη τσεπη μου.Η εθικη εχει στα 150 ευρω, αλλα ποιος αλλαζει τωρα ασφαλιστικη...
DIMCHRI - Δευ 16 Οκτ 2006, 19:45:54
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:

Απο μονος του ο ασφαλιστης ειπε οτι θα στειλει ατομο να το φωτογραφισει μεσα και εξω, οποτε με προλαβαν αυτοι.
Παντως μου φαινεται υψηλη η απαλλαγη στα 250 ευρω.
Δηλαδη αν καποιος μου σπασει τον καθρεπτη και παρω αλλο, θα μπει ολος απο τη τσεπη μου.Η εθικη εχει στα 150 ευρω, αλλα ποιος αλλαζει τωρα ασφαλιστικη...

Ωραία , μόλις το φωτογραφίσει, θα τον ρωτήσεις για πόσο στο εκτιμά και πόσο στο ασφαλίζει !!!
Και μετά κάθε χρόνο θα τον ρωτάς το ίδιο πράγμα...
Συνήθως στο ασφαλίζουν για όσο εσύ θες, κια μόλις έρθει η ώρα να στο πληρώσουν γιατι κάποιος μαλ....κας, στο έκανε για πέταμα, τότε σου λένε ότι η πραγματική αξία είναι μερικές χιλιάδες ευρώ ποιό κάτω.... Crying or Very sad
thantsi - Δευ 22 Οκτ 2007, 23:27:02
Θέμα δημοσίευσης: Φθηνη ασφαλιστικη......????
Καλησπερα παιδια....ψάχνω για μια ασφάλεια αυτοκινήτου απλή και φτηνή να ασφαλισω το τουτου μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει ειναι να μην κλείσει η εταιρεία. Έχετε στο νου καμία εταιρεία που να δινει καμια προσφορά τώρα ή που να ειναι αρκετά φτηνή. Αν δεν βαριέστε πείτε γνωμες για τις διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες... Razz Razz Cool Cool Cool Cool

Η δημοσιευση σας μεταφερθηκε στο υπαρχων topic
Πριν δημιουργησετε ενα νεο θεμα(topic) θα σας παρακαλουσα να χρησιμοποιητε την Αναζητηση
Ευχαριστω
Εκ της Mod Team
Ghost Dog

SnakeMJK - Δευ 21 Σεπ 2009, 13:46:15
Θέμα δημοσίευσης:
επανέφερα το θέμα καθώς ακούγεται ότι Ασπίς +4 θυγατρικές της πάνε για φούντο... ξέρουμε κάτι;

έχω αυτοκίνητο στην commercial και σε μία εβδομάδα τελειώνει και της μηχανής (πάλι στην commercial).... δώστε πληροφορίες, άμα είναι να πάω αλλού!
volvos - Δευ 21 Σεπ 2009, 13:51:23
Θέμα δημοσίευσης:
ALLAKSE TA TORA

shmera κλεισανε τζενεραλ ουνιον τραστ και σκουρτη

χλωμο να ακουμπησουν ασπις μες τις εκλογες...
αλλα παρτα.

πολυ δυνατα παιζει alico aig σε τιμολογια
SnakeMJK - Δευ 21 Σεπ 2009, 13:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
alico δεν κλείνει ποτέ... την έχουμε εμείς (ελληνική τράπεζα ~ εκκλησία της κύπρου) Razz μάλλον για εκεί θα πάω ή υδρόγειο που την έχω συμπαθήσει απ την τελευταία "συνεργασία" μας...
vamvakoolas - Δευ 21 Σεπ 2009, 15:15:57
Θέμα δημοσίευσης:
Την αναστολή άδειας λειτουργίας για τις Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ, τις General Union και General Trust, εταιρείες συμφερόντων Π. Ψωμιάδη, καθώς και για την ασφαλιστική Σκούρτης, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης.
αντίθετα κανονικά συνεχίζει την λειτουργία του ο όμιλος Commercial Value o οποίος περιλαμβάνει και τις Aspis Holding και Protοn Aσφαλιστική επίσης συμφερόντων Π. Ψωμιάδη.
euro2day

εγω που εχω commercial απλως να πω κωλοφαρδος Confused
reselie - Τρι 22 Σεπ 2009, 11:55:32
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα παιδες,Σημερα ηρθε η ασφαλεια μου και προσεηα τα εξης..

οταν καλεσα εγω για ασφαλεια μου ειπαν ~320ε μαζι με φροντιδα ατυχηματος , θραυση κρυσταλλων..λογο οτι μπορουσα να κανω ομαδικη απο το αφεντικο μου καλεσε και τα κανονισε οποτε μου βγηκε 218ε τα ιδια πραγματα αλλα προσεξα οτι δεν εχουν δηλωσει νεος οδηγος και επισης εχω BM 3!!! Λετε να εχω πουθενα προβλημα με αυτο? δηλαδη εαν χτυπα ξυλο γινει κατι να μου λενε μα μου και να μην με καλυπτουν?
lionking(t) - Τρι 22 Σεπ 2009, 15:20:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εαν κανεις ζημια στην οποια φταις,θα πληρωσεις 30 % επασφαλιστρο.
SnakeMJK - Τρι 27 Οκτ 2009, 13:46:17
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Την αποχώρησή του από τον κλάδο των ασφαλειών, παγκοσμίως, ανακοίνωσε ο ολλανδικός Όμιλος ING. Στον «αέρα» οι περίπου πεντακόσιοι εργαζόμενοι του ομίλου στην Ελλάδα. Ξεπερνά τις 200.000 ο αριθμός των ασφαλισμένων της εταιρίας στη χώρα μας. «Σε κάθε περίπτωση τα συμβόλαια των πελατών μας θα παραμένουν σε ισχύ με τους ίδιους όρους και μετά την πώληση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων του ING», διαβεβαιώνουν παράγοντες του Ομίλου μέσω της εφημερίδας «Ναυτεμπορική».

Steve - Τρι 27 Οκτ 2009, 13:51:53
Θέμα δημοσίευσης:
Α γι' αυτό έφυγαν από την Renault στην F1... Laughing
SnakeMJK - Τρι 01 Δεκ 2009, 13:40:23
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΡΩΤΗΣΗ!

Παράθεση:
Ίδιες ζημίες αυτοκινήτου (μικτή), με απαλλαγή κατά ατύχημα 300€

όταν μια ασφαλιστική εταιρία (η μινέττα είναι η συγκεκριμένη) αναφέρει το παραπάνω τι ακριβώς καλύπτει; υποθετικά πες ότι έχουμε ζημιά 400 ευρώ. η ασφαλιστική θα πληρώσει όλο το ποσό ή ο ασφαλιζόμενος πρέπει να βάλει τα 300 κ η ασφαλιστική δίνει τα υπόλοιπα;
volvos - Τρι 01 Δεκ 2009, 13:49:52
Θέμα δημοσίευσης:
you wish...

ta prota 300esy ta ypoloipa asfaleia
SnakeMJK - Τρι 01 Δεκ 2009, 14:03:05
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
you wish...

ta prota 300esy ta ypoloipa asfaleia

είχα την εντύπωση πως ο όρος με τα 300 ευρώ ήταν για να μην χρησιμοποιούν την μεικτή για μικροέξοδα (φτιάξε μου αυτή τη γρατζουνιά κλπ). αλλά ότι αν ξεπέρναγε αυτό το ποσό θα στα έδιναν όλα.... παπάρια. ευτυχώς δεν έβαλα ποτέ μεικτή Razz

edit: καμία ασφαλιστική δεν καλύπτει όπως αναφέρω παραπάνω; ή μόνο η μινέττα το πάει έτσι;
lionking(t) - Τρι 01 Δεκ 2009, 14:18:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ολες οι ασφαλιστικες λειτουργουν ετσι.

Υ.Γ. Την μικτη ασφαλιση ομως δεν την κανεις για μικροζημιες,την κανεις για πιο χοντρα περιστατικα.Γνωστος με RAV4 επεσε σε μπαριερες αριστερα και δεξια,συνολο ζημιας με εργατικα 9.500€,πληρωσε 440€,οσο και η απαλλαγη.
volvos - Τρι 01 Δεκ 2009, 14:20:16
Θέμα δημοσίευσης:
KAMIA

απλα καποιες εχουν μικροτερη απαλλαγη (π.χ 200) αλλα τις πληρωνεις αρκετα παραπανω...

ζηση ειναι λογικο να μην εχεις βαλει μεικτη ποτε γιατι προφανως η μαλ***α που σε δερνει ειναι τονους μεγαλη. επισης τοσα χρονια σα φοιτητης ηξερες οτι το αμαξι ειναι των δικων σου και αν το καταστρεψεις δε θα χασεις τη περιουσια σου. κοινως δεν ειχες φτυσει αιμα για αυτο το αμαξι. αν τη μηχανη τη πληρωνες απο τη τσεπη σου τρακα τι θα εκανες τωρα??? απλα θα ειχες μεινει με το παπι

η μεικτη αν εχεις κλοπες κλπ πανω για ενα αμαξι 10000ευρω ειναι κανα 250αρι το χρονο εξτρα

σε μια περιοδο 10 ετων 2500ευρω.
σε 10 χρονια εχεις κανει 250000χλμ

καθε 100000χλμ κανεις ενα πολυ καλο τρακαρισμα
πιθανοτητα 1/2 να φταις...

αρα θες δε θες τη μεικτη θα τη κανεις αποσβεση στα 10 χρονια ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ...

ποσο μαλλον αν το ψαχνεις και τρεχεις...

τα συμπερασματα δικα σας και οσων πληρωνουν εκ των υστερων.

η δε κακομοιρια πολλων ειναι για γελια οταν τους κυνηγας να βαλουν μια οδικη και τους βλεπεις να εχουν πληρωσει 4-5 φορες το στελιο να τους παει το αμαξι αργυρη
SnakeMJK - Τρι 01 Δεκ 2009, 14:38:47
Θέμα δημοσίευσης:
καλά παπατζιλίκια λες...

καταρχήν όντως το αμάξι μου το πλήρωσαν άλλοι, καθώς στα 18 μου δεν είχα κάποιο γενναίο εισόδημα. γι αυτό είναι κ αυτό που είναι, ένα 5θυρο με 75 άλογα.
και τα 3 μηχανάκια που έχω αλλάξει (συνολικά πάνω από 13.000 ευρώ κόστος) τα έχω πληρώσει εξολοκλήρου εγώ, γι αυτό κ δεν πήρα ποτέ δικό μου αυτοκίνητο ως τώρα.

η μεικτή είναι λίγο παπ***ά.... προσωπικά λίγο λόγω τύχης, λίγο επειδή στον δρόμο κατά 99% πηγαίνω πιο αργά κ απ τους παππούδες, δεν είχα ποτέ μου ατύχημα στα 8 χρόνια ζωής του 206 (είτε να φταίω είτε όχι).
νομίζω αξίζει για τα πρώτα 2-3 χρόνια του αυτοκινήτου που κρατάει κ την αξία του σε καλά επίπεδα... μετά αν πάρει την κατρακύλα, όσα λεφτά θα χεις δώσει σε μεικτές θα είναι κ η αξία του αυτοκινήτου, οπότε σου ρχέται το ίδιο.
κ νομίζω το έξτρα ποσό είναι πιο κοντά στα 200 ευρώ το εξάμηνο, καθώς κανένα αμάξι δεν έχει 10.000 αξία καινούριο (θα βάλεις μεικτή στο c1;).

τα μόνα "έξτρα" που αξίζουν σίγουρα είναι η οδική βοήθεια και η νομική προστασία. κ είναι κ σχετικά φθηνά να τα προσθέσεις (νομίζω κανά 15euro κ τα δύο μαζί).
COOL ALEXIS - Τρι 01 Δεκ 2009, 17:07:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ρώτα την αδερφή μου που τράκαρε έναν μήνα αφού την καταφέραμε να κάνει μεικτή και γλύτωσε τα τρία χιλιάρικα της ζημιάς...

Καθώς κι εμένα που έφτιαξα κουστουμάκι αξίας 2700 ευρώ μόνο με 254 ευρώ Wink

Είναι μεγάλη ευκολία γιατί σου εξασφαλίζει σχεδόν πάντα ότι δεν θα μείνεις χωρίς αυτοκίνητο ή χρεωμένος μέχρι το λαιμό Exclamation
Ghost Dog - Τρι 01 Δεκ 2009, 18:56:49
Θέμα δημοσίευσης:
Θα συμφωνησω με τα παιδια.......
Σου φερνω σαν παραδειγμα το δικο μου περιστατικο:

Τρακαρα στα 250 μετρα απο το σπιτι μου, επειδη:
α) ετρεχα πολυ
β) ειχε τρακαρει παλικαρι πιο πριν και ειχε λαδια ακομα ο δρομος

Αποτελεσμα:
*Να χασω οοοολα τα χρηματα, μιας και δεν ειχε μεινει τιποτα απολυτως απο το αμαξι
*και μετα ξανα-μανα φεσια για αυτοκινητο ο Αρουλης.... Crying or Very sad

Συμπερασμα:
Aπο τοτε μεικτη και απαλλαγη 300 ευρω και εχω το κεφαλι μου οσο πιο ησυχο γινεται..... Wink
Road_Runner - Τρι 01 Δεκ 2009, 21:33:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ερωτηση:
Υποθετουμε οτι παω και παιρνω ενα παρταλι αμαξι...
Το ασφαλιζω κανονικα και κυκλοφορω...
Και τρακαρω καθε μερα με καποιον...
αλλα συνεχεια ρε παιδι μου...
Δεν προκαλω ολικες, απλα μικρες υλικες ζημιες... (φτερα προφυλακτηρες κλπ)
Κανω κανονικα δηλωση κλπ..
Τι κυρωσεις εχω?
απαγορευεται αυτο δλδ?
Υπαρχει κατι που να μην το επιτρεπει??
Steve - Τρι 01 Δεκ 2009, 22:45:31
Θέμα δημοσίευσης:
Αν σε τρακάρουν συνέχεια, θα σε πληρώνουν συνέχεια.

Αν τρακάρεις εσύ κάποιον, δικαιούσαι 2 ατυχήματα τον χρόνο χωρίς επιβάρυνση στα ασφάλιστρα. Μετά αρχίζουν άλλα πανηγύρια Rambo Black eye
Road_Runner - Τρι 01 Δεκ 2009, 23:01:46
Θέμα δημοσίευσης:
οχι εγω θελω να τρακαρω συνεχεια...
Τι παιζει μετα δλδ?
Steve - Τρι 01 Δεκ 2009, 23:14:42
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Τι παιζει μετα δλδ?
Εξαρτάται την περίσταση, ή πληρώνεις μεγάλο ποσοστό της ζημιάς από την τσέπη σου μετά από κάποιο σημείο, ή το Bonus Malus πάει σε άλλο νούμερο, οπότε και επηρεάζονται τα ασφάλιστρα σου (προς τα πάνω) Rolling eyes
Road_Runner - Τρι 01 Δεκ 2009, 23:17:21
Θέμα δημοσίευσης:
το δευτερο δεν μας νοιαζει, ετσι κι αλλιως για 1 εξαμηνο το θελουμε...
το πρωτο πρεπει να αποφυγουμε
Steve - Τρι 01 Δεκ 2009, 23:27:40
Θέμα δημοσίευσης:
Το δεύτερο είναι το πιο σίγουρο και μένει το ίδιο ακόμα κι αν αλλάξεις ασφαλιστική Rolling eyes

Δεν μπορείς π.χ. να πας σε μια ασφαλιστική, να το γα%^σεις το αμάξι, να σου αυξήσουν το bonus malus και να πας σε άλλη από την αρχή μετά... Rolling eyes
Road_Runner - Τρι 01 Δεκ 2009, 23:29:19
Θέμα δημοσίευσης:
ωχ, μλκια τοτε Confused
Steve - Τρι 01 Δεκ 2009, 23:29:49
Θέμα δημοσίευσης:
Τα έχουν προβλέψει πριν από εσάς για εσάς Laughing
manos82 - Τρι 01 Δεκ 2009, 23:34:12
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
Τι παιζει μετα δλδ?

Μια ειναι η Λυση 1 Lada ανασφαληστο και εισαι μια χαρα!!!!
Road_Runner - Τρι 01 Δεκ 2009, 23:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
ok, και το ροζ χαρτακι θα το στειλω σε εσενα Wink
MEMsound - Τετ 02 Δεκ 2009, 01:19:31
Θέμα δημοσίευσης:
μα τι @@αριες συζητατε!??!?!?!? Confused Confused Confused Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
Road_Runner - Τετ 02 Δεκ 2009, 01:23:56
Θέμα δημοσίευσης:
παπακιες?Laughing Laughing Laughing

Μια ερωτηση εγκυκλοπαιδικου ενδιαφεροντος εκανα Razz Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Τετ 23 Δεκ 2009, 10:07:05
Θέμα δημοσίευσης:
Προσοχή όσοι έχουν ασφάλεια Commercial Value (η δικιά μου ευτυχώς λήγει τον φεβρουάριο...!)... η εταιρεία πάει για τρελό φούντο στις αρχές του 2010.
thantsi - Τετ 23 Δεκ 2009, 10:52:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ζηση μην λες τετοια...8/11 πληρωσα τωρα για την commercial και μου λες οτι κλεινει???Κατι διαβασα απλα πρεπει να ανεβασει το μετοχικο της κεφαλαιο για να ζησει αλλα κατι συζητανε για να την πουλησουν...Τεσπα αυτο που θελω αν ρωτησω ειναι οτι οταν μια εταιρια φαλιριζει χανεις αυτοματα την ασφαλεια και τα λεφτα και οταν πας σε αλλη πληρωνεις παλι καινουργια ασφαλεια...εεε????Αμα ειναι ετσι την κατσαμε....Ειλικρινα!!!! Cool Cool Cool Cool Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
alekoukos106 - Τετ 23 Δεκ 2009, 11:13:06
Θέμα δημοσίευσης:
fuck... Confused
SnakeMJK - Τετ 23 Δεκ 2009, 12:18:55
Θέμα δημοσίευσης:
μόλις γύρισα από την κομέρσιαλ, που σήμερα ηταν προγραμματισμένο να πάρω 3 χιλιάρικα από ατύχημα που είχα πριν 4 μήνες...

και πήρα τα παπάρια μου.
δεν πληρώνουν τίποτα και κανέναν μετά το προχθεσινό Crying or Very sad
king207cc - Τετ 23 Δεκ 2009, 15:21:05
Θέμα δημοσίευσης:
thantsi έγραψε:
Ζηση μην λες τετοια...8/11 πληρωσα τωρα για την commercial και μου λες οτι κλεινει???Κατι διαβασα απλα πρεπει να ανεβασει το μετοχικο της κεφαλαιο για να ζησει αλλα κατι συζητανε για να την πουλησουν...Τεσπα αυτο που θελω αν ρωτησω ειναι οτι οταν μια εταιρια φαλιριζει χανεις αυτοματα την ασφαλεια και τα λεφτα και οταν πας σε αλλη πληρωνεις παλι καινουργια ασφαλεια...εεε????Αμα ειναι ετσι την κατσαμε....Ειλικρινα!!!! Cool Cool Cool Cool Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ακριβώς!! Ότι έπαθα και γω με τη general union! Confused η commercial είναι η 3η ασφαλιστική του Ψωμιάδη και ήταν δεδομένο ότι ήταν θέμα μηνών να πάει για φούντο και αυτή.
vamvakoolas - Δευ 28 Δεκ 2009, 13:43:57
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/562174/Article.aspx

οποτε μεχρι 18/2 θα την παλεψω βαλε και το 1 μηνα το επικουρικο παει 18 μαρτη

(εχω ετησιο μεχρι 5/6 κλαψ Confused Confused )
vamvakoolas - Δευ 28 Δεκ 2009, 17:22:54
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε SnakeMJK

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/562841/Article.aspx

to βγαλαν και επισημα
vamvakoolas - Παρ 26 Φεβ 2010, 10:59:07
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/562174/Article.aspx

οποτε μεχρι 18/2 θα την παλεψω βαλε και το 1 μηνα το επικουρικο παει 18 μαρτη

(εχω ετησιο μεχρι 5/6 κλαψ Confused Confused )

28 dec 2009

παιδακια σχεδον παπαλα η commercial value (αναμενεται η ανακοινωση), παμε για αλλα Idea
xrisa-xs - Τετ 26 Μάϊ 2010, 10:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

ποιές αξιόπιστες ασφαλιστικές παίζουν αυτόν τον καιρό??? θέλω να πάρω προσφορές για μεικτή ασφάλεια (τα πάντα όλα μέσα) χωρίς να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου.

αααα επίσης μου λένε πως το αυτοκίνητο μετά από τον 1ο χρόνο κυκλοφορίας έχει πέσει η αξία του περίπου 20%, ισχύει????

Παρακαλώ απαντήστε όσο συντομότερα γίνετε
ευχαριστώ Very happy
vamvakoolas - Τετ 26 Μάϊ 2010, 11:01:45
Θέμα δημοσίευσης:
ιντεραμερικαν (http://www.anytimeonline.gr/index.asp?a_id=110)
Εθνικη
eurolife (eurobank)
victroria (Γερμανοι)
διεθνη ενωσης (Κρητικοι)

αν θες ποιες δε τα πανε καλα, σε πμ
Steve - Τετ 26 Μάϊ 2010, 11:05:10
Θέμα δημοσίευσης:
Eurostar Very happy
SnakeMJK - Τετ 26 Μάϊ 2010, 11:05:42
Θέμα δημοσίευσης:
xrisa-xs έγραψε:
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

ποιές αξιόπιστες ασφαλιστικές παίζουν αυτόν τον καιρό??? θέλω να πάρω προσφορές για μεικτή ασφάλεια (τα πάντα όλα μέσα) χωρίς να πληρώσω τα μαλλιοκέφαλά μου.

αααα επίσης μου λένε πως το αυτοκίνητο μετά από τον 1ο χρόνο κυκλοφορίας έχει πέσει η αξία του περίπου 20%, ισχύει????

Παρακαλώ απαντήστε όσο συντομότερα γίνετε
ευχαριστώ Very happy

φθηνή δεν είναι καμία πλέον... αλλά απ τις φυσιολογικές σε τιμές κ καλές είναι η υδρόγειος...
επίσης κοίτα και το anytimeonline της interamerican. επειδή δεν μεσολαβεί ασφαλιστής, έχει αρκετά καλές τιμές.

όσο για την αξία του αυτοκινήτου... λίγο πολύ δεν έχει σημασία στα πόσα λεφτά το χεις ασφαλίσει. η ασφαλιστική θα σου δώσει λίγο πιο κάτω από τον πίνακα του "autoτρίτη". (εφόσον φυσικά η ασφαλισμένη αξία είναι ίσο ή μεγαλύτερο με αυτό το ποσό!)
είναι συνηθισμένη η τακτική να τα φουσκώνουν πάντως σαν αξία, για να σου παίρνουν περισσότερα ασφάλιστρα... προσωπικά κοίταζα τις τιμές του πίνακα, έριχνα κ 10% κάτω κ έλεγα ο ίδιος στον ασφαλιστή ποια αξία αυτοκινήτου επιθυμώ.
xrisa-xs - Τετ 26 Μάϊ 2010, 11:26:52
Θέμα δημοσίευσης:
με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο anytimeonline δίνει για μεικτή ασφάλεια 1000€ απαλλαγή για ίδιες ζημιές Shocked Shocked Shocked
και θραύση κρυστάλλων μέχρι 1000€ (μόνο η πανοραμική να σπάσει και την καλύψαμε τη ζημιά Wink Laughing )
isim - Τετ 26 Μάϊ 2010, 14:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
Χρυσα δυστηχως η πανοραμικη δεν καλυπτεται απο την θραυση κρυσταλλων Sad Sad
xrisa-xs - Τετ 26 Μάϊ 2010, 14:14:15
Θέμα δημοσίευσης:
στην ασφαλιστική που είμαι τώρα την καλύπτουν κανονικά και μάλιστα όταν πρωτοέκανα το συμβόλαιο, τους το τόνισα ότι βγαίνει έτσι εργοστασιακά και το έβαλα έτσι στη θραύση κρυστάλλων
p206Mike - Τετ 26 Μάϊ 2010, 14:38:54
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
προσωπικά κοίταζα τις τιμές του πίνακα, έριχνα κ 10% κάτω κ έλεγα ο ίδιος στον ασφαλιστή ποια αξία αυτοκινήτου επιθυμώ.

καλά το autotriti ας κοιτάξει να ανακαλύψει ότι υπάρχει 207 1.6 και μετά θα το συμβουλευτούμε, Evil Razz Razz Razz Razz
xrisa-xs - Τετ 26 Μάϊ 2010, 14:47:38
Θέμα δημοσίευσης:
ναι το πρόσεξα και γω αυτό, ότι δλδ δεν είναι στον κατάλογό του, όταν ήθελα να δω πόσο έχει μειωθεί η αξία, και δεν υπήρχε...

ότι να'ναι!!!!! Laughing Laughing Laughing
volvos - Τετ 26 Μάϊ 2010, 14:52:39
Θέμα δημοσίευσης:
to autotriti ειναι μυθος
κανενας δε το επικαλειται με σοβαροτητα εκτος αν πεσουν σε κανα παππου και θελουν να τον δουλεψουν...

υπαρχουν εφημεριδες περιοδικα κλπ κλπ απο οπου και εσυ και εμπειρογνωμονας θα επικαλεστειτε τη τρεχουσα αξια του αυτοκινητου και θα βγαλετε μια μεση λυση.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ που εχετε να κανετε σε ενα μεταχειρισμενο καποιων ετων ειναι να το παιζετε κινεζος και να απαιτειτε να ερθει πραγματογνωμονας να το κοιταξει και να ορισει αυτος με δικια του ευθυνη την αξια του αυτοκινητου....οποτε οταν γινει η στραβη δε θα μπορει να σας πουν
μαλ***ες οτι το βαλατε πιο κατω ή πιο πανω κλπ...
γιατι αν στο βαλει ο ασφαλιστης π.χ 5000 αντι για 8000 και πληρωνεις λιγα οταν θα σκασει η στραβη και θα ερθει ασφαλεια και θα σου πει
μεγαλε το καρο σου αξιζει 8 και οχι 5 αρα παρε τα 5/8 αφου το ειχες υποασφαλισμενο
ή θα στο εχει βαλει 10 αντι για 8 και θα ερθει παλι και θα σου πει μεγαλε 8 ειναι αξια παρε 8 και χεστηκα τι το ειχατε βαλει παραπανω εσεις.....

εκει αν τους ειχες βαλει αυτους να ορισουν αξια δε θα στα ζαλιζαν...
ironman02 - Τετ 26 Μάϊ 2010, 15:29:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά δε βγάζεις άκρη με αυτούς...Θα στο βγάλει ο πραγματογνώμονας μια αξία και μετά από 6 μήνες-1 χρόνο που θα την χρειαστείς θα σου πεί τώρα έχει 3000 κάτω τι να κάνουμε...

Έχω και προσωπική εμπειρία από το προηγούμενο αμάξι που μου κάηκε..
Το είχα πάρει 6800 και το κράτησα μόλις 2 μήνες και μου το βγάλανε 6000 για αποζημίωση. Και το συγκεκριμένο δύσκολα το έβρισκες κάτω από 7500 στην αγορά εκείνη τη περίοδο. Πρόλαβε και έχασε δηλαδή 800 ευρώ σε 2 μήνες....? Που το ξαναλέω, το είχα πάρει αρκετά πιο φθηνά απ'όσο πουλιόταν.

Αυτές τις διαφορές με τα μοντέλα αμφιβάλλω κατα πόσο τις λαμβάνουν υπ'όψιν τους οι ασφαλιστικές. Εμένα ήταν punto sporting 1.4. Καμία σχέση όμως με το punto το απλό 1.4. Και σε τιμή και σαν αμάξι. Πάω στοίχημα το αξιολογήσανε σαν απλό 1.4...
vamvakoolas - Τετ 26 Μάϊ 2010, 16:30:27
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες καποτε σχεδον ΟΛΕΣ ειχαν το αυτοτριτη σα τυφλοσουρτη. Πλεον μιας και εγιναν δικαστηρια και λυθηκαν συμβολαια το εχουν αγκαταλειψει και καθε ασφαλιστικη εχει τα δικα της. Εγω παντως
1)Απο ασφαλιστικη οταν αμαξι βγηκε σε αχρηστια το κοστολογησανε περισσοτερο αποτι αξιζε (αντικειμενικα στην αγορα)
2)Το δικο μου στην ιδια ασφαλιστικη επισης το κοστολογουν πιο πανω (περιπου 2000 ευρα) απο την αξια τους ως μεταχειρισμενου. Η Διαφορα με το αν ηταν χαμηλοτερο το ασφαλισμενο κεφαλαιο (με τη τιμη που πιανει ενα ιδιο στην αγορα) ηταν περιπου 3 ευρα το εξαμηνο (οποτε δε μπορει να πεις οτι το κανουν για τα χρηματα)
sotos 106xs - Τετ 26 Μάϊ 2010, 17:07:09
Θέμα δημοσίευσης:
Με τις ασφάλειες πάντως γενικά σε θέματα κοστολόγησης και αξιολόγησης δεν βγάζεις άκρη, αρκεί τουλάχιστον να βρείς μια αξιόπιστη που θα σε αποζημιώσει αν και όταν χρειαστεί.
Εγώ έχω την Victoria που είναι λίγο τσιμπημένη σε τιμές αλλά όταν την χρειάστηκα κάποια στιγμή που με τρακάρανε,πήρα τα χρήματά μου μετά απο λιγότερο απο ένα μήνα και χωρίς να το κυνηγήσω ιδιαίτερα.Αυτό που με χάλασε ήταν το ότι δικαιολογούσανε μόνο μεταχειρισμένα ανταλλακτικά(πόρτα/φτερό πίσω) με αποτέλεσμα επειδή έβαλα καινούριο φτερό,μου πληρώσανε μόνο την τιμή που πιστεύανε εκείνοι ότι είχε ένα μεταχειρισμένο,τα υπόλοιπα απο την τσέπη μου...
Πρέπει να θυμάστε ότι μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα ζωής του αυτοκινήτου,οι ασφαλιστικές εταιρείες ΔΕΝ δικαιολογούν καινούρια ανταλλακτικά και αν θέλεις να βάλεις καινούρια θα πρέπει να πληρώσεις την διαφορά εσύ.
Το σημαντικότερο όμως είναι να πάρεις τουλάχιστον τα χρήματά σου σύντομα και όχι να σε καθυστερούν για το τίποτα-υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιοι αποζημιωθήκανε μετά απο κάτι μήνες και.....Η Victoria σε αυτό ήταν άξογη και άμεση.
vamvakoolas - Πεμ 27 Μάϊ 2010, 10:30:57
Θέμα δημοσίευσης:
συμφωνα με λαμογια που υπογραφηκε περυσι αν θυμαμαι μεταξυ των εταιριων(μερικες το γραφουν στα συμβολαια), δε βαζουνε αυθεντικα αναλωσιμα φανοποιιας (κυριως προφυλακτηρες) και δυστηχως αν αγορασεις "μαμα" σου πληρωνουν το κοστος του....ιμιτασιον
ironman02 - Πεμ 27 Μάϊ 2010, 10:36:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό ισχύει για 5ετιάς-6ετίας αμάξια νομίζω και πάνω. Δε μπορεί να το έκαναν και για καινούργια..Είναι too much! Θα τους τα κάψουμε τα μαγαζιά! Δε πληρώνω 1000 ευρώ το χρόνο για ιμιτασιόν....
vamvakoolas - Πεμ 27 Μάϊ 2010, 11:19:37
Θέμα δημοσίευσης:
αντιγραφω απο ασφαλιστη:
Αν βάλεις γνήσια καινούρια αφαιρείται από την αξία 5% για κάθε χρόνο παλαιότητας

και στη πραξη ειναι παραπανω το ποσοστο!
SnakeMJK - Πεμ 27 Μάϊ 2010, 11:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
vamvakoolas έγραψε:
αντιγραφω απο ασφαλιστη:
Αν βάλεις γνήσια καινούρια αφαιρείται από την αξία 5% για κάθε χρόνο παλαιότητας

και στη πραξη ειναι παραπανω το ποσοστο!

ο γενικός κανόνας αυτός είναι...
1ο χρόνο στα βάζουν καινούρια, από 2ο κ μετά έχεις 5% μείωση ανά έτος. αν δεν θες να σου φάνε το 5%, βάζεις μεταχείρα ανταλλακτικά ή ιμιτασιόν.
είναι μερικές εταιρίες βέβαια που στα ακριβά τους πακέτα διευκρινίζουν ότι η παλαιότητα ανταλλακτικών δεν ισχύει.

σε δική μου περίπτωση, παρόλο που δεν είχα κάποια παρόμοια κάλυψη, κ με λίγο γλύψιμο, η υδρόγειος (η ασφαλιστική του άλλου, ατύχημα με 4 αυτοκίνητα δεν έπαιζε φιλικός) μου κάλυψε ολόκληρο το ποσό για αυτοκίνητο 6ετίας.
Road_Runner - Τρι 08 Ιούν 2010, 02:07:27
Θέμα δημοσίευσης:
Κασκαντερ μηχανόβιος σημερα αποφασισε οτι ηθελε να διασχισει κάθετα την πετρουπόλεως χωρίς να σταματήσει..
ευτυχως το παλικάρι δεν έπαθε τίποτα. Το Κ8 δυστυχώς το χιλιαρικάκι του το θέλει μέσα στο νερό...
Ευτυχώς στην ασφαλιστική και στους μπάτσους δήλωσε ότι φταίει.
Ιντεραμέρικαν είχε.
Εγώ τώρα για προφυλακτήρα φτερο και 1 φανάρι-φλας μπροστά θα τα πάρω τα λεφτά μου η θα μου βγάλουν την παναγία??

Πληρώνει η ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ??
Steve - Τρι 08 Ιούν 2010, 07:34:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αφού δήλωσε ότι φταίει, και ΑΝ οι εταιρίες και των δυό σας ανήκουν στον φιλικό διακανονισμό, τότε πληρώνεσαι εσύ από την δική σου κανονικά και η εταιρία σου μετά κυνηγάει την εταιρία του (χωρίς να εμπλέκεσαι εσύ) για τα λεφτά που σου έδωσε Smile
vamvakoolas - Τρι 08 Ιούν 2010, 08:45:21
Θέμα δημοσίευσης:
H ιντεραμερικαν ειναι, του Νικολα δε ξερω ποια ειναι οποτε... Embarassed
volvos - Τρι 08 Ιούν 2010, 11:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
προφανως νικος θα εχει καμια ιντερβαλκανικη υπερδιεθνη ενωση για ασφαλιστικη τετοιος τζιπης που ειναι οποτε θα πρεπει να τα παρει απο ιντεραμερικαν
Road_Runner - Τρι 08 Ιούν 2010, 14:13:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ιντερσαλονικα μαστορα, για να στηριζουμε την πατριδα Laughing
SnakeMJK - Δευ 14 Ιούν 2010, 12:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
Το πόιντ σύστεμ οδηγός για το ύψος των ασφαλίστρων

Ακριβότερα ασφάλιστρα θα πληρώνουν από την επόμενη χρονιά οι παραβάτες οδηγοί, ενώ την ίδια περίοδο αναμένεται να ισχύσει και το μέτρο της υποχρεωτικής έκδοσης Κάρτας Τεχνικού Ελέγχου και για τα δίκυκλα άνω των 50 κυβικών. Το νέο νομοσχέδιο που καταρτίζεται ήδη από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με στόχο να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση εντός του καλοκαιριού, θα συνδέει άμεσα το Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς των Οδηγών (ΣΕΣΟ, πρώην πόιντ σύστεμ) με το bonus malus των ασφαλιστικών εταιρειών, το οποίο καθορίζει το ύψος των ασφαλίστρων.

Με τις νέες ρυθμίσεις ακόμα και οι «ξεχασιάρηδες» οδηγοί θα αναγκάζονται πλέον να προσέρχονται στα ΚΤΕΟ για έλεγχο και έκδοση πιστοποιητικών τεχνικής επάρκειας, αφού στο εξής θα επιβάλλεται στους κατόχους ΙΧ η επίδειξη του ειδικού δελτίου προκειμένου να εκδώσουν ή να ανανεώσουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά τους.

Αλλαγές εξετάζονται και σε ό,τι αφορά το ύψος και τη διαδικασία πληρωμής του προστίμου του ΚΟΚ για όσους δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, το οποίο ανέρχεται σήμερα στα 400 ευρώ.

Δεδομένων μάλιστα και των συχνών περιστατικών στα οποία αντί για παράβαση ΚΤΕΟ βεβαιώνεται άλλη χαμηλότερου προστίμου, το υπουργείο εξετάζει το ενδεχόμενο το ποσό της παράβασης να μειώνεται στο μισό αν πληρωθεί σε διάστημα ενός μήνα από τη βεβαίωσή της και αν ο ιδιοκτήτης του οχήματος έχει στο μεταξύ εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τεχνικού ελέγχου. Στο μεταξύ, με το ίδιο νομοσχέδιο θα θεσμοθετηθεί και ο υποχρεωτικός έλεγχος των δικύκλων άνω των 50 κυβικών από ΚΤΕΟ και η έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων. Ηδη έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές μετατροπές στα περισσότερα δημόσια ΚΤΕΟ, ενώ οι νομαρχίες έχουν ξεκινήσει να παραλαμβάνουν τα απαραίτητα μηχανήματα.
sotos 106xs - Δευ 14 Ιούν 2010, 18:35:12
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί έχω την εντύπωση ότι πάλι θα τα κάνουν μπάχαλο και στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι να πληρώνουμε και να τρέχουμε περισσότερο Confused
stamatis_vts - Τρι 15 Ιούν 2010, 10:45:01
Θέμα δημοσίευσης:
δουλεια δεν ειχε ο διαολος, ζυγιζε τα "νυχια" του... Evil Evil Evil
vamvakoolas - Δευ 05 Ιούλ 2010, 11:35:27
Θέμα δημοσίευσης:
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_4814.html

αυτη σιγουρα (PROTON) και ετοιμαζονται και αλλες Shocked
franch_power - Δευ 05 Ιούλ 2010, 15:37:27
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδία μιας και αναφέραμε κτεο! Το φήμε το περνάς εύκολα η πρέπει να σπρώξεις τίποτα! Wink
vamvakoolas - Δευ 05 Ιούλ 2010, 15:40:11
Θέμα δημοσίευσης:
franch_power έγραψε:
Παιδία μιας και αναφέραμε κτεο! Το φήμε το περνάς εύκολα η πρέπει να σπρώξεις τίποτα! Wink

οτι ναναι...

Αλλου μιλανε γι'αυτο που θες

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2018
SnakeMJK - Τετ 28 Ιούλ 2010, 11:54:48
Θέμα δημοσίευσης:
Ασφάλιση μόνο με ΚΤΕΟ

Ασφάλιση με ΚΤΕΟ και ΚΤΕΟ με ασφάλιση προβλέπει για τους ιδιοκτήτες Ι.Χ. το νομοσχέδιο του υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων που θα κατατεθεί στο επόμενο διάστημα. Έτσι δε θα μπορούν τα ανασφάλιστα οχήματα να περάσουν ΚΤΕΟ και οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ να ασφαλιστούν.
Παράλληλα ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας προτίθεται να μειώσει το πρόστιμο για αυτοκίνητα που δεν έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο από 400 ευρώ σε 50 ευρώ, με την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης μέσα σε 10 ημέρες θα προσκομίσει δελτίο τεχνικού ελέγχου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτραπεί η πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
sod - Τετ 28 Ιούλ 2010, 13:13:44
Θέμα δημοσίευσης:
Και μολις επιτρεψουν το πετρελαιο θα φτασει στο θεο κι αυτο........ολα για καποιο λογο γινονται.....
vamvakoolas - Τετ 29 Σεπ 2010, 10:34:03
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.bankingnews.gr/%CE%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7/item/6270-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CE%B7-groupama-%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%B5-115-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE

δικο μου σχολιο: εχει ακουστει εδω και ενα χρονο...προσοχη!
vamvakoolas - Παρ 10 Δεκ 2010, 15:38:42
Θέμα δημοσίευσης:
καιρο ειχε να κλεισει ασφαλιστικη...βεβαια αυτη που ξερω οτι θα κλεισει δεν εχει βαρεσει ακομα κανονι...anyway

H γνωστή ασφαλιστική εταιρία VDV LEBEN INTERNATIONAL βάρεσε κανόνι!

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών παρέπεμψε η Διεύθυνση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Αναλογιστικής της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικού Εμπορίου, της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία, ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της, διότι εμφάνιζαν ψευδή εικόνα για την πραγματική οικονομική της κατάσταση και χρηματοοικονομική της θέση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, μετά τον ετήσιο έλεγχο οικονομικής χρήσης 2009 διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία παρουσίαζε ανύπαρκτα περιουσιακά στοιχεία -μετοχών και ομολόγων- στον ισολογισμό της, ύψους 42.032.182,64 ευρώ.

Ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠ.Ε.Ι.Α) ανέστειλε τις ασφαλιστικές εργασίες της εταιρείας, που αφορούν στο σύνολο της δραστηριότητας της εταιρείας στην ημεδαπή και στην αλλοδαπή, ήτοι απαγόρευσε την έκδοση νέων ασφαλιστήριων συμβολαίων, καθώς και την έκδοση πρόσθετων πράξεων επί των ήδη υφιστάμενων συμβολαίων, ενώ δέσμευσε και τα περιουσιακά της στοιχεία.

Ακόμη ανακλήθηκαν οι χορηγηθείσες εκθέσεις ελέγχου για τη χρήση 2009 καθώς και για όλες τις προηγούμενες χρήσεις, δεδομένου ότι η έκδοσή τους στηρίχθηκε σε ψευδή δεδομένα.

Πηγή:www.capital.gr
giannhs13 - Κυρ 19 Δεκ 2010, 12:34:15
Θέμα δημοσίευσης: hi
ειμαι χρονια ασφαλισμενος στη μινεττα και οταν την χρειαστηκα σε ατυχημα,ηταν εκει.και το κυριοτερο δεν εχει φοβο να κλεισει καθοτι ειναι θυγατρικη της λαιον
mgeorge - Τρι 04 Ιαν 2011, 22:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
deleted
MOD Team

volvos - Τρι 04 Ιαν 2011, 22:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
τι λε ρε φιλε
καλως ηρθες
ουτε συστηθηκες ουτε καν βρηκες καποιο αλλο πιο ενδιαφερον τοπικ
μπαμ στο ψαχνο

ασφαλιστης εεε? βαρατε μυγες εεε?
king207cc - Τρι 04 Ιαν 2011, 23:27:38
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχα καλο! Laughing
vamvakoolas - Τρι 04 Ιαν 2011, 23:43:13
Θέμα δημοσίευσης: Re: hi
giannhs13 έγραψε:
ειμαι χρονια ασφαλισμενος στη μινεττα και οταν την χρειαστηκα σε ατυχημα,ηταν εκει.και το κυριοτερο δεν εχει φοβο να κλεισει καθοτι ειναι θυγατρικη της λαιον

Για να μη σχολιασω θα κανω ενα επιστημονικο συλλογισμο

Η Lion Hellas ειναι αντιπροσωπεια της peugeot στην Ελλαδα που προφανως ανηκει σε καποιον/ους επιχειρηματιες.
Το δικτυο της Lion Hellas συρικνωνεται και ο ισολλογισμος της δε θα ειναι ο καλυτερος
Και εγω ειχα αψογη αντιμετωπιση απο τη commercial value ...που εκλεισε!
Οποτε αν υποθεσουμε οτι η ασφαλιστικη δε παει καλα και παραλληλα"χασει" την αντιπροσωπηση... ε και? θα την αναλαβει αλλος...

anyway το εχω ξαναγραψει, ας κανουμε οπου θελουμε ασφαλιση ΙΧ αλλα....εξαμηνα συμβολαια Laughing Laughing Laughing
vamvakoolas - Πεμ 31 Μάρ 2011, 14:52:56
Θέμα δημοσίευσης:
Οριστική ανάκληση λειτουργίας της "Ευρωπαϊκή Πρόνοια ΑΕΓΑ"

Η Ευρωπαϊκή Πρόνοια ΑΕΓΑ, μια μικρού μεγέθους ασφαλιστική εταιρεία με δραστηριότητα σε κλάδους Ζημιών στην Ελλάδα από το 1995 και κυρίως στον κλάδο αστικής ευθύνης αυτοκινήτου, λόγω των αποτελεσμάτων των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την αρμόδια διεύθυνση της ΤτΕ, από τον Φεβρουάριο του 2011 τελούσε υπό καθεστώς δέσμευσης του συνόλου των περιουσιακών της στοιχείων.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1163136 Crying or Very sad
MEMsound - Σαβ 16 Απρ 2011, 12:37:16
Θέμα δημοσίευσης:
απλα το αναφερω εδω
http://www.trelokouneli.gr/2011/04/1_15.html
Πάνω από 1 εκ. ανασφάλιστα αυτοκίνητα στους δρόμους
makis106 - Σαβ 16 Απρ 2011, 12:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
Κακό δικό τους! Να 'ναι καλά η κάλυψη απο ανασφάλιστο όχημα! Wink
volvos - Σαβ 16 Απρ 2011, 13:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
PROSOXH

ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ αυτη η καλυψη πρεπει να καλεσετε μπατσους και να κααγραψουν το συμβαν...οποτε αν δειτε ανασφαλιστο οχημα τον αφηνετε να φυγει μονο αν παει σε ΑΤΜ και σας φερει μετρητα το ποσο της ζημιας Laughing

επισης και τετοια καλυψη να εχετε προσεξτε οτι καλυπτει μεχρι ενα ποσο Cool
vamvakoolas - Δευ 18 Απρ 2011, 12:52:22
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
απλα το αναφερω εδω
http://www.trelokouneli.gr/2011/04/1_15.html
Πάνω από 1 εκ. ανασφάλιστα αυτοκίνητα στους δρόμους

Υποχρεωτική είναι πλέον η προσκόμιση του ασφαλιστήριου συμβολαίου του ΙΧ για να περάσει ΚΤΕΟ, αν και πληθαίνουν οι ιδιοκτήτες που αδυνατούν να πληρώσουν για το ασφάλιστρο του ΙΧ τους.

Υποχρεωτική είναι η ασφάλεια αστικής ευθύνης προς τρίτους που περιλαμβάνει τις σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές με κάλυψη 750.000 ευρώ κατ’ άτομο και κατά ατύχημα.

Αυτή είναι η υποχρεωτική ασφάλιση για κάθε όχημα, μαζί με την κάλυψη για ατύχημα σε λιμάνι-πορθμείο, και την αστική ευθύνη σε περίπτωση που κλαπεί το όχημα και προκαλέσει ατύχημα, όπως και η κάλυψη για ατύχημα που θα προκληθεί από ανασφάλιστο όχημα για ποσό μέχρι 50.000 ευρώ.

τα γραφω και επειδη ειναι να περασω ΚΤΕΟ Crying or Very sad Crying or Very sad

(αν και σιγα μη κατσουν τωρα να δουνε αν γραφει 50.000 ή 49000 Laughing
MEMsound - Δευ 18 Απρ 2011, 12:56:31
Θέμα δημοσίευσης:
ακριβως για αυτο και τα ασφαλιστρα εχουν μια μινιμουμ τιμη αναξαρτητα αξιας αυτοκινητου

και φυσικα το νοημα ειναι αμα κανεις ζημια σε αλλον ο αλλος να μπορεσει να βρει μια ακρη χωρις να παει εσενα τον ιδιο στο δικαστηριο για να τον πληρωσεις
Steve - Δευ 18 Απρ 2011, 16:16:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ασφάλιση και ΚΤΕΟ λήγουν στις 24 του μήνα, Κυριακή, ζάτς Laughing

Πάω αύριο να περάσω ΚΤΕΟ Cool
king207cc - Τρι 03 Μάϊ 2011, 13:43:16
Θέμα δημοσίευσης:
κλείνει και η EUROSTAR...
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=76134&catid=3
Steve - Τρι 03 Μάϊ 2011, 13:58:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ευτυχώς πριν 1 μήνα που με ενημέρωσε ο ασφαλιστής και δεν συνέχισα Silent Pale
AlienHack - Τρι 03 Μάϊ 2011, 14:16:49
Θέμα δημοσίευσης:
σαύτην ησουν παλιο μαυρη γατα? παλιο γκαντεμη? τραγι??? Laughing

σε ποια πηγες τωρα να ξερουμε πια θα κλησει... Cool
Steve - Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:46:13
Θέμα δημοσίευσης:
Στην πρώην μου... Groupama Φοίνιξ Laughing
Sinanai - Τρι 03 Μάϊ 2011, 15:48:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπίζω να μην κλείσει κι αυτή... Όλοι εκεί είμαστε, οικογενειακά. Laughing
MEMsound - Τρι 03 Μάϊ 2011, 17:44:32
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Ελπίζω να μην κλείσει κι αυτή... Όλοι εκεί είμαστε, οικογενειακά. Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=zMqdnmjKVFI
Laughing Laughing Laughing Laughing
Sinanai - Τρι 03 Μάϊ 2011, 17:54:03
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing
chiefjian - Τρι 03 Μάϊ 2011, 18:31:28
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εκλεισε η eurostar και 100.000 αυτοκινητα ψαχνουν για νεα ασφαλιση....ελπιζω να μην ειναι κανενας απο σας μεσα σε αυτους!! Confused
Steve - Τρι 03 Μάϊ 2011, 19:46:56
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπέρα Ηλία και καλωσήρθες!

Καινούριος στην παρέα μας;
'Andy'-lag - Τρι 03 Μάϊ 2011, 19:49:03
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

+1 Shocked
Sinanai - Τρι 03 Μάϊ 2011, 19:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι ρε! Είναι καιρό ο άνθρωπος εδώ. Wink
chiefjian - Τρι 03 Μάϊ 2011, 21:48:28
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Σορρυ σορρυ...μαλ***α μου... Embarassed Embarassed ....σε παρακαλω steve μην με κηνυγησεις με το "ροπαλο"... Laughing
Steve - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
chiefjian έγραψε:
Σορρυ σορρυ...μαλ***α μου... Embarassed Embarassed ....σε παρακαλω steve μην με κηνυγησεις με το "ροπαλο"... Laughing
Είσαι και μακρυά... αλλά στο στέλνω και με courier το "ρόπαλο" να χτυπηθείς Silly
sps - Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ευτυχώς πριν 1 μήνα που με ενημέρωσε ο ασφαλιστής και δεν συνέχισα Silent Pale

εμενα η ασφαλιστρια μου πριν ενα μηνα με εβαλε στη eurostar.
Σημερα κατα τυχη το ανακαλυψα!Νομιζα οτι ειχα general union.
Μ' αρεσει που μου λεει, δε σε ασφαλιζω στην ιντερσαλονικα γιατι κινδυνευει να κλεισει. Θα σε βαλω καπου οικονομικα και σιγουρα.
Για να δουμε τωρα θα μου δωσει τα λεφτα μου πισω? Confused
Steve - Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:36:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ιντερσαλόνικα να εύχεσαι να μην έχει ούτε η απέναντι πλευρά αν το χρειαστείς ποτέ! Shocked Pale
sps - Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:40:02
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Ιντερσαλόνικα να εύχεσαι να μην έχει ούτε η απέναντι πλευρά αν το χρειαστείς ποτέ! Shocked Pale

Αστο Σταυρο τον οκτωβριο που επεσε ενας μεθυσμενος επανω μου ιντερσαλονικα ειχε και μπηκα μεσα 100 ευρω στην αποκατασταση της ζημιας.
πως?ουτε γω το καταλαβα ακομα!
Steve - Τετ 04 Μάϊ 2011, 15:51:29
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Steve έγραψε:
Αστο Σταυρο τον οκτωβριο που επεσε ενας μεθυσμενος επανω μου ιντερσαλονικα ειχε και μπηκα μεσα 100 ευρω στην αποκατασταση της ζημιας.
πως?ουτε γω το καταλαβα ακομα!
Αυτή η αλητεία ακριβώς, στις εκτιμήσεις ζημιών, και στην μεγάλη αναμονή πληρωμής, είναι αυτό που τους έχει κρατήσει ζωντανούς... για πόσο ακόμα δε ξέρω όμως Wink
abaleo - Σαβ 03 Σεπ 2011, 00:52:53
Θέμα δημοσίευσης: αξίωση αποζημίωσης
-το βάζω εδώ για να μην ανοίγω καινούρια σαβουροτόπικ-
σε συνέχεια από το ατύχημα μου , μου επιδόθηκε σήμερα αγωγή για αποζημίωση από την άλλη πλευρά κατά εμού και της ασφαλιστικής μου

για να μην τα πολυλογώ η άλλη πλευρά (κάτοικοι αμερικής) ζητά:

για τον άντρα οδηγό
-αποζημίωση οχηματος και ενοικίαση αλλου 5000€
-ηθική αποζημίωση 10.000€

για τη γυναίκα συνοδηγό τραυματία
-νοσήλεια για σπασμένο χέρι και πονο σε αυχένα ~6000€
-διαφευγοντα κέρδη για μη ικανότητα εργασίας της γυναίκας ως λογίστρια ~450.000€
-ηθική αποζημίωση 300.030€ (το τριάντα δεν καταλαβα που προέκυψε..)
-αποζημίωση για επίκτητη αναπηρία σε ποσοστό 25% από γνωμάτευση αμερικάνου ιατρού λόγω συνεχιζόμενων πόνων στο χέρι και καταθλιψη 300.000 €
-συν κατι "ψιλολοΐδια"
συνολο ~1.099.000€ ...

θέλω ένα σχόλιο επί του θέματος γιατί δεν ξέρω αν είμαι παράλογος που τα θεωρώ αυτά παράλογα...
θεωρητικά υπάρχει "θέμα" καθώς το ασφαλιστήριο συμβολαιο μου καλύπτει αποζημιώσεις σε τρίτους 750.000€ κατά άτομο
πρακτικά φαντάζομαι ότι δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα

μίλησα με τους ανθρώπους αμερική και μου είπαν ότι τα έχουν αφησει ολα να τα αναλάβει εδώ δικηγόρος από τον τόπο καταγωγής τους (αιτωλ/νια)

καθε ανάλογη εμπειρία καλοδεχούμενη
plaketokofths - Σαβ 03 Σεπ 2011, 02:15:30
Θέμα δημοσίευσης:
Προκειμένου στη δίκη να πάρουν οσο περισσότερα μπορούν ζητάνε παντα υπερβολικά ποσά. Αυτο ειναι νόμος.

Εγώ θα σου προτεινα να μην επηρεαστείς απ' οτι σου πούνε και να εμπιστευτείς τον δικηγόρο σου (της νομικής προστασίας της ασφαλιστικής σου δλδ), νομιζω ειναι το αρμοδιο προσωπο να ερμηνεύσει την τακτική - ποσά.

Ευχομαι ολοψυχα καλή τύχη και νομίζω δεν πρέπει να ανησυχείς.

Μια ερώτηση αν ξερεις κάποιος, στην περιπτωση που ο Στάθης ειχε τοτε χ ασφαλιστική και τωρα εχει μια αλλη - y, η νομική προστασία παρέχεται απο την χ εταιρεία?

ΥΓ. Οι ασφαλιστικές κανουν το παιχνιδι τους, η πλειοψηφία των δικαστών ομως ξερουν να κανουν την δουλειά τους.
Sinanai - Σαβ 03 Σεπ 2011, 08:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked , απλά.

Αν και η αντιμετώπιση του Γιάννη είναι σαφώς ορθότερη...
Steve - Σαβ 03 Σεπ 2011, 20:27:09
Θέμα δημοσίευσης:
Άπαξ και δεν υπήρχε μέθη, τα λεφτά τα πληρώνει όλα η ασφαλιστική εταιρία σου.

Σκέψου πως, την αγωγή την ξεκίνησαν οι ίδιοι και όχι η εταιρία τους, οπότε το παράβολο/δικόσημο και μόνο για να σου κάνουν αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ, είναι κοντά στα 2.000 ευρώ.

Σε πρώτη φάση, δες από την λίστα των ανταλλακτικών τους έσκασε ο προεντατήρας της ζώνης του συνοδηγού, και, αν δεν έσκασε, σημαίνει πως δεν φορούσε ζώνη, οπότε έχεις όλο το παιχνίδι πάνω σου.

Επίσης μεγάλη σημασία θα έχει αν σε χτύπησε στην πόρτα του συνοδηγού, από τη μέση του συνολικού μήκους του αυτοκινήτου και πίσω, ή από την μέση και μπροστά.

Και να ξέρεις, επειδή είναι για Ελλάδα, πάντα κάτι τέτοια κουλά ποσά για αποζημιώσεις ζητάνε.

Επίσης, από τα 1.099.000 που ζητάνε, μείον τα 5.000, μένουν 1.094.000 από τα οποία θα πάρουν τα 10.000 και ίσως στο τέλος... Rolling eyes
volvos - Σαβ 03 Σεπ 2011, 21:31:37
Θέμα δημοσίευσης:
σταυρο καμια σχεση σταθης βγηκε αντιθετο ρευμα

σταθη θα ρωτησω δευτερα το ξαδερφο μου στο πρακτορειο και θα σου πω γιατι το ποσο ειναι μεγαλο και δε μου αρεσει καθολου.
πιθανολογω οτι επειδη ειναι αμερικανοι και ασχετοι καποιο γατακι μαλακοδικηγορος τους τα φουσκωσε.
του προωθω το μυνημα σου αναμονη

αν και η αισθηση μου ειναι οτι πρεπει να παρεις ΔΙΚΟ ΣΟΥ δικηγορο...
sps - Σαβ 03 Σεπ 2011, 21:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
απο κολλητο δικηγορο που ειδικευεται στα τροχαια(σταθη αν θες καποια συμβουλη απο αυτον πες μου) τα δικαστηρια και οι ασφαλιστικες γενικως, εχουν σταματησει να αποζημιωνουν με υπερογκα ποσα, να και ενα καλο απο την κριση.
οποτε μην ανυσηχεις, δεν προκειται να παρουν οσα ζητανε, αυτο ειναι στανταρ.
Θα δεις στο τελος με κανα δεκαρακι χιλιαδες θα καθαρισεις!
Και εξηγουμαι:
Ο φιλος δικηγορος ειχε μια περιπτωση που ενας παραβιασε κοκκινο και τσακισε καθετα ενα ζευγαρι με μηχανη.
Ο φιλος ανελαβε τη μηχανη.
Ο αντρας ειχε μικροτραυματισμους και η γυναικα σμπαραλιασμενο αστραγαλο, μεση κλπ.
Κατοπιν της αγωγης, οι ασφαλιστικες τα βρηκαν εξωδικαστικα και προτεινε η μια ασφαλιστικη να δωσει 30.000.
Ομως του αντρα με τη μηχανη του φανηκαν λιγα, και για το γα**το προχωρησε την αγωγη.
Τελικα το δικαστηριο τους εβγαλε ποσο 10.000€
Γι αυτο σου λεω, μη φοβασαι.
plaketokofths - Σαβ 03 Σεπ 2011, 22:09:26
Θέμα δημοσίευσης:
Σπύρο ο φίλος σου μηπως εχει και εμπειρία σε παραβάσεις του ΚΟΚ?
sps - Σαβ 03 Σεπ 2011, 22:11:45
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:

δεν ξερω αν θες πες μου να τον ρωτησω!
plaketokofths - Σαβ 03 Σεπ 2011, 22:14:36
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

δεν ξερω αν θες πες μου να τον ρωτησω!

Ελπίζω να μην χρειαστεί, αλλα αν ερθει η ωρα θα σου στειλω γιατι ειναι μεγαλο το στορυ.
Steve - Σαβ 03 Σεπ 2011, 22:20:28
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Άμα δε ξέρεις, Silent

sps έγραψε:
Θα δεις στο τελος με κανα δεκαρακι χιλιαδες θα καθαρισεις!
Ε αυτό λέμε! Laughing
volvos - Κυρ 04 Σεπ 2011, 09:13:47
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
volvos έγραψε:
Άμα δε ξέρεις, Silent

abaleo ειχε γραψει...
Παράθεση:
το στόρυ έιναι το εξής: λόγω ολισθηρού οδοστρώματος λόγω βροχής και αβλεψίας δικής μου (δεν πηγαινα γρήγορα αλλά γνωριζα οτι η συγκεκριμενη στροφή ειναι σκοτώστρα) το αμάξι έφυγε με μούτρα σε δεξια στροφή και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα όπου κινούνταν ένα αλλο όχημα, για να αποφύγω τη μετωπική το κοψα όλα αριστερα για να βγω σε κάτι χωματάκια, όμως ο οδηγός του αλλου οχήματος στρίβοντας και αυτός δεξια με βρήκε στην πόρτα του συνοδηγού με συνέπεια το 206 μου να φύγει σε ένα γκρεμάκι και να σταματήσει ελάχιστα πριν τη θάλασσα. Το συμβάν έγινε στην επαρχιακή οδό Πρέβεζας-Βόνιτσας

σταυρο ειναι αντιθετο ρευμα εχει παραδεχθει πληρως στη δηλωση του για το συμβαν την ευθυνη
Steve - Κυρ 04 Σεπ 2011, 12:57:06
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
σταυρο ειναι αντιθετο ρευμα εχει παραδεχθει πληρως στη δηλωση του για το συμβαν την ευθυνη
ΔΕΝ έγραψε κάτι τέτοιο Confused
Μαριάνα - Σαβ 10 Σεπ 2011, 22:43:06
Θέμα δημοσίευσης:
isim έγραψε:

xrisa-xs έγραψε:
στην ασφαλιστική που είμαι τώρα την καλύπτουν κανονικά και μάλιστα όταν πρωτοέκανα το συμβόλαιο, τους το τόνισα ότι βγαίνει έτσι εργοστασιακά και το έβαλα έτσι στη θραύση κρυστάλλων

Χρύσα μπορείς να μου πεις ποιά σου καλύπτει την πανοραμική;
Ευχαριστώ
SnakeMJK - Πεμ 15 Σεπ 2011, 09:18:13
Θέμα δημοσίευσης:
Έρχονται αυξήσεις μέχρι και 60% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου

Αυξήσεις στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων μέχρι και 60% προανήγγειλαν σε συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος καθώς διακρίνουν ότι είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος το Επικουρικό Κεφάλαιο να οδηγηθεί σε στάση πληρωμών και διακοπή της λειτουργίας του.

''Μετά την απόσυρση των ρυθμίσεων του άρθρου 48 του σχεδίου νόμου που αφορά τα ενισχυμένα μέτρα εποπτείας και εξυγίανσης των πιστωτικών ιδρυμάτων το Επικουρικό σύντομα θα είναι αδύνατον να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του'' όπως αναφέρθηκε από το «πάνελ» της συνέντευξης το οποίο αποτελούσαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών κ. Γ. Κώτσαλος, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Θ. Κοκκάλας, ο ταμίας κ. Α. Σαρρηγεωργίου και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτων της Ένωσης και πρόεδρος του Επικουρικού κ. Δ. Ζορμπάς.

Σήμερα, οι υποχρεώσεις του Επικουρικού Κεφαλαίου ξεπερνούν τα 700 εκατ. ευρώ και δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν από τα ετήσια έσοδά του που ανέρχονται σε περίπου 72 εκατ ευρώ ετησίως. Επίσης, οι ημερομηνίες για καταβολές των αποζημιώσεων στους δικαιούχους προσδιορίζονται για μετά από 3 χρόνια ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του Επικουρικού από τις 125.457 εκκρεμείς υποθέσεις ζημιών μόλις 1565 υποθέσεις ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ ενώ οι απαιτήσεις από τις υποθέσεις αυτές (δηλαδή τις 1565) υπολογίζονται σε 356 εκατ ευρώ.

Πρώτος παράγοντας που οδηγήθηκε το Επικουρικό σε αυτή την κατάσταση είναι η συνεχής και ανεξέλεγκτη αύξηση του κόστους των καταβαλλόμενων αποζημιώσεων για την ικανοποίηση της ηθικής βλάβης και της ψυχικής οδύνης.

Από τα στοιχεία του Επικουρικού προκύπτει ότι από το 2005 μέχρι το 2009 οι αποζημιώσεις για την ικανοποίηση της ηθικής βλάβης και της ψυχικής οδύνης έχουν αυξηθεί έως και 400% ενώ στην κακή κατάσταση του Επικουρικού συνέτεινε και η διόγκωση των περιπτώσεων που εμπλέκεται και καταβάλλει αποζημιώσεις το Επικουρικό, τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της ανάκλησης της άδειας λειτουργίας ασφαλιστικών επιχειρήσεων και της αύξησης του αριθμού των ανασφάλιστων οχημάτων.

Οι ρυθμίσεις που προωθούνταν από την Πολιτεία μέσω του άρθρου 48 και οι οποίες αποσύρθηκαν από το σχέδιο νόμου δημιουργώντας ένταση στον ασφαλιστικό κλάδο είχαν σκοπό αφενός μεν να παρέχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία στα θύματα από τροχαίο αλλά κυρίως να θέσουν τις βάσεις για τη στήριξη της καλής λειτουργίας του Επικουρικού (μεταξύ άλλων καταργούσε την υποχρέωση καταβολής αποζημίωσης για τις μη οικονομικής φύσεως ζημιές δηλαδή ψυχική οδύνη και ηθική βλάβη).

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος ζητεί η Πολιτεία να προχωρήσει σε μερικό περιορισμό των παροχών του Επικουρικού Κεφαλαίου με την επαναφορά στη Βουλή του άρθρου 48.
COOL ALEXIS - Πεμ 15 Σεπ 2011, 09:30:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πλήρωνε μαλ**α... Mad
TopGear - Πεμ 15 Σεπ 2011, 10:01:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εκτίμηση ότι θα δούμε και κανά 30% αύξηση στα τέλη...

"Το αυτοκίνητο είναι ανάγκη, όχι πολυτέλεια" οι δηλώσεις των golden boys.

Αλλά εσύ μαλ$!!% Έλληνα, απαγορεύεται να έχεις. Και σπίτι σαφώς. Το πλήρωσες μια φορά χρυσό, θα το πληρώσεις άλλο τόσο. Λες και μαζί το αγοράσαμε και μου κάνεις και κουμάντο.
Steve - Πεμ 15 Σεπ 2011, 12:46:52
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Πρώτος παράγοντας που οδηγήθηκε το Επικουρικό σε αυτή την κατάσταση είναι η συνεχής και ανεξέλεγκτη αύξηση του κόστους των καταβαλλόμενων αποζημιώσεων για την ικανοποίηση της ηθικής βλάβης και της ψυχικής οδύνης.
Εκεί είναι που λες, αν και δε μου αρέσει, δεν τον σκότωνα καλύτερα; Sad
SAKIS-LEMANS - Πεμ 15 Σεπ 2011, 13:05:05
Θέμα δημοσίευσης:
60% πάνω το ασφάλιστρο για να πληρώνει ο μαλ**ας που είναι νομοταγής και πληρώνει την ασφάλεια του.....

Ενώ αυτοί που δεν πληρώνουν χαλαρώνουν...

τώρα η αστυνομία ούτε βενζίνη έχει να τους κυνηγήσει, οπότε όλα καλα!
Μαριάνα - Τρι 27 Σεπ 2011, 22:12:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μαριάνα έγραψε:
isim έγραψε:

xrisa-xs έγραψε:

Χρύσα μπορείς να μου πεις ποιά σου καλύπτει την πανοραμική;
Ευχαριστώ

Τελικά στην ΕΛΠΑ που ασφαλίζομαι από σήμερα, μού την καλύπτουν.
Lef205 - Πεμ 12 Ιούλ 2012, 00:48:51
Θέμα δημοσίευσης:
το παρακατω περιστατικο εχει να κανει με οδικη αλλα το γραφω εδω για να μην ανοιγουμε νεο τοπικ.
Φιλος παντελως ασχετος με τα αυτοκινητα, μενει στη Μαραθωνος.
Παω να βοηθησω, και καλουμε την ελπα.
Τηλεφωνω να ενημερωσω (αυτος δεν ειχε ιδεα), τους λεω που ειμαστε
Να σας πω διευθυνση?
Οχι δεν χρειαζεται ηταν η απαντηση της τηλεφωνητριας.
Μετα απο μια+ ωρα εμφανιζεται ο νταλικερης ο οποιος μας προσπερανει!!!
Τηλεφωνω πισω στην ελπα, τους λεω οτι μας προσπερασε και μου λενε οτι θα τον ενημερωσουν.
Μετα απο λιγο μου τηλεφωνει και μου λεει στον ενικο νευριασμενος γιατι δεν εδωσα διευθυνση .
Φυσικα του απαντησα οτι σας εγραψα παραπανω. "μου ειπαν δεν χρειαζεται"
Ποσο ΑΜΕΑ μπορει να ειναι καποιος οταν του λες οτι εισαι απ'εξω απο ενα βενζιναδικο που ειναι απεναντι απο ενα τεραστιο σουπερμαρκετ, αραγε τι δεν ειδε απο τα δυο ο μαλ**ας οταν μας προσπερασε??
Τεσπα, μετα απο λιγο καταφθανει και αρχιζει το show.
-τι εχει το αυτοκινητο?
-ρεταρει και αναβει το check
-απο βενζινη ειναι, γιατι δεν προχωρατε λιγο ακομη να την καψει?
-Γιατι αν η βενζινη ειναι οντως κακη μαλλον χειροτερα θα γινουν τα πραγματα

Το φορτωνει και του λεω οτι θα παει ασυνοδευτο
μου λεει οτι αποκλειεται και οτι αυτοκινητα εντος νομου δεν πανε ασυνοδευτα,μονο αν ειναι να ταξιδεψουν πχ απο Καλαματα Αθηνα.
φυσικη ερωτηση:
"που το γραφει αυτο το συμβολαιο"?
Αρχισε να ψαχνει, και αφου μου εδειξε κατι ασχετους ορους σε κατι εξισου ασχετα χαρτια ηρθε η δευτερη φυσικη ερωτηση
"εχεις καταλαβει οτι τοση ωρα δεν μπορεις να μου τεκμηριωσεις αυτο που μου λες?"
"Ευγενης" απαντηση: θες να τσακωθουμε?
Απαντηση δεν προλαβα να δωσω γιατι επενεβη ο φιλος που ηθελε να ξεμπερδευουμε και δεχτηκε να παει με τη νταλικα.
Φευγω και παιρνω το 10400 της ελπα, αφου ακουω οτι "η κληση σας καταγραφεται για λογους ασφαλειας"
μιλαω με την τηλεφωνητρια και ρωταω "αν γραφτω στην εταιρεια σας και μεινει το αυτοκινητο μου, μπορει εντος νομου Αττικης, να παει ασυνοδευτο στο συνεργειο?"
η απαντηση?
¨φυσικα και γινεται, δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα!"
την ρωταω το ονοματεπωνυμο της για να ξερω με ποιον μιλαω, και απλα ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!!!
Ποσο μα ποσο στοκος και αχρηστος μπορει να εισαι ποσο iq καροτου μπορει να εχεις και ενω η κληση καταγραφεται να κλεινεις το τηλεφωνο στη μουρη του υποψηφιου πελατη??
Αφου πηρα την απαντηση που ηθελα, ειπε να μην δωσω συνεχεια στο θεμα μεχρι που μου ξανατηλεφωνει ο φιλος να μου πει οτι ο νταλικερης κατεβαζοντας το αυτοκινητο απο το γερανο, το εγδαρε!!!
Κατα τα λεγομενα του φιλου, μετα το συμβαν ο φιλος αυτοκινητιστης ξαφνηκα γλυκανε και "να τα βρουμε εκτος ασφαλιστικης" "να σου πληρωσω τωρα τη ζημια" κλπ κλπ που τιποτα απο αυτα δεν εγινε .
Ο φιλος μετα απο δικη μου προτροπη εβαλε τον αγαπητο και του εκανε κανονικα δηλωση εκεινη τη στιγμη ενω ευτυχως ηταν μαρτυρες οι υπαλληλοι της αντιπροσωπειας που πηγε το αυτοκινητο .
Η ολη ιστορια εγινε γιατι για να παει ασυνοδευτο το αυτοκινητο πρεπει ο νταλικερης να γραψει σε μια φορμα αν εχει ηδη γρατσουνιες ή ζημιες το αυτοκινητο ωστε να μην κατηγορηθει μετα πως αυτος τις προκαλεσε.
Οπως γινεται οταν το αυτοκινητο πρεπει να μεταφερθει σε αλλο νομο.
Το θεμα ειναι πως βαριουνται να το κανουν και ετσι υποχρεωνουν τον οδηγο να συνοδεψει το αυτοκινητο .
Οι φημες που ακουγονται για την οδικη βοηθεια της ελπα ειναι πως δεν παει καθολου καλα οικονομικα κλπ και αναρωτιεμαι βεβαια μετα τα σημερινα για αυτη την περιπτωση οπως και για αλλες αν φταιει η κριση για αυτο . . . . .

Σκεφτομαι ετσι για το γα**το να παω αυριο μια βολτα απο την ελπα να χεστουμε λιγο για τα σημερινα, γιατι εχει αρχησει να μου τη δινει πολυ οταν καποιος παει να σε βγαλει τρελλο στο τελος.
volvos - Πεμ 12 Ιούλ 2012, 10:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
αν δεις στο καταλογο με αυτους που χρωστανε στο δημοσιο
ποσα χρωσταει η ελπα
και ποσες εποχορηγησεις εχει παρει μεχρι το 2005(μετα τα κοψανε σε ολους λογω κρισης) ο μασωνος προεδρος
απλα θα τραβας τα βυζια σου που δεχτηκες να τους δωσεις εστω και ενα ευρω
και θα καταλαβεις γιατι ρουφανε και το τελευταιο ευρω των αγωνιζομενων που πληρωνουν και τη επιβιωση της ελπα
sps - Πεμ 12 Ιούλ 2012, 11:25:17
Θέμα δημοσίευσης:
εχω κανει συνδρομη εδω και τρεις μηνες στην anytime και εβαλα πληρωμη μεσω πιστωτικης, αλλα ακομα δεν εχει ερθει καμια δοση.
Εχει τυχη σε κανεναν κατι αντιστοιχο?
Να αρχισω να ανυσηχω?
Lef205 - Πεμ 12 Ιούλ 2012, 13:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
εχω κανει συνδρομη εδω και τρεις μηνες στην anytime και εβαλα πληρωμη μεσω πιστωτικης, αλλα ακομα δεν εχει ερθει καμια δοση.
Εχει τυχη σε κανεναν κατι αντιστοιχο?
Να αρχισω να ανυσηχω?

τα ιδια και εγω.

Υγ ρε βολβε που ειδες γραμμενο οτι εχω πληρωσει στην οβελπα? Laughing
volvos - Πεμ 12 Ιούλ 2012, 13:03:35
Θέμα δημοσίευσης:
τσαμπατζη Laughing Laughing Laughing
mitsos 306 - Παρ 31 Αύγ 2012, 20:40:05
Θέμα δημοσίευσης:
χωρις να θελω να γινω δικηγορος της ελπα, εχει τσεκαρει κανενας τι χρωσταει το δημοσιο στην ΕΛΠΑ?

ρωταω γιατι ετυχε να μαθω ενα σκηνικο εδω στην θεσσαλονικη με τον Δημο και την Express service, η οποία χρωσταει (η τουλαχιστον χρωστουσε οταν παρακολουθησα το θεμα) καποια εκατομυρια σε ΦΠΑ στο κρατος.

Οταν εγινε λοιπον η μανουρα με τα χρεωστουμενα ωγηκε μια ανακοινωση που ελεγε
"ας μας δωσει ο δημος θεσσαλονικης τα 40 εκατομμυρια που μας οφειλει και θα πληρωσουμε και εμεις τις οφειλες μας
mitsos 306 - Παρ 31 Αύγ 2012, 20:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
για το θεμα της ικανοτητας και του επιπεδου του εκαστοτε υπαλληλου μπορουν να ειπωθουν παρα πολλα παντως.

με εχουν μεταφερει αρκετες φορες και εχω πεσει και σε γατους και σε βοδια...
Steve - Σαβ 01 Σεπ 2012, 12:31:37
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Μήτσο έλα σε καμιά συνάντηση μιας που είσαι Θεσσαλονίκη Wink
mitsos 306 - Σαβ 01 Σεπ 2012, 23:13:25
Θέμα δημοσίευσης:
ψηνομαι πολυ φιλε, πρεπει να το κανονισω.

ειχα παραμελησει το forum και γενικα εχω παραμελησει ολες τις κοινωνικες μου επαφες λογω αγριων ωραριων εργασιας...
μονο ΑΕΚ - Παρ 21 Σεπ 2012, 13:46:22
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες εχει κανενας interasco?

τι παιζει με αυτη?
Driver ///M - Σαβ 13 Οκτ 2012, 14:03:37
Θέμα δημοσίευσης:
Γνωρίζει κανείς για την Ε.Ι.G EVIMA ?
http://www.evima.gr/

Πήρα προσφορά σήμερα και οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές, γύρω στα 50 ευρώ το 6μηνο φθηνότερα από αυτή που είχα πριν (Groupama Φοίνιξ), αλλά μην είναι και καμια μούφα και αν γίνει στραβή την πάθω.
Κάθε εμπειρία-γνώμη δεκτή.
Steve - Σαβ 13 Οκτ 2012, 19:59:29
Θέμα δημοσίευσης:
Δες και στην AXA κάτι αντίστοιχο αν θες Wink
Driver ///M - Σαβ 13 Οκτ 2012, 20:08:22
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Δες και στην AXA κάτι αντίστοιχο αν θες Wink

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Θα ρίξω κι εκεί μια ματιά να δω πόσο βγαίνει το 6μηνο.

Γι'αυτή που έγραψα γνωρίζεις τίποτα?
Manos206 - Σαβ 13 Οκτ 2012, 21:27:49
Θέμα δημοσίευσης:
Evima ειχε ενας που με ειχε χτυπησει και δεν ειχα κανενα προβλημα στην αποζημιωση..
Driver ///M - Σαβ 13 Οκτ 2012, 21:56:49
Θέμα δημοσίευσης:
Manos206 έγραψε:
Evima ειχε ενας που με ειχε χτυπησει και δεν ειχα κανενα προβλημα στην αποζημιωση..

Θετικό αυτό.

Μάλλον εκεί με βλέπω να καταλήγω αφού η τιμή είναι πολύ καλή και απ'ότι έχω μάθει μέχρι στιγμής είναι οκ η εταιρεία.
Manos206 - Σαβ 13 Οκτ 2012, 22:02:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι μην αγχωνεσαι.. Δυσκολες εποχες για ακριβες εταιρειες.. Wink
Driver ///M - Σαβ 13 Οκτ 2012, 22:09:23
Θέμα δημοσίευσης:
Manos206 έγραψε:
Ναι μην αγχωνεσαι.. Δυσκολες εποχες για ακριβες εταιρειες.. Wink

Συμφωνώ κι επαυξάνω.
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση!
Steve - Σαβ 13 Οκτ 2012, 23:18:25
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
Δυστυχώς όχι.

Το πρόβλημα με τις ασφαλιστικές είναι ότι πληρώνεις κάτι που μπορεί να μη σου χρειαστεί ποτέ.

Το βασικότερο όμως που έχεις σαν απαίτηση, είναι όταν γίνει κάτι, να τελειώνει το θέμα χωρίς πολλά πολλά, ειδικότερα αν μπλέκονται χρήματα (πολλά χρήματα).

Σε αυτή τη περίπτωση, Groupama (και πρώην Φοίνικα) έχω εδώ και σχεδόν 9 χρόνια, και δεν είχα ποτέ παράπονο. Τα 30-40-50 ευρώ που έχει διαφορά σε σχέση με τον "ανταγωνισμό" τα υπερκαλύπτει σε απλοποιημένες διαδικασίες αποζημίωσης Wink
Driver ///M - Σαβ 13 Οκτ 2012, 23:26:36
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
Δυστυχώς όχι.

Το πρόβλημα με τις ασφαλιστικές είναι ότι πληρώνεις κάτι που μπορεί να μη σου χρειαστεί ποτέ.

Το βασικότερο όμως που έχεις σαν απαίτηση, είναι όταν γίνει κάτι, να τελειώνει το θέμα χωρίς πολλά πολλά, ειδικότερα αν μπλέκονται χρήματα (πολλά χρήματα).

Σε αυτή τη περίπτωση, Groupama (και πρώην Φοίνικα) έχω εδώ και σχεδόν 9 χρόνια, και δεν είχα ποτέ παράπονο. Τα 30-40-50 ευρώ που έχει διαφορά σε σχέση με τον "ανταγωνισμό" τα υπερκαλύπτει σε απλοποιημένες διαδικασίες αποζημίωσης Wink

Groupama είχα κι εγώ κι αν και δεν τη χρειάστηκα γνωρίζω ότι είναι κορυφαία εταιρεία.
Αλλά και τα 50 ευρώ πλέον μετράνε (βασικά είναι σχεδόν το 25% της ασφάλειας που πληρώνω) οπότε απ'τη στιγμή που μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει και τίποτα περίεργο για την evima, νομίζω πως αξίζει το όποιο ρίσκο να πάω εκεί, έστω και δοκιμαστικά (αχρείαστη να'ναι βέβαια).
SnakeMJK - Κυρ 14 Οκτ 2012, 00:57:02
Θέμα δημοσίευσης:
μινέττα που πληρώνει χθες και έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
επίσης στο μεγάλο της πακέτο καλύπτει πράγματα που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ασφαλιστική, όπως αν τρακάρεις με συγγενή α' βαθμού, με ανασφάλιστο χωρίς πολλά τραβήγματα, προσφέρει ακόμα κ μεικτή χωρίς να πληρώνεις το κόστος της μεικτής, αρκεί το αμάξι να βγει ολική.

μου βγαίνει 430 το χρόνο, όλα μέσα.
Manos206 - Κυρ 14 Οκτ 2012, 01:48:11
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
επίσης στο μεγάλο της πακέτο καλύπτει πράγματα που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ασφαλιστική, όπως αν τρακάρεις με συγγενή α' βαθμού, με ανασφάλιστο χωρίς πολλά τραβήγματα, προσφέρει ακόμα κ μεικτή χωρίς να πληρώνεις το κόστος της μεικτής, αρκεί το αμάξι να βγει ολική.

Ισχυει.. ειχαν χτυπησει το αμαξι της μανας μου και εντος εβδομαδας αποζημιωθηκε..
volvos - Κυρ 14 Οκτ 2012, 08:45:38
Θέμα δημοσίευσης:
ti les more.se oles exei katargithei 5xronia
tora i papatza tou sygggeni pou eixan
SnakeMJK - Κυρ 14 Οκτ 2012, 11:15:22
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ti les more.se oles exei katargithei 5xronia
tora i papatza tou sygggeni pou eixan

ναι. μόνο η μινέττα το δίνει λέμε. θες να σκανάρω συμβόλαιο; Razz
μην αρχίσεις τα ποζέρικα, ήμουν 40 χρόνια ασφαλιστής κλπ. Laughing
reselie-206 - Κυρ 14 Οκτ 2012, 11:22:42
Θέμα δημοσίευσης:
Manos206 έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Ισχυει.. ειχαν χτυπησει το αμαξι της μανας μου και εντος εβδομαδας αποζημιωθηκε..

Oλική το προηγούμενο αμάξι...εντός εβδομάδας απο το ατύχημα πήρα τα χρήματα....

Μινεττα και τα μυαλά στα κάγκελα Laughing Laughing 270 μου πάει το εξάμηνο τα πάντα όλα εκτός ιδίων ζημιών

μέχρι και τη κλειδαριά που μου σπάσανε καλύπτει
Driver ///M - Κυρ 14 Οκτ 2012, 12:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
Manos206 έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Μινεττα και τα μυαλά στα κάγκελα Laughing Laughing 270 μου πάει το εξάμηνο τα πάντα όλα εκτός ιδίων ζημιών

Για τι αμάξι μιλάμε?
Γιατί αν πρόκειται για το 206 που βλέπω ότι έχεις, τότε τα 270 είναι πολλά λεφτά.
Αν μιλάμε για άλλο τότε πάσο.

Δεν λέει κανείς πάντως ότι οι εταιρείες αυτές δεν είναι καλές, το αντίθετο.
Απλά τα 50-60 ευρώ που έχουν διαφορά με άλλες είναι μεγάλο ποσό, τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότερες εταιρείες που έχουν απομείνει είναι λίγο πολύ αρκετά αξιόπιστες.
Προσωπικά προτιμώ να πληρώνω 20-25% λιγότερο για το 207 μου με κάποιο αυξημένο ρίσκο φυσικά να μην αποζημιωθώ στην ώρα μου κλπ.
Αλλά μιλάμε για ένα αμάξι που όλα κι όλα πλέον 5-6 χιλιάρικα κάνει, σιγά μην το πληρώνω και χρυσό μην πάθει τίποτα.
Στην 320 που έχω επίσης αξίζει νομίζω να δώσω 50-60 ευρώ παραπάνω για μια απ'τις μεγάλες ασφαλιστικές, πόσο μάλλον όταν κάποιος έχει ακόμα ακριβότερα αυτοκίνητα, απλά για ένα μικρό αμάξι πόλης με μικρή αξία πλέον, και τα 100 ευρώ το χρόνο λιγότερα έξοδα μετράνε.
reselie-206 - Κυρ 14 Οκτ 2012, 15:17:55
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
reselie-206 έγραψε:
Manos206 έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Για τι αμάξι μιλάμε?
Γιατί αν πρόκειται για το 206 που βλέπω ότι έχεις, τότε τα 270 είναι πολλά λεφτά.

Απλά τα 50-60 ευρώ που έχουν διαφορά με άλλες είναι μεγάλο ποσό, τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότερες εταιρείες που έχουν απομείνει είναι λίγο πολύ αρκετά αξιόπιστες.
Προσωπικά προτιμώ να πληρώνω 20-25% λιγότερο για το 207 μου με κάποιο αυξημένο ρίσκο φυσικά να μην αποζημιωθώ στην ώρα μου κλπ.
Αλλά μιλάμε για ένα αμάξι που όλα κι όλα πλέον 5-6 χιλιάρικα κάνει, σιγά μην το πληρώνω και χρυσό μην πάθει τίποτα.
Στην 320 που έχω επίσης αξίζει νομίζω να δώσω 50-60 ευρώ παραπάνω για μια απ'τις μεγάλες ασφαλιστικές, πόσο μάλλον όταν κάποιος έχει ακόμα ακριβότερα αυτοκίνητα, απλά για ένα μικρό αμάξι πόλης με μικρή αξία πλέον, και τα 100 ευρώ το χρόνο λιγότερα έξοδα μετράνε.

όταν όμως το χρόνο κάνεις 60.000 χλμ τα 50-60 € παραπάνω αξίζουν δεδομένου του αυξημένου ρίσκου που έχεις για το οτιδήποτε όπως επίσης και της μικρότερης διαφοράς που θα φανεί στη τσέπη όπως κ να έχει σε σχέση με τις βενζίνες που φευγουν...
Driver ///M - Κυρ 14 Οκτ 2012, 15:53:54
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
reselie-206 έγραψε:
Manos206 έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Για τι αμάξι μιλάμε?

όταν όμως το χρόνο κάνεις 60.000 χλμ τα 50-60 € παραπάνω αξίζουν δεδομένου του αυξημένου ρίσκου που έχεις για το οτιδήποτε όπως επίσης και της μικρότερης διαφοράς που θα φανεί στη τσέπη όπως κ να έχει σε σχέση με τις βενζίνες που φευγουν...

Αν κάνεις τόσα χλμ δεν το συζητάω.

Εγώ πχ με το 207 δεν κάνω ούτε 10.000, οπότε το ρίσκο για ατυχήματα είναι πολύ μικρότερο από κάποιον που κάνει 5-6πλάσια χλμ.
reselie-206 - Κυρ 14 Οκτ 2012, 16:41:05
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
reselie-206 έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
reselie-206 έγραψε:
Manos206 έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:

Για τι αμάξι μιλάμε?

Αν κάνεις τόσα χλμ δεν το συζητάω.

Εγώ πχ με το 207 δεν κάνω ούτε 10.000, οπότε το ρίσκο για ατυχήματα είναι πολύ μικρότερο από κάποιον που κάνει 5-6πλάσια χλμ.

Aκριβώς Very happy
SnakeMJK - Κυρ 30 Ιούν 2013, 13:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
Αναστάτωση στον πολύπαθο χώρο των ασφαλειών αυτοκινήτου προκάλεσε δημοσίευμα ιστοσελίδας σύμφωνα με το οποίο η Τράπεζα της Ελλάδας έλαβε την Παρασκευή διοικητικά μέτρα κατά ασφαλιστικής εταιρείας με δεκάδες χιλιάδες πελάτες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.nextdeal.gr, η Τράπεζα της Ελλάδας έλαβε διοικητικά μέτρα κατά της εταιρείας «Διεθνής Ένωση». Σύμφωνα με το κείμενο της απόφασης, οι μέτοχοι της εταιρείας καλούνται να καλύψουν άμεσα –μέχρι τις 15 Ιουλίου- αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 6,42 εκατομμυρίων ευρώ. Το κείμενο της απόφασης είναι ιδιαίτερα αυστηρό καθώς μέχρι να καλυφθεί η αύξηση η εταιρεία, όπως αναφέρει η απόφαση- πρέπει να αναστείλει τις ασφαλιστικές εργασίες για όλους τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται. Δηλαδή, απαγορεύεται να εκδώσει νέα συμβόλαια, να ανανεώσει ασφαλιστικές καλύψεις ή να προχωρήσει σε πρόσθετες τροποποιητικές πράξεις επί των ήδη υφιστάμενων συμβολαίων.

Το ποιο θα είναι το μέλλον της εταιρείας θα φανεί εντός των επόμενων δύο εβδομάδων. Η Διεθνής Ένωσις, δραστηριοποιείται εκτός από την ασφάλιση αυτοκινήτου και στους υπόλοιπους κλάδους όπως είναι η ασφάλιση κατοικίας, επιχειρήσεων, σκαφών κλπ.

Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη λειτουργία της επιχείρησης, οι οδηγοί θα καλυφθούν για έναν μήνα από το ταμείο. Το τελευταίο λουκέτο που είχε μπει στην αγορά ήταν αυτό της Evimaτον περασμένο Φεβρουάριο και τότε είχαν μείνει στον αέρα περίπου 270.000 οδηγοί.
lefteraki - Κυρ 07 Ιούλ 2013, 14:41:16
Θέμα δημοσίευσης:
πιστευω θα ηταν καλυτερα αν καναμε 3μηνες ασφαλειες... αν κανει μπουμ η εταιρεια που εισαι ασφαλισμενος τουλαχιστον δε χανεις πολλα λεφτα... ετσι οπως εχει γινει η φαση πλεον......
106PYRGOS - Κυρ 07 Ιούλ 2013, 20:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ο ασφαλιστης που εχω συνεργαζοταν με την Διεθνη Ενωση,αλλαξε ομως γιατι μαλλον καταλαβε οτι θα γινει το μπαμ κ ασφαλιζει αυτοκινητα σε αλλη εταιρια τωρα...Η φαση ειναι που μου ελεγε οτι ειναι απο τις καλυτερες κ δεν προκειται ποτε να κλεισει κ τα γνωστα που λενε Smile
Lef205 - Κυρ 07 Ιούλ 2013, 21:23:14
Θέμα δημοσίευσης:
lefteraki έγραψε:
πιστευω θα ηταν καλυτερα αν καναμε 3μηνες ασφαλειες... αν κανει μπουμ η εταιρεια που εισαι ασφαλισμενος τουλαχιστον δε χανεις πολλα λεφτα... ετσι οπως εχει γινει η φαση πλεον......

η np (νεος ποσειδων) κανει 3μηνες .
SnakeMJK - Κυρ 07 Ιούλ 2013, 22:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
ασφάλιση κάθε φορά μόνο σε εταιρίες που έχουν κάνει πρόσφατα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. απλά μαθηματικά Razz
Steve - Κυρ 07 Ιούλ 2013, 23:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ή on-line Cool
volvos - Κυρ 07 Ιούλ 2013, 23:14:15
Θέμα δημοσίευσης:
3mini einai sta 2/3 eksaminis s kostos.
Αρα πρεπει ν εισαι καθυστερημενο για να προτιμησεις
Τριμηνη σε ααφαλεια που κλεινει απο 6μηνη σε καποια
Που δε κλεινει.

Αν δε το χρησιμοποιεις κανεις 6μηνη και το ακθρωνεις παιρνοντας πισω τα λεφτα
lefteraki - Δευ 08 Ιούλ 2013, 00:59:27
Θέμα δημοσίευσης:
εγω κανω 6μηνες.. η τριμηνη δεν ειναι κακη λυση..τριμηνη εχω σε ενα πολο δεν ειναι ασχημα κανα 70αρι ειναι χιλιαρι ειναι..τελως παντων εγω προσωπικα παντα προτειμω καποια επονυμη που ξερω οτι δεν εχει θεμα..
οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω με τα μετοχικα κεφαλαια..επισεις κια καποια που να σε καλυβει κια αποζημιωνει πραγματικα ..

θελει λιγο προσοχη με τις ασφαλειες παντως κυκλοφορουν και κατι βοτλγαρικες που δεν υπαρχουν καν....
lefteraki - Δευ 08 Ιούλ 2013, 01:03:18
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
3mini einai sta 2/3 eksaminis s kostos.
Αρα πρεπει ν εισαι καθυστερημενο για να προτιμησεις
Τριμηνη σε ααφαλεια που κλεινει απο 6μηνη σε καποια
Που δε κλεινει.

Αν δε το χρησιμοποιεις κανεις 6μηνη και το ακθρωνεις παιρνοντας πισω τα λεφτα

αν εχεις τριμηνη σε καποια χ ετερεια που παει για φαλιμεντο δε νομιζω να σε ειδοποιησει οτι κλεινει....πολλοι προτημουν τριμηνες λογο καθαρα οικονομικου..ασχετα αν νομιζουν οτι κερδιζουν..δε κερδιχεις συμφωνω οτι ειναι τα 2/3 της 6μηνης..

οπως βολευετε ο καθενας και τι θελει να πληρωσει ο καθενας Wink
SnakeMJK - Δευ 08 Ιούλ 2013, 08:27:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ και χρόνια με ετήσια πάντως, έχω γλιτώσει πολλές αυξήσεις Razz
lefteraki - Δευ 08 Ιούλ 2013, 08:44:43
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Εδώ και χρόνια με ετήσια πάντως, έχω γλιτώσει πολλές αυξήσεις Razz

σωστος! η καλυτερη πιστευω ειναι η ετησια ασφαλιση..μια και καλη και τελος!
RoadRunner122 - Παρ 28 Φεβ 2014, 11:32:29
Θέμα δημοσίευσης:
Για πείτε μερικές ιδέες ρε παιδιά γιατί έχω πελαγώσει...
Μιλάμε για καινούριο όχημα.
Εννοείται για σοβαρή εταιρεία (όχι με το 'να πόδι στον τάφο).

Ευχαριστώ.
SnakeMJK - Παρ 28 Φεβ 2014, 12:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Για πείτε μερικές ιδέες ρε παιδιά γιατί έχω πελαγώσει...
Μιλάμε για καινούριο όχημα.
Εννοείται για σοβαρή εταιρεία (όχι με το 'να πόδι στον τάφο).

Ευχαριστώ.

Μινέττα, πληρώνει χθες. Αλλά παίζει να είναι η ακριβότερη πλέον...
alexandros 207 Rallye - Παρ 28 Φεβ 2014, 12:22:44
Θέμα δημοσίευσης:
η Interamerican τι λεει?
εγω αυτη εχω, αλλά δεν την χρειάστηκα ποτε, δοξα το Θεό
Samer - Παρ 28 Φεβ 2014, 12:38:35
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.ergohellas.gr/

Εγω εχω αυτη την ασφαλιστικη απο το 2010 μικτη. Το 2013 το εκανα 3rd party 6μηνο μαζι με κλοπη κλπ.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Bill207 - Παρ 28 Φεβ 2014, 13:08:43
Θέμα δημοσίευσης:
πέρσυ τέτοια εποχή που χάζευα λίγο για ασφάλεια αυτοκινήτου μου είχε κάνει εντύπωση οι χαμηλές τιμές της anytimeonline. (https://www.anytimeonline.gr)

και μου έκανε εντύπωση γιατί έχει από πίσω της την interamerican (οπότε δεν νομίζω να είναι της πλάκας)

βέβαια καποιος που έχει εμπειρία για την εν λόγω εταιρία θα τα πει καλύτερα από μένα
Road_Runner - Παρ 28 Φεβ 2014, 13:22:49
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρα ειναι η anytime. Ουσιαστικη ειναι το web τμημα της ιντεραμερικαν, γιαυτο ειναι και τοσο φθηνη, γιατι ειναι αποκλειστικα μεσω internet.

Την εχω εδω και 6 μηνες στην μηχανη, και τωρα μου εστειλα μνμ για ανανεωση.. Εννοειται θα την κανω χωρις δευτερη σκεψη...
ειχα χρονια και στο αμαξι ιντεραμερικαν και ημουν ευχαριστημενος
TopGear - Παρ 28 Φεβ 2014, 18:53:52
Θέμα δημοσίευσης:
Anytime έχω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, πριν είχα Interamerican. Αρκετά ευχαριστημένος, φτηνή, μου προσφέρει όλα όσα είχε η Interamerican χωρίς να πληρώνω την προμήθεια του πράκτορα. Κανά 2 φορές που χρειάστηκα οδική βοήθεια, με εξυπηρέτησαν χωρίς παρατράγουδα και προβλήματα.

Αν πληρώσεις δε και με πιστωτική το συμβόλαιο, έχεις έκπτωση 5%. Σου στέλνουν το ανανεωτήριο κανά 20 ημέρες πριν την ανανέωση και σου λένε 10 ημέρες πριν, θα εξοφληθεί το συμβόλαιο μέσω της δηλωμένης κάρτας. Πάντως, μπορείς αν θες να κάνεις ανάκληση της κάρτας, να πληρώσεις ακόμη και την τελευταία ημέρα (στην ίδια τιμή κι όχι 5% ακριβότερα όπου θεωρητικά θα ίσχυε χωρίς την κάρτα) και μετά μπορείς να ξαναδηλώσεις (έγκαιρα βέβαια) ξανά μια κάρτα για να έχεις πάλι το 5%.
Steve - Παρ 28 Φεβ 2014, 23:07:43
Θέμα δημοσίευσης:
Anytime για φθηνά ασφάλιστρα έναντι των υπολοίπων

Groupama Φοίνιξ για σίγουρα πράματα και πληρωμή ακόμα κι αν το βάλεις φωτιά το αμάξι Laughing

by the way, καλοτάξιδο, αλλά δε μας είπες τί είναι!
dimisboukis - Σαβ 01 Μάρ 2014, 10:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
http://www.ergohellas.gr/

Εγω εχω αυτη την ασφαλιστικη απο το 2010 μικτη. Το 2013 το εκανα 3rd party 6μηνο μαζι με κλοπη κλπ.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Και γω σε καμια εβδομαδα που ληγει η δικη μου στην ergo θα παω.Απο μια γρηγορη ερευνα που εκανα ειναι η μονη που καλυπτει τις αναγκες μου κατω απο 200ευρω.
RoadRunner122 - Σαβ 01 Μάρ 2014, 11:17:32
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
by the way, καλοτάξιδο, αλλά δε μας είπες τί είναι!

Ευχαριστώ Wink

Σαν το δικό σου Laughing
Kostaswannabe - Σαβ 01 Μάρ 2014, 11:21:53
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ειμαι στην ατλαντικη ενωση..Οικονομικη θα ελεγα. Εχω καλυψει για ολα
πλην μικτης.Ειχα ακουσει καλα λογια,εγω δεν την εχω χρειαστει ποτε κ ελπιζω και να μην την χρειαστω..Ληγει σε κανα μηνα αλλα με βλεπω να ανανεωνω
RoadRunner122 - Σαβ 01 Μάρ 2014, 11:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά, βλέπω τιμές στο νετ, διαβάζω κι εδώ και κάπου έχω χάσει το μπούσουλα γιατί υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις σε σχέση με τις προσφορές που έχω στα χέρια μου.

Συγκεκριμένα, από Citroen μου έδωσαν προσφορά της Eurolife, με την οποία και συνεργάζονται, στα 242€ με οδική, νομική προστ., θραύση κρυστ., χαλάζι-φυσικά φαινόμενα και κλοπή. Γενικά με τον όμιλο Eurobank δεν θέλω να χω πολλά πάρε-δώσε, ούτε κ η τιμή με ψήνει, οπότε πάμε παρακάτω.

Φίλη που δουλεύει ως ασφαλίστρια, μου έδωσε τιμές για:
Ιντερσαλόνικα: 210
Ergo: 215
Αγροτική: 240
που περιλαμβάνουν μόνο νομική προστ., και οδική (ούτε κλοπή, ούτε όλα τα παραπάνω της Eurolife)...

Σαν πολλά δεν είναι;;; Rolling eyes
Kostaswannabe - Σαβ 01 Μάρ 2014, 11:39:46
Θέμα δημοσίευσης:
τιμες επαρχιας φανταζομαι κιολας ετσι??
RoadRunner122 - Σαβ 01 Μάρ 2014, 11:42:05
Θέμα δημοσίευσης:
Kostaswannabe έγραψε:
τιμες επαρχιας φανταζομαι κιολας ετσι??

Όχι, Αττικής.
Kostaswannabe - Σαβ 01 Μάρ 2014, 12:15:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω μου φαινονται αρκετα εμενα.. Εγω δινω 245 για ολες τις καλυψεις πλην μικτης.(δηλ.νομικ.,θραυσ.κρυσταλ.,κλοπ.7.5,κακοβουλ.ενεργ.,φυσικ.φαινομ.,
οδικ.μπλα μπλα μπλα) και με υπασφαλιστρο Newfish.Αλλα με τοπο κατοικιας επαρχιας
Samer - Σαβ 01 Μάρ 2014, 12:16:50
Θέμα δημοσίευσης:
Θα τσεκαρω τι εχω στο δικο μου με ergo και θα σου πω
reselie-206 - Σαβ 01 Μάρ 2014, 13:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
Kostaswannabe έγραψε:
Δεν ξερω μου φαινονται αρκετα εμενα.. Εγω δινω 245 για ολες τις καλυψεις πλην μικτης.(δηλ.νομικ.,θραυσ.κρυσταλ.,κλοπ.7.5,κακοβουλ.ενεργ.,φυσικ.φαινομ.,
οδικ.μπλα μπλα μπλα) και με υπασφαλιστρο Newfish.Αλλα με τοπο κατοικιας επαρχιας

Τα ίδια έχω και εγώ στην ΜΙΝΕΤΤΑ (+μερική κλοπή/κλοπή ηχοσυστήματος,αξεσουάρ κτλπ) με 265€ Αθήνα
Road_Runner - Τετ 08 Απρ 2015, 13:05:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει μηπως κανεις προσβαση σε αρχειο ασφαλιστικων εταιριων για να ελεγξουμε το ιστορικο ενος οχηματος?

Ξερει κανεις πως μπορω να το δω αλλιως?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες